Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102401-102425

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uusimmassa Bondissa oli repliikki "you're judged by the strength of your enemies".
  
  1. joulukuuta 2008 10:34:14

Nimi : Valkea
  
Viesti : Vistbacka on kova jätkä.
  
  1. joulukuuta 2008 10:40:57

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Maanantaiaamun kevennys, aivan loistavan epäkorrektia takavuosilta :

http://www.youtube.com/watch?v=1XiviwQhIe0

http://www.youtube.com/watch?v=kOg24Favvhw

http://www.youtube.com/watch?v=nyl9FMHRfOE

http://www.youtube.com/watch?v=bJH0YNzfwho

Lopuksi kysymys. Haluaisitko sinä nämä "nuoret" tai "ankkurilapset" asumaan naapuriisi?

http://inmotion.magnumphotos.com/essay/taliban
  
  1. joulukuuta 2008 10:41:13

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heh hauska fingerpori myöskin =D
http://www.hs.fi/fingerpori/
  
  1. joulukuuta 2008 10:46:33

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi: "Selvä homma, somalit tekevät vuodesta toiseen vain 4% poliisin tietoon tulleista ryöstöistä. Väkilukuunsa suhteutettuna he siten tekevät "vain" 20 kertaa enemmän ryöstöjä kuin kantaväestön edustajat."

Taas sitä vääristetään tilastoja kuten toimittajasetä sanoikin. :)

Se Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen 4%-luku perustuu kansalaisuuteen, ja Suomessa asuu 4852 Somalian kansalaista, eli noin 0.09154% väestöä. 4/0.09154=43.7 eikä 20.
  
  1. joulukuuta 2008 10:57:40

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.hs.fi/artikkeli/Mit%C3%A4+Jussi+Halla-aho+oikein+taht
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Yhä harvempi nettirasisti puhuu laiskoista neekereistä, jotka vievät rehellisten suomalaisten työt. Maahanmuuton kriitikot ovat oppineet puhumaan kulttuurin, uskonnon ja yhteentörmäysten ongelmista."

Eli "kiljuskinit ovat oppineet uusia temppuja". :D
  
  1. joulukuuta 2008 11:01:54

Nimi : Markku
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Ei millään pahalla, mutta ota nyt iisisti. Henkilökuviin kuuluu ihmisten kotien kommentointi, eikä sillä ole varmaankaan mitään pahaa tarkoitusta. Toiseksi Mäkinen ei sano, että olisit vetänyt lukuja hihasta, vaan että sinulla on heikko lähdekritiikki käyttämiesi lukujen suhteen. Useimmat sanomalehdistä lukuja poimivat ihmiset syyllistyvät tähän.
  
  1. joulukuuta 2008 11:02:19

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Erkki todistaa viime yön kommenteillaan väkevästi, miten mahdotonta on toimia oikein. Kirjoitin jossakin tekstissä, että maahanmuuttajat tekevät melkein puolet maamme raiskauksista. Tämä oli virheellinen väite, ja yhtä virheellistä oli moittia Hesarin Mäkistä sen siteeraamisesta. En pysty rekonstruoimaan virheellisen väitteen syntyprosessia, mutta luultavasti olen tarkoittanut pääkaupunkiseutua, en koko maata.

Nyt olen poistanut Mäkiselle osoitetun moitteen sekä korjannut kirjoituksessa olleen virheellisen tiedon. Mutta kuten odottaa sopii, eihän tämäkään kelpaa.

Erkki: Miten oleellinen tuo virhe on? Jos maahanmuuttajat eivät teekään melkein puolta vaan ainoastaan 20% tietoon tulleista raiskauksista, kaatuuko koko korttitalo? Totta kai tällä sivustolla on asiavirheitä. Niistä saa huomauttaa, ja jos huomautukset näyttävät aiheellisilta, teen korjauksia ja otan opikseni.
  
  1. joulukuuta 2008 11:02:26

Nimi : semafori
  
Viesti : Halla-aholaiselle porukalle on kauhea paikka, jos "Mestarin" takapuolen nuoleminen ei jossain lehtijutussa toteudu täydellisesti.

Ihan vaan tiedoksi, että nykymedia etupäässä kritisoi ja ironisoi KAIKKIA poliittisia päättäjiä, ellei kyseessä ole nekrologi tai juttu puolueen äänenkannattajassa.

