Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102626-102650

Nimi : TH
  
Viesti : Mitä Suvi-Anne Siimes on sanonut?
  
  1. joulukuuta 2008 20:19:51

Nimi : Solifer
  
Viesti : Rähmis, varmaan kohta sensuroivat Pajusen keskustelunavauksen. Sensoria sapettaa.
  
  1. joulukuuta 2008 20:20:06

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Menneekö läpi - kommentti Pajusen juttuun:

"Tilanne on ilmeisesti mennyt tähän suuntaan kun maahanmuuttoasiasta ei ole saanut oikein julkisuudessa puhua. Niitä ihmisiä, jotka ovat halunneet maahanmuuton jäkiperäistämistä on demonisoitu.

Sananvapaus olisi tässäkin asiassa paras tapa saavuttaa tuloksia. Kukaan ei yksinään ole oikeassa. Tarvitaan teesiä, antiteesiä ja synteesiä.

Tarvitaan vapaata keskustelua. Keskustelu perustuu sananvapauteen.
Virallisestihan keskustelu on tietysti ollut koko ajan sallittua - niin kuin Neuvostoliitossakin aikoinaan. Kunhan vain keskustelu on "rakentavaa".

Väestön laatu (koulutustaso, äo, kulttuuri, työmoraali) on oleellisin kansan taloudellisen ja henkisen menestyksen edellytys. Tämän on todennut Maailmanpankkikin. Ellei väestön laadusta saa keskustella - viittaan nt esimerkiksi Mikko Ellilän saamaan rangaistukseen tekstistä Yhteiskunta koostuu ihmisistä (http://uusiviesti.blogspot.com/2007/08/yhteiskunta-koostuu-ihmisist-society.html) - henkinen ja taloudellinen hyvinvointi laskee koska rationaaliset päätökset eivät ole mahdollisia."
  
  1. joulukuuta 2008 20:21:19

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : TH: http://www.talouselama.fi/kolumni/article172599.ece]Siimeksen kolumni Talouselämässä
  
  1. joulukuuta 2008 20:22:08

Nimi : jeremies
  
Viesti : Tuolta löytyy se Jussi Pajusen uudenvuodenpuhe 2007

”Jatkossa hyvinvointia on rakentamassa myös entistä useampi maahanmuuttaja. Meidän kaikkien vastuulla on uusien suomalaisten toivottaminen tervetulleeksi joukkoomme. "Kaveria ei jätetä" -periaate pätee myös nyt.”

http://www.hel.fi/wps/portal/Helsinki/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Helsinki/fi/P__t_ksenteko+ja+hallinto/Kaupunginjohtajat/Kaupunginjohtaja+Jussi+Pajunen/Puheet/puhe2006

  
  1. joulukuuta 2008 20:22:53

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikös Pajunen ole syntyperäinen isokirkkolainen?
  
  1. joulukuuta 2008 20:23:03

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eikös tämä tarkota että pakkaa pitää sekottaa, uutta populaa kaivataan."

Jokaisessa ihmispopulaation geenipoolisaa on vaihtelevia määriä haitallisia alleeleja. Se, että puoliso on geneettisesti kauempaa sukua, kuin keskiverto saman etnisen ryhmän edustaja ei kuitenkaan takaa tervettä lasta. Jokaisessa populaatiossa tulee aina olemaan perinnöllisiä sairauksia omaavia ja niitä jälkipolville siirtäviä. Jos tarkoituksena on maksimoida jälkikasvun lisääntymis- ja elinkelpoisuus, täytyy tarkastella todennäköisyyksiä.

On totta, että pienessä, endogamisessa populaatiossa haitalliset alleelit voivat akkumuloitua, jolloin kahden samasta, endogamisesta populaatiosta peräisin olevan yksilön jälkeläisellä on korkeampi todennäköisyys saada kaksi resessiivisen sairauden alleelia.

