Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102276-102300

Nimi : svobo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : eiköhän nuo savonlinnan tapauksen rasistiset piirteet ole ihan normaalia monikulttuurisuuteen kuuluvaa kulttuurien yhteentörmäystä. en oikein usko, että 10 miehen porukka on tuumannut, että katos prkl, tuossa talossa asuu neekeri ja napannut kettingit mukaan ja mennyt pieksemään tämän kotirauhaa häiriten.
  
  30. marraskuuta 2008 23:13:24

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Vähän epäilyttää että olisi pyritty rikastinta käyttämään jonkun sukulaistyttöön tai tyttöystävään"
Tai käytetty. Ex-kämppikset toivat (joskus tönivät, kerran näin heidän kantavan) aina porukalla yksinäisen suomalaisen naisen (tai tytön, ikähaarukka näytti olevan noin 15-25 mutta en minä tietenkään henkkareita pystynyt pyytämään) keskenään kiivaasti mölöttäen omaan soluunsa, ja (joka kerralla siis eri) tyttö lähti sitten aina niin kovalla kiireellä aamulla etten ehtinyt juttelemaan kertaakaan, pari kertaa näin tytön juoksevan pois alueelta talon sisäpihalla taakseen katsomatta aamutuimaan.

Tälläistä vakio-kulttuurinrikastusta. Jos lähdetään käräjöimään Suomessa, niin suvaitsevaiset tuomarit eivät tietenkään tuomitse (ja saat maksaa kultamunien oikeidenkäyntikulut) mutta jos lähdet noin tekemään mihinkään muualle kuin Pohjoismaihin, niin pääset tytön sukulaispoikien "käsittelyyn" aika nopsaan.

Haluaisiko joku pohtia kanssani, miten muuten tuollaisen ilmiön saa loppumaan kuin suvun tyttöjen "kunnian puolustamisella" Italian tai Espanjan malliin?
  
  30. marraskuuta 2008 23:13:52

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nikopol, lämpimät kiitokset erittäin perusteellisesta Talibbonen-analyysistä. Asiaan liittyen, olisipa hauska kuulla tohtoriparivaljakon seikkaperäiset ohjeet siitä, miten opettajan tulisi kohdata esimerkiksi tällaisista perheistä tulevia oppilaita:

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/HS20060514SI1YO02vn8

Riittääkö se, että opettaja kohtelee heitä rehdisti ja tasa-arvoisesti suomalaisen äidin suomalaisina lapsina vai pitäisikö isienkin kulttuurit ottaa jollakin tapaa huomioon?

PS Haluan lukea analyysin uudestaan, eläytyen ja resitoiden. Se on vaikeaa, jos tekstissä ei ole pilkkuja.

  
  30. marraskuuta 2008 23:14:04

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Nähtävästi sain bannin tai jotain... En ainakaan lyödä enää kirjoituksiani tältä päivältä, jotan kaipa se on se sensuuri: Rasismia ei saa kritisoida."

... Tämä on väärä johtopäätös! Vieraskirja oli hetken seskaisin myös muilla, ei vain sinulla.

Päädyt ilmeisesti usein väärään johtopäätökseen? Oletko miettinyt että syynä olisi se ettet vaivaudu selvittämään asioita ennen kuin alat vaahtoamaan.


  
  30. marraskuuta 2008 23:18:15

Nimi : P
  
Viesti : "Hävettää kohta olla suomalainen: "Nähtävästi sain bannin tai jotain... En ainakaan lyödä enää kirjoituksiani tältä päivältä..."
Siis täältäkö? Kyllä mä ainakin tuosta taaksepäin kelaamalla löydän monta kirjoitustasi... et kai tehnyt samaa virhettä kuin se Keravan Keijo? Eli et huomannut noita siirtymislinkkejä?"

Oliskos Keravan keijo = Hävettää olla.. ?
  
  30. marraskuuta 2008 23:18:39

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Kainuun Sanomien pääkirjoituksen mukaan Jussi Halla-aho on "eniten tarjoilija". :)

Tietysti vaaleissa menestyy se, joka tarjoilee eniten!
  
