Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102676-102700

Nimi : TH
  
Viesti : Vaikuttaa muuten siltä, ettei Hesarissa ole enää mitään sensuuria halla-aholaisia mielipiteitä kohtaan, aika ankaraakin tekstiä on esim. tuossa Pajus-ketjussa.
  
  1. joulukuuta 2008 22:18:29

Nimi : Nauris
  
Viesti : "minkä linkkisi todistivat:"

Tässä vielä muutama mielenkiintoinen linkki lisää :)

The Genetic Implications of Being an African American Woman
Genetics and race
The Biological Meaning of “Race”
Sickle cell disease is spreading through the UK
Sickle-cell disorder killing 100,000 infants a year
  
  1. joulukuuta 2008 22:19:05

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vähemmistövaltuutetun toimistossa julistetaan haettavaksi

YLITARKASTAJAN määräaikainen virkasuhde ajalle 1.12.2008 – 31.8.2009.

Ylitarkastaja toimii esittelijänä toimistossa etnistä syrjintää, vähemmistöjen ja ulkomaalaisten oikeuksia koskevissa asioissa kaikkine niihin liittyvine valmistelu ja muine tehtävineen mukaan lukien asiakaspalvelu. Tehtäviin kuuluu lisäksi osallistumista aloitteiden, tutkimusten ja selvitysten tekemiseen, kouluttamiseen ja tiedottamiseen sekä muihin valtuutetun toimialallaan osoittamiin tehtäviin.

Ylitarkastajan tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävään valittavalta toivotaan ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa, englannin kielen taitoa sekä itsenäistä työskentelyotetta ja yhteistyökykyä. Eduksi katsotaan kokemus vähemmistövaltuutetun toimialaan liittyvien kysymysten hoidosta.

Tehtävän palkkaus on määritelty sisäasiainministeriön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasoon 8, jolloin peruspalkka on 3253,00 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta. Uudella henkilöllä henkilökohtainen palkanosa on palvelussuhteen alkaessa 18 % peruspalkasta ensimmäiset neljä kuukautta.

http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/PFC/131082F017882700C22574FD00350E28
  
  1. joulukuuta 2008 22:19:35

Nimi : jSk
  
Viesti : Oliko tämä jo täällä?
Asko Mäkelä: Kielimuutos tulee

"Vaikka englannin kieli tulisi viralliseksi kieleksi, ei se tuhoa kulttuuriamme. Englannissa on todettu englannin kielen kehittyneen eniten satoihin vuosiin sen jälkeen kun maahan muutti valtava määrä intialaisia 1990-luvulla. Käytetty kieli ei katoa, se hakee vaikutteita ja kehittyy. Ruotsinkielisessä kirjallisuudessa tämä alkaa näkyä Suomessakin.

Maahanmuuttajien määrä lisääntyy joka vuosi. Sen kuulemiseen Helsingin tai Lieksan kaduilla ei tarvita tilastoja. Maahanmuuttajien tänne tuloa helpottaisi, jos yksi virallinen kieli olisi englanti ja he voisivat hoitaa viranomaisasioita englanninkielisillä lomakkeilla. Kansainvälinen yhteistyö toimii EU:ssa (joka muuten on vakiintunut käytössä suomenkielisen EY-lyhenteen sijasta) englanniksi.

Suomen kielestä en luovu, ruotsia puhun jatkossakin, mutta lopetetaan virallinen vaikeneminen englanniksi. Muutetaan perustuslakia."

http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/askomakela/kielimuutos-tulee

No englanninkielestä ei pahaa sanottavaa sinänsä, mutta yhdistettynä mamu-intoiluun ei kivaa yhtään, eihän eiks vaan?

Mutta kyllä se laiva kääntyy. Homma on todellakin nousussa! :D
  
  1. joulukuuta 2008 22:19:56

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vaikuttaa muuten siltä, ettei Hesarissa ole enää mitään sensuuria halla-aholaisia mielipiteitä kohtaan, aika ankaraakin tekstiä on esim. tuossa Pajus-ketjussa."