Täytyy ottaa huomioon kuitenkin se, että suurimman osan olemassaolostaan, ihminen on elänyt verrattain endogamisissa, korkeintaan muutaman sadan hengen kokoisissa yhteisöissä. Tuon kokoisen geenipoolin variaatio on siis kautta aikain ollut riittävä ylläpitämään populaation elinkelpoisuutta.

Yli neljän(?) miljoonan etnisen suomalaisen populaation geenipoolissa on kyllä riittävästi geneettistä vaihtelua sille, ettei lapsella ole korostunutta todennäköisyyttä saada (resessiivisesti) perinnöllistä sairautta. Kaupungistuminen on aikanaan laskenut perinnöllisten sairauden prevalenssia Suomessakin, sikäli kun ne eivät ole uusia mutaatioita.

Jos katsoo, ettei etnisen suomalaisen geneettinen etäisyys ole riittävä, pyytäisin huomioimaan muutaman seikan tuon geneettisen välimatkan suomien etujen kuvitellusta yksiselitteisyydestä.

Jos harkitsee hakevansa, tai katsoo ylipäätään Suomeen tarpeelliseksi, eksogamiaa niistä ihmisryhmistä, jotka tällä haara tänne muuttavat (korostetusti Lähi-Idän maista, Itä-Afrikasta), on älyllisesti epärehellistä olla huomioimatta näiden populaatioiden geeniperimää ohjaavia kulttuurisia vaikutteita. Muslimikulttuureissa, oman tietoni mukaan etenkin Lähi-Idän maissa, serkusavioliitot ovat yleisiä. Tähän kulttuurisen käytäntöön sidoksisssa olevat ilmiöt on havaittu konkreettisesti jo Britanniassakin:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/newsnight/4442646.stm

Se, että tautialleeleilla on erillinen fylogeneettinen kehityshistoria, ei takaa sitä, etteikö tauti ilmenesi näiden yhteisvaikutuksesta. Jos lisäksi eksogamiaa harrastettaisiin laajemmalla mittakaavalla ja merkittävä osa väestöistä lisääntyisi keskenään, esim. Lähi-Idästä tulleen ihmisryhmän geenipoolissa akkumuloituneet haitalliset alleelit tulisivat yleistymään Suomessa.

Mitä Afrikasta hypoteettisesti haettavaan geneettiseen variaatioon tulee, negroidisen geeniklusterin yksilöillä on tutkitusti matalampi kynnys altistua mm. sydänvioille kuin eurooppalaisen klusterin yksilöillä.

Se, että jälkikasvun elin-/lisääntymiskelpoisuuteen yksiselitteisen suorasti vaikuttaa vanhempien geneettinen etäisyys (ja että maksimoimalla geneettinen etäisyys saadaan tuo kelpoisuuskin maksimoitua), ei ole empiirisesti puolustettavissa. Tässä on esimerkki, joka valottaa asiaa:

"Previous studies have reported that related human couples tend to produce more children than unrelated couples but have been unable to determine whether this difference is biological or stems from socioeconomic variables. Our results, drawn from all known couples of the Icelandic population born between 1800 and 1965, show a significant positive association between kinship and fertility, with the greatest reproductive success observed for couples related at the level of third and fourth cousins."

Lisäksi mainittakoon, että kärjistynyt eksogamia on haitallinen ihmispopulaation ja siihen kuuluvan yksilön geneettisille intresseille. Lisää tuosta täältä.
  
  1. joulukuuta 2008 20:23:17

Nimi : DuPont
Kotisivu : http://tinyurl.com/6hemue
  
Viesti : Tuossa Siimeksen juttu.

http://tinyurl.com/6hemue
  
  1. joulukuuta 2008 20:25:56

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tutkimus, johon aiemmin viittasin ja jota siteerasin, löytyy täältä:

http://www.sciencemag.org/cgi/content/abstract/319/5864/813
  
  1. joulukuuta 2008 20:27:27

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Buuno:
Keskityt nykyään ihan liikaa itsestäsi kirjoitettuihin lehtijuttuihin. Puoluejärjestöissä pitkän uran tehneet ovat ilmeisemmin paksunahkaisempia ja antavat koirien haukkua. Kyllä medialukutaitoiset ymmärtävät ettei mikään lehtijuttu ole absoluuttinen totuus.

