Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 103551-103575

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On täysin epärealistista vaatia, että kaikille koululaisille tarjottaisiin kotikielen opetusta. Sitä paitsi sietää kysyä, onko valtio todellakin velvollinen tarjoamaan kotikielenopetusta pitkälti yli sadassa eri kielessä!"

Eihän tätä koskaan vaaditakaan.

Erioikeuksia vaaditaan ainoastaan islamilaisista maista tuleville. Ei ketään kiinnosta opetetaanko vaikkapa thaimaalaisille lapsille thain kieltä tai norjalaisille norjaa, pääasia on se että muslimit saavat tehdä mitä huvittaa eivätkä vahingossakaan sopeudu vääräuskoiseen kulttuuriin.
  
  3. joulukuuta 2008 22:38:15

Nimi : Rokka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itseäni naurattaa koko Halla-ahoon kohdistuva ekohippien ajojahti ('anteeksi' mahdollisesti alentava ekohippi termi). On parasta vain heidänkin hyväksyä, että kenties jotkut arvostavat isovanhemmiltaan saamaansa perintöä, eli Suomea. Ja ei, en ole työväenluokkaa ja toisin kuin Vihreiden kannattajat tienaaan itse oman elantoni ilman mitään tulonsiirtoja (kylläpä yleistin pahasti). Koittakaa ymmärtää, että maahanmuuttokriittisyys on eri asia kuin rasismi. Olen itse lopettanut HS:n tilaamisen, eli uskon olevani oikealla tiellä demokratian edistämiseksi. Voimia Jussi sinulle ja kannattaa muistaa, että sinulla on kannattajia hyvin paljon.
  
  3. joulukuuta 2008 22:43:14

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Ei-muslimeita tervehdimme veivaamalla hänen kättään kuin pullataikinaa :D"


:) Sori, oli pakko :D
  
  3. joulukuuta 2008 22:48:27

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Epäkorrekti "alkukirjainlause" muiden innoittamana, pahoittelut jo etukäteen mahdollisesti loukkaantuville:

Hipit & hurrit huolissaan: "Halla-ahon Homma haisee!"
  
  3. joulukuuta 2008 22:48:31

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : <i>Ja sitten vielä yksi blogi todellisille asianharrastajille.
Tennisohjaaja. Tampere:
http://tennisohjaaja.blogit.uusisuomi.fi/</i>

Tennis...

Hyvä blogi. Uuden Suomen keskustelujen "suvaitsevaiston" parhaat voimat onnistuvat näköjään vastaamaan syöttöön. Näin se homma etenee ;)
  
  3. joulukuuta 2008 22:57:27

Nimi : jellona
  
Viesti : Thorssin loppukommentti us kyselytuokiossa oli:

"Kiitos mahdollisuudesta esittää faktoja maahanmuutosta.
Astrid Thors"

Aika laihaa faktaa oli asteroidilla tarjottavana.
Ja jos tuo oli virallista ministeristason faktatietoa niin silloin kyseessä on aikamoista kansalaisten aliarvostusta...

Ei voi kuin ihmetellä?!?

  
  3. joulukuuta 2008 23:00:25

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Mun ensimmäinen sana oli tennis.

"Vastailen, jos Jumala suo."

Hahhhah. :D
  
  3. joulukuuta 2008 23:02:44

Nimi : Toni
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Taas hyviä uutisia...:

Turvapaikanhakijoille etsitään Helsingistä hotellia tai asuntolaa

Julkaistu: 20:56

Mikko Haapanen

Kaisu Moilanen

helsingin sanomat

Turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukselle etsitään nyt sopivia tiloja Helsingistä.

Helsingin sosiaalijohtajan Paavo Voutilaisen mielestä hallinnon kannalta paras paikka keskukselle olisi Helsinki. "Toiminnallisesti tämä tulee Helsingin vastuulle. Siksi olisi paras, että se sijaitsisi mahdollisimman lähellä muita yksiköitä", Voutilainen sanoo.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ylen aikaisen uutiset.

Tilojen löytymisellä on kiire. "Kartoitamme vimmaisesti vaihtoehtoja. Valtion mukaan tarvitsemme saman tien 300 paikkaa, mutta 150 paikkaakin olisi ihan hyvä."

Voutilaisen mukaan toiminta saadaan nopeasti käyntiin kunhan tilat löytyvät.

Tarvittavat sosiaaliohjaajat sekä terveyden- ja sairaanhoitajat löytyisivät pääasiassa pääkaupunkiseudulta, vaikka työpaikkoja on kyselty myös muualta Suomesta.

