Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102926-102950

Nimi : Embo
  
Viesti : Nuo 5 ja 7 kuuluvat kyllä myös tuohon 2 kohtaan, eli eivät ole erillisiä.

Eli 2 oli ilmaantuminen Suomen rajalle ja turvapaikkailmoituksen jättäminen, 5 oli oleskelulupa humanitäärisin perustein ja 7 oli perheiden yhdistäminen.

No, tavallaan nämä eivät ole erillisiä (jos kriteerinä pidetään maahan saapumista), mutta käytännössä, ja erityisesti juridisesti ne ovat. Varsinkin oleskelulupa humanitäärisin perustein, jolla ei ole mitään tekemistä turvapaikan antamisen kanssa, eikä pakolaisstatuksen kanssa.

Tässähän otetaan vain kantaa siihen miten maahan päädytään, ei siihen millaisella paperilla ne kakkoskohdan tänne ilmaantuneet lopulta maahan jäävät.

Juu, aivan, jos tarkastellaan fyysisiä Suomeen pääsemisen reittejä.

Kuitenkin olisi ehkä hedelmällistä tutkia myös niitä syitä, joiden perusteella Suomeen saa jäädä. Nimittäin niitä onkin aika monta, ja mediassa ei esitetä niistä mitään kokonaiskuvaa. Itse epäilen, että nimenomaan nuo oleskeluluvat humanitäärisin perustein + perheiden yhdistäminen, voi olla ongelma-alttiille mamuille tehokas väylä päästä maahan.

  
  2. joulukuuta 2008 14:26:56

Nimi : reino
  
Viesti : Jesse Ikälumi: "Ettei JiiPee vain haistaisi tällä halla-ahovastaisuudella keinon menestyä politiikassa, kun ei muuten ole menestystä tullut."

Olisiko tämä motiivi jotenkin analoginen sen kanssa, miksi maailman tunnetuin Halla-aho-kriitikki Jesse Ikälumi on päättänyt ryhtyä Halla-aho-kriitikoksi? Mehän kaikki vielä muistamme, että Jesse Ikälumi on kuin mielenterveyskuntoutujan laatima anagrammi Jussi K. Niemelästä.

Kiihkeälle nimimerkki J:lle lohdutusta. Eivät kaikki mamut ole hui pahoja apuva:

"Somalialaiset ovat tunnettuja yrittäjyydestään, sitkeydestään ja kyvystään saada aikaan anarkiaa, jota he ovat tuottaneet 1990-luvun alusta asti."
  
  2. joulukuuta 2008 14:28:36

Nimi : HaH
  
Viesti : "HS kertoi 21.11 kuinka Ryhmäkoti Ingas Espoossa on muutettu nuorten pakolaismiesten vastaanottotilaksi. 20 "pakolais"miestä hoivaamassa on johtajan lisäksi..."

Saisikos tätä juttua kokonaisuudessaan näkyville netuskiin? Kiitos.
  
  2. joulukuuta 2008 14:33:21

Nimi : Embo
Kotisivu : http://lyhytlinkki.net/?i0fnx73u
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Löytyypi täältä: http://lyhytlinkki.net/?i0fnx73u,

hae tekstiä "Ingas".
  
  2. joulukuuta 2008 14:35:28

Nimi : Embo
  
Viesti : Äh, liian nopsa liipasinsormi. Eipä oo Hesarin nettiversiota mulla.
  
  2. joulukuuta 2008 14:42:01

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Embo, yksi kysymysmerkki oli liikaa lopussa. Tässä korjattuna (toivottavasti).
  
  2. joulukuuta 2008 14:43:30

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ingasin ryhmäkodista:

" Johtajan ja marokkolaissyntyisen vastaavan ohjaajan Mounia Abdellaouin lisäksi lasten arkea pyörittää kymmenen ohjaajaa.

Heistä kuudella on maahanmuuttajatausta. Maahanmuuttajataustaisten ohjaajien lisäksi on kaksi sosiaalityöntekijää, terveydenhoitaja ja toimistosihteeri. "

Eli henkilökuntaa 12 kpl. Poikia oli 20 kpl ja tytöt mainittiin ilman lukumäärää.