Ehdottomasti kaikki vääristelyt ja jujutukset pitää oikaista nopeasti. Siten huonokin julkisuus voi kääntyä hyväksi. Harva jotain lehteen viikon päästä painettua oikaisua edes huomaa, eikä sellaisiin varmaan anneta mahdollisuuttakaan.

Aseena on nimenomaan nopea palaute ja korttien lyöminen pöytään kaikkien tarkastettavaksi. "Tässä minun tilastoni, unohtuikos se toimittajan tilasto toisen takin taskuun?" Vanhan median peikot eivät tunnu ollenkaan tajuavan tätä uutta peliä.
  
  1. joulukuuta 2008 20:30:56

Nimi : Jyri Nikander
Kotisivu : spaces.msn.com/jnikander
  
Viesti : Maahanmuuttopolitiikka on nyt nousemassa otsikoihin

Maahanmuuttopolitiikka on kenties nyt nousemassa sellaiseen rooliin poliittisessa keskustelussa ja päätöksenteossa, joka sille kuuluukin. Onhan niin, että nyt tehtävät ratkaisut vaikuttavat oleellisesti siihen, että millaisessa yhteiskunnassa elämme vuosikymmenienkin päästä.

Helsingin kaupungin virkamiesjohdolle on nostettava hattua siitä, että he ovat aivan viime aikoina tuoneet rohkealla tavalla esille niitä ongelmia, joita nykyisenlainen maahanmuuttopolitiikka aiheuttaa.

Ensin oli mm. Kuntalehdessä julkaistu juttu asumistuen saajien suosimisesta asuntojonoissa ja sen aiheuttamasta slummiutumisesta. Nyt kaupunginjohtaja Jussi Pajuoja on selvästi tuonut esille, että maahanmuuttoa voisi olla syytä rajoittaa, että "sisäänheittäjästä on palattava portinvartijaksi".

Jos joku ei vielä ole juttua bongannut hs.fi-palvelusta, niin tässä vielä linkki lehtijuttuun:
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Jussi+Pajunen+jarruttaisi+maahanmuuttoa/1135241571625
  
  1. joulukuuta 2008 20:31:15

Nimi : TH
  
Viesti : Kiitos, DuPont. Hyvä kirjoitus Siimekseltä. Sen osakkeet on noussut mun silmissä koko ajan siitä lähtien, kun se jätti taistolaisten perinnejärjestön ja siirtyi kapitalistin leipiin.
  
  1. joulukuuta 2008 20:32:44

Nimi : Pawl
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitosta täytyy antaa myös Pajusen ulostulon tyylipuhtaudesta. Mieshän on ehta nettinatsi, tai "nettirasisti" (joka on oppinut argumentoimaan) kuten Esa Mäkisen termi kuuluu. Mitenköhän tuon mielipiteen olisi käynyt, jos se olisi esitetty jossain rutiininomaisessa aamupalaverissa? Pitäisiköhän Pajuselle lähettää VHM-paita kiitokseksi tempauksesta? ;)
  
  1. joulukuuta 2008 20:40:36

Nimi : Viljami
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : On ottanut pattiin, kun suvaitsevaisto höpöttää, että kaikki monikulttuuriin liittyvä "on tullut jäädäkseen". Nytpä pääsee sanomaan, että Halla-aho on tullut jäädäkseen! Mahtaa kukkahattuja ottaa vuorostaan pattiin.
  
  1. joulukuuta 2008 20:47:28

Nimi : Rawls
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Miksi et pidä lähdeluetteloa tilastoista ym. Joita liität teksteihisi, niin että niiden paikkansa pitävyyden voisi tarkistaa puolueettomista lähteistä?
  
