Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102801-102825

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Minusta täällä on aika pahantuulista väkeä liikkeellä. Toisaalta täällä on niin paljon väkeä liikkeellä, että normaali väittely ei ole helppoa, vaan tyyli menee pelkäksi tökkimiseksi. Muutenkin kovin jyrkät kannat eivät edistä keskustelua. anhana kepulaisena olen sitä mieltä, että totuus löytyy melkein asiassa, kuin asiassa jostain puolivälin paikkeilta.
  
  2. joulukuuta 2008 9:49:36

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siinä helposti jäisivät ne mahdolliset uudet äänet tulematta esiin ja keskustelu ajautuisi jonkin poliittisen "älymystön" sisäiseksi keskusteluksi.

Eliitille (ja eliitiksi itseään luuleville) toki sopisi hyvin jos keskustelu olisi pohdiskelua "monikulttuurisuuden haasteista" ilman yhtymäkohtia todellisuuteen. Eihän se nyt sovi, että rahvas osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun.
  
  2. joulukuuta 2008 9:52:15

Nimi : Zngr
  
Viesti : J:

paska lentää kumpaankin suuntaan.

"Rajoittamaton maahanmuutto" on sitä, että käytännössä kaikki turvapaikanhakijat saavat oleskeluluvan Suomessa. Muutaman vuoden päästä he voivat päättää, että heillä sukulaisia (jota ei mitenkään tutkita) jotka voivat saapua Suomeen perheenyhdistämisen nojalla.

Nyt näyttää siltä että vuonna 2008 Suomeen saapuu n. 5000 turvapaikanhakijaa jotka kaikki saavat oleskeluluvan ja joita ei voida myöhemmin karkoittaa tekivät he mitä tahansa. Tämä johtuu siitä, että he saapuvat, tai väittävät saapuvansa, useimmiten Somaliasta, Irakista tai Afganistanista. Jokainen näistä maista saapunut voi sanoa joutuvansa uhatuksi kotimaassaan joten heitä ei voi eikä saa lähettää takaisin.

Hallitsematonta on myös ns. ankkurilasten vastaanotto. Orpoja lapsia, joilla ei ole huoltajaa, ja joiden ikä on yleensä 17-vuotta (jota ei myöskään varmisteta mitenkään) ei voi käännyttää. Jos he saavat oleskeluluvan heille löytyy runsaasti sukulaisia, valitettava esimerkki oli mm. Ylöjärven kahdeksalle orpo-lapselle löytyneet keskimäärin 15 sukulaista. Ylöjärvellä ei ollut paikkaa kuin kahdeksalle lapselle, mutta lopulta piti löytää asunnot ja toimeentulotuki yli sadalle ihmiselle.

Onhan sen nyt päivänselvää että tässä kusetetaan jotakuta, ja se ei ole aina se turvapaikanhakija.

Jenkeissä on todettu että ainoastaan 20% perheenyhdistämisen turvin maahansaapuvista on mitenkään sukua ankkurilapsille. On otettu DNA-testit käyttöön, jota ilmeisesti pidetään EU:n alueella "rasistisena". Norjassa taas otettiin sormenjäljet aseeksi kun pyrittiin todentamaan keitä nämä turvapaikanhakijat ovat. Kävi ilmi, että suurin osa on jo hakenut turvapaikkaa jostain muusta maasta, ja joko ovat saaneet sen, tai eivät ole mutta silti päätyivät Norjaan hakemaan oleskelulupaa ja toimeentulotukea. Mm. Somalit pyrkivät estämään moista hankaamalla sormenjälkensä pois, mutta rasistinen poliisi pitää heitä huomassaan kunnes iho kasvaa takaisin. Todettiin, että suurin osa turvapaikanhakijoista on jo saanut paikan jostain muusta maasta ja pyrkivät kusettamaan Norjalaisia, tai heidät on jo käännytetty jostain muualta. Samanlaisia huomioita on tehty Irlannissa, joka on Nigerialaisten pakolaisten uusi luvattu maa. On havaittu, että monella Nigerialaisella on useampi kuin yksi passi. Eräs perhe kuittasi 33 000 euroa toimeentulotukea Irlannissa, vaikka asuivat toisen passin turvin Lontoossa, jossa tekivät töitä.

