Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101876-101900

Nimi : väärin-äänestäjä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Miksi näin ei tule tapahtumaan Suomessa?

" New York Timesin äskettäin haastattelema, juuriltaan guinealainen liikenainen vahvisti lehdelle nimettömänä, kuinka monilla koulutetuillakin naisilla on siirtolaisyhteisöissä lähinnä orjan asema.

- Jos protestoit, miehesi voi hakata sinut ja jos kerrot poliisille, miehesi ottaa sinusta avioeron mikä johtaa hylkäämiseen koko yhteisöstä.

- Mieheni meni yksinkertaisesti Afrikkaan etsimään uuden vaimon ja ilmoitti minulle palattuaan sitten yhtenä aamuna, että hänen toinen vaimonsa saapuu samana iltana elämään yhteisessä kodissamme. "

www.turunsanomat.fi/ulkomaat/?ts=1,3:1003:0:0,4:3:0:1:2007-12-21,104:3:506115,1:0:0:0:0:0:
  
  30. marraskuuta 2008 13:35:22

Nimi : pompeius
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen nyt seurannut tätä paskanjauhantaa tietyissä hourupiireissä, ja tässä palautetta. Sanon tämän selvästi ja lujaa. I say this loud and clear.
Aivan selvästi joku tietty taho, joka muuten tiedetään täällä ihan hyvin..., on nyt alkanut Halla-ahon jahtaamisen. Siis, tämän päivän suamessa on tällaista touhua ja puuhastelua. Häpeän helvetisti tämän valtakunnan puolesta tällaista säälittävää toimintaa. Tämä valtakunta on muka demokratia, tämä on demokratuuri, demokratian irvikuva.
Historia toistaa tässä vaan itseään, on aivan samat merkit ilmassa, kuin 30-luvulla, aikana ennen WW2.
Jo aikaisemmin on nähty, että kun keski-luokan asemaa tarpeeksi kurjistetaan, alkaa tapahtua rumia.
Nyt puhutaan vaan vitun sivistyneesti syrjäytymisestä ja muista kliseistä. On jo 3 rankkaa varoitusta tullut, myyrmanni, jokela ja kauhajoki, mitä seuraavaksi? Tällä muukalaisten hyysäämisellä ja utopioden jauhamisella tulee varmasi lisää.
Ja vielä, on täällä ollut ennenkin sisällissota ja muilutuksiakin.
Joten, nyt pitää olla tarkkana, ja katsoa, että mitä täällä oikein tapahtuu kulisseissa, ketkä hyysäävät tänne lisää työttömiä notkumaan ostareille, ketkä hallitsevat propagandakoneistoa eli ns. mediaa, ketkä tekevät näitä paskapäätöksiä sinun puolestasi, ketkä nussivat rahasi?
Kannattaa alkaa harkita, että muutanko vittuun täältä tulevasta paskastaniasta vai alanko Torjuntavoiton hankintaan, kuten niin hienosti on vaalien jälkeen joku pualue huutanut ja hyysännyt.
They are watching us, but we are watching back!
-P-
  
  30. marraskuuta 2008 13:36:39

Nimi : Rauski
  
Viesti : Haha, tarkoitin kyllä siis sanoa "ruotsinsuomalaiset".
  
  30. marraskuuta 2008 13:36:47

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huoltosuhde on ehkä keskipitkän aikavälin taloudellisissa laskelmissa relevantimpi, mutta työllisyysasteen yhteydessä voidaan ottaa helpommin esille kysymys naisten asemasta. Huoltosuhde taas sotkee keskusteluun mukaan lapset, vanhukset ja työkyvyttömät mikä on eettisesti aina hankalampi juttu.
  
  30. marraskuuta 2008 13:40:42

Nimi : ha ha
  
Viesti : Rauski, menikö multa nyt jotain ohi?
  
  30. marraskuuta 2008 13:42:13

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Pompeius: "They are watching us, but we are watching back!"

Tai sitten... "When you look into the abyss the abyss looks back at you." Se itse asiassa sopii tilanteeseenkin varsin hyvin... :)
  
  30. marraskuuta 2008 13:43:19

Nimi : Seppo
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hävettää olla suomalainen:

Muuta toki pois jos noin koville ottaa olla suomalainen. Suositeltavia paikkoja on vaikka nämä ihannoimasi muslimimaat.

Anna meidän muiden olla ylpeitä suomesta josta isoisämme taistelivat ja yrittää jättää lapsillemme ja lasten lapsille paikka jossa on vielä suhteellisen turvallista kaduilla kävellä.

