Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 102126-102150

Nimi : Lyyli
  
Viesti : niin juuri, Pirjo, tässä meillä on paljon oppimista somaleilta: ei pidä tehdä liikaa töitä.
  
  30. marraskuuta 2008 19:19:31

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Pirjo: Hei, kai ymmärrät, ettei lapsia saa leikellä? Etkö?

Ehkä olen vaan sitä pullamössösukupolvea, jonka lapsuus oli onnellinen ja muutenkin kaikki hommat järjestettiin vielä myöhemminkin, jos ei itse pystynyt, mutta en ymmärrä, millainen lapsuus johtaa siihen, että OMAN LAPSEN SUKUPUOLIELIMIÄ EDES HARKITSEE LEIKKELEVÄNSÄ.
  
  30. marraskuuta 2008 19:23:15

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En itsekkään puolustele leikkelemistä sinänsä,mutta se lienee perheen oma asia?ja jos lapsi ei asiasta valita tai kärsi niin en näe mitään ongelmaa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:24:22

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo: "Ei pidä tehdä liikaa töitä ettei pää kilahda."

Hämmästys; Pirjonenkin puhuu asiaa.

Tuo Suomalaiset & viina yhtälö on vaikea. Syy: "amatöörit" eli tällaiset miehen joille nainen kälättää joka päivä ja ilta ja yhdestä saunakaljasta sitten tulevat ja vetävät itsensä ärjyperkeleeksi.

Minä vedän vaikka joka ilta oluen tai kaksi "ammattilaisiltoina" mutta minä en tajua perjantaipulloilua saatika jotain juhlia että on pakko vetää kaksin käsin koomat.

Kälättäkää ämmät vähemmän, niin ei tarvitse stressiä poistaa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:25:04

Nimi : ha ha
  
Viesti : Vauvojen on aika vaikea valittaa. Silpominen ei myöskään ole perheen oma asia.
  
  30. marraskuuta 2008 19:25:41

Nimi : PK
  
Viesti : @Akateeminen nainen:
Eikös sulla ollut ne kesähäät? Miten meni, kestikö liitto?
  
  30. marraskuuta 2008 19:26:51

Nimi : Myshkin
  
Viesti : "Suomalaiset arvot" mitä ne ovat? En tiedä ketään joka pystyy puhumaan minulle suomalaisista arvoista (niitä ei ole) ja katsomaan silmästä silmään katseen harhailematta.
  
  30. marraskuuta 2008 19:27:30

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Odotan mielenkiinnolla presidenttivetoista historiaseminaaria vaietuista aiheista.

Ehdotuksia asialistalle:

Suomalaisen monikulttuuri-ideologian juuret

SDP ja STASI

Suomi ja Islam

Asialista edellyttänee presidentinvaihdosta. Tämä vihjeenä ehdokkuuttaan harkitseville.  
  30. marraskuuta 2008 19:27:35

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Pirjo: Ei insesmikään ole perheen oma asia tässä maassa. Kyllä pedofiili-isille käy melko huonosti.

Mielestäni se ei ole ongelma, jos kumartaa Mekkaa kohti ja rukoilee, mutta jos menee leikkelemään oman lampsen kullia, niin parempi on ensin muuttaa vaikka Afganistaniin.
  
  30. marraskuuta 2008 19:27:50

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Suomalaiset arvot" mitä ne ovat? En tiedä ketään joka pystyy puhumaan minulle suomalaisista arvoista (niitä ei ole) ja katsomaan silmästä silmään katseen harhailematta."

Kannattaisiko asiasta keskustella joidenkin muidenkin kanssa kuin pelkästään maahanmuuttajien ?
  
  30. marraskuuta 2008 19:29:13

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Lapsuuteni oli näin jälkeenpäin ajatellen aika karmea,mutta samanlaistahan se on suurimmalla osalla suomalaislapsia.Perheväkivalta on ainainen vieras ja varsinkin näin joulunaikana."

Alan ymmärtää mistä tämä suomalaisuuden ja suomalaisen kulttuurin halveksinta juontaa. Onneksi suurimmalla osalla suomalaisia lapsia on ihan normaalia lapsuus.
  
  30. marraskuuta 2008 19:30:25

Nimi : Satsuki
  
Viesti : "En itsekkään puolustele leikkelemistä sinänsä,mutta se lienee perheen oma asia?ja jos lapsi ei asiasta valita tai kärsi niin en näe mitään ongelmaa."

Se kuulemma sattuu kun leikataan. Esinahan leikkaaminen sattuu paljon, häpyhuulien leikkaaminen sattuu niin peevelisti, kuten kiinniompeleminen sekä se kun tuleva sulho repii tuloksen irti peniksellään.

Tilanne ei muuten ole se, että Suomalaiset ryypää ja hakkaa muttei leikkele kun taas Islamilaiset leikkelee mutta ei ryyppää eikä hakkaa. Perhe-elämä Islamilaisessa maassa ei ole kovin ruusuista meikäläiseen(kään) verrattuna.
  
