Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102576-102600

Nimi : PK
Kotisivu : http://img396.imageshack.us/img396/9206/hommave4.png
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : HS-artikkeli jatkoi Homman helvetillistä nousua.
  
  1. joulukuuta 2008 18:20:53

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minneköhän kaikki vasurilänkyttäjät täältä katosivat? Loppuiko työaika viideltä? Vai mentiinkö taktiikkapalaveriin? Vai kuvittelenko itsestäni liikoja?
  
  1. joulukuuta 2008 18:27:49

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaipa niiden vasurilänkyttäjien pitää saada tehdä länkytyksensä työaikana toisin kuin meidän.
  
  1. joulukuuta 2008 18:35:34

Nimi : Mika
  
Viesti : "Suomessa on kulunut sanonta: Mitä ylioppilaat tänään, sitä kansa huomenna. Mitenkähän tämä väite on toteutunut?"

HS:n mielipidepalstalla oli äskettäin hyvä kirjoitus, jossa kirjottaja otti kantaa 70-luvun opiskelijaradikalismiin ja kertoi, että taistolaisia opiskelijoista oli tuolloin vain pieni osa, mutta se osa oli niin äänekäs ja innokas hakeutumaan opiskelijapolitiikassa näkyville paikoille, että ryhmä sai suhteettoman suuren näkyvyyden medoissa. Suurin osa opskelijoista oli konservatiivista ja "kilttiä" ainesta, joka ei halunnut politikoida, vaan oli kiinnostunut lähinnä opinnoistaan ja tavanomaisista nuorten ajanvietteistä (elokuvissa käynti yms.).

Vähän samoin lienee tilanne nyt. Punaviheraines pitää itsestään kovaa meteliä ja on näennäisesti valloittanut yliopistot. Se ei kuitenkaan ole koko totuus. Opiskelijoiden "kilttiä" ja välinpitämätöntä enemmistöä voi perustellusti arvostella siitä, että se
antaa vihervasemmiston puhua omissa nimissään ja on luovuttanut näiden stallareiden perillisten haltuun yliopistomaailman näkyvimmät paikat, esim. Ylioppilaslehden.

Mamupolitiikan kanssa on vähän sama juttu. Kansan kiltti enemmistö katsoo jupisten sivusta, kun Astrid haalii maahan laivalasteittain asukkaiat kehitysmaista. Hiljaa jupistaan, mutta sitten ollaan hiljaa, kun oma mielipide pitäisi lausua ääneen.
  
  1. joulukuuta 2008 18:35:54

Nimi : P
  
Viesti : "HS:n mielipidepalstalla oli äskettäin hyvä kirjoitus, jossa kirjottaja otti kantaa 70-luvun opiskelijaradikalismiin ja kertoi, että taistolaisia opiskelijoista oli tuolloin vain pieni osa, mutta se osa oli niin äänekäs ja innokas hakeutumaan opiskelijapolitiikassa näkyville paikoille, että ryhmä sai suhteettoman suuren näkyvyyden medoissa. Suurin osa opskelijoista oli konservatiivista ja "kilttiä" ainesta, joka ei halunnut politikoida, vaan oli kiinnostunut lähinnä opinnoistaan ja tavanomaisista nuorten ajanvietteistä (elokuvissa käynti yms.)."

Jep. Äitini opiskeli Helsingin yliopistossa 1967-70. Eipä ollut valtailemassa Vanhaa. Oli muita aktiviteetteja. Ja tosiaan eipä taida olla vasemmstolainen.
  
  1. joulukuuta 2008 18:45:30

Nimi : rähmis
  
Viesti : En tiedä oliko jo täällä. Ultimate-syrjintää Ruåtsissa. Tästä ei voi pistää enää paremmaksi.

Vähän vastaavaa olisi, jos tiernapoikien murjaanien kuninkaaksi ei kelpuutetettaisi kuin ehtoja murjaaneja.

