Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102451-102475

Nimi : Valkea
  
Viesti : Miten hankkia lisää lapsia, osa 1; myös kuuntelumahdollisuus:

http://www.wvwnews.net/story.php?id=6148
  
  1. joulukuuta 2008 12:53:12

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siinä olisi mielenkiintoinen käppyrä kun vertailtaisiin Suomen taloussuhdanteita, vastaanottokeskusten makoilupaikkamääriä ja sekaan vielä kys alan työntekijöiden määrä.

Jotenkin näyttää että näitä ankkurilapsia ja muita turvapaikanhakijoita pölähtää ovesta sisälle aina kun maailmantalous yskähtelee, ja sitämukaa pitää hemmetinmoisella kiireellä perustaa x+1 uutta pakolaiskeskusta ja sossutantanvirkaa.

Liekkö jokin hallusinaatio taas, mitähän noi ruokalan likat laittoivat siihen sienipastaan?
  
  1. joulukuuta 2008 12:55:30

Nimi : Mika
  
Viesti : Legenda kasvaa:

Joka näkee Halla-ahon kasvot ilman vakavaa ilmettä, häntä kohtaa kaamea kuolema
Kun Halla-aho kysyy, silloin vastataan.
Kun Halla-aho on vihainen, vapisee viidakkokin.
Halla-aho ei liikoja lavertele, mutta hänellä on Salomonin viisaus.
Halla-aho on kova koville.
Halla-aholla on tuhat silmää ja tuhat korvaa.
Halla-ahon katse jähmettää tiikerinkin.
Halla-ahon ääni saa veren hyytymään.
Herätä pimeässä ja nähdä Halla-aho - mikä kaamea kohtalo vihreälle/vasemmistolaiselle.
Toisinaan Halla-aho poistuu Eirasta ja liikkuu kaupungilla kuin kuka tahansa
  
  1. joulukuuta 2008 12:58:35

Nimi : opetuslapsi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Rikostilastoista puhumisesta edettäköön niiden kaunistamiseen konkreettisilla toimilla. Ne, jotka eivät ole vielä allekirjoittaneet seuraavaa, kirjoittakoot mitä pikimmiten.

  
  1. joulukuuta 2008 13:00:51

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Naivien hölmöjen kuten Jussi Halla-aho tapa on ollut aina kritisoida politiikan retoriikkaa käytäntöjen sijaan, koska he naiveina hölmöinä sekä diletantteina politiikan suhteen eivät tajua näiden kahden eroa."

Olet väärässä. Halla-aho on kritisoinut paljon myös konkreettista päättäjien harjoittamaa politiikkaa. Sen sijaan Halla-ahon vastustajat eivät kykene muuhun kuin Halla-ahon retoriikan kritisointiin, ja nyt onkin menossa ennennäkemätön aasinsiltakampanja, jotta keskustelu saadaan pidettyä ikään kuin meta-tasolla. Keskustellaan mieluummin Halla-ahon persoonasta ja hänen käyttämistään sanoista, kuin itse asiasta eli maahanmuuttopolitiikasta.

No, optimisti voisi ajatella että kohta ne potentiaaliset aasinsillat väkisinkin loppuvat ja keskustelu on pakko siirtää itse asiaan, mutta enpä tiedä... Itse epäilen että tätä ajojahtia seuraa jonkinmoinen vaikenemiskampanja. Työ on siinä vaiheessa tosin jo tehty, ja pisteet rapisseet "Jussin pussiin".

"...Onhan noita ehdotuksia, mutta ne ovat aika hajallaan. Voisiko ehdottaa, että näistä ehdotuksista otettaisiin joku top-lista tms. ja seuraavat tai edes osa kirjoituksista käsittelisi niitä? Olisi mielenkiintoista esim. kuulla onko Tanskan mallilla ollut vaikutuksia rikostilastoihin, tms. Löytyykö näistä vielä mitään tilastotietoa - en tiedä - mutta lähestymistapoja lienee monia."

