Vieraskirjan säännöt


Sitaatteja Ukkolan Sannalle! Vapaasti käytettävissä.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)


Pääsivu Viestit 102251-102275

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Nähtävästi sain bannin tai jotain... En ainakaan lyödä enää kirjoituksiani tältä päivältä, jotan kaipa se on se sensuuri: Rasismia ei saa kritisoida.

  
  30. marraskuuta 2008 22:19:41

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katainsen haastattelu uudessa OP lehdessä:

"jos haluaisimme ylläpitää nykyisen huoltosuhteen, työikäisten ihmisten määrä suhteutettuna lapsiin ja eläkeläisiin, tarvitsisimme 11 vuoden päästä 1,8 miljoonaa uutta maahanmuuttajaa. Moiseen mmahanmuuttajamäärään Katainen ei usko, joten jäljellejäävien työikäisten pitää tehdä työnsä entistä tuottavammin."

OP-Pohjola lehti 4/08, s.8
  
  30. marraskuuta 2008 22:23:17

Nimi : Heppu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Moninapainen maailma saattaa johtaa USA:n isolationismiin 1920-luvun tavoin.”

Moninapaisesta maailmasta puhuttiin jo 1990-luvulla, ainakin silloin oltiin sitä mieltä, että oltiin siirtymässä moninapaiseen maailmaan. Joten kyseessä ei ole mikään suuri uusi oivallus.

Isolationismista sen sijaan puhuttiin 1900-luvun alkupuoliskolla, ja USA käytännössä hylkäsi sen toisen maailmansodan jälkeen. Tämä aihe aina välillä pulpahtaa pintaan, mutta globaalimaailmantalous, turvallisuus ym. elementtien johdosta, ei ole realistista odottaa Amerikalta isolationalistista politiikkaa. Se ei ole niiden kansallisten intressien mukaista.
  
  30. marraskuuta 2008 22:29:07

Nimi : joku vaan
  
Viesti : Hyvin sanottu "Hävettää kohta olla suomalainen"

Itsekin olen siinä luulossa että 100% ihmisistä on tavalla tai toisella rasisteja. Osa ei vain tietoista sitä.


Ja sitten on näitä jotka ovat tuskallisen tietoisia asiasta ja yrittävät hyvittää syntisiä ajatuksiaan ehdottelemalla rekrytointikeskuksia afrikkaan ja vastaavia älynväläyksiä.
  
  30. marraskuuta 2008 22:33:11

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onko missään mitään todistetta siitä, että Kokoomus oikeasti haluaa ne 1,8 miljoonaa? Vai onko kyseessä pelkkä myytti niinkuin nettirasismi?"

Lähinnä sitkeä kontekstista irroitettu (! ;)) väärinkäsitys, joka on jäänyt kiertämään näihin piireihin - aivan turhaan. Katainen sanoi haastattelussa, että huoltosuhteen pitäminen ennallaan vaatisi tulevina vuosina tuon verran maahanmuuttajia. Hän ei pitänyt määrää kuitenkaan realistisena ja sanoi muistaakseni: "Jokainen voi itse miettiä, onko se realistista." Jos tuon saa väännettyä siihen muotoon, että Kokoomus todella haluaa kyseisen määrän, niin eläköön sitten siinä luulossa. Sinänsä lienee kuitenkin totta, että Kokoomus haluaa edistää maahanmuuttoa.
  
  30. marraskuuta 2008 22:35:40

Nimi : Lyyli
  
Viesti : hävettää olla suomalainen
et saanut bannia
viestejä ilmeisesti järjesteltiin arkistoon
  
  30. marraskuuta 2008 22:44:08

Nimi : M.
  
Viesti : "Se on avoimen rasistinen järjestö. Kirjoituksillaan ovat osoittaneet olevansa rasisteja, mutta yrittävät kiistää. Ei se muuta sitä piiloon, jos senoo, ettei ole rasisti."

Jos joku kiistää olevansa rasisti, hän ei todellakaan ole avoimesti rasisti. Ns. piilorasistisia ideoita voi esittää julkisestikin, mutta ei se tee niistä avoimesti rasistisia. Tämän pitäisi olla jo selvää.
  
  30. marraskuuta 2008 22:44:17

Nimi : Edesvastuuton ruikuttaja
  
Viesti : Anu Sorja:
"http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/kansalaisuustesti/
Vai että tämmöinen testi

Tuollasellako se määritellään? What the fuck?"
Ei. Kyseessä on oikeanlaisen mielikuvan luominen. Änkeämällä täysin epäoleellisia ja mahdottoman vaikeita kysymyksiä kenellekään testin ottajaa ei saada HS:n määrittelemän "kansalaisuustestin" läpi, ja käsite "kansalaisuustesti" assosioituu sen ottajien keskuudessa naurettavaksi, kaikkia maahanmuuttajia turhaan kiusaavaksi pelleilyksi. Näin sille ei saada nopeissa gallupkyselytilanteissa pienintäkään tukea jos ajatus joskus pulpahtaa pintaan, ja poliittiset puolueet eivät ala ajamaan ideaa.

