Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 103376-103400

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Aina valmiina!
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tiedemies on ilmiselvästi sen sortin partiopoika ja elämästä täysin vieraantunut mammanpoika"

Minä en kyllä missään tapauksessa rinnastaisi tällaisia kuvauksia vaan mielestäni kyse on vastakohdista.

Ei muuta tähän hätään, jatkakaa.
  
  3. joulukuuta 2008 15:44:43

Nimi : Villea
  
Viesti : Vera: Tässä on kyllä ongelma: Kelan sairausvakuutus on sellainen asia jota ilman Suomessa ei helposti elää, kun yksityisetkään eivät myy sairausvakuutuksia jos ei ole Kelan vakutuuksen piirissä.

Onko muka näin? Ainakin yhdestä isommasta vakuutuslaitoksesta saa vakuutuksen lääkärikäyntejä varten. Piti sisällään muistaakseni sellaiset sairaudet/tapahtumat, joita ei vielä ennen vakuutuksen ottamista ollut (siis ei näin: sain syövän --> menen ottamaan vakuutuksen)

Jos taas viittasit töistä poissaoloon sairastuessa, siitä en tiedä mitään.
  
  3. joulukuuta 2008 15:49:05

Nimi : Mo
  
Viesti : Saas nähä mitä Astrid-täti vastaa.. Luultavasti että " En pidä siitä että ihmisryhmiä leimataan. Jatkamme TYÖPERÄISTÄ maahanmuuttoa hallitusohjelman mukaan koska monikulttuuri on rikkaus."
  
  3. joulukuuta 2008 15:49:42

Nimi : Lauri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Kiitos siitä että tuot valtajulkisuudessa kiellettyjä perusteltuja ja yhteisöllemme elintärkeitä asioita esille.

  
  3. joulukuuta 2008 15:49:48

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Kun sitten toimittajat äänestävät demareita + vasemmistopuoluetta + vihreitä n. 75 % ja "tutkijat" ovat vasemmiston vaalikarja niin lopun voit sitten ynnätä itse."

...Himputti sentään, noin se varmaankin meneee, mutta onko linkkiä tietolähteeseen?

  
  3. joulukuuta 2008 15:51:55

Nimi : Kuningasrotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heh, Saarikosken teksti oli itse asiassa melkoisen ponneton lisäyritys tähän Halla-ahon ympärillä velloneeseen suunsoittoon.

Oikeastaan ollaan tulossa Pekka ja susi- tilanteeseen jossa mustamaalaamisyritykset alkavat muistuttaa valheellisia mantroja ja menettävät tehonsa. Tai oikeammin näiden mantrojen teho kääntyy itseään vastaan.

Suomalaisiin luonteenpiirteisiin kuuluu kuitenkin melko vankka käsitys oikeasta ja väärästä. Kuten kaikki taivaanmerkit tällä hetkellä osoittavat, nostaa sormella osoittelu H-a:n suosiota tehokkaammmin kuin minkäänkaltainen ostettu mainonta. Taustalla toki myös se tosiasia että ihmiset vaistoavat muutoksentarpeen.

Halla-aholta toivoisin hyvin, hyvin maltillista suhtautumista henkilöönsä kohdistuviin hyökkäyksiin ja hyökkääjiin. Perustelut esitinkin jo edellä.
  
  3. joulukuuta 2008 16:00:41

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Luinpa Saska Saarikosken kolumnin minäkin. Älkää nyt aina valittako kaikesta. Ihan normia läppää se oli eikä sen enempää pahantahtoista, ainoastaan heikoilla pohjatöillä huidottu kasaan.
  
  3. joulukuuta 2008 16:02:17

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näin viime yönä ihanaa unta. Kaunis kesäaamu Bromarvissa. Aurinko paistoi veikeästi silmiini kerätessäni muistinsirpaleita lähituntien toimistani. Aivan oikein, olin maahanmuuttajayhteisön kesämajalla syvällä keski-Suomen järvialueella.

  
  3. joulukuuta 2008 16:06:14

Nimi : Mo
  
Viesti : Ja työvoimapula senkun pahenee. Joka uutisissa on irtisanomisia ja lomautuksia sadoista tuhansiin. Kelkka menee alaspäin ja kovaa.
  
