Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101601-101625

Nimi : Anna palaute
  
Viesti : Jussi mainittu Ylen presidentin kansliassa :)
  
  29. marraskuuta 2008 21:22:06

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Siis tähän mennessä ovat aikanin olleet hyvin järjestyksessä, nyt olen yhteiskunta x kirjoituksessa. editoin väärin tuon alla olevan kommentin.
  
  29. marraskuuta 2008 21:23:06

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Minusta Halla-ahon kommentointi on vähintäänkin pelottavaa. Kyseessä on kuitenkin ihminen joka on julkisessa asemassa, vallan kahvassa niin sanotusti. "

... Oletko viitsinyt lukea Jussin kirjoituksen kyseisestä asiasta?

Jos et ole, niin kommentoit asiaa väärän tiedon perusteella.

Jos olet lukenut, mutta et ymmärtänyt oikein, on kyse kulttuurierosta.

  
  29. marraskuuta 2008 21:23:09

Nimi : ha ha
  
Viesti : "itse pitäisin ilmaisusta opetuslapset"
Heitä voi olla vain 20 kerrallaa. Onhan olemassa vain 20 netsiä.
  
  29. marraskuuta 2008 21:23:58

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Niin, eiköhän nyt kaikki 200 kansanedustajaa piakkoin lue ainakin noita keskeisimpiä juttuja jopa ajatuksella. Siis piakkoin eduskunnan enemmistö voi olla ainakin sisimmässään kääntynyt Halla-ahon kannattajaksi :). Eiköhän noista edustajista nyt kumminkin enemmistö ole kuitenkin edes kohtuullisen selväjärkisiä LOL. Monikulttuuripropagandan loppu saattaa siis olla lähempänä jo nyt kuin ikinä uskoimmekaan. Hallelujaa.
  
  29. marraskuuta 2008 21:27:42

Nimi : ha ha
  
Viesti : Millä tavalla Mestarin nimi sitten mainittiin "presidentinkansliassa?"
  
  29. marraskuuta 2008 21:31:59

Nimi : Utelias
  
Viesti : Miesten Ympärileikkauksesta
Olisi muuten mielenkiintoista tietää, mihin hänen kärkkäät mielipiteensä miesten ympärileikkauksista perustuvat. Onkohan hänellä paljonkin lääketieteellistä tahi omakohtaista kokemusta asiasta? Itse kun en näe miten miesten ympärileikkaus, jossa siis poistetaan esinahka, aiheuttaa miehelle pysyvää haittaa ja kärsimystä. On turha verrata tätä operaatiota sadistiseen naisten sukupuolielinten silpomiseen, joka voi aiheuttaa naisille hengenvaarallisisa komplikaatioita synnyttäessä ja esimerkiksi tuhota kokonaan naisen seksuaalisen nautinnon mahdollisuuden. Miesten ympärileikkaus ei todellakaan ole mitään tähän verrattavissa. Turha myöskään yleistää miesten ympärileikkausta vain muslimien (vaikka he tuntuvat kirjoituksissa liittyvänkin kaikkeen mikä on mielestäsi vaarallista ja pahaa) ja juutalaisten kulttuuriin. tee hieman taustatyötä ja huomaat miten yleinen toimenpide on maailmassa kyseessä. En sano että se pitäisi suomessa laillistaa, mutta on naurettavaa lukea kommenttejasi asiasta josta et näytä tietävän omakohtaisesti yhtään mitään. Ja että ympärileikattu lapsi huostaan ja vanhemmat karkoitetaan suomesta! voisinpa kysyä vaikka ympärileikatulta mieheltäni, mitä hän olisi mieltä, jos olisi viety lapsena huostaan ympärileikkauksen takia - uskomatonta miten tunnut tietävän mikä on kaikille muille parhaaksi paremmin kuin he itse!
  
  29. marraskuuta 2008 21:34:36

Nimi : TH
  
Viesti : Eipä taida Hesarin äänestyksen prosenttiluvut juuri muuttua, vaikka tulee tuhansia uusia ääniä. Hauskaa kuulua näin nuivaan kansaan!
  