Senpä takia just' vainoharhaisuuttani aloinkin kattelemaan, että tekeekö HS saman kuin mitä Cosmo (helvetin huonolla menestyksellä) yritti.
  
  1. joulukuuta 2008 22:20:30

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : cosmosta en ole kuullut... mitäs ne teki?
  
  1. joulukuuta 2008 22:22:38

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Näiltä rodunjalostajilta tahdon kysyä seuraavaa. On niin, että ulkomaisen perimän tuominen tänne Suomeen saattaa olla joko hyödyksi tai haitaksi. Sopiiko arvon rodunjalostajille, että tästä asiasta todella tehdään kriteeri sille, miten maahanmuuttopolitiikka järjestetään?"

Minulle ainakin sopii vallan mainiosti! See...in Vieraskirja we have this thing called 'yhteiskunta koostuu ihmisistä'. :)

Tällä haaraa katsoisin riittäväksi maahanmuutajien lukumäärän pidettävän pienenä ja heidän seulomisensa ainakin seuraavilla kriteereillä:

1. etninen yhteensopivuus,

2. yksilökohtaiset ominaisuudet, kuten henkinen suorituskyky, ammattitaito, lainkuuliaisuus (mahdollinen rikollinen tausta, ym.).
  
  1. joulukuuta 2008 22:23:20

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Joku kysyi karkottamisesta. Finlex palvelee.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040301#L9P149
  
  1. joulukuuta 2008 22:23:27

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Anu Sorja
Viesti : cosmosta en ole kuullut... mitäs ne teki?"

Nokun sehän on vaikka kuinka kauan vinkunut natsimielisistä nettihäiriköistä blokissaan, niin kirjoituksessaan 23.11 ilmoitti että "Kommenttiosasto muuten on auki eikä sitä sensuroida - mutta sen lupaan, että Keskusrikospoliisille lähetetään taatusti kopiot koko keskustelusta. Itse en aio siihen sontaan kättäni lykätä - reuhatkaa nyt kerrankin rauhassa ja oikein luvan perästä."

Eipä siinä mitään, toivottavasti piti lupauksensa kun jotkut koirat tekivät jekun ja pistivät herran itsensä kirjoittamia herkimpiä runoelmia kauniimmasta sukupuolesta kommentteihinsa. Ei vissiin ollut ihan sitä mitä haki?
  
  1. joulukuuta 2008 22:31:35

Nimi : Keba
  
Viesti : Jokos Persujen sisäinen jako on selvä: saako Mestari paikan kaupunginhallitukseen, vai jallittaako Seppo Kanerva rookieta?

"Kaupunginhallitukseen kokoomus sai viisi paikkaa, vihreät neljä, Sdp kolme ja vasemmistoliitto ja Rkp kumpikin yhden paikan. Rkp:n varaedustajana toimii ensimmäiset kaksi vuotta kristillisdemokraattien edustaja.

Keskusta ja perussuomalaiset jakavat kahden vuoden jaksoissa yhden paikan."

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Otto+Lehtipuu+Helsingin+valtuuston+puheenjohtajaksi/1135241565801
  
  1. joulukuuta 2008 22:34:49

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : ahaa :) selvä
  
  1. joulukuuta 2008 22:36:17

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Suomalaisten veronmaksajien rahoilla tuetaan moskeijaa Afganistanissa. "

Onneksi se pytinki sentään sijaitsee oikeassa maassa, juuri siellähän niiden moskeijoiden pitäisikin olla.

Onnettominta on että niitä pyllistelymestoja ollaan myös tänne suomeenkin vaatimassa.

Toisaalta en kyllä yhtään ihmettele sitä että muslimien Allah tuntuu olevan niin kovin riidanhaluinen heppu, kyllä sitä itse kutakin harmittaisi jos jos joutuisi päivät pääksyten katselemaan palvojiensa persereikiä...
  
