Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102651-102675

Nimi : Nauris
Kotisivu : Minimum viable population
  
Viesti : "negroidisen geeniklusterin yksilöillä on tutkitusti matalampi kynnys altistua mm. sydänvioille kuin eurooppalaisen klusterin yksilöillä."

Ettei vaan olisi toisin päin.

Heart Disease
Heart Disease, Race, and Ethnicity
Rasvapakaraisuus
Racial grouping
Racial/Ethnic and Socioeconomic Differences in Multiple Risk Factors for Heart Disease
Cancer Risks in Blacks May Be Lowered by Improved Awareness
Heart disease is the leading cause of death for black women in the U.S
  
  1. joulukuuta 2008 21:23:40

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Sain HS:ään kommenttini jossa oli linnki Ellilän koostumis-juttuun.
  
  1. joulukuuta 2008 21:23:47

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä syytellään Halla-ahoa herkkänahkaisuudesta ja heikosta kritiikinsietokyvystä. Lienee silti ymmärrettävää pieni vittuuntuminen jos henkilö asiaansa ajaessaan törmää jatkuvaan vääristelyyn. Siinä mielessä Sanna Ukkolan jutut olivat vaarattomampia, niistä näki heti läpi, mutta sunnuntaisessa jutussa oltiin olevinaan antamassa Halla-aholle asiallinen puheenvuoro ja muka käsiteltiin hänen väitteitään puolueettomasti. Kuitenkin perusvire oli aivan muuta. Halla-aho ei tietenkään ole ainoa, jonka juttuja toimittajat vääntelevät miten sattuu. Näin rivikansalaisen näkökulmasta jonkinlaiseen journalistiseen totuuteen pyrkiminen ja edes alkeellinen moraali tuntuisivat olevan päämääriä, joihin pyrkiä.
Nykyään sen sijaan useilla toimittajilla tuntuu olevan ideologia jonka läpi jutut suodatetaan. Ihmisten sanomisilla ei pahimmassa tapauksessa ole mitään arvoa, koska toimittaja omaa jo korkeimman totuuden. Toimittajan ei tietenkään kuulu olla poliitikon äänitorvi, mutta ei myöskään kokopäivätoiminen poliittinen toimija.
  
  1. joulukuuta 2008 21:24:04

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto - koulu ja monikulttuuri
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma on aivan helvetillis-perkeleellisessä nousussa. Virkamiesjohto on herätetty avaamaan suunsa asioista jotka ovat alaportaan suorittajille itsestäänselvyyksiä.
  
  1. joulukuuta 2008 21:24:05

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehdottomasti kaikki vääristelyt ja jujutukset pitää oikaista nopeasti. Siten huonokin julkisuus voi kääntyä hyväksi. Harva jotain lehteen viikon päästä painettua oikaisua edes huomaa, eikä sellaisiin varmaan anneta mahdollisuuttakaan.

Aivan, lisäksi huomauttaisin toisesta kommentista ottaa huomioon se, että lehtiartikkeleita käytetään lähteenä:

Miksi et pidä lähdeluetteloa tilastoista ym. Joita liität teksteihisi, niin että niiden paikkansa pitävyyden voisi tarkistaa puolueettomista lähteistä?

Esimerkiksi hikipediasta lähtien ihmiset lainailevat jotain sanottua "koska se oli lehdessä" ja pitävät sitä totuutena. Eihän lehtien voi olettaa olevan väärässä, eihän?

Siis jos joku kiljuskini huutaa kuin kiimainen paviaani tv-lähetyksessä, on kyseisen tv-lähetyksen taltiointi viitteenä parempi kuin asiasta seuraavana päivänä kirjoitetut artikkelit. Saatika sitten kuukausi tapahtuneen jälkeen jolloin joku kirjoittaa, että lyhythiuksinen sahdinystävä artikuloi televisiossa kuin kiihoittunut kädellinen.
  
  1. joulukuuta 2008 21:26:04

Nimi : JP
  
Viesti : Hesarin kommenteissa on linkki Ellilän ihmiskunta koostuu ihmisistä -tekstiin???! Jos näen unta, niin älkää herättäkö!
  
  1. joulukuuta 2008 21:32:42

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Todella huolestuttava asia että Sisäministeriö luopui tasa-arvosta ja muuttui eriarvoiseksi.

http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/HeadlinesPublicFin/709640EF525E87FFC22573C40026F0FA
  
  1. joulukuuta 2008 21:33:40

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""negroidisen geeniklusterin yksilöillä on tutkitusti matalampi kynnys altistua mm. sydänvioille kuin eurooppalaisen klusterin yksilöillä."

Ettei vaan olisi toisin päin."

