Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102551-102575

Nimi : Gösta Sundqvist
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Ei sitä usko neekerikään
mikä helvetin haloo siitä syntyä voi
kun hankkii väärät rikostilastot
ja lärpäkkeet.
  
  1. joulukuuta 2008 16:31:29

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : jos perustaisin Suomen Antikommunistisen Komitean?

Perustetaan vaan ihan piruuttain.
  
  1. joulukuuta 2008 16:31:57

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Perustetaan vaan ihan piruuttain."

Iltaplöröön on jo kiivaasti valmistelussa otsikko

"NATSIT NATSIT NATSIIIIITT!!! WÄÄÄÄÄH!"

  
  1. joulukuuta 2008 16:33:09

Nimi : Roots
  
Viesti : Stadin tuleva kaupunginhallitus

Tällä porukalla on kiire saada Helsinki kunnolla värähtelemään ennen kuin Persut saavat enemmän valtaa.


  
  1. joulukuuta 2008 16:33:42

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : Toki on
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hammer: Vaikuttaa ... Bäckman/Hietasen historiallisen revisionismin tukihankkeelta.
Hyvin haistettu. Näiden videoiden infossa lukee:

Tuotanto (C) SuomenAntifasistinenKomitea@gmail.com
KAIKKI SUOMEN ANTIFASISTIT, LIITTYKÄÄ YHTEEN!

  
  1. joulukuuta 2008 16:44:48

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Suomen+Obamaa+joudutaan+viel%C3%A4+odottamaan/1135241045206

Ahvenanmaata edustava Elisabeth Nauclér on Ruotsista muuttanut siirtolainen, mutta "varsinaisia" maahanmuuttajataustaisia kansanedustajia ei eduskunnassa ole.

Eli Hesarin toimittajan mielestä Ruotsista Suomeen muuttanut henkilö ei ole "varsinaisesti" maahanmuuttajataustainen?

Kuka sitten on?
Millaiset ominaisuudet "varsinaisella" maahanmuuttajalla tulee olla?
Kenen oikeus on määritellä, kuka on "oikeasti" maahanmuuttajataustainen - Hesarinko?

Onko esimerkiksi Belgiasta Suomeen muuttanut kunnallispoliitikko Freddy van Wonterghem (ps) "varsinaisesti" maahanmuuttajataustainen? Hesari kertokoon Totuuden...
  
  1. joulukuuta 2008 16:49:44

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyvä pointti. Mietitäänpä:" [loppu poistettu]

Pienenä vinkkinä: räksytys, vihan lietsonta ja asioiden vääristely ei kuulu niihin.
  
  1. joulukuuta 2008 16:50:49

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : Suomalian Sanomat
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Suomalaisten veronmaksajien rahoilla tuetaan moskeijaa Afganistanissa.

Tämä on jo wanha juttu, mutta onko tämä ollut täällä esillä?http://www.mil.fi/rauhanturvaaja/uutiset/797.dsp

PRT tukee Sinistä moskeijaa
15.07.2008

Mazar-e-Sharifissa on keskipäivällä hiostavan kuumaa. Majuri Mika Tyryn johtama ryhmä PRT (Provincial Reconstruction Team) Mazar-e-Sharifin ruotsalaisia ja suomalaisia rauhanturvaajia on vierailemassa kaupungin ydinkeskustassa olevalla Sinisellä moskeijalla. Heillä on mukanaan tuomisia moskeijan päällikölle, sillä paikalle tullaan toimittamaan 15 kappaletta liikuteltavia väliseiniä, joiden tarkoituksena on parantaa naisten mahdollisuuksia osallistua uskonnon harjoitukseen. Paikallisen tavan mukaan naiset eivät saa rukoilla samassa tilassa miesten kanssa.

Sinistä moskeijaa pidetään Afganistanin pyhimpänä paikkana, koska sen uskotaan olevan profeetta Muhammedin vävyn ja seuraajan Alin hautapaikka. Alueella liikkuvista ja oleskelevista afgaaneista huokuu syvä kunnioitus pyhäkköä kohtaan.

