Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 102026-102050

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Nyymi, suo ukkomiehelle hänen pieni ilonsa. En minä sentään täällä kaiken aikaa rieku."

Vitsillänihän minä.

Näkisin täällä mielelläni ennemmin keskustelua asioista (lukuja, tutkimuksia ja sitä rataa) kuin metakeskustelua keskustelusta.

Tuli myös mieleen että tänne voisi väsätä jonkin FAQ-listan; uudet lukijat (tai vaikka trollit) kysyvät monesti jo aiemmin kysyttyjä asioita. Päivystävät netsit voisivat silloin vastata viittauksella kanoniseen vastaukseen (vaikka kirkkoslaavilla kirjoitettuun).

Kiitos ja anteeksi.
  
  30. marraskuuta 2008 16:50:38

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Ainoastaan Sisulais-mieliset ryntäävät äänestämään kuvitellessaan, että se muuttaisi jotenkin heidän elämää siellä gettossa."

Gettoja? Suomessako?
  
  30. marraskuuta 2008 16:51:19

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Se, että 2/3 äänestäneistä kannatti halla-ahon ulkomaalaisvihaa, ei merkitse silti sitä, että hän saa sanoin pahoinpidellä suomalaisia naisia ja aseella suomalaisia hinttejä."

... WUT?
  
  30. marraskuuta 2008 16:51:57

Nimi : miikka
  
Viesti : Voi kumpa tuo äänestystulos muuttaisi elämäni täällä kurjassa Kampin getossa.
  
  30. marraskuuta 2008 16:52:51

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitämitämitämitä? Monikultturistajien ihanneyhteiskunta on siis siirtynyt Cänädästä Arabiemiraatteihin?

Buaahhaahhaaa.

Seuraavaksi arkipäivän havaintoraportti. Perjantaina käynnistyneen pikkujoulukauden ja pitkästä aikaa tehdyn pubikierroksen tyly havainto on, että homma on mielettömässä nousussa. Tuntikausien keskusteluja, joissa osallistujina eri alojen korkeakoulutettuja ihmisiä tohtoreista maistereihin. Mukana myös nimeltä mainitsematon Pravdan toimittaja.

Ilmapiiri on oman käsitykseni mukaan muuttunut puolessa vuodessa täysin. Siis aivan täysin.
  
  30. marraskuuta 2008 16:53:22

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : "Ketkä hyötyvät leimaamisesta?"

Monikin. Jos nykyinen kehitys jatkuu, minä voin muutaman vuoden päästä, kun "rasisti" on positiivinen sana, esiintyä ilman nimimerkin suojaa. Vastapuoli eli nyt niskan päällä olevat mokuttajat joutuvat miettimään, onko heillä perheellisinä varaa saada niskoilleen "mokun" leimaa :)

Leimaaminen on osa politiikkaa. On aina ollut. Tulee varmaan aina olemaan. Punikit. Lahtarit. Revarit. Nosket. Onhan näitä. Karavaani kulkee silti.

Nimim. Akateeminen nainen puhui tarpeesta tehdä yhteistyötä ns. vastapuolen kanssa. Kysyisin uudestaan, onko tämä tarve todellinen? Jos on, niin miksi on?
  
  30. marraskuuta 2008 16:54:18

Nimi : AIP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Prosnovisti kommentoivan huomiossa saattaa piillä kammottava tosiasia - entäs jos kaikki Totuuden gallup-tulokset ovatkin kutakin intressiryhmää edustavien netsien ei-niin-koulutetun ja katalan masinoinnin tulosta ja oikean vastauksen tietävät eivät vaan vaivaudu kiinnostumaan mielipiteensä ilmaisusta?
  
  30. marraskuuta 2008 16:55:07

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : urogallus:"Eikö meidän kannattaisi osoittaa hiukan enemmän suvaitsevaisuutta vastaanväittäjiä kohtaan?"

Pitää. mutta ensin tarvitaan se toinen osapuoli, jonka avauksista/vastaväitteistä voipi keskustella.

