Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102601-102625

Nimi : M.
  
Viesti : "Monipuolisempi geeniperimä vähentää sisäsiittoisuutta ja tuottaa siten terveempiä yksilöitä"

Totta, mutta näissä puheissa kannattaisi oikeasti konsultoida biologeja. Maallikkona ainakin pidän puheita viiden miljoonan populaation sisäsiittoisuudesta melkoisena hömppänä.
  
  1. joulukuuta 2008 19:34:08

Nimi : qwerty
  
Viesti : "Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua."

Arvaa kenellä oli hieman samansuuntaisia visioita?
  
  1. joulukuuta 2008 19:35:30

Nimi : PK
  
Viesti : Käsittääkseni(en nyt jaksa tarkista) britit, saksalaiset, japanilaiset, kiinalaisaet, korealaiset ja yhdysvaltalaiset tekevät Suomessa vähemmän rikoksia (ainakin väkivalta ja seksuaali), kuin kantasuomalaiset, vaikka näissäkin ryhmissä on paljon nuoria miehiä. Afrikkalaiset, lähi-itäläiset ja keskiaasialaiset maahanmuuttajat ovat ehkä hieman nuorisovoittoisia, mutta näillä ryhmillä myös alle 14-v osuus on sitäkin suurempi. Vaikka väestöjä verrataan pelkkien nuorten miesten osalta, voivat erot siltikin olla monikymmenkertaisia. Ryhmiä voitaisiin tietenkin pilkkoa tarkemmin osiin, niin että verrataan vain saman ikäryhmän, saman kolutustason, saman tulotason, samaa mitatun ÄO-tason, saman testosteroni taso, saman uskonnon ja yhtä paljon sisällissotaa nähneitä miehiä keskenään. Kun tarpeeksi monta muuttujaa etsitään, niin varmasti erot tasaantuvat, mutta ongelman ydin ei olekkaan erojen syyt, vaan se että eroja on.

Eugeniikasta sen verran, että mielestäni valtion tai muunkaan auktoriteetin ei pitäisi puuttua ihmisten parinmuodostukseen, eikä muodostaa tilannetta, jossa jokin ryhmä saa huomattavan etuaseman. Perinnöllisten sairauksien osalta tietenkin olisi hyvä jos lääketieteen kehittyessä, voitaisiin jokaiselta kartoittaa mahdolliset perinnölliset sairaudet ja auttaa vanhempia estämään viallisten kromosomien siirtymisen lapsilleen heidän niin halutessaan.
  
  1. joulukuuta 2008 19:36:08

Nimi : Jamppa
  
Viesti : Halla-aho TV Youtubeen! :)

Olisi taattu menestys.
  
  1. joulukuuta 2008 19:37:02

Nimi : Ville
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En ollut tutustunut Helsingin politiikan kenttään kunnallisvaalien alla ja olinkin jonkinlaisessa uutispimennossa tästä "Halla-aho -ilmiöstä". Ensimmäisten kuulemieni uutisten perusteella odotin, että tämän blogin allekirjoittanut olisi rasistinen, pauhaava ja mielenlahjoiltaan keskinkertaista heikompi yksilö. Helsingin Sanomien tekemän artikkelin "Mitä Jussi Halla-aho oikein tahtoo" jälkeen päätin tutustua itse omin silmin asiaan, kun luotettavaksi luulemani HS alentui esittämään niinkin räikeästi mielipiteitään, eikä vain uutisoimaan. Nyt havaitsin ennakkoluuloni vääräksi ja idyllinen kuva vapaan sanan Suomesta hajoaa pikkuhiljaa päässäni pidemmälle. Kiitos näistä kirjoituksista.
  
  1. joulukuuta 2008 19:37:51

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Esim. itä - länsi välillä Suomen genetiikkaerot ovat huomattavat.

Juurikin näin. Geneettinen eroavaisuus itä- ja länsi-suomalaisten välillä on suurempi kuin brittien ja saksalaisten välillä.
Lähde: Genome-Wide Analysis of Single Nucleotide Polymorphisms Uncovers Population Structure in Northern Europe.

Ts. pullat ovat hyvin uunissa kun varmistat, että vaimo, jota rutiininomaisesti hakkaat ja tapat on kotoisin Päijänteen toiselta puolelta.
  
  1. joulukuuta 2008 19:37:57

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Kysymys niille, jotka geeniperimän edistämiseksi haluavat Varsinaisia Maahanmuuttajia(tm). Miksi esimerkiksi Tyynenmeren saarilla elää maapallon terveimpiä kansoja - mutta EI-ULKOMAILMASTA-SULKEUTUNUTTA Suomea (yli 5 milj. asukasta ja sosiaalisia kontakteja yli rajojen vallan reippaasti) uhkaa yllättäen armoton degeneroituminen, jota tulee välttää vapaammalla maahanmuutolla?