Ja kun nyt aloin trollia ruokkimaan niin kysympä vielä asian mitä on tehnyt mieli monta kertaa trollilta kysyä.

Mikä on sinun ratkaisusi asiaan ettei täällä käy kuten ruotsissa, tanskassa, englannissa, saksassa, ranskassa maahanmuuton ongelmien kanssa?

Mitä me olemme nyt tekemässä eri tavalla ettei täällä tapahdu ghettoutumista tai maahanmuutosta muodostu suurta ongelmaa kantaväestölle?

Oletko muuten katsonut sen videon missä muslimit osoittivat mieltään Lontoossa tanskan suurlähetystön edessä? Miltä tuntui, tunsitko empaattisuutta väärinkohdeltuja muslimeja kohtaan?

Minua se oksetti suoraan sanottuna, kun luin kylttejä ja kuuntelin iskulauseita. Sekä tajusin sen vihan mikä vallitsi, vaikka englantilaiset ovat hyvää tarkottaen ottaneet suunnilleen rajat auki metodilla heidät maahansa asumaan. Se on suunnilleen viimeisiä asioita mitä haluan tänne suomeen ja aion tehdä kaikkeni sen asian eteen että voisimme tuon vielä välttää.

Ai niin, rasisteille ei tarvitse mitään perustella...
  
  30. marraskuuta 2008 13:44:49

Nimi : ha ha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vastanneita 9557
Tilanne 67/33
6403 väärin vastannutta
  
  30. marraskuuta 2008 13:45:51

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Huoltosuhde taas sotkee keskusteluun mukaan lapset, vanhukset ja työkyvyttömät mikä on eettisesti aina hankalampi juttu."

...Jos maahanmuuttoa perustellaan huoltosuhteella, on maahanmuuton kannattavuutta mitattava samalla mittarilla.
  
  30. marraskuuta 2008 13:46:58

Nimi : Marko
  
Viesti : Pompeius: "Historia toistaa tässä vaan itseään, on aivan samat merkit ilmassa, kuin 30-luvulla, aikana ennen WW2."

Noin olen itsekin ajatellut, paljon on samaa meneillään. Vielä jos laman johdosta deflaatio iskee kunnolla niin elämme vähintäänkin mielenkiintoisia aikoja.
  
  30. marraskuuta 2008 13:47:49

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Pitää mennä ihan kohta, mutta ehdin viel kommentoida näitä:

"joku vaan" väittää, että "Arabiemiraateissa asukkaista suunnilleen neljännes on kansalaisia, loput halpatyövoimaa ulkomailta."

Nyt olet ymmärtänyt täysin väärin. Kyseinen valtio ostaa kaikki huippuosaajat moninkertaiseen hintaan verrattuna länsimaihin. Kuka sitten lähtee, on eri asia. Tietysti sinne ostetaan myös ihan perusduunareita, siivoajia ym. mutta ne menee sinne rahan perässä ja tulee takaisin rikkaina.

Uuno sanoi, että "Ahaa, tää 'hävettää' olikin trolli. No eipä siinä mitään, no harm done."

Joo, anteeksi vaan, jos käyttäydyin trollin kaltaisesti. Tarkoitukseni oli tuoda oma mielipiteeni julki, mutta ehkä näissä vastauksissa tuli todettua jotain vähemmän ajatellen.

Herra Halla-aho voisi kumminkin vähän ajatella ennen kuin julkaisee juttujaan, ettei joudu syytteeseen ja vankilaan. Ase pitäisi ottaa välittömästi pois, jottei hän tee itselleen tai jollekin neekerille jotain puistossa.
  
  30. marraskuuta 2008 13:48:16

Nimi : Rauski
  
Viesti : Siis naureskelin vain sitä, että olin jostakin syystä kirjoittanut ruotsinsuomalaisten sijaan suomenruotsalaiset.
  
  30. marraskuuta 2008 13:49:33

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : hesarin äänestyksessä on käynyt 3170 ihmistä jotka haluavat suomeen värinää ja slummeja.
  
  30. marraskuuta 2008 13:49:49

Nimi : P
  
Viesti : "Pekka K

Viesti : Kuka ilmoittaa vieraskirjan tänne: http://www.yhdenvertaisuus.fi/suomi/syrjinnasta_vapaa_alue/julistautumislomake/ "

Ääni tälle! Koska sivusto on Halla-ahon, toivoisin , että hän käy liittymässä. Logo olisi passeli tuossa tummelipurkkien vieressä.