  1. joulukuuta 2008 20:48:02

Nimi : Mika
  
Viesti : ”Jatkossa hyvinvointia on rakentamassa myös entistä useampi maahanmuuttaja. Meidän kaikkien vastuulla on uusien suomalaisten toivottaminen tervetulleeksi joukkoomme. "Kaveria ei jätetä" -periaate pätee myös nyt.”

Erityisen ärsyttävää tässä Pajusen puheessa on tuo "kaveria ei jätetä" -vertaus. Pajunen rinnastaa suomalaisten sotilaiden viime sotien etulinjassa tunteman keskinäisen yhteenkuuluvaisuuden siihen, että samalla periaatteella tavallisen suomalaisen pitäisi nyt
ottaa vastuu esim. somalialaisten "veljiensä" hyvinvoinnista. Uskomatonta potaskaa kokoomuslaiselta poliitikolta.
  
  1. joulukuuta 2008 20:51:11

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pajuskeskustelusta. Erittäin hyvin sanottu siellä. Kiitos päivän nauruista.

Ville R | 1.12.2008 20:24

Ovatko sisulaiset nyt ulottaneet iljettävät lonkeronsa jo kaupunginjohtoonkin? Pajusen yhteydet Suomen Sisuun on selvitettävä. Vaadin myös, että Jyrki Katainen irtisanoutuu tälläisestä vastuuttomasta blogikirjoittelusta. Vai onko tämä kokoomuksen virallinen linja, että ratsastetaan maahanmuuttajavastaisilla äänillä seuraavissakin vaaleissa?

Puhe, että vuonna 2025 joka neljäs helsinkiläinen olisi maahanmuuttajataustainen on härskiä uhkakuvien maalailua, jolla pyritään lietsomaan pelkoa ja kalastamaan maahanmuuttajavastaisten ääniä Kontulasta ja Jakomäestä. Haluaisin nähdä mistä tilastoista tälläisiä johtopäätöksiä voidaan tehdä. Väite, että maahanmuuttajien työttömyysaste on 2,5 kertainen on jo suorastaan hävyttömän rasistinen. Tunnen itse useita työssäkäyviä maahanmuuttajia ja työttömiä suomalaisperäisiä helsinkiläisiä. Sitäpaitsi suomalaisia on aina ollut Tukholmassa työttäminä! Vai mistä luulette "en finne igen" sanonnan tulevan?

Harkitsen tutkintapyynnön tekemistä Pajusen blogikirjoittelusta. Yritin lisäksi kommentoida Pajusen blogiin, mutta lukuisat pajuslaiset välittömästi puolustavat kiivasti mestariaan. Mielestäni kannattaisi myös tutkia Pajusen vanhoja kirjoituksia ja puheita, jotta pääsemme heittämään kunnolla lokaa. Myös Pajusen vapaa-ajan harrastuksia olisi syytä tutkia, olen varma, että Pajunen harrastaa pistooliammuntaa tai jotain muuta yhtä epäilyttävää. Kokoomuksen kannattajilla ja muillakin äänestäjillä on oikeus tietää!
  
  1. joulukuuta 2008 20:52:19

Nimi : P-Hesan lähiö-Ville
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hieno vastine siihen "Kommentti päivän Hesariin 30.11.2008" juttuusi. Luin Hesarista sen minustakin tarkoituhakuisen jutun ja hausksti juuri samat kohdat ihmetyttivät. Tuntui aivan siltä kuin kirjoittajalla olisi ollut ax to grind. Ja niinhän se tausta (jonka mainitsit) siihen päin viittasi. Äänestin kokoomusta mutta ehkä ensi kerralla... tunnut olevan kiusallinen, liian koulutettu ja sanavalmis tähän vain-oikeat-tahot-voivat-keskustella-maahanmuutosta debattiin. Jatka vain!
  
