Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101901-101925

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : [i]Näyttäkää minulle se perussuomalainen tai sisulainen, joka on rohjennut kritisoida mestaria / omia joukkoja! Ai niin, eihän siihen tietenkään ole mitään aihetta....[i]

Mitäs tarjoat vastineeksi. Lupaatko syödä ehkä hatullisen paskaa, kuten eräs täälläollut, joka olisi moisen tehnyt, jos joku akateemisesti koulutettu "halla-aholainen" olisi julkisesti teeveessä ilmoittanut kannattavansa Mestaria.

Monia ilmottautui, mutta koska väittäjä ei voinut järjestää puitteita on ne paskat vielä hällä syömättä. Eli mitä tarjoot sinä!?
  
  30. marraskuuta 2008 14:07:47

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : " "Ei meillä ole vastuuta koko maailman epäkohdista". Ajatellaan asiaa näin: Saavut liikenneonnettomuuspaikalle, missä on uhreja kuolemaisillaan. Liikenneonnettomuus ei ollut sinun syysi. Sinulla ei ollut osaa eikä arpaa. Etkö silti mene auttamaan? Samaan tyyliin voidaan ajatella monista maailmassa vallitsevista epäkohdista. "

Kun ei voida !!

Selitetään asia nyt siten, että onnettomuustutkijakin sen ymmärtää.

Suomessa tapahtuvien liikenneonnettomuuksien selvittämisestä vastuussa ovat suomalaiset, Ruotsissa tapahtuvan liikenneonnettomuuden selvittämisestä vastuussa ovat ruotsalaiset, jne.

Yksin suomalaiset eivät voi olla vastuussa koko maailman liikennekulttuurista, vaikka haluaisivatkin, joten koitetaan sitten kehittää se oma liikennekulttuuri turvallisempaan suuntaan.

Yhteisvastuussakin on rajansa, kulttuuriin liittyvissä elämäntavoissa ja perinteissä tämä raja on valtakunnanraja.
  
  30. marraskuuta 2008 14:14:45

Nimi : Anna palaute
Kotisivu : usari
  
Viesti : Mestari ei ole netissä yksin:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42665-halla-aho-ei-ole-netissa-yksin#comment-114921
  
  30. marraskuuta 2008 14:16:21

Nimi : Bike99
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : a. en vielä lukenut hesarin juttua aion kyllä, mutta Jha sanoi jo etupellossa, että jutusta tuli "sitä ihtiään"
b. T.S. eilen näytti YLEn aamushowssa, miten fiksusti ei provosoiduta, profiloiduta mihinkään muuhun kuin puolueen ohjelmaan, mikä on edelleen hyvä. Nyanssit vain tarvitaan esim Jha:lta ta Jiriltä, jotka viisaasti Timo nosti oikeaan arvoon, eikä virhreää puoluett kumartant. Hyvä JHa- Hyvä PS- Hyvä Soini.
  
  30. marraskuuta 2008 14:17:12

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Seppo "ruokki trollia".

Kannatan Soinin politiikkaa; Hän ei ala vittuilemaan kaikille, jotka on eri mieltä kuin hän. Halla-aho varmaan uhkaa tappaa ne.

Monet pakolaiset tekevät mielellään työtä, jota valkoinen mies ei vaan suostu tekemään. Pistetään ne siis paskaduuniin! Tietysti jätkevää on myös laittaa korkeakoulutetut (kidutetut) pakolaiset tekemään oman erikoisalansa tutkimusta ja opetusta.

Kidutetut on tuossa suluissa, koska useimmiten otetaan lapsia, niiden äitejä ja aikuisia, jotka on poliittisen vainon kohteena. Poliittisen vainon kohteeksi joutuu useimmiten Halla-ahon tapaan akateemiset ihmiset.
  
  30. marraskuuta 2008 14:18:11

Nimi : urogallus
  
Viesti : "Näyttäkää minulle se perussuomalainen tai sisulainen, joka on rohjennut kritisoida mestaria / omia joukkoja! Ai niin, eihän siihen tietenkään ole mitään aihetta...."

