Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102376-102400

Nimi : Pasi Turunen
  
Viesti : Mitä teen: Vittuunnun UBB-koodiin

Siis kahen kilon siika:
http://www.youtube.com/results?search_query=kahen+kilon+siika&search_type=&aq=4&oq=Kah
  
  1. joulukuuta 2008 8:29:34

Nimi : Henri K
  
Viesti : Lukasin tuon Halla-ahon vasteen tuolle HS:n jutulle ja jäi kieltämättä sellainen maku että siellä on taas paska tirissyt lehden välistä kun sitä ollaan koteihin jaettu. Olisipa kiva joskus vielä lukea jostakin "oikeasta" lehdestä juttu Halla-ahosta joka kirjoitettaisiin niinkuin Jussi sanoo, eikä niinkuin toimittaja haluaisi Jussin sanovan. Täytyypä päivällä käydä jossain kahvilassa jospa löytäisi tuon "orginaaliversion" tuosta jutusta.

Kaikenkaikkiaan.. Jaksamisia Jussille ja perheelle!

Eipä näemmä kukaan ole meistä täydellinen, ei edes Jussi. En tiennytkään että hänelle tupakki maistuu.. Niin minullekkin. Paha tapa :(
  
  1. joulukuuta 2008 8:33:21

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesarin juttu ei ollut sen kummempi kuin mitä kirjoitetaan kenestä tahansa voimakkaita intohimoja herättävästä poliitikosta. Se oli tyyliltään "jutusteleva henkilökuva", johon kuuluvat tällaiset "human interest"-detaljit, joissa välttämättä tulevat näkyviin toimittajan omat asenteet ja se, millaisen kuvan hän tiedostamattaan tai tarkoituksella haluaa haastateltavasta antaa.

Toimittajat eivät ole koneita eivätkä erehtymättömiä: heidän työtään on tietää vähän kaikesta jotain, mikä tarkoittaa sitä, että tiettyyn aiheeseen perehtynyt huomaa aina epätarkkuuksia heidän jutuissaan. Kukaan ei muuta asenteitaan ja mielikuviaan päivässä: on täysin epärealistista olettaa, että punavihervasemmistolainen toimittaja yhtäkkiä kirjoittaisi täysin ylistävän artikkelin Halla-ahosta.

Kuitenkin, jos hän olisi halunnut tahallaan demonisoida, kuten Sanna Ukkola, juttu olisi ollut aivan toisenlainen. Itselleni tulee mielikuva toimittajasta, joka yrittää ymmärtää uutta ilmiötä mahdollisimman avomielisesti, ja onnistuu kohtalaisesti. Jussin tulkinta siitä, että häneltä on jäänyt oivaltamatta, ettei tässä ratkota olemassaolevia ongelmia vaan estetään tulevia, on uskoakseni oikea.

Jussin vastine on myöskin asiallinen - se on poliittista ja viestinnällistä dialogia.
  
  1. joulukuuta 2008 8:45:01

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesarin juttu oli suurilta osin ihan jees, kiitettävästi toimittaja oli suitsinut itseään. ;)

Jutun kommentissa sen sijaan vähän ihmetyttää sellainen henki (niin kuin yleensäkin), että ei kai halla-aholaisuuden perspektiivi ole se "neutraali" tai "oikea" tapa käsitellä asioita? Miksi vasemmistolaisuus tai vast. olisi yhtään sen "väärempi"? Eikö absoluuttisen Totuuden positio ole juuri esim. islamin (ja kristinuskonkin tietty) ominaisuus, johon sen kritiikki ainakin osittain suuntautuu?
  
  1. joulukuuta 2008 8:54:06

Nimi : Paavo Heiskanen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Lasketaanko tämä yksittäistapaukseksi? http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812018681099_uu.shtml
  
  1. joulukuuta 2008 8:54:51

Nimi : JanneK
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ihmeen paljon jaksaa ihmiset paasata tuosta Savonlinnan tapauksesta tietämättä asiasta yhtään mitään. Itse olen seurannut kohtalaisen läheltä lähes 15 vuotta erilaisia kansallismielisiä ilmiöitä enkä ole koskaan nähnyt että tarvittaisiin 10 miestä hakkaamaan yhtään ketään vaikka vastassa olisi ammattilaistason ottelija. Kehoittaisin odottamaan edes esitutkinnan valmistumista ennen kun alkaisin asiasta viisastelemaan täysin vieraan ihmisen blogissa.
  