Tiesitkö, että Saddam Hussein tyhjensi vankiloitaan EU:n alueelle? Käytännössä Saddam-setä dumppasi rikollisiaan Britteihin ja Ranskaan, joissa he saivat turvapaikan, koska Saddamin hallinon alla voi vaikka joutua hirteen. Saddam säästi pitkän pennin. Onko sinusta järkevää ottaa rikollisia Lähi-idästä EU:n alueelle? Minusta ei.

Hallitsematonta maahanmuuttoa on tällä hetkellä se, ettei tällaisista asioista oteta Suomessa selvää, vaan turvapaikan saa jos repii passinsa ja ilmoittaa olevansa vaikka vainottu Afgaani ja alaikäinen.

Hallitsematonta maahanmuuttoa on myös perheenyhdistämiset joissa maan X asukas elää maassa Y kunnes saa pysyvän oleskeluluvan, palaa maahan X, menee naimisiin serkkunsa kanssa, ja palaa maahan Y, jolloin hänen uusi vaimo/aviomies saa myös oleskeluluvan automaattisesti. Siinäkin tapauksessa jossa avioliitto on sukulaisten järjestämä pakkoavioliitto.
  
  2. joulukuuta 2008 9:53:03

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "[V]anhana kepulaisena olen sitä mieltä, että totuus löytyy melkein asiassa, kuin asiassa jostain puolivälin paikkeilta."

Jos toinen osapuoli valehtelee ja toinen puhuu totta, niin mistä kohtaa puoliväliä se totuus löytyy? Ihan noin yleisesti, liittymättä tähän mamuasiaan.
  
  2. joulukuuta 2008 9:59:10

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi hyvänen aika sentään.

"Poliittinen bloggaaja on kuin yksinvaltias. Hänen ei tarvitse kuunnella eriäviä mielipiteitä eikä tarkistaa näkökulmiaan kohdatessaan arvostelua."

Toisin kuin kiltisti perinteistä tietä edenneiden poliitikkojen... :P Bloggaajaahan voi jokainen arvostella omassa blogissaan niin paljon kuin sielu sietää, ja toimittajat tietysti tiedotusvälineissä. Kyllä minä vielä sanoisin, että valtatasapaino *ei* ole bloggaajan puolella.


"Bloggaajan maailma on ainutlaatuinen. Sitä voi kontrolloida lähes täysin. Halutessaan bloggaaja voi estää näkemystensä kritisoinnin kokonaan. Jos kommentointi sallitaan, bloginpitäjä voi poistaa, sensuroida tai muokata kommentteja melko suvereenisti."

Taas ihmettelen, onko O'Connor tosiaan sitä mieltä, että perinteiset poliitikot kuuntelevat tai ovat pakotettuja kuuntelemaan *enemmän* itseensä kohdistettua arvostelua kuin bloggaaja-aktivistit.

"Jos tähän ynnätään se, että lukuisat monikulttuurisuuden vastustajat pitävät blogejaan nimettöminä, saadaan aikaan tila, joka on vapaa rajoitteista ja velvollisuuksista, joista elämä virtuaalisen maailman ulkopuolelta koostuu."

Ja tämä liittyy Halla-ahoon miten? Jos haluaa tulla valituksi vaaleissa, täytyy kyllä nimettömänkin bloggaajan tulla kaapista ulos.

"Tämä omapäisyys tulee selkeästi esiin Halla-ahon tapauksessa. Äskettäin julkaistussa haastattelussa (HS Sunnuntai 30. 11.) kävi ilmi, että Halla-aho on käyttänyt väärää tietoa muun muassa Suomessa asuvien somalialaisten työttömyydestä. Tällainen bloggaaminen erottuu selvästi akateemisesta maailmasta."

