Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102776-102800

Nimi : Sivustaseuraaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jaha, James O'Connor on taas vauhdissa HS:n yleisönosastossa.

"Halla-ahon suosio näyttää perustuvan melko pitkälti korkeaan koulutukseen. Kuitenkin on naiivia pitää kaikkia koulutettuja ihmisiä viisaina ja olettaa, että koulutettu ihminen varmasti tietää, mistä puhuu."

Pitäisikö nyt itkeä vai nauraa?
  
  2. joulukuuta 2008 8:27:20

Nimi : roots
  
Viesti : hehe.. Onnea Forssalle tosiaan. Kaupunki onkin jo valmiiksi Suomen perseenreikä. Rikastuminen voikin olla monelle forssalaiselle viimeinen niitti karistaa kylän pölyt jaloistaan.
  
  2. joulukuuta 2008 8:31:07

Nimi : Pientalonpoika
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aamun HS:n Mielipide-palstalla James O'Connor omistaa Halla-ahon arvosteluun silmämääräisesti arvioituna 2/3 kirjoituksestaan Onko bloggaamisesta tullut oikotie eduskuntaan?

Kirjoitus sisältää asiavirheitä. Hyvään journalistiseen tapaan kuuluisi, että Halla-aholle annetaan mahdollisuus vastineeseen. Ei kannattane jättää tilaisuutta käyttämättä.
  
  2. joulukuuta 2008 8:31:56

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vihreälanka:

Suuret puolueet vaikenevat maahanmuutosta

Suomen suuret puolueet välttelevät maahanmuutosta puhumista, sanoo Åbo Akademin uskontotieteilijä ja maahanmuuttotutkija Tuomas Martikainen. Puolueet eivät hänen mukaansa tohdi tarttua maahanmuuttoasioihin, sillä ne pelkäävät menettävänsä äänestäjiä.

”Toinen selitys voi olla se, että puolueet eivät yksinkertaisesti tajua muuttovirran mittaluokkaa.”

Jos maahanmuutto jatkuu nykytahtia, vuonna 2030 Suomen väestöstä kymmenesosa on maahanmuuttajia ja heidän lapsiaan. Puoli miljoonaa ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajaa on valtava massa, joka vaikuttaa kaikkialla yhteiskunnassa.

...

Soittokierros kokoomukseen, demareille ja keskustalle vahvistaa Martikaisen väitteet.

”Nyt ei ehkä ole ajankohtaista sytykettä keskustelulle. Hallituksessakin maahanmuuttoasiat keskittyvät maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille”, kokoomuksen kansainvälisten asioiden sihteeri Maria-Elena Cowell sanoo.
...
Hän uskoo, että työvoimapula tulee hälventämään maahanmuuttajiin liittyviä ennakkoluuloja.
...

Somaliassa syntynyt Abdirahim Hussein sanoo, että suuret puolueet eivät ole valmistautuneita edessä olevaan tilanteeseen.
...
”Keskusta perusti pari vuotta sitten maahanmuuttotyöryhmän, johon kuulun. Se on tosin vielä ruohonjuuritasolla.”
...

No lukekaa itte
www.vihrealanka.fi/uutiset/suuret-puolueet-vaikenevat-maahanmuutosta.

  
  2. joulukuuta 2008 8:32:14

Nimi : James
  
Viesti : Onko bloggaamisesta tullut oikotie eduskuntaan?

"Poliittinen bloggaaja on kuin yksinvaltias. Hänen ei tarvitse kuunnella eriäviä mielipiteitä eikä tarkistaa näkökulmiaan kohdatessaan arvostelua."

Internetin aikakaudella tunteisiin pohjautuva politiikka ja poliittinen aktivismi on nopeasti leviävä trendi. Ilmiöllä on merkittäviä seurauksia politiikkaan pyrkiville ja äänestäjille. Nettipäiväkirjojen eli blogien suosio on selkeä esimerkki uudesta, tunteista ammentavasta tavasta osallistua politiikkaan.

On arvioitu, että vuoteen 2010 mennessä internetissä on yli puoli miljardia blogia. Arvio on karkea, sillä blogit eivät aina selkeästi erotu muista nettisivuista. Blogien ylläpitäminen ja niiden lukeminen on hyvin suosittu tapa seurata politiikkaa ympäri maailmaa.