  30. marraskuuta 2008 19:30:58

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : Maahanmuutto tuhoaa Suomen koulujärjestelmän
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :


Ilta-Sanomien journalistisesta tasosta:http://nieminen.info/

Lupa nauraa

20.11.08 Thursday 18:52 kirjoittanut Johannes

Sain äsken hauskan puhelun. Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkola otti yhteyttä. Hän kyseli tänään tekemästäni rikosilmoituksesta. Minulla ei vaan valitettavasti ollut mitään tietoa mistä ihmeen rikosilmoituksesta tai tutkintapyynnöstä on kyse. Olin täysin äimän käkenä, ja Ukkolakin totesi käsittäneensä jotakin aivan väärin.

Olen kylläkin tänään aivan julkisesti ihmetellyt Lahden Perussuomlaisten vaaliasiamiehen toimia. Kyseinen vaaliasiamies lisäsi ehdokaslistallle ylimääräisen ehdokkaan, vaikka paikallisosasto oli tämän ehdokkuuden kokouksessaan hylännyt. Spekuloin myös, että Lahden Perussuomalaiset voisivat ehkä tehdä rikosilmoituksen kyseisestä tapauksesta jos vain haluat. Totesin myös etten tunne lakia tämän osalta. Tästä ei kyllä pysty mitenkään päättelemään, että olisin tehnyt tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen. Päädyin selaamaan nettiä.

Suuntasin kansankunnan vessanseinälle, eli Suomi24-foorumille. Sieltä vielä tarkemmin palstalle Perussuomalaiset, jossa nettihäiriköt mellastavat niin paljon kuin vain jaksavat. Jokainen tietää, että koko Suomi24-keskustelu on kaikkea muuta kuin vakavastiotettavaa, puhumattakaan siellä olevista poliittisten puolueiden mukaan nimetyistä palstoista. No, täältähän tämä väite rikosilmoituksesta löytyikin, ja samalla myös muuta disinformaatiota ja palstalle tyyppillisiä loukkauksia.

Olen keräillyt Suomi24:llä esitetty väitteitä talteen. Minun on esimerkiksi väitetty ajavan ampumarataa Variston asuinalueelle. Todellisuudessa puolustan ampumaurheilukeskushanketta Petikköön Pitkäsuon maansiirtopaikalle, jonka ylitse kulkee lentoliikenne. Kyseistä aluetta ei siis missään oloissa voisi kaavoittaa asuinrakentamiseen, ja se myös ei ole Varistoa. Eniten repesin siitä, että minun väitettiin olevan pappi, joka on ateisti. Jälkimmäinen on totta, olen ateisti, mutta pappi en ole. Tämä pappi-juttu varmaan juontaa juurensa siitä, että olen opiskellut uskontotiedettä. Kuitenkaan uskontotiede ei ole sama asia kuin teologia, eikä uskontotiedettä opiskelevasta tule pappia, ellei uskontotiedettä lueta teologisen kautta. Minä taas olen humanistisessa tiedekunnassa. Ammatiltani olen myös Suomi24:n mukaan kirjastoapulainen, vaikka kaupunginkirjaston nettisivuilta voi suoraan lukea, että toimin väliaikaisesti tieto- ja viestintäohjaana. Kirjastoapulaisia ei Vantaan kaupungin palveluksessa tietääkseni edes ole.

Nuo olivat vain muutama hauska esimerkki. Koomisinta tässä kaikessa on se, että Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkola käyttää Suomi24:n foorumia tietolähteenä. Olen työssäni opettanut tiedonhallintataitoja, johon ollennaisena osana kuuluu lähdekritiikki. Jostain kumman syystä en ota luetettavana lähteenä esille mitään Suomi24:n tapaista foorumia. Ukkolan positiiviseksi puoleksi toki täytyy sanoa, että nyt hän varmisti asian minulta puhelimitse, eikä suoraan uutisoinut Ilta-Sanomiin. Tosin jos hän olisi suoraan kertonut lähteensä, niin olisin heti itsekin tiennyt mistä oikein on kyse. Todennäköisesti olisin kuitenkin niin sanotusti revennyt.


  
  30. marraskuuta 2008 19:31:59

Nimi : TH
  
Viesti : "Lapsuuteni oli näin jälkeenpäin ajatellen aika karmea,mutta samanlaistahan se on suurimmalla osalla suomalaislapsia.Perheväkivalta on ainainen vieras ja varsinkin näin joulunaikana.En ymmärrä miksei yhtä suurinta syytä eli alkoholia saada pois kaupoista.Toinen suuri syy on varmasti jatkuva suorittaminen ja pitkät työpäivät eli tässäkin olisi oppimista monesta ulkomaasta.Ei pidä tehdä liikaa töitä ettei pää kilahda."

Ei pitäisi vastata trollaamiseesi, mutta menköön. Noin kaksi prosenttia suomalaisista parisuhteista on väkivaltaista. 98 prosenttia ei ole. Kun lasketaan lisäksi lapsiin kohdistuva, lähinnä äitien harjoittama väkivalta, perheväkivaltaprosentti on hieman suurempi kuin kaksi.

