Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102351-102375

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En tiedä, jotenkin tämä mamu-homma ei vaan herätä kiinnostusta siellä, missä mamuja ei ole. Jotain pitääsi tehdä, koska potentiaalia näille ajatuksille on myös periferiassa.

Tässähän jo alkaa kuulostaa puolueen moottoriturvalta, mutta perussuomalaiset toimii myös periferiassa. Ihan lapin perukoilla asti.

Puolueella on tietysti paljon muitakin näkemyksiä ja maahanmuuttopolitiikka ei ole kaikille se keskeisin ala, mutta viimeisin puolueen kanta löytyy tästä:

http://pasisalonen.blogit.uusisuomi.fi/2008/10/07/tyonteko-paras-kotouttaja/

Vaikka Jussi onkin Mestari niin diktaattoria hänestä ei sentään tule :)
  
  1. joulukuuta 2008 2:21:36

Nimi : Kipinä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : xor_rox,

Sano niille Pohojammaan isännille, että Jussi, vaikka onkin tohtorismies, muistuttaa enempi talonpoika-Jussia kuin sitä Aatua.

Jussi se on vaan kova mies kirjotteleen. Ja hyvä niin.
  
  1. joulukuuta 2008 2:23:30

Nimi : Erkki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika veikeää, kommenttini perusteella tuo raiskausargumentti "melkein puolet raiskauksista on maahanmuuttajien tekemiä" on puoli vuotta vanhassa tekstissä muuttunut "viidennekseksi".

Aikamoista purukumia ovat nämä mamu-argumentit täällä. Sinänsä hyvä, että noinkin härski valhe korjataan, mutta nyt sitä argumenttia ei ole sitten täällä koskaan ollutkaan. Puf, se katosi maailmasta.

Noita omia valheita taitaa olla blogi-formaatissa vähän liian helppo kadottaa jäljettömiin, vaikka tuollakin luikurilla on tätä mamu-messua puoli vuotta höystetty.

  
  1. joulukuuta 2008 2:28:04

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Erkki, miten ko. kirjoituksessa ollut virhe olisi pitänyt korjata niin että korjaustapa olisi tyydyttänyt sinuakin? Vai olisiko se pitänyt jättää korjaamatta?
  
  1. joulukuuta 2008 2:38:09

Nimi : pohdiskelua
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kovin erikoista laskutaitoa ei vaadita senkään oivaltamiseen, että yhdelläkään nyt kolmikymppisellä ihmisellä ei ole isoisää, joka olisi 1900-luvun alussa ollut rakentelemassa yhtään mitään.

Tämä väitehän ei pidä laisinkaan paikkaansa, ottaen huomioon että mies voi tehdä lapsia vaikka kuusikymppisenä.
  
  1. joulukuuta 2008 2:38:12

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Noita omia valheita taitaa olla blogi-formaatissa vähän liian helppo kadottaa jäljettömiin, vaikka tuollakin luikurilla on tätä mamu-messua puoli vuotta höystetty.

Jäähän tuo virhe ainakin tähän näkyviin.


Tuon Seuran artikkelin mukaan 50 prosenttia Helsingissä ja 70 prosenttia Espoossa. On aika selvää, että koko maan luvun täytyy olla pienempi.

Me varmaan seuraamme varmaan eri keskusteluja, mutta ei tuota ( puolet Suomen raiskauksista ) kyllä ole minusta käytetty juuri missään.
  
  1. joulukuuta 2008 2:44:58

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niin no kun teille pohojanmaan isännille ei ole tämä asia niin auennut, jotta teille kaikki pakolaiskeskukset sinne jos ei tykkää.
  
  1. joulukuuta 2008 2:50:09

Nimi : Erkki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuten sanoin, hyvä, että valheet korjataan.

Korrektia olisi jättää merkintä korjauksesta, koska alkuperäinen teksti on nyt poissa ja keskustelua on käyty esim. tämän blogin tilastolukujen totuudellisuudesta. Nyt tuolta on pohja poissa, vaikka fakta on, että luku oli hanurista tempaistu.

Pientä nöyryyttä totuuden edessä kaipaan, ja kommentin silloin kun argumentin perusta on väärä. Ei pelkkää pyyhekumia.

  
  1. joulukuuta 2008 2:51:20

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Varovasti ehdotin pakolaiskeskuksen perustamista Etelä-Pohjalaiselle kunnanvaltuutetulle, mutta se ei oikein kelvannut. Harmi.
  
  1. joulukuuta 2008 3:00:55

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Njah...

Kun Millwall vedetään esiin, niin olisi syytä varmaan mainita myös <b>Paavo Arhinmäen</b> suosikkijoukkue.

