Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102701-102725

Nimi : Rauski
  
Viesti : http://areena.yle.fi/toista?id=1691417

Katsokaapa kohdasta n. 25 minuutin kohdalta kun kun Ruben Stiller todistaa väkevästi.
  
  1. joulukuuta 2008 23:14:25

Nimi : Jussi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen työtön putkimies, elämässä kaikki pielessä, vaimo jätti ja lapset huostaanotettu. Onneksi Suuri Mestari toi pelastuksen. Onneton tilanteeni ei olekaan mun omaa syytä. Se on MONIKULTTURISUUDEN syytä. Voi jatkossakin istua sohvalla piereskelemässä ja katsomassa telkkarista urheilua Karjala-pullo kädessä kun työttömyyskorvaus tippuu tilille. Kaikki on maahanmuuttajien syytä, itse en ole tehnyt mitään väärin, viha on oikea ratkaisu, viha, viha, viha. Vihaan kaikkea erilaista, eriväristä. Ne pilaa mun elämän! Itse olen täydellinen!
  
  1. joulukuuta 2008 23:14:37

Nimi : M.
  
Viesti : Jussi: Ihan hyvää parodiaa mokuttajien argumentoinnista.
  
  1. joulukuuta 2008 23:17:43

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ihmisarvo kuitenkin on sama jokaiselle ihmiselle rotuun, uskontoon, ym. ym. katsomatta."

Suvaitsevaisten yleisin virheellinen johtopäätös on kytkeä ihmisryhmien väliset erot ihmisarvoon, ja kuvitella näitä eroja esille tuovien tahojen vihjailevan tästä arvosta. Näin kävi mm. tapauksessa James Watson

Ironista kyllä, itse suvaitsevaiston hysteeriseen reaktioon sisältyy implisiittisesti ajatus ihmisarvon määräytymisestä yksilön tai ihmisryhmän ominaisuuksien mukaan itsestäänselvyytenä.
  
  1. joulukuuta 2008 23:17:44

Nimi : M.
  
Viesti : Ai niin, varsinkin tuo työtön putkimies oli hyvä veto. (Putkimiehillähän riittää oman alan töitä vaikka muille jakaa. Samaa ei voi sanoa akateemisesti koulutetuista.)
  
  1. joulukuuta 2008 23:18:47

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitähän tuolla Hesarissa oikein meinataan? Miksi sensuuri tuntuu täysin hellittäneen?

Tuntuu vähän, että tässä pedataan paikkaa sille, että joku hilpeä trollipeikko tai muuten vain henkisesti vähälahjainen postaa pari linkkiä erään elämäntapataiteilijan kirjoituksiin. Ja tässä sitten tullaan mukatodistaneeksi että kaikki maahanmuuttokriittiset ovat oikeasti ovelasti naamioituneita nazzerazzeja suoraan Waffen SS:n hylkiöosastolta. Toivottavasti nyt ainakin ne 20 netsiä pitäisivät päänsä eivätkä vittuillakseen linkittäisi mitään aiheettoman tai aiheellisen sakkotuomion ansainnutta kamaa.

Mutta jos Pajunen (aiemmista monikulttuurisuusliturgian mukaisista puheistaan huolimatta) oikeasti on nuivahtanut, mikäs sen parempaa suomalaisille veronmaksajille. Gandhin asteikkolla Homma saattaa jo hiljalleen alkaa kallistua kohti "then you win" -suuntaa, vaikka tie on helvetin pitkä ja aikaa ei ole paljon.
  
  1. joulukuuta 2008 23:19:07

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold, siellä on ulkomaalaislain 9. luvussa pykäliä vaikka muille jakaa. Kuitenkin siellä on negaatioita kuten ettei pakolaista saa palauttaa kotimaahansa jne.

  
  1. joulukuuta 2008 23:22:28

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pajusen ulostulo on outo. Joko järjen valo alkaa pilkottaa tai sitten kuvio on jokin Kokkareiden megaharhautus vaalitappion uhatessa ek-vaaleissa. Pajusellahan ei virallista asemaa Kokoomuksessa ole.

Nikopoliksella on siis blogi, hienoa. Aina oppii tyhmempikin uutta. Toivon sille paljon lukijoita ja toivottavasti se herättää keskustelua. Aihepiiri ja lukijat kun ovat lähellä monikulttuurin todellista ydintä.

