Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101576-101600

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Vai että Panu Höglund virkaiältään vanhin netin törkyturpa?"

No joo, ei todellakaan ole. Vanhin joka tulee mieleen, on opetusministeriön virkamies ja änkyräateisti Pekka Elo.

Hänen etu- ja sukunimestään muodostuneesta käyttäjätunnuksesta tuli jopa adjektiivi, joka kuvaa netissä huonosti käyttäytyvää henkilöä. Arvaako kukaan mikä?"

No peelo toimii sentään paremmin kuin pahög(?)
  
  29. marraskuuta 2008 19:55:14

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @Vesa: satunnaisesti nyysseissä 90-. Olin tosin jo unohtanut "peelon" etymologian, hauska tappa vanha tuttu, hek hek.
  
  29. marraskuuta 2008 20:01:45

Nimi : Vesa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 68 % suomalaisista omaa väärän mielipiteen (tilanne klo 20.01).
  
  29. marraskuuta 2008 20:01:46

Nimi : Herja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors saapuu Uuden Suomen lukijoiden haastateltavaksi keskiviikkona 3. joulukuuta klo 16–17:00. Kysymyksen Thorsille voit jättää alla olevasta juttulinkistä löytyvälle kommentointilomakkeelle.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42626-unohtuuko-mamu-keskusteluissa-oikea-ongelma
  
  29. marraskuuta 2008 20:03:04

Nimi : Hesarin mustavalkoinen kysely
  
Viesti : Hesarin kysely on turhan mustavalkoinen. Moni kannattaa osittain tai suurimmalta osalta Halla-ahon maahanmuuttokritiikkiä, joku toinen taas toisenlaista maahanmuuttokritiikkiä. Hesarin kyselyssä pitää kuitenkin valita kyllä tai ei. Älytöntä.
  
  29. marraskuuta 2008 20:12:22

Nimi : Joni Välimaa
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Olen uusi kirjoittaja Halliksen vieraskirjassa, vaikka olenkin lukenut sitä jo muutamasta ensimmäisestä kirjoituksesta lähtien. Jussi puhuu asiaa, vaikkakin välillä vetää hieman överiksi, mikä saa minut huvittumaan.

On todella hienoa, että Jussi pukee sanoiksi sen, mikä on minua (muiden mielipiteistä en ota vastuuta, vaikka olenkin saman suuntaista kuullut) on vaivannut jo pitkään.

Jussi on onnistunut herättämään keskustelua aiemmin *kielletystä* aiheesta. Tosin Jussi on sitten saanut suorastaa asiatonta paskaa niskaansa, joka kertoo enemmän paskanheittäjistä, kun asiasta.

Jos Jussi onnistuu, niin ehkä saamme vielä aikaiseksi asiallista keskustelua. Julkisuutta ainakin asialle on tullut, vaikkakin se on ollut suorastaan sanottuana törkeää paskanheittoa. Voimia Jussille.

Jo aikaisemmin paskalehtinä pitämäni helsingin kalakääre ja ilta-ripuli ovat vajonneet tasossaan niin alas, etten olisi voinut uskoa, niiden pääsevät sellaiselle roskatasolle.

Oikein itkunaurattaa, että vanha vanha tuttu nyyssihäirikkö "phöööglund" on kehdattu nostaa oikein asiantuntijaksi, mikä kertoo ilta-ripulin olemattomasta tasosta.

Jussi johtaa asiallista keskustelua noin 100-0 ja minua ei harmita yhtään, että olen jo kaksissa vaaleissa äänestänyt häntä.

Niin ja kaikille aasimperseille voisin lällättää, että olen akateemisesti koulutettu, enkä ole koskaan juonut kiljua tai huudellut kaupungilla neekereille ja minulla on ollut ulkomaalaisia kavereita niin töissä kuin vapaa-aikana, joista olen pitänyt ja en ole välittänut pätkääkään vaikka he olisivat olleet vaikka afrikasta tai muslimeja. Nämä minun kaverinikun eivät joukkoraiskanneet pusikossa tai hakanneet ihmisiä kaduilla.
  