Ehdottomasti samaa mieltä! Nyt kaivattaisiin kylmän viileää "tavoiteohjelmaa", jossa Hallis listaisi ne konkreettiset muutokset Suomen politiikassa, jotka hän haluaisi näkevän. Tuollainen voisi olla hyvä lähtölaukaus Oikealle Keskustelulle, koska sitten Halla-ahon kanssa eri mieltä olevienkin olisi tavallaan helpompaa vastata esitettyihin selkeisiin teeseihin. Nyt ne ehdotukset ovat tosiaankin aika hajallaan ympäri Scriptaa.
  
  1. joulukuuta 2008 13:02:11

Nimi : P
  
Viesti : Aika hyvä analogia hallitsemattomasta maahanmuutosta ;)

"Jos tollanen vesilaitosvertaus pitäis esittää niin luulen että Nokia olis hyvä esimerkki. Hanoja on joka suuntaan, mutta joku avasi "vahingossa" väärän hanan ja bakteerit ja muut pöpöt pääsi taviksen kuppiin.
Tavis ei sitä varmaan halunut mutta mikäs teet kun vahinko on jo tapahtunut.
Tavis ei sitä hanaa pysty kääntämään kiinni oikeastaan millään vaikka haluaisi!! Johtoporsaan se hana pitää kääntää mutta jostain ihme syystä kaikki ei halua että se hana suljetaan vaan se pitää jättää pikkasen raolleen. Niillä ketkä haluaa että hana on pikkasen auki on taas varaa ostaa taatusti puhdasta vettä jostain muualta hinnasta viis. Eli ei ole heidän ongelma."
  
  1. joulukuuta 2008 13:03:43

Nimi : Sakari Nora
Kotisivu : Joulukalenteri
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Legenda kasvaa.
  
  1. joulukuuta 2008 13:07:49

Nimi : M
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma on todellakin nousussa:

Kun halla-aho kysyy, silloin vastataan.

Halla-ahon ääni saa veren hyytymään.

Halla-aholla on tuhat silmää ja tuhat korvaa.

Älä koskaan tähtää Halla-ahoa aseella.
  
  1. joulukuuta 2008 13:09:02

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tässä Hommassa on arvokasta paitsi Suomen pelastuminen, myös se että ihan tavallinen pipoporukka alkaa nähdä median läpi. Tässä on kuulunut jo yllättävän nuivia kommentteja ihan "viattomilta", tutuilta, sukulaisilta ja taksijonossa tuntemattomienkin suusta.
Jos lukijakunnan aliarvioimisesta jaettaisiin vuosittainen Sananvapauden bumerangi-pysti, niin se menisi tietty Ukkolan Sannalle, sillä hänen ansiokseen on luettava se, että rehti paskanhaju on tarttunut jo muuhunkin mediaan. Saapa nähdä kuka tämän likapyykin lopulta joutuu pesemään, vai laahustaako mediamme samoissa haalareissa euro- ja eduskuntavaaleihin. Tilanne on uusi ja siksi paniikki kasvaa. Eli eikun lisää pökköä pesään...
  
  1. joulukuuta 2008 13:12:26

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Taas Jussi raukkamaisesti kommentoi kokemiaan vääryyksiä rakkaassa päiväkirjassaan. Joka kerta, kun jossain ilmestyy joku asiaton tai asiallinen kirjoitus Halla-ahosta, niin aina löytyy jotain parkumista. Sanotaan, että perussuomalaisia mustamaalataan tuomalla esiin Halla-ahon kaltaisia toisinajattelijoita, mutta tosiasia on, että Halla-aho mustamaalaa itse hänestä kirjoittavia toimittajia. Jopa minä, tunnettu Halla-aho -kriitikko, olen alkanut halveksia muutamia ihmisiä kuten Panu Höglundia tai Jussi K. Niemelää Halla-ahon kirjoitusten vaikutuksesta. Voisit edes kerran osallistua johonkin TV:n ajankohtaisohjelmaan puolustelemaan kantojasi, ettei täydy täältä niitä lukea.

-Jesse
  
  1. joulukuuta 2008 13:12:38

Nimi : Leopold
  
Viesti : Jesse: "Taas Jussi raukkamaisesti kommentoi kokemiaan vääryyksiä rakkaassa päiväkirjassaan. Joka kerta, kun jossain ilmestyy joku asiaton tai asiallinen kirjoitus Halla-ahosta, niin aina löytyy jotain parkumista."