Näiden mokuttaja vastaväittäjien pitäisi ensin esittää joku vastaväite ja sihen perustelut. En ole sellaista täällä nähnyt.

Vain öyhöilyä ja syyttelyä ja muuta tunneperäistä huonoa käytöstä toistaiseksi.

Nostan hattua heistä ensimmäiselle joka ottaa jonkun mokupuolen väitteen ja todistaa sen asiapohjalta oikeaksi tai jonkun Jussin väitteen ja todistaa sen asiapohjalta vääräksi.

Jussin teesit on laskettu, todisteet annettu, mokupuolen väitteet on nähty, mutta niiden todisteet uupuvat tai ovat mutua ja tunnetta josta ei voi keskustella jos ei tunne samoin. Voi vain sanoa, että en tunne samoin. Pallo on minusta nyt mokupuolella.

Odotamme.

Mutta sillä välin pidätän oikeuden aukoa ystävällisesti päätäni edelleen niille tunnepohjaisille räyhäreille jotka tänne tulevat ilman mitään substanssia käsiteltävästä aiheesta ;-)
  
  30. marraskuuta 2008 16:55:18

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Julkisuuden aaltoileminen myönteisen ja kielteisen välillä on kyllä mielenkiintoinen ilmiö..

Mistä muuten mahtaa johtua Matti Vanhaseen viime aikoina kohdistunut epämääräinen morkkaaminen?

Vanhasta on syytetty liian kiltiksi eturyhmien oikeuksien ajamisessa, mutta ei kai viime aikoina ole edes keskusteltu mistään maataloustuista yms.

Kai pääministerin ensisijainen tehtävä on johtaa hallitusta ja Vanhanen on kai pärjännyt varsin hyvin.
  
  30. marraskuuta 2008 16:56:29

Nimi : tapio
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Äänestys on päättynyt. Tässä lopullinen äänestyskäyttäytyminen: http://i34.tinypic.com/neu9s4.png"

Pitäisikö suvaitsevaisuuskasvatusta entisestään lisätä, syventää, kehittää ja täydellistää sekä aloittaa se entistä nuoremmille. Vihreät voisivat antaa sitä jo perussuomalaisten sikiöille. Siitä tulisi pakollista kaikille jo perussuomalaisen äidin vatsaan.

Ja ennen kaikkea maahanmuuttoa on lisättävä, koska erilaisten kulttuurien kohtaaminen vähentää ennakkoluuloja.
  
  30. marraskuuta 2008 16:56:40

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Koska paikalla on paljon ei-niin-koulutettuja, niin on pakko selventää: tilasto on vääristynyt, koska normaalia ihmistä, esim. perheen isää, ei kiinnosta, mitä mieltä hesarin halla-aho-gallup näyttää. Ainoastaan Sisulais-mieliset ryntäävät äänestämään kuvitellessaan, että se muuttaisi jotenkin heidän elämää siellä gettossa."

Newsflash: yllättävän moni perheenisä on halla-aholaisella linjalla. Tätä voi olla vaikea tajuta jos tuttavapiiri on valikoitunut nuppi tutisten tiedostavista ihmisistä.

  
  30. marraskuuta 2008 16:57:27

Nimi : muslimiäMmä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Futuristi, taidan olla ihan tavallinen maltillinen muslimi, joka noudattaa viittä pilaria ja syö halal-ruokaa(=Jumalan nimeen teurastettua).
Noudatan ja kannatan Suomen lakia, se ei ole mitenkään ristiriidassa islamin kanssa.
Juu, jihadia teen, suurta jihadia eli oman itseni sisäistä kamppailua pahaa ja turmiollista vastaan, yrittäen elää hyvin ja islamin säännösten mukaisesti. Pieni jihad on se helpompi, eli puolustautua jos muslimeita vastaan hyökätään.
En ole fundamentalisti, hyvin pieni osa meistä muslimeista on.
Älkää sekottako käsitteitä islam ja muslimi. Muslimeita on hyvin monenlaisia ja islamiin on kehittynyt monia koulukuntia, toiset jyrkempiä toiset suvaitsevaisempia *kuten minä*.
  