  29. marraskuuta 2008 21:36:52

Nimi : Timo
  
Viesti : .. Siis piakkoin eduskunnan enemmistö voi olla ainakin sisimmässään kääntynyt ..

Nyt on kyllä Debatoija ottanut miestä väkevämpää :) Tietenkin 200 valitun joukossa on ollut muutama ei niin innokas mokuttaja, mutta olennaisinta on etteivät he ole suutaan aukaisseet. Tarkoitan tällä sellaista oikeaa aukaisua, en jupinaa jollekin luottoporukalle. Pointti oli siis se että kansanedustajat ovat omaa napaansa tuijottavia pelkureita.

Pääosalle kansanedustajista on kuitenkin se palkka ja arvostus omissa piireissä kaikkein tärkeintä. Kun vielä se neekerislummiin muuttaminen ei tule omalle osalle, niin mitäs väliä ylipäätään sillä koko mutavyöryllä on. Rahat ja suojatyöpaikka plakkariin ja ura on siinä. Ehkä jopa ministeriksi kun oikein nuolee..
  
  29. marraskuuta 2008 21:40:16

Nimi : Seppo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tuli tuossa yht'äkkiä mieleen että onkohan tuo HS päivän kysymys ajoitettu taktisesti lauantai illaksi kun me kaikki kiljuskinit® ollaan kännissä örisemässä ja huutelemassa neekereille ja kunnon ihmisille. Pravdassa ajattelivat että tälläiseen aikaan voisi olla helpoin saada oikea äänestystulos. Arkisinhan me Tohtori Vihan seuraajat ollaankin sitten työttömiä ja meillä on hyvää aikaa spämmäillä asiallisia foorumeja mestarin ohjeiden mukaisesti.
  
  29. marraskuuta 2008 21:40:17

Nimi : Marko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minä itse olen entinen kokoomuksen äänestäjä ja kannatin EU:hun liittymistä (pragmaattisista syistä; ajattelin että parempi olla sisällä kuin ulkona). Ja samoin kuin sinä, kallistun Natoon. (Tosin se olisi pitänyt tehdä samalla ripeydellä kuin esim. Viro ja samassa carpe diemissä)."

Näin pääsi täälläkin käymään, ihan sama tarina sanasta sanaan.
  
  29. marraskuuta 2008 21:41:50

Nimi : Välimallin jätkä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eipä siitä montaa vuotta ole, kun allekirjoittanut(kin) ajatteli, että mokutus on rikkaus ja voimavara yms yms... Hiljattain on kuitenkin eri netti-foorumien moku-topic:kien kautta tänne tullut eksyttyä ja täytyy todeta, että asiastahan "hjallis" (oli ihan pakko :D) puhuu. Tähän kun vielä lisätään muutama vuosi asumista paikkakunnalla jossa mokutus ottaa "ensi askeliaan", niin mahdollinen tulevaisuudenkuva on luvalla sanoen kauhea. Taidan siis kuulua Pekka-peruskannattajien kohderyhmään.

Nyt kun meitä on enemmän,
politiikoillekin tulee paineita.

Tsemiä vaan Jussille.
  
  29. marraskuuta 2008 21:44:33

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : herra 4x

Viesti : (St. Johan kirjoitti): "Pitäisiköhän sitä näin Naton ja Eu:n kannattajana tulevissa ek-vaaleissa sittenkin taipua äänestää Halla-ahoa? Olisin äänestänyt jo, mutta Perussuomalaisille on äänen antaminen ko. puolueen EU-vastaisuuden ja vasemmistolaisten talouspoliittisten argumenttien vuoksi vaikeaa, ainakin allekirjoittaneelle".

Minä itse olen entinen kokoomuksen äänestäjä ja kannatin EU:hun liittymistä (pragmaattisista syistä; ajattelin että parempi olla sisällä kuin ulkona). Ja samoin kuin sinä, kallistun Natoon. (Tosin se olisi pitänyt tehdä samalla ripeydellä kuin esim. Viro ja samassa carpe diemissä).