  
  1. joulukuuta 2008 19:42:37

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voisiko selittäviä tekijöitä olla että ulkomaalaisissa Suomessa on enemmän:
a) nuoria
b) miehiä
c) ja ulkomaalaiset tekevät kaikkialla enemmän rikoksia kuin paikalliset?"

Mulle on ihan sama mistä se johtuu. Oleskeluluvan menetyksen kynnys tuntuu olevan aivan liian korkea nykyään. Siinä voisi ihan hyvin käyttää jotain nollatoleranssilinjaa tai sitä lähellä olevaa käytäntöä. Mahtaisivatko ennakkoluulot vähentyä jos yhtäkkiä mamuilla olisikin kantaväestöä pienempi rikollisuusprosentti?
  
  1. joulukuuta 2008 19:44:08

Nimi : Ihmettelenpä
  
Viesti : Raiskaavatko suomalaiset nuoret miehet enemmän kuin suomalaiset vanhemmat miehet?
  
  1. joulukuuta 2008 19:47:10

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Jussi Pajusen nuivahtamisesta voi lukea täältä: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Jussi+Pajunen+huolestui+maahanmuuton+kiihtymisest%C3%A4/1135241571625?ref=rss

Näin se Homma taas etenee.
  
  1. joulukuuta 2008 19:48:08

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voisiko selittäviä tekijöitä olla että ulkomaalaisissa Suomessa on enemmän:
a) nuoria
b) miehiä
c) ja ulkomaalaiset tekevät kaikkialla enemmän rikoksia kuin paikalliset?"

Jos asia tutkitaan, ja selviää että näin on, silloin on vähennettävä nuorten miesten maahanmuuttoa.
  
  1. joulukuuta 2008 19:48:39

Nimi : Karl Barx
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mestari pakottaa katseellaan keskusteluun

Lienee kai turha sanoa, että tätäkään keskustelunavausta ei olisi ilman Jussin vaalivoittoa.
  
  1. joulukuuta 2008 19:49:40

Nimi : Mediakriitikko
Kotisivu : http://mediakriitikko.blogspot.com/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hyvä Ville, on hieno huomata, että muutkin kyseenalaistavat sen, onko suomalaisessa lehdistössä oikeasti sananvapautta, tai haluavatko toimittajat käyttää sitä oikein. Kaikenlaisista bb-taloista ammennetaan paskaa saaviin, mutta oikeista asioista ei puhuta.
  
  1. joulukuuta 2008 19:50:09

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami: "Oleskeluluvan menetyksen kynnys tuntuu olevan aivan liian korkea nykyään. Siinä voisi ihan hyvin käyttää jotain nollatoleranssilinjaa tai sitä lähellä olevaa käytäntöä. Mahtaisivatko ennakkoluulot vähentyä jos yhtäkkiä mamuilla olisikin kantaväestöä pienempi rikollisuusprosentti?"

Ulkomaalaislaissa on jo olemassa ihan järkevä pykälä rikollisten karkoittamisesta. Ongelma on se että sitä ei sovelleta niihin ihmisiin, jotka on kotoisin jostain vaarallisesta maasta.
  
  1. joulukuuta 2008 19:56:21

Nimi : Mika
  
Viesti : "Lienee kai turha sanoa, että tätäkään keskustelunavausta ei olisi ilman Jussin vaalivoittoa."

Jo on aika Pajusenkin herätä päiväuniltaan. Pari vuotta sitten ukko piti uutena vuotena puheen, jossa mamuja kiiteltiin ja kehuttiin maasta taivaaseen. Jussin veret seisauttavalla vaalivoitolla on tosiaan ollut isompi vaikutus, kuin olisi voinut toivoakaan.
  
  1. joulukuuta 2008 19:57:44

Nimi : DuPont
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho TV Youtubeen! :)

En tiedä, miten hyvä esiintyjä isäntä on, mutta Pat Condellin kaltaiset videopurkautumiset tekisivät hommalle hyvää.

  
  1. joulukuuta 2008 19:58:14

Nimi : urogallus
  
Viesti : "Voisiko selittäviä tekijöitä olla että ulkomaalaisissa Suomessa on enemmän:
a) nuoria
b) miehiä
c) ja ulkomaalaiset tekevät kaikkialla enemmän rikoksia kuin paikalliset?"


