Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101626-101650

Nimi : Näen tässä HS gallupissa tarkoitushakuisuuden
  
Viesti : Tämä ei ole siis mikään päivän äänestys jos olen oikein ymmärtänyt, vaan kestää ehkä viikon? jos joku tietää niin kertokoot paremmin.. Siis hesari pisti tämän kysymyksen ilmoille lauantaina odottaen, että se herättää minimaalisesti huomiota samana päivänä, ja sitten Sunnuntaina kun ilmeisesti likasankojuttu Halla-ahosta ilmestyy Hesarissa, niin sen perusteella Hesarin toimittajat odottavat murskahäviötä Halla-aholle siis tässä muutaman päivän kestävässä äänestyksessä.Ja siis tuhonneet Halla-ahon ja Perussuomalaiset.

Nyt onkin siis paljastumassa se, että Hesarin toimittajat ovat tosiaankin eläneet rinnakkaistodellisuudessa. Muuten he eivät tällaiseen kysymykseeen edes olisi uskaltautuneet.

Nyt on jo siis mitä noita on 4000 ääntä ja Halla-aho johtaa 68/32. Jää nähtäväksi muuttuuko jakautuma. Enpä usko vaan saattaa huomenna muuttua entistä murskaavammaksi Suomen Sisun ja Halla-ahon asian eduksi :)
  
  29. marraskuuta 2008 22:06:11

Nimi : Zngr
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Avaudun: hauskaa nähdä pitkin mediaa, lähinnä netissä, uusia puheenvuoroja jotka edistävät Hommaa.

Päästän nyt syntini.

Olin vihreä ja suvaitsevainen.

Noin 10 vuotta sitten muutin alueelle joka oli erittäin monikulttuurinen.

Monikulttuurinen muslimi veti naapurissa turpaan suomalaistaustaista vaimoaan, samalla kun monikulttuuriset somalit heittelivät jätteensä ikkunasta pihalle.

Luin Helsingin Sanomista, että suomalaiset ovat rasisteja ja muut kulttuurit mahtavia, etenkin Afrikka on tosi magee.

Tarjoilijan kummatkin silmät olivat mustina, koska hänen arabikulttuurinen miehensä ei hyväksynyt sitä, että hänen vaimonsa joutuu töissä puhumaan myös miespuolisille asiakkaille. Samalla lehdessä jota luin ilmoitettiin, että suomalainen mies on sovinistisika joka hakkaa. Lisäksi siellä kerrottiin, että eri kulttuurien kohtaaminen arjessa edistää suvaitsevaisuutta ja tästä syystä on ensiarvoista saada lisää maahanmuuttajia Suomeen, varsinkin Afrikasta ja muslimimaista. Ja että ainoastaan huonosti koulutetut ja syrjiintyneet eivät osaa arvostaa monikulttuurisuutta, ja se joka on erimieltä, on rasisti. Minulta putosi pari mutteria. Eihän se nyt näin voi mennä? Cognitive dissonance on hieno keino sumuttaa ihmisiä, mutta niin ikään emme elä vielä sellaisessa maassa, jossa voi olla vain yksi totuus. Silmät napsahtivat auki, vittu oikeesti ei se vaan oo näin.

Keep up the good fight.
  
  29. marraskuuta 2008 22:07:30

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Siis minä kirjoitin tuon Hesarin väärin arvidun rinnakkaistodellisuudessa eläen tehdyn sabotaashin epäonnistumisen.
  
  29. marraskuuta 2008 22:07:55

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Hesarin mukaan Helsingin NMKY on saamassa syytteen rikokseen yllyttämisestä levitettyään amerikkalaista kristillistä kirjaa, jossa suositellaan lasten "rakastavaa" fyysistä kurittamista. Kaikki lasten kurittaminen on Suomessa rikollista, mihin nähden on hämmästyttävää, KKO hyväksyy lasten silpomisen uskonnollisista syistä.

________________________________

Tämä hämmästyttää minuakin, nyt on KKO:kin rähmällään mokuttajien edessä, lääkärien lausunnot ohitetaan muina hemmoina...Entä mitähän tähän sanosi ViNa?
Varmaankin haluaisi osallistua innolla leikkauksiin, se olisi niiiiiiin ihanan monikulttuurista toimintaa.
  
