Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 103001-103025

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Oli ilo lukea Pajusen maahanmuutto kommemtit hesarista.. Eipä olisi uskonut moista. Turussa maahanmuuttajat ovat rikkaus ja voimavara (paikallisten päättäjien mielestä) koko Turun alueelle..Jopa naapurien pitäisi väkisin ottaa vastaa heitä jottei työvoimapula pääsisi yllättämään sitten joskus vuonna 2199 paikallisia yrityksiä. Mikäköhän Hesassa on sitten mennyt vikaan kun 160 km länteen sama asia nähdään rikkautena ja toisilla kyse on menoerästä?? Pitäisikö Pajusen käydä Varissuolla oppia hakemassa?
  
  2. joulukuuta 2008 17:25:24

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta Roti: Siis hän ottaa osaa keskustelun kommentteihin. Ja alkuperäinen kirjoitushan oli täällä.

Ei vieläkään mennyt perille. Siis missä James O'Connor tarkkaan ottaen ottaa osaa keskusteluun?
  
  2. joulukuuta 2008 17:27:15

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ongelma on syvällä. Se ei ratkea Thorsin kyselytunnilla.

Jotakin on liikaa, pitää vähentää. Miten määritellä vähennettävät?

Itselläni olisi kyllä ehdotuksia, mutta niillä ei ole läpimenomahdollisuuksia.
  
  2. joulukuuta 2008 17:32:19

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti : Mietin sitä, että monikohan täällä kirjoittavista tuntee omakohtaisesti jonkun muun maan kulttuuria *enkä tarkoita possujuhlia Kanarialla*, monenko tuttava- tai ystäväpiiriin kuuluu muslimeita tai edes yhtä meikäläistä.
Vai onko kirjoitusten pohjana vain Halla-ahon ontuvat tilastot, sillä epäilen, ettei hänkään tunne yhtään muslimia. Miten on?

2. joulukuuta 2008 16:44:32

--------------------------------

No nyt kun asiann esille otit niin voisin kertoa että työkseni olen tätä pallukkaa kierrellyt ja mitä maita on tullut nähtyä ja paikallisiin kulttuureihin tullut tutustuttua.

-Algeriassa seurassani ollut vaalehako nainen yritettiin ostaa käyttöön, olisi lopulta 10 minuuttiakin käyttöä riittänyt.
Ostaja ei kysynyt naiselta mitään ja pyrki hieromaan kauppoja vain minun kanssani...Olin sika ja rasisti ja kieltäydyin tiukasti myymästä naista.
-Marokossa sitkeä kauppamies taasen tarjosi minulle mahdollisuutta piipahtaa maksua vastaan naisvankilassa joka siis toimi vartijoiden hoitamana bordellina...Ei oikein jaksanut tämmöinenkään kulttuuri innostaa ja rasistisesti kieltäydyin.
-Saudeissa tarjottiin maksua vastaan mahdollisuutta päästä katsomaan julkista teloitusta, olisi kuulemma ollut rattoisaa ajanvietettä tiedossa...Rasisti ja sika kun olen niin oksettikin ajatuskin osallistua tämmöisiin kulttuuririentoihin ja kieltäydyin tästäkin.

Esimerkkejä minulla kyllä riittäisi näistä enemmänkin mutta turhaa tässä on niistä kirjoittaa, ne kun eivät taatusti vaikuta yhteenkään intomokuttajaan millään lailla, korkeintaan selvittävät että kyllä Suomessakin tapetaan ja myydään ihmisiä...Joten kiteytetäänpä juttu näin: Jos ei ole pakko lähteä Afrikan mantereelle tai arabi-maihin niin menemättä jää....Ja sitä kulttuuria, sieltä tänne, en todellakaan halua.

Nyt ei pidä sotkea tätä sitten mihinkään ulkomaalaisvastaisuuteen mutta näiden kulttuurien vastaiseksi kyllä tunnustaudun ja teen sen erittäin mielelläni.
Todettakoon vielä että on olemassa kulttuureja joiden vaikutusta Suomeen toki saa tapahtua mutta ne eivät tule näistä mainitsemistani maista.