Minulta meni täysin ohi tämä Cronbergin analyysi siitä, että vaikka työttömyys kasvaa, niin työvoimapula sen kuin karjahtelee raivoisasti myös jatkossa. Mitähän ihmettä ministeri mahtaa tarkoittaa? Vai onko hän seinähullu tai humalassa?
  
  1. joulukuuta 2008 23:24:55

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Homman etenemisestä pohjolassa.
ILLman lähdetarkistusta. Tanskassa on jo jonkin aikaa ollut mamu kriittinen hallitus. Toimivat kuten vaalipuheissa lupaavat. Ruotsissa on, vissiin ensimmäistä kertaa sitten toisen ison kahinan, ei sos. dem. pääministeripuolueena. Tulokset näkyvät. Lähinnä täällä. Norjassa on edelleen johtavana puolueena sos.dem. niukasti, mutta kuitenkin. Heillähän on, kiitos öljyvarojen, noin periaatteessa varaa ylläpitää vaikka millaista tukisysteemiä. Silti, sielläKIN ollaan kuultu kansan ääni siitä ettei enään tätä porukkaa tänne. Kiitos.

Poliitikot kyllä venyvät kansan tahdon mukaan, kunhan se tahto/mielipide on selvästi nähtävissä.
  
  1. joulukuuta 2008 23:26:29

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Toivottavasti nyt ainakin ne 20 netsiä pitäisivät päänsä eivätkä vittuillakseen linkittäisi mitään aiheettoman tai aiheellisen sakkotuomion ansainnutta kamaa."

Päivystävä netsi täällä, Homma on hallinnassa ylilyönnit kontrolloidaan.

Päivän koodi on D4, ja sen mukaisesti "Spam and Destroid".
  
  1. joulukuuta 2008 23:27:53

Nimi : netsisti
Kotisivu : http://www.adressit.com/kansa
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Achtung! Netsististä joukkovoimaa kaivataan jälleen kerran!

http://www.adressit.com/kansa

Adressi kansanäänestyksen järjestämisestä pakolaispolitiikasta. Huomaa, ettei tässä vaadita mitään tiettyä pakolaispoliittista linjaa, vaan kansan äänen saattamista kuuluviin aiheesta.

Allekirjoitin jo - allekirjoititko sinä?
  
  1. joulukuuta 2008 23:28:21

Nimi : SJS
  
Viesti : Voi jatkossakin istua sohvalla piereskelemässä ja katsomassa telkkarista urheilua Karjala-pullo kädessä kun työttömyyskorvaus tippuu tilille. Kaikki on maahanmuuttajien syytä, itse en ole tehnyt mitään väärin, viha on oikea ratkaisu, viha, viha, viha. Vihaan kaikkea erilaista, eriväristä. Ne pilaa mun elämän! Itse olen täydellinen!

On se kumma, että trollit tulevat julistamaan vihaansa ei erilaista, vaan samanlaista, toisia suomalaisia, meitä kohtaan...
  
  1. joulukuuta 2008 23:28:35

Nimi : Jussi
  
Viesti : Tätä palstaa lukiessa tuli mieleen tarina eräästä toisesta sivistysmaasta, Itävallasta:

"Adolf Hitler syntyi 20. huhtikuuta 1889 Braunau am Innissä Itävallassa, Salzburger Vorstadt-kadun varrella olevan talon toisessa kerroksessa. Hänet kastettiin katolisen kirkon jäseneksi nimellä Adolfus Hitler.[6][2] Pariskunta pelkäsi, ettei heidän neljäskään lapsensa sisarustensa tapaan selviäisi kovin vanhaksi; pariskunnan kuudesta lapsesta vain Adolf ja hänen nuorempi sisarensa Paula elivät aikuisikään asti. Kun hän kuitenkin jäi henkiin ja kasvoi, hemmotteli Klara poikaansa parhaansa mukaan. Lapsuudessaan Adolf joutui usein hakemaan yhä enemmän juopottelevan isänsä kotiin lähiseudun kapakoista. Kirjassaan Taisteluni Hitler kuvaa isäänsä tiukaksi kurinpitäjäksi, jonka karskin kuoren alla piili lempeä ja perheestään huolehtiva tunnollinen mies. Yksityisesti Hitler, muistellessaan lapsuuttaan, kuvasi isäänsä todellisuudessa sadistiseksi ja väkivaltaiseksi öykkäriksi, joka kulutti perheen rahat alkoholiin.[8]
Hitler lapsena, kuva noin 1891–1892.