  29. marraskuuta 2008 22:09:11

Nimi : Mika
  
Viesti : "Ohimennen kävi mielessä, että olis voinut äänestää toisen kerran puhelimen selaimella."

Höpö höpö. Jussin kannattajathan ovat syrjäytyneitä rasisteja, joilla ei pahemmin web-kännyköitä tai nettiyhteyksiä ole...
  
  29. marraskuuta 2008 22:10:31

Nimi : fgh
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eteen päin ollaan menty, sanoi Antti Muurinen. Ei olisi pari vuotta sitten uskonut, että Hesari esittää lukijoilleen tällaisen kysymyksen: "Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?"
  
  29. marraskuuta 2008 22:12:28

Nimi : Mika
  
Viesti : No hitto, pari vuotta sitten Jussi kyseli nimiä kannattajalistalleen ja tuumi, että jos nimiä tulee yli 20, hän julkaisee ne sivuillaan;-))
  
  29. marraskuuta 2008 22:15:18

Nimi : ha ha
  
Viesti : "Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?

Perussuomalaisten tuore helsinkiläisvaltuutettu on saanut blogikirjoituksillaan vankan fanijoukon."
Mestari has left the building
  
  29. marraskuuta 2008 22:17:45

Nimi : keijo aalto, Kerava
  
Viesti : Kolmas kerta tänään. Olet kova jannu sensuroimaan!
> On se hyvä, että kotisivusi tiedoissasi puhut itsestäsi termillä
> "Oppineisuus". Termillä ei ole mitään tekemistä ja vastinetta
> sanalle "sivistyneisyys" klassisessa mielessä ja merkityksessä.
> Vaikka sinulla on kirjallisia, mahdollisesti ansiokkaita tuotoksia,
> ja olet näppärä sivustosi rakentelija, niin muutoin olet kuin
> sivistymätön hevoskärrykuljettaja kaupungissa, joka ei ymmärrä, että
> sivistyskaupungeissa kärryjen vetäjälle (hevoselle) tulee olla
> paskapussi peräpäässä. Sinulla ei näemmä ole missään päässä loallesi
> pussia, johon voisit tuotoksesi sivistyneesi taltioida, ennen kuin
> oksennat ne julki. Opettele olemaan sivistynyt ihminen, älä
> pelkästään "oppinut".
>
  
  29. marraskuuta 2008 22:18:04

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sama ajatukset pitkälti meikäläisellä.Joitakin Soinin ajatuksia en aivan allekirjoita mutta hän on kuitenkin niitä ainoita politiikkoja joka tuntuu tekevän asioita oman vakaumuksensa mukaan eikä kalastele ääniä vain oman vallassa pysymisen vuoksi eli arvostamaani uskallusta ja suoraselkäisyyttä löytyy.

Voin sillä kokemuksella mitä olen Kotkan ja Kymen piirien touhuissa ollut mukana - siis ihan puhtaana kannattajana - todeta, että puoluejohto ei sanele mitään. Piirit ovat täysin vapaita toteuttamaan omaa linjaansa, jos ne eivät ole niitä perusarvoja, jotka Soinikin esitti tänään telkkarissa vastaan. Piirien kautta homma sitten etenee puoluekokoukseen, jossa jokainen puolueen jäsen on käsittääkseni täysivaltaisesti äänioikeutettu. Eli mukaan vaan ;)

Oman käsitykseni mukaan puolueen toiminta kaipaisi nimenomaan asiantuntemusta eri aloilta. Myös talouspolitiikasta. Koko homma toimii periaatteella yksi mies yksi ääni, eikä kannata heti pettyä, jos kokonaislinja ei ole oman mielen mukainen.

Ehkä turhan ylevää läppää tämä, mutta silti väittäisin, että perussuomalaisten idea poikkeaa oleellisesti kepudemarikokoomuksen ideasta. Ei ole edes tarkoitus luoda koneistoa, joka elää valtion rahoilla palkaten itselleen johtajia ja työntekijöitä. On vain tarkoitus olla yhteiskunnallinen yhdistys. Tässä mielessä Aarno Laitisen kolumni Iltalehdessä, jossa hän toteaa, että Soini jatkaa Väinö Tannerin perinnettä paremmin kuin Urpilainen pitää varmasti paikkansa.

Eli se vasemmistolaisuus mitä perussuomalaisissa on, on tannerilaista vasemmistolaisuutta.
  
  29. marraskuuta 2008 22:22:14

Nimi : M.
  
