Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102726-102750

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Häh?
Tänäänhän on joulukuun 1.päivä, eikös sen koodin pitäisi olla W9?"


No hemmetti, niinhän se onkin, tuo Roosin vaatima koordinointiosasto on taas kämmäillyt, se on sitten pelkkä Späm tänään, mutta ylilyönnit kuitenkin hoidetaan.

Kiitos vihjeestä, päivystys.
  
  1. joulukuuta 2008 23:57:39

Nimi : Jussi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ai että Hitler-vertaukset olisivat vanhentuneet. Mene kotiin lukemaan vähän historiaa. Ei pyörää tarvitse keksiä uudestaan joka sukupolvessa. Hitler ja Mussolini kehittivät fasismin varsin hienosti, ja nyt on meidän vuoro viedä viestiä eteenpäin. Turha yrittää vähätellä meidän pyrkimyksiä. Ollaan vaan ylpeästi fasisteja!
  
  1. joulukuuta 2008 23:58:02

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : <i>Häh?
Tänäänhän on joulukuun 1.päivä, eikös sen koodin pitäisi olla W9?</i>

Ja minä olen käyttänyt koko ajan C8, Toistan, Celsius8. WTF?

Ei ihmekään ettei kuso kulje. Tässä tilanteessa esitän, että kaikki Enigmat uudelleen koodattavaksi Eiraan. Mestari jakaa siellä tarvittaessa uudet kiekot ja synkronoi laitteet. Kuljetukset B-reittiä. Vähintään kaksi henkilöä per kuriirikuljetus. Autot tankattava lähtiessä ja matkalla ei saa pysähtyä kusellekaan; hommatkaa siis evästä ja sorsat.
  
  1. joulukuuta 2008 23:58:14

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eikö Vieraskirjassa voisi järjestää vuosittaisen Vuoden ääliöin trolli-kisan.

Sitten olisi kunniatrollit erikseen, jotka olisivat jotenkin ainutlaatuisen legendaarisia. Pirjo nyt ainakin ja lahtelainen wikinväärentäjäopettaja.

Joku siis aikuisen oikeasti jaksaa jauhaa vielä näitä Hitler-juttuja... Ei hyvänen aika.

Spam and Detroit.
  
  2. joulukuuta 2008 0:00:36

Nimi : j Räsänen
  
Viesti : Moni ei tästä tykkää, mutta uskoisin merkitsevimmän tekijän ulkomaalaisten sopeutumisessa Suomeen olevan uskonto. Musulmaanit eivät tule ikinä tänne sopeutumaan. Luulen myös, että uskonnottomat tykkäävät siitä, että valtionkirkollemme tulee kilpailua.
  
  2. joulukuuta 2008 0:01:43

Nimi : TH
  
Viesti : No tataarit ovat sopeutuneet. Joskin niitä taitaa olla vain muutama sata.
  
  2. joulukuuta 2008 0:03:11

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Adressi kansanäänestyksen järjestämisestä pakolaispolitiikasta. Huomaa, ettei tässä vaadita mitään tiettyä pakolaispoliittista linjaa, vaan kansan äänen saattamista kuuluviin aiheesta.


Näkyy jo äänestäneen Tuja Brax ja Astrid Thors minuutin välein. Se siitä tuon adressin uskottavuudesta. Tuskin tuollaisella netti adressilla on edes merkitystä mihinkään, no allekirjoitin silti.
  
  2. joulukuuta 2008 0:03:23

Nimi : TH
  
Viesti : Tataarit ovat muuten erittäin nuivia somaleja ym. uusia muslimitulokkaita kohtaan. Tataarien moskeijaan ei kuulemma ole ei-tataareilla asiaa.
  
  2. joulukuuta 2008 0:04:41

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ei nyt sentään Detroittia...
  
  2. joulukuuta 2008 0:07:57

Nimi : Seppo
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hitler ja Mussolini kehittivät fasismin varsin hienosti, ja nyt on meidän vuoro viedä viestiä eteenpäin. Turha yrittää vähätellä meidän pyrkimyksiä. Ollaan vaan ylpeästi fasisteja!

Jep, rajat auki, 30 miljoonaa ihmistä suomeen ja maailma pelastuu! Eikä olla niitä hirveitä netsejä eikä fasisteja.

On siinä kanssa yhdellä pöllöllä logiikka. No onneksi on nykyään edes vähän vastarintaa näille maailmanparantajille.
  
  2. joulukuuta 2008 0:09:36

Nimi : ha ha
Kotisivu : Kalenteri
  
Viesti : Käykääpäs puuhastelemassa.
  
  2. joulukuuta 2008 0:11:51

Nimi : qwerty
  
Viesti : Tataarit - Stadi on saanut, useamallakin rintamalla, nauttia kyseisen kultturin hetelmistä.
Nimi Atik Ismail, lienee useimmille tuttu. Seuraavaksi tunnetuin tataari lienee Marat Safin ja seuraavaksi tunnetuin hänen siskonsa Dinarta. Siinäpä ne tunnetut tataarit taisivatkin olla.

