Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102976-103000

Nimi : Jepjep
  
Viesti : MM: "Kommentointi on täällä hirveän vaikeaa, kun viestit joita haluaa kommentoida häviävät jonnekin arkistojen kätköihin."

Kieltämättä foorumityylinen viritys voisi jo olla tarpeen, sen verran suosittu Jussi ja "vieraskirjansa" jo ovat. Aihepiirien mukaan jäsennettyä keskustelua pystyisi varmasti myös "isäntä itte" seuraamaan paremmin.
  
  2. joulukuuta 2008 16:45:46

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mietin sitä, että monikohan täällä kirjoittavista tuntee omakohtaisesti jonkun muun maan kulttuuria *enkä tarkoita possujuhlia Kanarialla*, monenko tuttava- tai ystäväpiiriin kuuluu muslimeita tai edes yhtä meikäläistä.
Vai onko kirjoitusten pohjana vain Halla-ahon ontuvat tilastot, sillä epäilen, ettei hänkään tunne yhtään muslimia. Miten on?


Tarkennas jotenkin vaikka minulle, jota voit pitää keskivertoesimerkkinä tyypistä joka ei pidä monikulttuurisuutta mitenkään järkevänä.

Siis minkälaisten muslimi -aihesten kirjoitusten pohjana on Halla-ahon "ontuvat tilastot" ja miten siihen voisi vaikuttaa se tunnenko itse kuinka monta muslimia?
  
  2. joulukuuta 2008 16:50:57

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eipä taitaisi Jussi huolia minua joukkoihinsa - yritin meilitse lähestyä häntä ja ehdotin jopa tapaamista, mutta sain tylyt vastaukset, että olen lapsellinen, tyhmä ja ahdasmielinen.
Niinpä käytän vain tätä hänen vieraskirjaansa häikisti hyväkseni saadakseni "oman asiani" julki eli vähän väriä tähän musta-valkoiseen islamkeskusteluun.
Muuta tarkoitusta minulla ei ole eli en ole Mestarin opetuslapsi, enkä tule olemaankaan :D
  
  2. joulukuuta 2008 16:54:13

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mo: "Suomi palkinnot jaettu. No kyllähän te tiedätte...
http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Kulttuuriministeri+my%C3%B6nsi+Suomi-palkinnot/1135241587796"

Tämä Finis Finlandiae -palkinnon saanut Kassandra-yhdistys oli alkuvuodesta esillä rajojarikkovan monikulttuurisen Zambezi-projektinsa ansiosta.

"Omakohtaista havainnointia Siikala on harjoittanut Etiopiasta adoptoimansa pojan sekä tyttärensä gambialaissyntyisen miehen ja lastenlastensa kautta mutta myös monikulttuurisen Kassandra-yhdistyksen perustajana ja toiminnanjohtajana. <...> Olen yrittänyt ymmärtää suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista naista – siinä on lähtökohtani myös tälle monikulttuuriselle työlle, Siikala selittää."

http://www.turunsanomat.fi/kulttuuri/?ts=1,3:1005:0:0,4:5:0:1:2008-01-06,104:5:509024,1:0:0:0:0:0:

Ja lisää samaa:

"Karvaista kokemuksistaan huolimatta Hashi sanoo, ettei hän ole halunnut koskaan kostaa eikä tästä syystä myöskään koe vahingoniloa päästessään näytelmässä höykyttämään suomalaisperhettä.
- En ole rasisti. Sitä paitsi suomalaiset ovat myös auttaneet minua paljon. Ohjaaja tosin neuvoo minua löytämään oikeata tunnetilaa näytelmässä kehottamalla muistelemaan sitä kaikkea pahaa, mitä minulle on tehty."

http://www.turunsanomat.fi/kulttuuri/?ts=1,3:1005:0:0,4:5:0:1:2008-01-06,104:5:509028,1:0:0:0:0:0:

  
  2. joulukuuta 2008 16:54:46

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Lisäksi minulla on sivarifobia.
  
  2. joulukuuta 2008 16:55:25

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Eipä taitaisi Jussi huolia minua joukkoihinsa - yritin meilitse lähestyä häntä ja ehdotin jopa tapaamista, mutta sain tylyt vastaukset, että olen lapsellinen, tyhmä ja ahdasmielinen."

miksi minusta tuntuu, että ilmassa on vire eräänlaisesta valheesta?
  