Tuskin tänne kirjoittavat ja Halla-aho ovat erimieltä näistä:

ORGANISAATIOMME/TYÖYHTEISÖMME JULISTAUTUU SYRJINNÄSTÄ VAPAAKSI ALUEEKSI JA SITOUTUU:
kohtelemaan kaikkia asiakkaita ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntatumisesta *
tiedottamaan kaikille työntekijöille julistautumisesta syrjinnästä vapaaksi alueeksi*
laittamaan Syrjinnästä vapaa alue -merkin näkyvästi esille organisaation tiloissa*
ottamaan kaikki ilmoitukset ja epäilykset syrjinnästä vakavasti*

  
  30. marraskuuta 2008 13:50:03

Nimi : ha ha
  
Viesti : Ainoa ongelma saattaas olla vaan, että tuollakin joku valinta raati joka tekee omat johtopäätöksensä.
  
  30. marraskuuta 2008 13:53:35

Nimi : P
  
Viesti : "
Viesti : Eikös lehtijutun kohteella ole oikeus saada oma vastineensa lehteen? Tuollaiset vääristelythän kannattaa ehdottomasti ampua alas."

Jep vastine postiin jo tänään, on ensiviikolla Pravdassa. Jos ei ole, niin JSN.
  
  30. marraskuuta 2008 13:55:18

Nimi : Late
  
Viesti : Joonatan: "No, itsekin näen tämän puolueellisesti."

Sentään joku oivaltaa, että lehden tarkoitus ei ole ylistää juttujen kohteita. Kriittinen suhtautuminen ei tarkoita puolueellisuutta. Toisaalta absoluuttista puolueettomuutta ei ole olemassakaan missään mediassa eikä voikaan olla. Halla-aholaisilta on jäänyt oivaltamatta median rooli länsimaisessa yhteiskunnassa. Jos haluatte kriittistä suhtautumista maahanmuuttoon ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin ylipäätään, pitää sitä sietää myös omalla kohdalla. Nyt logiikka menee näin: jutussa mainitaan ei niin miellyttäviä asioita "mestarista" >> juttu on huono. Ihan samalla tavalla kyytiä annetaan Ylen kanavilla tai Hesarissa myös kepulle ja viherpiipertäjile, jos aihetta on - ovatko nekin jutut huonoja, jos ne eivät miellytä jotakuta kepun maakuntahahmoa tai viherhöpertäjää?

Moittimassanne Vihreässä Langassa mätkittiin aikanaan 90-luvulla urakalla nimenomaan vihreän puolueen johtohahmoja. Soininvaara oli itse sanonut ko lehdelle, ettei halua lukea siitä, mitä tekee hyvin, vaan siitä, mitä hän tekee huonosti. Siis iskuja, kiitos.

Näyttäkää minulle se perussuomalainen tai sisulainen, joka on rohjennut kritisoida mestaria / omia joukkoja! Ai niin, eihän siihen tietenkään ole mitään aihetta....
  
  30. marraskuuta 2008 13:55:57

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Olisikohan mahdollista saada tarkalleen samanlainen äänestys, kuin hesarin sivuilla, mutta hesarista riippumattomana. Eli sama kysymys ja kyllä/ei.
  
  30. marraskuuta 2008 13:56:06

Nimi : ha ha
  
Viesti : "Sivari kansanedustajana kuulostaa aika sosiaali-viher-tantalta. Järjen äänikin perustuu vain mutuusi koska et ole varmasti lukenut päivääkään yhtään politiikan tutkimusta. Ihan sama mitä äänestät mutta älä sotke perusteluihisi enää yhtään tutkimusta tai vastaavaa viitelähdettä."
HS keskustelu. On se jännää kun keskustelua pitäisi käydä osan mielestä mutu pohjalta.
  
  30. marraskuuta 2008 13:56:44

Nimi : Tuohtunut
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : HS ei julkaissut viestiäni:Keritokaapa monikulttuurisuuden jumalat Brax, Thors ja Cronberg, sekä heidän edustajat täällä, jos meillä on (mukama) työvoimapula, miksi pakolaisia ja siirtolaisia Afrikasta (ekologisesti se ei ole kannattava, pääsyy miksi en äänestä Vihreitä), kun sitten inkeriläisiä, joilla on juuret Suomeen ja joilla on afrikkalaisia (fakta on fakta) parempi koulutus, ei oteta maahan? Yli 20 000 valmiina tulemaan jos mahdollisuus olisi.

Epäilen, että Brax, Thors ja Cronberg haluavat juuri afrikkalaisia, varsinkin somaleja, omiin ''menoihinsa''.

Vihreät edistävät tällä hetkellä juuri ilmastonlämpiämistä, eivät sen estämistä.
  