  30. marraskuuta 2008 23:19:14

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
  
Viesti : Selvennän vielä sen verran, että naiset olivat aina pahasti kännisen näköisiä, ja joskus kun eteisestä suomeakin mölinän keskeltä kuului niin se oli sellaista kännisen sopertelua. Aktiivisen vastarinnan merkkejä ei kuitenkaan kertaakaan näkynyt tai kuulunut, joten en tehnyt asialle koskaan mitään. Sehän olisi ollut kuulapää-kiljuskini-neekerit-vie-mun-naiset-rasismia, ja siitä olisin saanut tuomion.
  
  30. marraskuuta 2008 23:19:17

Nimi : new-shit
  
Viesti : Savonlinnassa pääsi valitettavasti persujen listalla valtuustoon yksi aktiivinen kuulapää, jota tituleerataan selän takana vänrikki nappulaksi tai taistelukääpiöksi (pienen kokonsa vuoksi). Kaveri tunnetaan juuri kebabravintoloiden ikkunoiden kivittämisestä, isompikokoisten mamujen kanssa riidan haastamisesta, ja suurista uhopuheista. Sellaisen tyypin ehdolle asettaminen ei minusta tehnyt kovin hyvää persuille.

Vänrikki nappula on juuri peruskuulapää, jonka kaljuun päähän on tatuoitu suuri vaakunaleijona, ja joka kulkee pitkässä nahkapalttoossa ja venyttelee 165 sentin pituuttaan mahdollisimman korkeaksi. Jospa hän nyt olisi tullut edes vähän järkiinsä eikä enää tekisi moisia typeryyksiä.

Mahdolliset tekijät hän kyllä tuntee varmasti, kun on vuosikausia ollut paikallisen nahkapääjengin johtohahmoja. Mikäli uutinen nyt pitää paikkansa, toivottavasti ei. Aito hommalainen ei tee tuollaista.
  
  30. marraskuuta 2008 23:19:25

Nimi : Zngr
  
Viesti : Svobo: no näinpä. Enkä usko, että nämä 10 sankaria ovat mitään mallikansalaisia muutenkaan.

Tämä tietenkin tullaan uutisoimaan ympäriinsä esimerkkinä siitä kuinka tavallinen suomalainen mies rutiininomaisesti yhtäkkiä keksii 9 lajitoverinsa kanssa, kolmen stoben jälkeen, että pojat mitä jos hakataan ULKOMAALAINEN, ja etsivät sitten lähimmän luukun josta tietävät että semmoinen voi löytyä.

Sen jälkeen he menevät kotiin hakkaamaan vaimojaan, kunnes sammuvat kolmannen kossupullon ollessa viittä vaille valmis. Muutamalla on varmaan jossain pöndellä metsästyskiväärikin. Ja kalapuikkoviikset. Ja yksi tuntee jonkun joka on kerran nähnyt Suomen Sisun sivut ja kiihottunut TOHTORI VIHAN blogista.
  
  30. marraskuuta 2008 23:21:44

Nimi : Oikeasti huolissaan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuossa vieraskirjan etusivulla alkaa olemaan melkoisen miehekäs kasa noita viestejä. Olisikohan mahdollista että herra valtuutettu saisi määrärahoja avustajaan jonka tehtävänä olisi vain siirtää viestejä varastoon. Alkaa tämä viestien syntyminen vaan saavuttaa kohta sellaisen pisteen että ei enää yksi mies niitä puolipäiväisesti arkistou.
  
  30. marraskuuta 2008 23:23:08

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : On erinomaista että Vieraskirjasta on tullut näin suosittu, ja muun muassa Akateemisen naisen vierailu piristi. Suosion varjopuoli on se, että parinkin päivän poissaolon jälkeen menee monta tuntia kertyneen keskustelun läpi kahlaamiseen. Ja jollei sitä tee, tipahtaa kärryiltä Valtakunnan (sic!!) tapahtumien seuraamisessa.
  
