Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 103201-103225

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : minusta on kyllä perin outoa, että joku tulee Ameriikasta suomeen suomalaisen naisen perässä.

Mä tunnen äkkiarvaamalta 5 ja pari kanadalaista päälle. Niin ja sitten suomalaisen miehen perässä tulleita jonkun myös.

Siinä on 2 vaihtoehtoa a) sulla on duunipaikka tiedossa johon ne hakee sulle työluvan tai b) sä tulet aviopuolisona. Vaihtoehto c) et vaan tulee ja luulee yleensä on se vaikein. Byrokraateilla ei oo kun 2 laatikkoa ja Suomessa haettuna oleskeluluvat joutuu aikadilaationn ja hidastuu noin 6kk.
  
  3. joulukuuta 2008 0:51:51

Nimi : Jepjep
  
Viesti : J: "Tuli joku aikarajoitus... eli enpä voi enää vastata vanhaan tapaan."

Mulla on tuo aikarajoitus myös aina joskus toiminnassa, joskus ei. Jos siis tarkoitit sitä viiden minuutin rajoitusta. Tiedä sitten, miten se oikein toimii tai kytkeytyy päälle.
  
  3. joulukuuta 2008 0:52:45

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Niin joo, ja näistä jenkeistä jotka on tullut ja luullut että niiden pyllyt on kultaa niin pari on ollut jo menossa karkoitukseen ennenkuin ne on uskoneet että se on joko naimisiin tai käsirautoihin. Kahleet kun kahleet. Eikä niillä senkään jälkeen ole herkkua ollut löytää töitä vaikka täällä on joku hemmetin "työvoimapula".
  
  3. joulukuuta 2008 0:54:50

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Mulla on tuo aikarajoitus myös aina joskus toiminnassa, joskus ei. Jos siis tarkoitit sitä viiden minuutin rajoitusta. Tiedä sitten, miten se oikein toimii tai kytkeytyy päälle."

Kai sillä lailla, että se rajoitus poistuu mikäli joku muu kirjoittaa kommentin siihen väliin. Eli et voi itse kirjoittaa kahta peräkkäistä viestiä viiden minuutin sisällä.
  
  3. joulukuuta 2008 0:55:52

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Amerikkalaisten ahdinkoa pitäisi kyllä jotenkin auttaa. Jospa Obama suostuisi siihen että liitetään vaikka Maine Euroopan Unioniin. Sitä kautta sitten pääsevät jenkit näpsäkästi töihin tännekin.
  
  3. joulukuuta 2008 0:58:03

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Vitut Mainesta, liisataan Kuuba.
  
  3. joulukuuta 2008 1:05:13

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : J: En tiedä, varmaan aika pitkään. Voi hyvin olla, että siksi tulivat tänne, mitäs sitten?

No ei kai sitten mitään, jos et ymmärrä mistä on kyse. Ihmettelen vain kovasti tätä vouhkaamista vuoden työlupaodotuksesta. Luvan saanti kestää minkä kestää. Miksi Suomessa pitäisi olla amerikkalaisille (tai yleensä ulkomaalaisille) parempi kohtelu kuin suomalaisille Amerikassa (tai yleensä ulkomailla)?

Sitä paitsi, mitä tekemistä tuon amerikkalaismamun tapauksella ylipäätään on Suomen persiillään olevan ulkomaalaispolitiikan kritiikin kanssa? Oletan siis vielä hetken aikaa, että ko. amerikkalaismamu on todella olemassa, vaikka vihjailitkin vahvasti kyseessä olevan pelkän vedätyksen.
  
  3. joulukuuta 2008 1:20:29

Nimi : BobiS
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussi Halla-aho, mitä ajattelet Suomen ja Venäjän välisistä suhteista? Oletko esittänyt mitään tähän asiaan liittyviä kannanottoja?
  
  3. joulukuuta 2008 1:26:19

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Epäkorrekti: "Oletan siis vielä hetken aikaa, että ko. amerikkalaismamu on todella olemassa..."

Omakohtainen kokemus ulkomailta töihin tulevien odotteluajasta (useammasta maasta, myös USA) on kyllä se, että vuoden odotusaika kuulostaa todella pitkältä. En tiedä, onko sitten firmakohtaista (eli firmaan "täsmärekrytoitu" saa luvan nopeasti) vai miten.
  
  3. joulukuuta 2008 1:28:29

Nimi : Jylläävä Rasisti
Kotisivu : äskeien tulvivan vitun linkki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Naiset eivät ole miehiä, joten heitä ei tule kohdella 'taistelutilanteessa' niin kuin miehiä vaikka he olisivatkin älyllisesti yhtä eteviä.