Olen nähnyt monien kulttuurien todelliset kasvot ja monissa niissä ei kotimainen intomokuttaja selviäisi päivääkään...Ja jos selviäsi niin takaisin Suomeen palaisi kumman vaisu persoona mokutuksen suhteen...  
  2. joulukuuta 2008 17:32:46

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kun Kenia itsenäistyi vuonna 1963, sen väkiluku oli alle 10 miljoonaa. Nyt se on noin 35 miljoonaa, ja sen on ennustettu nousevan 60 miljoonaan vuoteen 2030 mennessä. Väestöstä noin puolet elää äärimmäisessä köyhyydessä eli alle dollarin päivätuloilla.

Liiallinen väestönpaine ja kestämättömät tuotantotavat ovat tuhonneet elinympäristöä siten, että esimerkiksi virallisesti metsiksi luokiteltavien alueiden osuus maan pinta-alasta on enää 1,7 prosenttia, kun kansainvälisenä vähimmäistasona pidetään 10 prosenttia.

http://global.finland.fi/public/default.aspx?contentid=131073&nodeid=34352&contentlan=1&culture=fi-FI

############
vanha mutta opettavainen tarina miksi meidän EI pitäisi ottaa lisää valtion velkaa jotta voisimme antaa kehitysapua muuna apuna kuin syntyvyyden säännöstelynä..
  
  2. joulukuuta 2008 17:33:48

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ei vieläkään mennyt perille. Siis missä James O'Connor tarkkaan ottaen ottaa osaa keskusteluun?"

Helsingin Sanomien keskustelupalstalla, kohdassa Mielipiteet.
  
  2. joulukuuta 2008 17:36:36

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MuslimiäMmä: Tunnen useita Islamista Kristinuskoon kääntyneitä ja autan heitä vainon takia. Tunnen myös työni vuoksi useita Islamin uskoisia.
  
  2. joulukuuta 2008 17:38:05

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kun tapahtuu hirvittäviä koulusurmia tai itsemurhaisku suomalaisessa ostoskeskuksessa, niin syyllisiksi löydetään nuorten paha-olo, resurssien puute mielenterveysongelmien hoidossa, yhteisöllisyyden puuttuminen suomalaisesta yhteiskunnasta. Mutta sanallakaan ei mainita kristillisyyden vaikutusta ko.tapauksissa. Ei sitä, että raamattu ja virret pannaan uuteen uskoon harvase vuosi, että ihmisten on helpompi ymmärtää niitä,tai että papit vaihtavat sukupuolta ja homojen liitot siunataan.
Jos muslimi tekee jotain radikaalia niin syy on aina islamin. Näin se menee :(
  
  2. joulukuuta 2008 17:38:16

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Esimerkkinä, me muslimit tervehdimme toisiamme sanomalla salam, rauha.

Jep. Rauha uskovien muslimien välillä. Pyydän MuslimiM:ltä kommentteja seuraavaan:


Von Denfferin mukaan islam merkitsee rauhan tekemistä:

”Islam sanana on sukua ”salam”-sanalle ja viittaa siis rauhaan. Se tarkoittaa oikeastaan rauhan tekemistä. Islam on rauhan tekemisen elämäntapa, ja muslimi on ihminen, joka pyrkii toteuttamaan rauhan tekemisen, islamin, omassa
elämässään.”
”Islam merkitsee ennen kaikkea rauhan tekemistä Jumalan kanssa. Tästä johtuu yleisemmin tunnettu tulkinta antautuminen Jumalalle ja alistuminen Hänen tahtoonsa. Mutta
islam rauhan tekemisenä tarkoittaa myös rauhan tekemistä oman itsensä kanssa ja sitten toisten ihmisten kanssa ja lopulta rauhan tekemistä Jumalan koko luomakunnan kanssa.”


Tämä kaikki on tarkoitettu eurooppalaisille korville ja se voitaisiin ymmärtää väärin jonkinlaisena humanistisena rauhanoppina. Mutta von Denffer ei suinkaan pelkää esittää vakaumustaan. Niinpä hän tarkentaa myöhemmin samassa artikkelissa:

”Muslimit eivät voi olla ystävällisissä suhteissa epäjumalanpalvelijoiden (mushrikun, RS: yksikkö mushrik) kanssa, niiden jotka syyllistyvät shirk-syntiin (RS: rinnalle asettamisen synti, jolla tarkoitetaan Jumalan vertaamista johonkin tai johonkuhun. Myös kristittyjen usko Jeesuksen on shirk). Palauttakaamme mieliin lyhyesti: islam tarkoittaa
rauhan tekemistä Jumalan kanssa. Tämän kanssa on aivan ilmeisen ristiriitaista ystävystyä niiden kanssa, jotka syyllistyvät pahimpaan syntiin, jota Jumalakaan ei tahdo antaa anteeksi.”