Paavon suosikkijoukkue on Chelsea. Tämä joukkue tunnetaan etenkin siitä, että sen kannattajayhdistys Headhunters on tunnettu väkivaltaisesta käytöksestään, rasismistaan sekä kontakteistaan valkoista ylivaltaa ajaviin äärioikeistolaisiin ryhmittymiin.

Arhinmäki oli perustamassa myös FC Jokerien kannattajayhdistystä 116% Boysia.

Onkohan 116% Boysissa haettu vähän samaa fiilistä kuin Headhunterissa?

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/03/31/vasemmistolaiset-kusettavat-sinua-duunari/

Jk. Kekke:
Minä olen Sisun jäsen. Minä en ole rasisti.

Tähän tekisi mieleni sanoa myös jotain henkilökohtaisesti (Ei siis lyhyehköön kaveriini viitaten)...

Mutta aivoni ajattelevat (vielä) - on myöhä, siis hyvää yötä...

(Hyi Teitä, jotka edes uskallatte ajatella rasistisia fantasioita Kullervo-sedästä... petipunkki tulee ja puree... ja mörkö tulee kaapista... ja <b>Jani Pelkonen</b> itkee niin, ettet saa nukuttua... ja.... ja ...)
  
  1. joulukuuta 2008 3:05:26

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paavon suosikkijoukkue on Chelsea. Tämä joukkue tunnetaan etenkin siitä, että sen kannattajayhdistys Headhunters on tunnettu väkivaltaisesta käytöksestään, rasismistaan sekä kontakteistaan valkoista ylivaltaa ajaviin äärioikeistolaisiin ryhmittymiin.

Jep.

Tosin totuuden nimessä on mainittava, että Headhunters ei ole Chelsean ainoa kannatusyhdistys ja kaikki Chelsean kannattajat eivät tietenkään kuulu yhdistyksiin.

Yllättävää kuitenkin, jos se Kajaanin Sanomien pääkirjoituksen kirjoittaja on Arhinmäen kaveri. Ei pitäisi ruveta Soinille naputtamaan jalkapallohuliganismista yhtään mitään.

Toisaalta vastaisi aika hyvin todellistakin poliittista tilannetta jos perussuomalaiset rupeaisivat Suomen Millwall ( kunnon ladit) puolueeksi ja Vasemmistoliitto Suomen Chelsea ( ostojengi ) puolueeksi. Saataisiin samalla vähän säpinää politiikkaan ;)

Itse en kyllä noista kalinajoukkueista perusta. Läheisin on ehkä Tottenham, jonka suomalaiset kannattajat ovat jaloja oikeuden sotureita.
  
  1. joulukuuta 2008 3:19:31

Nimi : Muoti vaihtuu
Kotisivu : Tyylikäs terroristi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...sen isäntä: hoikka reisitaskuhousuinen mies, tupakka suussa."

Vastaavasti HS kirjoitti seuraavaa Mumbain kiinni jääneestä terroristi Kasavista (yllä olevan kuvan mukaan):

"...ja ainakin valokuvassa rennon tyylikkäästi pukeutunut nuori mies"

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135241525153

Kylläpä ne tyylisuuntaukset muuttuvat nykyään.
  
  1. joulukuuta 2008 3:51:59

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Mitä teen: jumalan työtä

Nikopol rerun:

Nimi : Nikopol

Viesti : Tilastoista, luvuista, tulkinnasta ja valehtelusta. Oletus, vaikkakin ääneen lausumaton, tuntuu olevan että jos nuivistin luvut voidaan mitenkään tulkita toisin tai jos on olemassa keskenään ristiriitaisia lukuja/tilastoja tai jos luvuissa on vähääkään epäselvää tai täsmennettävää, nuivisti valehtelee rasistisin motiivein.

Tilastojen laadinta ei ole yksittäisen yksilön työtä. Tietoja keräävät ja tilastoja laativat viranomaiset, etujärjestöt ja tutkimuslaitokset joilla on siihen resurssit ja pääsy tietokantoihin. Me yksittäiset kiinnostuneet olemme toisten keräämien ja julkaisemien tietojen varassa. Koska joitakin meitä kiinnostavia asioita ei ole tutkittu tai julkistettu, voidaan meidän päätelmissämme aina osoittaa puutteita ja virheitä. Ja jos tulkinnanvaraa löytyy -> rasisti valehtelee.

Mikä on totuus somalien työllisyydestä? Vastaus: kukaan ei tiedä, ja se joka voisi tietää, ei kerro. Pravdan toimittajan luku on pelkkä luulotieto jos Jussinkin on.