  1. joulukuuta 2008 20:52:30

Nimi : tunkki
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mahtaa Hesarin toimituksessa ohimosuonet pullistella ja ratista rikkoutumisen partaalla kun Pajunen avasi sanaisen arkkunsa. Etenkin kommentit hihityttää :)
  
  1. joulukuuta 2008 20:53:24

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Hesari ei taidakkaan sensuroida nuita viestejä? Woot?
  
  1. joulukuuta 2008 21:02:06

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eipäs innostuta Pajusesta vielä liikaa:

Toiseksi hänen mielestään on hoidettava heti voimaan valtiovallan ja pääkaupunkiseudun jo valmiiksi neuvottelema aiesopimus maahanmuuttajien työllistymisen nopeuttamisesta.

Tietääkö kukaan tuon aiesopimuksen sisältöä? Jos huonosti käy, niin työllistämisen keinovalikoimaan voi kuulua esimerkiksi vihreiden peräänkuuluttamat maahanmuuttajakiintiöt, anonyymi työnhaku ja positiivinen syrjintä. Parhaassakin tapauksessa työllistäminen perustunee tukipaketteihin ja suojatyöpaikkoihin eli käy kalliiksi.

Sisäministeriössä kiintiöitä ei tarvita, koska siellä positiivinen syrjintä on jo tunnustettu toimintatapa rekrytoinneissa. Ehkä Helsinki aikoo vihreiden menestyksen myötä seurata perässä.
  
  1. joulukuuta 2008 21:04:52

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Useiden eurooppalaisten edelläkävijöiden touhuista Ruotsin kautta tartunnan saaneiden suomalaisten monikulttuurisuususkovaisten mielestä Suomi on sisäsiittoinen junttila, joka tarvitsee raikkaita tuulahduksia muualta, ja parhaiten niitä heidän mielestään saadaan tuomalla runsain joukoin uutta väkeä erityisesti Afrikasta ja "Arabiasta" - meidän geeniperimäämme siis rikastamaan. Sen sivuvaikutuksena myös luterilainen protestanttikirkkomme saanee uusia ekumeenisia uskontuulahduksia islamista, josta erityisesti korkeasti oppineet piispamme iloitsevat. Arvatenkin suomalaisten paimennettavien uskonelämä heidän mielestään on jotenkin pateettisen tunkkaista, josta on syytä päästä eroon.

Mieleeni nousee myös mielenkiintoinen yksityiskohta tässä sisäsiittoisuus- ja geeninparannuskeskustelussa. Muslimeja maahamme rahtaavat geeninparantajat näyttävät olevan autuaan tietämättömiä siitä, että musliminainen voi mennä naimisiin vain muslimimiehen kanssa. Muslimimies sen sijaan voi mennä naimisiin vääräuskoisenkin naisen kanssa, mutta miehellä on velvollisuus käännyttää vaimonsa muslimiksi. Vaikka sitten väkisin.

Summa summarum, suomalaisten geenien parantaminen eli rodunjalostus ei edes teoriassa ole mahdollista, ellei sitten suomalaisten keskuudessa tapahdu laajamittaista paluuta islamin pariin.

En todellakaan tiedä, millä tavoin vinksahtaneet arvokäsitykset tällaisiin rasistisiin rodunjalostusvaatimuksiin tiettyjä ihmisiä kiihottaa. Jos kuitenkin huomioimme sen seikan, että ihminen yleensä muodostaa mielipiteensä niiden seikkojen perusteella, mitä hänen omassa lähipiirissään tapahtuu, tulee väkisinkin mieleen ajatus, että ehkäpä nämä ihmiset ovat tällaiseen ratkaisuun päätyneet niin itseään, sukuaan kuin ystäviäänkin tarkastelemalla. Kun vielä huomioidaan se järkähtämätön kiihkomielisyys, millä suomalaisen rodun parantamisvaatimuksia ajetaan, täytyy tuon läheispiirin vaikutuksen olla hyvin merkittävä. Omassa lähipiirissäni en koskaan, enkä edes vähän kaukaisemmissakaan piireissä, ole havainnut merkittäviä tarpeita erityisesti suomalaisen rodun jalostamiseksi. Geneettiset sairaudet sitten ovat asia erikseen ja kuuluvat lääketieteeseen.