Islam tarkoittaa siis von Denfferin mukaan rauhaa, mutta ei toisin
uskovien kanssa, sillä nämä ovat Jumalan vihollisia.

[...]

Tässä von Denffer on esittänyt perustan sille, miten muslimien on
suhtauduttava toisinuskoviin. Tältä perustalta lähtien on sitten
päädyttävä oikeisiin ratkaisuihin. Koraani mainitsee mahdollisuuden,
että polyteistit voivat etsiä turvaa muslimien luota: ”Jos
joku uskoton pyytää sinulta suojaa, suojele häntä, jotta hän saisi
kuulla Allahin sanaa, ja anna hänen sitten päästä muualle turvaan.” (9:6) Von Denffer varoittaa kuitenkin luulemasta, että
tässä tarkoitettaisiin lähetystä, missiota, sillä von Denfferin
mukaan islam ei tunne lähetystyötä ainakaan kristillisessä mielessä.
Hän korostaa, että muslimit eivät voi pakottaa ketään uskomaan
(vihjaako hän tällä, kuten muslimit yleisesti tekevät, että
kristillinen missio on pakottamista?), sanoohan Koraani: ”Ei uskontoon pakoteta…” (2:256).
Tässä von Denffer tulee koko esitelmänsä merkillisimpään päätelmään, jonka erikoisuuden ylittää vain se, että paikalla olleet kirkonmiehet eivät tietääkseni millään lailla reagoineet siihen. Hän nimittäin ensin korosti, ettei uskonnossa ole pakkoa, minkä jälkeen hän lainaa Koraanin kovimpia kohtia katumuksen suurasta: ”lyökää epäjumalanpalvelijat kuoliaaksi (saksaksi: ’erschlagt di Mushrikun’. Hämeen-Anttilan käännös on paljon kesympi: ’taistelkaa uskottomia vastaan…’), missä heitä tapaattekin, käykää heihin käsiksi (saks: packt sie) ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he katuvat, pitävät rukouksensa ja antavat
almuja, antakaa heidän mennä rauhassa. Jumala on Anteeksiantava,
Armelias.” (9:5). Tästä Koraanin kohdasta von Denffer jatkoi:

”Uskovaisten ja mushrikun välillä vallitsee itse asiassa
sota. Islamin kannalta tässä ei ole tilaa kompromissille eikä rauhalle. (RS: Islam rauhan tekemisenä on siis ymmärrettävä tältäkin kannalta katsoen!) Tämä ei kuitenkaan merkitse, että sota olisi tilanteeseen ainoa vastaus, joka islamilla on käytettävissään. Islam korostaa, että toisen
osapuolen on saatava tilaisuus kuulla Jumalan sanaa. Koraani ei vaadi muslimia tekemään ratkaisua siitä, miten jatkotilanteessa toimitaan, vaan ratkaisu on mushrikin kädessä. Hän saa valita, tahtooko hän sodan vai Jumalan
sanan (sic). Tämä saattaa kaikessa lyhyydessään kuulostaa karulta ja ehdottomalta, mutta se on seurausta islamilaisesta peruskatsomuksesta. Elämässä on nimittäin ratkaisevinta
tehdä rauha Jumalan kanssa eikä Jumalan vihollisten.”


Mielestäni on uskomatonta, että eurooppalainen, oppinut ihminen
uskaltaa esittää tällaista toisinuskovien edessä, vieläpä heidän pyhäkössään. Se vaatii toisaalta ajan henkeä halveksivaa mieltä,
mutta toisaalta myös merkillistä epäjohdonmukaisuutta. On aivan
kuin von Denffer ei edes huomaisi irvokasta ironiaa, joka hänen
esitykseensä liittyy: Uskonnossa ei ole pakkoa, niinpä monijumaliset
saavat vapaasti valita sodan ja kääntymyksen välillä!


