Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101976-102000

Nimi : hommagraafi-päivystäjä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jaahas, Hyvät ovat heräilleet ja saaneet masinoitua joukkojaan liikkeelle.

Kyllä 66% Ei 34%

Vastanneita 11187
  
  30. marraskuuta 2008 16:09:44

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Kannattaisi joskus muistaa, että aivan samalla tavalla kuin teitä inhottaa tulla kutsutuksi rasistiksi, me jotka emme kutsu Halla-ahoa mestariksi, tai jaa hänen premissejään ja näkemyksiään ole kommareita, vasemmistolaisia, punaviherfasisteja.

Se on teidän olettamanne ja ne ovat aina vaarallisia. Kokihan Halla-ahokin, että punaviherolettaman vuoksi hänet leimattiin opiskeluaikoinaan demariksi.

On hyvin vaikeaa keskustella ihmisten kanssa, jotka lyövät leiman otsaan jo ennakkoon, eivätkä näin ollen oikeasti pyri keskustelemaan.
  
  30. marraskuuta 2008 16:10:06

Nimi : P
  
Viesti : "Median on helppoa antaa yksipuolista informaatiota Halla-ahosta. Näennäisesti annetaan Jussin argumentoida mutta lytätään se seuraavassa lauseessa omilla perusteluilla ja kommenteilla jotka on helposti luettavissa rivien välistä. Rivien välistä on luettavissa VIHA Halla-ahoa kohtaan. Näennäispuolueeton propagandakoneisto jauhaa jauhelihaksi multikulttuurin vastustajat..."


Toimi ehkäpä ennen. Nyt moinen vain ohjailuyritys vituttaa lukijoita:

Pravdatyyliä:Samanmieliset ovat perustaneet myös kymmeniä blogeja, jotka jäljittelevät Halla-ahon pitkäpiimäistä ja ironialle rakentuvaa kirjoitustyyliä. Tosin, kauniisti sanottuna, vähemmän sivistyneesti.

Kansallismieliseen Suomen Sisu -järjestöön kuuluvasta Halla-ahosta on tullut nettiapostoli maahanmuuton vastustajille. Yhä harvempi nettirasisti puhuu laiskoista neekereistä, jotka vievät rehellisten suomalaisten työt. Maahanmuuton kriitikot ovat oppineet puhumaan kulttuurin, uskonnon ja yhteentörmäysten ongelmista.

...

Monet ovat pitäneet Halla-ahon kirjoituksia rasistisina, eikä ihme. Rivien välistä ja joskus riveiltäkin paistaa viha. Hän ei ole mikään kiihkomielinen natsi, pikemminkin 1800-lukulainen kolonialisti Rudyard Kiplingin hengessä: valkoisen miehen taakka on oman kulttuurin ylemmyys ja siitä seuraavat velvollisuudet.

::::

Silti Halla-ahon väitteet ovat liioiteltuja.

Suomessa on perinteisesti pelattu kaksilla korteilla: poliittinen liturgia on ollut suvaitsevaista, mutta käytännön maahanmuuttopolitiikka hyvin tiukkaa. Tästä kertoo esimerkiksi se, että viidestätoista vanhasta EU-maasta Suomessa on kolmanneksi vähiten maahanmuuttajia.

"Eihän se ole olennaista."

Se ei ole olennaista, väittää Halla-aho, koska ulkomaalaisväestö kasvaa nopeasti ja väärin perustein. Nykyisin Suomessa on 170 000 ei-kotimaista kieltä äidinkielenään puhuvaa. Somalia, arabiaa, kurdia ja turkkia puhuvia on yhteensä 28 000.

Ei kuulosta uppoavalta laivalta.

Tuohan on toimittajan mielipidepamfletti ilman mitään todellisia perusteluja liimattuna "haastattelun" päälle.
  
  30. marraskuuta 2008 16:10:43

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Poiminta Hesarin kommenteista:

Toimittaja haastatteli omaa ideologiaansa
Koirako seuraa toimittajaa? | 30.11.2008 16:05
Hah, kylläpä Helsingin Sanomien linja kyntää syvällä, kun toimittaja rupeaa artikkelissa siteeraamaan itseään ja omia idologisia näkemyksiään. Olette vääristelleet Jussi Halla-ahon sanomisia omien linjojenne etuja myötäillen. Luuletteko tosiaan, että ihmiset olisivat noin tyhmiä, että uskoisivat teidän Ylioppilaslehdestä lähtöisin olevia poliittisesti stasihenkeen kasvaneita toimittajia. Hyvä yritys, mutta tästä se Halla-ahon suosio vain kasvaa. Homma on nousussa!
  
