Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101551-101575

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Niin kauan kuin se boxi on päällä ja kukaan ei sitä käske hakemaan uutta osoitetta, se julkinen IP pysyy samana.

Että silleen."


Näinhän se menee, ja käry käy.

Se paikka on tietenkin vielä vapaana, kuten sovittiin ?
  
  29. marraskuuta 2008 18:44:37

Nimi : rähmis
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Roomasta Milanoon matkalla ollut romanialaismies poistui Bolognan asemalla junasta käydäkseen kahvi- ja tupakkatauolla. Pahaksi onneksi juna kuitenkin jatkoi matkaa ilman miestä, tämän laukku mukanaan.

Mies ei epäröinyt ilmoittaa kadonneesta laukustaan rautatieaseman henkilökunnalle, joka hänen epäonnekseen läpivalaisi laukun ja kutsui virkavallan paikalle. Salkusta kun paljastui 800 000 euron arvosta jalokiviä, jotka oli varastettu muutamaa päivää aikaisemmin murhatulta jalokivikauppiaalta.

Verkkouutiset
  
  29. marraskuuta 2008 18:44:48

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiitokset koskelalle. Kuitenkin aina joskus läppäriä horteesta herätellessä (WLAN, motukka päällä 24/7) vinukan palkissa pallo pyörii: "renewing IP-address" tai jtn.

A-Link motukkakin kyllä vähän epästabiili, joutuu joskus sitäkin boottailemaan.
  
  29. marraskuuta 2008 18:46:27

Nimi : J.Ryyti
Kotisivu : http://ryyti.blogspot.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tsekkasin vihdoin Halla-ahon blogin kun sitä Halla-ahoa niin kovasti mainostetaan Stadingradin Sanomissa, valtion televisiossa ja muissa viestimissä.

Aika vähästä tässä maassa näköjään saa jotkut ihmiset silmilleen.

Mitenkähän hankalista asioista Suomessa pitäisi keskustella ja keneltä sellaiseen pitäisi pyytää lupa?

Olisiko valtiovallan syytä toimittaa esim. ensi vuoden alusta julkisuuteen lista asioista, joista Suomessa saa keskustella? Lisättynä tietenkin kommenteilla mitä mieltä valtiovallan edustajat toivovat kansalaisten olevan eri asioista.

Itse olen enempi kiinnostunut pakkoruotsin ideologisista perusteista. Aihealue tuntuu olevan myös kovin herkkä ja arkaluontoinen.

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille suomalaisille ja suomenmaalaisille joka tapauksessa.

Jk. Kannatan Suomen kielikysymyksen ratkaisemista rauhanomaisesti. Näin ollen toimin siis täysin päin vastoin kuin Rkp joka ei ole ilmoittanut kantaansa.
  
  29. marraskuuta 2008 18:47:15

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : "Kuitenkin aina joskus läppäriä horteesta herätellessä (WLAN, motukka päällä 24/7) vinukan palkissa pallo pyörii: "renewing IP-address" tai jtn.
"

Joo, se hakee silloin sitä osoitetta siltä boxilta. Se kättely kestää hetken, jos sinulla on salaukset päällä (niinkuin pitäisi olla). WEP tai mieluummin WPA. Muuten annat naapurienkin käyttää yhteyttäsi ja kaikki liikenne mitä koneesi ja boxin välillä liikkuu, on ihan julkista, melkoisen helposti selvitettävissä. Eli jos et halua naapurin nörtin tietävän millä sivuilla surffailet...
  
  29. marraskuuta 2008 18:58:15

Nimi : Sakke
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tulin huvikseni ziigaamaan ekan kerran tätä blogia. Halla-aho niin kovasti kritisoi kun häneltä eivät toimittajat kysele muusta kuin maahanmuutosta. Mutta eihän täällä blogissakaan ole kirjoituksiakaan mistään muista aiheista ! Kaikki vanhat tekstit, sitä yhtä ja samaa. Tietääköhän kukaan edes mikä on Halla-ahon poliittinen linja vähän tärkeämmissä asioissa kuin jossain maahanmuuttoasioissa ?
  
  29. marraskuuta 2008 19:02:59

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Timo Soini esiintyi tylikkäästi aamulla. Mutta ne EU-vaali ehdokaskanditaatit; Vistbackka ja se Frnk Zapan näkönen.

Katselin juuri tuon ohjelman. Tässä alkaa tuntumaan, että tässä ihan oikeasti ollaan oikeassa puolueessa. ;)

Ohjelmasta selvisi sekin kuinka tarkoitushakuisesti Tuomo Martikaisen lausuntoa oli "vääristelty".