Asiattomiin kirjoituksiin saa toki kirjoittaa vastineen, ja myös asiallisissa kirjoituksissa olleet toimittajan tekemät virheet ja suoranaiset valeet on lupa korjata. Se ei ole parkumista tai itkemistä.

"Jopa minä, tunnettu Halla-aho -kriitikko, olen alkanut halveksia muutamia ihmisiä kuten Panu Höglundia tai Jussi K. Niemelää Halla-ahon kirjoitusten vaikutuksesta. Voisit edes kerran osallistua johonkin TV:n ajankohtaisohjelmaan puolustelemaan kantojasi, ettei täydy täältä niitä lukea."

Ai tunnettu Halla-aho-kriitikko? Minä en kyllä ole koskaan kuullut sinusta. Taidatpa olla myös aika laiska, sivistymätön ja lähdekriitikitön ihminen, kun hankit tietosi mieluummin televisiosta kuin vaikkapa internetistä.
  
  1. joulukuuta 2008 13:17:49

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ikälumi:

Selitätkö minulle miksi on raukkamaista kommentoida jotain loanheittoartikkelia vieraskirjassaan? Missä se pitäisi tehdä sitten? Tuliko mieleen, että ehkä juuri tänään ei pääse vaikka televisioon kommentoimaan juuri tuota juttua? Eikö tullut? Turpa sitten kiinni tai aivot käyntiin vaikka kupilla kahvia.

Omilla sivuillaan voi täsmäkommentoida vasta ilmestynyttä artikkeliä välittömästi, ja kaikki joita se kiinnostaa sen myös sieltä löytävät.

Ei Jussi voi päättää, että "tänään on ohjelmassa 45min televisiolähetys, jossa minä voin kertoa, mitä mieltä olen Mäkelän jutusta hesarissa!". Ei tuommoisia lähetyksiä vain tehdä.

Helkkari nyt mies, kai sinä pystyt ajattalemaan ihan siinä missä kuka tahansa muukin, eikö tuo nyt ole selvä asia.

Lisäksi jos joku toimittaja kirjoittaa puuta heinää ja värittää jutun omilla näkemyksillään (kuten toimittajat varmasti usein tekevät), on minusta täysin normaalia korjata asia. Ei Jussi ole mikään toimittajien kaveri, jonka avulla on tarkoitus tehdä mehukkaita juttuja. Jussilla on asiaa jonka hän haluaa välittää muille, hän ei ole naimisissa toimittajaien tekemien kohu-uutisten kanssa.

Ja sellaisessa tilanteessa, vaikka se ei Suomessa kovin tavallista olekaan (joka on ihmisten oma syy, eikä suinkaan mikään ylpeyden aihe), voi minusta täysin vapaasti esittää oman näkemyksensä asioista vaikka sittten netissä, jos se ei muuten tulee esiin. Tai oikeastaan pitääkin tehdä niin.

Tuskin sinäkään katsoisit hyvällä jos kirjoittaisin huomenna HS:ään pitkän jutun "JESSE IKÄLUMI SYÖ LAPSIA JA JUO VERTA" haastattelun jälkeen jossa olisimme keskustelleet pyörilyharrastuksestasi, muttei mitään lapsien syönnistä, vaan kommentoisit jotain jonnekin, joka tuskin muuten olisi myöskään TV.
  
  1. joulukuuta 2008 13:20:54

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kuinkas se sanonta menikään.. "hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset", kuulun ilmeisesti tähän idioottien alalajiin, koska en mahda mitään että naurattaa taas niiiiiin typerät jutut.

http://www.chucknorrisfacts.com/

Noiden Chuck Norrisien tilalle vaihtaa Jussi Halla-aho.. kohta on IS ja HS helisemässä. Mestarilla on yliluonnollisia voimia
  
  1. joulukuuta 2008 13:25:34

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Vastineen kirjoittaminen lehtijutuille tai muille dinomedian töräyksille ei lähtökohtaisesti ole mitään "itkemistä". Maailma on nykyään netin takia tällainen ja olisi lähinnä typerää jättää asiavirheet korjaamatta.