"Somali" on etninen määritelmä joka kattaa Suomen kansalaisuuden saaneet, oleskeluluvan saaneet, turvapaikanhakijat, eri maiden somalikansalaiset Suomessa, passittomat, turistit, vangit, opiskelijat, vauvat, vaarit. Koska tilastointia ei ideologisista syistä tehdä etnisin perustein vaan ryhmittäin (somalin kieli äidinkielenä, Somalian kansalaiset, Suomen kansalaiset, työikäiset, työvoimaan kuuluvat...) emme saa koskaan tyhjentävää vastausta kysymykseen joka meitä kiinnostaa, ja jonka pitäisi kiinnostaa politiikantekijöitäkin, koska se liittyy olennaisesti huoltosuhteeseen ja yhteiskunnan kantokykyyn: kuinka suuri osa somaleista käy oikeissa töissä? Tai se toinen juttu: kuinka suuri osuus rikollisuudesta (esim raiskauksista) johtuu suoraan humanitäärisesta maahanmuutosta?

Tietokoneiden aikana ainoa selitys tiedon puuttumiseen on se, ettei kaikkea haluta tiedettävän.

Sitä ei etnosensitiivinen systeemi pysty sulattamaan että totuus ja avoimuus on kaikkien etu - ennen kaikkea niiden etnojen itsensä.

Sinä päivänä kun valtio julkaisee täydellisen, kattavan ja verifioitavissa olevan selvityksen siitä että maahanmuuttajat eivät tee rikoksia tai maksa yhteiskunnalle merkittävästi enempää kuin kantaväestö eivätkä tuo mukanaan mitään yhteiskunnallemme haitallista, lakkaan olemasta nuiva. Tapahtuneeko piankin?
  
  1. joulukuuta 2008 5:29:43

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Lainasin siis Nikopolin tekstiä tuossa. ":t unohtuivat.

Hyvää huomenta.
  
  1. joulukuuta 2008 5:37:35

Nimi : JohnnyB
  
Viesti : Kymmenen todennäköisesti Halla - Ahon äänestäjää pieksi ulkomaalaisen Savonlinnassa. Tähänkö on jo menty ? Stoppi rasismille heti !
  
  1. joulukuuta 2008 5:40:07

Nimi : JohnnyB
  
Viesti : Siis Halla - Ahon kannattajaa. Hallis on rikollisten suosiossa.
  
  1. joulukuuta 2008 5:45:57

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Soini viime lauantaina. [link=http://areena.yle.fi/toista?id=1686475]

Ei huono ollenkaan.
  
  1. joulukuuta 2008 6:18:23

Nimi : Juha J.
  
Viesti : linkki vituroilleen mutta kopsatkaa selaimen osoiteriville

http://areena.yle.fi/toista?id=1686475

  
  1. joulukuuta 2008 6:23:53

Nimi : AIP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen

Viesti : Nähtävästi sain bannin tai jotain... En ainakaan lyödä enää kirjoituksiani tältä päivältä, jotan kaipa se on se sensuuri: Rasismia ei saa kritisoida.


Eihän häpeilijällä vahingossa satu olemaan Soneran tarjoama intter njetti käytössä? Itsellänipä nimittäin eilenillalla koko vieraskirjan sisältö vaihtui 26.11. tasolle eikä siitä tuoreemmaksi muuttunut. Tänäaamuna refreshiä hakatessa tilanne normalisoitui taas. Tämän siis huomasi siitä kun yritti katsella kaikkia kirjoituksia päivämäärineen, eikä vain omiaan :)

Sonerahan lupaili tuottaa asiakkaillensa lapsipornofiltteriä tilauksesta käyttöön ja tämän toteutukseen tarvitaan nk. transparent proxy elikkäs lävitsekuultava välimuisti. Olisi helppo pistää asia tämän piikkiin.

Tai sitten Freebookilaiset palauttivat jonkun väärän päivän varmuuskopion, mutta silloin kyllä ihan kaikki muutkin olisivat törmänneet samaan ongelmaan.
  
  1. joulukuuta 2008 6:55:00

Nimi : Maailmanmies
  
Viesti : Olen laitellut Sannalle muutaman kerran palautetta jutuistaan. Yhteensä ehkä kuutisen meiliä. Viimeisessä kuittailin, että "rasisti" on työmatkalla maassa missä kuukin on kuumempi.

Sannan mukaan on tullut sen verran paljon aggressiivista (en kyllä tiedä miksi) palautetta, että vastaisuudessa pitää ottaa yhteyttä esimieheensä Tapio Sadeojaan.

Yhyy ! Kyynel !
  