Blogista on tullut näkyvä apuväline poliitikkojen perinteisempien toimintatapojen rinnalla. Apuvälineenä blogi ei ole tuonut radikaaleja muutoksia suomalaisten politiikkojen toimintatapoihin. Valtaosa heistä tuli politiikkaan jo ennen blogi- saati sitten nettiaikakautta.

Teknologia muuttaa poliittisen aktivismin muotoja nopeasti. Suomessa nähdään jo, miten bloggaaminen voi olla vuorovaikutuksen pääkeino. Bloggaamisesta on tullut joidenkin pääväylä valtaan.

Tuorein esimerkki tästä on Jussi Halla-ahon valitseminen Helsingin valtuustoon perussuomalaisten listalta sitoutumattomana.

Halla-aho tuli tunnetuksi monikulttuurisuuden kriitikkona ainoastaan bloginsa kautta. Scripta-blogissaan tohtori Halla-aho on keskittynyt pelkästään monikulttuurisuuden kielteisiin vaikutuksiin yli viiden vuoden ajan.

Olisi hedelmällistä pohtia, miten bloggaamisesta voi tulla Halla-ahon kaltaisten toimijoiden oikotie eduskuntaan.

Bloggaajan maailma on ainutlaatuinen. Sitä voi kontrolloida lähes täysin. Halutessaan bloggaaja voi estää näkemystensä kritisoinnin kokonaan. Jos kommentointi sallitaan, bloginpitäjä voi poistaa, sensuroida tai muokata kommentteja melko suvereenisti.

Jos tähän ynnätään se, että lukuisat monikulttuurisuuden vastustajat pitävät blogejaan nimettöminä, saadaan aikaan tila, joka on vapaa rajoitteista ja velvollisuuksista, joista elämä virtuaalisen maailman ulkopuolelta koostuu.

Poliittinen bloggaaja on kuin yksinvaltias omassa suljetussa valtakunnassaan. Hänen ei tarvitse kuunnella eriäviä mielipiteitä eikä tarkistaa näkökulmiaan kohdatessaan arvostelua.

Tämä omapäisyys tulee selkeästi esiin Halla-ahon tapauksessa. Äskettäin julkaistussa haastattelussa (HS Sunnuntai 30. 11.) kävi ilmi, että Halla-aho on käyttänyt väärää tietoa muun muassa Suomessa asuvien somalialaisten työttömyydestä. Tällainen bloggaaminen erottuu selvästi akateemisesta maailmasta.

Halla-ahon suosio näyttää perustuvan melko pitkälti korkeaan koulutukseen. Kuitenkin on naiivia pitää kaikkia koulutettuja ihmisiä viisaina ja olettaa, että koulutettu ihminen varmasti tietää, mistä puhuu. Halla-ahon kanta monikulttuurisuuteen on tunneperäinen, eikä kanta ole kehittynyt vuosiin mihinkään suuntaan.

Kielitieteilijä Halla-aho ei ole perillä yhteiskuntatieteilijöiden maahanmuutto- ja monikulttuurisuustutkimuksista. Tieteellisissä julkaisuissa peitetyillä vihjauksilla ja huolimattomasti käytetyillä tilastoilla ei pääsisi edes alkuun. Halla-ahon tohtorintutkinnosta on hyötyä ääntenkeräilyssä internetissä, mutta kirjoittaessaan monikulttuurisuudesta hän ei yllä akateemisiin standardeihin millään tasolla.

Vaikka bloggaamisesta tullee tehokas tapa kerätä suosiota poliittisen uran etenemiseksi, on paradoksaalista, että netissä harrastettu omavaltaisuus antaa huonoja valmiuksia poliittiseen työhön. Päätöksenteko tehdään yhdessä muiden kanssa ja kompromissien kautta. Tästä on omien tunteiden lataaminen yksityiseen nettipäiväkirjaan kaukana.

Olisi perusteetonta olettaa, ettei Halla-ahon raivaamaa tie saisi seuraajia lähivuosina. Edelläkävijänä hän on edistynyt ilman näyttöä poliittisesta pätevyydestä. Halla-ahon ei ole tarvinnut kohdata kritiikkiä hänen oman, täysin kontrolloidun virtuaalisen maailmansa ulkopuolella.

Kuntavaalien jälkeen suomalaiset päätöksentekijät ovat saaneet kuulla, miten tärkeää on hoitaa maahanmuuttoon liittyviä asioita paremmin.