(Lainaus verkkojulkaisusta Islam ja Evankeliumi. Ahmad von Denffer on lähteen mukaan arvostettu saksalainen käännynnäinen. Lainaus on alun perin esitelmästä Baijerin luterilaisen kirkon, München-Freisingin (katolisen) arkkihiippakunnan ja Münchenin islamilaisen keskuksen yhdessä järjestämillä päivillä.)
  
  2. joulukuuta 2008 17:38:48

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tosi ala-arvoinen kommentti James O'Connorilta tämän päivän Pravdan mielipidesivuilla, joka osoittaa sitä, että vain YLE:n ja Pravdan julkisuudella pitäisi valita poliitikot eikä blogikirjoituksilla saisi saada julkisuutta.

Syvä halveksuntani James O'Connorille ja Suomen Pravdalle jälleen kerran!
  
  2. joulukuuta 2008 17:41:06

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Mietin sitä, että monikohan täällä kirjoittavista tuntee omakohtaisesti jonkun muun maan kulttuuria *enkä tarkoita possujuhlia Kanarialla*, monenko tuttava- tai ystäväpiiriin kuuluu muslimeita tai edes yhtä meikäläistä."

Saksan muslimivoittoisessa lähiössä asuessani tuli todettua että sehän on etnohelevetti. Valkoinen naama = kuolemantuomio avoimella paikalla.
  
  2. joulukuuta 2008 17:43:28

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : muslimiäMmä: Koulusurmaajat eivät olleet kristillisiä. Esimerkiksi Pekka-Eric Auvinen palvoi Nietzscheä, joka oli hyvin kristinuskovastainen. Uskon, että tiesit tämän aivan hyvin, koska tuota asiaa oikein korostettiin koulusurmien aikana ja sillä retosteltiin ympäri iltapäivälehtiä.

Tuo heitto oli niin reaktiohakuinen, että pakko kysyä; Kuka vanhoista kunnon trolleista sinä olet uudella nimellä?
  
  2. joulukuuta 2008 17:43:32

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr
   
Viesti : "Somalia ei ole koskaan historiansa aikana ollut yhtenäinen maa"

Oli nykyinen kartalla näkyvä Somalia hetken! Mutta sitten tuli Ogadenissa pataan kun haettiin Suur-Somaliaa ja sekin harha poistui.


Kiitos hyvästä huomiosta. Siis Somali ei pysynyt koossa vaan hajosi. Tosin tähänkään Somaliaan ei kuulunut Djibouti.
  
  2. joulukuuta 2008 17:45:35

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MuslimiäMmä: Johtuisiko siitä, että täällä ei huudeta "God is great" sillä hetkellä kun painetaan liipasinta? Luonnehdintasi osuu ehkä George W. ristiretkiin, mutta toistaiseksi Suomalaisilla ei ole ollut niiden kanssa osaa eikä arpaa.
  
  2. joulukuuta 2008 17:45:56

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ei saatana! Tästähän näyttää kehittyvän oikea ketjureaktio!

Hbl:n verkkosivuilla Astrid Thors marisee tutulla nuotilla, että "Pajunens uttalanden bygger på delvis felaktig fakta", mutta jutun lopussa Helsingin kaupungin maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander pamauttaa suoraan päin näköä: "Jag ser inga andra lösningar på situationen än att inte ta emot flera invandrare".

http://www.hbl.fi/text/helsingfors/2008/12/2/w20826.php

  
  2. joulukuuta 2008 17:46:15

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sinänsä aika huvittava tuo Connorin näkemys, että juuri Halla-ahon argumentaatio kaikista poliitikoista olisi tunteenomaista, perustelematonta ja lähteitä huolimattomasti käyttävää. Hän sotkee muutenkin yhtenään akateemisen tutkimuksen ja politiikan teon kriteerejä.

Mutta varsinaisestihan hänen pointtinsa näyttää olevan, että maahanmuuttopolitiikasta ei pidä ottaa huomioon kenenkään muun mielipidettä kuin yhteiskuntatieteilijöiden. He kun ovat ainoat, jotka "tietävät, mistä puhuvat". Koskeekohan tämä ainoastaan maahanmuuttopolitiikkaa vai muitakin politiikan lajeja? Jos koskee, miksi maahanmuuttopolitiikka on poikkeus? Pitäisikö demokratia lakkauttaa, koska äänestäjät saattavat valita sellaisia edustajia, jotka eivät ole koulutukseltaan niiden alojen tutkijoita, joista päättävät? Korvattaisiin eduskunta ja kunnanvaltuustot valtion hyväksymillä virkailija-asiantuntijoilla.