Moskeijan päällikkö Atiqullah Ansari on heimonsa vanhin. Hänen sukunsa, Ansarit, ovat sotureita joiden kunniatehtävänä on suojella Alin hautaa ja sitä ympäröivää pyhäkköä. 1980-luvulla Atiqullah Ansari puolusti maataan Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan, ja haavoittui jalkaansa. Sodan jälkeen hän sai hoitoa länsimaissa, ja oleskeli myös Ruotsissa ja Suomessa. Ansari muistelee Pohjoismaissa viettämäänsä aikaa lämmöllä, ja toisinaan hän saattaa sanoa jotakin, kuin vahingossa, ruotsiksi. ”Ruotsilla ja Suomella on täällä hyvä maine, koska ne eivät ole ikinä valloittaneet toisia maita, vaan ovat turvanneet niiden rauhaa”, moskeijan päällikkö sanoo.

Oma tila naisille

Nautittuaan teetä moskeijan johtohenkilöstön kanssa sotilaat siirtyvät ulos, jossa sinisiä väliseiniä ollaan juuri toimittamassa paikalle. ”Puhuin noin kolme kuukautta sitten majuri Mikalle tarpeestamme saada väliverhoja naisille, jotka eivät mahtuneet sisään rukoilemaan, ja hän lupasi auttaa”, Ansari kertoo, ja ohjeistaa samalla alaisiaan seinien pystytyksissä. ”Meidän korvaamme kuulostaa omituiselta, että miehille ja naisille pitää olla eri osastot. Afganistanissa kuitenkin kaikki asiat liittyvät uskontoon, ja tässä on kyse siitä, että myös naiset voisivat osallistua rukouksiin muiden heitä häiritsemättä”, majuri toteaa.

Majuri Tyry johtaa PRT Mazar-e-Sharifin siviilien ja sotilaiden välistä yhteistyötä koordinoivaa toimistoa, joka vastaa yhteydenpidosta Siniseen moskeijaan. Aikaisemmin PRT on hankkinut moskeijalle pyhiinvaeltajien telttoja sekä äänentoistolaitteet.

”Moskeijalla itsellään ei ole varaa hankkia mitään. Kaikki muutkin asiat moskeija saa lahjoituksina”, majuri Tyry kertoo. ”Sinisellä moskeijalla on kansaa yhdistävä merkitys, koska se on sekä shiiojen että sunnien pyhä paikka. Sininen moskeija on myös PRT:n vaikutus- ja yhteydenpitokanava alueen ihmisiin. Mazar-e-Sharifissa kaikki tapahtuu sen ympärillä, oli kyseessä sitten mielenosoitus tai uuden vuoden juhlallisuudet. Tästä syystä on tärkeää, että meillä on hyvät neuvottelusuhteet moskeijaan”, hän lisää.


  
  1. joulukuuta 2008 16:55:09

Nimi : AIP
  
Viesti : Nimi : Anu Sorja

Viesti : miksi minusta tuntuu, että alkaisi älinä, jos perustaisin Suomen Antikommunistisen Komitean?


SAK? SAKo? SAkKo? Lyhenteet ovat ensiarvoisen tärkeitä.
  
  1. joulukuuta 2008 16:56:39

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pienenä vinkkinä: räksytys, vihan lietsonta ja asioiden vääristely ei kuulu niihin."

Syihin siis.
  
  1. joulukuuta 2008 16:58:56

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " Ei sitä usko neekerikään
mikä helvetin haloo siitä syntyä voi
kun hankkii väärät rikostilastot
ja lärpäkkeet."


Alkuperäinen biisi oli ihan hyvä.

Hassuinta jutun tässä kohdassa oli se, että lehdistön edustaja moittii siitä hyvästä, että on käytetty lehdistön antamia tietoja, pitäisi olla parempi lähdekritiikki, ainakin lehdistön edustajan mielestä.