Luku ei ollut hihasta vedetty, joskin kuvasi hiukan eri asiaa kuin mitä alkuperäinen artikkeli sanoi sen kuvaavan. Halla-aholla siis pitäisi olla täydellisempi lähdekritiikki kuin Turun Sanomien toimittajalla? Samoin HS saa rauhassa kirjoittaa maaahanmuuttajien tuovan valtavat säästöt unohtaen mainita, että näin käy JOS he ovat 20-vuotiaita, valmiiksi koulutettuja ja saavat heti työpaikan monikulttuuribisneksen ulkopuolelta.

"Halla-ahon suosio näyttää perustuvan melko pitkälti korkeaan koulutukseen. Kuitenkin on naiivia pitää kaikkia koulutettuja ihmisiä viisaina ja olettaa, että koulutettu ihminen varmasti tietää, mistä puhuu. Halla-ahon kanta monikulttuurisuuteen on tunneperäinen, eikä kanta ole kehittynyt vuosiin mihinkään suuntaan."

Veikkaisin, että Halla-ahon kannattajien piirissä tämä tieto koulutuksen autuaaksitekemättömyydestä on erittäin hyvin omaksuttu. Tunneperäisyyttä taas liittyy kaikkiin arvokysymyksiin. Kaikilla ihmisillä.

"Kielitieteilijä Halla-aho ei ole perillä yhteiskuntatieteilijöiden maahanmuutto- ja monikulttuurisuustutkimuksista."

Tietääkseni on riittävästi antaakseni niille ns. kaiken niille kuuluvan arvon.

" Tieteellisissä julkaisuissa peitetyillä vihjauksilla ja huolimattomasti käytetyillä tilastoilla ei pääsisi edes alkuun."

Itse asiassa, jos harrastaa ns. kriittistä yhteiskuntatutkimusta, niillä pääsee tohtoriksi aivan kevyesti.

" Halla-ahon tohtorintutkinnosta on hyötyä ääntenkeräilyssä internetissä, mutta kirjoittaessaan monikulttuurisuudesta hän ei yllä akateemisiin standardeihin millään tasolla."

Ja mistähän saakka poliittinen polemiikki on ollut akateemista tutkimusta?

"Arvostelu on kohdallaan. Kannattaisi pohtia sen lisäksi, mitä suomalaiselle demokratiallemme mahtaa käydä, jos uuden ajan poliitikot siirtyvät elektronisista tunnehautomoistaan todelliseen valtaan."

Saattaa käydä niin ikävästi, että valtaestablishmentti ei enää pysty kontrolloimaan tietä valtaan, ja politiikkaan tulee todellisia vaihtoehtoja. Todella huvittavaa, että tällaista kirjoittaa suvaitsevaisesti asennoitunut yhteiskuntatieteilijä: heidän koko asennoitumisensa ja eetoksensa kun perustuu vallan instituutioiden kritisointiin ja vaihtoehtojen etsimiseen niille. Erinomainen esimerkki siitä, mitä olen koettanut omalla orastavalla tutkijanurallani tuoda esiin: neosuvaitsevaisuuskoneisto ja "kriittiset" tutkijat ovat itse mitä suurimmissa määrin vallankäyttäjiä.
  
  2. joulukuuta 2008 10:01:47

Nimi : excalibur
  
Viesti : Ankkurit lasketaan Kiteelle:

"Kiteelle ehkä nuoria pakolaisia"
http://www.karjalainen.fi/scripts/edoris/edoris.dll?tem=lsearchart&search_iddoc=4817420
  
  2. joulukuuta 2008 10:09:16

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Vähemmistövaltuutetun toimistossa julistetaan haettavaksi

YLITARKASTAJAN määräaikainen virkasuhde ajalle 1.12.2008 – 31.8.2009.