  1. joulukuuta 2008 9:00:21

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen samaa mieltä kuin JT - ei pidä odottaa, että kaikki oitis "näkevät valon" ja alkavat olla samaa mieltä netsien kanssa nyt kun asiasta on päästy puhumaan. Emmehän me nyt hyvänen aika itsekään ole kaikista nyansseista samanmielisiä.

Ja yksi näkökulma vielä Hesarin juttuun: toimittaja on tajunnut, ja tuo esiin vähintäänkin implisiittisesti, että Halla-ahon motiivi *ei* ole viha erirotuisia ihnmisiä kohtaan tai antidemokraattisen hallinnon tavoittelu. Hänen tulkintansa mukaan kysymyksessä on eurosentrinen usko länsimaisen arvomaailman ylivertaisuuteen ja halu sen suojelemiseen - ja sehän pitänee niin Jussin kuin meidän monen muunkin kohdalla täysin paikkansa. Ei ole mikään pikkujuttu, että tämä on mennyt perille valtavirtamedian edustajalle, jolla on vieläpä tuollainen tausta.
  
  1. joulukuuta 2008 9:01:46

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tukea:
http://tomwalker.blogit.uusisuomi.fi/
  
  1. joulukuuta 2008 9:14:02

Nimi : Mikä Helsingin tyttöjä vaivaa?
  
Viesti :

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200812018652552_hi.shtml
  
  1. joulukuuta 2008 9:20:54

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : En itsekkään puolustele leikkelemistä sinänsä,mutta se lienee perheen oma asia?ja jos lapsi ei asiasta valita tai kärsi niin en näe mitään ongelmaa. "

Et varmaankaan taas usko omia puheitasi. Kyllä se Suomessa on laissa että lapsen pahoinpitely ei ole perheen sisäinen asia. Mutta jotenkin sen jotkut näyttävät kuitenkin hyväksyvän kun on kyse etnisestä kihinästä. Ja kuka sivullinen on näkemässä tai kuulemassa lapsen valitusta tai valittamattomuutta kun alapäätä viillellään? Kuitenkin jäljet ovat nähtävissä lääkärintarkastuksessa kuten se kuhmu tai ruhje päässäkin pahoinpitelyn merkkinä.

Herää hei!
  
  1. joulukuuta 2008 9:21:26

Nimi : (tyhjän)toimittaja
  
Viesti : Ei kukaan varmaan odota toimittajien tietävän kaikkea kaikesta. Virheitä tulee ja tekevälle sattuu. Olisiko kuitenkaan liikaa vaadittu siteerata haastateltua oikein. Eikös tämä ole ihan niitä alkeellisimpia asioita toimittajan työssä. Paitsi tietysti kaiken maailman sannuli-hannuli-tiedostavataavityypeillä.
  
  1. joulukuuta 2008 9:26:38

Nimi : TJPL
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kauppalehdessä:


http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=106275&tstart=0
  
  1. joulukuuta 2008 9:27:10

Nimi : Solifer
  
Viesti : "Kaikilla kielillä Ei"

"Eniten ulkomaalaisten raiskausepäilyjä oli pääkaupunkiseudulla, missä on myös suhteellisesti paljon nuoria ulkomaalaismiehiä. Helsingissä ulkomaalaisten tekemien raiskausten osuus oli noin 50 prosenttia.

Espoossa luku on vielä synkempi, lähes 70 prosenttiyksikköä."

http://www.seura.fi/?id=9261
  
  1. joulukuuta 2008 9:31:14

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "änen tulkintansa mukaan kysymyksessä on eurosentrinen usko länsimaisen arvomaailman ylivertaisuuteen ja halu sen suojelemiseen - ja sehän pitänee niin Jussin kuin meidän monen muunkin kohdalla täysin paikkansa."

Mielestäni Lotta on turhan jalomielinen Hesarin vasemmistotoimittajalle. Vertaus siirtomaaherroihin kertoi kyllä jostain muusta.

Euroopan monikulttuuristaminen tekee eurooppalaisen kantaväestön elämästä epämiellyttävämpää, kalliimpaa ja fyysisesti vaarallisempaa, kuin se olisi ilman monikulttuuristamista.

