Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101851-101875

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : SNH,

Ota huomioon vastavuoroisuus. Nyt on tilanne se, että me yritämme kertoa esim. arabeille ja afrikkalaisille, miten heidän tulisi olla. Esimerkeiksi sopivat mm. tuo tyttöjen ympärileikkaus ja vaikkapa Vihreiden ylistämä projekti (olisko ollut Haaviston), jossa Irakin kurdeille kerrottiin, että koululapsia ei saa lyödä. Vastavuoroisesti muslimit kertovat meille, että ei saa piirtää profeettaa.

Minulle sopisi hyvin, että arabit tekevät mitä heitä huvittaa, jos he tekevät sen minua häiritsemättä eivätkä vastavuoroisesti esitä minulle vaatimuksia siitä, miten minun pitää elää.

Tällä hetkellä tämä kisailu on sellaisessa vaiheessa, että muslimien vaatimukset menevät läpi täällä, mutta meidän vaatimuksemme eivät juuri mene läpi "siellä". Kauanko jatkamme tätä epäonnistuvaa hanketta?
  
  30. marraskuuta 2008 13:12:19

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ha ha: "Itseä toisaalta huvitti tuo alku:"Lumisella kukkulalla Eiran lähetystöalueella seisoo paksuseinäinen kivitalo ja portailla sen isäntä:hoikka reisitaskuhousuinen mies, tupakka suussa.""
Sama juttu. :) Mietin, mitä sillä oikein koetetaan sanoa ja maalata. Lähetystöalue (kultalusikka suussa vaiko jopa monikulttuurisuutta?), paksuseinäinen talo (pahuus kaukana?), hoikka (piiloutuu blogin taa, koska ei ole fyysisesti "uhkaava"?), reisitaskuhousut (skini-ihannointia?) ja tupakka suussa (paheita piisaa, hermostunut?)...
No joo, ehkä (lue: toki) ylianalysoin, mutta jonkinlainen harkittu ennakkovaikutelma siinä toki koetetaan antaa. Tai sitten se on normaali tilannekuvaus. Who knows...

ps. 67/33 juuri, tilasto notkahti.
  
  30. marraskuuta 2008 13:15:42

Nimi : susanna
  
Viesti : Kerrankin joku puhuu asiaa maahanmuutosta!
  
  30. marraskuuta 2008 13:17:02

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tai sitten se on normaali tilannekuvaus.

Mistä tosin puuttui se suihinottoa ehdotteleva mieshenkilö...
  
  30. marraskuuta 2008 13:17:39

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olisikohan etnisen taustan mukaan tilastointi edes sallittua?"

Toivottavasti on vielä sallittua, sillä yhteiskunta koostuu ihmisistä, ja jos ihmiset muodostavat yhteiskunnassa etnisiä vähemmistöjä, niin näiden vähemmistöjen oloa ei auta se, etteivät he näy tilastoissa omana itsenään.
Ongelmien ratkaisemiseksi on välttämätöntä tietää missä niitä ongelmia on, ja kenellä niitä on.
  
  30. marraskuuta 2008 13:19:57

Nimi : tapio
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Teoreettisesti tätä "myyttiä" voisi kai rajoittaa esim. kieltämällä kaikissa kansallisissa ja kansainvälisissä urheilukilpailuissa kilpailijoiden edustaman maan maininta."

Katselin eilen telkkarista Amin Asikaisen nyrkkeilyottelua. Juontaja kuvaili Maamme-laulua rakkaaksi.

Maamme-laulu esitettiinkin siinä hartaan tunnelman vallitessa.

Siitähän ei ollut enää pitkä matka siihen, että olisi lähtenyt hakkaamaan "mutiaisia" kadulle. Varmaan moni niin tekikin ottelun jälkeen varsinkin, kun Asikainen sai turpaansa.

Toisaalta onhan Asikainenkin monikulttuurinen, koska hänen isänsä on marokkolainen. Asikaisen kukistanut Khoren Gevor on saksalais-armenialainen.
  
  30. marraskuuta 2008 13:20:05

Nimi : joku vaan
  
Viesti : Olisikohan etnisen taustan mukaan tilastointi edes sallittua?

Äidinkielen mukaan ainakin on oltava, näkeehän noita tilastoja ruotsinkielisten ja suomenkielisten eroista aika usein. Tosin sitten kun joku alkaa julkaisemaan dataa somaliaa äidinkielenään puhuvista kielletään varmaan sekin.
  
  30. marraskuuta 2008 13:20:18

Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen
  
Viesti : Ihmeen nopeasti tulee vastauksia.

TH kysy "En tunne Arabiemiraatteja, mutta onko sieltä muka suuntautunut Suomeen/Eurooppaan laajamittaista siirtolaisuutta?"

Ei sieltä kukaan tervejärkinen Suomeen muutaisi? Miksi pakolaisia paratiisista otettaisiin?