Matalampi kynnys altistua = korkeampi riski altistua, minkä linkkisi todistivat:

"Heart Disease

* In 2005, African American men were 30% more likely to die from heart disease, as compared to non-Hispanic white men."
http://www.omhrc.gov/templates/browse.aspx?lvl=2&lvlID=51

"As a group, African Americans have high rates of heart disease. This includes CAD, stroke, high blood pressure, and heart failure, among other conditions. The American Heart Association (AHA) says that about 40% of both African American men and women have some form of heart disease. In contrast, among white people, the numbers are about 30% for men and 24% for women."
http://www.lifeheart.com/patient/angina/ethnicity.asp
  
  1. joulukuuta 2008 21:33:42

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Mitä teen: väännän huonoa vitsiä.


Onko Suomen maahanmuuttajien haaliminen visainen ongelma?

"Sisäasiainministeriön ja entisen työministeriön maahanmuutto- ja kotoutusasiat on koottu maahanmuutto-osastoon. Uuden osaston tehtävät liittyvät muuttoliikkeeseen, kansainväliseen suojeluun, kotouttamiseen ja hyvien etnisten suhteiden edistämiseen. Maahanmuutto-osastoa johtaa osastopäällikkö Pentti Visanen."
  
  1. joulukuuta 2008 21:39:56

Nimi : TH
  
Viesti : En ymmärrä, mitä tekemistä negroidisen geeniklusterin sydänvioilla on minkään kanssa, mutta mokuttajien mieliargumentteihin kuuluva ajatus suomalaisten sisäsiittoisuudesta on tuoreimpien geenitutkimusten valossa entistä absurdimpi. Nythän on selvinnyt, että itä- ja länsisuomalaisten välillä on enemmän geneettisiä eroja kuin joidenkin Euroopan kansakuntien välillä. Itse pohjalais-karjalaisena edustan tietenkin heteroosin eli risteytyselinvoiman parhaimpia tuloksia;)
  
  1. joulukuuta 2008 21:42:53

Nimi : H
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Iltalehti kysyy ”Oletko tyytyväinen Tarja Halosen toimintaan presidenttinä?”

Käykääpä ilmaisemassa tyytyväisyytenne ”suomalaisuuden epädramatisointia” kannattavaan presidenttiimme, joka ajoi väkisin Ritva ”maahanmuuttajien määrä väestöstä 10 prosenttiin 15 vuodessa” Viljasen uudelle kaudelle sisäministeriön kansliapäälliköksi.
  
  1. joulukuuta 2008 21:59:49

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ulkomaalaislaissa on jo olemassa ihan järkevä pykälä rikollisten karkoittamisesta. Ongelma on se että sitä ei sovelleta niihin ihmisiin, jotka on kotoisin jostain vaarallisesta maasta."

Mutta mamu voi kuitenkin lomailla sellaisessa maassa...;) No, ehkä se Suomen passi on semmoinen taikakalu joka suojaa kantajaansa, erityisesti ulkomaalaistaustaista sellaista, kaikelta pahalta.
  
  1. joulukuuta 2008 22:00:49

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Vaikuttaa kyllä, että musta geeniperimä ei ole omiaan lisäämään henkistä kapasiteettia muissa roduissa.
  
  1. joulukuuta 2008 22:02:33

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Raiskaavatko suomalaiset nuoret miehet enemmän kuin suomalaiset vanhemmat miehet?"

Jokainen tiedostaja tietää, siis korostan että nimenomaan tietää, että juuri suomalaiset nuoret miehet, vanhojen mieston ohella, raiskaavat naisia ihan rutiininomaisesti. Ja vieläpä päivittäin. Jos et usko niin kysy vaikka Marteliukselta. Ja kyllä Sannakin se varmaan varmistaa...
  
  1. joulukuuta 2008 22:05:16

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En ymmärrä, mitä tekemistä negroidisen geeniklusterin sydänvioilla on minkään kanssa,"

Sitä, että se havainnollistaa virheellisen päättelyn ajatuksessa jälkikasvun elin- ja lisääntymiskyvyn maksimoimisesta vanhempien geneettisen etäisyyden
maksimoimisella.

Lisää asiaa terveyteen ja geneettiseen etäisyyteen liittyen:

http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/the_health_consequences_of_race_mixing/

"Nythän on selvinnyt, että itä- ja länsisuomalaisten välillä on enemmän geneettisiä eroja kuin joidenkin Euroopan kansakuntien välillä."

Juu, mutta se ei kerro ryhmien sisäisestä homo-/heterogeenisyydestä. Itä- ja Länsisuomalaisten välinen heterogeenisyys ei välttämättä kuitenkaan yllä ryhmien sisälle.

Esimerkki: kansakuntaan Z katsotaan kuuluvan ryhmät X ja Y, joiden välillä on kuitenkin vallinnut väljä kulttuurinen jako, eikä suurta yhteensulautumaa ryhmien välillä ole tapahtunut. Jos ryhmät X ja Y ovat toisilleen yhtä etäistä sukua kuin vaikkapa Saharan eteläpuolelta kotoisin oleva afrikkalainen alkuperäiskansa ja joku Lähi-Idän paimentolaiskansa, ja nämä kaksi ryhmää on harjoittanut vuosisatojen ajan serkusliittoja, voidaanko kansakunnan Z väestöä luonnehtia mielekkäästi heterogeeniseksi (ei sisäsiittoinen) vertailemalla vain näiden kahden ryhmän geneettistä etäisyyttä?
  