Arvostelu on kohdallaan. Kannattaisi pohtia sen lisäksi, mitä suomalaiselle demokratiallemme mahtaa käydä, jos uuden ajan poliitikot siirtyvät elektronisista tunnehautomoistaan todelliseen valtaan.

JAMES O'CONNOR


Helsinki
  
  2. joulukuuta 2008 8:35:40

Nimi : Sivustaseuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Kirjoitus sisältää asiavirheitä. Hyvään journalistiseen tapaan kuuluisi, että Halla-aholle annetaan mahdollisuus vastineeseen. Ei kannattane jättää tilaisuutta käyttämättä."

Ei varmasti kannata. Nyt vaan on enemmän haastetta kirjoituksessa, kun samassa tekstissä pitää oikoa sekä sunnuntain jutun että Connorin virhekäsityksiä.

Mielestäni on ilkeää väittää, että bloggaaminen on "oikotie" eduskuntaan. Ihan niin kuin parin sadan tekstin kirjoittaminen olisi jotain "oikaisemista".

O'Connor on oppikirjaesimerkki Halla-ahovihasta :-).
  
  2. joulukuuta 2008 8:37:39

Nimi : 2977
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jameksen kirjoitus on oppikirjamainen esimerkki siitä, miten Halla-ahon ja PS:n vaalivoitto kaivertaa mieltä edelleen.

Jamekselle tämä tieto tulee ehkä pyytämättä ja yllätyksenä: Halla-aho on filosofian tohtori eikä mitään kielitieteen tohtoriutta ole olemassakaan. Toki Halla-ahon väitös on kielitieteen alalta, mutta luulisi O'Connorin selvittävän asian edes itselleen ennen kuin munaa itsensä julkisesti.
  
  2. joulukuuta 2008 8:52:58

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sivustaseuraajalle: Tuo siteeraamasi O'Connor -pätkähän on täyttä asiaa. On todellakin turha pitää korkeasti koulutettuja automaattisesti viisaina. Samoin kuin on turha pitää kouluttamattomia ihmisiä automaattisesti tyhminä.

Varsinkin Suomessa kuka tahansa lukutaitoinen ihminen kykenee hankkimaan tarvittavat tiedot mihin tahansa akateemiseen tutkintoon ilman, että käy läpi korkeakoulukoulutuksen (pois lukien luonnollisesti koulutus, johon sisältyy tärkeänä osana käytännön harjoittelua, kuten lääkärikoulutus tms.).

Korkeakoulutus on oikeastaan sitä, että saa itsensä näyttämään viisaalta, vasta teot (tai maahanmuuttopolitiikan yhteydessä kyse on oikeastaan puheista) kertovat viisaudesta.

Oikeastaan voisi supistaa näin: Vuosaaren skini on mielestäni aivan yhtä pätevä käymään poliittista keskustelua maahanmuutosta kuin Eiran tohtori. Eri asia on se, että Vuosaaren skinillä harvemmin on motivaatiota ja kärsivällisyyttä käydä tuota keskustelua.
  
  2. joulukuuta 2008 8:56:39

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octavius:

Tarkistanet uusimman blogikirjoituksesi (kaupunginjohtajan nimi).

Tanakka teksti.
  
  2. joulukuuta 2008 8:58:45

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : On O'Connorilla pokkaa. Ennen vaaleja ketään ei kiinnostanut argumentoida itse asiasta, ja nyt kiinnostaa vain ad homoilu.

Jamesillahan on tuhannen punnan paikka kaataa Jussin korttitalo millä tahansa valitsemallaan foorumilla. Esim täällä.

Itsevaltias-kortti. Jotain uutta aina. Ja se ajatus että omien ajatustensa ja kantojensa avoin esittely olisi jotenkin epäreilu keino päästä politiikassa eteenpäin. Hassua. Eikös tuo metodi ole sallittu ihan kaikille?
  
  2. joulukuuta 2008 9:05:16

Nimi : PaskaHesari
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vastikkeeton rahanjako yhteiskunnan taholta pitää lopettaa! Se antaa väärän signaalin sekä "loisiville maahanmuuttajille" että "loisiville suomalaisille".

Työttömät ihmiset olisi laitettava vaikka siivoamaan pihoja ja pientareita, käpyjä, sieniä ja marjoja keräämään, talvella hiekoittamaan pihoja ja jalkakäytäviä, yms. Näin lisätään viihtyisyyttä, ryhdistetään työttömän päivärutiinia ja annetaan tuikitärkeä yhteiskunnallinen signaali.