Peittelemättömän natsistisen asennoitumisen lisäksi tämä edellä esitetty sisäsiittoisuusperustelu jo sellaisenaan ilmaisee esittäjiensä himmlerimäistä rotukäsitystä ja -politiikkaa miltei pahimmillaan. Vielä omituisemmaksi "perustelun" tekee se, kun nämä "perustelijat" samaan hengenvetoon haukkuvat rasistisiksi natseiksi niitä ihmisiä, jotka rohkenevat olla eri mieltä tuon Suuren Unelman eli suomalaisen epäkurantin väestön vaihtamisen todellisista seurauksista.

Väestöltään viisimiljoonaiseksi kasvanut Suomi on maailman myllerryksissä pärjännyt junttiutensa ansiosta erinomaisesti ja rikastavan toiseudenpuutteen vuoksi kivunnut itsensä maailman kehittyneimpien maiden joukkoon, toisin kuin se porukka, jota monikulttuurisuusfetissiin höyrähtäneet ihmiset tänne haluavat raahata. Sitä porukkaa, jonka pitää paeta kotiseuduiltaan - omia aikaansaannoksiaan.

Toisaalta, on yhden tekevää, ovatko maailman muut ihmiset parempia vai huonompia kuin me suomalaiset. Suomalaisuus kuitenkin on meille itseisarvo. Suomalaiset asukoon Suomessa, muut asukoon muualla. Hedelmällinen eri kulttuurien välinen vuorovaikutus on toinen juttu.

Jos vain parhailla on tässä maailmassa oikeus elämään, suurin osa meistä suomalaisista joutanee exitukseen, ainakin mikäli näiden monikulttuurisuusfanaatikkojen sanaan on uskominen. Mutta ovatko he itse valmiita lähtemään, jos parhaat sitä vaativat? Ovatko he osaltaan valmiita tekemään elintilaa Uudelle Uljaalle Rodulle? Tämän kaltainen paremmuus ei ole mielipide -asia. Se ratkaistaan käytännössä.
  
  1. joulukuuta 2008 21:05:00

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pajusenkin puheenvuoro osoittaa, että maahanmuuttokeskustelu on avautunut paljolti Halla-ahon ansiosta. Kyllä Tarjan pitäisi Halla-aholle nyt nopeasti jokin prenikka antaa. Ei taida vielä täksi itsenäisyyspäiväksi ehtiä.

Mutta eikös maamme poliittiset päättäjät juuri ole väljentäneet säännöksiä niin, että turvapaikanhakijat alkavat hakeutua tänne Ruotsista ja kauempaakin Euroopasta, kun siellä säännöksiä on vastaavasti samaan aikaan tiukennettu.

Eikö tämä ollutkaan viisasta ja kaukonäköistä politiikkaa Suomen elinvoiman kasvattamiseksi? Kai Astrid vastaa tähän Usarissa tai jollain muulla merkittävällä foorumilla.

Hieman (tahattoman) koominen tuo Pasusen sanonta "elinvoiman lähteeksi".

Kyllähän näissä suurissa maahanmuuttajaperheissä paljon elinvoiman lähdettä on, tiedä sitten mihin.
  
  1. joulukuuta 2008 21:10:22

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hienoaa, mahtavaa, upeetaa
  
  1. joulukuuta 2008 21:19:23

Nimi : Vierasse
  
Viesti : tapio: tuohon ehdotukseesi Tavja sanoisi "Pevkeveen Hauva-aho!"
  
  1. joulukuuta 2008 21:23:28


guestbook © freebok.net