Ylitarkastaja toimii esittelijänä toimistossa etnistä syrjintää, vähemmistöjen ja ulkomaalaisten oikeuksia koskevissa asioissa kaikkine niihin liittyvine valmistelu ja muine tehtävineen mukaan lukien asiakaspalvelu. Tehtäviin kuuluu lisäksi osallistumista aloitteiden, tutkimusten ja selvitysten tekemiseen, kouluttamiseen ja tiedottamiseen sekä muihin valtuutetun toimialallaan osoittamiin tehtäviin.

Ylitarkastajan tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävään valittavalta toivotaan ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa, englannin kielen taitoa sekä itsenäistä työskentelyotetta ja yhteistyökykyä. Eduksi katsotaan kokemus vähemmistövaltuutetun toimialaan liittyvien kysymysten hoidosta.

Tehtävän palkkaus on määritelty sisäasiainministeriön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasoon 8, jolloin peruspalkka on 3253,00 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta. Uudella henkilöllä henkilökohtainen palkanosa on palvelussuhteen alkaessa 18 % peruspalkasta ensimmäiset neljä kuukautta.

http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/PFC/131082F017882700C22574FD00350E28
"

Jummijammi, mitä liksaa maksetaan tyhjäntoimittajille! Ja ihmetyttää miten mitataan noissa puuhissa sitä henkilökohtaista suoritusta joka oikeutta jopa 50% palkanlisään. Mikään teollinen tuottava työkään ei semmoista tee. Ja sillä työllä maksetaan noiden monikultturiklusteriloisten liksat.
  
  2. joulukuuta 2008 10:09:59

Nimi : Pientalonpoika
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Juha: Jos tuossa olikin asiavirheitä (siis missä?)

Esimerkiksi tässä:

"Halla-aho on käyttänyt väärää tietoa muun muassa Suomessa asuvien somalialaisten työttömyydestä."

Lähtisin siitä, että Suomen kaltaisessa valtiossa Työministeriön julkaisemat lukemat pitävät paikkansa, eivätkä ole vääriä - kuten Mäkinen ja O'Connor valheellisesti tai tietämättömyyttään väittävät.
  
  2. joulukuuta 2008 10:12:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Pitääkö täällä kaikki tehdä itse? Jos haluaisin arvostella PerSuja, tekisin sen niin, että etsisin sieltä ne tyypit joilla on niitä hieman outoja ja vastenmielisiä kommentteja. Haastattelisin heidät huolellisesti hyviä tapoja ja journalistista etiikkaa soveltaen niin ettei varmasti tulisi jälkeenpäin sanomista. Sen jälkeen kiikuttaisin nämä haastattelut Soinille ja Halla-aholle, ja kysyisin heiltä että oletteko samaa mieltä ja jos ette, niin kannattaisiko ehkä sanoutua näistä jutuista irti. Voi sun tsuhnu sentään.
  
  2. joulukuuta 2008 10:17:07

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuka nuivisti aikoo hakea ylitarkastajaksi, kokemusta asiaan liittyvien kysymysten hoidosta (käräjillä syytteeseen vastaamisesta) löytynee muutamalta?

Taitanee muuten olla suurinpiirtein ainoa julkishallinnon haettava virka, jossa ilmoitetaan heti hakuprosessin alussa, ettei muodollisia (laissa säädettyjä) pätevyysvaatimuksia ole.
  
  2. joulukuuta 2008 10:18:44

Nimi : jellona
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Oisko Halla-ahon Jussin aiheellista perustaa kunnon sivut ja keskustelupalsta?
Tämä blogi on aivan liian ahdas ja kömpelö hyvälle ja monipuoliselle keskustelulle.