  30. marraskuuta 2008 13:56:48

Nimi : P
  
Viesti : "

Loppukevennyksenä: Tupakanpoltto on haitallista nykypoliitikon imagolle. Media saattaa julkaista kuvia, joissa poliitikko on imemässä savuja jossain nurkan takana tai katoksen alla, jossain hieman epäilyttävässä paikassa kuin salaa."

Kuvaan kannattaa palkata vielä homo tarjoamaan suikkia. Kuvatekstiin sitten dzjuurnalisti voi lisätä - "Valtuutettu pohtii juuri aseen hakemista.. "

Ja vot dzjuurnalistinen mestarityö ilta-Pravdaan tai
Njet-liitteeseen on valmis!
  
  30. marraskuuta 2008 14:01:10

Nimi : ari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho on ihan hyvä tyyppi. Kannatan hänen ajatuksia. Viherpiipertäjille tiedoksi. Suomessa on vielä onneksi teidän sensuuristanne huolimatta vapaus omiin mielipiteisiin?
  
  30. marraskuuta 2008 14:01:50

Nimi : SNH
  
Viesti : kommentteja ympärileikkausviestin kommentteihin:

ämpee: "Ei meillä ole vastuuta koko maailman epäkohdista". Ajatellaan asiaa näin: Saavut liikenneonnettomuuspaikalle, missä on uhreja kuolemaisillaan. Liikenneonnettomuus ei ollut sinun syysi. Sinulla ei ollut osaa eikä arpaa. Etkö silti mene auttamaan? Samaan tyyliin voidaan ajatella monista maailmassa vallitsevista epäkohdista. Siitä voidaan kyllä keskustella, millä tavalla pitäisi auttaa ja miten suurella panostuksella. Mutta sellainen ajattelu, että meidän tulisi sulkea silmämme epäkohdilta, jos ne tapahtuvat kaukana Suomesta jossain toisessa kulttuurissa, on minusta outo.

Vilhelm Holmsten: "Kyseessä on tasa-arvoperiaate. Toinen kulttuuri voi vapaaehtoisesti hyväksyä "periaatteita" tai sitten ei". Aivan. Juuri siitähän siteeraamassani Solidaarisuushankkeessa on kyse. Somalian hallitus voi sanoa "kiitos ei" valistusluennoille. Somalian kansalainen voi vapaaehtoisesti mennä kuuntelemaan luentoja. Mutta Somalian hallitus ei ole sanonut "kiitos ei", ja luentoja saapuu kuuntelemaan ihmisiä. Ei kyse ole siitä, että valkoinen väkipakolla yrittäisi muuttaa somalien kulttuuria. Siellä on kasvava joukko somaleita, jotka ovat alkaneet vastustaa tyttöjen ympärileikkauksen perinnettä.

Helsinkiläinen perheenisä: "Minulle sopisi hyvin, että arabit tekevät mitä heitä huvittaa, jos he tekevät sen minua häiritsemättä eivätkä vastavuoroisesti esitä minulle vaatimuksia siitä, miten minun pitää elää". Suvaitsevaisuutta vai välinpitämättömyyttä? Kuvitteellinen ääriesimerkki: Jossain kaukana on kulttuuri, jonka perinteeseen kuuluu pikkulasten kiduttaminen kuoliaaksi. Helsinkiläisen perheenisän mielestä tämä on ihan jees, kunhan vain seuraavat ehdot täyttyvät: 1. Tästä ei aiheudu hänelle häiriötä 2. He eivät esitä hänelle vaatimuksia siitä, miten hänen tulisi elää.
  
  30. marraskuuta 2008 14:02:13

Nimi : tapio
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Sattui silmään:

"Halla-aho-ilmiö voimistuu. Tämän päivän Hesarin koko sivun jutussa Halla-ahosta ei enää vaivauduta peittämään melko suopeaa suhtautumista mieheen."

"Luulenkin, että Halla-ahon näkökulmasta maahanmuuttajien aiheuttama suurin uhka "suomalaisuudelle" onkin se, että maahanmuuttajien läsnäolo yhteiskunnassamme paljastaa suomalaisten ahdasmielisyyden, sivistymättömyyden ja töykeyden."

http://tommilievemaa.blogspot.com/2008/11/halla-aho-ilmi-voimistuu.html
  
  30. marraskuuta 2008 14:03:36

Nimi : ha ha
  
Viesti : Tuli muuten mieleen milloin joku toimittaja esiintyy homona ja tulee esittämään asiansa Mestarille.
  
  30. marraskuuta 2008 14:04:04


guestbook © freebok.net