Perheväkivalta ei siis ole mikään normi-ilmiö Suomessa, älä projisoi omia kokemuksiasi muihin. Kun ottaa huomioon, että pääkaupunkiseudun turvakodit pursuavat mamu-naisia ja poliisi on joutunut suojelemaan kunnianväkivallan uhreja, ei suomalaisten kannata kauheasti mamuilta ottaa oppia näissä asioissa.

Suomessa ei tehdä kansainvälisesti katsoen mitenkään hirveän paljon työtunteja. Vuosilomat taitavat täällä olla pidemmät kuin missään muualla. Monissa kehitysmaissa on tietenkin eri meininki, mutta en kadehdi niiden ihmisten joutilaisuuttaan, koska siihen liittyvät kiinteästi köyhyys, nälänhätä, taudit, sodat jne.
  
  30. marraskuuta 2008 19:32:24

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "En itsekkään puolustele leikkelemistä sinänsä,mutta se lienee perheen oma asia?ja jos lapsi ei asiasta valita tai kärsi niin en näe mitään ongelmaa."

Samalla logiikalla lapsen hakkaaminen on ihan perheen oma asia, niin kauan kun lapsi ei valita.

Miksei leikkaus voi odottaa täysi-ikäisyyteen asti? Ai niin, koska lapsi voisi kieltäytyä ja hieno perinne katketa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:34:46

Nimi : TH
  
Viesti : Jees, Sinnetännemäen valinta vihreiden puhikseksi olisi loistavaa. Se tekisi vihreistä entistä änkyrämmän puolueen, ja pudottaisi heidän kannatustaan vielä enemmän kuin Urpilainen SDP:n.
  
  30. marraskuuta 2008 19:42:27

Nimi : Myshkin
  
Viesti : Suomalaiset veronmaksajat eivät yleensäkään usko mihinkään, heillä ei ole mitään henkistä pohjaa.

Minä en maksa veroja, olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja aikomuksenani on elää rapiat sata vuotta.
  
  30. marraskuuta 2008 19:43:51

Nimi : late
  
Viesti : Mikko Ellilä "Koomisinta tässä kaikessa on se, että Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkola käyttää Suomi24:n foorumia tietolähteenä."

Mitä koomista tuossa on? Toimittajan kannalta on se ja sama, miten pääsee uutisen jäljille. Netti tulvii pötypuheita, mutta joskus väitteet pitävät paikkansa. Olennaista on, että tiedot tarkistetaan. Sinuahan toimittaja käytti tietoläheteenä, kun ei tietenkään luottanut yksinomaan nettilähteeseen. Annat ymmärtää, että hän olisi joskus uutisoinut jotain pelkän nettikeskustelun perusteella. Todisteet?
  
  30. marraskuuta 2008 19:44:07

Nimi : Duunari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Koulussa opettaja opetti vuosia sitten että "On lottovoitto syntyä pohjoismaihin".
Jokohan tämä on korjattu ajan hengen mukaiseksi "On lottovoitto päästä pohjoismaihin".
  
  30. marraskuuta 2008 19:47:50

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Arvoisa ruhtinas Myshkin, mihin Sinä uskot?
  
  30. marraskuuta 2008 19:50:57

Nimi : ha ha
  
Viesti : Saa olla aika hyvä yleistietämys ja vainu uutisesta jos meinaa Suomi24:stä jotain oikeaa tietoa irtisaada.
  
  30. marraskuuta 2008 19:52:12

Nimi : urogallus
  
Viesti : No niin. Nyt alkaa meitä vaskitsoja vapisuttamaan: http://antifasistit.blogspot.com/2008/11/esimerkillinen-antifasisti.html

Koko blogi on ehtaa pryceless-luokan sekoilua.
  
  30. marraskuuta 2008 19:53:44

Nimi : Sivusta seuraaja
Kotisivu : http://tinyurl.com/6lzqn9
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Yllä linkki Kainuun sanomien pääkirjoitukseen, jossa "mukavan miehen selän takana piileksii avoimen rasistisia ryhmiä"
  
  30. marraskuuta 2008 19:53:44

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En itsekkään puolustele leikkelemistä sinänsä,mutta se lienee perheen oma asia?ja jos lapsi ei asiasta valita tai kärsi niin en näe mitään ongelmaa."

Kuinka arvelisit sen lapsen kärsimisen ilmenevän ? Kärsiikö ja valittaako allaolevassa linkissä operoitava lapsi ?

[link]http://video.google.com/videoplay?docid=-6584757516627632617&q=circumcision[\link]
  
  30. marraskuuta 2008 19:55:01

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Minä en maksa veroja, olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja aikomuksenani on elää rapiat sata vuotta."

Aivan, valehtele vielä lisää, kyllä me syrjäytyneet peräkammarin-pojat kaikki niellään...

Trolli mikä trolli...
  
  30. marraskuuta 2008 19:55:10


guestbook © freebok.net