Veikkaan että vapaaehtoisia tekijöitä löytyy varmasti. Muutoinkin maahanmuutto, kielipolitiikka, perussuomalaisuus ja monikulttuurisuus ovat niin kuumia perunoita että ne voisi survoa hyvin yhteen muussiin.
Vois tulla suomen kovin poliittinen sivusto. Sivustoilta linkit kaikkien puolueiden sivuille ja blogeihin niin eiköhän alkais vääntö.
Jokin aika sitten täällä ehdoteltiin myös kantaaottavien videoklippien väsäämistä, ne sopis myös ideaan. Vähän rahoitusta ja intoa peliin niin voisimme tehdä historiaa...
  
  2. joulukuuta 2008 10:21:00

Nimi : J
  
Viesti : Zngr:

Ilmeisesti tarkoituksella puhut vain "oleskeluluvista" eriyttämättä sen kummemmin pysyviä ja väliaikaisia.

Todettakoon myös, että Halla-ahon teksteissä päävihollinenhan tuntuu olevan "maahanmuuttaja", sen vähän mitä niitä olen lukenut. Eli esim. sellainen ihminen, joita mulla on työkavereina puolisen tusinaa ja joista joka ikinen varmasti maksaa parin suomalaisen sossumaksut.

Yleisesti, nämä tekstit täällähän ovat sitä perinteistä valitusvirttä. Ruikutetaan kuin pikkutytöt ilman minkään sorttista konkretia. Aika iso saavutus Halla-aholta todeta että joo otetaan fyffet pois maailmakylässä -festarilta. Joku toope varmaan vielä uskookin tän merkitsevän jotain.

Sähän voit antaa nyt konkreettiset ehdotukset, mitä tehdään turvapaikan hakijoille? Ilmeisesti ei pitäisi antaa väliaikaista oleskelulupaa? Jos ei näin, niin varmaan vaihtoehto on leiriin tai takaisin sinne mistä tulikin? Eikös loogista olisi sitten myös se, että Suomi eroaisi Geneven sopimuksesta?

Maahanmuuttajille laajemmassa käsitteessä sama kohtalo?

p.s. Systeemin väärinkäyttäjiä löytyy aina. Ja löytyy ihan tarpeeksi suomalaisistakin.
p.s.s. Nämä "yksikin tyyppi teki näin" hommat voi jättää omaan arvoonsa ilman mitään lähteitä. Tuppaavat usein (aina?) olemaan näitä kaverilta kuultuja, ja se kaveri kuuli toiselta kaverilta.
  
  2. joulukuuta 2008 10:22:04

Nimi : Tero
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei mulla muuta kun, että vihertävänä tyyppinä harmittaa kun jotkut Vihreät puhuvat läpiä päähänsä ja hölmöilevät sinua kritisoidessaan. Sulla on hyviä pointteja ja hyvä että virität keskustelua. Toivoisin vaan näkeväni että keskustelu pysyisi asioissa eikä mustamaalaamisessa/poliittisessa pelissä.
  
  2. joulukuuta 2008 10:24:42

Nimi : Geeniasiaa
Kotisivu : http://www.cags.org.ae/faqs.html#12
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Throughout the Arab World, consanguineous marriage is traditionally common. Overall, around 40-50% of marriages in the Arab World are consanguineous. The specific types of consanguineous marriage vary between and within countries. First cousin marriages are the most common consanguineous bonds in the Arab World. Estimates indicate that the percentage of first cousin marriages is approximately 11.4% in Egypt, 21% in Bahrain, 29% in Iraq, 30% in Kuwait, 31% in Saudi Arabia, and 32% in Jordan.
  
  2. joulukuuta 2008 10:31:40

Nimi : Henri K
  
Viesti : J:

Samanlaisia "ystävältä kuultuja" juttuja ovat nämä vihervasemmiston oksentamat "rikastuttamis" lorut ja muut huuhaat. Ilman mitään faktaa tai lähdettä. Samoin tuo sinun mainintasi työkavereista jotka elättävät monta suomalaista sossun käyttäjää. Samoin voin itse sanoa että minulla on tusinoittain mamututtuja jotka elävät sossun rahoilla
  
  2. joulukuuta 2008 10:35:37

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : sinivalkoinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Reinolla on bileet Tampereella, mutta mitäs Helsingissä päin tapahtuu Itsenäisyyspäivänä?"

