Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 102051-102075

Nimi : Kumpi parempi?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Oletan, että uusi päivän kysymys kiinostaa vieraskirjan lukijoita.

"Onko Ruotsi parempi kuin Suomi"

Osaako joku tulkita, mistä tässä on todella kyse?
  
  30. marraskuuta 2008 17:15:15

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuules muslimiäMmä, päähäni on täysin mahtunut ajatus siitä, että olet syntynyt Suomessa. Niin on myös moni Britti muslimi syntynyt kauniilla saarella ja sen jälkeen räjäyttänyt itsensä.

Eikö sinun päähäsi mahdu, että se mitä ajan takaa on ennaltaehkäisevää työtä. Se liittyy maahanmuuttoon siltä osin, että mitä paremmin sopeuttaminen tapahtuu, sitä varmemmin vältymme ongelmilta joita esim. Briteissä, Ranskassa ja Espanjassa on muslimien osalta koettu. Eli pienempiä ryhmiä sisään ja kunnon koulutus Suomalaiseen elämäntapaan. Valtaväestön ei pidä sietää yhtään vaatimusta, joka ei kuulu yhteiskunnan terveeseen kehittämiseen. Valitettavasti Islam uskontona sisältää paljon sellaista, joka ei opittuna väkivalta-alueella sovi tähän "lintukotoon". Samaa on myös opit sioista ja Apinoista, joihin et kommentoinut, koska tiedät itsekkin miten asia on sinulle opetettu. Neuvona sinulle: Etsi itsellesi paljon Suomalaisia ystäviä ja kokeile pitää heitä samanarvoisina, vaikka Islam sinulle muuta opettaisikin. Siitä se sopeutuminen alkaa.
  
  30. marraskuuta 2008 17:15:23

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa: Lyyli-tädin silmä lepäsi Pravdan kuvassa. Lempeän ja älykkään näköinen mies (eihän sillä olekaan sarvia ja torahampaita!), taustalla PIANO, sohvalla vaalea nutturapäinen äiti suloinen vauva sylissään.
  
  30. marraskuuta 2008 17:15:25

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : KIIHKOateisti :))
  
  30. marraskuuta 2008 17:16:59

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Maassa maan tavalla on ihan hyvä sanonta."

tervetuloa äänestämään Halla-ahoa, joka vastustaa suurten ihmismassojen maahanmuuttoa, koska ymmärtää, että tällöin syntyy pohja anarkiaan suistuville pikkuafrikoille ja pikkulähi-idille, joita on löydettävissä jotakuinkin kaikkien isojen kaupunkien kyljestä pitkin Eurooppaa.
  
  30. marraskuuta 2008 17:17:23

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Futuristi, taidan olla ihan tavallinen maltillinen muslimi, joka noudattaa viittä pilaria ja syö halal-ruokaa(=Jumalan nimeen teurastettua).Noudatan ja kannatan Suomen lakia,"

No hyvä. Sinunlaisesi muslimit eivät ole ongelma.

"se ei ole mitenkään ristiriidassa islamin kanssa."

Suomen laki _on_ ristiriidassa islamilaisen lain kanssa. Islamilaiseen lakiin kodifioidut käsitykset vääräuskoisten ja naisten asemasta ovat täysin yhteensopimattomia länsimaisiin lainsäädäntöihin kodifioitujen yhdenvertaisuusperiaatteiden kanssa. Niinpä ei-islamilaisessa maailmassa asuvan muslimin on valittava ollako kuuliainen kotimaansa laeille vai islamilaiselle laille.

"Juu, jihadia teen, suurta jihadia eli oman itseni sisäistä kamppailua pahaa ja turmiollista vastaan, yrittäen elää hyvin ja islamin säännösten mukaisesti. Pieni jihad on se helpompi, eli puolustautua jos muslimeita vastaan hyökätään."

On valheellista väittää, että pieni jihad olisi vain puolustuksellista. Islamia on levitetty varsinkin ensimmäisinä vuosisatoina miekalla. Oikeutuksena oli jihad. Hyökkäyksellistä jihadia käydään nykyäänkin mm. Intiassa, Nigeriassa ja Thaimaassa.


"En ole fundamentalisti, hyvin pieni osa meistä muslimeista on.
Älkää sekottako käsitteitä islam ja muslimi."

Tiedän hyvin, että fundamentalistit ovat muslimeista vähemmistö. Siksi kysyinkin sinulta oletko fundamentalisti vai et.

"Muslimeita on hyvin monenlaisia ja islamiin on kehittynyt monia koulukuntia, toiset jyrkempiä toiset suvaitsevaisempia *kuten minä*."