  3. joulukuuta 2008 16:06:24

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus: "kyllä mun nähdäkseni on kohtuullisen hyvä periaate, että ihan mihin tahansa ei karkoteta."

Tästä sitten ollaan eri mieltä. Minusta maailmassa on tosi paljon ihmisiä jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja aika vähän turvapaikkoja. Turvapaikka on sen saajalle ihan oikeasti lottovoitto, ja ihmisen pitäisi olla edes sen verran sen arvoinen ettei ryöstä eikä raiskaa.
  
  3. joulukuuta 2008 16:11:27

Nimi : Suomettajarotan loukku
  
Viesti : Miksi tartutte somalialaisten raiskauksiin kun ruotsalaiset tekevät niitä yhtä paljon.

Suomettajarotat, te olette tyhmiä, kalpeita, heikkoja ja rumia ja spermanne on huonoa. Tehkää palvelus kaikille ja hypätkää kaivoon!
  
  3. joulukuuta 2008 16:13:14

Nimi : SJS
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Suomettajarotat, te olette tyhmiä, kalpeita, heikkoja ja rumia ja spermanne on huonoa.

Jos et pidä suomettajarotan sperman mausta, älä ota suomettajarotalta suihin ilman kondomia.
  
  3. joulukuuta 2008 16:17:34

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jouko: "Tarkoitan että yleensä työnantaja auttaa tekrytoitua asunnon hankinnassa, jopa järjestää sellaisen omalla kustannuksellaan. Tämä on ilmeisintä silloin kun on ulkomaalainen kyseessä. Suuryhtiöiden rekrytointipisteet auttavat näissä kysymyksissä."

Joo, kyllä tiedän että jotkut firmat järjestää työsuhdeasunnon tarvittaessa, en vain näe mitä varten sitä pitäisi vaatia oleskelulupahakemuksessa. Kaikki firmat eivät järjestä niitä, eivätkä kaikki työntekijät halua niitä, ja vapailta markkinoilta niitä saa itse sen jälkeen kun tulee tänne.
  
  3. joulukuuta 2008 16:17:48

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Vera,

ymmärrän kantasi oikein hyvin. Mulle tässä on enemmän kyse siitä, että meillä on tiettyjä arvoja, joista mä en ole valmis luopumaan.

Tämä taas ei tietenkään tarkoita nykylinjaa, että ketään ei koskaan karkoiteta minnekään, paitsi sokeritautisia mummoja Venäjälle.
  
  3. joulukuuta 2008 16:18:12

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Junakohtaus

Viesti : Luinpa Saska Saarikosken kolumnin minäkin. Älkää nyt aina valittako kaikesta. Ihan normia läppää se oli eikä sen enempää pahantahtoista, ainoastaan heikoilla pohjatöillä huidottu kasaan. "


Ja niin happaman oloista tekstiä. Ihan kuin pakotettuna tehtyä. Olisko Janne Virkkunen ollut asialla? Hesarikin on sen luokan lehti että kovin kauaa ei voi pelleillä yleisön kanssa. Halla-ahoa on enää vaikea murjoa kannatuksensa ja näkyvyytensä takia.
Saattaapi lehden omistajat puuttua siihen leikkiin. Seuraavaksi olisi saatava YLE ojennukseen. Se voi olla vaikeaa senyleisöstä aika riipumattomasta asemasta johtuen. Maan hallituksen pitäisi vaihtua radikaalisti. Katsotaan tilanne Eduskuntavaalien jälkeen.
  
  3. joulukuuta 2008 16:18:28

Nimi : Alex W
  
Viesti : Haha kiitos Rottatyttö, hyvät naurut. Jaksan tehdä töitä vielä toimistolla tunnin.

Terveisin,
Alex W, joka on hyvälaatuisen sperman omistaja ja maahanmuuttokriittinen
  
  3. joulukuuta 2008 16:18:35

Nimi : Jukka
  
Viesti : "Minä en kyllä missään tapauksessa rinnastaisi tällaisia kuvauksia vaan mielestäni kyse on vastakohdista. "

Myönnetään - sanontatapa - laitoin pojan eilen partioon ja tyttö meni itse jo aikaisemmin.
  