Kun tulevaisuudessa äänestäjä kuulee vaikkapa vaaliväittelyissä termin "kansalaisuustesti", hän ajattelee "Ai. Tämä on Sitä roskaa. Enpä taida olla kiinnostunut". Kyse on propagandasodasta, jonka moottorina toimii uskonnon asemaan mutatoitunut monikulttuuristinen ideologia.
  
  30. marraskuuta 2008 22:44:27

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Hävettää kohta olla suomalainen: "Nähtävästi sain bannin tai jotain... En ainakaan lyödä enää kirjoituksiani tältä päivältä..."
Siis täältäkö? Kyllä mä ainakin tuosta taaksepäin kelaamalla löydän monta kirjoitustasi... et kai tehnyt samaa virhettä kuin se Keravan Keijo? Eli et huomannut noita siirtymislinkkejä?
  
  30. marraskuuta 2008 22:45:28

Nimi : jmk
  
Viesti : Ehtikö kukaan saada talteen (kuvakaappauksena) Ilta-Pravdan kömmähdystä?
  
  30. marraskuuta 2008 22:45:44

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Se on avoimen rasistinen järjestö."

http://www.suomensisu.org/content/view/79/101/lang,fi/

Hämmästytä minut. Osoita avoin rasistisuus.

"mutta yrittävät kiistää"
Kuinka voi olla avoimesti jotain, mutta silti kiistää? :D

"OLEN RASISSSTIII. Mutta kiistän!"
  
  30. marraskuuta 2008 22:47:16

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pahoinpitelyyn epäillään liittyvän rasistista taustaa.

www.iltalehti.fi/uutiset/200811308679979_uu.shtml.

Toivottavasti taustalla on jokin muu syy. Sillä tämä ei auta Homman nousua.
  
  30. marraskuuta 2008 22:51:02

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvä Jussi!

Hesarin galluppi on juuri todistanut, että vähintään 66% Suomen kansasta kannattaa sinua. Varmaan ottaa vähän noita Hesarin vihervasemmistolaisia "journalisteja" päähän, että tuli kysyttyä moista tyhmältä kansalta... >:)!

Kyllä kansa tietää...

Yritä jaksaa pinnistellä samaan tahtiin noista Ukkoloista yms. pelleistä huolimatta. Niiden teesit on huteralla pohjalla ja ne tietää sen itsekin... taitavat jo paskiaiset vähän pelätäkin!
  
  30. marraskuuta 2008 22:52:03

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Pahoinpitelyyn epäillään liittyvän rasistista taustaa"

Kymmenen häiskää?

a) rikollisporukoiden reviirijuttu
b) yllätysrakkautta ym. porukoiden läheiselle
  
  30. marraskuuta 2008 22:54:54

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se on avoimen rasistinen järjestö. Kirjoituksillaan ovat osoittaneet olevansa rasisteja, mutta yrittävät kiistää. Ei se muuta sitä piiloon, jos senoo, ettei ole rasisti. Jos ei yksinkertaisesti osaa lukea, niin se on tietysti ongelma. Parempi jättää silloin äänestämättäkin.

No ei ole rasistinen järjestö. Rasistisia jäseniä voi olla. Riippuu miten rasismi määritellään. Järjestöllä itsellään ei kyllä ole rasistisia kantoja.

Ellei sitten pidä rasismina sitä, että uskoo kansojen, rotujen, etnisten ryhmien jne olevan ihan olemassa olevaa todellisuutta.

Useathan sanovat, että ei ole mitään Suomen tai Puolan kansaa olemassakaan. Tai Lakotakansaa.

Sellaiset ihmiset ovat minusta jotenkin pöllöjä.
  
  30. marraskuuta 2008 22:55:11

Nimi : TH
  
Viesti : Aika outoa olisi, jos 10 suomalaisen miehen joukko olisi tunkeutunut jonkun ulkomaalaisen asuntoon ja pahoinpidellyt tämän. Joko tässä on kyse jostain mamujen tai rikollisjengien keskinäisestä väännöstä tai sitten Savonlinnassa on nousussa jonkinlainen kuulapääliike. Jos jälkimmäinen on totta, niin ei hyvä: hommaa ei viedä eteenpäin alaluokkaisella rikollisella öyhöttämisellä. Kymmenen yhtä vastaan on joka tapauksessa todella raukkamaista, oli uhri sitten mikä tyyppi tahansa.
  
  30. marraskuuta 2008 22:56:25

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Antifa ainakin on avoimen fasistinen liike. Samaa "monikulttuurisuus on rikkaus"-retoriikkaa tuo nimi vain on. Mutta muistakaa: Aina yksi netsi kymmentä antifaa vastaa, ja yhdestoista ja siitä eteenpäin vastaan tuleva antifa vasta saakin tuta nahoissaan! XD
  
  30. marraskuuta 2008 22:59:20

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vähän epäilyttää että olisi pyritty rikastinta käyttämään jonkun sukulaistyttöön tai tyttöystävään, ja tämä ei ole tajunnut monikulttuurisuuden ihanuutta. Sen verran outo tapaus että kotiin hyökätään isolla porukalla.