Veltto Virtanen ja Vistbackka ovat eduskuntaryhmästä, josta jonkun on lähdettävä ehdolle.

Veltto Virtanen on sitä paitsi vähän turhaan aliarvostettu.

  
  29. marraskuuta 2008 19:06:23

Nimi : miikka
  
Viesti : "Tulin huvikseni ziigaamaan ekan kerran tätä blogia. Halla-aho niin kovasti kritisoi kun häneltä eivät toimittajat kysele muusta kuin maahanmuutosta. Mutta eihän täällä blogissakaan ole kirjoituksiakaan mistään muista aiheista ! Kaikki vanhat tekstit, sitä yhtä ja samaa. Tietääköhän kukaan edes mikä on Halla-ahon poliittinen linja vähän tärkeämmissä asioissa kuin jossain maahanmuuttoasioissa ?"

No huh. Hetken mietin, että mitä tuohon voi sanoa, jotenkin oli niin typerryttävä kommentti. Halla-ahohan nimenomaan kritisoi sitä, että toimittajat eivät kysele häneltä maahanmuuttoasiosta, vaan rosameriläisistä ja himokkaiden homojen ampumisesta.

Mikä on tärkeämpi poliittinen kysymys, kuin Suomen pysyvä ja lopullinen muuttaminen etniseksi taistelukentäksi?
  
  29. marraskuuta 2008 19:07:03

Nimi : Scotch
  
Viesti : Sakke:Tietääköhän kukaan edes mikä on Halla-ahon poliittinen linja vähän tärkeämmissä asioissa kuin jossain maahanmuuttoasioissa?

Jonkun poliittinen linja voi ihan oikeassa olla se, että maahanmuutto, monikultturisuus ja sen seuraukset ovat yksi yhteiskunnan kehityksen kannalta tärkeimmistä asioista.
  
  29. marraskuuta 2008 19:07:23

Nimi : Homon prospektina
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : 15v. sitten Mechelininkadun puiston vieressä odottelin kaveria Salon bussista.
Homo, n.25.v. kävi oikeastaan iholle ja ehdotti porttikonkiin menoa, "mittailemaan".
Tuli tarkalleen sama ajatus mieleen kuin JHA:lla.
Joudun siis linnaan minäkin?

Muutan Helsinkiin ja äänestän Sinua eduskuntaa.
  
  29. marraskuuta 2008 19:09:07

Nimi : TH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sakke, Halla-aho on avoimesti tunnustanut olevansa yhden asian ajaja. Massamuotoisella maahanmuutolla on valtavat taloudelliset, sosiaaliset ja kulttuuriset vaikutukset, jotka heijastuvat kaikkialle yhteiskuntaan. Ministerit puhuvat sadoista tuhansista maahanmuuttajista, mutta kukaan ei julkisuudessa pohdi, mitä tämä tarkoittaa yhteiskunnallisesti, lukuun ottamatta naurettavaa monikulttuurisuusliturgiaa. Missään ei ole annettu Suomen johdolle mandaattia Suomen muuttamiseksi massamaahanmuutolla joksikin aivan muuksi kuin mitä se on tähän mennessä ollut, mutta monet poliitikot ja muut vaikuttajat kuvittelevat heillä olevan tällaisen mandaatin.

Halla-ahon suosion syy on se, että hän on nostanut kissan pöydälle ja kyseenalaistanut monikulttuurisuuden siunauksellisuuden. Tämän vuoksi hän on saanut niskoilleen niiden vihat, joiden mielestä asiasta ei saa käydä kriittistä keskustelua.
  
  29. marraskuuta 2008 19:17:00

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Sakke, kysymyksesi on seisauttava.

Kerrotko, missä kohdassa olen kritisoinut sitä, että minulta kysytään vain maahanmuuttoon liittyviä mielipiteitä?

Kun joku kysyisikin. Tähän asti kysymykset ovat koskeneet Tehtaanpuiston homoa, Rosa Meriläistä ja Seppo Lehtoa.
  
  29. marraskuuta 2008 19:26:04

Nimi : JS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hienosti kirjoitetu ja palautettu pallo vihreäänkulmaan.

Tsemppiä ja jaksamista sinulle.