  3. joulukuuta 2008 16:19:02

Nimi : Villea
  
Viesti : Suomettajarotat, te olette tyhmiä, kalpeita, heikkoja ja rumia ja spermanne on huonoa. Tehkää palvelus kaikille ja hypätkää kaivoon!

Eikö Reino hypännyt jo? Mutta nousi kovalla työllä takaisin, osoittaen näin oikeaa Suomi-henkeä.

Raptorin sanoja lainatakseni: sitkeitä ovat, perkeleet.
  
  3. joulukuuta 2008 16:20:25

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jouko,

mä taas luulen, että on aika samantekevää mitä nää tyypit Jussista kirjoittaa tai kenestäkään. Juna on liikkeellä joka tapauksessa ja nykymaailmassa kuka tahansa voi ihan itse tarkistaa mistä on kyse.

Ei tässä vielä ehkä täydellistä kalevalaista tulimyrskyä saada aikaan, mutta melko helkkarin varmasti yksi tohtorismies eduskuntaan kuitenkin.
  
  3. joulukuuta 2008 16:21:58

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Villea: "Onko muka näin? Ainakin yhdestä isommasta vakuutuslaitoksesta saa vakuutuksen lääkärikäyntejä varten. Piti sisällään muistaakseni sellaiset sairaudet/tapahtumat, joita ei vielä ennen vakuutuksen ottamista ollut (siis ei näin: sain syövän --> menen ottamaan vakuutuksen)"

Onhan niitä, niitä vain ei myydä niille joilla ei ole Kela-korttia.

Kun itse tulin Suomeen, halusin ostaa vakuutuksia heti, siis ainakin koti-, tapaturma- ja matkavakuutuksen. Mikään vakuutusyhtiö ei suostunut myöntämään tapaturma- tai matkavakuutusta ilman Kela-korttia (siis siitä huolimatta että sellainen oli minulle periaatteessa tulossa, Kela vain ei ehtinyt silloin vielä lähettää sitä). Yksi (Sampo) sanoi ettei suostuisi edes sen jälkeen kun Kela-kortti on, koska se oli sellainen Kela-kortti jota piti uusia kerran vuodessa.
  
  3. joulukuuta 2008 16:24:33

Nimi : Mo
  
Viesti : Aika onnettomia vastauksia Thorspolta. No enpä ihmeitä odottanutkaan.

"Tammi-elokuussa 2008 myönnetyt oleskeluluvat jakaantuvat seuraavasti: 32+14 prosenttia tulee suoraan töihin sentyyppisillä oleskeluluvilla. 24 prosenttia tuli tänne opiskelemaan ja 28 prosenttia perhesiteiden perusteella. Kun lasketaan yhteen työnteko ja opiskelu, se muodostaa enemmistön. Niin sanottu muu peruste sisältää esimerkiksi erityisasiantuntijat, tutkijat sekä au pairit."

Aikamoisia erikoisasiantuntijoita ja au paireja siellä asemalla tuntuu notkuvan...
  
  3. joulukuuta 2008 16:28:30

Nimi : Villea
  
Viesti : Vera, ahaa, thänks suoristuksesta.
  
  3. joulukuuta 2008 16:30:25

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Astrid "Esimerkiksi Närpiössä, yksikielinen ruotsinkielinen kunta, maahanmuuttajat ovat noin 10 prosenttia väestöstä."

Jaha. Närpiön sivut
Asukasmäärä 31.12.2005 9.463
Ruotsinkielisiä 91,16%
Suomenkielisiä 5,95%

Wiki
89,5 prosenttia sen asukkaista on ruotsinkielisiä. Suomenkielisiä on 5,8 prosenttia ja muunkielisiä yhteensä 4,7 prosenttia

Melkein 10% mamuja?
  
  3. joulukuuta 2008 16:31:38

Nimi : M.
  
Viesti : Brittikoulu siirtää joulunäytelmän uudelle vuodelle raivatakseen tilaa musulmaanien juhlalle:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1091594/Primary-school-cancels-nativity-play-interferes-Muslim-festival-Eid.html
  
  3. joulukuuta 2008 16:33:01

Nimi : Mo
  
Viesti : Hehe Astrid laskee varmaan Närpiön suomenkielisetkin maahanmuutajiksi
  
  3. joulukuuta 2008 16:33:02


guestbook © freebok.net