  30. marraskuuta 2008 23:28:16

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "eiköhän nuo savonlinnan tapauksen rasistiset piirteet ole ihan normaalia monikulttuurisuuteen kuuluvaa kulttuurien yhteentörmäystä. en oikein usko, että 10 miehen porukka on tuumannut, että katos prkl, tuossa talossa asuu neekeri ja napannut kettingit mukaan ja mennyt pieksemään tämän kotirauhaa häiriten."

On täysin mahdollista, ettei kyseisenlainen toiminta niinkään ole seurausta monikulttuurisista yhteentörmäyksistä, vaan uhrin pigmenttikerroin on laukaissut turhautuneissa, keskivertoa aggressiivisimmissa miehissä sosiaalisen hylkimisreaktion...niinsanotusti. Vaikka tällainen on ilmiönä hyvin marginaalinen, on se jossakin määrin kuitenkin todellinen.

Olen tuuminut, että pitäisikö ryhtyä järjestämään ryhmä-ekskursioita Kotkan Karhuvuoreen tutustumaan elämän nurjempaan puoleen - löytyisi nimittäin sitä mångkulturellia sekä ihan kotoperäistä kamapäämeininkiä.
  
  30. marraskuuta 2008 23:33:19

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Tässä suomalaista perinnemusiikkia parhaimmillaan!

http://www.youtube.com/watch?v=UYaB3p49NLg
  
  30. marraskuuta 2008 23:33:42

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Kymmenen miestä hakkasi ulkomaalaisen


http://www.savonsanomat.fi/.

Hmph. Puoli tuntia siitä kun joku linkkasi iltapulun jutun... siitä ilmenee että asiasta kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat KISSAN KOKOISIN KIRJAIMIN

Tiedä mikä tuolla on yleensä meininki. Uutisoidaanko KalPan voitot samalla fontilla?
  
  30. marraskuuta 2008 23:35:02

Nimi : TH
  
Viesti : "Savonlinnassa pääsi valitettavasti persujen listalla valtuustoon yksi aktiivinen kuulapää, jota tituleerataan selän takana vänrikki nappulaksi tai taistelukääpiöksi (pienen kokonsa vuoksi)."

Savonlinnassa näyttää päässeen läpi yksi persu, Erkki Rakkolainen, toimitusjohtaja, ikä 70 v. Onko kyseessä todella sama henkilö?
  
  30. marraskuuta 2008 23:35:32

Nimi : new-shit
  
Viesti : Aa, siinä tapauksessa olen saanut väärää tietoa, vai pääsiköhän hän sitten varavaltuutetuksi? Liekkilohi-Rakkolainen (joka on muuten hyvä tyyppi) ei ole se.
  
  30. marraskuuta 2008 23:37:43

Nimi : TH
  
Viesti : Persujen toisena varavaltuutettuna Savonlinnassa on muuan sekatyömies. Saattaapi olla tarkoittamasi henkilö.

http://yle.fi/vaalit2008/tulospalvelu/kunnat/ehdokkaat_kno740.html
  
  30. marraskuuta 2008 23:41:24

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Ai että Gifu avoimen rassistinen järjestö? Se keskustelupalsta (joka on todettu monesta nuivastakin suusta luokattomaksi, tiedetään) ei ole mielipidekokonaisuuksiltaan järjestön vastuussa.
Järjestön kannanotoista ei löydä rasismia kuin pahalla tahdolla.
Minä olen Sisun jäsen. Minä en ole rasisti.
  
  30. marraskuuta 2008 23:42:31

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : SS:n (Savvon Sannomisten, tai ehkäpä ei sannotakkaa) toimittaja jutussa näyttää olevan Asta Tenhunen.

EN löytänyt hänestä, viiden minuutin googleilulla, mitään pahaa sanottavaa :)

Miksi pitäisikään? Niin... ovatko KalPan voitot yhtä näkyvästi uutisoituja? Edes Sami Kapasen paluu SM-liigaan? En tiedä.
  