Hieman samaa tapahtuu tällä listalla, kun ensin jotkut hihhulit käyvät trollaamassa, ja sitten toiset hihhulit tulevat ja sanovat, kauheeta miten täällä onkin trollattu.
  
  1. joulukuuta 2008 17:02:18

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Päivän työvoimapulautus:

Cronberg: työvoimapula jatkuu, vaikka työttömyys lisääntyy

Cronbergin mukaan työttömyyden kasvusta huolimatta työvoimapula on Suomen ongelmana jatkossakin, sillä esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla on jatkuvasti tuhansia avoimia työpaikkoja.

Kyllähän sitä tämäkin päivä piti valitettavasti nähdä, että Virheiden ministeri ymppää samaan lausuntoon sekä työttömyyden kasvun että Suomessa karjuvan työvoimapulan jatkumisen. Taustalla lienee pelko siitä, että samaisen ministerin rummuttama työperäisen maahanmuuton edistäminen saattaisi joutua kansan mielessä vastatuuleen?
  
  1. joulukuuta 2008 17:10:44

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "SAK? SAKo? SAkKo? Lyhenteet ovat ensiarvoisen tärkeitä."

SUOMEN ANTIKOMMUNISTINEN [b]L[b]IITTO?
  
  1. joulukuuta 2008 17:10:59

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : monikulttuurisuuskriittinen blogi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200811288668388_k6.shtml

Suomessa on kulunut sanonta: Mitä ylioppilaat tänään, sitä kansa huomenna. Mitenkähän tämä väite on toteutunut?

1920-luvulla ylioppilaiden etujoukko on Akateemisen Karjala-seuran jäseniä, aks-läisiä, Urho Kekkonenkin, joka oli tervaamassa Helsingin yliopiston kylttiä. Käytiin taistelua ruotsinkielisiä vastaan ja haaveiltiin suur-Suomesta.

Eipä tullut kansasta aks-läistä.

1950-luvulla opiskelijoiden etujoukko oli liberaaleja niin vahvasti, että 1960-luvulla Liberaalisen kansanpuolueen tuleva puheenjohtaja Pekka Tarjanne uskoi vakavissaan, että LKP:stä tulee maan suurin puolue.

Missähän se liberaali kansa nyt on?

1970-luvulla opiskelijaliikettä johtivat stalinistit eli taistolaiset.

Ei kansasta koskaan tullut taistolaista.

Tosin taistolaisuus on aidsiin verrattava tauti, josta ei koskaan parane. Taudin kantajat näkyvät edelleenkin merkittävissä mediatehtävissä ja korkeissa yliopistoviroissa. Television ns. päivystävät dosentit, sekä media-, tasa-arvo- ja naistutkijat ovat luopuneet muodollisesti taistolaisuudesta, mutta ovat yhä änkyröitä.

Tämän päivän opiskelijat ovat vihreitä ja feministejä. 80 vuoden historia todistaa, ettei kansasta tule koskaan viherfeministejä.

Maailmalta tulleet aatteet - kansallisuuskiihko, äärioikeistolaisuus, liberalismi, äärivasemmistolaisuus ja vihreys - elävät ja kukoistavat aikansa ja kuolevat sitten.
Usein trendikkäiden aatteiden tukena on media, joka tukee näitä ääriliikkeitä. Yliopiston kuppilan ja valtalehdistön toimitusten välillä on aatteellinen yhteys.

Kun 1970-luvulla esimerkiksi Helsingin Sanomien toimituksessa oli dominoiva taistolaisvähemmistö, nyt lehdessä näkyy nuorten viherfeministien sananjulistus.


Hauskaa näissä poliittisissa trendeissä on se, että ne tarttuvat valtapuolueisiinkin. 1970-luvulla lähes kaikki puolueet omaksuivat taistolaisten rauhanpropagandaksi naamioitua neuvostoimperialismin sanahelinää.