Mutta ota noista selvää kun lehdistä ei faktaa irtoa taustoista, korkeintaan Ukkola tutkii vieraskirjaa silmä kovana löytääkseen täältä käskytyksen kyseiseen hyökkäykseen.

Onneksi se käskytys tapahtui siellä meidän kunnon netsien salaisella foorumilla mihin ukkolalla ei ole asiaa.
  
  30. marraskuuta 2008 23:02:12

Nimi : Zngr
  
Viesti : Siellä ei olle hiffattu, että

KEBAB ON IHANAA
  
  30. marraskuuta 2008 23:03:29

Nimi : jjk
  
Viesti : On täysin mahdollista että kyseessä on ollut rasistinen hyökkäys joidenkin kuulapäiden toimesta. Se on väärin ja se on tuomittava välittömästi mikäli näin on. Toki on mahdollista myös että se oli jotain muuta, mutta älkää nyt sulkeko pois eri vaihtoehtoja.
  
  30. marraskuuta 2008 23:05:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitä teen: Hävettää lukea tälläistä tekstiä:

"Kyllä! Kyllä mielessään saa raiskata naisen, vaikkei se nyt ihan asiallista varmasti olekaan. Sen toteuttaminen on hyvinkin laitonta. Piilohomo on sellainen ihminen, joka ei ole tullut vielä kaapistaan. Piilorasisti ei vielä ole esittänyt rasistisia mielipiteitään."

Eihän tuossa mitään, kaikilla saa toki olla fantasiansa, mutta ketään, eikä mitään ei saa leimata oletetun fantasian takia, ja tämän ymmärtäminen näyttää olevan kovin vaikeata nykyään.

Nykyään kun keksitään vaikka mitä piilojuttuja selittämään sellaisia tosiseikkoja joita ei haluta julkisuudessa myöntää.

"Luku-, ja kirjoitustaidoton vuohipaimenkin olisi vähintään Toimitusjohtajan töissä, ellei suomalaisten rakenteellinen piilorasismi estäisi tälläisen monikulttuurisen rikkauden ja mahdollisuuden hyödyntämistä."

Noin voidaan väittää ainoastaan tarmokkaasti kieltämällä tosiasioita.

Todellista yhteiskuntaa ei rakenneta kuvitelmillä, vaikka jokaisella onkin oikeus kuvitella mitä huvittaa.

Todella hävettäisi olla häpeissään jostain kuvitellusta syystä, vaikka ihan itse kuvitellusta.

Nännisti-lellistien on syytä vielä vetäytyä kasvamaan...
  
  30. marraskuuta 2008 23:05:51

Nimi : TH
  
Viesti : Tuo Savonlinnan tapaus on todella outo, koska on erittäin vaikeaa saada kymmentä suomalaista miestä toimimaan yksissä tuumin. Tämän voi tarkistaa esim. Suomen futismaajoukkueen touhuista;)

Vaikka olisi mikä tässä taustalla, niin tuo kymmenen yhtä vastaan -asetelma tuntuu järjettömältä.
  
  30. marraskuuta 2008 23:06:34

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Seppo: "Vähän epäilyttää että olisi pyritty rikastinta käyttämään jonkun sukulaistyttöön tai tyttöystävään, ja tämä ei ole tajunnut monikulttuurisuuden ihanuutta. Sen verran outo tapaus että kotiin hyökätään isolla porukalla."
Sellainen kävi itselläkin mielessä, jos on tarkoitus "opettaa jotakin", kuten uutinen sanoi. Oudon iso lössi kuitenkin väkeä... tiedä sitten, onko taas tuo varsinainen rasismiosuus jotain ihan muuta (eli tyyliin 10 suomalaistunutta tummaa kaveria opettaa Virosta tullutta maahanmuuttajaa tms). Kurja ja raukkamaiselta kuulostava juttu joka tapauksessa. Mutta kaikkea vaan ei voi kitkeä, kaikelle ei voi mitään, eikä sitä tiedä, vaikka nuo kaikki kymmenen olisivat olleet kunnallisvaaliehdokkaina vaikka Vihreiden listalta...
  
  30. marraskuuta 2008 23:11:25

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @jjk: Itse 'kuulapäänä au naturel' paheksun tuollaista piilohyhhyhististen rakenteiden ennakkoluuloista toisintamista... :)
  
  30. marraskuuta 2008 23:12:19

Nimi : Zngr
  
Viesti : Viimeksi kun itse olen kuullut tapauksesta, jossa paikalliset murisivat muiluttavansa rikastajaa oli kyseessä arabimies joka pätki turpaan monikulttuurisuuden hengessä suomalaista vaimoaan niin julkisesti, että salaa.

Vähän luulen, että nuorilla miehillä on ollut jokin vastaavanlainen hieno syy. Tai pisnesintressit.

Tai kebab ei tosiaankaan ole ollut ihanaa, vaan Ville-Petterillä on tullut vatsanpuruja.
  
  30. marraskuuta 2008 23:12:49


guestbook © freebok.net