  29. marraskuuta 2008 20:12:59

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Onpa aikamoista yksipuolista ViNanpitoa Halla-ahoa kohtaan mediassa. Takavuosina Ylellä oli tv-ohjelmasarja "Itse asiassa kuultuna". Siinä kaksi toimittajaa ja kutsuttu vieras keskustelivat sivistyneen oloisesti nojatuolimaisissa olosuhteissa vieraan aihepiirin asioista. Vieraina kävi Suomen julkisen elämän merkkihenkilöitä. Toimittajina oli (muistaakseni)Pekka Holopainen ja Leo Lehdistö. Olin nuori silloin, mutta silti ohjelma vangitsi usein katsomaan. Tuollainen ohjelma on harvinainen nykyään, asiapohjaista keskustelua, ei kirkumista, ei sivuasioista riekkumista. Halla-aho jos kuka nykyajan poliitikoista ansaitsisi sellaisen ohjelman. Puhuttaisiin asiasta, tiukkojakaan kysymyksiä kaihtamatta. Annettaisiin puhua. Keskeyttämättä joka jumalan lausetta niin kuin nykyään on tapana kun on kiire inserttiin tai seuraavaan yleisökysymyksen tai kun puhuja vain puhuu liikaa asiaa.

Erkko-median Kuukausiliitteen ja Nyt-liitteen journalistinen ero on merkittävä. Kuukausiliitteessä on säilytetty ainakin osittain kunnioitus journalistin ohjeille. Kuukausiliitteen monisivuiset reportaasit tai henkilökuvat, mikä nyt olisi oikea termi, ovat vuosien varrella olleet monesti mielenkiintoista luettavaa, siihen asti kun tilaus kesti. Jos HS-konsernissa olisi jäljellä, edes hieman, puolueettoman ja asioita asioina tarkastelevan journalismin alkuperäistä ideaa niin henkilökuva Jussi Halla-ahosta Kuukausiliitteesä olisi paikallaan. Asioista voisi halukkaat lukea enemmänkin kuin yhden kontekstistaan irti revityn biasoidusti seulomalla seulotun virkkeen.
  
  29. marraskuuta 2008 20:23:19

Nimi : St. Johan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hanna Kaarto HS:n poliittisesta toimituksesta morkkasi tänään aika kovasti maahanmuuttokeskustelua mainiten nimeltä erityisesti superelitistin, maahanmuuttohysteerikon ja öykkärin Päivi Lipposen. Teksti on mun blogissa omillla kommenteillani höystettynä."

Oli muuten Hesarin tekstiksi harvinaisen asiallinen. Näin Itä-Helsingissä, keskellä monikulttuurisuutta, jo useamman vuoden asuneena voin kyllä todeta, että Soininvaarat ja kumppanit ovat kaukana tästä monikulttuuriin arjesta. Halla-aho sentään tuntuu tajuavan, mistä tässä on kyse, vaikka Eirassa asuukin.

Pitäisiköhän sitä näin Naton ja Eu:n kannattajana tulevissa ek-vaaleissa sittenkin taipua äänestää Halla-ahoa? Olisin äänestänyt jo, mutta Perussuomalaisille on äänen antaminen ko. puolueen EU-vastaisuuden ja vasemmistolaisten talouspoliittisten argumenttien vuoksi vaikeaa, ainakin allekirjoittaneelle.
  
  29. marraskuuta 2008 20:28:50

Nimi : St. Johan
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Laitiselta kieltämättä aika osuva kirjoitus:

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200811288668388_k6.shtml
  
  29. marraskuuta 2008 20:37:18

Nimi : helppo-Heikki
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Lähtökohtasi on virheellinen. ei suinkaan ole tarkoitus että asioista keskusteltaisin. Että vaikkapa "pakolaiset" lomailee ja käy sotimassa kotimaassaan. Jo se on jo niin kornia ettei mitään rajaa. Tarkoitus erkKomedialla on ettei asioista keskusteltaisi ja kellokkaat nitistetään.
  