  1. joulukuuta 2008 22:36:53

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hajanainen huomio tuosta hyysärissä vellovasta pajuskeskustelusta. Itse en ole viitsinyt yrittää kirjoittaa tuohon yhtään mitään, koska noin yhdeksän kertaa kymmenestä HS sensuroi kommenttini. Olkoon se kahden tunnin kirjoituksen tulos tai vain oneliner. Lopputulos on ollut sama. No se siitä.

Jokunen Pajusen kommenttia halveksiva mielipide on kuitenkin tullut sensuurin läpi, heh. Yksi sana, joka noissa esiintyy todella usein on - hävettää / hävetkää.

Voi, voi :itku: ja :kyynel:
  
  1. joulukuuta 2008 22:38:16

Nimi : Quo Vadis, Finland?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Octaviuksen usuttamana lueskelin tuossa Pudasjärven kaupunginhallituksen pöytäkirjoja, ja mitä bongasinkaan... http://octavius1.wordpress.com/2008/11/27/pudasjarvi-ja-petoksen-etova-loyhka/

18.11.2008 maahanmuuttajien kotouttamisohjelmassa kohdassa… “Maahanmuuttaja on yleiskäsite, joka tarkoittaa kaikkia maahan muuttaneita henkilöitä. Siirtolainen on henkilö, joka muuttaa pysyvässä tarkoituksessa toiseen maahan hankkiakseen sieltä toimeentulotukensa.”

…Siis TOIMEENTULOTUKENSA!

Typo paljastaa Totuuden?
  
  1. joulukuuta 2008 22:41:21

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.kvp.se/nyheter/1.1388638/
  
Viesti : Pistetääs tasapuolisuuden nimissä tollanen. Uhkaillaan sitä kunnallispoliitikkoja rikastuneemmissakin maissa. Ruotsissa kristillisdemokraattien kunnanvaltuutettu päätti lähteä valtuustosta, koska vittuilu ja uhkailu paisui infernaaliseksi hänen ehdotettuaan, että kunta voisi harkita kahden ankkurivauvelin vastaanottamista. Vellinge on ilmeisesti jonkinlainen viimeinen valkoinen saareke Skånessa.

Itse ratkaisisin asiat mieluummin demokratian keinoin. Eikö se nyt olisi riittänyt, että ukon (kieltämättä mielisairas ja muutenkin typerä) ehdotus olisi äänestetty nurin valtuustossa. Ja sitten vaikka naurettu oikein kunnon paskanaurut päälle. Ehkä korkeintaan perse tervattu ja heitetty avantoon kunnanvaltuuston saunaillassa. :)

Mutta tuollainen auton hajottaminen yms. on melko raukkamaista.
  
  1. joulukuuta 2008 22:41:43

Nimi : Nauris
  
Viesti : "Vaikka englannin kieli tulisi viralliseksi kieleksi..."

Eiköhän ole Suomen kannalta parempi, että meillä on kielimuuri, joka osaltaan pitää maahanmuuton jotenkin aisoissa.

Pakkoruotsista pitää luopua, mutta englannin kielen asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa ei pidä entisestään lisätä, kuten Asko Mäkelä typerässä kirjoituksessa ehdottaa. Pakkoruotsista vapautuva opiskeluaika olisi mielestäni hyvä käyttää Viron ja valinnaisen kielen opiskeluun.
  
  1. joulukuuta 2008 22:42:26

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Pakkoruotsista vapautuva opiskeluaika olisi mielestäni hyvä käyttää Viron ja valinnaisen kielen opiskeluun."

Ehdottaisin saksan opettamisen lisäämistä. Harvoilla ala-kouluilla enää pystyy aloittamaan opiskelemaan saksaa. Pitkän saksan opiskelijoiden määrä on allllllhaalla. Saksa on yhä Suomen toiseksi suurin kauppakumppani ja keskieuroopassa hyvin tärkeän kielialueen kieli.

  
  1. joulukuuta 2008 22:49:37

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vaikuttaa muuten siltä, ettei Hesarissa ole enää mitään sensuuria halla-aholaisia mielipiteitä kohtaan, aika ankaraakin tekstiä on esim. tuossa Pajus-ketjussa."