No minä nyt esimerkiksi olen kritisoinut Halla-ahon kirjoituksia liiallisesta henkilöönkäymisestä ja turhan karkeasta huumorista. (Noin yleisestikin olen sitä mieltä, että huumori on enemmän rehevien kansanihmisten kuin tutkijatohtoreitten huippuosaamisaluetta.) Aika moni muukin on muistaakseni kritisoinut vähän samoja juttuja. Halla-aho on kuitenkin kirjoitustyylinsä löytänyt eikä aio sitä muuttaa.

Suomen Sisun kanssa minulla, eikä myöskään useimmilla vieraskirjalaisilla, ole mitään tekemistä. Itse en viitsi kirjoittaa Sisun palstalle, koska siellä kirjoitusten taso on oikeasti niin alhainen: sönkötetään paskaa "koulutetuista apinoista" ym. Osa sisulaisista on kuitenkin hyvinkin fiksua jengiä. Oletan, että Halla-ahoa on joidenkin sisulaisten toimesta kritisoitu liian vapaamieliseksi. En tiedä onko näin, mutta voisin kuvitella. Hän itse varmaan vastaa, jos häneltä asiaa kysyt.

Hesarin äänestyksestä sen verran, että uskoisin nuivistien osuuden vielä tippuvan muutaman prosenttiyksikön. Näin siksi, että meikäläiset ovat varmastikin olleet aktiivisempia äänestyksen alkuvaiheissa. Saa nähdä, missä vaiheessa HS lopettaa äänestyksen. Joka tapauksessa homma on nousussa.
  
  30. marraskuuta 2008 14:18:40

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Halla-aho varmaan uhkaa tappaa ne."

niiin... Täh?
  
  30. marraskuuta 2008 14:19:38

Nimi : kkkkkkkk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lulz. Pravdan sunnuntaisivuilla naureskellaan ylenkatseellisesti Sisun kilpeä kantavalle maskotille. Asialla Anu Silfverberg.


Lols! Sattuisikohan tätä pikkujuttua olemaan netissä missään muualla kuin maksullisessa Digilehdessä?
  
  30. marraskuuta 2008 14:20:08

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Tilannetiedotus:
10 000:n raja rikki kyselyssä. Prosentit edelleen 67/33.
  
  30. marraskuuta 2008 14:20:19

Nimi : Timo
  
Viesti : Sanomien kampanja Halla-ahon puolesta kantaa hedelmää. Aion äänestää Halla-Ahoa seuraavissa vaaleissa, joissa hän on ehdokkaana. En äänestänyt häntä edellisissä vaaleissa.
  
  30. marraskuuta 2008 14:20:41

Nimi : Roots
  
Viesti : Ajatellaan asiaa näin: Saavut liikenneonnettomuuspaikalle, missä on uhreja kuolemaisillaan. Liikenneonnettomuus ei ollut sinun syysi. Sinulla ei ollut osaa eikä arpaa. Etkö silti mene auttamaan?

On tiedossa tapauksia, jossa vähäliikenteiselle maantielle on hienosti lavastettu liikenneonnettomuus. "Uhri" makaa asfaltilla samalla kun pari muuta tyyppiä huiskuttaa satunnaista autoilijaa pysähtymään. Jos tämä nielee syötin ja pysähtyy, kulttuurit kohtaavat taas jälleen. Jos "kolariautossa" on Romanian rekisterikilvet, mietitkö sekuntiakaan kannattaako pysähtyä vai jatkaa matkaa? Tässä on humanitäärisen maahanmuuton eräs dilemma.
  
  30. marraskuuta 2008 14:22:34

Nimi : Seppo
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ja Hävettää kohta olla suomalainen jätti sitten vastaamatta kysymyksiini, senkun jatkoi sekoiluaan muista aiheista, tappaja Halla-ahosta yms.

No tuo ei kyllä mitenkään yllättänyt. Rajat vaan pitäisi saada auki mutta minkään näköistä vastausta ei saa kun ystävällisesti kysyy miten voitaisiin esim. Göteborgin ongelmat välttää.
  
