Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 103476-103500

Nimi : (a)
  
Viesti : Tamperelainen nääs: Kysyikö kukaan ministeri Thorsilta, pitääkö tämä mustasta makkarasta?

Osmoko se siellä taas heittelee palloja?
  
  3. joulukuuta 2008 20:19:16

Nimi : DuPont
Kotisivu : http://tinyurl.com/5tkfld
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Jalkapallon Hollannin toisella sarjatasolla pelaavan Helmond Sportin keskikenttämies Daniel Guijo-Velasco sai viiden ottelun pelikiellon tehtyään natsitervehdyksen ottelun aikana.

Semmosia ne natsit on, kaikki: Juha Laukkasen kuulu tervehdys, klikkaa valokuvaa.
http://tinyurl.com/5tkfld
  
  3. joulukuuta 2008 20:20:44

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : 45 minuuttia nyt: Somalian merirosvot.
  
  3. joulukuuta 2008 20:24:26

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Risto A; rehellisesti sanottuna en odottanut.

Mutta nythän se on todistettu oikein ministeritasolta, ettei niihin maahanmuutto ja monikulttyyrin ongelmallisiin kysymyksiin ole mokuttajilla mitään vastauksia.

Tämähän ei tullut yllätyksenä, johan me ne olisimme tähän mennessä kuulleet demonisointikampanjan sijaan, mutta nyt se on sitten lopullisesti selvää.
  
  3. joulukuuta 2008 20:24:33

Nimi : Kokkari
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200812038683234_k8.shtml
  
  3. joulukuuta 2008 20:24:50

Nimi : Juha Mäki-Ketelä, Tampere
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirjoitin HS.fi:n keskusteluissa minulle henkilökohtaisesti osoitettuun viestiin alempana olevan vastauksen. Jostain syystä vastaustani ei julkaistu. Joku häiriö tietoverkossa syynä varmaankin, sillä kuten sanottu, Moderointi ei ole sensuuria!

Päättele itse.

Ketjun löydät täältä: http://www.hs.fi/keskustelu/Mit%E4+Jussi+Halla-aho+oikein+tahtoo%3F/thread.jspa?threadID=155439&messageID=2700748#msg2700748

JM-K


”kun aletaan puhua somalien tekemistä rikoksista populaatioon suhteutettuna, heidän määräänsä verrataan kaikkien suomalaisten määrään”
- kuka on verrannut? Ainakin Halla-ahon käyttämissä tilastoissa verrataan mamujen rikosten suhteellista osuutta (%) valtaväestön vastaavaan (%). Ymmärrätkö, että kossu (38%) on tiukempaa kuin keppana (4,5%)?

”maahanmuuttajien alttiutta syyllistyä rikoksiin selittää moni muukin seikka, kuin se, etteivät he ole rotupuhtaita suomalaisia”
- mitkä syyt? Suomalaiset vainoavat heitä ja ajavat rikoksiin? Huomasitko muuten, että itse juuri kirjoitit, että mamut ovat alttiita syyllistymään rikoksiin…

”Yksittäisen henkilön (…) rikollisista taipumuksista et loppujen lopuksi voi päätellä yhtään mitään ihonväriä tuijottamalla.”
- olenko väittänyt niin?

Muuten, mainitsemasi BRÅ-raportti onkin ihan mielenkiintoinen lähde (BRÅ-report 2005:17 pp. 70 – 73):

The study relates only to persons registered as resident in Sweden during the period in question, and not to persons who only stayed in Sweden on a temporary basis.
- eli rosvoiksi ei tässä tutkielmassa lasketa niitä, jotka hengailevat Ruotsissa ”tilapäisesti”.

“Previous Swedish studies on the criminality of immigrants have shown that persons born outside Sweden have higher levels of registered crime than persons born within the country. In the National Council’s study from the period 1985-1989, the findings showed that it was twice as common for persons born abroad to be registered for criminal offences by comparison with persons born in Sweden to two Swedish born parents.”
- Eli aikaisempien Ruotsalaisten tutkimusten mukaan mamut syyllistyvät ”vain“ kaksi kertaa useammin rikoksiin kuin alkuperäisväestö. Wau! Laskehan se prosentteina….