On miehiltä vakava virhe, ottaa Tulviva Vittuiset Feministit ja Vittuilevat Naiset vihollisina - niin kuin se termi/suhde käsitetään miesten keskuudessa. Älyllinen ja halveksiva asenne vain pahentaa tilannetta. Jos teillä on kuvitellusta vihollissuhteesta johtuvia negatiivisia tunteita mielessänne, kun luette heidän juttujaan, niin silloin ette näe hameen alle.

Unohtakaa siis ennakkoluulot ja lukekaa kirjoitus uudelleen. Huomatkaa tussahtava kuva lehden kannessa. Ovat naisia.

Huvin vuoksi:

Naisystävällisessä baarissa ei esimerkiksi tungeta väkisin pöytään, tuijoteta tai kourita. Ei mitenkään itsestään selvä asia monessakaan paikassa. Ahdistelu ei kuulu baariin tai mihinkään muuallekaan, mutta flirtti kuuluu.

Luoma-aho aloittaa monologin siitä, miksi niin monessa baarissa päivystää bodattu portsari. "Ratkotaanko siellä ongelmia väkivallalla? Onko se jotenkin normaali oletus? Mikseivät ihmiset voi keskustella asioistaan? Kyllähän lentoemännätkin saavat pidettyä humalaiset aisoissa!", Luoma-aho ärisee.

Tilanteissa on pieni ero odotettavissa olevien tappelunhakuisten humalaisten määrässä ja luulenpa niitä lentoemäntiä tarvittavan pari kappaletta enemmän kuin normiportsareita.

On jotenkin kutkuttavan jännittävää tietää, että naisten seksuaalista vapautumisesta ajavat eivät pidä väkivaltana sitä kun puolenkymmentä fantasia-asuista misukkaa sitoo miehen kuudeksi tuntia tuoliin.

Illan ratoksi pseudoironiset Sappas Koijjalaiset tapaavat linkittää juutuupi-töhkää. Jotten erottuisi joukosta: Sleipnir.
  
  3. joulukuuta 2008 2:25:53

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : J,

"Niin, ja tosta "mamujen" työllistymisestä.. tuli tossa asiakkaalla vastaan pari viikkoa sitten yksi "mamu". Lounaalla valitteli sitä kun piti eka vuoden pyörittää peukaloita Suomessa, sitten vasta sai työluvan.

Ehkä täällä jengi olisi valmis tekemään tuon eteen jotain?"

Itse en kyllä näe mitään mieltä siinä, että työllistymisestä tahallisesti vaikeutetaan. Voihan nykyiseen käytäntöön tietenkin olla syynsä, mutta yhtään hyvää sellaista ei tule kyllä juuri nyt mieleen. Kannattaisin näillä näkymin sitä, että jos minkäänlainen oleskelulupa yleensä myönnetään, siihen sisältyisi automaattisesti työlupa ilman mitään tarvetta odottelulle tai ylimääräisille hakemuksille.

Pakkopassivoimisen traagisia seurauksia ja muutakin käsittelee Theodore Dalrymple erinomaisessa esseessään The Dumbest Immigration Policy.
  
  3. joulukuuta 2008 2:31:32

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Onkos jossain muuten saatavilla luonnosta uudeksi yliopistolaiksi..

Itseä hiukan epäilyttää esim kohta että yliopistojen hallituksista puolet pitäisi tulla yliopistomaailman ulkopuolelta..

Tarpeeksi päteviä ihmisiä on muutenkin varmaan tarpeeksi vaikea löytää ilman tuollaisia rajoituksia..

Sopiva hallituksen koostumus voi riippua siitäkin mille alalle yliopisto on suuntautunut jne..  
  3. joulukuuta 2008 2:33:09

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Eikö uudessa yliopistolaissa ole mm. tarkoitus omaksua Suomeen hyviä puolia esim. Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian eliittiyliopistoista? Ei kai näiden maiden yliopistolainsäädännössä ole mitään vastaavaa kohtaa että täsmälleen puolet yliopiston hallituksesta pitäisi tulla yliopistomaailman ulkopuolelta? Se kuulostaisi liian byrokraattiselta.
  
  3. joulukuuta 2008 3:03:14

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Nähtävästi Cambridgen johtokunnassakaan ei ole yhtään edustajaa yritysmaailmasta!