Anu Sorja: Irak on ääriesimerkki, mutta kyllähän se on selvää, ettei irakilaiset ja afganistanilaiset, eikä albaanit voi paremmin pommien jälkeen.

Odysseas: Korostan edelleenkin sitä, ettei suurin osa kristityistä tapa homoja, kuten Raamatussa käsketään. Muhammediin uskovista löytyy monenlaista porukkaa, kuten Kristityistä esim. George W. Bush. Suurin osa Muhammediin uskovista ei tapa elämänsä aikana yhtään ihmistä, eikä sikaa. Jotkut kristityt tappaa kymmeniä tuhansia.
  
  30. marraskuuta 2008 13:20:24

Nimi : PK
  
Viesti : @TH:
Luulen, että valtaosa kurdeista on varsin tyytyväinen nykyiseen käytännön autonomian asemaansa, jossa ei tarvitse miettiä montako sataatuhatta kaveria Saddam päättää seuraavalla vuosikymmenellä kaasuttaa. Jos sunnit ja shiiat sitten haluavat pommittaa toisiaan, niin ei minustakaan jenkkien siihen enään pitäisi puuttua. Parempi toisiaan, kuin muita.
  
  30. marraskuuta 2008 13:21:10

Nimi : TH
  
Viesti : PK: Joo, kurdien kannalta sota oli varmasti hyvä juttu.
  
  30. marraskuuta 2008 13:23:44

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos nimimerkiltä "Hävettää kohta olla suomalainen" tulee vielä lisää tarinaa, minua alkaa kohta ihan tosissaan hävettää olla suomalainen.
  
  30. marraskuuta 2008 13:24:30

Nimi : joku vaan
  
Viesti : Arabiemiraateissa asukkaista suunnilleen neljännes on kansalaisia, loput halpatyövoimaa ulkomailta. Näitä kohdellaan kuin kuraa, passit pois etteivät voi karata, kaikenlainen lakkoilu tai muut järjestäytyminen lailla kielletty.

Kai tuo on paratiisi niille, jotka öljyrahoilla elelevät leveästi muitten kustannuksella. Ei tosin kuulosta miltään, josta voisi olla kauhean ylpeä.
  
  30. marraskuuta 2008 13:25:29

Nimi : Rauski
  
Viesti : Hannua Niemeä oli konsultoitu myös tuohon juttuun koskien ulkomaalaisten raiskauksia. Niemi sanoi ulkomaalaisten raiskaajien olevan yleensä virolaisia tai suomenruotsalaisia. Minkähän vuoden luvuista tämä puhuu? Täytyy sanoa, että virolaisten kyllä tekivät todella paljon raiskauksia vuosina 2005 ja 2006, silloin selvästi eniten ulkomaisista ryhmistä, mutta viime vuonna he tekivät niitä 6kpl, eli samanverran kuin somalit, että lienee syytä aina olettaa, että fakta otetaan vastapuolen toimesta esille aina kun puhe on ulkomaalaisten seksuaalirikoksista.

http://pxweb2.stat.fi/Dialog/Saveshow.asp

  
  30. marraskuuta 2008 13:26:40

Nimi : Pekka K
  
Viesti : "Lumisella kukkulalla Reinolan takamailla seisoo paksuseinäinen hirsitalo ja portailla sen isäntä: pönäkkä pussihousuinen mies, tupakka suussa."
  
  30. marraskuuta 2008 13:27:27

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Työttömyysprosentin sijaan tulisi puhua työllisyysasteesta, joka kuvaa sitä kuinka monta prosenttia työikäistä on töissä. Muslimimaahanmuuttajilla työllisyysaste on suhteessa vielä paljon heikompi kantaväestöön verrattuna kuin työttömyysaste.

Syy on tietenkin se, että musliminaiset eivät käy töissä. Pohjoismainen hyvinvointivaltio perustuu sukupuolten tasa-arvoon ja naisten laajamittaiseen työssäkäyntiin. Muslimimaahanmuuttajien määrän lisääntyminen nakertaa koko ajan hyvinvointivaltion arvo- ja rahoituspohjaa. Milloinhan vasemmistolaiset ja feministit ymmärtävät tämän empiirisen faktan?
  
  30. marraskuuta 2008 13:27:49

Nimi : Uuno
  
Viesti : Ahaa, tää 'hävettää' olikin trolli. No eipä siinä mitään, no harm done.
  
  30. marraskuuta 2008 13:28:50

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Oisko muuten ja missä tietoa siitä miten paljolla ja ketä öljyrikkaat ovat erinäisissä sodissa, nälänhädissä ja vastaavissa auttaneet rahallisesti tms!?
  
  30. marraskuuta 2008 13:29:07

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Ihan hyvä juttu Hesarin kirjoittamaksi

Ei kaikkea voi yhdessä jutussa selvittää. Toimittajien egoon kuuluu oman erinomaisuutensa esittäminen ja haastateltavien vähättely. Toimittajat ovat myös peruslaiskoja, siksi he eivät halua tehdä juttuja maahanmuutosta, koska se olisi työtä. Ihmisten haastattelu ei ole oikeaa asiajournalismia.