Vertailuksi somalit. Joskus muinoin oli juoksija Abdi Bile, tjsp. 80-luvun sinipaitainen kirmaaja, jolle koko stadika hurrasi. Varmaan vieläkin tuon kansan suurin urheilusankari. Siad Barre on iso nimi myös, kiitos lehdistön. Täkäläisistä yksikään ei ole vielä saanut nimeään "maineeseen", ainakaan jos käytetään perinteisiä mittareita. Tilastoihin kylläkin.
  
  2. joulukuuta 2008 0:15:42

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ai että Hitler-vertaukset olisivat vanhentuneet. Mene kotiin lukemaan vähän historiaa.

Hitleriä vastustava nyky-Saksa jostain kummallisesta syystä uskollisesti toteuttaa avoimien rajojen politiikalla Hitlerin viimeistä käskyä: tuhotkaa kansa, joka ei ollut minun arvoiseni...
  
  2. joulukuuta 2008 0:23:19

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : j Räsänen: Olen itse uskonnoton ja en tykkää siitä, että valtiokirkolle tulee kilpailua. Olemme vasta vihdoin ja viimein pääsemässä pikku hiljaa eroon kristinuskosta, joten on typerää hommata Suomeen toinen kosmologinen harhakuvitelma. Erityisesti siksi, että tämä harhakuvitelma ei ole käynyt läpi valistusta tai reformaatiota, vaan on edelleen keskiaikaisella tasolla.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että uskonto on kaikista suurin tekijä sopeutumattomuudessa. Islam on henkinen syöpä.
  
  2. joulukuuta 2008 0:23:47

Nimi : Villea
  
Viesti : qwerty, se on Dinara Safina... :)
  
  2. joulukuuta 2008 0:27:22

Nimi : Jussi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jussi: "Ai että Hitler-vertaukset olisivat vanhentuneet. Mene kotiin lukemaan vähän historiaa. Ei pyörää tarvitse keksiä uudestaan joka sukupolvessa. Hitler ja Mussolini kehittivät fasismin varsin hienosti, ja nyt on meidän vuoro viedä viestiä eteenpäin. Turha yrittää vähätellä meidän pyrkimyksiä. Ollaan vaan ylpeästi fasisteja!"

Hitler oli muuten maahanmuuttaja. Unohditko lukea sen ala-asteen kolmosluokan historian oppikirjastasi?

Jos etsit fasisteja kavereiksesi, kannattaa tutustua muutamaan radikaaliin muslimiin. Heillä on paljon samanlaisia aatoksia kuin ilmeisesti sinulla, juutalaisvihasta alempiarvoisten kansojen hävitykseen tai orjuutukseen. Täältä tuolla meiningillä et sympatioita löydä, sori vaan.
  
  2. joulukuuta 2008 0:37:20

Nimi : ElinaElina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turkkilainen:"...Antaa ihmisten nousta esiin omista lähtökohdistaan. Tämä on helpompaa heille sekä helpompaa meille...."

Tämä on minunkin kantani.Katsokaa nyt tätäkin:
http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/ihmiset_kolumnit/gittahelin/8082490.shtml

Ihan omintakeista mutta nuivempaa kuin nuiva.
  
  2. joulukuuta 2008 0:40:43

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jahas, copypaste koitui turmiokseni. Edellinen "Jussi" joka lainasi itseään olin siis minä. Pahoitteluni kämmin johdosta.
  
  2. joulukuuta 2008 0:42:45

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Asiaa on paljon ja tärkeää, joten siirryn minimalismimoodiin etten pitkästytä.

1) Homma on pohjimmiltaan suomalaisen elämänmenon puolustamista ja säilyttämistä.

2)Käsitteellä suomalainen elämänmeno tarkoitan kaikkea sitä hyvää, mitä menneet polvet ja me olemme saaneet aikaan, ja siihen on vaikuttanut käsite kansanluonne, jota tosin nykyään ei saa mainita paitsi positiivisessa mielessä, sakon uhalla. Yksityiskohtaisempi kuvailu kaikesta, jopa historiassamme nähdyistä silmittömistä uhrauksista Homman eteen veisi romaanin verran tilaa. Jokainen etninen suomalainen kyllä tietää, varsinkin jos on työssään tai muutoin päässyt vertailemaan muun maailman kanssa, ne hyvät piirteet meidän Hommassamme, jotka näkyvät jokapäiväisessä elämässämme ja joita kannattaa puolustaa.

3) Homman määritelmää voi kukin hienosäätää makunsa mukaan.

4)Homma ei alista eikä vahingoita ketään oli tämä kotoisin mistä päin maailmaa tahansa ja minkä värinen tahansa.

5)Homma on Suomen puolesta.

6)Homma on terve ylpeys omasta kulttuurista.

7) Toisin kuin Päivi Lipponen "tutkimuksissaan" antaa ymmärtää, yksi Homma on toista parempi reaalimaailman faktojen valossa.