“The majority of current international studies on registered crime, like their Swedish counterparts, show that persons born outside the country in question tend to be registered in connection with criminal offences to a greater extent than persons born within the country”.
- lyhyesti: kansainväliset(-kin) tutkimukset vahvistavat, että maahanmuuttajien rikollisuus on merkittävästi suurempaa kuin kantaväestön.

Käännähän tama mahdollisessa vastauksessasi:”children of immigrants are more commonly registered for typical youth crimes”

Olitkos sinä mamujen puolesta vai vastaan? Tuon KVG:n muuten arvasinkin
  
  3. joulukuuta 2008 20:27:12

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mietiskelen tässä kummassako ryhmässä Etyj´n saamaa huomiota hyödyntäisin - Karjalan vai Iranin puolesta.
Tuohon Somalian turvallisuus/turvattomuus pähkäilyyn sanoisin, että monet Saddamin vainoja paenneet irakilaiset ovat palanneet kotimaahansa. Kukaan ei voi sanoa, että Irak tänäpäivänä olisi turvallinen maa...
Ei pidä aina olla niin musta-valkoinen ja jääräpäisesti vaan ajatella negatiivisesti. Minusta tuo somalialaisen opettajan artikkeli oli asiallinen ja hän on maahanmuuttaja-asian asiantuntija - toisin kuin 99,9% täällä kirjoittelevista.
  
  3. joulukuuta 2008 20:28:27

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sellaisen jossa susta olis jotain oikeata hyotya yhteisolle.

Geert Wildersin puhe Hollannin parlamentille

This multicultural society is an expensive business. Thanks to a study by the CPB [Government research bureau] from a few years ago, we know that an average non-western immigrant family will cost Dutch taxpayers 230,000 euros. That is more than one hundred billion euros in total. President, one hundred billion! That’s how much we lost to their multicultural project. One hundred billion euros.

Jos maahanmuuttopolitiikkaa kiristetään, karttuvat säästetyt miljoonat nopeasti, jos säästyy keskimäärin 230 000/perhe. Kyllä Jussista tulee hyötyä olemaan. Kyllä "hullu" saa olla, muttei tyhmä.
  
  3. joulukuuta 2008 20:28:56

Nimi : qwerty
  
Viesti : Parempi purkaa tämä palasissa.

"Jokaiselle laaditaan iän, koon ja kehityksen mukaan oma oppimissuunnitelma"

Siis häh?! Jokaiselle?! Miksi vitussa? Onks tää sitä tasa-arvoisuutta? Kukaan ei saa olla toista parempi. Ei edes koulussa. Kaikille kasi, keinolla millä hyvänsä!

Britannian ihmemaassa ei huhujen mukaan saa antaa hylättyä (nelosta), pitää antaa "ei vielä hyväksytty". Ettei heikompi älyinen ääliö vain loukkaannu arvostelusta. Koska täällä?
  
  3. joulukuuta 2008 20:29:11

Nimi : TH
  
Viesti : Nimimerkki Kertavierailu saisi kyllä perustaa oman blogin. Menee hyvät analyysit sivu suun monelta kiinnostuneelta, kun ne hukkuu tänne vieraskirjan viestitulvaan. Olisi hauska käydä vähän debattiakin noista pointseista.
  
  3. joulukuuta 2008 20:31:00

Nimi : Kekke
  
Viesti : " http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200812038683234_k8.shtml"

Viitsisikö joku ilmoittaa että mille kohdille tässä kolumnissa pitää nauraa. Minä kun en hoksaa siinä mitään gagiä saati ns. punaista lankaa.
  
  3. joulukuuta 2008 20:31:20

Nimi : qwerty
  
Viesti : "Daniel Guijo-Velasco sai viiden ottelun pelikiellon tehtyään natsitervehdyksen ottelun aikana."

Paljon tulee ristinmerkistä?
  