Nuo voivat olla osatekijöitä. Ne eivät kuitenkaan muuta monikymmenkertaisia suhteellisia osuuksia mitenkään siedettäviksi. Lisäksi kannattaa muistaa se, että osa vähemmistöjen rikollisista on kansalaisia - eivät siis näy kansalaisuuden mukaan tehdyissä tilastoissa. En tiedä, tehdäänkö tilastoja muu kuin kansalaisuuden perusteella.

  
  1. joulukuuta 2008 19:58:25

Nimi : SJS
  
Viesti : Lisätäänpä noihin rikollisuuden syihin se, että d) Suomessa yksinkertaisesti on paljon lievemmät rangaistukset (lain/uhrin sukulaisten taholta) kuin ongelmamaahanmuuton lähtömaissa. ei täällä katkota varkaalta käsiä tai kivitetä ketään. Eikä moni suomalainenkaan julli tajua tulleensa rangaistuksi, jos saa ehdollista. Miten sitten maahanmuuttaja sellaisesta ottaisi pelotetta?
  
  1. joulukuuta 2008 19:59:41

Nimi : foobar
  
Viesti : "Mahtaisivatko ennakkoluulot vähentyä jos yhtäkkiä mamuilla olisikin kantaväestöä pienempi rikollisuusprosentti?"

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tämä on jo nyt totta. Ainakin jos hyväksyy sellaisen äärimmäisen hataran hypoteesin etteivät Suomen kansalaiset keskimäärin nää maahanmuuttajia yhtenä monoliittisenä ryhmänä vaan useina ryhminä joista ne rikoksia vähän tekevät nauttivat hyvin suurella korrelaatiolla myöskin kansalaisten luottamusta.

Mutta nimenomaan tuollaiseen terveen maalaisjärjen ryhmäprofilointiin oman turvallisuuden ja tulevaisuuden nimissähän ei saa sortua. Kaikki ovat samanlaisia! Vähän niinkuin kantasuomalaisetkin ovat kaikki samanlaisia, oli sitten kyse Jorma Ollilasta, Sörkan piripäisestä sekakäyttäjästä tai sen kaverista, Tarja Halosesta.
  
  1. joulukuuta 2008 20:02:13

Nimi : Crommower
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen salaperäisesti huolestui maahanmuuton kiihtymisestä. Homma on^^

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Jussi+Pajunen+huolestui+maahanmuuton+kiihtymisest%C3%A4/1135241571625
  
  1. joulukuuta 2008 20:03:54

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Jo on aika Pajusenkin herätä päiväuniltaan."

Lupaavalta vaikuttaa...

Helsingin kaupunki on asettanut tavoitteekseen kääntää maahanmuutto voimavaraksi ja elinvoiman lähteeksi. Nykymenolla on tapahtumassa päinvastoin.

Turvapaikanhakijamäärät on saatava ensiksi hallintaan vastaamaan vastaanottokykyä. "Sisäänheittäjästä on palattava portinvartijaksi", hän kirjoittaa.


  
  1. joulukuuta 2008 20:05:37

Nimi : TH
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pajusen ulostulo on loistava juttu! Nyt kaikki muutkin järkevästi ajattelevat päättäjät ulos kaapista.
  
  1. joulukuuta 2008 20:09:29

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No niinhän minä ennustin, että kun tiukasti taistelemme kantamme (siis Sisun kannan) puolesta tiedotusvälineissä, kuten Halla-aho tekeekin, niin pian saamme tukijoita muista puolueista, kuten erityisesti ehkä Kokoomuksesta. Vihreät tässä häviävät ja heidät ajetaan sivuraiteille, jonne he kuuluvatkin. "Vallankumous" on siis käynnistynyt ja Vihreille ja monikultturistajille on koittanut se "painajainen" eli herääminen todellisuuteen niistä euforisista päiväunistaan.
  
  1. joulukuuta 2008 20:12:50

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pajusen ja Suvi-Anne Siimeksen halla-aholaiset kannanotot ovat erinomainen juttu. Väyrynen on nuivisti jo ennestään. Ja nämä tuskin ovat ainoat nimipoliitikot, jotka haluavat painaa jarrua. Pelko oman maineen tärväämisestä vähenee koko ajan, ja siinä Jussi on merkittävä esitaistelija.
  
  1. joulukuuta 2008 20:17:33

Nimi : rähmis
  
Viesti : Miksiköhän kommentit Pajus-ketjuun eivät tule näkyviin? Kai sinne joku muukin itseni lisäksi on yrittänyt?
  
  1. joulukuuta 2008 20:18:22


guestbook © freebok.net