Monet yhteiskunnan ongelmat oikenisivat tämän seurauksena ihan luonnostaan. Rahaa on annettava vain niille jotka kantavat oman kortensa Suomen kekoon.
  
  2. joulukuuta 2008 9:06:46

Nimi : Simo Hovari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : James: ...Äskettäin julkaistussa haastattelussa (HS Sunnuntai 30. 11.) kävi ilmi, että Halla-aho on käyttänyt väärää tietoa muun muassa Suomessa asuvien somalialaisten työttömyydestä. Tällainen bloggaaminen erottuu selvästi akateemisesta maailmasta.

On naiivia pitää HS:ssa kirjoitettua automaattisesti totena, todella naiivia...
  
  2. joulukuuta 2008 9:07:39

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : O'Connorin tekstistä nuivisteille: Tuohan oli sangen asiallinen avaus, aika pitkällehän JH-a sai nuo vajaa 3000 ääntänsä juuri Scriptan ansiosta ja Scriptaan taasen liikennettä on varmasti tullut nimimerkin suojista kirjoitetuista blogeista, mieleen tulee ensimmäisinä Reino, Kullervo ja Octavius -nimimerkit.

Jos tuossa olikin asiavirheitä (siis missä?), niin turha niiden takia on avata taas uutta vastinerumbaa, siis oikeasti!

Kirjoituksen pointtina näytti olevan se kliseinen käsitys, että www-maailmaan kirjoittajat ovat pesemättömissä vaatteissa energiajuomaa juovia väkivaltapelien pelaajia ja potentiaalisia koulumurhaajia, joilla ei ole kosketusta reaalimaailmaan. Ja tuo käsityshän ei todellakaan pidä paikkaansa. Voisi O'Connorkin kaivella jostain TNS Gallupin tai Taloustutkimuksen lehdistötiedotteita suomalaisten internet-käytöstä, muistaakseni lähes kaikki lukutaitoiset alle 70v. käyttävät nettiä ja yli 70-vuotiaistakin aika moni. Eli sinne voi kirjoittaa kuka tahansa, Jeesuksesta Antikristukseen
  
  2. joulukuuta 2008 9:18:28

Nimi : Zngr
  
Viesti : Halla-ahon suosio näyttää perustuvan melko pitkälti korkeaan koulutukseen.

Tuntuuko siltä, että siihen se perustuu? En voi mitenkään allekirjoittaa tätä.

Halla-ahon "suosio" (sikäli kun puolen valtakunnan parjaama mies on "suosittu" vs hänellä on n. 3000 äänestäjää) perustuu siihen että hän kirjoittaa ja sanoo asioita joihin hänen äänestäjänsä ja kannattajansa ovat voineet samaistua.

Esimerkiksi Anni Sinnemäen suosio perustuu siihen, että nuoret naiset voivat samaistua hänen tunnepitoisiin ja irrationaaliisiin purkauksiinsa eduskunnassa, sekä siihen että hän on sanoittanut Ultra Bran biisejä. Halla-ahon siihen, että hänen analyyttiset kirjoituksensa monikulttuurisuuden typeryydestä vetoavat niihin jotka ovat kokeneet asian olevan samoin. Kumpikaan on tuskin yhtään enemmän oikeassa tai väärässä niilla mittareilla joita heidän kannattajansa käyttävät. Halla-aho on oikeassa sikäli, että maahanmutto tietyistä maista on ollut negatiivinen ilmiö Länsi-Eurooppalaisissa maissa, joko lyhyessä tai pitkässä juoksussa. Tämän koen todeksi. Sinnemäki on oikeassa taas siinä, että joku asiaa tuntuu joltain ja sitä on kiva kannatta kun se tuntuu oikealta, ja jos ei, sitä voi vastustaa huolimatta siitä onko se järkevää vai ei ole. Kumpikaan mielipiteenä ei ole yhtään enemmän oikea tai väärä.

Miten heidän ajamansa asia vaikuttaa oikeasti todellisuuteen Suomessa on asia jolla ei ole juurikaan väliä, jos kokee sen omakseen.

Tohtoreista vielä, esimerkiksi voimakaksikko Päivi Lipponen ja Mirja Talib ovat korkeasti koulutettuja, tohtoreita kummatkin jos en väärin muista. Silti et löydä yhtään kummankaan analyysejä ja tutkimuksia, saatika mielipiteitä arvostavaa henkilöä tältä vieraskirjalta tohtorin arvosta huolimatta. Päinvastoin, he ovat HS:n vieraskynään kirjoittavia todistetita siitä, että tohtorin arvo ei tarkoita mitään kun teot ja sanat punnitaan.