  2. joulukuuta 2008 16:58:25

Nimi : Tosi
  
Viesti : Joo kyllä näitä maahanmuuttopolitiikan kriitiköitä alkaa tulla niin paljon esille, että on syytä epäillä, kuinka moni on tosissaan ja kuinka moni haluaa kalastella suosiota.

Tietenkin toivon mahdollisimman monen olevan tosissaan asian suhteen.
  
  2. joulukuuta 2008 16:58:26

Nimi : Zngr
  
Viesti : muslimiäMmä: lisäksi Halla-aho ei ole kovin suuri mielipidevaikuttaja länsimaisessa Islam-vastaisuudessa, eikä sikäli kirjoita Suomen ulkopuolella tapahtuvista asioista hirveästi. Jota kyllä joku saisi tehdä myös suomeksi, ihan sen takia ettei joku erehdy luulemaan Halla-ahon olevan yksinäinen sekopää Eirassa.

Täältä voit käydä kauhistelemassa kuinka ankaraa ryöpytystä tarjoilee vuonojen synkkä profeetta, ja pitkän linjan nuivisti Fjordman sinun ideologisista tovereista:

http://kleinverzet.blogspot.com/2006/02/fjordman-files.html

Huu!

Päivän Islam-uutiset:

http://gatesofvienna.blogspot.com/

Iik!
  
  2. joulukuuta 2008 16:59:04

Nimi : Homma on vvv !!!
  
Viesti : pyssyt paukkuu kaikki väki nukkuuu

eirassa?
  
  2. joulukuuta 2008 16:59:17

Nimi : axe
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se nyt vaan mennee niinpäin että maahanmuuttajan/pakolaisen on sopeuduttava kyseisen maan kulttuuriin ja toimintatapoihin, eikä niin että valtaväestöä vaaditaan ymmärtämään tänne tullutta vierasta kulttuuria.
  
  2. joulukuuta 2008 16:59:34

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : James O'Connor osallistuu mielipidekirjoituksensa kommentteihin, jos jotakuta kiinnostaa väitellä hänen kanssaan.
  
  2. joulukuuta 2008 16:59:49

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Anu Sorja: Jos muslimiäMmä on väittämänsä mukaan muslimi, silloin hänen uskontoonsaa kuuluu peräti kaksi valehtelua koskevaa traditiota; taqiyya ja kitman. Joten jos aistit ilmassa valheen, ilmassa saattaa olla valhe.
  
  2. joulukuuta 2008 17:04:29

Nimi : Zngr
  
Viesti : Lotta Roti:

eikös tuo löydy digilehdestä, jota ei pääse tavaamaan ilman maksettua palvelua?

Vai onko sinne salainen internetlinkki vähän niin kuin H-a:n terrori- ja käskynantofoorumeille....
  
  2. joulukuuta 2008 17:05:34

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vuosia sitten matkustin kuukausitolkulla yhden muslimimaan laidasta laitaan oppineen muslimin seurassa.

Iltapuhteella viiniä siemaillessamme - ramadanin aikaan - kysyin häneltä, kuinka moni islaminuskoisista oikeasti uskoo Allahiin. Pohjustin kysymystä mainitsemalla sen oppineen ystäväni jo ennestään tietämän tosiasian, että Euroopassa on epälukuinen määrä ns. nimiuskovaisia kristittyjä.
Muslimiystäväni siemaisi aromit viinilasistaan ja sanoi: "Sama meillä".

Niin siihen aikaan, siinä maassa ja oppia saaneiden keskuudessa. Gallupeilla ei ole kysyntää niillä nurkilla, mutta asia jäi kiinnostamaan.

Miten mahtaa ateismi voida islamin maailmassa tänään? Siis salaa.
  
  2. joulukuuta 2008 17:05:34

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siis hän ottaa osaa keskustelun kommentteihin. Ja alkuperäinen kirjoitushan oli täällä.
  
  2. joulukuuta 2008 17:06:52

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : muslimiäMmä: "Eipä taitaisi Jussi huolia minua joukkoihinsa - yritin meilitse lähestyä häntä ja ehdotin jopa tapaamista, mutta sain tylyt vastaukset, että olen lapsellinen, tyhmä ja ahdasmielinen."

Melkoisen viestin olet sitten hänelle lähettänyt. Eli kun hän niitä vihaviestejä on käsittääkseni melkoisesti saanut, niin olet päätynyt niiden kanssa samaan kategoriaan. Olisiko peili mitään?