Pieni Adolf hakikin kepeillä, vöillä ja remmeillä annettujen selkäsaunojen jälkeen lohtua ja turvaa lempeästä ja rakastavasta äidistään. Selkäsaunoista huolimatta Adolf ei alistunut, vaan pani vastaan isälleen, joka puolestaan rankaisi poikaansa aina vain kovemmin, varsinkin velipuolensa Alois juniorin karattua kotoa 14-vuotiaana. Sisaren Paulan mukaan Adolf sai selkäänsä päivittäin.[2]"
  
  1. joulukuuta 2008 23:30:19

Nimi : Zngr
  
Viesti : qwerty: ja Norjassa Progress Party tod näk jyrää -09 vaaleissa itsensä suurimmaksi puolueeksi.
  
  1. joulukuuta 2008 23:31:26

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : "Toivottavasti nyt ainakin ne 20 netsiä pitäisivät päänsä eivätkä vittuillakseen linkittäisi mitään aiheettoman tai aiheellisen sakkotuomion ansainnutta kamaa."

Päivystävä netsi täällä, Homma on hallinnassa ylilyönnit kontrolloidaan.

Päivän koodi on D4, ja sen mukaisesti "Spam and Destroid".

1. joulukuuta 2008 23:27:53

Häh?
Tänäänhän on joulukuun 1.päivä, eikös sen koodin pitäisi olla W9?
  
  1. joulukuuta 2008 23:33:29

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Adressi kansanäänestyksen järjestämisestä pakolaispolitiikasta. Huomaa, ettei tässä vaadita mitään tiettyä pakolaispoliittista linjaa, vaan kansan äänen saattamista kuuluviin aiheesta."

Adressin kieliopillista ulkoasua soisi siistittävän.
  
  1. joulukuuta 2008 23:35:39

Nimi : Jussi
  
Viesti : Ja vielä jatko-osa jännittävään kertomukseen!

Toogapoika

Vuosia myöhemmin Hitler kertoi Helene Hanfstaenglille tapauksesta, jossa Alois oli tulossa kurittamaan häntä. Huoneeseensa lukittuna ollut Hitler päätti paeta, mutta joutui riisumaan vaatteensa mahtuakseen ikkunasta ulos. Isä keskeytti paon tempaisemalla oven auki ja Adolf ei ehtinyt kuin tempaista lakanan alastoman vartalonsa suojaksi. Hän välttyi selkäsaunalta, muttei nöyryytykseltä. Vesissä silmin naurava Alois käski koko perheen tulla katsomaan "toogapoikaa". Hitlerin mukaan sinä iltana koettu häpeä kirveli enemmän kuin tuhat selkäsaunaa.[2]

Lapsuutensa leikeissä, niin koulussa kuin kotona Hitler pyrki olemaan johtaja. Hän johti joukkonsa muun muassa Villin lännen taisteluihin, joihin hän sai mallin suositulta saksalaiselta lännenkirjailijalta Karl Maylta. Samoin Buurisodan taistelut inspiroivat Hitlerin leikkejä. Niin ikään "seuraa johtajaa" oli Hitlerin lempileikkejä, jos hän itse sai johtaa.[5] Vaikka Hitlerillä oli lapsena ystäviä, perhe muutti usein ja Hitler joutui toistuvasti erilleen vanhasta kaveripiiristään. Siksi hän vietti välillä yksinäisiä kausia ja joutui joskus myös tappeluihin. Ainoat Hitlerin lapsuuden paikoista, joita hän aikuisena muisteli lämpimästi, olivat Linz ja tämän lähellä sijaitseva maalaiskylä Leonding. Saksan johtajana hän kaavaili Linzistä jopa uuden saksalaisen kulttuurin ja taiteen keskusta.[9]

Kouluvuodet
Piirros apotti Theoderich Hagnin vaakunasta.