Huomasin saman, siellä on avattu venttiilit täysille, ja odotetaan josko "Halla-Aholaiset" kiirehtisivät hirttämään itsensä älyvapailla mielipiteillään.

Toive on sikäli turha, kun nuivismiin "palataan" siitä ei toivuta, kuten vaikka islamiin "palaamisesta".

Kerran kusetettu ei halua kokea samaa toiste, ja rationaalinen ajattelu jättää lähtemättömän jäljen sitä vähemmänkin kokeilleeseen.

Kun nyt maamme syrjäytyneet, ja alkoholisoituneet massat ovat alkaneet internetin välityksellä hallitsemattoman kansalaiskeskustelun keskenään, niin millä se muka enää saadaan loppumaan ??
Silläkö, että tunnustetaan hieman valveutuneimpienkin pystyvän äänestämään "väärää" ehdokasta ?

Hommaa ei enää pitele mikään !!
  
  1. joulukuuta 2008 22:54:50

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tässä vielä muutama mielenkiintoinen linkki lisää :)"

Artikkelit, joissa pelattiin käsitteen 'rotu' kanssa tuntuivat olevan poliittisesti korrektia obskurantismia. Tuolta tunteellisia latauksia herättävältä käsitteeltä yritetään karata tekemällä siitä sosiaalinen konstruktio ja vähättelemällä sen biologista pohjaa. Ihmettelen millä ilveellä joku saa mielestään itselleen rehellisesti mitätöityä ne ihmisryhmien geneettiset ja fysiologiset erot, jotka yleisesti tunnustetaan, kun vain käyttöön otetaan ihmisryhmien rajaaminen käsitteellä 'rotu'.

Artikkelista 'Genetics and race':

"...Genetically speaking, nothing differentiates one race from another...

...Certainly, genetic differences exist and even small differences can have big effects..."

Matt Riesen teksti oli olosuhteiden valossa suhteellisen tasapainoinen yhteenveto, joskin mielestäni käsitteen tarkasteleminen sosiaalisena ja historiallisena konseptina ei kuulu otsikon tekstin otsikon mukaiseen aihepiiriin. Mielestäni tulisi välttyä perustelemasta käsitteen biologista mielekkyytä muulta kuin biologiselta pohjalta.
  
  1. joulukuuta 2008 22:56:02

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : reinon allaolevaa.
The Localin juttua odotellessa.

Vellingestä oli kysymys. Se on siinä Malmön alapuolella. Miksiköhän ne nyt noin nuivia ovat? Ei oikein pakkoruotsi tarttunut tähän kalloon, tai jos tarttuikin niin ei se treenamatta kondiksessa pysy. Ja, tack. Nej.

Olisiko kyseessä white flightin ansiosta suht perusswedu pitäjä? Ei aavistustakaan. Silti tosi rassssistista tollainen käytös. TheLocalin arkistosta löytyi kuin löytyikin viittaus tuohon kylään. Ilmeisesti prätkäjengit pitävät majaa siellä. Ilmeisen melko tukevasti.

TheLocalin hakusanalla Vellinge löytynyttä

17 Oct 07: The Swedish Migration Board has criticized 14 local councils for not providing "acceptable arguments" for their failure to take in asylum seekers and refugees.

20 Sep 06: A Moderate Party politician in southern Sweden is a the centre of a storm after saying the Sweden Democrat surge in Landskrona was down to "all the bloody immigrants living there."
Bengt Hansson, a local councillor in the town of Vellinge, uttered the words at the Moderates' local election night party.

  
  1. joulukuuta 2008 22:57:16

Nimi : Jussi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Maahanmuttajat uhkaavat hyvinvointiamme. Ei enää saksalaisia lääkäreitä terveyskeskuksiin! Ei enää amerikkalaisia insinöörejä Nokiaan!
  