  30. marraskuuta 2008 16:58:50

Nimi : Seppo Haavisto
  
Viesti : Kuules muslimiäMmä, uskontokuntasi edustajat ovat yliedustettuina monenlaisten rikosten parissa. Näitä linkkejä lähdetietoihin löytyy tältä sivustolta paljon.

Yritän omalla työlläni estää, että kukaan uskontokuntasi yliedustettu rikollisuuden jihadhenkinen imaamienpaskanjauhun -oppilas ei ummetuksensa aikana ympärileikattuna ala ampua ympäriinsä kuten Mumbaissa viikolla tapahtui. Ennaltaehkäisevällä työllä ja maahanmuuttoa tietyiltäosin rajoittamalla on mahdollista säästyä monelta mellakalta ja poltetulta autolta.

Suomen poliisi taas jahtaa kouluampujia jokapäiväisessä toiminnassaan, kuten kuuluukin.

T. Seppo Haavisto

P.s. Sana Suomallaisia on pohjalaista lausuntaa ja juuri sitä kulttuuria jota sinun pitäisi sisäistää, jotta voisit sopeutua tänne. Jos perit vanhemmiltasi oppeina kaiken sioista ja apinoista, et ole sopeutunut yhteiskuntaamme. Älä rupea synnytyskoneeksi, vaan opiskele.
  
  30. marraskuuta 2008 17:01:34

Nimi : Zngr
  
Viesti : muslimiäMmä[b]:

hieno homma. Kivaa, kun uskoo johonkin. Tahtoisin sanoa, että itse olen jo pitkän aikaa sitten hylännyt sen suuntaisen ajattelun, että muslimit tai Islam ovat syyllisiä tiettyjen etnisten ryhmien surkeaan integroitumiseen, korkeaan rikollisuuteen, törkeään käytökseen ja (johonkin suhteutettuna) huonoon taloudelliseen asemaan. Vaikka nämä ryhmät koostuvatkin usein muslimeista, vai pitäisiköhän sanoa muslimitaustaisista, tuota kun tunnutaan harrastettavan yhtä lailla monimuotoisesti kuin mitä tahansa uskontoa, en näkisi että me-tehdään-mitä-huvittaa meininki on heidän syytään. Suurin epäonnistuja on suvaitsevainen ja kiva länsieurooppalainen maahanmuuttokoneisto joka ei ole pistänyt ihmisille tarvittavia rajoja, silloin kun sillä olisi ollut merkitystä. Tärkeämpää on ollut "suvaita" monikulttuurisesti ihmisryhmiä joiden oma tausta on ollut resepti ongelmille ja väännellä asiaa siihen suuntaan, että kyllä se näiden ja näiden pärjääminen on lähinnä jostain rakenteellisesta rasismista tai ennakkoluuloisista länsimaalaisista kiinni. Just just.

Tällä tavalla ei nähdä oikeaa ongelmaa ollenkaan, ja sitten sitä ei voida edes yrittää korjata.

Ei esimerkiksi huonoa suomea puhuva maahanmuuttaja työllisty minuuttiakaan nopeammin, vaikka HS kirjoittaisi pääkirjoituksen, että [b]Suomi on Rasistinen Maa
tuhantena peräkkäisenä päivänä, ja Talib ja Lipponen tehtailisivat tuhat artikkelia lisää, joiden sisältö olisi kutakuinkin seuraava: "kulttuurin kohtaaminen myös yksilötasolla niin kouluissa kuin blah blah suomalaiset ovat rasisteja ja opettajat huonoja". Se huonosti suomea puhuva maahanmuuttaja on ihan yhtä paljon ilman töitä, vaikka tähän päälle vielä lätkäistäisiin Astrid Thorsin emännöimä "monikulttuurinen Suomi 2008" paneeli ja A-Talk paljastaisi, että Suomen Sisuun saattaa kuulua natsimurhaaja.

Kaikki muslimit, keitä tunnen yhtään paremmin, on sangen mukavaa porukkaa.
  