  3. joulukuuta 2008 20:32:41

Nimi : Helsinki
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=bTGp23YKLPs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suvaitsevaisuuden nimissä sallitaanko muslimeille lapsivaimo(t)?
Entäpä jos Suomeen tulee pakolaisena ensin 10 v tyttö jolle sallitaan perheen yhdistäminen ja maahan tulee hänen 50 v mies (joka hoitaa aviolliset velvollisuudet työllä ja tarmolla ja äitiysneuvolassa on kohta 11 v asiakas).
Kuinkas se suvaitsevainen yhteiskunta suhtautuu tähän - ilmeisesti taas samoin kuin muidenkin pakolaisongelmien kanssa eli käännetään katse pois ja sallitaan hiljaisesti tapahtuma. Tavallinen suomalinen pedifiilimies olisi vastaassa tilanteessa jo lynkattu julkisuudessa ja passitettu vankilaan moneksi vuodeksi.
  
  3. joulukuuta 2008 20:33:40

Nimi : Juha Mäki-Ketelä
  
Viesti : Ja tuolla alempana mainitsemani tutkimus löytyy täältä:

http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=ENGSUMMARY.pdf&url=/dynamaster/file_archive/051214/60257a9f34f07207c56544c72654e44b/ENGSUMMARY.pdf
  
  3. joulukuuta 2008 20:34:14

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Käsi ylös, hyvät VHM-isät, kuinka monen teidän lapsellenne on tehty "yksilöllinen oppimisuunnitelma"? siis vaikka se joskus tuntuisi tarpeelliseltakin? onko lapsiltani jäänyt jotain saamatta tältä yhteiskunnalta?

Ei kukaan ole näissä meidän VMH/N-kouluissamme edes puhunut moisen tekemisestä, saati sitten että kutakin oppilasta opetettaisiin sen yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Viimeisen tiedon mukaan juniorin luokalla on ~30 ipanaa, ja kaikkia opetetaan täsmälleen saman oppimissuunnitelman mukaan. Tukiopetusta saa kun tarvitaan, mutta niin se oli jo meikäläisen lapsuudessa armaalla 70-luvulla.
  
  3. joulukuuta 2008 20:38:11

Nimi : Razze
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mitä mieltä olette ns. lumeliitoista?
Eli niistä, joissa oleskelulupa saadaan "perhesyiden" perusteella, vaikkei mitään todellista (siis rakkauteen perustuvaa) suhdetta välttämättä edes ole olemassakaan.
Tanskassa lienee tätä nykyä jonkinlainen systeemi olemassa, jonka tarkoituksena on estää juuri tällainen perhesyiden kanssa keplottelu oleskeluluvan toivossa. Muistaakseni siellä joutuu maksamaan jonkinlaisen sanktion, jos avioliitto ulkomaalaisen kanssa päättyy eroon heti, kun oleskelulupa on saatu plakkariin.
Korjatkaa, jos olen väärässä tai jos jollakulla on parempaa tietoa tästä Tanskan kuviosta.
Toivoisin erityisesti Jussi Halla-ahon tuovan laajemmin näkemyksiään tästä asiasta esille!
  
  3. joulukuuta 2008 20:46:22

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viitsisikö joku ilmoittaa että mille kohdille tässä kolumnissa pitää nauraa.

Ei kai millekään. Mutta jos missään, niin toimituksen kahvipöydässä ehkä?
  
  3. joulukuuta 2008 20:46:51

Nimi : Zngr
  
Viesti : TH: Nimimerkki Kertavierailu saisi kyllä perustaa oman blogin. Menee hyvät analyysit sivu suun monelta kiinnostuneelta, kun ne hukkuu tänne vieraskirjan viestitulvaan. Olisi hauska käydä vähän debattiakin noista pointseista.

Paljon totta, keräsin joskus pari kirjoitusta txt arkistoon mutta kaverilla on paljon annettavaa, enkä millään voi löytää kaikkea taika saada sitä esille.
  
  3. joulukuuta 2008 20:47:10

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Brax brainstormaa briljantisti: Baidoasta beduiineja bussikuskeiksi."

...Koska avoimet bussikuskin paikat on nyttemmin täytetty, Pääsevät uudet bussikuskit suoraan työttömyyskortistoon!
  
  3. joulukuuta 2008 20:47:20

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tavallinen suomalinen pedifiilimies olisi vastaassa tilanteessa jo lynkattu julkisuudessa ja passitettu vankilaan moneksi vuodeksi."