Jos kantaväestö hitaasti korvautuu etupäässä islamilaisesta maailmasta tulevilla maahanmuuttajilla, Eurooppaa sellaisena kuin me sen ymmärrämme ei enää ole.

Jos monikulttuuristaminen epäonnistuu, seurauksia on mahdotonta korjata tai ainakin yritykset korjata virheitä vaativat äärimmäisiä keinoja.
  
  1. joulukuuta 2008 9:35:08

Nimi : Uuno
  
Viesti : Olipas kaunis tuo tarina matkasta Neuvostoliittoon ja isomunk..ryntäisestä taistolaisneidosta. Kiitos siitä.
  
  1. joulukuuta 2008 9:38:54

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Vastenmielisintä Halla-ahon metsästämisessä ei ole niinkään Vihreät naiset kuin muutama täysfarisealainen mies. Sama henkilö jotka halveksii naisia erittäin törkeästi voi julistaa halla-aholaiset absoluuttiseksi pahaksi. (Ja jos tuo nyt todella on saman miehen kirjoitus suomi24-keskustelussa niin kaverihan lähinnä yllyttää väkivaltaan naisia kohtaan.) Toinen joka maileissään viljelee sanoja "neekeri" ja toteaa että Afrikan maitten aivovuoto ei voi olla suuri ongelma koska Afrikassa on niin vähän älykkäitä ihmisiä, esiintyy suurena moralistina ja tuomitsee "rasismin".

Mutta sanoisin kuitenkin että loppu hyvin kaikki hyvin. Tämän demonisoinnin ja kirkumisen lopputuloksena keskustelu maahanmuutosta mahdollistuu. Muutama henkilö saa tästä vielä sakot, mikä herättää tosin vielä paljon pahaa verta ja vihaa ja kärsimystä.

Sekä Soininvaara että Niemelä ovat todenneet että maahanmuuton ongelmista ei ole saanut puhua vaan se on ollut tabu. Eliitti on vaatinut kansaa ruotuun. "Olette renkejämme. Puhukaa vain mitä käskemme niin saatte ruokaa ja sirkushuveja."

Maahanmuutto ei enää ole ainakaan yhtä suuri tabu. Kiitos Halla-aholle, Ellilälle ja monelle muulle. Seuraavat keskustelijat voivat jo suht turvallisin mielin sanoa omalla niemellään "ei maahanmuutolle muslimimaista", "ei maahanmuutolle mustasta Afrikasta", "emme halua Suomesta Zimbabwea, emme halua Helsingistä Baghdadia", ... Muutamat ihmiset joutu(i)vat kärsimään siitä, että sananvapus saavutettiin. Vihreät ottivat tässä taistelussa sananvapauden puolesta Stasin ilmiantajan ja tsaarin kätyrin roolin.

  
  1. joulukuuta 2008 9:46:41

Nimi : jellona
  
Viesti : Huvittavaa sinänsä että hesarin juttua Halla-ahosta pidetään hyvänä. Juttu oli tökerö yritys olla oikeudenmukainen, hyvä se ei ollut.
No ehkä kuitenkin kaiken loanheiton jälkeen siinä oli jotain siedettävää. Halla-ahosta jäi jutun luettua hiukan typerä kuva. Jutun mukaan hän vetelee hatusta lukuja, laukoo typerän harkitsemattomia mielipiteitä, jne.

Haastattelu on yleensä, (ei Halla-ahon tapauksessa), kysymysten sarja jossa haastattelija antaa puheenvuoron haastateltavan omille näkemyksille. Ei ole oikein että haastattelija vesittää tai muovailee haastateltavan sanomisia haluamaansa muotoon. Tarkoitus on että lukija voi muodostaa oman käsityksen ko. henkilön ajatusmaailmasta, eikä haastattelijan. Mielestäni rivienvälistä oli luettavissa pilkallisuus ja leimaaminen. Ei vakuuttanut edelleenkään.

Mielestäni kyseessä on median taktiikan muutos koska median viharyöpytystekstit ja loanheitto ei ole ilmiötä maahanmuuttokeskustelusta hiljentänyt. Seuraava vaihe on ehkä sellainen että tehdään ko. asiasta keskustelu tyhmäksi ja naurettavaksi, kaivetaan henkilöiden taustoja lisää, pilkataan ja mustamaalataan taitavasti taitamattomuuden sijaan. Täytyy muistaa että kyseessä on sama lehdistö...
  