  30. marraskuuta 2008 16:10:59

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkkini onkin valittu huolella, koska tiedän, että täällä se ärsyttää ;)

En ole monikultturisti. En tiedä mitä se merkitsee käytännössä.


Minua ei ainakaan ärsytä yhtään. Olen ihan pikkupojasta asti ihaillut akateemisia naisia :)

Monikultturisti tarkoittaa käytännössä lähinnä sitä, että kannattaa ylikansallisia hallintoja.

Tai oli miten oli, niin kunnon kritiikki olisi tietenkin tervetullutta. Loanheittoon on jo ehtinyt kyllästyä.
  
  30. marraskuuta 2008 16:11:22

Nimi : Kari
  
Viesti : Mä oon luovuttanu jo aikoja sitten rasismiväitteet. Jos joku mua syyttää rasistiks, niin tiedän että se on jo alentunut nimittely tasolle, eikä tiedä mikä on rasisti.
  
  30. marraskuuta 2008 16:11:58

Nimi : Alex W
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Akateeminen nainen, sanana rasisti on huomattavasti leimaavampi ja omaa erityisen negatiivisen merkityksen, kuin vaikka sinun kutsuminen viherpiipertäjäksi. :)
  
  30. marraskuuta 2008 16:12:22

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Helsinkiläiselle perheenisälle voisin sanoa, kuten Koivisto aikoinaan, ettei pidä provosoitua vaikka provosoidaan.
  
  30. marraskuuta 2008 16:12:38

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Provosoiduinko minä? Minä lainaan puolestani Ayn Randia ja kehotan sinua "to check your premises".

Vai tarkoitatko provosoinnilla sitä, että kysyt melko tyhmiä kysymyksiä? Ehkä ymmärrät, mitä se tarkoittaa, että joku vastaa niihin asiallisesti.
  
  30. marraskuuta 2008 16:15:20

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Alex W: vaikka kuinka haluaisitkin niin olevan, en ole trolli. Minulle olisi aivan yhtä inhottavaa tulla leimatuksi rasistiksi kuin viherpiipertäjäksikin. Katsos kun kyse on nyt ylipäätään leimaamisesta ja sitä kautta keskustelun tukahduttamisesta.
  
  30. marraskuuta 2008 16:15:25

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kansallismieliseen Suomen Sisu -järjestöön kuuluvasta Halla-ahosta on tullut nettiapostoli maahanmuuton vastustajille. Yhä harvempi nettirasisti puhuu laiskoista neekereistä, jotka vievät rehellisten suomalaisten työt. Maahanmuuton kriitikot ovat oppineet puhumaan kulttuurin, uskonnon ja yhteentörmäysten ongelmista.

Miten niin oppineet? Nehän puhuivat niistä jo ennen kuin Jussi edes kirjoitti.

...

Monet ovat pitäneet Halla-ahon kirjoituksia rasistisina, eikä ihme. Rivien välistä ja joskus riveiltäkin paistaa viha. Hän ei ole mikään kiihkomielinen natsi, pikemminkin 1800-lukulainen kolonialisti Rudyard Kiplingin hengessä: valkoisen miehen taakka on oman kulttuurin ylemmyys ja siitä seuraavat velvollisuudet.


Tämäkin on Hesarilta väärinkäsitys, joka olisi selvinnyt pelkästään sillä, että toimittaja olisi yleisellä tasolla tutustunut kansallismielisyyteen. Siinä on kyse nimenomaan kolonialismin vastustamisesta.
  
  30. marraskuuta 2008 16:17:20

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Helsinkiläinen perheenisä,

sovitaanko niin, ettet enää kirjoita minulle. Olet jo tehnyt hyvin selväksi sen mitä mieltä minusta ja ajattelustani olet, kiitos vain "kritiikistä".
  
  30. marraskuuta 2008 16:17:29

Nimi : ha ha
  
Viesti : Etpä silti joutuisi poliittiseksi sylkykupiksi vaikka olisit/sinua kutsuttaisiin viherpiipertäjäksi.
  
  30. marraskuuta 2008 16:17:59

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Kuka sitten on joutunut poliittiseksi sylkykupiksi? Halla-ahoko? Millä perusteilla?
  
  30. marraskuuta 2008 16:19:38

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Ai kalastellaan akateemisen naisen kämpillä viimeistä sanaa? En minä kirjoita Akateemiselle Naiselle, vaan Jussi Halla-ahon vieraskirjaan. :)

Vakavammin, puhutaanko siitä Turun Sanomien käyttämisestä lähteenä? Minulle käy muutkin aiheet, mutta se taitaa olla lähinnä sydäntäsi.
  
  30. marraskuuta 2008 16:20:24

Nimi : ha ha
  
Viesti : Eihän hän ole rasisti, eikä kukaan viiti enää järjissään sellaista väittää.
  