Helsingissä ohjelma alkaa klo 9 Tähtitorninmäellä perinteisellä valtakunnallisella lipunnostotilaisuudella. Sieltä ohjelma jatkuu pikku mutkan kautta sankarihaudoille, jonka jälkeen lounastetaan.
  
  2. joulukuuta 2008 10:36:15

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : J

Sinun kirjallinen ulosantisi on vaikeaselkoinen ja huonokielinen. Selkeyttä, kiitos!

  
  2. joulukuuta 2008 10:41:01

Nimi : Zngr
  
Viesti : J:

Todettakoon myös, että Halla-ahon teksteissä päävihollinenhan tuntuu olevan "maahanmuuttaja", sen vähän mitä niitä olen lukenut. Eli esim. sellainen ihminen, joita mulla on työkavereina puolisen tusinaa ja joista joka ikinen varmasti maksaa parin suomalaisen sossumaksut.

En voi olla samaa mieltä. Halla-aho on usein sanonut, että kyllä tänne mahtuu jokainen maahanmuuttaja jolla on töitä ja joka maksaa oman ylläpitonsa. Olen itse samaa mieltä, työskentelen "monikulttuurisessa" yrityksessä ja työkaverini ovat niin ikään pakistanilaisia, intialaisia, turkkilaisia, kristittyjä ja muslimeita, kuin suomalaisia ja romaneita. Hyvin tulen toimeen, enkä halua, että he lähtevät ikinä minnekään. Jos tosiaan luulet, että maahanmuuttoa kritisoivat ihmiset eivät ole koskaan nähneet muita kuin suomalaisia olet väärässä. Samoin siinä että kukaan muu kuin kaikista paatunein kiljuskini (joita en ole tavannut 80-luvun jälkeen) vastustaa kaikkea maahanmuuttoa. Monikulttuurisuutta voi vastustaa jonkinlaisena ajatuksena joka on pelkästään itseisarvoisesti "hyvä", samoin kuin maahanmuuttoa. Pitäisi nähdä myös ne negatiiviset asiat koska niitäkin on.

Yleisesti, nämä tekstit täällähän ovat sitä perinteistä valitusvirttä. Ruikutetaan kuin pikkutytöt ilman minkään sorttista konkretia.

Samaa voi sanoa kaikista "monikulttuurisuus on rikkautta" höpötyksistä mitä olen edellisen n. 15 vuoden aikana lukenut. Maahanmuuttajat ovat "rikkaus" ja "kultamunia". Joopa joo, jos väität että minä tai vaikka Halla-aho eivät näe kuin yhden puolen asiasta on sinun pakko myöntää että se kyllä toimii toisinkin päin.

Sähän voit antaa nyt konkreettiset ehdotukset, mitä tehdään turvapaikan hakijoille?

DNA- ja sormejälkitunnistus käyttöön heti. Perheenydistämiset seis, ellei voida todistaa sukulaisuutta muuten kuin puheilla. Pakkoavioliitot esteeksi. Näitä keinoja on otettu muuallakin käyttöön, miksei meillä. Jos turvapaikanhakijoita pitää olla X-määrä, haetaan ne sieltä missä he ovat.

p.s. Systeemin väärinkäyttäjiä löytyy aina. Ja löytyy ihan tarpeeksi suomalaisistakin.

Niin löytyy, sen takia en voi käsittää, että niitä pitää saada lisää. Meillä on tarpeeksi ongelmia ihan keskenämme.

p.s.s. Nämä "yksikin tyyppi teki näin" hommat voi jättää omaan arvoonsa ilman mitään lähteitä.

Oisko Halla-ahon Jussin aiheellista perustaa kunnon sivut ja keskustelupalsta?