  1. joulukuuta 2008 9:56:33

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut että Hyysäri-Hesari vielä tekee haastattelun Jussista oli se sitten minkämoinen hyvänsä.

Kyllä on nyt kuningatarkin siellä kuhisevan kusiaispesän keskellä herännyt.
  
  1. joulukuuta 2008 10:09:48

Nimi : jellona
  
Viesti : Jos verrataan Halla-ahon juttuja Linkolan juttuihin on kyseessä varsin pliisua tavaraa.
Joukkotuhoa ja terrorismia kannattava Pentti oli mm. polkaisemassa vihreiden puoluetta käyntiin. Luonnonsuojeluliitto palkitsi hänet ympäristöpalkinnolla 1998 vaikka miehen ajatukset ovat aikamoisen radikaaleja.

Voidaanko Linkola yhdistää vihreisiin naisiin? Mielestäni voi aivan samoin perustein kuin Halla-aho persuihin.

Vielä pari vuotta sitten Linkola piti muutaman luennon mielipiteistään ja kukaan ei porissut mitenkään. Nyt Halla-ahon pikkunäppärä kritiikki on saavuttanut median kipupisteen. Media teki kärpäsestä härkäsen, kiitos sille!
Härkänen on vihainen, sillä on sarvet ja se on huomattavasti kärpästä suurempi.

Kiitos Jussi jaksamisesta, me tuemme!!
  
  1. joulukuuta 2008 10:11:49

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : seuraavat kommentit on poimittu Vihreänlangan eri keskusteluista:

- Onko heidän työhalujaan muuten selvitetty? Jos he ovat työhaluttomia, en yhtään ihmettele sitä maassa, jossa ulkomaalaisten syrjinnällä ja oman erinomaisuuden korostamisella on niin pitkät perinteet kuin Suomessa.

- On täysin selvää, että mm. Suomen pakolaispolitiikka on ollut syrjivää minimaalisuudessaan kautta aikain. Pakolaisia olisi pitänyt ottaa moninkertainen määrä, mitä on tehty.

- Valitettavasti tarkoitukseni ei ole etsiä parasta argumenttia tai keskustella sivistyneeseen tapaan. Olen jo löytänyt sangen selvät sävelet sille, miten ajattelen maahanmuuttopolitiikasta ym..

Kommentoijana on Petri Honkanen, joka on muunmuassa ollut ehdolla Lahden kunnallisvaaleissa. Näillä kommenteilla hän ansaitsisi voittaa äänestyksen vuoden vihreäksi päiväuneksi. www.vihrealanka.fi/uutiset/aanesta-vuoden-vihrea-paivauni.

Taitaa olla ainut kirjoittelija kyseisellä sivustolla jonka tekstejä on poistettu. seuraavaa kommenttia sieltä ei enää ainakaan löydy:
"Perusnatsien retoriikka vain toimii niin. He peittelevät omaa rasismiaan taloudellisilla argumenteilla, ja mikä kummallisinta, myös nationalistiselle retoriikalla. Ihan muin nationalismi olisi yhtään sen parempaa kuin rasismikaan."

  
  1. joulukuuta 2008 10:16:01

Nimi : mmm
  
Viesti : "Asiantuntijat ovat arvioineet, että Suomessa tapahtuu vuosittain 15 000 raiskausta. Yli 14 000 tapausta jää ilmoittamatta poliisille."

Mistäköhän tuo 14000 näkymätöntä raiskausta oikein tulee? Voin kyllä kuvitella, että feministitutkijan unissa varmasti tapahtuu useita raiskauksia, varsinkin baari-illan jälkeen, jolloin feministinainen on päätynyt yksin kotiinsa. Mutta että lasketaanko puutteessa elävän feministin kokemat unissa tapahtuneet "raiskaukset" näihin tilastoihin ja onko se tieteellisesti pätevää ottaa mukaan mielikuvituksellisia raiskauksia? On toki myös mahdollista, että raiskaus on sekin, kun joku mies katsoo feministitutkijan tissejä julkisella paikalla, sitä vain ei ole vielä kirjattu lakiin raiskaukseksi, vaikka sitähän se tietenkin on!
  