Nyt suurin osa puolueista on omaksunut vihreiden ympäristöteesit. Harva edes tietää tai muistaa, että vihreä aate lähti liikkeelle DDR:n salaisen poliisin Stasin ohjauksella ja rahoituksella. Tarkoitus oli häiritä Liittotasavallan talouselämää. Sieltä Stasin vihreä luomus siirtyi Suomeen, jossa se elää sitkeästi yliopistojen kahviloissa sekä lehtien ja Yleisradion toimituksissa.

Kunnallisvaaleissa näkyi mielenkiintoinen ilmiö. Kaikki puolueet, jotka lähtivät kalastamaan ääniä vihreällä suojavärillä, hävisivät. Alkeellinenkin laskutaito osoittaa, ettei vihreiden 10 prosentin äänisaaliista ole muille paljon jakamista.

Kun demarit, kepu, vasemmistoliitto ja ruotsalaiset vain hävisivät taktisella vihreydellään, kokoomus ja perussuomalaiset sen sijaan voittivat ydinvoima- ja betonilinjallaan.

Monilla teollisuuspaikkakunnilla työläiset äänestivät perussuomalaisia, kun omasta puolueesta SDP:stä on tullut vastenmielinen vihreä sosiaalivirasto.

Väinö Tannerin perintöä vaalii Timo Soini paljon paremmin kuin Jutta Urpilainen.
  
  1. joulukuuta 2008 17:12:05

Nimi : M.
  
Viesti : "Usein trendikkäiden aatteiden tukena on media, joka tukee näitä ääriliikkeitä. Yliopiston kuppilan ja valtalehdistön toimitusten välillä on aatteellinen yhteys."

Tämä yhteys ei ole sattumanvarainen vaan täysin looginen: valtalehdissä aate saa eniten huomiota, joten sinne sitten keskittyy näitä vallankumouksellisia.
  
  1. joulukuuta 2008 17:20:11

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onhan meillä ulkomaalaistaustainen kansanedustaja bzzzzzzzzzzzz... (kok) (nykyään Benin talleineen) ollut eduskunnanssa jo vaikka kuinka kauan, ja hänen olemassaolonsa vuoksi osin varmaan saatiin laki siitäkin, ettei ministerinkään enää tarvitse olla syntyperäinen suomalainen.
  
  1. joulukuuta 2008 17:34:59

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olen purkanut koneelta joitakin kouluaiheisia sohaisuja, että saan tilaa uusille päättömyyksille joita näyttää lentelevän syliin ihan joka päivä. Neljä juttua viimeisen vuorokauden aikana, meille tutuista aiheista ja vähän uusistakin.

Koulu/moku-aiheisia linkkivinkkejä otetaan vastaan, ja haastan edelleen kaikkia koulutusalan ihmisiä keskustelemaan tai juoruamaan.

Maistiaisia:

"Uusimmissa tutkimuksissa on todettu, että toisen polven maahanmuuttajat kärsivät vanhempiaan useammin vaikeista mielenterveyshäiriöistä, sanoo suunnittelija Taina Martiskainen Lastensuojelun keskusliitosta."

"Maahanmuuttajalapset ovat myös muita useammin koulukiusaamistapauksissa sekä tekijöinä, että uhreina"

"Tällä hetkellä joka kymmenes helsinkiläisistä kouluikäisestä on muun kuin suomen- tai ruotsinkielinen. Vuonna 2025 heidän osuuden ennustetaan olevan jo 23 prosenttia"

Tällaista kamaa. Hardcorea.
  
  1. joulukuuta 2008 17:39:22

Nimi : VJa
  
Viesti : Toimittaja Mäkinen vastasi huomautukseeni väitöskirjatutkimuksen mahdollisesta huonosta yleistettävyydestä tavalla jota en ymmärtänyt. Rupesin siis etsimään hänelle väitöksestä lisäselvennystä, ja onpa nimittäin mielenkiintoinen väitöskirja.

Tutkimuksen aikaan Tampereelle kirjautuneista 225 turvapaikanhakijasta saatiin 170 kappaletta tutkimusaineistoksi. Hävinneistä 55 henkilöstä 15% katosi ennen kuin tutkimus saatiin tehtyä (s. 81).