Tämä on totta, mutta anekdooteista on yksi hyöty: ne voivat havainnollistaa mitä oikeasti tapahtuu tai voi tapahtua. Ilman elävän elämän anekdootteja voidaan saivarrella loputtomiin siitä, mitä muka voisi mennä pieleen kun ei mitään mene.

Tässä aluksi Nigerialaislinkki:
http://www.independent.ie/national-news/gardai-uncover-83642m-fraud-by-asylum-applicants-1551743.html

Usko pois, ei nuo Norjan ja USA:n kusetukset ole päästäni keksimiä myöskään.
  
  2. joulukuuta 2008 10:41:52

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tarttis kyllä ihan oikean foorumin, vaikka vieraskirjan lisäksi.

Liikaa viestejä ja liian paljon hyviä keskusteluja ja linkkejä jotka menevat hukkaan arkiston syövereihin.
  
  2. joulukuuta 2008 10:47:12

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pajusen maahanmuuttopuheet yllättivät Lehtipuun ja Krohnin

Lehtipuun mukaan Suomen on hyväosaisena valtiona kannettava oma vastuunsa.
...
Maahanmuuto tulee olemaan osa Helsinkiä ja sitä tarvitaan.
Lehtipuu sanoo.

”Ei kelkkaa voi yhtäkkiä kääntää, kun tulee pieni taantuma”, Krohn sanoo

www.vihrealanka.fi/uutiset/pajusen-maahanmuuttopuheet-yllattivat-lehtipuun-ja-krohnin.

Vihreillä tuntuu olevan vaikeuksia hahmottaa asian merkitystä Helsingin kaupungille. Vihreää lankaa tutkiessa on keskusteluissa tullut esille, että vihreät kuvittelevat osan ihmisistä haluavan sulkea Suomen rajat.
  
  2. joulukuuta 2008 10:48:10

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : J: p.s.s. Nämä "yksikin tyyppi teki näin" hommat voi jättää omaan arvoonsa ilman mitään lähteitä. Tuppaavat usein (aina?) olemaan näitä kaverilta kuultuja, ja se kaveri kuuli toiselta kaverilta.

Aivan, kuten esimerkiksi tämänkaltaiset: Eli esim. sellainen ihminen, joita mulla on työkavereina puolisen tusinaa ja joista joka ikinen varmasti maksaa parin suomalaisen sossumaksut. Kuitenkin olet joku kaupungin olmi suojatyöpaikassa jossa teillä on kultamunia työharjoittelussa.

Niin että ihan turha tulla väittämään.
  
  2. joulukuuta 2008 10:48:43

Nimi : excalibur
  
Viesti : J "Eli esim. sellainen ihminen, joita mulla on työkavereina puolisen tusinaa ja joista joka ikinen varmasti maksaa parin suomalaisen sossumaksut."

Kysy näiltä työkavereilta haluavatko ne lisää sosiaalitukien varassa eläviä Suomeen.
  
  2. joulukuuta 2008 10:49:13

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Vihreillä tuntuu olevan vaikeuksia hahmottaa asian merkitystä Helsingin kaupungille.

Ne ovat juuri tutkimassa kuinka Äkkijyrkän lehmät tekevät pesän metsään.
  
  2. joulukuuta 2008 10:50:31

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi rähmä miten onnettomasti onkaan antifasistille käynyt, epähuomiossa kun siivosi kaikki kommentit pois blogistaan...

http://antifasistit.blogspot.com/2008/12/anteeksipyynt.html
"Anteeksipyyntö
Kaikki nettikommentit oli poistettu blogin siivoamisen yhteydessä. Pahoittelemme toimenpidettä. Safkan tarkoitus ei ole rajoittaa keskustelua. Blogissamme on tarkoituksella avoin kommentointimahdollisuus. Kirjoittajaa vain lisää. Safka ei kuitenkaan takaa, että ehtisimme tai pystyisimme vastaamaan/kommentoimaan kaikkiin huomautuksiin, joita lähetätte. Pyydämme myös välttämään sitä, että antifasisteja haukutaan fasisteiksi, tai ainakin keksimään jotakin muuta."