Sinä ja useimmat muut ei-fundamentalistiset muslimit ette noudata mitään koulukuntaa vaan teillä on islamista aivan oma laimennettu tai pilkottu tynkäversionne, jota noudatatte siinä missä tapakristityt noudattavat omaa versiotaan.

  
  30. marraskuuta 2008 17:17:31

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Onhan se surkiata, kun me kolonialistit olemme köyhdyttäneet sitä kulttuuria maailmalla. Esimerkiksi monille heimoyhteisöille aikanaan tärkeän rituaalisen ihmissyönnin. Tästä johtuukin mieleeni Veikko Huovisen kulttuurirelativistinen multikulttuurisuusnovelli "Pystyyn marinoitu nainen".
  
  30. marraskuuta 2008 17:18:30

Nimi : Seppo Haavisto
  
Viesti : Zngr, samaa mieltä. Ehkäpä hieman kärjistetysti tytölle vastailen, mutta olen itse oppinut maailmalla, että se on ainoa keino saada tuloksia aikaan kyseisessä asiassa. Pahoittelut.
  
  30. marraskuuta 2008 17:18:44

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Helsinkiläinen perheenisä kirjoitti "Toivoakseni sallit, että arvaan sinun olevan vielä varsin nuori. Arvaan näin siksi, että tavoittelet "parasta mahdollista" aivan liian ylhäältä. Paras mahdollinen policy on tyypillisesti jotain kurjan ja siedettävän välimaastosta, koska se on kompromissi ja kompromissit ovat jo määritelmällisesti vain siedettäviä."

Ehdin juuri ajatella, että kirjoitan jotain kompromissin luomisesta ja sen valitettavasta epätäydellisyydestä, mutta ehditkin ensin! En tiedä mikä määritellään nuoreksi, itse en itseäni sellaiseksi sanoisi, mutta kieltämättä lähestyn asiaa "korkealta", mutta olen hyvin realiteetit tunnustava ihminen. Ajattelen kylläkin, että rima on nostettava ylös, että ylipäätään mitään saadaan aikaiseksi.

Millaisia kompromisseja luulette syntyvän ensi vuodesta alkaen Helsingin kaupunginvaltuustossa? Luuletteko, että saattaisikin löytyä uusia yllättäviä "kavereita"?
  
  30. marraskuuta 2008 17:20:52

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : "Onko Ruotsi parempi kuin Suomi"

Osaako joku tulkita, mistä tässä on todella kyse?"

Siinä on varmaan kysymys siitä, onko Ruotsi parempi maa maahanmuuttajille kuin Suomi.

Äänestin jo kyllä, koska minusta on aivan tyhmää, että turvapaikanhakijat tulevat Ruotsista Suomeen. Hiljankin oli uutinen, että Turun poliisilaitos oli aivan täynnä Ruotsista tulleita turvapaikanhakijoita. Poliisille ei jäänyt yhtään aikaa etsiä netistä rasistisia blogeja.
  
  30. marraskuuta 2008 17:22:18

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Yritetään, Seppo, vielä kerran... Minä olen syntynyt Suomessa, suomalaisista vanhemmista. Suvussa ei tietojeni mukaan löydy yhtä ainuttakaan ei-suomalaista. Olen saanut suomalaisen kasvatuksen, olen sukuni ainoa muslimi, joten mitään sika ja apina-juttuja minulle ei ole opetettu:D
  
  30. marraskuuta 2008 17:23:18

Nimi : Provosoivasti
  
Viesti : (Tämä ei ole niin provo)

Seppo: Etkö ollenkaan näe sitä, että olet itse lähtemässä sotaan ihmisrymää vastaan, joka elää täysin rauhallisesti esim. meidän naapuritalossamme (rikas perhe)? Aiemmin kämppikseni oli muslimi ja hän oli kämppiksistäni suvaitsevimmasta päästä, vaikka ei viinaa ottanutkaan ja oli omaksunut vähän muitakin hassuja tapoja.

Hetken päästä nähdään luultavasti sisulaisia räjäyttelemässä itseään tuolla "väärin uskovien ihmisten" suurlähetystöjen edessä. Johan se pyssykin kuviteltiin homon suuhun.
  
  30. marraskuuta 2008 17:24:43

Nimi : Jepjep
  
Viesti : ""Onko Ruotsi parempi kuin Suomi"
Osaako joku tulkita, mistä tässä on todella kyse?"
Siitä, että heitetään tuon edellisen kysymyksen perään kysymys, joka on suhteellisen yhdentekevä ja "musta tuntuu" -linjalla, jotta syödään edellisen kysymyksen ja sen vastausjakauman uskottavuutta? Jaa minäkö epäluuloinen... :)
  
  30. marraskuuta 2008 17:26:49

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvä MuslimiäMmä, käsitin siis asian hyvin väärin. Pahoittelut tästä. Ehkäpä sinulla on tärkeä rooli opettaa muille muslimeille tätä yhteiskuntaa ja sen arvoja. Siosta ja apinoista ei kannata oppeja kuunnella, vaikka ne päätyvät yhä useampaan Islamin oppikirjaan, joita päivittäin käyn läpi.
  