  30. marraskuuta 2008 14:22:34

Nimi : somebody
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tulipas Yleisradion teksti-tv:n jutun siivittämänä eksyttyä Halla-Ahon sivulle. Muusuomalaisena hiukan vilkaisemaan, että mitä te siellä pääkaupungissa oikein kähyätte keskenänne?

Ihan normaalina suomalaisena eipä voi muuta sanoa, kuin että ihan keskivertosuomalaisen ajatusmaailmasta on suurin osa Halla-Ahon kirjoitukset. Toiset vain osaavat tuoda asiat selkeän kiihkottomasti esille.

Parin tunnin lukemisen jälkeen voi neutraalisti todeta, että pääkaupunkiseudulla on paljon ihmisiä joilla ei ole kaikki palikat järjestyksessa. Tämän olen kyllä huomannut uutislähetyksistäkin. Turha joitain "vihreitä" erikseen mainita.

Yksi lainaus sivuston ylläpitäjän kirjoituksista oli pakko maalata:
"Mitä taas tulee kannatukseni kehitykseen, minua koskeva skandaaliuutisointi ohjaa jatkuvasti valtavia määriä uusia kävijöitä sivuilleni. Heistä osa malttaa tutustua teksteihini ja toteaa, ettei totuus ollutkaan aivan sitä, mitä Sanna Ukkola väitti. Osa jopa huomaa olevansa kanssani samaa mieltä.

Näinhän nettiaikakautena usein menevät. Jatka vain samalla linjalla ilman turhia provosoitumisia.
  
  30. marraskuuta 2008 14:24:32

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Vastasin. Opettele lukemaan!
  
  30. marraskuuta 2008 14:24:49

Nimi : jellona
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Median on helppoa antaa yksipuolista informaatiota Halla-ahosta. Näennäisesti annetaan Jussin argumentoida mutta lytätään se seuraavassa lauseessa omilla perusteluilla ja kommenteilla jotka on helposti luettavissa rivien välistä. Rivien välistä on luettavissa VIHA Halla-ahoa kohtaan. Näennäispuolueeton propagandakoneisto jauhaa jauhelihaksi multikulttuurin vastustajat...

Merkillinen piirre on että etenkin naiset jotka automaattisesti jäävät heikoille muslimien ja afroperäisten kulttuuri-invaasioissa ovat suurimpia monikulttuurisuuden kannattajia.

Periaatteessa länsimaisena miehenä olisi mukava omaksua islam ja kannattaa sitä. Islam antaa mukavat mahdollisuudet miehelle toteuttaa perversioitaan rauhassa. Myös rikollisuus pysyy kurissa tiukan lain avulla. Homoseksuaalien oikeudet ovat myös heikot.

Mitä jos me suomalaiset miehet alamme kannattaa islamia? Oisko ideaa?

Naisille burkhat päähän ja turpa kii, homot vankilaan, varkailta käsi pois, juopoilta henki pois, vääräuskoisilta nirri pois... Sehän kuulostaa mahtavalta perussuomalaisen suvaitsemattoman sovinistimiehen korvaan.


  
  30. marraskuuta 2008 14:25:07

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Jos "kolariautossa" on Romanian rekisterikilvet, mietitkö sekuntiakaan kannattaako pysähtyä vai jatkaa matkaa? Tässä on humanitäärisen maahanmuuton eräs dilemma."

http://www.youtube.com/watch?v=KCZMvJ8M7jE Jos satun olemaan hevosalan miehiä :)
  
  30. marraskuuta 2008 14:25:23

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Urogallus: "Hesarin äänestyksestä sen verran, että uskoisin nuivistien osuuden vielä tippuvan muutaman prosenttiyksikön. Näin siksi, että meikäläiset ovat varmastikin olleet aktiivisempia äänestyksen alkuvaiheissa. Saa nähdä, missä vaiheessa HS lopettaa äänestyksen. Joka tapauksessa homma on nousussa."
Itse odottelen vähän samaa. Vastanneita on tosin jo 10 112, eikä tämä asia herätä yhtä paljon kiinnostusta kuitenkaan koko väestössä kuin moni muu kysely, joten saa nähdä, miten paljon vielä tulee. Sitten, kun äänivirta alkaa tyrehtyä ja (tai jos) Halla-ahon kanssa samaa mieltä olevien osuus putoaa alle 66 prosentin, voi Hesari pistää pelin poikki ja uutisoida, että "hieman yli puolet" oli samaa mieltä ja "hieman alle puolet" eri mieltä, kun ei ole enää tuota kahden kolmasosan murskaylivoimaa... ;)
  