Anteeksipyyntö on kuitenkin mielestäni nöyrästi esitetty ja päätinkin nyt sitten noudattaa pyyntöä olla haukkumatta antifasisteja fasisteiksi...Olkoot minun puolestani kiihkomielisiä natseja tästä eteenpäin.

Sivulla muuten toisessa jutussa esitetään uutena tietona miten poliisi on tälle kiihkomieliselle natsille tiedottanut edelleen tutkivansa JHA:n aselupaa.
Vautsi,kiihkeä fasis...natsi jolla on ihan omia yhteyksiä poliisiin?

Toisessa jutussaan tämä taasen on sitä mieltä että Manuel Castells(?) olisi innokas kannattajansa...Hienoa, noilla keinoin onkin mukava haalia kokoon fasis...Nat..eikun siis antifastiseen ryhmään yhden yksilön ympärille mittava joukko ja voila! Konditionaalin käytöllä itsepetoskin tuntuu toimivan mukavammin!
Minäkin haluan antaa tälle antifasistille uuden ystävän, oikein rakaan semmoisen...Jos massamurhaaja Stalin eläisi, hän olisi antifasistin ystävä.
Hmmm....No perskules, olen täänään reilulla tuulella ja pistetääs lisää frendejä samoin tein:
-Berija
-Molotov
-Lenin
-Troski
-Jagobev
Eikä tässä vielä kaikki!
Kaupanpäälle koko Stalinin salainen poliisi!

Kyllä nyt antifasisin kelpaa mutta toivoisin että leikkisi nyt näiden mielikuvitusystäviensä kanssa hiljaa edes hetken aikaa kun aikuiset keskittyvät poliittiseen ja yhteiskunnallaseen keskusteluun.

Toveri antifastiselle komitealle todettakoon vielä että jos etunimesi ei ole "Antifasisti" ja sukunimesi "Komitea" niin pikkaisen pukkaa uskottavuusongelmaa yhteystietojenkin suhteen....
  
  2. joulukuuta 2008 10:52:12

Nimi : Juha
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kysymyksiä, joihin lienee turha odottaa poliitikoilta vastausta

Lehtipuun mukaan Suomen on hyväosaisena valtiona kannettava oma vastuunsa.
-> Voin hyväksyä arvoarvostelmana, mikäli puhutaan järkevästä pakolais- ja kehitysapupolitiikasta, mutta miten tämä nyt liittyy siihen muka huikeaa työvoimapulaa paikkaavaan työperäiseen maahanmuuttoon? Käsitykseni mukaan jälkimmäisen on alun perinkin ollut tarkoitus olla tosiasia-argumentti eikä arvoarvostelma.

Maahanmuuto tulee olemaan osa Helsinkiä ja sitä tarvitaan,
Lehtipuu sanoo.

-> Kuka tämän on päättänyt ja milloin? Onko kenties demokraattisen prosessin tuloksena tehty päätös? Tarkoittaako tämä sitä, että Lehtipuun mukaan maahanmuutto jatkuu ikuisesti saman työperäisyys-ajatuksen mukaisesti? Entä sitten, kun ei enää ole "työvoimapulaa"

Ei kelkkaa voi yhtäkkiä kääntää, kun tulee pieni taantuma, Krohn sanoo
-> Kuka on kelkan sysännyt liikkeelle? Onko kelkan työntäminen demokraattisen päätöksentekoprosessin tulos? Ja onko Krohnilta jäänyt lukematta nuo viimeaikaiset talousuutiset, joissa asiantuntijat ja vähän asiantuntemattomatkin povaavat pidempiaikaista maailmanlaajuista lamaa?
  
  2. joulukuuta 2008 10:57:58


guestbook © freebok.net