Heh. Yksi taidettiin passittaa ihan päiväkotiin. Suhteettoman lieviä tuomioita kyllä tuosta rikoksesta Suomessa saa (kuinkas muutenkaan). On tainnut saada tupakan salakuljettajatkin kovempia tuomioita.
  
  3. joulukuuta 2008 20:48:12

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki Helsinki, ihan tosissasiko kirjoitit.
Olen asunut maahanmuuttajayhteisössä ja kun perheiden tyttäret tulivat naimaikään eli siis 18v ja avioliitto mahdollisesti solmittiin, niin paikallinen sosiaalitoimisto puuttui hyvin hanakasti asiaan kysyen, onko sinut pakotettu liittoon ym.
Useimmissa muslimimaissa tytötkin nykyään haluavat opiskella ja saada ammatin, vaikka usein se ammatin harjoittaminen jääkin pikku-muslimin ilmoittaessa tulostaan. Islamin mukaan vaimon tärkein tehtävä nyky-yhteiskunnassakin on lapsista ja perheestä huolehtiminen. Miehellä on sitten vastuullaan perheen elättäminen, mutta useassa maassa, ei vain kalliissa lännessä, molempien työpanos on välttämätön. Nuo lapsiavioliitot ovat poikkeustapauksia nykyaikana, mutta en kiellä etteikö niitä olisi - kuin myös länsimaissa äidin miesystävän/avomiehen sekoilua "tytärpuoliinsa".
  
  3. joulukuuta 2008 20:50:01

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Britannian ihmemaassa ei huhujen mukaan saa antaa hylättyä (nelosta), pitää antaa "ei vielä hyväksytty". Ettei heikompi älyinen ääliö vain loukkaannu arvostelusta. Koska täällä?"

Lukion saksanopettajalla oli tapana aloittaa arvosanat ykkösestä, vasta vitosella pääsi läpi kuten yleensäkin, mutta liian huono suoritus ei hänen mielestään ansainnut edes nelosta arvosanaksi.

(Kyseinen ämmä oli tosin aivan perseestä, natsivaikutteet salavihkaa tarttuneet kielen kautta?)
  
  3. joulukuuta 2008 20:51:44

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Astridin esiintyminen oli itselleni täysin ennakoitavissa. Sama asia tapahtuu eduskunnassa ja jokapaikassa, kun ministeritason edustaja on vastassa.

Tämä on verrattavissa esim. tennikseen, jossa henkilö X on treenannut ja treenannut, kunnes aloitussyöttö menisi varmasti läpi.
Vastassa on löysä ministeri, treenamaton, joka on juuri unilta herännyt plösö. Henkilö X valmistautuu ja lyö, plösö ministeri vain heilauttaa mailaa toisella puolella ja pallo vain häviää. Se katoaa ilmaan. Asia loppuun käsitelty. Henkilö X miettii, että pitää treenata enemmän..

Asia muuttuu ainoastaan, kun massat on liikkeellä. Tämä tilanne on kuitenkin paremmin kuin todennäköisesti kukaan olisi voinut odottaa. Joten ei hätää, kansalaiset voi treenata Hommaa, ja kaikki muut paitsi ministerit, ottavat palloa vastaan ja häviää 6-0.
  
  3. joulukuuta 2008 20:52:01

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lumeavioliitot ovat ongelma, eikä Suomessa ainakaan niitä tunnuta saavan kuriin. Jos 25v. ulkomaalaismies nai 50v. suomalaisnaisen, niin pitäisi oleskeluluvista päättävillä hälytyskellot soida päässä.
  
  3. joulukuuta 2008 20:53:33

Nimi : j
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : :D Mikä aivopieru! Tai olisikohan jopa Vuoden mokutus?

Sisäasiainministeriön maahanmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne ei yhdy Jussi Pajusen vaatimuksiin siitä, että turvapaikanhakijoiden määrä olisi saatava vastaamaan Suomen vastaanottokykyä.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Pajusen+ulkomaalaiskanta+tyrm%C3%A4t%C3%A4%C3%A4n+ministeri%C3%B6iss%C3%A4/1135241622476
  
  3. joulukuuta 2008 20:53:44


guestbook © freebok.net