  29. marraskuuta 2008 20:39:35

Nimi : Weetabix
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
"Kuka muu kuin minä on huomannut, että Jussin työ on itseasiassa tehty. On useita ¨merkejä siitä, että kaikki ovat kahlanneet Scriptan tekstejä -KAIKKI."

Ei pidä paikkaansa. Minäkin löysin Jussin vasta äskettäin, kun en seuraa politiikkaa, enkä lue lehtiä tai katso töllöä/kuuntele radiota. Ja hyvin moni tuttuni ei ole myöskään kuullut Jussista. No, nyt on.

Päättäjät, tervetuloa lähiöihin katsomaan kuinka ankeaksi käy suomi-neidon elämä. Meillä riittää omiin tarpeisiin ongelmia päihde-riippuvaisten ja mielenterveysongelmallisten kanssa, ilman että kuormitatte meidän jo raskasta elämää enempää.
Pitäisitte jokaisesta omasta kansalaisesta ensin huolta!
Sossun pehmeillä penkeillä istuu avustuksia hakemassa ulkomaalaisia, suomalaisia tutisee vesisateessa leipäjonossa! Jep ja kuinkas monta mustaa miestä näkyi asunnottomien yössä???
  
  29. marraskuuta 2008 20:42:31

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : St. Johan, nyt ei äänestetä PerSuja eikä Halla-ahoa, vaan hommaa^^^ :)

Huumori sikseen, mitä vikaa protestiäänessä on? Onko homma mielestäsi hallussa nykyjohdolla?

Soini on fiksu mies, ja demokratia tarvitsee toimiakseen opponentteja tekopyhille hymistelijöille.
  
  29. marraskuuta 2008 20:43:07

Nimi : J.Ryyti
Kotisivu : http://ryyti.blogspot.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Petrus Pennanen kirjoitti:
"Itse aloitin Usenet nyysseihin kirjoittamisen vuonna 1986. Keskustelun taso oli n. vuoteen 1994 asti nyysseissä korkeaa, ja alkoi siitä laskea massojen liittyessä mukaan. Vuosituhannen alussa keskustelun taso oli laskenut niin surkeaksi että itse lopetin osallistumisen"

Noinhan se meni todellakin.
Minä aloitin syksyllä 1992 kun ryhmiä oli jtkn 1000+. Kirjoittelin soc.culture.nordicissa anti-ruotsalaisia mielipiteitä;) Eli ihmettelin esim. miksi Ruotsissa, joka on kuulema on niin liberaali valtio verrattuna Suomeen, ei kuitenkaan ole kielivähemmistöille autonomioita, vähemmistökielisiä yliopistoja eikä edes omaa tv-kanavaa jne.

Lopettelin v. 2000 kun Euroopan Neuvosto oli saanut Ruotsin vihdoin allekirjoittamaan vähemmistö- ja alueellisia kieliä koskevan sopimuksen. Ruotsi silloin tunnusti Euroopan Neuvoston painostamana (ei siis Pohjoismaisen Neuvoston),että on olemassa suomenkielisiä ruotsalaisia.

Euroopan Neuvosto muuten suosittelee, että sen jäsenvaltiot harmonisoisivat naapurimaan kieltä puhuvien kielivähemmistöjensä keskinäisen aseman.

Siinä olisi Vihreille tärkeämpää tekemistä. Yhdistäisivät voimansa Rkp:n kanssa siinä asiassa, mutta eivät ole kiinnostuneita siitä.
  
  29. marraskuuta 2008 20:51:00

Nimi : Zngr
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tulin vain ilmaisemaan, että Homma^^^^!!!!

  
  29. marraskuuta 2008 20:52:06

Nimi : Ensio
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kylmäsi lukea Kullervon uusinta juttua. Hyvä puoli tilanteen eskaloitumisessa on tietysti se, että HYVÄN asian kannattajien todellinen karva paljastuu. Kun sanotaan, että piru piilee yksityiskohdissa niin nykyinen tilanne tukee väitettä loistavasti.