Vaativatko persut toverineuvoston hyväksyntää kaikille jutuille ja etukäteen? Luulisi Halla-ahon kestävän pienen kuittailun, koska hän itsekin tulkitsee hamoiksi osoittautuneet väitteensä aina vitsailuksi - ainakin sen jälkeen, kun asiaan on kiinnitety huomiota.

Persut - kaksoisstandardin kiihkeät kannattajat.
  
  1. joulukuuta 2008 11:03:42

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera: Nyt en löydä sitä tekstiäni, jossa on linkki TS:n uutiseen, mutta jos muistan oikein, siellä puhuttiin somalitaustaisista, ei Somalian kansalaisista. Vertailemme siis yhteismitattomia lukuja keskenään.
  
  1. joulukuuta 2008 11:07:01

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : jep
  
Viesti : Vera: tuo 43 -> 20 tippuminen johtuu siitä, etä netsit ovat oma-aloitteisesti ottaneet huomioon, että somalipopulaatio on todellisuudessa kaksinkertainen maassa olevian Somalian kansalaisten lukumäärään nähden.
  
  1. joulukuuta 2008 11:07:39

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tilastokikkailuista piittaamatta ei eliitti tahdo uskoa että somaleilla(kin) on omat kultturellit käyttäytymismallit jotka imetään jo äidinmaidossa ja jotka ovat ristiriidassa suomalaistem pelisääntöjen kanssa. Jos tämä asia myönnettäisiin niin sille voitaisiin tehdä jotakin. Mutta kun ei niin ei. Siksi herjan heitto ja todistelu puoleen ja toiseen jatkuu ja ongelmat vain pahenevat.

Toivoisi että edes julkisissa johtoportaissa olisi realistisesti ajattelevia henkilöitä mutta turhaa kaikki. Olisi isolla lekalla töitä.
  
  1. joulukuuta 2008 11:08:02

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (AIP kirjoitti): "Eihän häpeilijällä vahingossa satu olemaan Soneran tarjoama intter njetti käytössä? Itsellänipä nimittäin eilenillalla koko vieraskirjan sisältö vaihtui 26.11. tasolle eikä siitä tuoreemmaksi muuttunut. Tänäaamuna refreshiä hakatessa tilanne normalisoitui taas."

Luulisin, että kyseessä on ominaisuus, eikä liity Soneraan. Minullakin joskus on näkynyt sama tilanne ja liittynee kai tämän vieraskirjan tekstien (automaattiseen?)arkistointiin noiden linkkien alle, jonka aikana tapahtuu hetkellinen jumittuminen.
  
  1. joulukuuta 2008 11:08:51

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vaativatko persut toverineuvoston hyväksyntää kaikille jutuille ja etukäteen?"

No en minä ainakaan täällä ole mitään vaatimassa. Kai sitä nyt silti lähdekritiikkiä saa esittää. Jokainen saa sitten tehdä siitä omat johtopäätöksensä.

Enkä muuten äänestänyt PerSuja.
  
  1. joulukuuta 2008 11:09:15

Nimi : jellona
  
Viesti : Monikulttuurisuus... Otetaan esimerkkinä luonnon "monikulttuurisuus" Australiassa.

Australian toimiva ekosysteemi on kriisissä sinne tuotujen uusien lajien vuoksi. Lajit sopeutuvat hyvin mantereen ilmastoon mutta koska ne eivät ole osa mantereen ekosysteemiä niiltä puuttuvat luontaiset vastavoimat. Niiden hallitsemattomasti kasvava populaatio tuhoaa alkuperäisen ekologisen systeemin.

Aivan samoin kuin luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen, tarkoittaa myös kulttuurien monimuotoisuuden säilyminen samaa.
Haluammeko kulttuuristen ominaispiirteiden sekoittumisen samaksi homogeeniseksi massaksi? Emmekö me menetä koko evoluution rakentaman monimuotoisuuden? Eikö paras vaihtoehto olisi alueellisten ja rodullisten ominaispiirteiden säilyttäminen ja hedelmällinen kanssakäynti kansojen välillä?

Haluammeko maailman jossa kaikkialla on samat mäkkärit ja tivolit? Maailman jossa kaikki uskovat samoin...

