Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 102101-102125

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni yksinkertainen kriteeri määritellä (teoriassa) onko muslimilla X edellytyksiä olla osa suomalaista/eurooppalaista yhteiskuntaa, on muslimi X:n suhtautuminen sharian lakiin. Sharia langettaa käsittääkseni "puhdasoppisena sovelluksena" kuolemantuomion mm. islamista poiskääntyneelle, homoille ja aviorikoksen tehneille naisille sekä alistaa rasistisesti ei-muslimit muslimien mielivallan alle (dhimmi-status kirjan kansoille, "jumalattomille" kuolemantuomio). Myös se, että pitää Muhammedin elämää nykyaikaan sovelluskelpoisena täydellisen moraalin esimerkkinä Medinan juutalaisten massamurhineen ja lapsivaimoineen, on totaalisessa ristiriidassa liberaalin oikeusvaltion arvojen kanssa.

Täysin tuulesta temmattu ei ole ajatus, että tämän vuosisadan loppuun mennessä me idiootit eurooppalaiset olemme aikaansaaneet lastelapsillemme tilanteen, jossa yhteiskunnan määräenemmistö kannattaa shariaa.
  
  30. marraskuuta 2008 18:52:56

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Laten kanssa samaa mieltä. Vielä kerran:

"Kun poliitikko kertoo, millainen maailma on, niin lehdistön tehtävä ei kyllä ole korjata niitä puheita."

-- Millainenkohan maailma olisi, jos politiikkojen valheet orjallisesti uskottaisiin, eikä ketään eikä mikään saisi kyseenalaistaa niitä?
  
  30. marraskuuta 2008 18:54:14

Nimi : M.
  
Viesti : "Millainenkohan maailma olisi, jos politiikkojen valheet orjallisesti uskottaisiin, eikä ketään eikä mikään saisi kyseenalaistaa niitä?"

Jotakuinkin sellainen kuin nykyään; eiväthän suomalaiset joukkoviestimet ole koskaan kyseenalaistaneet poliitikkojen monikulttuurisuushöpinöitä, ja EU:n puolestakin liputettiin lähinnä täysin kritiikittä.
  
  30. marraskuuta 2008 18:57:18

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : JT2:

Mielestäni toinen kriteeri voisi olla myös se, uskooko henkilö Vanhaan Testamenttiin. Jos kaikki siellä sanottu on totta, niin henkilö on karkoitettava kotimaahansa, jos sellaista on.
  
  30. marraskuuta 2008 18:58:21

Nimi : Risu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?
Kyllä 66%
Ei 34%

Onko Ruotsi Suomea parempi maa?
Kyllä 34%
Ei 66%

Jännä korrelaatio..
  
  30. marraskuuta 2008 18:59:57

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Kiitos vastauksesta muslimiÄmmä. Pystytkö yhtään arvioimaan, mitä jumalalla oli mielessä, kun hän antoi tämmöisen määräyksen?
  
  30. marraskuuta 2008 19:01:23

Nimi : M.
  
Viesti : "Mielestäni toinen kriteeri voisi olla myös se, uskooko henkilö Vanhaan Testamenttiin. Jos kaikki siellä sanottu on totta, niin henkilö on karkoitettava kotimaahansa, jos sellaista on."

Jos maahanmuuttaneet juutalaiset yrittäisivät elää Suomessa Mooseksen lakien mukaan, heidät tulisikin karkoittaa rikollisina.

Lukenut ihminen toki tietää, että VT:stä vain pieni osa on varsinaisia lakeja, ja näistä laeistakin suuri osa on sidottu juutalaiseen temppelikulttiin, jota juutalaisetkaan eivät enää noudata.
  
  30. marraskuuta 2008 19:02:19

Nimi : late
  
Viesti : "Jotakuinkin sellainen kuin nykyään; eiväthän suomalaiset joukkoviestimet ole koskaan kyseenalaistaneet poliitikkojen monikulttuurisuushöpinöitä, ja EU:n puolestakin liputettiin lähinnä täysin kritiikittä."