  30. marraskuuta 2008 14:28:28

Nimi : Late
  
Viesti : "Mitäs tarjoat vastineeksi. Lupaatko syödä ehkä hatullisen paskaa, kuten eräs täälläollut, joka olisi moisen tehnyt, jos joku akateemisesti koulutettu "halla-aholainen" olisi julkisesti teeveessä ilmoittanut kannattavansa Mestaria."

Lupaan nostaa hattua ja arvostaa ko henkilöä siviilirohkeudesta.

Täällä porukka valittaa siitä, että kommentit eivät mene läpi HS-keskustelussa. Syy ei välttämättä ole "väärä" mielipide, vaikka mielellään niin ajattelettekin. Kaikien keskustelupalstojen syöpä on se, että suosion myötä hyvätkin kirjoitukset hukkuvat roskaan. En esimerkiksi itse jaksa kahlata noita Halla-aho -aiheista HS-keskusteluja läpi, kun joutuu lukumaan kymmenittäin saman asian toistoa ja tuhanteen kertaan sanottuja argumentteja, ennen kuin löytyy hyvä kirjoitus. Krooh pyyh. En ole itsekään saanut HS:ssä läpi kaikkea, vaikka kritisoin JHA:ta. Ihan hyvä, että moderoinnilla pyritään pitämää tasoa yllä ja viestien määrä kohtuullisissa mittasuhteissa. Yksi kaatopaikka riittää jo = Suomi24.
  
  30. marraskuuta 2008 14:29:45

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuli muuten mieleen milloin joku toimittaja esiintyy homona ja tulee esittämään asiansa Mestarille.

Asian esittäminen julkisella paikalla on tosin kielletty järjestyslaissa.
  
  30. marraskuuta 2008 14:30:42

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Seppo: Integrointi, hajautus...

Eikö se tullut selväksi sillä, että suomalainen palkkaa pakolaisen tekemään sen homman, johon hän ei saa muita kuin kelan tai sosiaalitoimiston pakottamia ei-motivoituneita suomalaisia?

Paras tapa integroida on ottaa ihminen mukaan yhteiskuntaan ilman rasistisia mielipiteitä.

En väittänyt tosiaankaan, että pitäisi avata ovet miljoonille afrikkalaisille, vaan jonkinlainen inhimillinen järki voi myös olla päätöksissä mukana.

Turvapaikanhakijat ja eräs heitä tutkinut henkilö väittää, että suomen systeemi on täysin hanurista, koska turvapaikanhakijaa roikotetaan yli vuoden täällä ennen päätöksen tekemistä. Miksi ei voisi palkata muutamaa päättäjää tuohon läjään lisää, niin säästettäisiin veronmaksajien rahoja huomattavasti?
  
  30. marraskuuta 2008 14:31:32

Nimi : PK
Kotisivu : http://en.wikipedia.org/wiki/1988_Anfal_campaign
  
Viesti : Huoltosuhteesta on varsinkin selvitettvä se, paljonko arvioitava ryhmä maksaa veroa/henkilö keskimäärin ja paljonko sosiaalitukia ja palveluita käyttää keskimäärin. Onko vaikka isä joko matalapalkkaisessa pätkätyössä tai valtion kustantamalla työllistymiskurssilla? Äiti nostaa lapsilisiä ja ravaa tulkin kanssa neuvolassa ja lapset sitten ovat koulussa erityistyhmässä oppimassa omaa kulttuuriaan, ja välillä joutuvat poliisin ja sosiaalitätien juttusille. Huonekalut, vaatteet ja fillarit perhe ostaa sossun laskuun ja elää kunnan tarjoamassa vuokra-asunnossa, kunnes pistää sen remonttiin ja muuttaa isompaan. Vai onko mies, että vaimo korkeasti palkattuja työssäkäyviä, jotka palkkaavat puolestaan lastenhoitajan ja pistävät lapset yksityiskouluun ja käyvät yksityisellä lääkärillä ja ajavat omilla SUV:llä omalla yksityisellä mökkitiellä?