Me hyväksymme helposti Amazonin intiaanien kulttuuriperinnön säilyttämisen. Me kannatamme Masaiden ja Maorien soturiperinteitä. On olemassa järjestö nimeltä UNESCO jonka tehtävänä on pyrkiä säilyttämään maailman perinteiden säilyttämistä. Eikö kulttuurien sulattaminen sodi tätä vastaan?

Suomalaiset ovat pieni etninen ryhmä maailmalla. Olemmehan mekin ole säilyttämisen arvoisia?

Maahanmuuttajiin ja maahanmuuttoon sijoitetut miljardit kannattaisi mielummin käyttää kohdemaihin kulttuuriperintöjen säilyttämiseksi ja sivistyksen lisäämiseksi, se olisi todellista auttamista.

Tuomalla tänne rajattomasti uutta kulttuuria me syömme samalla omaamme.
Yritysmaailmassa ajatellaan aina mitä lisä-arvoa uusi henkilö tuo yritykseen. Me voisimme miettiä samoin, edut ja haitat. Kannattaako panostaa, onko verorahojen sijoittaminen järkevää ilman vastaavaa hyötyä?

Tekisitkö sinä samoin, laittaisit 40.000€ sijoituksen ja saisit väärinkäsityksiä ja ongelmia vastineeksi, etkä mitään taloudellista hyötyä? Enpä usko...

  
  1. joulukuuta 2008 11:10:58

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : semafori

Viesti : Halla-aholaiselle porukalle on kauhea paikka, jos "Mestarin" takapuolen nuoleminen ei jossain lehtijutussa toteudu täydellisesti."


Kysymys kuuluu: Onko se sitten toteutunut jossain lehtijutussa täydellisesti?
Ja onko yhtään asiapohjaista juttua ollut missään? Esimerkkejä vaaditaan.
  
  1. joulukuuta 2008 11:12:38

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : semafori:

Luulisi Halla-ahon kestävän pienen kuittailun, koska hän itsekin tulkitsee hamoiksi osoittautuneet väitteensä aina vitsailuksi - ainakin sen jälkeen, kun asiaan on kiinnitety huomiota.

Kuten uusimmassa kirjoitin, eräät tulkitsevat pelkän kritiikkiin vastaamisen kritiikinsietokyvyn puutteeksi.

Annatko esimerkkejä "hamoista", joita olen selittänyt vitseiksi, vaikka ne sinun mielestäsi on sanottu vakavalla mielellä?
  
  1. joulukuuta 2008 11:13:34

Nimi : reino
  
Viesti : xor_rox: Tuolla Etelä-Pohjanmaalla sinänsä isänmaalliset isännät sanoo, että he ei suostu lukemaan näitä Halla-ahon tekstejä. ... On kuulemma yhden asian poliitikko. No onhan se tavallaan.

Mutta kun niiltä kysyy, että onko se mamupolitiikka rikki vai ei, niin vastaus on, että todellakin on.


Jotain pitäisi siis tehdä. Mutta oleellista ei ole se, lukevatko isännät Jussin tekstejä vai eivät, jos kerran tosiasiat ovat jo tiedossa ja asenne on oikea.

Pitäisi siis pyrkiä siihen, että eri puolueiden pohjalaiset ehdokkaat ottavat maahanmuuttokritiikin osaksi omaa kampanjaansa niiden muiden, siellä paljon tärkeämpien kysymysten ohella. Se olisi jo suuri askel eteenpäin, jos muutama keskustan ja kokoomuksen maalaisehdokas uskaltaisi olla kampanjassaan avoimen nuiva. Ja mieluusti vaikka vielä Eduskunnassakin.

Ja jos Jussin tekstit eivät kelpaa, niin pohdinnan tueksi voidaan toimittaa kuivia ja nuivia faktoja jossain muussa, tiivistetyssä muodossa.

xor_rox ottanee yhteyttä, jos haluaa ryhtyä Uuden Metsätoimiston etappimieheksi. Sama viesti muillekin ja taustalle juutuubista jääkärimarssi.
  
  1. joulukuuta 2008 11:14:40

Nimi : Jyri Nikander
Kotisivu : http://spaces.msn.com/jnikander
  
Viesti : Laitetaanpa Iltalehden tuore nettiuutinen "Vistbacka: Halla-ahoa käytetään perussuomalaisten mustamaalaamiseen" tänne.