Poikaoppilaalta kiellettiin Lucian rooli Ruotsissa

Ruotsalaiskoulun rehtori on estänyt poikaoppilaan pääsyn koulunäytelmän Luciaksi. Asiasta kertoi paikallinen Motala & Vadstena Tidning.

Motalalaisen Södra skolanin oppilaiden mielestä Freddy Karlberg olisi muitta mutkitta sopinut Lucian rooliin. Yhdeksäsluokkalainen poika keräsi lähes puolet koko koulun äänistä.

Koulun rehtori oli kuitenkin eri mieltä ja mitätöi äänestystuloksen. Luciaksi nostettiin äänestyksessä toiseksi tullut tyttöoppilas.
  
  1. joulukuuta 2008 18:48:10

Nimi : VJa
  
Viesti : Foobar, katso 18:00:05
  
  1. joulukuuta 2008 18:50:24

Nimi : petteri
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olisi mielenkiintoista saada Jussi TV-keskusteluun/väittelyyn. En usko, että valtamedia sitä tulee tekemään. Auttaisiko YouTube? Kenen kanssa lähtisit maahanmuuttoasiasta keskustelemaan ja kuka olisi mielestäsi hyvä mediaattori/haastattelija? Ko henkilöille voisi sitten heittää haasteen ja keskusteluvideot laittaa nettisaitillesi nähtäväksi.
  
  1. joulukuuta 2008 18:50:36

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : Hella Wuolijoki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Myös Hella Wuolijoki oli maahanmuuttaja-kansanedustaja.
  
  1. joulukuuta 2008 18:55:33

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näiden maahanmuuttajataustaisia hyysäävien kannalta kaikki aiemmat tai nykyiset maahanmuuttaja-kansanedustajat ovat varmaan väärän värisiä, koska he kaikki ovat olleet valkoihoisia, minkä takia heitä ei edes haluta tunnustaa maahanmuuttajiksi julkisessa keskustelussa.
  
  1. joulukuuta 2008 18:59:27

Nimi : Mediakriitikko
Kotisivu : Mediakriitikko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Luin aikani lehtiä ja verkkouutisia, sitten sappi kiehahti ja aloin kirjoittamaan mediakriittistä blogia. Tänään kirjoitin Halla-Ahosta, koskien sitä Esa Mäkisen kirjoittamaa käsikirjoitusta, jonka Pravda julkaisi. http://mediakriitikko.blogspot.com/

Samat jutut on varmaan luettu ennenkin, mutta kertaus on opintojen äiti. Blogi löytyy myös (Sanoman :D) blogilistalta.
  
  1. joulukuuta 2008 18:59:35

Nimi : JP
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua. Suomessa on omat geneettiset sairautensa ja ulkomailla omat. Uusi perimäaines on periaatteessa kuitenkin tervetullutta. Itsekin sain tietää minun ja vaimoni olevan (kaukaista) sukua, vuosien seurustelun jälkeen.

---

Tapasin miehen joka oli menettänyt kaksi lastaan perinnöllisen vakavan sairauden takia nuorella ikää. Tämmöinen on valitettava tragedia perheelle. -- Eikös tämä tarkota että pakkaa pitää sekottaa, uutta populaa kaivataan.

---

Entisessä työpaikassa v.2002 oli kovasti puhetta ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Näytti siltä että ukomaalaiset tekevät paljon enemmän rikoksia suomalaiseen väestöön nähden.

Voisiko selittäviä tekijöitä olla että ulkomaalaisissa Suomessa on enemmän:
a) nuoria
b) miehiä
c) ja ulkomaalaiset tekevät kaikkialla enemmän rikoksia kuin paikalliset?

Huom! En hyväksy ulkomaalaisten tekemiä rikoksia paremmin kuin Suomalaistenkaan.
  
  1. joulukuuta 2008 19:07:01

Nimi : Julian
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
Paljon on melua mies aiheuttanut.