Karpo aikoinaan toi toistuvasti esiin, mitä ulkomaalaisista ajetteli. Iltalehti osasi tonkia jo 90-luvun alkupuolella sitä ja tätä ensimmäisten somalien saamista sosiaalituista. Maahanmuuttajien huono työllisyystilanne on useita kertoja ollut esillä Ylen ohjelmissa. Kari Tervo rohkeni jopa arvioimaan, että somalit liian koulutettuja ottamaan vastaan esim. siivoushommia. Oliko se nyt viime vuonna, kun ulkomaalaisten seksirikoksista tuli dokumentti. Mutta osittain samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Keskustelua voisi olla enemmänkin.
  
  30. marraskuuta 2008 19:04:42

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : muslimiÄmmä: Jos annat lapsesi ympärileikattavaksi vailla lääketieteellisiä syitä, olet huono äiti, jolta pitäisi ottaa lapset pois.

Ai niin joo; Jumalaasi ei ole olemassa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:05:15

Nimi : PIrjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika typerää haukkua jotain huonoksi äidiki tuollaisin perustein.Muslimina hän ei esimerkiksi ryyppää tai käytä huumeita ja on aina lastensa tukena.Siksi varmaan muslimilapsista tulee paljon tasapainoisempia ja parempia aikuisia kuin perinteisessä suomalaisessa perheessä jossa lapsia ja vaimoa hakataan säännöllisesti jonka lisäksi vielä ryypätään viikottain.
  
  30. marraskuuta 2008 19:08:13

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Ennuste? "...ääriliikkeiden yhteenottojen aikaa, kun molemmilla puolilla valmistaudutaan mellakkakauden huipennukseen, joulukuun kuudenteen päivään..."

Ei vaan nykypäivää Ruotsissa (päivä vaan sattuu sopivasti)
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Uusnatsien+vastustajat+heittelivät+poliisia+katukivillä+Lundissa/1135241539041
  
  30. marraskuuta 2008 19:08:22

Nimi : M.
  
Viesti : "Iltalehti osasi tonkia jo 90-luvun alkupuolella sitä ja tätä ensimmäisten somalien saamista sosiaalituista."

Kyllähän lehdissä - ml. Helsing Sanomat - julkaistaan maahanmuuton kannalta kielteisiä juttuja nykyäänkin. Sen sijaan monikulttuurisuutta kokonaisuudessaan ei lehdistössä ole lähdetty kyseenalaistamaan saati sitten, että poliitikkojen palopuheita olisi kommentoitu. 90-luvun alun / puolivälin tilannetta en tosin ikäni puolesta muista.
  
  30. marraskuuta 2008 19:10:15

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jos Pirjo elää perinteisessä suomalaisessa perheessä jossa lapsia ja vaimoa hakataan säännöllisesti jonka lisäksi vielä ryypätään viikottain niin mä voisin kyllä väittää et Pirjo elää maahanmuuttajan kanssa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:10:48

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Pirjo kulta, ei VIIKOITTAIN vaan PÄIVITTÄIN!
  
  30. marraskuuta 2008 19:11:05

Nimi : TH
  
Viesti : Tuosta kulttuurirelativismista sanoisin, että muistaakseni Halla-aho on todennut pitävänsä länsimaista kulttuuria muita kulttuureja parempina. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän haluaisi pakottaa länsimaiset standardit muualle maailmaan. Hän ei ole relativisti eikä kulttuuri-imperialisti.

Itse pidän länsimaista kulttuuria muita parempana ja sen suomalaista variaatiota erityisen soveliaana suomalaisille kulttuurievolutiivisista syistä. Moraalinen närkästykseni erilaisia omien arvojeni kanssa ristiriidassa olevia ilmiöitä kohtaan on sitä vähäisempää, mitä kauemmaksi maantieteellisesti ja kulttuurisesti etäännytään Suomesta ja lähialueilta.
  
  30. marraskuuta 2008 19:11:28

Nimi : Hammer
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jos Pirjoa ei olisi olemassa, hänet pitäisi keksiä.
  