Ja tässä vielä ote jutusta:
"Olen samaa mieltä siitä, että jos tänne otetaan pakolaisia, heidän pitää tehdä työtä samalla palkalla. Heillä pitää olla samat velvollisuudet ja oikeudet, mutta ei erityisoikeuksia."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812018681134_uu.shtml
  
  1. joulukuuta 2008 11:21:30

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta:Ja yksi näkökulma vielä Hesarin juttuun: toimittaja on tajunnut, ja tuo esiin vähintäänkin implisiittisesti, että Halla-ahon motiivi *ei* ole viha erirotuisia ihnmisiä kohtaan tai antidemokraattisen hallinnon tavoittelu.

"Yhä harvempi nettirasisti puhuu laiskoista neekereistä, jotka vievät rehellisten suomalaisten työt. Maahanmuuton kriitikot ovat oppineet puhumaan kulttuurin, uskonnon ja yhteentörmäysten ongelmista."

Minusta toimittaja tuo nimenomaan implisiittisesti esille, että kyseessä on nettirasisti joka on vain oppinut välttämään tietynlaista puhetta.

Hesarin juttu oli toki odotettua asiallisempi. Ei kyllä paljon mutta ei kai oikein muuta voi odottaakaan suvaitsevaistolta. He kun eivät ole vielä oppineet olemaan puhumatta ulkomaalaisten potkimisyhdistyksistä ihan asiallisenkin maahanmuuttokritiin kohdalla.
  
  1. joulukuuta 2008 11:21:51

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä ja valaiseva kommentti pravdan juttuun. Huomasin tosin suurimman osan noista pödyistä jo pravdaa lukiessani. Kuten pravdan oma eilinen äänestys kertoi, toimittaja epäonnistui täysin muilutusyrityksessään. Ei ollut edes yritys hyvä kymmenen. Vinkki erkkomedialle: seuraavaksi kannattaa lähettää joku hysteerinen naistoimittaja karjumaan empatianpuutetta - sekin vetoaisi enemmän. Mutta missä vaiheessa joku uskaltautuu asialinjalle? Löytyykö Suomesta ainuttakaan todellista toimittajaa ja oikeaa uutismediaa?
  
  1. joulukuuta 2008 11:22:04

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä niistä somalien ryöstöosuuksista. 12% mainitaan siis Optulan tämänvuotisessa raportissa viimeiseksi saatavilla olevaksi luvuksi (vuosi 2005). Ja nyt kyseessä näyttää olevan nimenomaan etniseen taustaan, ei kansalaisuuteen, perustuva tilastointi.
  
  1. joulukuuta 2008 11:22:25

Nimi : semafori
  
Viesti : Jouko: Kysymys kuuluu: Onko se sitten toteutunut jossain lehtijutussa täydellisesti?
Ja onko yhtään asiapohjaista juttua ollut missään? Esimerkkejä vaaditaan.

Jouko tajusi tapansa mukaan ja sisukkaasti väärin. Jos joka jumalan yksityiskohta jossain lehtijutussa ei vastaa Suomen Sisun hallinnon käsitystä, niin sisukkaat sekoavat ja kaipaavat kohdennettua lääkitystä raivoonsa.

Kuitenkin, kaikista poliittisista eläimistä kirjoitetaan suunnilleen samalla tavalla. Eli tavalla, jossa puolueen virallisilla foorumeilla ollaan eri mieltä. Muissa ryhmittymissä tähän on ilmeisesti totuttu, koska foorumit eivät täyty sensuurivaatimuksilla.
  
  1. joulukuuta 2008 11:24:24

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "No en minä ainakaan täällä ole mitään vaatimassa. Kai sitä nyt silti lähdekritiikkiä saa esittää. Jokainen saa sitten tehdä siitä omat johtopäätöksensä."

Kuulostaako muuten kauheen Nazilta?
  
  1. joulukuuta 2008 11:27:34

Nimi : koovee
Kotisivu : http://koovee.siperia.org/
  
Viesti : Luin tuon sunnuntain Pravdan jutun ja täytyy todeta, että on kyllä tosi heikoksi mennyt toimituksen taso. No, taas kerran muutama lukija lisää Scriptalle ja muutama vähemmän Pravdalle.
  
  1. joulukuuta 2008 11:35:04


guestbook © freebok.net