Halla-ahon koulutus tekee hänestä mielettömän hyvän kirjoittajan, tai olettaisin sen ainakin edesauttavan. Siltikään en oleta, että pelkkä tohtorin arvo antaa mitään painoarvoa hänen kirjoituksilleen. Se tulee muualta kuin filosofian opeista. Ulosantia se todennäköisesti auttaa, mutta ei muuta argumenttien arvoa minulle.
  
  2. joulukuuta 2008 9:23:27

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Työttömät ihmiset olisi laitettava vaikka siivoamaan pihoja ja pientareita, käpyjä, sieniä ja marjoja keräämään, talvella hiekoittamaan pihoja ja jalkakäytäviä, yms. Näin lisätään viihtyisyyttä, ryhdistetään työttömän päivärutiinia ja annetaan tuikitärkeä yhteiskunnallinen signaali."

Noiden teidenvarsilla olevien kallioleikkauksien panostusputkien siistiminen ja hionta olisi monikulttuurizmia ajatellen hyvä maahanmuuttajaprojekti.

Miksi hyvä?

Maahanmuuttja + projekti = hyvä

- maahanmuuttajat tutustuisi suomalaiseen luontoon

- autoilijat näkisi maahanmuuttajat töissä

- suomen maine kallioleikkauksien luvattuna maana saisi kunnolla kansainvälistä huomiota
  
  2. joulukuuta 2008 9:23:53

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On todellakin turha pitää korkeasti koulutettuja automaattisesti viisaina. Samoin kuin on turha pitää kouluttamattomia ihmisiä automaattisesti tyhminä."

NäinpäH, semiakateemisessa lafkassa amispapereilla töissäolevana voin todellakin todistaa väitteen oikeaksi.

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200701045556171_ko.shtml
  
  2. joulukuuta 2008 9:25:20

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : qwerty

Viesti : "Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua."

Arvaa kenellä oli hieman samansuuntaisia visioita? "

Kyllähän sillä Hitlerin Aatulla oli samansuuntaisia rodunjalostusajatuksia joita toteutettiin ihan käytännössä.
  
  2. joulukuuta 2008 9:25:22

Nimi : J
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On Halla-aho vaan eri vekkuli tyyppi :) Noh, tulipahan taas päivän huumoripläjäys luettuani kommentit hesarin artikkelista. Jos sunnuntaina sitä lukiessa oli päivän selvää että pian täältä saa lukea Jussin katkeria kommentteja mm. asunnon koosta. Sillähän saa helposti käännettyä katseet olennaisesta.

Muutoinkin kommentoiva artikkeli on perinteistä leikkaa-liimaa tyyliä. Paras esimerkki ehkä tässä:

HS:"Hänen perusväitteensä on, että maahanmuutto on uhka Euroopalle, "uppoavalle lännelle". Kaikki tänne tulevat eivät Halla-ahon mukaan kunnioita vapauden ja tasa-arvoisuuden ihanteita."

Halla-aho: "Niin? Onko Mäkinen sitä mieltä, että kaikki Eurooppaan tulevat kunnioittavat vapauden ja tasa-arvon ihanteita?"

Ja Jussi kun no niin äärimmäisen tarkka aina siitä miten hänen sanomisiaan lainataan ja ymmärretään. Eihän HS/Mäkinen mitään tuollaista väittänyt? Eikös artikkelin lainaus kuvasta Halla-ahon mielipidettä?

Toisaalta Halla-aho on tainut useampaan otteeseen valittaa henkilökohtaisuuksiin menemisestä. Mutta pakko mainita tietty aluksi Mäkisen taustat.

Tähän do-as-I-say-not-as-I-do meininkiinhän koko Halla-aho perustuu. No mikäs siinä onhan se hyvä jos edes yhdestä humanistista saadaan kunnon veronmaksaja seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

p.s. voisiko joku kertoa mulle mitä tämä "rajoittamaton maahanmuutto" on ja kuka sitä kannattaa? Onko se jotain mitä meillä on nyt?
  