  1. joulukuuta 2008 7:06:05

Nimi : Bodyguard
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Oikeasti, Halla-ahon [on saatava[/b] henkivartija, joku bodyguardi!! Tuo Hesarin juttu oli tavallaan niin paljastava, että kuka tahansa kaheli pystyy sen perusteella löytämään H-a:n. Parempi olisi ottaa bodyguardi suosiolla. On täälläkin keskustelussa nähty jo epämääräisiä uhkauksia. Tekeekö kukaan tämän asian hyväksi mitään? Tarvitaan loppujen lopuksi vain yksi pahalta haiseva, nuoria tyttöjä stalkkaava ja väkivallasta hurmioitunut esperanton osaaja ja juttu on sitten sitä myöten valmis.. :( :(
  
  1. joulukuuta 2008 8:02:31

Nimi : *-*
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tartteis pukin konttiin noita paitoja xP
  
  1. joulukuuta 2008 8:05:22

Nimi : TJPL
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : "Kymmenen todennäköisesti Halla - Ahon äänestäjää pieksi ulkomaalaisen Savonlinnassa. Tähänkö on jo menty ? Stoppi rasismille heti !"

Oliko Halla-aho ehdolla Savonlinnassa?
  
  1. joulukuuta 2008 8:21:48

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai että semmonen juttu Pravdassa. Nooh parempaan suuntaanhan toi jo oli, kunnei toimittaja edes kertonut pääkallomaihareista ja lahkeensuusta pilkottavasta väkäpäisestä hännästä mitään.

Toimittajille ja muille vastaaville olmeille pitäisi kyllä järjestää jonkinlainen info internet-ilmiöistä ja kuinka niihin kannattaa suhtautua.
Nopeasti tulee mieleen Rickrollaus[link], [link=http://www.youtube.com/results?search_query=kahen+kilon+siika&search_type=&aq=4&oq=Kah]Kahen kilon siika, Goatse, 2girls1cup (2 viimeistä saatte kyllä etsiä itse :-P) jne.

Sinällään koko Mestari-skene ei ole mitenkään uutta tuotantoa, vai miten muuten selitätte M.A.Nummisen ja CMX:n?
  
  1. joulukuuta 2008 8:24:37

Nimi : Jack
Kotisivu : mikä näitä tyyppejä ajaa eteenpäin
  
Viesti : Olisi mielenkiintoista tietää, mikä ideologinen tai psyykkinen taustavoima saa jotkut olemaan äärivenäläismielisiä (kts. linkki).

Viron vertaaminen natsi-Saksaan on mielestäni historian valossa paha loukkaus. Ymmärrän vähemmistöjen oikeudet enkä kannata syrjintää. Viron venäläistä "vähemmistöä" ei kuitenkaan uhkaa ainakaan välitön sukupuutto, koska siihen kuuluu ainakin toistaiseksi vielä yli 170 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa ja äidinkielen perusteella vieläkin enemmän (esimerkiksi Kazakhstanissa venäjää puhuu 95% asukkaista, mutta etnisiksi venäläisiksi määritellään vain 30% asukkaista). Virolaiseen, muita kansoja natsien lailla sortavaan "enemmistöön" sen sijaan kuuluu noin 900000 ihmistä, jossa luvussa on mukana jo ulkovirolaisiakin.

Jos Viron vapaaehtoinen kuuluminen Neuvostoliittoon (eli käytännössä Venäjään, koska Neuvostoliitto oli tekosyy, jolla imperialistinen Venäjän alisti muita kansoja päämääränään niiden etninen tuhoaminen) olisi jatkunut niin kauan kuin Venäläiset halusivat sen jatkuvan, Viro ja virolaisuus olisi tuhottu totaalisesti tältä planeetalta.

Ovatko nykyiset "Venäjän ystävät" juuttuneet jonnekin menneisyyteen, jolloin he kannattivat kommunistista Neuvostoliittoa ideologisista syistä, eivätkä he pysty luopumaan Neuvostoliiton ihailusta, vaikka sen tilalla on uusrikkaiden ja oligarkkien kapitalistinen Venäjä? Ehkä näiden ihmisten pitäisi kääntyä psykiatrin puoleen?

Virossa ikävä kyllä oli myös venäläismielisiä kommunisteja (kuten Suomessakin), jotka oikeasti halusivat Viron liittämistä Neuvostoliittoon. Tämä porukka edusti kuitenkin vähemmistöä. Jos asiasta olisi järjestetty kansanäänestys kesällä 1939, enemmistö virolaisista ei olisi kannattanut liittymistä Neuvostoliittoon. Seuraavana kesänä ei enää järjestetty vapaita vaaleja vaan vaalit kommunistien tyyliin (kannattaa lukea kirja "Viron kohtalonvuodet", jossa on hyvä selostus näistä vaaleista), joiden lopputulos oli jo ennalta selvä. Muodollisesti Viro siis liittyi Neuvostoliittoon vapaaehtoisesti, mutta todellisuudessa siitä ei ollut kyse. Ehkä vanhat stalinistit eivät kykene myöntämään sitä, että kommunisti-vaaleissa olisi ollut jotain väärää, ja tästä johtuu heidän ristiriitaiselta vaikuttava toimintansa.
  
  1. joulukuuta 2008 8:27:49


guestbook © freebok.net