Vasemmistolaisista talouspoliittisista painotuksista en osaa sanoa, voi olla että niitä on. Joka tapauksessa, huolimatta ylläolevista esiinottamistasi näkökannoista minä olen siirtynyt ps-puolueen (ja tarkemmin sanoen sen maahanmuuttokriittisten ehdokkaiden) äänestäjäksi koska se tuntuu minusta ainoalta oljenkorrelta estää maan katastrofaalinen luisuminen Ruotsin, Hollannin, Britannian tielle pitkässä juoksussa. Alussa mainitut seikat ovat tärkeitä, mutta holtittoman maahanmuuton estäminen on kriittistä. Siis sen Suomen jota minä rakastan, säilymisen kannalta.

-----------------------------

Sama ajatukset pitkälti meikäläisellä.Joitakin Soinin ajatuksia en aivan allekirjoita mutta hän on kuitenkin niitä ainoita politiikkoja joka tuntuu tekevän asioita oman vakaumuksensa mukaan eikä kalastele ääniä vain oman vallassa pysymisen vuoksi eli arvostamaani uskallusta ja suoraselkäisyyttä löytyy.

Tuosta että PS-puolueena olisi hiukan vasemmalla, en ole niinkään varma...Äärioikeistolaiseksihan nuo äärimokuttajat haukkuvat?Meikäläisellä on kuitenkin tämmöinen toimintasuunnitelma:
Seuraavissa vaaleissa ääneni saa PS ja sitten katsotaan miten "Homma" etenee.

Mokutus nimittäin etenee sellaista vauhtia ja siihen suuntaan että kohta selittelevät vihreät ja muut että ei tässä ollut tarkoitus käydä kuten Ruotsissa ja Ranskassa...Ja syyttelevät sitten edelleen kantaväestöä.

Nämä intomokutajat eivät ota tosissaan kansalaisten huolta ja kyssäreitä siitä että miten estetään muiden maiden tekemät virheet ja seuraavina vuosina he tulevat maksamaan hinnan siitä ja hinta on sen vähäisenkin vallan menetys.

Ja jotta ei iskis trolli kimppuun niin todettakkoon vielä että maahanmuutto on kannatettavaa mutta se on tehtävä Suomen ehdoilla ja hyväksi, ei siksi että mokusta on ihqua saada väriä kaduille.


  
  29. marraskuuta 2008 21:49:33

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No en nyt mitään yönyli ihmettä tietenkään odota kansanedustuslaitokselta, vaikka he keskeisiä tai kaikki ne lukisivatkin joka iikka. Mutta taatusti ne jättävät jos ei muuhun kuin piilo tai alitajuntaan jonkin jäljen. En tiedä koska useimmat ovat odottaneet mokutuksen siis loppuvan. ehkä 2030 tai ei milloinkaan? Itse olen aina puhunut vuodesta 2012 rajapyykkin jo pian 10 vuotta, ja näin saattaakin käydä varsinkin jos nyt tulee syvä lama. Eli siis mokutus loppuu huomattavasti ennakoitua aikaisemmin ainakin siihen nähden, mitä kansallismieliesten enemmistö ja mokuttajat itse uskoivat. Näyttää siis siltä, että oma vanha ennustukseni saattaakin toteutua. onhan minulla poikkeuksellisia profeetallisia lahjoja se on jo tullut todistetuksi.
  
  29. marraskuuta 2008 21:49:37

Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://kuvaton.com/bshit/hommaonnousussa.jpg

Pitäiskö alkaa myymään?
  
  29. marraskuuta 2008 21:51:22

Nimi : Mika
  
Viesti : Pravdalle katkera paikka: äänestäneitä 4177, joista 68 % on sitä mieltä, että Jussin (ja meidän lukuisten kannattajien) mielipiteet maahanmuuttopolitiikasta ovat oikein.
  