  1. joulukuuta 2008 10:18:54

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Liekköhän viimeaikaisella hässäkällä osuutta sarjakuvan tekstitykseen?

http://media.ksml.fi/escenic/escenic_sarjakuvat/6145515.jpg
  
  1. joulukuuta 2008 10:25:36

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Kun jossain vaiheessa Kanadassa tuli ilmi että yksinhuoltajanaisten poikakaverit syyllistyvät erityisen paljon lasten kuolemantuottamukseen, feministit alkoivat selittää että perheissä (isien taholta) tapahtuu yhtä paljon kuolemantuottamuksia mutta lääkärit hyväksyvät perheitten selitykset että kyseessä oli onnettomuus.

Argumentaatio kaatui siihen että lapsia ei edes kuollut niin paljon että selitys olisi teoriassakaan voinut olla totta.

Tämä 15000 on ilmeisesti samallalailla tuulesta temmattu.

Vai mihin se perustuu ? Siihen montako kertaa johonkin tukikeskukseen on tullut yhteensä puheluita ?
  
  1. joulukuuta 2008 10:29:41

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Feministien mieltä vaivaavista raiskauksista: Onhan rasismi-termiäkin jo käytetty tarkoittamaan niin monta hommaan liittymätöntä asiaa, että eiköhän raiskauskin voida venyttää "henkiseksi" tai "virtuaaliseksi" raiskaukseksi, ainakin palopuheissa.
  
  1. joulukuuta 2008 10:30:06

Nimi : RR
  
Viesti : Vistbacka & piirikokous & Halla-aho

Päivän Pohjalaisen uutispuolella on kirjoitettu PS:n piirikokouksesta Seinäjoella ja kuinkas ollakkaan, mikäs oli jutun pääasiallinen aihe(piiri):

"Perussuomalaisten kansanedustaja Raimo Vistbacka kiistää jyrkästi, että puolue olisi jakaantumassa kahtia maahanmuuttopolitiikassa. Puolue aikoo saada edustajan läpi europarlamenttivaaleissa ilman vaaliliittoja.
Perussuomalaisiin ei ole syntymässä kahta leiriä suhteessa maahanmuuttopolitiikkaan eikä puolueeseen ole syntynyt äärioikeistolaista siipeä, vakuuttaa alajärveläinen kansanedustaja Raimo Vistbacka puolueen piirikokouksessa Seinäjoella.
Puolue on joutunut ryöpytykseen lähinnä helsinkiläisen Jussi Halla-ahon monikulttuurisuutta ja maahanmuuttopolitiikkaa kärkevästi arvostelevien blogikirjoitusten takia. Halla-aho valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon sitoutumattomana perussuomalaisten listalta.
Vistbacka sanoo kannattavansa Halla-ahon kritiikkiä.
- Olen samaa mieltä siitä, että jos tänne otetaan pakolaisia, heidän pitää tehdä työtä samalla palkalla. Heillä pitää olla samat velvollisuudet ja oikeudet, mutta ei erityisoikeuksia.
Hän näkee median Halla-aho-uutisoinnissa ajojahdin piirteitä.
- Tässä pelätään perussuomalaisten suosiota ja yritetään mustamaalata puoluetta. Halla-ahon kirjoitukset ovat johdonmukaisia ja hienosti formuloitu, jos niitä lukee enemmän, hän sanoo.
Hän pitää kohua nostattaneita blogikatkelmia asiayhteydestään irrotettuna.
- Ehkä Halla-aho tarkoituksella ärsyttää lehdistöä ja katsoo kun toimittajat juoksevat tähän kuoppaan, Vistbacka arvelee.
Vistbacka vastustaa nykyisten pakolaiskiintiöiden kasvattamista ja antaisi rahaa lähtömaiden naapurimaille ja siellä olevia pakolaisleireille, jotta pakolaiset voisivat nopeammin palata kotimaahansa.
- Vaikka ottaisimme kuinka paljon pakolaisia Suomeen, emme pysty näiden maiden ongelmia poistamaan,Vistbacka muuraa Suomen ulkorajoja.

Niinpä niin.

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=378848&Title=Vistbacka:+Puolue+ei+ole+hajoamassa
+kahtia
  
  1. joulukuuta 2008 10:31:34


guestbook © freebok.net