  30. marraskuuta 2008 19:11:42

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Jiri Kerosen kanssa samaa mieltä. Ympärileikkausasia menee kyllä kastiin: Maassa maan tavalla.

Jos Jumala loi meille erinahan, niin miksi helvetissä se pitäisi leikata pois? Jumala teki virheen?

Monet uskonnolliset lait eivät ole tätä yhteiskuntaa varten, jossa on mm. hygienia huipputasoa. Sikaakin voi nykyään syödä turvallisesti, vaikka se ei kaikille sovikaan.
  
  30. marraskuuta 2008 19:11:43

Nimi : ha ha
Kotisivu : Salem
  
Viesti : Onhan se toki väkivaltaan kiihottava kulkue!
  
  30. marraskuuta 2008 19:11:48

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Siksi varmaan muslimilapsista tulee paljon tasapainoisempia ja parempia aikuisia kuin perinteisessä suomalaisessa perheessä jossa lapsia ja vaimoa hakataan säännöllisesti jonka lisäksi vielä ryypätään viikottain."

Antanet anteeksi henkilökohtaisen kysymykseni, mutta onko sinua hakattu kotona? Vai mihin juontaa juurensa tuo kaikki katkeruus suomalaista perhettä (ja miestä) kohtaan?
  
  30. marraskuuta 2008 19:13:14

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : "Hyvä esimerkki on Vilhelm Holmsten, joka ei pysty kuvittelemaan mielessään, mitä kunnollisten maahanmuuttajien kategoriaan voisi kuulua. Jos sitä tarvitsee kysyä, niin tuskin tulee ymmärtämään sitä vaikka rautalangasta vääntäisi."

Niin no väännä sinä niitä rautalankoja EU-sta tulleelle työnhakijalle jolle sanotaan "look in intternet"
  
  30. marraskuuta 2008 19:15:00

Nimi : Satsuki
  
Viesti : "muslimiÄmmä: Jos annat lapsesi ympärileikattavaksi vailla lääketieteellisiä syitä, olet huono äiti, jolta pitäisi ottaa lapset pois."

Jos jostain muusta kuin uskonnollisesta syystä rikkoo lapsen fyysisen koskemattomuuden silvotuttamalla peniksen ja aiheuttamalla pysyvän ruumiinvamman, niin lapset otettaisiin pois varmasti.

Mutta uskontojahan pitää kunnioittaa, eikö...
  
  30. marraskuuta 2008 19:15:01

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "muslimilapsista tulee paljon tasapainoisempia ja parempia"

niinpä
  
  30. marraskuuta 2008 19:15:49

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roope kirjoitti:
"Vaalivoitosta huolimatta on puolueen sisällä valiteltu selkeää VHM-vastaisuutta. Ennen seuraavia eduskuntavaaleja moni vihreä mies voikin antaa Sinnemäen ja muiden valtaa hamuavien naisten pitää tunkkinsa."
Totta. Hmm, tunkki = Jackass? :D

"Mutta mistä uusi koti?"
Ka siinäpä kysymys. Hommahan on kiistämättömän eksponentiaalisessa nousussa, ja sopivasti katto korkealla & seinät leveällä.

Mika kirjoitti: "Tämän Annin nauttima luottamus (omiensakaan piirissä) on aina ollut minulle suuri mysteeri. Anni vaikuttaa neuroottiselta ongelmakimpulta, jonka ulosanti on muistuttaa lähinnä sekavan lukiolaistytön yritystä kuulostaa vakuuttavalta."

Roope vastasi: "Mutta eikö juuri siinä ole syy suosioon? Sinnemäki tarjoaa 15-40-vuotiaille tytöille/naisille vaivattoman samastumisen kohteen. Tässä mielessä tunnepuuskat ja sekava ulosanti vain lisää vakuuttavuutta, ei vähennä sitä. Hänen kohderyhmänsä ei pyri rationalisoimaan syitä ja seurauksia vaan tuntemaan vahvasti.