  30. marraskuuta 2008 17:27:19

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Kunnanvaltuustossa homma toimii niin, että "yllättäviä kavereita" löytyy aivan satavarmasti, pyytämättä ja yllättäen. Sama koskee myös työskentelyä eduskunnassa, etenkin valiokunnissa. Varsinainen miljoonan eypon potti on kuitenkin hallitusohjelmassa, joka on se taso, jolla ykkösasia eli humanitaarinen maahanmuutto voidaan lopettaa tai ratkaisevasti rajoittaa tekemättä yhteistyötä mokuleirin kovan ytimen kanssa.

Sekundäärinen maahanmuuttokysymys tämän päivän Suomessa on se, mitä maassa olevalle "kurjalle joukolle" tehdään. Kunnollisille maahanmuuttajille ei tarvitse tehdä yhtään mitään, he ovat ihmisiksi, jos vain saavat olla. Sitten on välikasti, joka voidaan voittaa kelvollisiksi suomalaisiksi viisaalla politiikalla. Sitten pohjalla on "uudet mannet", joista ei tule kuin trabelia, vaikka mitä tehtäisiin. Välimallin porukan suhteen on esim. siellä Helsingin valtuustossa tehtävissä paljonkin, eikä ole etukäteen mahdotonta tehdä sitä yhteistyössä Vihreiden kanssa.
  
  30. marraskuuta 2008 17:27:58

Nimi : Seppo Haavisto
  
Viesti : Provosoivasti: Ennaltaehkäisyä Brittityyliin, mitä lienee tarkoittaakin d:o)
  
  30. marraskuuta 2008 17:30:28

Nimi : Kumpi parempi?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onko muuten tuo "onko ruotsi parempi kuin suomi" ainoa kysymys HS sivuilla, johon yleisö ei voi kommentoida?
  
  30. marraskuuta 2008 17:31:04

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kunnollisille maahanmuuttajille ei tarvitse tehdä yhtään mitään."

Riippuu keitä tässä kategoriassa on. Expätteja jotka tulevat, vinkuvat aikansa ja lähtevät? Sitten taas rakkauden/seikkailun tai "gastarbeiterit" jotka tuovat perheensä ja jäävätkin, niin varsinkaan EU-maista tuleville ei anneta mitään apua. Kieliopetus tai "rautalangasta vääntö" apua. Humanitääriset saavat lakimiehet ja opetetaan huutamaan "rassisti" kyllä.
  
  30. marraskuuta 2008 17:32:22

Nimi : Xepi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Varsinainen miljoonan eypon potti on kuitenkin hallitusohjelmassa, joka on se taso, jolla ykkösasia eli humanitaarinen maahanmuutto voidaan lopettaa tai ratkaisevasti rajoittaa tekemättä yhteistyötä mokuleirin kovan ytimen kanssa.”

Kirjataanko alla oleva kannanotto myös tulevaan hallitusohjelmaan?

Seppo Haavisto: ”Yritän omalla työlläni estää, että kukaan uskontokuntasi yliedustettu rikollisuuden jihadhenkinen imaamienpaskanjauhun -oppilas ei ummetuksensa aikana ympärileikattuna ala ampua ympäriinsä kuten Mumbaissa viikolla tapahtui.”

Oppositiosta on hyvä pitää meteliä, kysykää vaikka Vasemmistoliitolta tai Kristillisdemokraateilta...
  
  30. marraskuuta 2008 17:34:23

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä Mäkinenhän toimii Neuvosto-Suomen aikaisella tiedonsiirto - ohjeistuksella. Suuntauksen perusopit jaettiin nordenstrengiläis-stalinistisen oppirakennelman Tampereen pyhätössä. Tampereen professorit oivalsivat, että maailmasta tulee parempi paikka kaikille, kun siirrytään järjestelmään, jossa median tehtävä on tietoaineiston muokkaaminen sen ainoan oikean ideologian mukaiseksi. Entinen neutraali tiedonvälitystehtävä muuttui siten kansanvalistustehtäväksi. Toimittajasta tuli poliittinen toimija. Siksi Mäkinenkin pitää omia käsityksiään maailman menosta tärkeämpinä kuin haastateltavien. Mäkinen lienee kuitenkin nukkunut tiedon manipuloinnin oppitunneilla, sillä jälki on kiusallisen kömpelöä.