Ja ennen kuin sanotaan, että sama pätee myös Halla-ahoon ampumisjuttuineen niin Jussi kirjoitti ajatuksensa kiireettömässä ja rauhallisessa ajassa yksittäisen tapauksen raivostuttamana, mutta kriisitilanteissa ihmisen todellinen arvo mitataan.

Tsemppiä Jussille ja hänen perheelleen!
  
  29. marraskuuta 2008 20:54:24

Nimi : fgh
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : On varmaan jo puitu täällä mutta sanottakoon vielä:

HS: "Yhä harvempi nettirasisti puhuu laiskoista neekereistä, jotka vievät rehellisten suomalaisten työt."

Ja mistäköhän kummasta tämä voisi johtua? No tietysti tästä:

HS: "Maahanmuuton kriitikot ovat oppineet puhumaan kulttuurin, uskonnon ja yhteentörmäysten ongelmista."

Ja näistä ongelmista puhuva ihminen joka tapauksessa on "nettirasisti".
  
  29. marraskuuta 2008 21:08:50

Nimi : Ksandra
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta Halla-ahon kommentointi on vähintäänkin pelottavaa. Kyseessä on kuitenkin ihminen joka on julkisessa asemassa, vallan kahvassa niin sanotusti.
Miltä Halla-ahosta mahtaisi tuntua jos joku toivoisi että hän tai joku hänen läheisistään joutuisi raiskatuksi?
  
  29. marraskuuta 2008 21:09:35

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Miltä Halla-ahosta mahtaisi tuntua jos joku toivoisi että hän tai joku hänen läheisistään joutuisi raiskatuksi?"

Muistaakseni Halla-aholle on tullut uhkauskirje, jossa sanotaan, että hänen perheensä perään aiotaan usuttaa palkkaraiskaaja.
  
  29. marraskuuta 2008 21:11:09

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : KSandra, itseänikin Scripta aluksi kylmäsi rankanlaisesti. Pelottavia faktoja, mutta älykästä, johdonmukaista tekstiä lähdeviitteineen.

Ainoa johtopäätös: tämä mieshän on oikeassa. Olisi mukavaa painaa pää puskaan, mutta kun ei voi eikä kykene. Ja puskakin taitaa olla varattu... :)
  
  29. marraskuuta 2008 21:15:29

Nimi : Zngr
  
Viesti : Khyllä, totta maar on näin että "laiskoista neekereistä" puhuvat ovat vain keksineet uuden tavan käyttää sanoja joo. Kulttuurien yhteentörmäys on verbaalinen kikka. Onhan täysin varmaa, että paimentolaiskulttuuri Afrikassa on täysin yhteensopiva kaupunkilaiskulttuuriin vaikka Helsingissä, eikö näin.

Kulttuurirelativistit sen sijaan tekevät... mitä?

Maahanmuuttokriitikko = rasisti.

Perussuomalainen = natsi.

Joku, joka ei suvaitse rautaputkilla hakkaamista ja naisten ympärileikkausta = kiljuskini.

Timo Soini = Adolf Hitler.

Ja näin poispäin. On saatana, perkele, nämä rasistit keksineet oman new-speakinsa kun kehtaavat puhua asioista muilla kuin poliittisesti korrekteilla termeillä tai puhua ylensäkää.
  
  29. marraskuuta 2008 21:16:11

Nimi : herra 4x
  
Viesti : (St. Johan kirjoitti): "Pitäisiköhän sitä näin Naton ja Eu:n kannattajana tulevissa ek-vaaleissa sittenkin taipua äänestää Halla-ahoa? Olisin äänestänyt jo, mutta Perussuomalaisille on äänen antaminen ko. puolueen EU-vastaisuuden ja vasemmistolaisten talouspoliittisten argumenttien vuoksi vaikeaa, ainakin allekirjoittaneelle".

Minä itse olen entinen kokoomuksen äänestäjä ja kannatin EU:hun liittymistä (pragmaattisista syistä; ajattelin että parempi olla sisällä kuin ulkona). Ja samoin kuin sinä, kallistun Natoon. (Tosin se olisi pitänyt tehdä samalla ripeydellä kuin esim. Viro ja samassa carpe diemissä).