En nimittäin usko, että Jussi asialliseen viestiin mitään fleimailee.

Jos nyt on sellaisia sinullekaan lähettänyt. Usko ja luottamus siihen että olet oikeasti sitä mitä sanot ja sinulle on tapahtunut sitä mitä väität, on näinä päivinä koetuksella. Ei siis mitään henkilökontaista, vaan tyly tilannearvio siitä mitä ympärillä tapahtuu.

Ja tuohon sinun ulkomaalais tuttu jne. trollaukseen on vastattu täällä jo monta kertaa. Meistä varsin suuri osa työskentelee koulutettujen, niiden "väärien" ulkomaalaisten kanssa päivittäin.

Itse en ole tullut koskaan kysyneeksi mitä uskontokuntaa nuo työkaverit ovat, ei suomalaisilta eikä ulkomaalaisilta. Ei ole tullut mieleen.

Jos joku olisi vaatinut palaverien tms. säätämistä rukoushetkiensä vuoksi, olisi kai tuo tullut ilmi, mutta kun ei. Enkä tiedä miten olisin moiseen edes suhtautunut.

Luultavasti olisin suhtautunut nuivasti. Kuten olisin suhtautunut ihan han-suomalaisenkin vaatimukseen päästä kirkkoon kesken palaverin tai seminaarin ;-)
  
  2. joulukuuta 2008 17:07:35

Nimi : KaljaKojootti
  
Viesti : En ole aiemmin maininnut tätä mutta Kannatan Sinua Jussi Halla-aho. Minulla ei ole teräs Palleja ja siksi en esiinny omalla nimelläni, Mutta TAKAAN JA ALLEVIIVAAN JUSSI, ETTÄ SAAT OIKEAN NIMENI MAILITSE JOS HALUAT KESKUSTELLA JOSTAIN!

KaljaKojootti
  
  2. joulukuuta 2008 17:08:51

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tarkoitin sitä, että monikulttuurisuus Suomessa on vielä uutta ja ihmiselle on tyypillistä, että hän pelkää sitä mitä ei tunne.
Allekirjoitan täysin monet Halla-ahon ajatukset muslimeista, kukapa hyväksyisi esim.raiskaukset ym. pahuudet, mutta asioita ei pidä nähdä niin musta-valkoisina.
Jos ei henkilökohtaisesti tunneta jotain, kuten tässä tapauksessa erilaista kulttuuria, niin negatiiviset mielikuvat kasvavat niin voimakkaiksi, ettei edes haluta kuulla ko.asiasta mitään positiivista.
Esimerkkinä, me muslimit tervehdimme toisiamme sanomalla salam, rauha. Henkilö jonka päähän median ja blogikeskusteluiden kautta on syötetty kuva muslimiterroristista Koraani toisessa ja ase toisessa kädessä ei pysty vastaanottamaan mitään positiivista islamista, vaan näkee silmissään vain tuon yhden muslimityypin, joka on hyvin pieni prosentti koko maailman muslimeista.
Luulen, että samoin ajatteli tänään kohtaamani virkailija, joka häkeltyi nähdessään muslimin ja kävelykepin - todennäköisesti luuli keppiäni joksikin aseeksi *siinä on kyllä jääpiikki*

Missään nimessä en tarkoita sitä, että ongelman lakaistaan maton alle ja hyssytellään olemattomiin. Enkä hyväksy sitä, että ongelmista puhuvaa sanotaan rasistiksi. Asiassa on vaan niin paljon muutakin...
  
  2. joulukuuta 2008 17:12:04

Nimi : vcbv
Kotisivu : http://www.adressit.com/allekirjoitukset/kansa/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Käykääpä laittamassa nimenne adressiin, jossa ajetaan kansanäänestystä mamupolitiikasta: http://www.adressit.com/allekirjoitukset/kansa/

Ulkoasultaan vähän epämääräinen, mutta kannatusta on jo kertynyt jonkin verran ja nimilistakin näyttää suht uskottavalta.
  
  2. joulukuuta 2008 17:14:10

Nimi : axe
  
Viesti : Jussi on sohaissut sellasta kusiaispesää joka on ollut aikasemmin niin suvaitsevainen, mutta kun sinne heittää täysin ansaittua kritiikkiä niin petturit paljastuu.
  