  1. joulukuuta 2008 22:05:33

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Näiltä rodunjalostajilta tahdon kysyä seuraavaa. On niin, että ulkomaisen perimän tuominen tänne Suomeen saattaa olla joko hyödyksi tai haitaksi. Sopiiko arvon rodunjalostajille, että tästä asiasta todella tehdään kriteeri sille, miten maahanmuuttopolitiikka järjestetään? Jatkokysymys koskee sitä, mitä kaikkia muita maahanmuuton vaikutuksia tulee tarkastella suomalaisten saaman nettohyödyn kautta?
  
  1. joulukuuta 2008 22:07:13

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Geeniklustereista. Jos asiasta ollaan aidosti huolestuneita, ilman sen kummempaa tutkimista, luulisi että saamelaisilla olisi osansa saatavana rodunjalostuksesta. Wikin arvion mukaan heitä on noin 50.000-100.000, joista noin 8.700 Suomessa. Pitäisikö asiaan puuttua pakottamalla heidät geenienvaihtoon? Jos kyllä, niin miksi pirussa emme perusta rikastuskeskuksia heidän sydänmailleen? Tilaa kyllä on.
  
  1. joulukuuta 2008 22:07:15

Nimi : JV
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Kyllä Pajusen kommentti oli merkittävä. Kiitos Halla-aholle, että olet jaksanut.
Mitäköhän Rosa Meriläinen Pajusen mielipiteistä tykkää?
  
  1. joulukuuta 2008 22:09:21

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Suomalaiselle miehelle on Totisen Totuuden mukaisesti luonteenomaista se hirveä salaraiskaaminen, joka luo suorastaan kiljuvan pulan maahanmuuttajista.

Suomalainen mies raiskaa raiskauksen jälkeenkin! Suomalainen mies raiskaa kissansakkin salaa!
  
  1. joulukuuta 2008 22:10:34

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tota tota...ettei ois vähän lähdössä letukka lapasesta kun aletaan Ellilän kirjoitusta linkittämään HS:n keskusteluun?

Vaikka miten on iloinen mieli ja "ähäkutti me oltiin oikeassa"-lällättelyfiilis, niin hieman vois tässä vaiheessa laittaa jarrua ettei tuoreet netsikkäät karkaa kämyily-vyöryn alta takaisin peräkammareihinsa nyyhkyttämään peiton alle Täti Astridin kuvan kera.
Kumminkaan kyseessä ei ole kuin yksi kaupunginjohtaja, vaikka nyt sattuukin olemaan tärkein niistä, niin siitä huolimatta Pajunen on _vain_ ison pitäjän piällikkö.
  
  1. joulukuuta 2008 22:11:23

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : [http://nikopol2008.blogspot.com/]Nikopol.[/link]

Jos teillä on kouluikäisiä lapsia. Muitten pennuistahan ei tarvitse välittää. Paitsi varsinaisten.
  
  1. joulukuuta 2008 22:14:24

Nimi : Turkkilainen tuumija
Kotisivu : on
  
Viesti : Varovasti Pajusien & co:n kanssa. Kun näet voi olla, että JHA suhteutuu Pajuseen samalla tavalla kuin Sepi JHA:han. Vaikka JHA olisi kuinka oikeassa, niin hän saattaa aiheuttaa tietynlaista proksimiteetti- eli läheisyysongelmaa samanmielisille. Antaa ihmisten nousta esiin omista lähtökohdistaan. Tämä on helpompaa heille sekä helpompaa meille.
  
  1. joulukuuta 2008 22:15:29

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Osasinpas... huippuossaja!
  
  1. joulukuuta 2008 22:15:49

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Ulkomaalaislaissa on jo olemassa ihan järkevä pykälä rikollisten karkoittamisesta. Ongelma on se että sitä ei sovelleta niihin ihmisiin, jotka on kotoisin jostain vaarallisesta maasta."

Ihan mielenkiinnosta ja omasta laiskuudesta: voisiko joku kopioida kyseisen pykälän tänne? Pitää ottaa se talteen, sillä taannoin minulle väitettiin eräältä taholta ettei maasta karkottaminen ole Suomessa ylipäätään mahdollista, missään olosuhteissa! ;D
  
  1. joulukuuta 2008 22:16:13

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pajunen on _vain_ ison pitäjän piällikkö"

HEIMOpäällikkö.
Onneksi hän on viimeinkin oivaltunut mikä heimo täällä pääasiallisesti asustaa.

(ihmettelijöille, tuo on yhden Pajusen blogikirjoituksen otsikko)
  
  1. joulukuuta 2008 22:18:10


guestbook © freebok.net