Amerikkalainen Glenn "Instapundit" Reynolds suosittelee, että telkkariin esiintymään menevä tuo paikalle oman kameransa. Siitä voi sitten näyttää, miten asia todellisuudessa meni, jos vaikka sattuisi leikkauspöydällä pientä hässäkkää. Aivan sama koskee tietenkin puhelin- ja muiden haastattelujen nauhoittamista. Toimittajilla tuskin voi olla mitään argumenttia tätä vastaan -- nauhoittavathan hekin juuri saman asian.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
  
  1. joulukuuta 2008 13:26:45

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : Kyllähän Jussille on tarjottu Tv-haastatteluja, mutta mies kieltäytyy niistä. Nykyään Jussi on niin kuuma peruna, että uskoisin hänen pääsevän televisioon, jos hän vain ilmaisisi halukkuutensa. Mutta on parempi puolustella itseään kirjoituksilla kuin spontaanilla sanailulla.
  
  1. joulukuuta 2008 13:29:25

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vistbacka kehuu Mestaria:
http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812018681134_hi.shtml
  
  1. joulukuuta 2008 13:31:24

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jesse,

Osuit tavattoman oikeaan. Nyt teeveessä puhuttaisiin siitä, "saako olla Jussi Halla-aho". Pitäisi puhua siitä, montako sataa ankkurivauvaa saa tulla Suomeen kuukaudessa.
  
  1. joulukuuta 2008 13:31:29

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold:
Itse epäilen että tätä ajojahtia seuraa jonkinmoinen vaikenemiskampanja.

Nyt kaivattaisiin kylmän viileää "tavoiteohjelmaa", jossa Hallis listaisi ne konkreettiset muutokset Suomen politiikassa, jotka hän haluaisi näkevän.


Ei tämä myllytys tallaisena enää kauan jatku. Ihmiset - toimittajatkin - kyllästyvät. Tavoiteohjelma on varmaan tulossa, mutta sen julkaisun voi ajoittaa vähän myöhemmäksi. Julkisuutta voi ja pitääkin hieman säännöstellä. Tavoiteohjelma nostaa taas hirveän haloon, vaikka se olisi kopioitu suoraan vihreiden puolueohjelmasta. Toivon että se tavoiteohjelma aikanaan kelpaa myös perussuomalaisten puoluelinjaukseksi.
  
  1. joulukuuta 2008 13:32:29

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Kyllähän Jussille on tarjottu Tv-haastatteluja, mutta mies kieltäytyy niistä."
Niin, ei voi mitään jos on muutakin Elämää™ kuin säntäillä päättömästi yht'äkkisen haastattelupyynnön perässä ja päällekkäisyyksiä ettei kerkiä. Vaikka netsit pystyvätkin aika-avaruuden kääntämiseen niin koitamme välttää sitä viimeiseen asti. Aiheuttaa näet karheita kantapäitä ja kielen karvoittumista, että perjantaina ensimmäiset kolme kaljaa kuivuvat siihen ehtimättä lainkaan varsinaiselle PeliAlueelle™.

BTW: Liekköhän Ciclista asialla?

Aktivisti kehotti tarhaajia murhaamaan lapsensa - rikosilmoitus
1.12.2008 13:21

Eläinaktivisti riehaantui huutelemaan törkeyksiä megafoniinsa mielenosoituksessa.

Eläinaktivistit pitivät lauantai-iltana Ikaalisissa Tuhkurintiellä turkistuotannon vastaisen mielenosoituksen. Ennakkoon poliisille ilmoitettuun mielenosoitukseen osallistui 20 henkilöä.

Mielenosoituksen aikana jyväskyläläinen vuonna 1983 syntynyt nainen huusi megafoniin: Murhatkaa lapsenne, tehkää niistä kauluksia!

Kettutarhan omistajat, kahden alle kouluikäisen lapsen vanhemmat tekivät rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.
  