Viesti : Keijo Aalto: Jospa opettelisit olemaan sivistynyt niin pystyisit muuhunkin kuin puolen puupennin retoriikkaan.
  
  29. marraskuuta 2008 22:23:16

Nimi : hannaleena
  
Viesti : Yritin lukea blogia mutta oli hullun tylsaa. Joka tapauksessa, ei ollut vaikeaa todeta etta pikku Kerttuli-Himmeli-Mikalie on tainnut kuulla kommentin jos toisenkin isilta ja aidilta - lapsen kommentti tuli suoraan jomman kumman suusta ilmiselvasti. Oletteko miettinyt lastenne tulevaisuutta? Missa he haluavat asua ja opiskella, missa heidan tyopaikkansa tulevat olemaan ja minkalaisten ihmisten kanssa heidan tulee pystya tulemaan toimeen? Voi Kerttuli-parkaa.
  
  29. marraskuuta 2008 22:24:02

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : keijo aalto, Kerava: "blaa" x 3
Keravan Keke ei taida ymmärtää, että vieraskirjassa on muutakin kuin yksi sivu, ja kuvittelee tekstinsä sensuroiduksi, kun ei sitä ekalla sivulla näe. Kaksi aikaisempaa itkua ovat kyllä vielä näkyvissä tuolla aiemmin. Se vaan vaatii useampia aivosoluja, jotta ne löytyy. ;)
  
  29. marraskuuta 2008 22:26:42

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (fgh kirjoitti): "Eteen päin ollaan menty, sanoi Antti Muurinen. Ei olisi pari vuotta sitten uskonut, että Hesari esittää lukijoilleen tällaisen kysymyksen: "Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?""

Samat sanat. Tässä saunanjälkeisessä mukavassa tilassa kommentoisin niin, että a) Jussi Halla-aholle kiitokset jo nyt siitä että on tuonut tabun tapetille ja b) voisikohan uskaltaa alkaa haaveilla kuvittelevansa, että HS-media ehkä kenties alkaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja journalistin huoneentaulua noudattaen.

Tai sitten tämä toiveajattelu on tuon huurteisen syytä.
  
  29. marraskuuta 2008 22:27:26

Nimi : trollibuster
  
Viesti : "Nimi : keijo aalto, Kerava

Viesti : Kolmas kerta tänään. Olet kova jannu sensuroimaan!
...
29. marraskuuta 2008 22:18:04"

Älähän puhu parempaa tietoasi vastaan. Vai oletko jo niin kännissä, ettet huomannut joööttisi ilmestyneen jo aiemmin. Itse asiassa olet varmaan vetänyt koko päivän, tekstisi perusteella. Ellei sitten sinulla ole kyseessä ns. vaikeampi tapaus.
  
  29. marraskuuta 2008 22:29:55

Nimi : new-shit
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Panu ei voi kirjoittaa mistään ilman että mainitsee maahanmuuttokriittisyyden ja feminismin ja miten kauheita asioita ne ovatkaan. Uusimmassa aivopierussaan urheilusta ja rikollisuudesta Hönu päästelee seuraavanlaisen töräyksen:

"Luultavasti tämäntyyppisen alamaailman tuottamiseen ja uusintamiseen osallistuvat myös erilaiset yhteiskunnanvastaiset ääriaatteet ja alakulttuurit (kettutyttöys, kiljuvasemmistolaisuus, hasiksenvapauttajuus, maahanmuuttajakriittisyys, feminismi). Lietsoessaan mielikuvia poliisin ja oikeuslaitoksen epäreiluudesta ne saavat rikosten tekemisen sinänsä näyttämään hyväksyttävämmältä ja alamaailman kaverit lähtökohtaisesti poliisia reilummilta jätkiltä."

Nauratti niin että pääsi pieru. Eli siis pieru pierusta... Maahanmuuttajakriittisyys ja feminismi ovat siis yhteiskunnanvastaisia ääriaatteita :D Mitä, enkö olekaan yhteiskunnan tukipylväs... snif...
  
  29. marraskuuta 2008 22:31:21

Nimi : äbis
  
Viesti : Hesarin kyselyihin näyttäisi arkena tulevan noin 6000 - 6500 vastausta. Viime la tuli noin 5500. Hauska nähdä montako nyt tulee.
  
  29. marraskuuta 2008 22:33:59

Nimi : M.
  