Itse asiassa vasta tänään tutustuin kirjoituksiisi, ja yllätyin koska täällä ei ollutkaan mitään rasista sontaa vaan asia kirjoitusta ja keskustelua herättävää. Media on kyllä kielteisesti päässyt ruokkimaan kansaa texteistä valituilla irrallisilla lauseilla.
Samoilla linjoilla sinun kanssa olen ollut jo aikaa, mutta niistä juuri en ole tohtinut ääneen puhumaan. Nais-ystävälleni(ym muutamalle muulle) asiasta puhunut ja tyyliin rasistin leiman saanut otsaani=) Hyvin on arka asia ottaa puheeksi edes asia linjalla ollessa..

Jatka samaan malliin ja nostetaan kissa pöydälle, Kiitos!
  
  1. joulukuuta 2008 19:09:10

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua. Suomessa on omat geneettiset sairautensa ja ulkomailla omat. Uusi perimäaines on periaatteessa kuitenkin tervetullutta. Itsekin sain tietää minun ja vaimoni olevan (kaukaista) sukua, vuosien seurustelun jälkeen."


Kaipaatko rodunjalostusta?
  
  1. joulukuuta 2008 19:16:00

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua. Suomessa on omat geneettiset sairautensa ja ulkomailla omat."

Jokin tuossa ei nyt täsmää. Muutenkin tuo argumentti on yksi typerimmistä: vaikea uskoa että suomalainen geeniperimä olisi jotenkin merkittävästi heikompi kuin vaikkapa irakilainen.
  
  1. joulukuuta 2008 19:19:45

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirisen väitöskirjasta yksi poiminta

Sivu 96
Varmuudella jossain toisessa maassa oli ollut 66 turvapaikanhakijaa, mikä on 43% turvapaikanhakijoista, jos jätetään pois ne, joista ei ollut tietoa. Useissa maissa oli ollut 42% niistä, jotka eivät olleet tulleet suoraan Suomeen. --- Perheet olivat saattaneet oleskella 5-6 vuotta muissa maissa. --- Muutamat perheet hoitivatkin akuutteja asioitaan ruotsin kielellä silloin kun tulkkia ei ollut saatavilla.

Sivun 98 taulukon mukaan yksikään turvapaikanhakijoista ei puhunut äidinkielenä ruotsia, eikä yksikään myöskään ollut kansalaisuudeltaan ruotsalainen.

Tämä on hieman hämmentävä tieto. Olet lähtenyt pakolaiseksi, jopa oppinut uuden kotimaan kielen. Silti haet turvapaikkaa toisesta maasta? Mikä Ruotsissa on vikana?

Onkohan tällainen yleistäkin?
  
  1. joulukuuta 2008 19:22:47

Nimi : Buuno
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hei ihan totta. Keskityt nykyään ihan liikaa itsestäsi kirjoitettuihin lehtijuttuihin. Puoluejärjestöissä pitkän uran tehneet ovat ilmeisemmin paksunahkaisempia ja antavat koirien haukkua. Kyllä medialukutaitoiset ymmärtävät ettei mikään lehtijuttu ole absoluuttinen totuus.
  
  1. joulukuuta 2008 19:24:12

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Massamaahanmuuttoa on onnetonta perustella geneettisen lammikkomme pienuudella. Esim. itä - länsi välillä Suomen genetiikkaerot ovat huomattavat. Eikä mamujen haaliminen todellakaan tule aiheuttamaan geenialtaassa värettä, kun ghettoutuminen aiheuttaa ne ihastuttavat pikkuafrikat, joihin olen tutustunut esimerkiksi Berliinin slummialueella - sieltä ei kovin moni geeni sekoitu minnekkään ja sinne menevät geenit ovat melkoisessa puukkosyynissä, jos genetiikasta löytyy jotain eurooppalaisuuteen ulkoisesti viittaavaa.
  
  1. joulukuuta 2008 19:24:58

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua. Suomessa on omat geneettiset sairautensa ja ulkomailla omat.

Koska ulkomailla on omat geneettiset sairautensa, ei noin saada terveempää väestöä, vaan vain eri lailla sairasta.
  