  1. joulukuuta 2008 22:57:55

Nimi : Pete
Kotisivu : http://www.vapaakielivalinta.fi/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ehdottaisin saksan opettamisen lisäämistä. Harvoilla ala-kouluilla enää pystyy aloittamaan opiskelemaan saksaa. Pitkän saksan opiskelijoiden määrä on allllllhaalla. Saksa on yhä Suomen toiseksi suurin kauppakumppani ja keskieuroopassa hyvin tärkeän kielialueen kieli."

Ehdottaisin että mitään tiettyä vierasta kieltä ei pakotettaisi opiskelemaan, vaan vihdoinkin luotettaisiin ihmisten omaan arvostelukykyyn heidän omaan eläänsä ratkaisevasti vaikuttavissa valinnoissa - heidän on kuitenkin noista valinnoista itse kannettava vastuu, tekipä valinnan kuka hyvänsä. Oikeudenmukaisuusnäkökulma.
Jussi P. muuten taisi leväyttää auki Jussi H. raottaman pandoraan lippaan.
  
  1. joulukuuta 2008 22:59:42

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Eiköhän ole Suomen kannalta parempi, että meillä on kielimuuri, joka osaltaan pitää maahanmuuton jotenkin aisoissa."

Jaa meinaat että Ruotsissa ei ole maahanmuutto pysynyt aisoissa sen takia että siellä ei ole kielimuuria - svenskaa kun puhutaan ympäri afrikkaa ja suurta arabian nientä...

Jos Suomessa oikeasti pärjäisi englanniksi niin uskoisin sen kyllä mahdollistavan ihan oikeaa työperäistä maahanmuuttoa (yhdistettynä white flightiin?) - vaikkapa keski-euroopasta ja UK:sta.
  
  1. joulukuuta 2008 23:02:32

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Koko "rotukäsite" on pilattu joutavalla rasismihysterialla. Ei kai me missään Ameriikassa olla. Koko tämä Blogi on todennäköisesti syntynyt vastareaktiona epärehelliselle suvaitsevaisuusharrastukselle. Täydellistä tasa-arvoa ei ole koskaan ollut, eikä tule. Ihmisarvo kuitenkin on sama jokaiselle ihmiselle rotuun, uskontoon, ym. ym. katsomatta.
  
  1. joulukuuta 2008 23:03:13

Nimi : Zngr
  
Viesti : Homma on aivan helvetillis-perkeleellisessä nousussa. Virkamiesjohto on herätetty avaamaan suunsa asioista jotka ovat alaportaan suorittajille itsestäänselvyyksiä.

Voi olla, siis voi olla, että niitä virkamiehiä löytyy vähän joka tasolta, niin korkealta kuin toteuttavalta, jotka ovat hautoneet mielessään lies mitä monikulttuurisuuskriittisiä ja pakolais- ja perheenyhdistämispoliittisia epäkohtia.

Kaikki tiedämme, että aikasemmin niistä vain ei ole sopinut puhua. Eikä sovi vieläkään niin suoraan kun pitäisi.

Homma on kenties ^^^, mutta eipä innostuta liikaa. Pajusen pohdiskelut voivat olla sumutusta, tai hänen kaipaamansa muutokset voidaan vielä huutaa yli valtuustossa tai whatever.

Se on jo ISO lisä jos asiasta saadaan KESKUSTELUA ensimmäistä kertaa EVER julkisesti, johon osallistuu virkamiehiä ja politiikkoja (siis muuten kuin juhlapuheissa tai monikulttuuria yhdistävissä yhteyksissa).

Mutta ei tarkoita vielä mitään. Kovat oli puheet Hollannissa, kun Pim Fortuyn murhattiin. Entisiä vastustajia myöten miestä ylistettiin ja Hollannin passiivinen kansa lähti kaduille marssimaan. Mitään ei tapahtunut, ei yhtään mitään, ja tilanne on tänään vielä synkempi kuin neljä vuotta sitten.

Tanskassa taas on menty eri suuntaan, mutta siellä onkin olemassa PS jota äänestää 23% kansasta, ja jossa on lisäksi enemmän kokemusta puolutoiminnasta ja paikallisen politiikan veteraaneja.
  
  1. joulukuuta 2008 23:06:14


guestbook © freebok.net