  
  2. joulukuuta 2008 14:46:40

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Embo
Kotisivu : http://lyhytlinkki.net/?i0fnx73u
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Löytyypi täältä: http://lyhytlinkki.net/?i0fnx73u,

hae tekstiä "Ingas". "

Taitavat olla niitä karvaperselapsia joita viimeaikoina on lappanut tänne. Nehän ne hoivaa tarvitsevat ja auliit hoivatyttöset sitä antavat antaumuksella. Tapahtuu sitä rodunjalostusta.
Mutta naiset ja oikeat lapset ovat edelleen hätää kärsimässä lähtömassa.Voi veljet!
  
  2. joulukuuta 2008 14:47:05

Nimi : Herja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Maan suurimpiin maataloustukien saajiin kuuluva Mustakosken Puutarha Oy Merikarvialta käytti syyttäjän mukaan kiellettyä torjunta-ainetta tuholaistentorjunnassa.

Torjunta-ainetta ruiskutti bulgarialainen työntekijä, joka ei osannut suomea eikä ruotsia. Nämä ovat Vertimec-aineen käyttöohjekielet Suomessa. Näin kertoi Elintarviketurvallisuusviraston valtuuttama kasvientarkastaja, jota Porin käräjäoikeus kuuli todistajana.

Tarkastajan mukaan torjunta-aineen käyttäjä ei kielitaidottomana voinut tietää myrkyllisen torjunta-aineen käyttöön ja suojaukseen liittyviä määräyksiä. Vertimec johti Merikarvialla yhden työntekijän saamiin myrkytysoireisiin. Juuri näiden oireiden takia Noormarkun terveystarkastaja pyysi TE-keskuksen tarkastajaa selvittämään torjunta-aineen käyttöä puutarhalla.[...]Puolustus myöntää, että Vertimec-nimisen torjunta-aineen käyttöön ei ollut lupaa. Puolustuksen mukaan puutarhuri ei kuitenkaan tiennyt aineen luvanvaraisuudesta eikä siten syyllistynyt rikokseen.


http://213.214.145.189/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=SKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194608822726&p=1192553427666&packedargs=packedargs%3Dsectionpage%253DSatakunta%2526assetname%253DKielitaidoton%252Bbulgaari%252Bruiskutti%252BMerikarvian%252Bmyrkyt&pagename=SKAWrapper
  
  2. joulukuuta 2008 14:49:53

Nimi : Zngr
  
Viesti : Perheiden yhdistäminen on se suurin kompastuskivi tuolla kansainvälisessä Euroopassa ainakin sen mukaan, mitä olen itse tavaillut. Sen mitä olen pystynyt, kiljuskini kuin olen, ja hankalasti taipuu lukeminen kuin kirjoituskin.

Taas harmittaa kuin kirjoista ei voi pistää intternetlinkkiä ja jokaista lukemaansa juttua ei löydy bookmarkeista. Päivän peilin Saksa-lähetys löytyy Youtubesta ja Bruce Bawer, se perhanan homo, ei antanut kirjassaan lähdetietoja mutta on lukenut samat läpyskät kuin minäkin.

No kuitenkin homman nimi on ollut kansainvälisessä Euroopassa se että muslimitaustaiset (että myös sikhit ja hindut, tosin muslimit ärsyttävät helvetisti enemmän) maahanmuttoviritteiset uusmaalaiset naittavat pojan tahi tyttären aina siitä oikeasti kotimaasta haetulle nuorelle, tai sellaiselle oman kulttuurin edustajalle joka asuu jo valmiiksi k.o. maassa joka on tarpeeksi omakulttuurinen, eikä monikulttuurinen. Ei suurin surminkaan kuitenkaan apina-sika Eurooppalaiselle kummitusnaamalle. Ja naimisiin mennään siellä oikeassa kulttuurisessa kotimaassa jos joku tyttönen pistää vastaan, lentokoneeseen vaan ja turpaan. Tämä takaa sen, että uudessa monikulttuurisessa perheessä vähintään toinen ihminen on aina ensimmäinsen sukupolven maahanmuuttaja, sekä sen, ettei kukaa pääse integroitumaan happamaan länsimaiseen kulttuuriin liikaa ja rupea sellaiseksi, kuin "me" ja pysyvät "toiseuden" edustajina, joka onkin monikulttuurisille viranomaisille mahtava homma mutta.