  30. marraskuuta 2008 16:20:29

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "sovitaanko niin, ettet enää kirjoita minulle. Olet jo tehnyt hyvin selväksi sen mitä mieltä minusta ja ajattelustani olet, kiitos vain "kritiikistä"."

Avoin vieraskirja. Tänne saa kirjoittaa kaikki sääntöjen puitteissa. Niin kauan, kuin puhe pysyy asiallisena, et voi sinulle kirjoittamista täällä estää paljonkaan.
  
  30. marraskuuta 2008 16:21:05

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Akateeminen nainen:
"Katsos kun kyse on nyt ylipäätään leimaamisesta ja sitä kautta keskustelun tukahduttamisesta."
Älä sitten leimaa, vaan aloita keskustelu. Tällä hetkellä sitä keskustelua ei juuri näy kanssasi puoleen tai toiseen, koska varsinaista keskustelun aihetta ei ole annettu. Kerroit, että Halla-ahon olisi pitänyt tarkistaa lähteensä niiden alkuperästä, mikä on tietysti aivan totta, jos haluaa tuottaa akateemista tekstiä. Et kuitenkaan osoita Halla-ahon lainaamaa lukua vääräksi millään tavalla, mikä nyt ei kuulosta kovinkaan akateemiselta. Oletko jo valmistunut? Tiedän yhden kaverin, joka oli myös vuosia sitten "akateeminen nainen", kun oli ensimmäisen vuoden opiskelija yliopistolla... Pyytäisin siis, että joko osoittaisit Halla-ahon luvut vääriksi tai sitten avaisit keskustelua jostakin muusta kohdasta sen sijaan, että ilmeisestikin syytät muita keskustelun (?) tukahduttamisesta.
  
  30. marraskuuta 2008 16:21:54

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kuules muslimiäMmä, kyse ei ole nyt mistään muusta kuin siitä, että me Suomallaiset emme halua ruttoa lintukotoomme. Tämä alue on ollut rauhallinen pitkään ja perinteitä kunnioittavana kansana haluamme myös varjella isänmaatamme. Te, ette ole oikeutettuja muuttamaan elämäntapaamme. Teidän tulisi sopeutua tähän kulttuuriin ja sen pelisääntöihin. Suomalaiset, jotka muuttavat Irakiin tai Somaliaan, eivät ensimmäiseksi ala vaatia ruisleipää kauppoihin ja aseita pois kaduilta. Vai olenko väärässä?
  
  30. marraskuuta 2008 16:22:57

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Kyllä avoimessa vieraskirjassakin voi osoittaa viestin tietylle henkilölle, tätä tarkoitin. En tietenkään ole kieltänyt helsinkiläistä perheenisää kirjoittamasta tänne, kuinka voisinkaan! Kummallista, että edes ajattelitte niin.
  
  30. marraskuuta 2008 16:23:23

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Ihana nainen,

Kerro se asia, josta meidän pitää keskustella! Lopetan leimaamisen aivan heti, lupaan sen.
  
  30. marraskuuta 2008 16:25:16

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Helsinkiläiselle perheenisälle voisin sanoa, kuten Koivisto aikoinaan, ettei pidä provosoitua vaikka provosoidaan."

Akateemiselle naiselle, Manu sanoi myös että jos ja kun on pakkoa sanoa jotain,täytyy olla myös kykyä sanoa se...
  
  30. marraskuuta 2008 16:25:44

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Olen avannut keskutelun liittyen leimaamiseen. IHMETTELIN sanomalehden käyttöä oman päättelyn lähteenä, mutta se aihe ei kiinnosta minua.

Minua kiinnostaa se, kuinka yhteiskunnallisessa keskustelussa tällä hetkellä punaviherfasisti ja rasisti/kolonialisti -leimat viuhuvat, asettaen vastakkain tahoja joiden tulisi tehdä yhteistyötä poliittisten ongelmien ratkaisemiseksi. Ennen kuin asioista voidaan puhua asiallisella tasolla, tämä on ongelma, joka tulee pystyä ylittämään.
  
  30. marraskuuta 2008 16:26:43

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Avoimella palstalla voi osoittaa viestintä kenelle haluaa. Esim. voisin osoittaa tämän viestin Elias Howelle. Tai Kustaa Vaasalle. Et voi tulla avoimelle palstalle kirjoittelemaan ja olettaa, että voit kieltää muita osoittamasta viestejä sinulle.
  
  30. marraskuuta 2008 16:27:01

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Akateeminen nainen" ja "Helsinkiläinen perheenisä": get a room!
  
  30. marraskuuta 2008 16:27:07


guestbook © freebok.net