  29. marraskuuta 2008 21:51:43

Nimi : TH
  
Viesti : Utelias, omasta puolestani sanoisin että jos aikuinen mies haluaa poistattaa esinahkansa, hän saa kaikin mokomin tehdä sen. Kyse on siitä, että tätä operaatiota ei pitäisi tehdä kenellekään lupaa kysymättä, siis ei vauvoille tai pienille pojille. Törkeää pahoinpitelyä ei pitäisi sallia uskonnollisista syistä. Lääketieteellisiä perusteita ympärileikkaukselle ei ole, minkä seikan toivat esiin monet suomalaiset lääkärit KKO:n asiaa koskevan päätöksen jälkeen. Tyttöjen ympärileikkauksen "lievä" muoto eli klitoriksen hupun poistaminen on käsittääkseni aivan analoginen poikien ympärileikkaukselle.

Hesarin mukaan Helsingin NMKY on saamassa syytteen rikokseen yllyttämisestä levitettyään amerikkalaista kristillistä kirjaa, jossa suositellaan lasten "rakastavaa" fyysistä kurittamista. Kaikki lasten kurittaminen on Suomessa rikollista, mihin nähden on hämmästyttävää, KKO hyväksyy lasten silpomisen uskonnollisista syistä.
  
  29. marraskuuta 2008 21:51:47

Nimi : M.
  
Viesti : "Itse kun en näe miten miesten ympärileikkaus, jossa siis poistetaan esinahka, aiheuttaa miehelle pysyvää haittaa ja kärsimystä. On turha verrata tätä operaatiota sadistiseen naisten sukupuolielinten silpomiseen, joka voi aiheuttaa naisille hengenvaarallisisa komplikaatioita synnyttäessä ja esimerkiksi tuhota kokonaan naisen seksuaalisen nautinnon mahdollisuuden."

Kai olet itsekin mies, jotta olet omalla logiikallasi oikeutettu puhumaan miesten ympärileikkauksesta?

Tosiasiassa, lääketieteen kannalta poikien ja tyttöjen ympärileikkauksissa ei ole mitään pariaatteellista eroa. Kumpikin on perusteeton kirurginen operaatio, joka voidaan suorittaa monella eri tavalla. Esinahan poistaminen kokonaan pojalta ei ole lievin eikä äärimmäisin ympärileikkauksen muoto. Myös tyttöjen ympärileikkauksia on erilaisia. Oireellista on sen sijaan se, että viimeksi mainituista puhuttaessa nostetaan aina esimerkiksi kaikkein äärimmäisin ympärileikkauksen muoto. Toivottavasti kyse on enemmänkin kaksinaismoralismista kuin siitä, että tyttöjen ympärileikkaukset ollaan valmiita hyväksymään jossain "lievässä muodossa".
  
  29. marraskuuta 2008 21:54:31

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kun vähävaraiselle enolleni ilmoitettiin (helmikuussa 2006), että hänen asuntohakemuksensa ei ole johtanut "juuri tällä kertaa" myönteiseen tulokseen, koska Somaliasta saapunut veitsenheittäjä-isän sirkusperhe on asetettu etusijalle, ryhdyin harkitsemaan Somalian kansalaisuuden hakemista.

Arvelin, että Somalian kansalaisena saisin Suomessa paremman kohtelun kuin Suomen kansalaisena.

Astelinkin määrätietoisesti Mogadishun Vantaan osaston päällikön puheille. Yllätyin ihan alkuun siitä, että jouduin asiani esitettyäni pitkän jonon häntäpäähän. Odotin sisukkaasti vuoroani, ja esitin asiani kirkkaan kuuluvalla äänellä kuten koulussa oli opetettu. Kyllästyneen oloinen Abdullah ilmoitti, että asia järjestyy kunhan vain tallettaisin 10 000 euroa "Somalian ystävien" tilille. Sammalsin jotain epämääräistä ja palasin kävellen kotiin Koraani kainalossa.

Yritän perehtyä siihen parhaani mukaan. Ennen kaikkea etsin siitä perusteluja Suomen sosiaaliturvakoneiston ajoittain äkkinäisiltä vaikuttaviin otteisiin.  
  29. marraskuuta 2008 21:54:51

Nimi : SJS
  
Viesti : Pitäiskö alkaa myymään?