  1. joulukuuta 2008 19:25:09

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jonkin verran ulkomaalaista verta Suomeen tarvitaan jo siitä syystä että saadaan terveempää jälkikasvua."

Jos olet itse sitä mieltä niin siitä vaan (no pun intended). Hae puolisosi ulkomailta ja tee hänelle ne itse hyväksikokemasi täyspäisyys- ja muut sopivuustestit. Asioiden pitäisi toteutua luonnollista kautta ruohonjuuritasolla, eikä minkään hallintoviranomaisporukan ukaasien kautta. Se on yksi asia mikä minua henk. koht. pännii tässä nykytouhussa.
  
  1. joulukuuta 2008 19:25:26

Nimi : Peikko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Jokin tuossa ei nyt täsmää. Muutenkin tuo argumentti on yksi typerimmistä: vaikea uskoa että suomalainen geeniperimä olisi jotenkin merkittävästi heikompi kuin vaikkapa irakilainen."

Eihän kyse ole siitä, että suomalainen geeniperimä olisi mitenkään huonompi. Monipuolisempi geeniperimä vähentää sisäsiittoisuutta ja tuottaa siten terveempiä yksilöitä
  
  1. joulukuuta 2008 19:26:11

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Entisessä työpaikassa v.2002 oli kovasti puhetta ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Näytti siltä että ukomaalaiset tekevät paljon enemmän rikoksia suomalaiseen väestöön nähden.

Voisiko selittäviä tekijöitä olla että ulkomaalaisissa Suomessa on enemmän:
a) nuoria
b) miehiä
c) ja ulkomaalaiset tekevät kaikkialla enemmän rikoksia kuin paikalliset?"

Nuoret miespuoliset maahanmuuttajat tekevät niin ikään suhteellisesti enemmän rikoksia kuin nuoret miespuoliset suomalaiset, eli vaikka kaksi ensimmäistä kohtaasi pitävätkin varmasti paikkansa, eivät ne kuitenkaan vääristä tilastoja merkittävästi.

Mitä kolmoseen tulee, niin olet varmasti siinäkin oikeassa. Kysymys onkin siitä, että voiko sille maahanmuuttajien rikollisuudelle kenties tehdä jotain. Voiko rikoksia vaikkapa ennaltaehkäistä ottamalla maahan vähemmän ja tarkemmin valikoituja maahanmuuttajia tarkemmin valikoiduista maista? Mielestäni voi, jolloin ainut jäljelle jäävä kysymys kuuluukin, että halutaanko näin tehdä vai onko se sitten sitä paljon puhuttua rasismia.
  
  1. joulukuuta 2008 19:28:16

Nimi : JP
  
Viesti : kommentti:

Kannatan kontrolloitua maahanmuutoa. Lähialueilta tuleva muutto on ok. Miksei kauempaakin, jos on hyvät syyt. Se on biologisesti hyvä että tulee uutta geenimateriaalia.

- Suomen sisäinen muuttoliike ok.
- hallitua muuttoliikettä ulkomailta
  
  1. joulukuuta 2008 19:29:06

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eihän kyse ole siitä, että suomalainen geeniperimä olisi mitenkään huonompi. Monipuolisempi geeniperimä vähentää sisäsiittoisuutta ja tuottaa siten terveempiä yksilöitä."

Geeniperimää ei monipuolisteta haalimalla Suomeen serkkuavioliittoja suosivia heimoja, tai ylipäätään heimoja jotka mielummin paiskaavat tyttärensä parvekkeelta alas, kuin antavat kaikkien geenien kukkia.

Nuo jutut suomalaisen geenipoolin parantamisesta ovat samaa luokkaa kuin kulttuurimme parantaminen paimentolaisilla.
  
  1. joulukuuta 2008 19:31:23

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Minä haluaisin sitä aasialaista älykästä geenistöä maahamme, jostain syystä se vain ei taida olla oikein muotia. Olen tavannut useammassakin työpaikassa erikoisen tarmokkaita aasialaisperäisiä työntekijöitä.
  
  1. joulukuuta 2008 19:33:34


guestbook © freebok.net