Saksassa prosentti oli joku outo 100% tjsp kun turkkilaisista on kyse, Briteissä muuten vaan korkea ja Hollannissa 65-85% marokkolaisten keskuudessa. Siellä asiaa mietittiin televisiota myöten, mutta keskustelu loppui siihen kun tällaisista asioista puhuvat nimettiin rasisteksi sekä Adolf Hitlerin atteellisiksi kannattajiksi.

Näin ikään mikään niistä väittämistä mitä monikultturisit toistelevat papukaijan lailla kuten "geeniperimä paranee" tai "kulttuurit sekoittuvat" tai "toinen ja kolmas sukupolvi integroituvat paremmin" ei toteudu.

Välillä tuntuu että muslimimaiden maahanmuuttajista 9/10 on jonkinlaisia perheenyhdistämistapauksia. Ei tosiaan ole totta, mutta olen kuullut tätä manaavan jopa niiden jotka ovat tunnustautuneet suuriksi maahanmuuton kannattajiksi sekä Islamin, tämän rauhan uskonnon, ystäviksi.
  
  2. joulukuuta 2008 14:55:02

Nimi : Embo
Kotisivu : http://www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=2003
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haa, mikään ei ole niin hyvä asia kuin primaarilähteiden pariin etsiytyminen:

http://www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=2003

Tuolta käy ilmi, että vuonna 2007, turvapaikan sai Suomesta 67 ihmistä.
Oleskeluluvan suojelun tarpeen vuoksi sai 496 ihmistä. Muusta syystä oleskeluluvan sai 296 ihmistä. Turvapaikanhakijoita oli 1 505, joista Suomeen siis pääsi asettumaan 860.

Tähän lukuun eivät sisälly kiintiöpakolaiset (723 vuonna 2007).

Tuosta voi sitten ekstrapoloida, miten nykyinen turvapaikanhakijoiden määrä saa aikaan turvapaikkapäätöksiä ja oleskelulupia.
  
  2. joulukuuta 2008 14:57:48

Nimi : repa
  
Viesti : luin HS:n jutun jossa kerrottiin että halla-ahon isä on bussikuski. duunariperheen poikia..hehee
  
  2. joulukuuta 2008 14:58:35

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Embo. Joo, mutta tuon listauksen tarkoituksena oli tarkastella sitä, että miten tähän maahan tullaan.

Sillä oikealla työperäisellä on lentoaseman tarkastuspisteestä tullessaan passi ja työlupa kunnossa. Ja he tulevat normaalien rajamuodollisuuksien läpi.

Nuo kohdan kaksi henkilöt vain ilmestyvät jostain, usein jopa Sisä-Suomeen, ei useimmiten edes millekään raja-asemalle.

Opiskelijatkin tulevat ihan papereiden kanssa, muuten ei se opiskelupaikka heitä hyväksy, jos ei ole paprut ainakin muodollisesti kunnossa.

Eli nuo jonkin maahanjäämiseen tähtäävän hakemuksen esittäjät ovat viranomaisiin yhteyttä ottaessaan siis jo maassa sisällä. Jotenkin tänne päässeitä.

Ja tänne kun ei periaatteessa pitäisi päästä kuin muiden Shengen-maiden kautta tai sitten rajamuodollisuuksien läpi EU:n ulkopuolelta tai ei-Shengen maista.

Rajalla pitäisi olla paperit kunnossa, jotta on ylipäätään päässyt sinne meidän puolen rajamiehen puheille, koska lähtömaassa ne katsotaan myös.

Jos tämä tulomaa EU:n ulkopuolelta on turvallinen, miksi me heitä tänne otetaan, vaikka esittäisivät minkä anomuksen? se lähtömaahan on heidät ottanut rajojensa läpi ja hoitakoon he moiset matkailijat itse.