Vasemmistolaisista talouspoliittisista painotuksista en osaa sanoa, voi olla että niitä on. Joka tapauksessa, huolimatta ylläolevista esiinottamistasi näkökannoista minä olen siirtynyt ps-puolueen (ja tarkemmin sanoen sen maahanmuuttokriittisten ehdokkaiden) äänestäjäksi koska se tuntuu minusta ainoalta oljenkorrelta estää maan katastrofaalinen luisuminen Ruotsin, Hollannin, Britannian tielle pitkässä juoksussa. Alussa mainitut seikat ovat tärkeitä, mutta holtittoman maahanmuuton estäminen on kriittistä. Siis sen Suomen jota minä rakastan, säilymisen kannalta.
  
  29. marraskuuta 2008 21:18:28

Nimi : Zngr
  
Viesti : Minusta Halla-ahon kommentointi on vähintäänkin pelottavaa. Kyseessä on kuitenkin ihminen joka on julkisessa asemassa, vallan kahvassa niin sanotusti.
Miltä Halla-ahosta mahtaisi tuntua jos joku toivoisi että hän tai joku hänen läheisistään joutuisi raiskatuksi?


Mikä lukihäiriö sinua vaivaa? Halla-aho ei ole toivonut ketään raiskattavan.
  
  29. marraskuuta 2008 21:18:50

Nimi : RR
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Seurasiko kukaan tuota Hesarin kyselyn linkkiä keskusteluun perille? Se ohjasi käynnissä olevaan keskusteluun, jonka otsakkeessa oli tällainen johdanto:

"Perussuomalaisten kaupunginvaltuutetulla Jussi Halla-Aholla on netissä laaja seuraajakunta, joka kutsuu häntä Mestariksi. HS:n toimittaja Esa Mäkinen otti selvää, mikä Halla-aho on miehiään."

Koska tässä nyt sitten näköjään kuulutaan "seuraajiin" (itse pitäisin ilmaisusta opetuslapset), niin toivottavasti "Mestari" johdattaisi meidät palvomaan johonkin lämpimään, ainakin talvisin.
Onneksi Mekka on silti varattu, siellä on liian kuuma.
  
  29. marraskuuta 2008 21:20:00

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Jussin kirjoituksen yhteiskunta X kaikki linkit ei ainakaan toimi enää ja pian ei ehkä yksikään siis näihin etsityimpien karvapäägallerioihin. Voisi siis lisätä ko. juttuun maininnan, että 90 prosenttia näistä etsityistä on monikullttuurisia afroja tai muzlimeita noin niinkuin selitykseksi. Luen nyt nämä jutut ikäänkuin vanhan kertaukseksi, siis ne 17 keskeistä kirjoitusta. Mielestäni myös ilmaisu islamista kivikautisena uskontona olisi parempi esim. "varhaiskeskiaikaisena uskontona". No tämä lienee nyt sivuseikka. Onko näiden kirjoitusten looginen järjestys mietitty? Moni nyt ensikertaa tutustuva lukee nämä keskeiset kirjitukset järjestyksessä. No, ainakin tähän mennessä ollessani nyt tässä yhteiskunta x kirjoituksessa homma pysyy hyvin kasassa. tässä näyttääkin olevan parhaita juttuja, mikäli oikein muistan. "Mitä rikastuksen jälkeen" oli myös hyvä juttu,sitä ei listalla näy. No pitänee lukea se uudestaan muuuten. Eihän näitä keskeisiä juttuja voi yli 20 ainakaan kasvattaa tietenkään.
  
  29. marraskuuta 2008 21:20:49

Nimi : väärin-äänestäjä
  
Viesti : "
Mikä lukihäiriö sinua vaivaa? Halla-aho ei ole toivonut ketään raiskattavan. "

Median aivopesun tulos. Ei ihmiset ymmärrä lähdekritiikin tarpeellisuutta lukiessaan valtamediaa.
  
  29. marraskuuta 2008 21:21:55


guestbook © freebok.net