8)Homma on tärkeä siksi, että se voidaan demografisista ja poliittisista syistä hävitä muutaman vuosikymmenen aikana jos Homman eteen ei tehdä hommia, ja ilman Hommaa ei ole elämää pitkässä juoksussa siinä mielessä mihin olemme tottuneet.

9) Kannattaa ajatella sanoja demografia ja syntyvyys ja pitkä juoksu.

10) Homman eteen pitää tehdä hommia, koska yhteiskunnassa osa ihmisistä pitää toista hommaa parempana.

11) Ps-puolue näyttää olevan tällä hetkellä ainoa oljenkorsi, joka antaa väylän kiihkottomalle, järkevälle Suomen parasta ajavalle maahanmuuttopolitiikalle. Eli Hommalle. Timo Soinille suuri kiitos että on jaksanut tehdä töitä luodakseen ps-puolueen käytännössä tuhkasta. Hän on fiksu suomalainen mies jonka kanssa voi olla eri mieltä asioista niinkuin minäkin olen joistain, mutta hän on Suomen puolesta.

12) Jussi Halla-aho on jo tähän mennessä tehnyt enemmän kuin me lähes loppuun asti vastaavaa rohkeuttamme pihtaavat tavallisen elämän eli Homman rakastajat. Hän on sivari. Minä res.kers. Hän on ollut rohkeampi kuin minä. Siitä voi repiä.

13)Homman eteen hommia tekeviä pitää olla julkisuudessa enemmän jotta Homma ei jämähdä median hulluun pyöritykseen muutaman ihmisen ympärillä.

14)Homman perusprinsiipit pitää kirjata jonnekin sopivasti viitattavaan ja omaksuttavaan muotoon kaikkine tilastoineen, demografioineen, huoltosuhteineen, viittauksineen Ruotsin ja Ranskan etnohelvettilähiöihin ja Britannian ja Saksan ym. empiiriseen kokemukseen multikulturalismin "saavutuksista", jne.

15) Halla-aho on avannut jo latua faktapohjaiselle argumentoinnille Scriptallaan ja muutoinkin enemmän kuin yhdeltä mieheltä on lupa odottaa. Itse jätin monivuotisen kokoomuksen äänestämisen ja äänestin ps-puolueen ehdokasta, koska Homma on kriittinen, muut asiat korkeintaan tärkeitä, ja ainoastaan ps-puoleessa oli ehdokas, joka uskalsi kyseenalaistaa yleistä hyminää.

16) Seuratkaa mestaria. Latu on auki.

  
  2. joulukuuta 2008 0:42:54

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Noita Joni Pelkosen pökellyksiä HS:n keskusteluista lukiessa tulee mieleen, että onko hänelläkin kenties jotakin aivan henkilökohtaista takana, jonka historiaa suhteellisen tuoreena nuivana en tiedä? Vai onko muuten vaan kattokruunusta alkaneet kynttilät hiipua?
  
  2. joulukuuta 2008 0:44:42

Nimi : Mustamaalaus Oy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Varsin ovela veto joltain hyysäriltä kirjoittaa tuollainen adressi, jonka kieliasu näyttää olevan juuri kirjoittaneen oppineen ekaluokkalaisen tasoa. Jokaisessa lauseessa on tahallisesti lukuisia kirjoitusvirheitä ja teksti on muutenkin typerästi laadittu.

Tuolla taktiikalla pyritään saamaan allekirjoittajien määrä vähäiseksi ja maalataan kuva sivistymättömistä tolloista, jotka eivät osaa edes kirjoittaa.

Varsin säälittävää meininkiä.

Vilkaiskaapa muutamia ensimmäisiä "allekirjoittajia" ennenkuin erehdytte tuohon reagoimaan.

Sinänsä kannatan ajatusta, että maahanmuutto- ja pakolaispolitiikasta järjestetään kansanäänestys. Nyt muutamat hyysärit ajavat tätä maata tuhoon täysin enemmistön halun vastaisesti.
  
  2. joulukuuta 2008 0:50:08

Nimi : reino
  
Viesti : Herra 4x oli muistaakseni samoilta tienoilta, joten ystävällisesti saapuu hän nelivedolla tai muilla keinoin Itsenäisyyspäivän 6.12. iltana klo 19 jälkeen Tampereen Kauppakadulle, ravintola Kahden Kasvot, alakerta, jossa nuiva kokoontuminen ja homma nousussa.

Myös kaikki muut tervetulleita. Tilaisuus on kaikille avoin uskonnosta, pirjoudesta, poliittisesta vakaumuksesta tai ihonväristä riippumatta.
  
  2. joulukuuta 2008 0:51:33

Nimi : kest
  
Viesti : Hyvin määritelty Homma!
  
  2. joulukuuta 2008 0:51:44

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Aamulehden netissäkin Pajunen huomioitu.
  
  2. joulukuuta 2008 1:03:33

Nimi : PK
  
Viesti : http://www.youtube.com/watch?v=IBFBvceJvIU
http://www.youtube.com/watch?v=f6exIni6UtM
  
  2. joulukuuta 2008 1:04:27


guestbook © freebok.net