Kaikki julkisuuden väylät ovat olleet Sinnemäelle avoinna Ultra Bran sanoitusten ja Nyt-lehden kolumnien (onko niitä muuten missään tallessa?) tukeman vaalivoiton jälkeen. Media on silittänyt häntä aina vain myötäkarvaan. Sinnemäen tähti on edelleen nousussa ja se saattaa merkitä Vihreiden tähden laskua puolueen siirtyessä yhä syvemmälle naisvaltaan ja fundamentalismiin. Seuraan mielenkiinnolla toisinajattelijoiden pyristelyä puolueen sisällä."


Roopelta vahva tilanneanalyysi. Jatkan seuraavassa.
  
  30. marraskuuta 2008 19:15:53

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lapsuuteni oli näin jälkeenpäin ajatellen aika karmea,mutta samanlaistahan se on suurimmalla osalla suomalaislapsia.Perheväkivalta on ainainen vieras ja varsinkin näin joulunaikana.En ymmärrä miksei yhtä suurinta syytä eli alkoholia saada pois kaupoista.Toinen suuri syy on varmasti jatkuva suorittaminen ja pitkät työpäivät eli tässäkin olisi oppimista monesta ulkomaasta.Ei pidä tehdä liikaa töitä ettei pää kilahda.
  
  30. marraskuuta 2008 19:17:38

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Olisi mielestäni järkevää vaivihkaa tukea Sinnemäen nousua Vihreiden pj:ksi. Pravda ja eritoten NYT-liite antanee ilmaista taustatukea. Vihreät saattaisivat peräti julistautua feministiseksi puolueeksi, ja naisasialiikkeen sekä monikulttuuriuskonnon ote puolueesta tiukentuisi entisestään.

Kriittiset äänet tukahdutettaisiin entistä tehokkaammin, joka käynnistäisi hitaan mutta varman äänestäjien valumisen muualle - ja tässä joukossa olisi paitsi aitoa tasa-arvoa kannattavia vihreitä miehiä, myös valheellisen feminismi- ja monikulttuuripropagandan läpi näkeviä järkeviä naisia.

Toisaalta Vihreät houkuttelisivat feministiäänestäjiä myös SDP:stä ja Vasureista, joiden pitäisi joko nokittaa vielä nykyistäkin älyttömämmillä änkyräfeminismikorteilla (ks. esim Tarja Filatovin esitykset miesverosta), tai sitten luovuttaa ja tehdä selvä pesäero feminismiin ja monikulttuuriuskontoon - tähän niillä on tuskin rohkeutta ja kykyä.

Ja sanotaan mitä tahansa, niin puheenjohtaja on mielikuvatasolla puolueensa keulakuva, ja kuka tällöin kuvastaisi asiaa kaikille äänestäjille paremmin kuin Sinnemäki? Sinnemäkeläisiä toki on, ja mm. yliopistojemme monissa nuorissa, tunteella tiedostavissa vihaisissa naisissa on äänestyspotentiaalia, mutta tällöinhän olisi demokratian ja kaikkien kannalta reilua ja selkeää, että heille olisi oma selvästi profiloitunut puolue.

Win-win keissi siis, ja Homman alati jyrkkenevää nousuahan ei voi enää estää.

Naisen euro on tunnetusti 80 senttiä, ja nyt asiaan on saatava vihdoin muutos! Feminismi pakolliseksi! Siskot, lasikatto paskaksi! Heteronormatiivinen Patriarkaatti on vankka, kätyrlauma sankka! Akuliina puoluesihteeriksi! EVR on väärinymmärretty liike, jonka kanssa on aloitettava neuvottelut (älkää uskoko kanoja)! Henkilökohtaiset CO2-päästökiintiöt voimaan heti! Ok-talot kiellettävä ja nurmijärveläisille pendelöinnistään rangaistusvero!
Ode on menneisyyden mies. Oras ja Jyrki ovat Hyviä miehiä, mutta nyt on vihdoin Nuorten Naisten Vuoro!

Anni puheenjohtajaksi!
  
  30. marraskuuta 2008 19:18:02


guestbook © freebok.net