  30. marraskuuta 2008 17:03:06

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Nimim. Akateeminen nainen puhui tarpeesta tehdä yhteistyötä ns. vastapuolen kanssa. Kysyisin uudestaan, onko tämä tarve todellinen? Jos on, niin miksi on?


Perheeisä kirjoitti, että leimaaminen on osa politiikkaa. Olen täsmälleen samaa mieltä ja toivon, että sain tämän pointin ulos jo aiemmassa kirjoituksessani.

Minä perustelen yhteistyötä "vastapuolen" (onko kyseessä todellinen vai luotu vastapuoli, kuka leirien perustamisesta todellisuudessa hyötyy? Mielestäni oleellisia kysymyksiä, jotka nyt ohitan)kanssa sillä, että aidosti paragmaattisten, kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvien policyjen ja keinojen löytäminen ei voi rakentua poliittisesti keinotekoisten intressien varaan. Tämä on ohjenuora, jota pyrin toteuttamaan, sillä en halua elää totalitaristisessa yhteiskunnassa ja mielestäni jokainen, joka sulkee silmänsä ja korvansa vaihtoehdon ääniltä tukee sellaista järjestystä.
  
  30. marraskuuta 2008 17:05:52

Nimi : muslimiäMmä
  
Viesti : Seppo, hitaana hämäläisenä ja alkuperältäni manselaisena nääs en todellakaan tuntenut käyttämääsi pohjalaista sanaa. Nyt tiedän, kiitos. Mutta miksei päähäsi mahdu, että olen syntyperäinen suomalainen???
  
  30. marraskuuta 2008 17:05:59

Nimi : KIIHKOateisti
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Onko muslimiämmäl kovinki hauskaa herätä keskel yötä turhanpäären rukoolemaha kuvittehellisia jumaliansa?
Hulluja on joka lähtöhön.
  
  30. marraskuuta 2008 17:07:20

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "leirien perustamisesta todellisuudessa hyötyy?"

Jep... palataanpa vain kaikki sinne alkutilanteeseen - jossa oli vain yksi leiri, monikulttuuria ihannoiva semmoinen.
  
  30. marraskuuta 2008 17:07:46

Nimi : JKN
  
Viesti : "Jussi Halla-ahon mielestä tyttöjen ympärileikkaus (joka on kulttuurin perinne) tulisi hyväksyä, ja tunnustaa perinteen oikeus olemassaoloon, eikä meidän (ulkopuolisten) tulisi tehdä asialle mitään, JOS tyttöjen ympärileikkaus tapahtuu jossain muualla missä JHa on.

Tietysti on mahdollista, että JHa hiljaa mielessään toivoo tämän perinteen katoavan. Mutta tällöinkin JHa hyväksyy vain kulttuurin sisältä käsin tapahtuvan muutoksen. Hänen mielestään ulkopuolisten ei tulisi tehdä mitään.

Lukekaa itse tuo tekstikohta ja tehkää omat johtopäätöksenne."

Öh? Mutta päivän hysärihän sanoi, että Halla-aho on kolonialisti XD.

Onhan se oma aiheensa, mihin vieraisiin tapoihin voidaan puuttua kehitysmaissa ja millä keinoilla. Yksi tärkeä pointti on , että tänne eivät niitä saa tuoda.

Jos sademetsässä on intiaaniheimo jossa insesti on normaalia ja hyväksyttävä tapa, Suomessa sitä ei perkeleessä saa harjoittaa, vaikka tulisivat tänne asumaan. Millä valistuksella tai kommandoiskulla sitten heimon insestipedofiilit laitetaan kuriin omassa viidakossaan on paljon vaikeampi kysymys ja silloin hyysäreissäkin on jo kolonialisti Kiplingin vikaa.
  
  30. marraskuuta 2008 17:09:13

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Anu Sorja: juuri kirjoitin, että koen vastenmielisenä vaihtoehtoisten äänien huomioimattomuuden. Hieman turhauttavaa!
  
  30. marraskuuta 2008 17:09:24

Nimi : k.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Zngr! Pitkälti samaa mieltä mijeki.
  