Ei mene kaupaksi. Likaa takapuolen.
  
  29. marraskuuta 2008 21:56:03

Nimi : Kenneth Ahlberg
  
Viesti : Everything is perfect forever?
  
  29. marraskuuta 2008 21:56:53

Nimi : Vesa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "http://kuvaton.com/bshit/hommaonnousussa.jpg

Pitäiskö alkaa myymään?"

Ei muuta kuin verkkokauppa pystyyn. Minä ostaisin heti.
  
  29. marraskuuta 2008 21:58:20

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Utelias

Viesti : Miesten Ympärileikkauksesta
Olisi muuten mielenkiintoista tietää, mihin hänen kärkkäät mielipiteensä miesten ympärileikkauksista perustuvat. Onkohan hänellä paljonkin lääketieteellistä tahi omakohtaista kokemusta asiasta? Itse kun en näe miten miesten ympärileikkaus, jossa siis poistetaan esinahka, aiheuttaa miehelle pysyvää haittaa ja kärsimystä. On turha verrata tätä operaatiota sadistiseen naisten sukupuolielinten silpomiseen, joka voi aiheuttaa naisille hengenvaarallisisa komplikaatioita synnyttäessä ja esimerkiksi tuhota kokonaan naisen seksuaalisen nautinnon mahdollisuuden. Miesten ympärileikkaus ei todellakaan ole mitään tähän verrattavissa. Turha myöskään yleistää miesten ympärileikkausta vain muslimien (vaikka he tuntuvat kirjoituksissa liittyvänkin kaikkeen mikä on mielestäsi vaarallista ja pahaa) ja juutalaisten kulttuuriin. tee hieman taustatyötä ja huomaat miten yleinen toimenpide on maailmassa kyseessä. En sano että se pitäisi suomessa laillistaa, mutta on naurettavaa lukea kommenttejasi asiasta josta et näytä tietävän omakohtaisesti yhtään mitään. Ja että ympärileikattu lapsi huostaan ja vanhemmat karkoitetaan suomesta! voisinpa kysyä vaikka ympärileikatulta mieheltäni, mitä hän olisi mieltä, jos olisi viety lapsena huostaan ympärileikkauksen takia - uskomatonta miten tunnut tietävän mikä on kaikille muille parhaaksi paremmin kuin he itse!

29. marraskuuta 2008 21:34:36
___________________________________

Ympärileikkaus pojille tai miehille on perusteltavissa vain lääketieteellisin syin ja ne syyt ovat aika harvassa.
Kyseessä on ikivanha kulttuuriin perustuva tapa jolla ei ole nykypäivän sivistyksen kanssa yhtään mitään tekemistä.

Onhan se kumma että lapsesta voitaisiin leikellä palasia siksi että niin on ammoisina aikoina tehty?
Samaan syssyyn sitten rangaistavaksi teoksi mielletään tukkapölly tai luunappi?
Ei hyvää päivää sentään!

Mitäs jos napsittaisiin kynnetkin lapselta pois, varmasti jostain vanhosita teksteistä löytyisi tämmöisellekkin hyväksyntä?
Eihän lapsi millään tavoin niitä kynsiä tarvitse...Kaiken muunkin tarpeettoman voisi leikellä pois?

Jumalauta sentään, antaa sen lapsen pitää oman kehonsa ja päättäköön sitten aikusena ihan itse mitä sen kanssa tekee.
  
  29. marraskuuta 2008 22:02:35

Nimi : ha ha
  
Viesti : Olis aika hyvä lahja idea, mutta onhan niitä muitakin paljon parempia täällä ehdotettu. Itse en kuitenkään pyyhkis, vois jäädä äitiemme kyyneleet perseeseen.
  
  29. marraskuuta 2008 22:03:59

Nimi : Vihreä fasisti
Kotisivu : Fasismi
  
Viesti : Halla-aho ei ole käynyt inttiä.

Netsienkin synty on nyt saatu ituhippien kontolle:
http://www.middlebeercommando.com/wordpress/?p=1912
  
  29. marraskuuta 2008 22:04:23


guestbook © freebok.net