Sinänsä ei tuosta O'Connorista kovin demokratiaa kunnioittavaa kuvaa saa: missä muka sanotaan, että eduskuntaan saisi tulla valituksi vain perinteisten puolueiden jäsenyyden ja tiedostusvälineiden säätelemän julkisuuden kautta.
  
  2. joulukuuta 2008 17:47:45

Nimi : Zngr
  
Viesti : muslimiÄmmä: Tarkoitin sitä, että monikulttuurisuus Suomessa on vielä uutta ja ihmiselle on tyypillistä, että hän pelkää sitä mitä ei tunne.

(ynnä muuta)


Itse en ole kiinnostunut suuremmin Islamin opinkappaleista. Se on varmasti ihan yhtä hyvä uskonto, kuin mikä tahansa muu uskonto (ja varmaan kannattajiensa mielestä parempi, se heille suotakoon jne).

Olen "keskustellut" pari kertaa aikasemmin pitkällisesti muutaman Islamiin kääntyneen länkkärin kanssa maahanmuutosta ja keskustelu kääntyy aina siihen mitä Islam on, voinko minä sanoa siitä mitään kun en tunne Koraania tarpeeksi, ja siihen ettei muslimeja saa yleistää ja/tai olen "rasisti". Maahanmuuton ongelmat heitetään ikkunasta tässä vaiheessa. Mutta kun en puhu Islamin uskonnollisista kiemuroista, vaan siitä, miksi tilanne Euroopassa on mikä se on. Ja se on tämä:

Kaikissa tuntemissani EU:n maissa joissa on suurempia syrjäytyneitä ja rikollisia vähemmistöjä jotka ovat yhteiskunnalleen vaivoiksi, ne vähemmistöt ovat myös pääsääntöisesti muslimitaustaisia. Tätä en ole vielä kuullut yhdenkään muslimin myöntävän. Onkohan se jotenkin kipeä asia, vai koetaanko syrjäytyminen muiden syyksi? Vai eikö niitä syrjäytyneitä vähemmistöjä ole olemassakaan vaan kuvittelen kaiken?

Eihän ne perkeleen huligaanit edes harjoita Islamia siten kun minä sen luulen ymmärtäväni, mutta ei se estä huutamasta Allah Akbaria kun otetaan poliisin ja palolaitoksen kanssa yhteen siitä, kuka sammuttaa koulun joka sytytettiin palamaan.

Sen takia maahanmuuton ongelmat henkilöityvät helposti muslimeihin, joiden ryhmäidentiteeti ongelmalähiöissä näyttää syntyvän juuri jaetusta uskonnosta tai kulttuurista, harjoitetaan sitä sitten miten tahansa. Tuntuu että EU:n alueella oleskelevat muslimimiehet ovat hyvinkin maallistuneita mitä se tulee vaatetukseen, musiikkiin, päihteisiin jne jne mutta parista "oikeudesta" pidetään kiinni:

Islam vs "vääräuskoiset" ja oma kotiorja. Eikun siis muslimitaustainen vaimo.

Ei saisi yleistää "muslimit sitä" tai "muslimit tätä" mutta se on helpompaa laiskalle kuin kirjoittaa joka kerta tapauksen mukaan "Marokkolaiset miehet, jotka väittävät harjoittavansa Islamia, ja kokevat olevansa enemmän kulttuuriltaan marokkolaisia eivätkä hollantilaisia, joita he vihaavat, ja joiden Al Yazeera tv-kerho rakennettiin kaupunginhallituksen luvalla ja joka saa toiminta-avustuksia Saudi-Arabiasta".

Ja sitten meillä on vielä nämä sekopäiset Imaamit jotka ovat tunkemansa kämpälänsä ja omat tulkintansa länsimaiden lakeihin ja esittävät omia vaatimuksiaan siellä sun täällä. Jota olisi helpompaa sietää, jos Moskeijoissa ei saarnattaisi juutalaisten ja vääräuskoisten tuhoa.