  30. marraskuuta 2008 17:11:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : Menipäs formaatti sotkuksi edellisessä.

muslimiäMmä ehkä tuo Seppo on trolli ja yrittää haastaa riitaa, don't mind.

Seppo:

Suomessa kasvanut muslimi lienee arvomaailmaltaan aika samanlainen mies kuin vaikka minä olen. Tai sinä.

Turkissa kasvanut muslimi taas edustaa enemmän turkkilaista arvomaailmaa ja kulttuuria. Somaliassa oma klaani ja paimentolaisuus on kova juttu. Irakissa taas... you get my drift.

Miksi kolmannen polven turkkilaiset (muslimit) vaikka Saksassa edustavat lähinnä saksalaisvihamielisiä ja turkkilaisia arvoja, vaikka ovat syntyneet Saksassa? Siksi, koska heidän yhteisönsä on niin iso, tarpeeksi hyvin eristäytynyt, ettei heidän tarvi muuttua ja lisäksi jokaisesta sukupolvesta puolet on itseasiassa ensimmäisen polven maahanmuuttajia (perheenyhdistämiset), joten he ovat vieläkin turkkilaisia muslimeja Saksassa, eivät sekulaarisia saksalaisia Saksassa oli sukupolvi kuinka mones tahansa ja asuinpaikka vaikka Berliini.

And this, my friends, is how we get problems.

Ja juuri nimenomaan tällaista kehitystä edistää "monikulttuurisuus".
  
  30. marraskuuta 2008 17:12:40

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Anu Sorja: juuri kirjoitin, että koen vastenmielisenä vaihtoehtoisten äänien huomioimattomuuden. Hieman turhauttavaa!"

niinpä - ilman mokukriittistä "leiriä" meitä mokukritiikkiä ei kuunneltaisi, eli "leiristä" todellakin on hyötyä.
  
  30. marraskuuta 2008 17:12:43

Nimi : muslimiäMmä
  
Viesti : Juuri noita rajojen asettamista peräänkuulutin. Esimerkkinä vaikka viimekesäinen bikinikielto lasten kahluualtaalla, koska se loukkasi musliminaisten silmää. Täysin naurettavaa:D. Kun lähdetään tuolle linjalle, niin vaatimuksista ei tule loppua. On ihan luonnollista, että jokainen kotimaansa ulkopuolelle muuttava kaipaa ympärilleen esim. "pikku-Somaliaa". Niin minäkin tein muualla asuessani, jos en ihan maggaraa kaivannut, niin jotain suomalaista kuitenkin. Maassa maan tavalla on ihan hyvä sanonta.
  
  30. marraskuuta 2008 17:13:27

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Akateeminen nainen,

Tunnen piston sydämessäni, kun leimaamista käsitelleessä jutussa sittenkin leimasin "vastapuolen" "vastapuoleksi". Anteeksi ja kiitollinen kumarrus tästä huomautuksesta. En kuitenkaan osaa olla pitämättä esim. Astrid Thorsia tässä asiassa nimenomaan vastapuolena, syystä, jonka kirjoitin aiempaan viestiin mokutuksen merkityksestä. "Vastapuoli" on todella olemassa. Pyrin tässä kuitenkin välttämään sen kummempia halventavia epiteettejä siitä.

Toivoakseni sallit, että arvaan sinun olevan vielä varsin nuori. Arvaan näin siksi, että tavoittelet "parasta mahdollista" aivan liian ylhäältä. Paras mahdollinen policy on tyypillisesti jotain kurjan ja siedettävän välimaastosta, koska se on kompromissi ja kompromissit ovat jo määritelmällisesti vain siedettäviä.

Minä puolestani tyydyn varsin vähään. Riittää, ettei valtiovalta lopullisesti tuhoa Suomea eikä verota minua aivan köyhäksi asti. Kunnalta toivon, ettei se toimenpiteillään vartavasten pilaa elinympäristöäni.

  
  30. marraskuuta 2008 17:14:02


guestbook © freebok.net