Miksi ihmeessä pitäisi ottaa käyttöön yliopistolaki joka tulee luultavasti aiheuttamaan hankalia muutoksia nykyisten yliopistojen johtokunnissa joista suuri osa varmaan toimii kuitenkin ihan mukiinmenevästi.

Nyt tuntuisi siltä, että hallitus on ehkä aliarvioinut sen kuinka suuria käytännön haasteet asioiden organisoinnissa ovat, yliopistot ovat melko monimutkaisia laitoksia.

Toivottavasti yliopistouudistus ei mene kovin pahasti pieleen.
  
  3. joulukuuta 2008 3:15:45

Nimi : PK
  
Viesti : Terrorism in this part of the world usually means bombs exploding or hotels burning, as the latest horrific scenes from Mumbai attest. Yet alongside the brutal public terrorism that fills the television screens, there is an equally cruel form of terrorism that gets almost no attention and thrives as a result: flinging acid on a woman’s face to leave her hideously deformed.

>:[
  
  3. joulukuuta 2008 5:49:37

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Suo, kuokka ja Jussi...

Mailis kohta hehkuttamassa afrikkalaista nykytaidetta ykkösellä. Ihanan värisevää.
  
  3. joulukuuta 2008 6:46:57

Nimi : Otto Kuukasjärvi
  
Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html
  
  3. joulukuuta 2008 6:51:21

Nimi : Mika Mäntylä
  
Viesti : Tuija Brax on sitä mieltä, ettei henkeen ja terveyteen kohdistuvien rikosten valmistelua tarvitse kriminalisoida, ainakaan pikaisesti.

Punavihreä lehmä ojassa?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812038607802_uu.shtml
  
  3. joulukuuta 2008 7:17:56

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html"

Aika vastenmielistä väkivaltafantasiaa.
  
  3. joulukuuta 2008 7:38:49

Nimi : ttw
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "pitäisikö tällainen messias köyttää kuin jouluinen sika lahtipenkkiin kaltattavaksi."

http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html

Ei hemmetti mitä juttua, sairasta.
  
  3. joulukuuta 2008 7:46:38

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html"

Kokenut keittiöpsykologi ja köyhän miehen psykoanalysaattori. Tuollaisia on netti täynnä valitettavasti.
  
  3. joulukuuta 2008 7:50:59

Nimi : AIP
  
Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2008/11/kokoavat-joukkojaan.html

Mitäpä tähän muuta sanomaan kuin heti aamusta...
  
  3. joulukuuta 2008 7:53:00

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tuija Brax on sitä mieltä, ettei henkeen ja terveyteen kohdistuvien rikosten valmistelua tarvitse kriminalisoida, ainakaan pikaisesti."

- Juu, mutta maahanmuuttopolitiikan kritisointi tulee kriminalisoida sitäkin pikaisemmin:)
  
  3. joulukuuta 2008 8:38:17

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Pajus-bashingia on jo puitukin. Aamulehden mukaan

"Helsingin kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Minerva Krohn (vihr.) torjuu kokoomuslaisen kaupunginjohtajan Jussi Pajusen vaatimuksen Helsingin maahanmuuttostrategian muutoksesta. Krohn sanoo, että Helsingin maahanmuuttajapolitiikka on tarkkaan harkittu ja linjassa valtakunnallisen politiikan kanssa. - Ei kelkkaa voi yhtäkkiä kääntää, kun tulee pieni taantuma."

Tämä on nyt osoitus siitä, että Vihreät nimenomaan ilmoittautuvat vastuullisiksi nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta. Välillä täälläkin joku arvelee, että Vihreät olisivat vain hassuja naisia. Näin ei ole, ei ainakaan, jos Minerva Krohnilta kysytään. Hän on tarkkaan harkinnut senkin, että mamut tekevät luokkaa 50% pk-seudun raiskauksista.

Kuten Octaviuksen blogissa joku aiheesta sanoikin, tosiasiassa asiaa ei ole harkittu, vaan Minerva Krohn ja kumppanit ovat erikoisen hölmöjä.
  
  3. joulukuuta 2008 8:38:35

Nimi : AIP
  
Viesti : Kuten Octaviuksen blogissa joku aiheesta sanoikin, tosiasiassa asiaa ei ole harkittu, vaan Minerva Krohn ja kumppanit ovat erikoisen hölmöjä.

Olen taipuvainen uskomaan, että em. politiikka on tarkkaan harkittua. Näiltä ihmisiltä vain puuttuu täydellisesti harkintakyky politiikan seurausten suhteen.
  
  3. joulukuuta 2008 8:57:35


guestbook © freebok.net