  2. joulukuuta 2008 17:15:39

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : muslimiäMmä: Aluksi sanon, että olen iloinen, että sinä sentään tunnustat, että myös ne terroristit ovat oikeita muslimeja, etkä ryhdy "suvaitsevaisten" tavoin valehtelemaan, että kyse ei ole todellisesta islamista.

Kyse ei ole siitä, etteikö islamissa olisi hyviä puolia. Esimerkiksi islamilainen yhteisöllisyys on aivan toista luokkaa kuin perinteinen luterilainen yhteisöllisyys, ja moskeijoissa on huomattavasti avoimempi meininki kuin kristillisissä kirkoissa. Se, että islamissa on hyviä asioita, ei kuitenkaan merkitse mitään, koska islamissa on niin paljon huonoja puolia. Islam aiheuttaa sekä terrorismia että naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, minkä lisäksi muslimit silpovat lasten (pääasiassa poikalasten) sukupuolielimiä uskontonsa, eli harhaluuloisen käsityksen, takia. Islamissa on enemmän pahaa kuin hyvää, minkä lisäksi islam ei ole totta, vaan valhetta. Islamin leviäminen on haitallista maailmalle, koska islam ei vastaa sitä, mikä maailma on, ja valheellisen tiedon turvin toimiminen on haitallisempaa kuin todellisen tiedon mukaan toimiminen. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että islam on väärässä.
  
  2. joulukuuta 2008 17:18:01

Nimi : Sami
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tervehdys,

Ministeri Thors vastaa huomenna kysymyksiin maahanmuutosta Uuden Suomen verkkosivuilla:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42513-ministeri-vastaa-maahanmuuttopolitiikasta#comment-115810
  
  2. joulukuuta 2008 17:19:36

Nimi : urogallus
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Nyt on vihdoinkin ratkennut Mestarin tulevan, lopullisen voiton päivänä paljastettavan lecaharkoista veistetyn ratsastajapatsaan lopullinen ulkoasu: Halla-aho ratsastamassa ontuvalla tilastolla. (Tilasto on myös kastroitu ruunaksi.)

Yksittäisissä tilastoissa on varmasti aina silloin tällöin virheitä. Niista saa ja kuuluukin huomauttaa. Kuitenkin ns. iso kuva ei muutamasta puutteellisesta tilastosta muutu mihinkään. Koko Länsi-Euroopan siirtolaispolitiikka on kriisissä, ja me olemme toistaiseksi voineet välttyä pahimmilta seurauksilta. Nykymenolla seuraamme Ruotsin meininkiä n.15 vuotta jäljessä, ja mahdollisesti kirimme tätä aikaeroa kiinnikin. Ongelma on havaittu, ja nyt pitää etsiä ratkaisukeinoja.
  
  2. joulukuuta 2008 17:20:49

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Vuoden verran yhden Euroopan maan Islamilaisia oppikirjoja tarkastaneena (maan jossa on paljon pahaa tapahtunut) voin sanoa, että moni asia jota muslimit meille syöttävät ovat täyttä roskaa. Koraani kehottaa valehtelemaan, jos sillä on Islamin uskoa edistävä vaikutus. Ympärileikkaus on myös sellainen asia, joka ei anna hyviä edellytyksiä muslimeille etsiä uusia saarekkeita levittää uskoaan, joka allekirjoittaneen mielestä on saarnattuna monesti puhdasta propagendaa. Älkää uskoko ilman kriittistä tarkastelua kaikkea mitä teille kyseisen uskon kannattajien puolesta syötetään.
  
  2. joulukuuta 2008 17:22:03

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taqiyya tarkoittaa uskontonsa peittämistä, jos henki on vaarassa.
Minä päinvastoin haluan tuoda islamin esille täällä, suomalaisena suomalaisesta näkökulmasta katsottuna. Eli minulla ei ole maahanmuuttaja taustaa.
Ehkä kirjoitin Jussille meilitse vähän kovasti, mutta niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan...
Eli Halla-ahon tapa kirjoittaa islamista ja muistakin asioista on provosoiva ja loukkaavakin.
Koska hän itse ei halunnut keskustella kanssani, niin yritän vaikuttaa hänen opetuslapsiinsa.
Vahinko vain, minulla ei ole paljoakaan aikaa, eikä niin mielenkiintoakaan, roikkua täällä tuntikausia, joten monet minulle osoitetut viestit jäävät ehkä lukematta. Oma blogi?? siinä olisi ajatusta, ehkäpä.
  
  2. joulukuuta 2008 17:24:49


guestbook © freebok.net