  2. joulukuuta 2008 9:29:55

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : James O'Connor:
"Kuitenkin on naiivia pitää kaikkia koulutettuja ihmisiä viisaina ja olettaa, että koulutettu ihminen varmasti tietää, mistä puhuu"

Jos olen yhden asian viimeisen kahden vuoden aikana oppinut, se on tämä.

Itse asiassa täydellisen arvostelukyvyttömyyden ja seinähullujen ajatusten kritiikittömään hyväksymiseen tarvitaan korkeakoulututkinto.

Tavallisella ihmisellä on yleensä sen verran tervettä järkeä jäljellä, että hän osaa suodattaa automaattisesti kaikkein pölvästeimmät ajatukset.
  
  2. joulukuuta 2008 9:31:43

Nimi : Mo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi Pajunen huolissaan kaupungin maahanmuuttajatilanteesta. Näin se homma etenee. Ennen vaaleja oli vielä toinen ääni kellossa.

http://blogs.hel.fi/pajunen/

http://blogs.hel.fi/pajunen/
  
  2. joulukuuta 2008 9:34:33

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kun viisaus puuttuu
www.iltalehti.fi/kolumnistit/200701045556171_ko.shtml.
---->
Suuret puolueet vaikenevat maahanmuutosta
www.vihrealanka.fi/uutiset/suuret-puolueet-vaikenevat-maahanmuutosta.

  
  2. joulukuuta 2008 9:39:50

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Reinolla on bileet Tampereella, mutta mitäs Helsingissä päin tapahtuu Itsenäisyyspäivänä?

Tuolla Kauppatorin laidalla olis jotkut bileet.
  
  2. joulukuuta 2008 9:40:50

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pasi Turuselle: Laitisen kommentti on näin (lähes kaksi vuotta) jälkeenpäin muuttunut valitettavan epätodeksi.

"Vihreän liiton aktivisteistakin on tullut vain huvittavia yli-ihmisiä, jotka uskottelevat olevansa muita parempia." Ovathan nuo Vihreät kieltämättä huvittavia ja uskovat olevansa muita parempia, mutta nuo ominaisuudet tekevät heistä erittäin vaarallisia, siis poliittisessa mielessä. Eikä mukana ole pelkästään huvittavia pikkutyttöjä vaan myös eläkeikää lähellä olevia "kukkahattu-"maailmanparantajia.

Ennen kunnallisvaaleja luin aika paljon H-a:n ja muiden "nuivistien" kirjoituksia, aika monesta asiasta olin samaa mieltä, aika monesta asiasta eri mieltä, mutta tein vielä viimeisen yrityksen kuunnella n. 60v vihreiden kukkahattuehdokasta. Seuraus: menetin järkeni ja äänestin H-a:a.

Pahimmat nuivistien vihreitä koskevat kliseet nimittäin toteutuivat kyseisessä "vaikuttaja-"yksilössä: Suvaitsevaisuus oli vain seksuaali-, "väri-" ja uskontovähemmistöjä tms. koskeva instituutio, ei tätä käytännön elämän inhimillistä suvaitsevaisuutta, sosiaalieduissa pointti oli maahanmuuttajien asema ja jotain helkkarin mystistä "yhteisöllisyyttä" voitiin edistää laulamalla yhdessä "We shall overcome" (korostan tässä: en liioittele yhtään, vaikka kuulostaakin uskomattomalta). Ai niin, se PS:n kommodori oli kokkareiden riveissä niiiiiin paha razzisti, että omatkin häpesivät.

En jaksa ymmärtää, mistä tämän tyyppinen ajatusmaailma oikein on peräisin. Vaarallista siitä tekee se, että se on näemmä ihan oikeasti vallalla Suomen neljänneksi suurimmassa puolueessa, joka on mukana hallituksessa tekemässä päätöksiä, jotka vaikuttavat jokaisen suomalaisen elämään.
  
  2. joulukuuta 2008 9:43:42

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @rähmis: Kiitos jonipelkos-linkeistä. Hieno saavutus, Imatran vihreät!

Vihreät tavoittelevat Imatralla 2-3 valtuustopaikkaa -> saivat 1 paikan. Joni Pelkonen (ei valita) 16 ääntä!! Rispekt!
  
  2. joulukuuta 2008 9:46:48

Nimi : Sakari Nora
Kotisivu : Joulukalenteri
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Suuret puolueet vaikenevat maahanmuutosta

"Nyt ei ehkä ole ajankohtaista sytykettä keskustelulle"
  
  2. joulukuuta 2008 9:47:10


guestbook © freebok.net