Hiukan ennen kuudetta ikävuottaan Adolf laitettiin Fischlhamnin kylän kansakouluun. Siellä hän oppi lukemaan ja kiinnostui jo lukutaipaleensa alussa historiasta. 1897 Klara laittoi hänet lambachilaiseen luostarikouluun, toivoen että Adolfista tulisi munkki. Hänet kuitenkin erotettiin, koska hänet oli saatu kiinni tupakoinnista luostarin alueella. Lambachin benediktiiniläisen apottiluostarin kirkon pääkulkuväylän varrella oli myös edesmenneen apotti Theoderich Hagnin vaakuna, jonka keskeisin piirre oli hakaristi.[2]

Perhe muutti pian Linziin, jossa Adolf jatkoi kansakoulua pärjäten vielä hyvin. Eri opettajat ovat kuvanneet häntä eri tavoin, mikä johtuu siitä, että nuori Hitler pärjäsi lempiaineissaan piirtämisessä, historiassa ja liikunnassa hyvin, kun taas vastenmieliset aineet hän läpäisi rimaa hipoen. Pääsääntöisesti opettajien mukaan Hitler oli asenteellinen, omapäinen ja uhmakas, mutta toisaalta ujo ja haaveileva. Vuonna 1900 Alois asetti vastentahtoisen poikansa oppikouluun ja toivoi hänestä tulevan itsensä lailla valtion virkamiehen. Aloisilta tämä oli kuitenkin jonkinlainen huolen ja ohjauksen osoitus poikaansa kohtaan, sillä oppikoulu vaati taloudellista sijoitusta.[2]

Kansallinen koulutus

Taisteluni-kirjassaan Hitler kuvailee ensimmäisiä kouluvuosiaan tärkeiksi kansallisen identiteettinsä määrittelemisen kannalta. Eri kansallisuusaatteitten villitsemässä 1800–1900-lukujen vaihteen Itävallassa Saksan vastaisella rajalla ihailtiin eniten juuri saksalaisuutta. "Saksalainen poika, älä unohda olevasi saksalainen" ja "Tyttö, muista, että sinusta pitää tulla saksalainen äiti" olivat aikansa isku- ja oppilauseita, joita viljelivät muun muassa innokkaimmat opettajat. Erityisellä lämmöllä Hitler muistelee oppikoulun historianopettajaansa tohtori Leopold Pötschiä, jonka Saksan historiasta pidetyt oppitunnit olivat hänelle ikimuistoisia.[10] Muutoin Hitler vihasi kouluaan ja varsinkin isänsä ajatusta tulevaisuudestaan virkamiehenä. Piirtämistaidoistaan äidiltään, tovereiltaan ja opettajiltaan kehuja saanut Hitler oli vakuuttunut halustaan tulla taiteilijaksi. Hänellä oli kyky katsoa rakennusta ja tallentaa se myöhemmin paperille yksityiskohtaisen tarkasti.[2]
  
  1. joulukuuta 2008 23:38:00

Nimi : Oysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : Jussi
Mitä teen : Haastan riitaa

Viesti : Maahanmuttajat uhkaavat hyvinvointiamme. Ei enää saksalaisia lääkäreitä terveyskeskuksiin! Ei enää amerikkalaisia insinöörejä Nokiaan!

1. joulukuuta 2008 22:57:55

Jos et ole sattumoisin huomannut niin Saksalainen lääkäri ja Amerikkaialen insinööri jakavat kansamme samat perusarvot....Sen sijaan vaikkappa Talibaanit jotka vesipyssyin suihkuttavat happoa 20 pikkutytön kasvoille vain siksi että vastustavat tyttöjen koulunkäyntiä, eivät jaa samoja arvoja kanssamme....Paitsi tietenkin sinun kanssasi kyllä mutta sinä et olekkaan keskimääräinen kansa, keskimääräisin moraalikäsityksin.
  
  1. joulukuuta 2008 23:42:19

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Voi jatkossakin istua sohvalla piereskelemässä ja katsomassa telkkarista urheilua Karjala-pullo kädessä kun työttömyyskorvaus tippuu tilille. Kaikki on maahanmuuttajien syytä, itse en ole tehnyt mitään väärin, viha on oikea ratkaisu, viha, viha, viha. Vihaan kaikkea erilaista, eriväristä. Ne pilaa mun elämän! Itse olen täydellinen!