Itse en ole moista saarnaa kuullut. Onneksi. En kuitenkaan usko että jokainen dokkari tai juttu aiheesta olisi keksitty.
  
  2. joulukuuta 2008 17:47:57

Nimi : HaH
  
Viesti : Jiri Keroselle, ja muillekin:

On turhaa ja hyödytöntä käyttää ns. "Uskonto-se-ja-se-on väärässä" -argumenttia. Se ei toimi.

Uskovaa itseään ei hetkauta se, että joku muu pitää uskovan uskontoa vääränä, oli "väärässä olo" sitten teologinen nippelijuttu, tai väite uskovan tietoteoreettisesta valheessa elämisestä. Uskokaa tämä, Jiri ja muut. Se vain ei toimi.

Ja yhteiskunnallisella tasolla, no, koska Suomi sallii uskonvapauden, on hyödytöntä julistaa joidenkin olevan "väärässä ja valheessa". Sellaisen julistaminen tekee julistajastaan vain yhden aatesuunnan apostolin. (Sosiologisesti ateismikin on uskonto, juuri pitkälle tämän takia.) Se ei siis toimi.

Se mistä voi, ja tuleekin, urputtaa, on jonkin uskonnon yhteiskuntaan tuomista vaikutuksista. Jos esimerkiksi Uskonto X julistaa tasa-arvolain vastaisia käsityksiä ja vaatii kannattajiaan niiden mukaan toimimaan, on tämä rutinan aihe. Se, kertoiko maailman Luoja ja Herra jollekin Tyypille juuri mitenkuin, aikoinaan erämaassa, vai ei, on merkityksetöntä Homman kannalta. Uskontoja itsessään on siis turha "hommallisesti katsottuna" kritisoida - kannattaa keskittyä niiden yhteiskunnalliseen vaikutukseen, ei tietoteoreettisiin ongelmiin.PS: Eikös ollutkin buddhalaisesti sanottu. 8)
  
  2. joulukuuta 2008 17:50:05

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Seppo, ymmärrän hyvin tuon vainon, joka kohdistuu henkilön vaihtaessa uskontonsa islamista kristinuskoon. Olen iloinen, että autat heitä - jokainen tekee itse oman valintansa ja uskova ihminen on vastuussa tekemisistaan vain Jumalalle, ei toisille ihmisille. Samanlaista vainoa kokee muslimiyhteisön sisällä elänyt (suomalainen)nainen, miehen jätettyä hänen "roikkumaan" mentyään kotimaahansa entisen tai uuden vaimonsa luokse, jos jätetty ei suostukaan kohtaloonsa vaan uskaltautuu avioerotaisteluun...:( nimim. itse kokenut.
Kiitos, että saan puristettua teiltä edes muutamia valopilkkuja, ettei ajatusmaailma olekaan niin musta-valkoinen.
  
  2. joulukuuta 2008 17:52:05

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MuslimiäMmä: Joukkoraiskauksien & happoraiskauksien tekotapa on tyypillinen rangaistuskeino Islaminuskoisten joukossa häpäisemään väärinpukeutunutta kanssaeläjää. Maailmankatsomuksessa, jota itse edustan ihmiset ovat tasa-arvoisia. Valitettavasti tämä ei toteudu Islamissa.
  
  2. joulukuuta 2008 17:54:40

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Monessa maassa vallitsee ns. basaarikulttuuri suhteessa ulkomaalaisiin (turisteihin).

Tilanne alkaa kiusallisen ylenpalttisella ystävällisyyden osoituksella (Minä tunte Kotka, merimies siellä") Suomi-rakkauden osoituksena tarjotaan teetä, lapsille coca-colaa ja aletaan esitellä myyntituotteita.

Tilanteen psykoteoria rakentuu syyllistämiselle: Minä olen osoittanut ystävyyttä, nyt on sinun vuorosi.

Minun vastavuoroinen ystävyyteni ei näissä yhteyksissä ole koskaan puhjennut kukkaan.

Ei edes kotimaassa, huolimatta Mme Biaudet`n ja Fru Thorsin rohkaisevista saatesanoista.

  
  2. joulukuuta 2008 17:56:10

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : HaH: Myöskään yhteiskunnallisten seurausten kertominen ei käännä kenenkään fundamentalistisimpia uskomuksia toiseksi.