Viesti : "Oletteko miettinyt lastenne tulevaisuutta?"

Veikkaan (mutten esitä faktana), että Halla-ahot ovat miettineet lastensa tulevaisuutta hyvinkin tarkkaan, mikä saattaa hyvinkin selittää mm. sen, miksi Jussi asettui ehdolle vaaleissa.
  
  29. marraskuuta 2008 22:36:05

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Pravdalle katkera paikka: äänestäneitä 4177, joista 68 % on sitä mieltä, että Jussin (ja meidän lukuisten kannattajien) mielipiteet maahanmuuttopolitiikasta ovat oikein."

Meinaatteko että eivät saa tuota väärennettyä mieleisekseen? Kyllä kommaritoimittajiin voi ainakin tuon asian suhteen luottaa...
  
  29. marraskuuta 2008 22:38:09

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko täällä taas sensuroitu jotakuta onnetonta?

Keravalainen: Kun vieraskirjaan tulee uusi viesti, edellinen viesti painuu yhden pykälän alaspäin. Kun uusia viestejä tulee 25, edellinen siirtyy seuraavalle sivulle.

Lähetä kokeeksi viesti ja seuraa tilannetta, niin näet, miten homma (pienellä kirjaimella) toimii.
  
  29. marraskuuta 2008 22:38:35

Nimi : new-shit
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Minäkin mietin lasteni ja heidän tulevien lastensa tulevaisuutta. Siksi olisin äänestänyt Halla-ahoa, jos olisin sattunut asumaan samassa vaalipiirissä. Sen sijaan äänestin erästä toista fiksua perussuomalaista. Hieman kismittää, etten voi antaa ääntäni Halla-aholle tulevissa eduskuntavaaleissakaan, koska asun aivan eri puolella Suomea.
  
  29. marraskuuta 2008 22:39:23

Nimi : Kokkari
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : laitoin tuonne HS:n topicciin seuraavan tekstin:
(täällä nähtävissä, jos ei sovi HS:n linjaan)
"Itse peruutin vuosikymmeniä jatkuneen hesarin tilauksen juuri tämän Halla-aho episodin vuoksi. Lehden linja on niin omaa maailmankatsomustani loukkaava, etten voi sitä enää edes kannatuksen vuoksi paperinkeräykseen kuljettaa. Oikeastaan tympiintyminen lehteen tapahtui jo 1991 kun suurena idolinani ja vapaaseen ajattelemiseen kannustavana henkilöna pitämäni Kari Suomalainen sai HS:ltä lähtöpassin. Kari näki nykyisyyden ja ennusti hienosti tulevaisuuden, kuten oli aina tehnytkin. Vastaavaa 'nuivismia', 'kritiikkiä' valtaapitäviä kohtaan esittää julkisesti ja maltillisesti tällä hetkellä ainoastaan J.H-a. Kuinka kaipaankaan Karin läpinäkevää kuvausta ajan hengestä... "
  
  29. marraskuuta 2008 22:42:18

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mikäs ihmeen 68 prosentin magia (huom ei siis mafia) Hesarin äänestyksessä on? Kohta 5000 vastausta ja Jussi se vaan porskuttaa.

Täytyypä nostaa hattua Hesarille jos eivät poista tai manipuloi kysymystä mitenkään. Vaikka joku taka-ajatus ja mörköagenda olisikin taustalla, onhan se jotain jättää tuontyyppiset tulokset ylipäätään näkyville.
  
  29. marraskuuta 2008 22:45:59

Nimi : Kokkari
  
Viesti : Läpi meni, sensuuri ei ollutkaan sen suurempi ;)
  
  29. marraskuuta 2008 22:46:17

Nimi : Marko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oletteko miettinyt lastenne tulevaisuutta?"

Hyvä kysymys, ja kahden lapsen isänä olenkin ajatellut että koko maahanmuuttoasia on aivan liian tärkeä päätettäväksi ilman että lapsiltamme kysytään. Tehköön he Suomen sellaiseksi kuin haluavat, mutta minä vanhempana en halua että näin isosta asiasta päättävät nykypoliitikot, joita asia ei enää koske kun ovat jo ikänsä puolesta hoitokodeissa tai mullan alla kun nykymeno peruuttamattomasti lapsillemme realisoituu.
  
  29. marraskuuta 2008 22:46:40


guestbook © freebok.net