Sopiva paikka keskukselle olisi vanha opiskelija-asuntola, hotelli tai muu rakennus, jossa on paljon pieniä huoneita. "Toive olisi, että tilat olisivat ihmisarvon mukaisia ja siellä olisi mahdollisuus myös intimiteettiin", Voutilainen sanoo.

Keskus olisi saatu valmiiksi Otaniemessä parissa viikossa, kertoo Helsingin vastaanottokeskuksen johtaja Leena Markkanen. Markkasen mukaan keskuksen perustaminen poliisiopiston entiseen asuntolaan oli jo suunniteltu pitkälle virkamiestyönä, jonka valtio oli tilannut Helsingin vastaanottokeskukselta.

Kolmensadan paikan asuntola kahden hengen huoneineen olisi saatu Markkasen mukaan käyttöön jopa parissa viikossa.

Runsaasti lisääntyneen turvapaikanhakijoiden määrän takia hanke on kiireellinen. Sisäministeriön mukaan tarvetta olisi jopa tuhannelle lisäpaikalle ja nopeasti, Markkanen kertoo.
  
  3. joulukuuta 2008 23:03:21

Nimi : Mika
  
Viesti : Parasta hyötykäyttöä AT:lle olisi kierrättää se lihamyllyn kautta lannoitteeksi pelloille.
  
  3. joulukuuta 2008 23:03:59

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : MTV3:n Somalian merirosvot -pätkästä tuli mieleen, että Suomen armeija voisi hankkia suvaitsevaisuuspojoja palkkaamalla noita Intian valtameren "sankareita" laivastoon. Siinä olisi naapurimailla pelkäämistä. Sodan syttyessä vihollisen panssarilaivat siirtyisivät Suomen lipun alle panttivankidraaman merkeissä, eikä edes venäläisillä olisi mitään asiaa pahantekoon Itämerellä. Löytyisikö halukasta sopivan etnisen värähtelytaajuuden populaa tuohon hommaan jo rajojemme sisäpuolelta? Ettei tarvitsisi ihan sovittelun kultamaahan asti mennä rekrytoimaan?
  
  3. joulukuuta 2008 23:04:32

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuinka syvällä antifassa hyysäri oikein uiskentelee? Ainoa media joka pohjustaa koko Salemia. Miksi? Hiveleekö?
  
  3. joulukuuta 2008 23:09:01

Nimi : reino
  
Viesti : Ehdotan, että kauneimpien valvontakomissioperinteiden mukaisesta hotelli Torni otetaan käyttöön turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseksi.

Ihan kivoja yhden ja kahden hengen kämppiä. Myös mahdollisuus yksityisyyteen. Siitä irkkupubista saa hyvä moskeijan.
  
  3. joulukuuta 2008 23:11:16

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kerron ko. henkilölle, että meille muslimeille Jeesus(rh)on yksi profeetoista, suuresti kunnioittamamme profeetta, mutta ei Jumalan poika. "

Toisin sanoen Islam on ottanut toisen uskonnon keskushahmon, kastroinut häneltä pois kyseisen uskonnon yhden keskeisimmän ominaisuuden. Kristittyjen pitäisi sitten kiltisti uskoa että tämä on suurta kunnioitusta Jeesusta kohtaan? Potaskaa.

Mutiloiko mikään muu uskonto toisen uskonnon käsitteitä tällä tavalla. Kristinusko ei ainakaan muuttele VT:n juutalaisprofeettoja piiruakaan, tekstithän on samat.
  
  3. joulukuuta 2008 23:12:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @MuslimiäMmä, vai miten se oli: Ins Allah. Aivot narikkaan, veen väli, Ins Allah. KevytElämä, 17% rasvaa, 100% stiiknafuulia.

Eikä harmittaisi pätkääkään, ellei aiheuttaisi niin paljon kurjuutta. Mumbai, sister. Seuraava!
  
  3. joulukuuta 2008 23:12:45

Nimi : MikkoK
Kotisivu : Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!: Pasifismi on perseestä!
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Embuskelta ihan järkevä pläjäys, menee tosin vähän asian vierestä kun ei liity maahanmuuttoon mutta avaa kuitenkin joidenkin vihervasemmistolaisten maailmaa. Laitettakoon nyt linkki lähestyvän itsenäisyyspäivän innoittamana! http://areena.yle.fi/toista?id=1691417
  
  3. joulukuuta 2008 23:15:08

Nimi : Jamppa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mitä varten me sodittiin sodat itsenäisen Suomen puolesta, jos se ollaan antamassa EU:n ja monikulttuurisuuden nimessä pois?

Suvaitseville isänmaallisuus on ehdoton nou nou... Kerpeleen kommunistit!
  