Jos taas he tulevat Shengen-maasta, ei heillä edes käsittääkseni ole mitään oikeutta esittää täällä mitään anomuksia, koska se on pitänyt tehdä siinä maassa jossa EU:n alueelle tulee? eikö?

Kysymys kuuluukin, että miten ihmeessä meille voi tulla näitä hakemuksien esittäjiä näin paljon? meidänhän tulisi käsitellä vain ne hakemukset joiden esittäjä astuu todistetusti ensimmäisen kerran täällä turvalliselle maaperälle, eikö? ei edes turvallisesta ei-Eu maasta tulevien hakemuksia pitäisi tarvita käsitellä täällä. Kylmä palautus sinne mistä tulevat, koska siellä ei ole vaarallista.

Jos taas pyrkimyksenä on tätä hakemusmenettelyä käyttäen haalia tänne porukkaa, niin miksi hitossa niitä ammatti-ihmisiä kiusataan moisilla työlupajutuilla? Sehän on todellista omaan jalkaan ampumista.

Sosiaalituille tuleva turvapaikkaturisti on tässä systeemissä tervetullut, mutta töihintulevaa epäillään vaikka mistä ja hän tarvitsee vaikka mitkä luvat ja viivytykset ja luvanhaut kotimaastaan käsin.

Tästä tullaankin siihen että nämä hakemuksia maahan tekemään tulevat yleensä hävittävät kaikin keinoin jälkensä. Passit poltetaan, tekeydytään tyhmäksi, että miten ollaan tänne jouduttu jne.

Tätä minä tarkoitin sillä "aineellistumisella" keskelle Suomea hakemuksia tekemään. Näillä aineellistujilla ei siis periaatteessa ole mitään perustetta hakemukselleen, koska he eivät voi olla siinä fyysisessä paikassa missä ovat, ilman että ovat jo tulleet sellaisten paikkojen kautta jossa heidän olisi se hakemus pitänyt tehdä.

Miksi he eivät ole sitä tehneet? mahtaisiko sillä olla mitään tekemistä sen kanssa, että meillä suhtaudutaan näihin asioihin leväperäisesti ja myönneskellään lupia sellaisille, joille ei pitäisi? onko sosiaalietuudet turvapaikkaturistille täällä paremmat kuin niissä maissa joiden kautta he ovat jo tulleet? jne.

Kysymyksiä on, vaan vähänlaisesti vastauksia. Rasistihan minä kun näitä moisia kyselen...
  
  2. joulukuuta 2008 14:59:31

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Puolustuksen mukaan puutarhuri ei kuitenkaan tiennyt aineen luvanvaraisuudesta eikä siten syyllistynyt rikokseen"

Tietämättömyys ei ole puolustus lainrikkomuksessa. Eikä sitä ole lukutaidottomuuskaan. Taidot on oltava kunnossa kun luvanvaraista toimintaa harjoitetaan. Ihme vain että lupa on myönetty ollenkaan. Rikoksesta kantaa vastuun silloin luvanmyöntätkin.
  
  2. joulukuuta 2008 15:01:40

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : "Allah Akbar!
  
  2. joulukuuta 2008 15:02:14

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Embo: "Turvapaikanhakijoita oli 1 505, joista Suomeen siis pääsi asettumaan 860. "

Mitä tapahtui niille 645:lle jotka eivät saaneet virallista statusta? karkotettiinko heidät? valitettavasti epäilen ettei.
  
  2. joulukuuta 2008 15:05:57

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Perheiden yhdistäminen on se suurin kompastuskivi tuolla kansainvälisessä Euroopassa ainakin sen mukaan, mitä olen itse tavaillut. Sen mitä olen pystynyt, kiljuskini kuin olen, ja hankalasti taipuu lukeminen kuin kirjoituskin."

Ja kuka sen perheellisyyden selvittää. Lisäksi ne "perheet" Afrikassa ovat kokonaisia satapäisiä heimoja jonka joku isoheppinen kyläpäällikö on laittanut alulle kymmenien vaimojensa kanssa. Siis kaukana meidän perhekäsityksestämme.
  
  2. joulukuuta 2008 15:06:07

Nimi : Mo
  
Viesti : Suomi palkinnot jaettu. No kyllähän te tiedätte...