Lisäksi tutkituista 170:stä katosi tutkimusta seuranneen puolen vuoden aikana 26 henkilöä (15%) (s.178).

Herää kysymys: Onko tämä mystinen prosenttiluku yleistettävissä? 3000 vuotuisen turvapaikanhakijan joukostahan tuo "hävikki" olisi vaivaiset 450 henkeä.
  
  1. joulukuuta 2008 17:55:04

Nimi : VJa
  
Viesti : Köh.

Kyse siis Jussin lehtijutussa mainitusta Ilkka Pirisen väitöskirjasta, joka löytyy osoitteesta

http://acta.uta.fi/pdf/978-951-44-7209-1.pdf
  
  1. joulukuuta 2008 18:00:05

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Koulu/moku-aiheisia linkkivinkkejä otetaan vastaan, ja haastan edelleen kaikkia koulutusalan ihmisiä keskustelemaan tai juoruamaan.

No miten olisi Lipposkan möläytys alkuvuodelta:

http://www.opettaja.fi/pls/portal/docs/PAGE/OPETTAJALEHTI_EPAPER_PG/2008_01/117420.htm

Kotouttaminen on pitkä prosessi, jossa vähemmistö on kyettävä tasa-arvoistamaan niin käytännön kuin lainsäädännön toimin. Maahanmuuttajien yhdenvertaisuus merkitsee erilaisten tarpeiden huomioimista siten, että lopputulos on tasa-arvoinen.

Rauhankasvatusharjoitukset ovat varmasti myös tuttuja:

http://abc.rauhankasvatus.fi/?q=node/35

Ja lopuksi klassiset suvaitsevaisuussivut:

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/index.htm
  
  1. joulukuuta 2008 18:00:21

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Todettakoon, että Nikopol on viime päivinä urakoinut aivan tyydyttävästi pitääkseen Homman ^.

Olisi kiva, jos joku linkittäisi tuota blogia kaikille opettajien keskustelupalstoille. (Onko sellaisia?) Saataisiin vähän keskustelua. :)
  
  1. joulukuuta 2008 18:05:45

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onhan meillä ulkomaalaistaustainen kansanedustaja bzzzzzzzzzzzz... (kok) (nykyään Benin talleineen) ollut eduskunnanssa jo vaikka kuinka kauan, ja hänen olemassaolonsa vuoksi osin varmaan saatiin laki siitäkin, ettei ministerinkään enää tarvitse olla syntyperäinen suomalainen.

Myös Jutta Zilliacus on tai oli ulkomaalaistaustainen. Hän oli Virosta.
  
  1. joulukuuta 2008 18:06:46

Nimi : Helosan
  
Viesti : Kokoomus saa kaupunginhallituksessa viisi paikkaa, vihreät neljä, Sdp kolme ja vasemmistoliitto ja ruotsalainen kansanpuolue yhden paikan. Rkp:n varaedustajana toimii ensimmäiset kaksi vuotta kristillisdemokraattien edustaja.

Keskusta ja perussuomalaiset jakavat yhden paikan siten, että keskusta istuu hallituksessa ensimmäiset kaksi vuotta ja perussuomalaiset kaksi seuraavaa.


Noinhan sen pitikin mennä. Kepun, persujen ja kristillisten keskinäisissä kähinöissä kahden kauppa oli kolmannen korvapuusi, eli vaikka kaikki kolme olisivat olleet kimpassa, paikkoja olisi tullut vain yksi.
  
  1. joulukuuta 2008 18:11:00

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Totta turiset, sillä Jutta on alunperin Virosta, mutta tällä hetkellä eduskunnassa ovat vain Ben ja aiempana mainittu Elisabeth.
  
  1. joulukuuta 2008 18:11:20

Nimi : foobar
  
Viesti : VJa: Mistäköhän väitöskirjasta on kyse? En löytänyt muutamalta aiemmalta sivulta mihin viittaisit...
  
  1. joulukuuta 2008 18:19:38


guestbook © freebok.net