  3. joulukuuta 2008 23:15:33

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mitä varten me sodittiin sodat itsenäisen Suomen puolesta"

Sitä varten, että saataisin rauhassa kehitettyä yksi länsimaiden tasa-arvoisimmista, demokraattisimmista yhteiskunnista, joka on sitten kiva sysätä takaisin keskiajalle islamilaistumisen myötä.

Abdullah Tammen ennuste että sadan vuoden päästä sharia-laki Suomeen. Loppuu se juoppopissisten kadulla törttöily.
  
  3. joulukuuta 2008 23:19:59

Nimi : Viljami
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Huomasin kanssa aamupäivällä tuon tenniksen opettajan blogin Usarissa. Ei pojat siellä taida oppia, että Sepeteus ei tosiaankaan jää kanveesiin, vaan nousee, vaikka kuinka potkisi! Jotenkin on pakko ihailla...
  
  3. joulukuuta 2008 23:20:18

Nimi : Jani
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Mielestäni tarkoitushakuinen mustamaalaaminen ei ole enää mikään keskustelunaihe, vaan fakta. Tilanne jossa useampi tusina tahoja käyttää energiaa propagandan luomiseen ja jättää vastineiden tekemisen yksin kohteensa niskoille on varmasti kestämätön tilanne jatkuessaan (ja loppuahan ei tunnu näkyvän).

Itselleni tämä on huolta aiheuttava ennakkotapaus, ja jos Jussi nyt murtuu tai/ja kyllästyy kaiken tämän alle, niin minkälaisen voiman se antaakaan tulevalle puolitotuuksian ja asiattoman mielipidekirjoittelun tulvalle, kun joku seuraava yrittää tuoda esille keskustelua asioista joita valtapuolueet eivät hyväksy.

Vai olisiko niin, että tämä ei oikeasti ole ennakkotapaus, kuten luulen, vaan epämiellyttäviä ihmisiä on savustettu vastaavilla tavoilla ennenkin ulos "areenalta"? Mistäpä minä tietäisin, kun ei näköjään mediaan ole luottamista siitä onko joku viirupää oikeasti vai ainoastaan sellaiseksi maalattu...

Oli miten vain, koko keskustelukenttä (media ja politiikka) vaikuttaa epäterveeltä ja kärsii silmissäni uskottavuuden puutteesta...
  
  3. joulukuuta 2008 23:21:14

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Siis onko se Espoon poliisiopiston muuntaminen pakolaisille torpedoitu ? Teemu tietänee ???
  
  3. joulukuuta 2008 23:21:33

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Wilhelm teki tarjouksen josta ei voi kieltäytyä): "Sanoman markkina-arvo on tällä hetkellä 1663,5 miljoonaa euroa. Osakkeen kurssi 10,20e. Osakkeita 163 090 651 kappaletta.

Jos 20000 vanhurskainta kannattajaa ostavat kukin n. 8154 osaketta, saadaan tuo paja ostettua. Tosin 50% + 1 osake riittäisi. Eli 4077 per netsi! Kaivakaas kuvetta, 41585 euroa ja 40 senttiä riittää päivän kurssilla".

Mjaah, kyllä minä olisin valmis satsaamaan tuon verran jos sillä saataisiin journalismin huoneentaulua noudattava perinteikäs printtimedia. Valitettavasti yhtiön kirjoittavat työntekijät eivät voisi jatkaa vanhoina työntekijöinä.
  
  3. joulukuuta 2008 23:25:15

Nimi : Mika
  
Viesti : "Ehdotan, että kauneimpien valvontakomissioperinteiden mukaisesta hotelli Torni otetaan käyttöön turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukseksi.

Ihan kivoja yhden ja kahden hengen kämppiä. Myös mahdollisuus yksityisyyteen. Siitä irkkupubista saa hyvä moskeijan."

Jep. Ja Tornin naisten wc:ssä Muhammed voi sutaista vastaanottokeskuksen neitoa perseeseen ihaillen samalla valloittamansa maan pääkaupunkia oikeasta perspektiivistä - ylhäältä päin.
  
  3. joulukuuta 2008 23:25:24

Nimi : Veturimies
  
Viesti : Panu ja JKN säätävät jo facebookissakin:

www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=38434921837
  
  3. joulukuuta 2008 23:31:24

Nimi : Tpz
Kotisivu : Persepano on haram
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Muhammed voi sutaista vastaanottokeskuksen neitoa perseeseen "

...
  
  3. joulukuuta 2008 23:32:35

Nimi : ToniQ
  
Viesti : Vera, kertoisitko minkälaisen uhkan kohteeksi jouduit neuvostoliitossa koska lähdit pakolaiseksi usaan?
  
  3. joulukuuta 2008 23:32:37


guestbook © freebok.net