Opettavaista oli vertailla Halla-ahon haistattelua naapurisivun joviaaliin jutusteluun satavuotta täyttäneen kommunistin kanssa.

Päivän sankari haikaili vanhojen hyvien kommunistiaikojen perään eikä nimetön toimittaja kyseenalaistanut mitään.

Olisikohan niin, että ihminen on sitä viisaampi mitä vanhempi? Luulen, että jokainen on omalla kohdallaan valmis myöntämään tämän. Aina se ei kuitenkaan toimi toisten kohdalla...


  
  30. marraskuuta 2008 17:34:50

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sinä ja useimmat muut ei-fundamentalistiset muslimit ette noudata mitään koulukuntaa vaan teillä on islamista aivan oma laimennettu tai pilkottu tynkäversionne, jota noudatatte siinä missä tapakristityt noudattavat omaa versiotaan.

Ylläolevasta olen kanssasi erimieltä, koska islam on, paitsi uskonto, myös elämäntapa, eikä sitä voi verrata tapakristittyihin niissä tapauksessa, kun muslimi noudattaa viittä pilaria, kuten minä. Koulukunnaltani olen shiia.
Tiedän mitä tarkoitat tynkäversiolla ja olet oikeassa, että meissä muslimeista löytyy paljon sellaisia, joille islam ei merkitse muuta kuin syntymälahjaksi saatua uskontoa. Minä en kuulu heihin. Olen syntynyt kristittynä ja pitkän harkinnan ja opiskelun jälkeen kääntynyt muslimiksi - en ole saanut uskontoani syntymälahjaksi, se on oma valinta. Fundamentalismin ja "tapamuslimiuden" välillä on meitä tavis-uskovaisia, jotka emme kiihkoile, vaan noudatamme uskontomme määräyksiä ja käytämme tervettä järkeä.
Suomen laki ei ole ristiriidassa islamin kanssa, siten että se pakottaisi minut esim juomaan alkoholia tai luopumaan islaminmukaisesta vaatetuksesta.

Seppo - minä olen 50v. joten eipäs nimitellä tytöksi.
  
  30. marraskuuta 2008 17:40:33

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Onko muuten niin, että minunkin lisäkseni kaikki nuivistit kuin vihervasemmistolaisetkin odottavat kieli pitkällä matkakertomusta Ahrikasta?
  
  30. marraskuuta 2008 17:41:33

Nimi : SNH
  
Viesti : Helsinkiläinen perheenisä:
"SNH, mitä ihmettä ajat takaa? En käsitä, mikä voi olla tarkoitusperäsi. Näyttää siltä, että olet fiksoitunut tuohon yhteen yksityiskohtaan".
Luin Halla-ahon kirjoituksia. Törmäsin ajatukseen, josta olin eri mieltä. Kirjoitin vieraskirjaan kommentin (30. marraskuuta 2008 12:44:47). Sen jälkeen olen vastannut muiden kommentteihin.

"Minusta näyttää, että yrität tuon casen avulla saada Mestarin (ylistetyn) näyttämään "pahalta" tai "relativistilta" tai "kylmältä"
Tässä ei todellakaan ole kyse mistään mustamaalauksesta. Halusin vain keskustella aiheesta. En väitä, että JHa olisi paha tai kylmä, mutta kulttuurirelativisti hän on (viittaan JHa:n kirjoitukseen "Mietteitä kansanvaelluksesta", 20.4.2005, kappaleet 10 ja 11). Hän itse kirjoittaa niin.

Huomauttaisin vielä, että JHa on sijoittanut tuon kirjoituksen kohdan "Johdanto uudelle lukijalle (ja keskeisimmät kirjoitukset)" alle, listan ensimmäiseksi. Joten hän itse pitää siinä esitettyjä ajatuksia tärkeinä.

Mutta joo, eiköhän tämä riitä tästä aiheesta.
  
  30. marraskuuta 2008 17:44:09

Nimi : Sivustaseuraaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Moneltako Hesarin päivän kysymys menee yleensä kiinni? Viideltä oli Halla-aho -kysymys jo suljettu.

Suljettiinko se ennen aikojaan, koska ihmiset äänestivät väärin?
  
  30. marraskuuta 2008 17:46:25

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Moneltako Hesarin päivän kysymys menee yleensä kiinni? Viideltä oli Halla-aho -kysymys jo suljettu.

Suljettiinko se ennen aikojaan, koska ihmiset äänestivät väärin?"

Mielestäni se sulkemisaika on aina vaihdellut aika psykedeelisesti. Vaikka se olisikin suljettu etuajassa, oli tuohon kysymykseen kuitenkin normaalia selvästi enemmän vastaajia!
  
  30. marraskuuta 2008 17:49:55


guestbook © freebok.net