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Kulttuuriministeri+my%C3%B6nsi+Suomi-palkinnot/1135241587796
  
  2. joulukuuta 2008 15:06:58

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Banned
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eikö tuossa tuholaismyrkkyasiassa kyse ollut siitä, että luku- ja kielitaidoton työntekijä ei tiennyt, että
a) lupa tarvittaisiin ja
b) lupaa ei ollut
Lain mukaan hänen kai olisi pitänyt olla näistä asioista tietoinen, kun kerran hänet oli sellaiseen asemaan palkattu. Lopullisen vastuun toki kantaa työnantaja, josta antaa varsin omituisen kuvan se, että se palkkaa täysin turvallisuusmääräyksistä tiedottomia, kielitaidottomia työntekijöitä.
  
  2. joulukuuta 2008 15:07:47

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Embo. Joo, mutta tuon listauksen tarkoituksena oli tarkastella sitä, että miten tähän maahan tullaan.

Tämä selvä, ja selityksesi valottikin aika hyvin sitä, miten maahan tulemisen verkko vuotaa jostakin. Tuota en olekaan itse aivan kokonaan tajunnut.

Kun tämä sitten yhdistetään siihen helppouteen, jolla Suomeen saa ilman pakolaisstatustakin jäädä humanitäärisistä syistä, niin ei ihme, että maahanmuutto aiheuttaa ongelmia.
  
  2. joulukuuta 2008 15:09:07

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Lehtitelineessä luki: UUDISTUNUT Ilta-Sanomat.

Tarkoittaako tuo että ne nyt valehtelevat vähemmän, vai paremmin?

Iltalehti taas kertoo Kyproksen raiskauksesta. Jordanialaisten tekijöiden etnisyyttä ei kerrottu, joten kyproslaiset ja kaikki siellä koskaan lomailleet on näin leimattu... Pointsit Kyproksen oikeuslaitokselle: paskaläjät saivat 8 ja 7 vuotta ehdotonta. Jopa uhri oli tyytyväinen.

Meitä nuivisteja syytetään oman kulttuurin pitämisestä muita parempana. Myönnän täten silmää räpäyttämättä kyproslaisen seksuaalirikosoikeuskäytännön ylivertaiseksi meikäläiseen verrattuna. Sinne vain Pervoliaan ja Xylofagoun kulmille opintomatkalle!
  
  2. joulukuuta 2008 15:10:21

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oleskelulupa myönnetään, jos hakijaa hänen kotimaassaan tai pysyvässä asuinmaassaan uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu epäinhimillinen tai ihmisarvoa loukkaava kohtelu. Samoin lupa myönnetään, jos hakija ei voi palata aseellisen selkkauksen tai ympäristökatastrofin vuoksi."

Ehkä oleskelulupa tulisi korvata turvapaikalla, joka puolestaan voisi sijaita missä tahansa päin maailmaa.

Nyt lienee kaikille jo selvää, että turvapaikkahakemuksia käytetään oikotienä siirtolaisuuteen.

Jos turvapaikan hakija saisi turvapaikan, hän tuskin voisi olla tyytymätön.

Turvapaikka voitaisiin sijoittaa johonkin turvalliseen maahan, joka on lähelllä hakijan omaa kulttuuriaan ja lähtömaata. Sijoitusmaa tietysti tarvitsee rahoitusapua, joka voitaisiin ottaa kehitysavusta. Näin voitaisiin yhdistää kehitysapu ja turvapaikat.

Esimerkiksi Somaliasta tuleville turvapaikanhakijoille voisi hyvä sijoituskohde olla Mauretania. Viime mainitun kanssa Suomi voisi tehdä rahoitussopimuksen, jonhonka tarvittavat varat irrotettaisiin Suomen kehitysapumäärärahoista.

Tulos on moninkertaisesti nykytilannetta parempi. Turvapaikkakeinottelu loppuisi. Turvaa etsivät saisivat turvan ja vieläpä itselleen sopivasta kulttuurista. Turvapaikan tarjoava maa saisi taloudellisen piristysruiskeen.
  