Tilastoilla voi aina kikkailla. Jussin luvut ovat yhtä oikeita kuin toimittajan. Pelkkä ajan kuluminen muuttaa lukuja.

Tuhannen taalan kysymys. Onko tulkittava, että HS haluaa Suomeen ison somalipopulaation. Tulijoita riittää. 100.000 vai kenties miljoona? Somalialainen on jo valmiiksi melkein suomalainen, olen suomalialainen.

Jussi. Älä anna painostuksen vaikuttaa kirjoittamiseesi. Jatka. Olet ensi eduskuntavaalien Suomen ääniharava nro 1.
  
  30. marraskuuta 2008 13:30:37

Nimi : ha ha
  
Viesti : "Korostan edelleenkin sitä, ettei suurin osa kristityistä tapa homoja, kuten Raamatussa käsketään. Muhammediin uskovista löytyy monenlaista porukkaa, kuten Kristityistä esim. George W. Bush. Suurin osa Muhammediin uskovista ei tapa elämänsä aikana yhtään ihmistä, eikä sikaa. Jotkut kristityt tappaa kymmeniä tuhansia."
Eipä niin, tosin ne ovat niitä alueita, joissa ei tueta Islamilaista käytäntöä. Näin esimerkki Islamilaisena maana(eniteten muslimeja per capita) siellä hirtetään homoja. joka viikonloppu torilla.

PK:",jossa ei tarvitse miettiä montako sataatuhatta kaveria Saddam päättää seuraavalla vuosikymmenellä kaasuttaa."
Et näemmä seuraa historian tulkintaa. Saddamin hirttämisen jälkeen kaasutuksista alettiin syyttää Irania.

-Historia ei muutu, sen tulkinta muuttuu.
  
  30. marraskuuta 2008 13:30:43

Nimi : g
  
Viesti : g
  
  30. marraskuuta 2008 13:30:48

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : tuossa geen viestissä muuten oli huomattavasti enemmän asiasisältöä, kuin vihreiden puolueessa. :)
  
  30. marraskuuta 2008 13:31:39

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näissä työllisyysprosenteissa pitää myös ottaa huomioon että paljon pakolaisia piilotellaan tyhjänpäiväisille kursseille yms. jolloin eivät ole työttömiä.

Samaa harrastettiin kantaväestön keskuudessa edellisen laman aikaan, itsekkin olin silloin usealla yksityisen firman järjestämällä kurssilla, ketään siellä ei edes kiinnostanut kävitkö siellä vai et, kunhan olit kirjoilla, niin yritys sai valtiolta rahat pois. Sekä Lipposen hallitus voi näyttää että työttömyys pienenee.

Todellisia lukuja ja kuluja olisi tosiaan mielenkiintoista nähdä, mutta niitä piilotellaan tosissaan. Ehkäpä nähdään vielä aika että joku nuiva pääsee asemaan jossa pystyy vaatimaan/penkomaan todellisia lukuja.
  
  30. marraskuuta 2008 13:32:39

Nimi : TH
  
Viesti : Työllisyysastettakin relevantimpi on huoltosuhde, joka esim. somaleilla on lähes 10 eli yhtä työssäkäyvää somalia kohti on melkein 10 elätettävää. Koko väestössä luku on 2,2. Suurten ikäluokkien eläköitymisen aiheuttamaa huoltosuhteen vääristymää ei korjata ainakaan kehitysmaista tulevilla maahanmuuttajilla.
  
  30. marraskuuta 2008 13:33:06

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niemi sanoi ulkomaalaisten raiskaajien olevan yleensä virolaisia tai suomenruotsalaisia.

Tää on kyl yks kalapuikkoviiksiskandaali toisen jälkeen. Kohta RKP:n miesedustajat kahlitaan penkkeihinsä. Mitä tällöin sanoo Tant Astrid?
  
  30. marraskuuta 2008 13:33:42

Nimi : Pawl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho ei ole netissä yksin

"Vasemmistoliiton riveissä Helsingin valtuustoon yrittänyt sosiaalipolitiikan professori tietää, että internet on yhteiskunnallisesti merkityksellinen paikka. Toisinaan se on myös raaka. Kommentteja tulee, mutta akateemisten väittelyiden tasoa valitettavasti vielä toistaiseksi harvemmin saavutetaan. Vihaheittojakin nakellaan nimimerkkien takaa puskista, mikä voi ainakin tottumatonta satuttaa ja sapettaa."

Ongelmana tässä akateemisuuden puutteessa on ollut lähinnä Roos itse, sortuen kaikkiin mahdollisiin argumentointivirheisiin ja vääristelevään meuhkaamiseen. Mitä tulee "vihaheittoihin", niin niihin Roos on ainakin tottunut.
  
  30. marraskuuta 2008 13:34:04


guestbook © freebok.net