  30. marraskuuta 2008 23:42:44

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : "Kaveri tunnetaan juuri kebabravintoloiden ikkunoiden kivittämisestä, isompikokoisten mamujen kanssa riidan haastamisesta, ja suurista uhopuheista. Sellaisen tyypin ehdolle asettaminen ei minusta tehnyt kovin hyvää persuille. "

Niinhän se on, että eräs maanmuuttoprojektin ikävistä puolista on - eikä edes vähäisimpänä - älystä vapaan äärioikeustoöyhötyksen lisääntyminen.
  
  30. marraskuuta 2008 23:44:07

Nimi : new-shit
  
Viesti : TH: joo, sehän se. Tuttu nimi.
  
  30. marraskuuta 2008 23:48:17

Nimi : Timo
  
Viesti : Mikäli historia toistaa itseään niin seuraavat 2 päivää kohistaan tauotta Savonlinnaholokaustista, porvarihallituksen ministerit käyvät vuorotellen anelemassa anteeksiantoa jostain ja isoimmat nimet vaativat jyrkkiä toimenpiteitä rasssisssstisssten hyökkäysten estämiseksi. Lehdet täyttyvät itkusta. Pois pyssyt ja intternetti!

Sitten selviää että neekeri kuseksi parvekkeelta ihmisten päälle ja kun siitä huomautettiin niin neekeri hyökkäsi ohikulkeneen pikkupojan kimppuun ja kaatui. Lääkäri ei löytänyt vammoja neekeristä.

Sitten tämäkin holokausti niin kuin hiipuu mediasta..

Saas nähdä mutta jotain outoa tuossa taatusti on.
  
  30. marraskuuta 2008 23:49:47

Nimi : Mikael
  
Viesti : Järkyttävää Mestari Halla-aho asuu Eirassa ekologisesti kestävän kokoisessa asunnossa,eikä esim. Nurmijärvellä 400 neliön omakotitalossa tuhansien neliöiden tontilla mieletöntä,saati että hänen "suurperheensä" asuisi muodikkaasti uussuomalaisittain kahdessa asunnossa Itäkeskuksessa taikka kaupungin omistamassa omakotitalossa kuten suurperheelliset vanhat vähemmistömme kaikkia sosiaalietuuksia nauttien.

Missä on se laitakaupungin kouluja käymätön röyhäävä pummi lähiökuppilasta kenelle ei löytynyt naista kun maahanmuuttajat on ne kaikki vieneet taikka maaseudun peräkammarinpoika jonka vaimokokelaat vei työperäiset gigolat lämpimämmistä maista Helsinkiin rantatuessa onko meitä petetty pahemman kerran ny?

Viekas piru se on ainakin kun nai rikkaan "grynderin" tyttären laiska mies :))

Pravdan käräjät

Hah hah ei voi kuin nauraa taas Pravdan nenän nyrpistelyä kun "väärin äänestettystä ja väärästä puolueesta" tehdään juttua.
  
  30. marraskuuta 2008 23:50:00

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miksi pitäisikään? Niin... ovatko KalPan voitot yhtä näkyvästi uutisoituja? Edes Sami Kapasen paluu SM-liigaan? En tiedä.

Savonlinnassa on SaPKo
  
  30. marraskuuta 2008 23:53:17

Nimi : Hävettää olla suomalainen
  
Viesti : En viitsi kirjoittaa enää kaikkia samoja perusteluja. Minut on bannattu, mutta voin vielä näyttää esimerkin:

Piilopervo kuvittelee jotain pervoja juttuja ja runkkaa yksin himassaan. Pervo menee kuiskimaan niitä juttuja tuntemattoman tytön korvaan. Julkipervo julkaisee niitä vinkkaavia juttujaan verkossa.

Sama asia on rasismissa:

Piilorasisti vaan miettii rasistisia asioita, rasisti oikeasti sanoo ne ja julkirasisti sanoo ne julkisesti.

Ei tarvitse sanoa, että vihaa mustia, vaan vihjailee. Sama asia pätee julkipervoon.
  
  30. marraskuuta 2008 23:56:13


guestbook © freebok.net