  2. joulukuuta 2008 15:11:47

Nimi : Zngr
  
Viesti : Koskela Suomesta: Jos taas pyrkimyksenä on tätä hakemusmenettelyä käyttäen haalia tänne porukkaa, niin miksi hitossa niitä ammatti-ihmisiä kiusataan moisilla työlupajutuilla? Sehän on todellista omaan jalkaan ampumista.

Vihreäthän ovat ilmoittaneet linjakseen, etteivät tue työperäistä maahanmuuttoa, koska Suomessa on rakenteellista rasismia joka pitää ensin korjata.

He haluavat sen sijaan lisää pakolaisia (ja oletettavasti turvapaikanhakijoita).

Eli ne perkeleet ovat niin sekaisin, etteivät hakisi tänne työperäisiä maahanmuuttajia, vaikka nykyisetkin viihtyvät ihan ok ja jos eivät niin lähtevät pois, vaan haluavat vaikeuttaa työperäistä maahanmuuttoa (niin ainakin olen sen ymmärtänyt) mutta sen sijaan kaikenlaisia maahanmuuttajia joista ei pääse eroon olisi saatava lisää.

En oikein tajua Vihreää agendaa tässä, mutta kai se menee näin: jos maahanmuuttaja on työpäräinen ja sikäli omavarainen, Vihreät eivät halua häntä tänne, koska hän todistaa, että #1 Suomi ei ole niin rasistinen etteikö täältä saa työpaikkaa #2 Hän voi lähte tai hänet voidaan lähettää takaisin jos tarvetta ilmenee.

Tämä ei edistä monikulttuurisuutta, sillä sikäli sopeutuvainen, töissä käyvä mamu ei käy päinsä koska se olisi liian monokulttuurista, ja humanitäärisiä arvoja, koska ei ole humaania tarjota töitä maassa jossa on rakenteellista rasismia. Rakenteissa. Jotka on rakennettu epätasa-arvolle. Ja rasismille.

Pakolaisia taas on saatava lisää, koska sellaiset maahanmuuttajat jotka eivät osaa kieltä tai vaikka kirjoitustaitoa, on käytännössä mahdoton työllistää Suomessa. Se taas todistaa että "Suomi on rakenteellisen rasismin maa" jolloin voimme tylyttää VHM:ää loputtomiin ja oikeuttaa rahan kanavoimisen monikulttuurisuutta tukeviin vähemmistö-, sopeutus- ja suunnitteluvirkoihin sekä erilaisiin synergiaprojekteihin jotka toimivat sen ideologisen rakenteen ympärillä, että Suomi tarvitsee sellaisia. Paras todiste tästä olisi mahdollisimman monet huonosti sopeutuneet pakolaiset vaikkapa Afrikasta. Parasta markkinointia sen sijaan Suomelle, joka sittenkin toimii ihan hyvin ovat ne oikeat työperäiset maahanmuuttajat mitä meillä on jo nyt liikaa (Vihreiden mielestä, koska he kohtaavat rasismia). Se on estettävä.
  
  2. joulukuuta 2008 15:13:43

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Tosi kirjoitti:Meinasin ehdottaa Zyskowiczia, mutta jouduin toteamaan, että Helsingissähän Ben on syntynyt.

Ei todellakaan ole. Hän rantautui Puolasta kolmeviikkoisena Suomeen. Siksi hän ei aiemmin voinut päästä ministeriksi, kun laki kielsi. Nyt laki jo sallisi. Ihmettelen miksi netissä on monissa kohdin, että syntynyt Hesassa. Miksi Ben ei korjaa asiaa oikeaksi ?
  
  2. joulukuuta 2008 15:14:45

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun tämä sitten yhdistetään siihen helppouteen, jolla Suomeen saa ilman pakolaisstatustakin jäädä humanitäärisistä syistä, niin ei ihme, että maahanmuutto aiheuttaa ongelmia.

Ilmeisesti oleskeluluvan myöntämisen syyksi riittää se, että hakija voi epäämistapauksessa pahastua. Voisiko olla näin?

  
  2. joulukuuta 2008 15:15:52


guestbook © freebok.net