Islamin epätodellisuuden korostaminen on hyödyllistä siksi, että esimerkiksi keskiverto vihervasemmistolainen ei voi kieltää sitä, ellei hän satu olemaan muslimi. Vihervasemmistolainen jankuttaa uskonnollisesti, että islam on rauhan uskonto, mutta jos hänelle sanoo, että islam ei ole totta, ja lähtee purkamaan asiaa siltä kannalta, on hänen helpompi lähteä leikkiin mukaan, koska silloin hän voi olla vapaa-ajattelija, eikä rasisti.
  
  2. joulukuuta 2008 17:57:49

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti : "Kun tapahtuu hirvittäviä koulusurmia tai itsemurhaisku suomalaisessa ostoskeskuksessa, niin syyllisiksi löydetään nuorten paha-olo, resurssien puute mielenterveysongelmien hoidossa, yhteisöllisyyden puuttuminen suomalaisesta yhteiskunnasta."

Ei kuulu koulusurmat ja pommien paiskominen sivullisten niskaan suomalaiseen kulttuuriin, nämä kaikki ovat ulkoa tulleita vaikutteita...Ihanaa mokutusta!
Toisekseen, asioita joita ei haluta tapahtuvan, pitääkin tukia ja käsitellä kaikin tavoin eikä olla niin kuin näitä ei oikeasti olsikaan tapahtunut...en todellakaan ymmärrä pointtiasi.

"Mutta sanallakaan ei mainita kristillisyyden vaikutusta ko.tapauksissa."

Et ymmärräkkään koska sitä aspektia ei näissä ole, Suomessa kun perinteisesti ja keskimäärin uskonto on jokaisen oma asia ja siitä ei älämölöä pidetä.

"Ei sitä, että raamattu ja virret pannaan uuteen uskoon harvase vuosi, että ihmisten on helpompi ymmärtää niitä,"

Tahdot siis sanoa että 1100-luvulla ja sen ymmärryksen mukaan pitäsi nykypäivänä elää?
Kuinka vaikea sinun on ymmärtää että Raamattu ja Koraani muun muaas ovat kirjoja jotka myös antoivat elämän tietoutta ja ohjeita sen aikasen tietämyksen valossa....Ja se tietämys on mielestäsi oikea?
Jos et ole huomannut niin kuukauden päästä ollaan vuodessa 2009.

"tai että papit vaihtavat sukupuolta ja homojen liitot siunataan."

Mitä hemmettiä tapahtui sille mainostetulle suvaitsevaisuudelle?
Kyllä se vain on niin että Suomessa ollaan oikeasti suvaitsevaisempia ja vähemmän rasistisa kuin valtaosassa tämän planeetan maista, intoilkoon pahaaoloaan muille tyrkyttävä mokuttaja ihan mitä vain, se ei tätä faktaa mutta yhtään mihinkään.

"Jos muslimi tekee jotain radikaalia niin syy on aina islamin. Näin se menee :("

Kyllä se valitettavasti näin menee ja tulee menemään niin kauan kun Islamin nimissä näitä tehdään.
Vai osaatko sanoa vaikkapa yhdenkään pommi-iskun tai muutakaan joukkosurmaa yhtään missään joka olisi tehty raamattuun vedoten ja Jumalan tahtoa karjuen?2. joulukuuta 2008 17:38:16
  
  2. joulukuuta 2008 18:00:52

Nimi : HaH
  
Viesti : Jiri Keronen: Tuo heitto oli niin reaktiohakuinen, että pakko kysyä; Kuka vanhoista kunnon trolleista sinä olet uudella nimellä?

Liisa

Akateeminen nainen

8)

Eli ei trolli, vaan piiskaa taiten käyttävä nais-ratsastaja.

Snap! Auh! ...tahtoo lisää..

:D

PS: Foliopipo kiristyy! Nyah...
  
  2. joulukuuta 2008 18:05:33

Nimi : Termistö kuntoon
  
Viesti : Keksikääpäs viisaammat joku neutraali termi ongelmamamuille. Pelkkä mamu leimaa suotta kunniallisten työssäkäyvien mainetta. Oma ehdotus: Soma (sosiaalimaahanmuuttaja) :)
  
  2. joulukuuta 2008 18:07:55


guestbook © freebok.net