-On se kumma, että trollit tulevat julistamaan vihaansa ei erilaista, vaan samanlaista, toisia suomalaisia, meitä kohtaan..."

...No, ei siinä mitään kummallista ole, se on suomalaista peruskulttuuria vihata lähinaapuria ja olla paremmissa väleissä kaukaisemman naapurin kanssa.
Että siihen perustuu "suvatsevaisuus",lähinaapurivihaan!  
  1. joulukuuta 2008 23:42:37

Nimi : SJS
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tätä palstaa lukiessa tuli mieleen tarina eräästä toisesta sivistysmaasta, Itävallasta:

Kuinka sattuikaan, tarinan päähenkilö on suosikkiesimerkkini siitä, että rikokseen syyllistyvät maahanmuuttajat pitää karkottaa: oluttupavallankaappausta yrittäessä Hitlerillä ei vielä ollut Saksan kansalaisuutta. Hänet olisi voitu karkottaa. Sen sijaan hänelle annettiin lyhyt vankilatuomio...
  
  1. joulukuuta 2008 23:44:15

Nimi : TH
  
Viesti : Onko jollain lisätietoja siitä Savonlinnan käsittämättömästä kymmenen yhtä vastaan -hyökkäyksestä? Outoa, ettei erkkomedia ole uutisoinut aiheesta, luulisi että revittelisivät sitä, (ellei sitten asetelma ole todellisuudessa eri kuin Iltalehden uutisesta ilmeni).
  
  1. joulukuuta 2008 23:44:22

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Tänäänhän on joulukuun 1.päivä, eikös sen koodin pitäisi olla W9?

Mehän sanottiin että niitä Enigmoita ei saa teettää alihankintana.
  
  1. joulukuuta 2008 23:45:25

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiesikö tuore nimimerkki "Jussi", että Hitler-vertaukset ja -viittaukset lakkasivat olemasta tuoreita jo vuonna 1950?

Jos vaivautuisit kuuntelemaan täälläkin esitettyjä argumentteja kauhistelun ja riidan haastamisen sijaan, havaitsisit pian, ettei täällä vastusteta sellaista maahanmuuttoa joka on Suomelle hyödyllistä. Amerikkalainen insinööri joka työllistyy Nokialle ei meitä huolestuta. Ne huonosti työllistyvät, heikosti koulutetut kolmannen maailman (ja myös mahdolliset kolmannen valtakunnan) asukit kyllä huolestuttavat.
  
  1. joulukuuta 2008 23:47:18

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (ellei sitten asetelma ole todellisuudessa eri kuin Iltalehden uutisesta ilmeni).

"Miehet olivat tarkoituksella valinneet uhrinsa "opettaakseen" tälle jotain."

http://www.ita-savo.fi/Uutiset/8677385.html
"Mies pn pahoinpidelty kerran aikaisemminkin Savonlinnassa.?Tuolloin usean miehen joukko hakkasi hänet sairaalakuntoon."

Ei vissiin oppinut ekalla kertaa...
  
  1. joulukuuta 2008 23:53:33

Nimi : Nauris
Kotisivu : Monikielisyys esikoulussa ja koulussa
  
Viesti : "Jaa meinaat että Ruotsissa ei ole maahanmuutto pysynyt aisoissa sen takia että siellä ei ole kielimuuria..."

Taidat olla oikeassa, että ei se kielimuuri paljoakaan hidasta maahanmuuttoa. Kun Ruotsissa pärjää hyvin arabian kielelläkin. Ennemminkin kylmällä ilmastolla on vieläkin suurempi vaikutus. Ruotsin hallitsematon maahanmuutto taas johtuu enemmän muista syistä, kuten hyvästä sosiaaliturvasta.

"Ehdottaisin että mitään tiettyä vierasta kieltä ei pakotettaisi opiskelemaan..."

On se kuitenkin parempi, että tärkeää englantia opetettaisiin pakollisena kielikylpynä päiväkodissa ja ala-asteella. Ylemmillä asteilla voisi sitten vapaaehtoisesti valita haluamansa kielet.

Lausunto vieraskielisiä kadunnimikilpiä koskevasta valtuustoaloitteesta

Suomen ruotsinkieliset kuntien nimet
  
  1. joulukuuta 2008 23:56:41


guestbook © freebok.net