Tässä tosin myös pitää arvioida työn kokonaisarvo yhteiskunnalle, vaikka siitä ei verotuloja kerrykkään. Orjatyövoimana käytetty kiinalainen siivooja ei maksa paljoa veroja, mutta yhteiskunta kuitenkin hyötyy enemmän. Myöskään kotiäitien tekemä työ ei näy, mutta tällöin pitää myös huomioida kotona olevian lapsien muodostama rasite, joka ei myöskään näy.
--

@ha ha:
Mihin perustuu käsitys Iranin kaasuttamista kurdeista, ei ainakaan vielä Wikipediaan ole kerinnyt? Vaikka on kai niitä kurdeja varmaan vähän jokainen paikalle osunut pikkaisen kaasutellut.
  
  30. marraskuuta 2008 14:32:51

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Lukuvinkki: Arimo Raeste: Paroni von Raesteen ihmeelliset seikkailut. Ulkoministeriön viskaalin huumoripitoiset muistelmat, tyystin poliittisesti epäkorrektia:

Kun kotiin palattuani tein matkastani raportin, josta tuli kyllä aika pessimistinen, ehdotin Iloniemelle, että Afrikan ja Lähi-Idän ihmiset pitäisi ensimmäiseksi opettaa tekemään työtä. Kehitysapu on hanhen selkään heitettyä vettä niin kauan, kun äijä lojuu katveessa päivät pitkät ja emäntä kuokkii minimineliöt maata hengenpitimiksi. Jaakko vastasi, että pannaan niille nyt pähkinä suuhun ensi aluksi.

Jälkeenpäin olen julkisuudesta lukenut mm. siitä kehitysavusta jossa Suomi toimitti Tansaniaan laivueen satamahinaajia. Kun mukana ei mennyt käyttöohjetta, hinaajat ruostuivat ja upposivat käyttämättöminä Dar-Es-Salaamin satamaan. Seuraava kehitysyhteistyön kohde olikin Dar-Es-Salaamin sataman ruoppaaminen uponneista hinaajista.
  
  30. marraskuuta 2008 14:36:09

Nimi : Mika Putkonen
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Kovasti mielenkiintoinen tuo Helsingin Sanomien kyselyn tulos Halla-ahosta.
Tätä menoa Halla-ahon vastustajat joutuvat pian keskustelemaan asiallisesti maahanmuuton ongelmista ja se ei tule olemaan yhtä helppoa kuin tähänastinen paskanheitto.
Ai niin... Toni Halme!
  
  30. marraskuuta 2008 14:37:43

Nimi : Anna palaute
  
Viesti : Kuka on Ilkka Luoma ja miksi se spämmää kilometrin pituisia, mutta sitäkin sisällöttömämpia tekstejään kaikkiin Usarin uutisiin?
  
  30. marraskuuta 2008 14:38:36

Nimi : jellona
  
Viesti : Jänskä kun kattoo hesarin valokuvaa Jussista niin kuvassa on varsin kiltinnäköinen perheenisä. Ei heti tule mieleen että kyseessä on "tohtori viha", kutsukorttijupakan pääarkkitehti, teuvo lomanin uhkailija, natsi, rasisti, fasisti, suvaitsematon, raiskaaja, asehullu, tappaja, uhkailija, väkivaltainen psykopaatti, jne...

Harvinaisen hyvin media ja sen kätyrit ovat tehneet selväksi millainen hlö on kyseessä.

Oliskohan kyseessä punavihermedian vihakampanja ja ihmisjahti?

Mitä enemmän nostatte kohua,
sitä enemmän,
lapsenne rakastaa mua.

-eppu normaali-

  
  30. marraskuuta 2008 14:40:35


guestbook © freebok.net