  1. joulukuuta 2008 13:34:35

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesarilla kansallisuudet hukassa:
Suomalaisturistin raiskaajille pitkät tuomiot Kyproksella
helsingin sanomat
Kaksi miestä tuomittiin Kyproksella vankeuteen 19-vuotiaan suomalaisnaisen raiskauksesta sekä tämän ystävän raiskauksen yrityksestä. Asiasta kertoo kyproslainen sanomalehti Famagusta Gazette verkkosivuillaan.
19- ja 26-vuotiaat kyproslaiset miehet tuomittiin kahdeksan ja seitsemän vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. He suorittavat rangaistuksensa Dhekelian vankilassa.
Raiskaus sekä raiskauksen yritys tapahtuivat elokuun puolivälissä Kyproksella Famagustassa lähellä Xylofagouta. Naiset olivat asuneet hotellissa Limassolissa, jossa he olivat tavanneet kaksi nuorta miestä. Miehet tarjoutuivat viemään naiset Ayia Napaan.
Paluumatkalla miehet olivat alkaneet vaatia seksiä. Naisten kieltäydyttyä miehet veivät tytöt syrjäiselle Pervolian rannalle, jossa raiskaus tapahtui. Tytön ystävä pääsi viime hetkellä pakenemaan paikalta ja ilmoitti tapauksesta poliisille.
Oikeus piti tapahtunutta vakavana. "Oikeus on tapahtunut. Uhri on sanonut olevansa erittäin tyytyväinen lopputulokseen", rikostutkija Tommy Kouis paikallisesta poliisista kertoi lehden mukaan.

Mitä Famagusta Gazette todellisuudessa kertoo:
http://famagusta-gazette.com/default.asp?smenu=69&sdetail=4884
  
  1. joulukuuta 2008 13:39:32

Nimi : Ville
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.taloussanomat.fi/dilbert/daysDilbert.php?date=2008-11-30

  
  1. joulukuuta 2008 13:41:05

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jesse: Mutta on parempi puolustella itseään kirjoituksilla kuin spontaanilla sanailulla.

Niin on.

Enkä vieläkään voi tajuta sitä, miksi kuvittelet että Suomessa voi tehdä televisioohjelmaa jossa joku kuntapoliitikko keskittyy vastaamaan häneen esitettyihin väitteisiin joissain muissa yhteyksissä. ÄÄLIÖ.

Muistaakseni olet yleensä postannut jotain järkevääkin mutta taidan muistaa väärin.

Jos Jussi menisi huomenna televisioon, siellä puhuttaisiin jostain ihan muusta, kuin HS/Mäkelän pyrkimyksistä valistaa kansaa ajattelemaan hänen mielestään "oikein" tai edes siitä onko Somalien X prosentti ollut mikä vuonna 2005 ja mikä vuonna 2007 ja kumpi on totta.

Ja siellä ei varmasti puhuttaisi siitä, onko hauskaa vai kivaa, kun "orpo" ankkurilapsi tulee suomeen, ja sillä onkin 20 sukulaista jotka tulevat perässä, ja kuinka pitkään näin voidaan antaa tapahtua.
  
  1. joulukuuta 2008 13:41:17

Nimi : 390ppm
  
Viesti : Halla-aho liikkuu asfalttiviidakossa nopeammin kuin helikopteri.
  
  1. joulukuuta 2008 13:41:32

Nimi : Pekoni
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hienoja kirjoituksia... media on antanut sinusta väärän kuvan (niin kuin minulle), mutta päätin tulla kurkistamaan, että mikäs mies se noin kovan kohun on saanut aikaan. Viherpiipertäjät on aina äänes kun joku vähemmistö joutuu "kritiikin" alle. Jatka samaan malliin
  
  1. joulukuuta 2008 13:42:57

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : Zngr:

Kirjoituksesi loukkaavat kunniaani niin paljon, että taidanpas tehdä tutkintapyynnön ja rikosilmoituksen. Onneksi Jussi arkistoi kaikki vieraskirjakommenttinsa, joten tästäpä et pääsekään niin vähällä.
  
  1. joulukuuta 2008 13:43:47


guestbook © freebok.net