  
  29. marraskuuta 2008 19:26:22

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @Koskela: kiitos, tämä selkeä. Ja ei, ei pyöri naapuri minun boxissa, sen verran inhottava ihminen olen :)
  
  29. marraskuuta 2008 19:29:03

Nimi : Petrus Pennanen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai että Panu Höglund virkaiältään vanhin netin törkyturpa?

Kyllä te Jussi ja Panu olette kovin kovin noviiseja näissä nettikeskusteluasioissa, ettekä tunnu tietävän teitä edeltävästä pitkästä historiasta. Itse aloitin Usenet nyysseihin kirjoittamisen vuonna 1986. Keskustelun taso oli n. vuoteen 1994 asti nyysseissä korkeaa, ja alkoi siitä laskea massojen liittyessä mukaan. Vuosituhannen alussa keskustelun taso oli laskenut niin surkeaksi että itse lopetin osallistumisen. Höglund aloitti ilmeisesti joskus 2002 ja lainaamasi viestit häneltä ovat kuvaavia.

Google Groupsissa ei (onneksi?) ole juuri mitään ennen yli kymmenen vuoden takaa, joten sillä ei historiaa pysty näkemään.
  
  29. marraskuuta 2008 19:36:08

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mika:
Tämän Annin nauttima luottamus (omiensakaan piirissä) on aina ollut minulle suuri mysteeri. Anni vaikuttaa neuroottiselta ongelmakimpulta, jonka ulosanti on muistuttaa lähinnä sekavan lukiolaistytön yritystä kuulostaa vakuuttavalta.

Mutta eikö juuri siinä ole syy suosioon? Sinnemäki tarjoaa 15-40-vuotiaille tytöille/naisille vaivattoman samastumisen kohteen. Tässä mielessä tunnepuuskat ja sekava ulosanti vain lisää vakuuttavuutta, ei vähennä sitä. Hänen kohderyhmänsä ei pyri rationalisoimaan syitä ja seurauksia vaan tuntemaan vahvasti.

Kaikki julkisuuden väylät ovat olleet Sinnemäelle avoinna Ultra Bran sanoitusten ja Nyt-lehden kolumnien (onko niitä muuten missään tallessa?) tukeman vaalivoiton jälkeen. Media on silittänyt häntä aina vain myötäkarvaan. Sinnemäen tähti on edelleen nousussa ja se saattaa merkitä Vihreiden tähden laskua puolueen siirtyessä yhä syvemmälle naisvaltaan ja fundamentalismiin. Seuraan mielenkiinnolla toisinajattelijoiden pyristelyä puolueen sisällä.
  
  29. marraskuuta 2008 19:36:33

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vielä @Koskela, ja pahoittelut off-topicista: silloin joskus harvoin, kun oikein läppärin kanssa kyläilee tiheämmin asutetuilla alueilla, oikein hämmästyttää se avokätisyys "palvelun tarjoajien" määrässä.

Sitten, kun se establishmentin vaatima nettipoliisi on totta, aika moni syytön "palvelun tarjoaja" roikkuu hirressä...

Ei niin off-topic, oikeastaan.
  
  29. marraskuuta 2008 19:38:28

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Piikkilangat siirretään rajoille Afrikan ja Aasian
Pois, pois tieltä ylikansallisen pääoman
ei ole ruoho enää vihreätä missään
kun aidatkin ovat iäksi kadonneet

Kehut olevasi aidosti eurooppalainen
omasta mielestäsi sinulla on charmia
tuot tänne mukanasi kuitenkin vain pelkkää harmia
kun ajelet mustalla autolla kuuntelemaan jazzia

Ampukaa komissaarit, nuo hullut koirat
he rakentavat vain uusia, korkeampia muureja
he kurottavat kohti tähtiä ja taivaan sineä
sinä et heitä kiinnosta; seisot heidän edessään vailla nimeä."

Jne... Ai NIIIIN mutta eihän näitä tarvitse ottaa tosissaan, huumorilla/kuvainnollisesti siinä vain ammutaan.
  
  29. marraskuuta 2008 19:40:26

Nimi : Villea
  
Viesti : Hei Pennanen, mitä sää selität? Kiva ku kerroit et olet kauan lukenu noita nyyssejä.

Kohta sä varmaan ilmotat, että oot paljon tota yhtä idioottia vanhempi, ja kirjotat paljon paskempaa tekstiä sinne?

Koska tämä on kisa!
  
  29. marraskuuta 2008 19:43:34

Nimi : Vesa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Vai että Panu Höglund virkaiältään vanhin netin törkyturpa?"

No joo, ei todellakaan ole. Vanhin joka tulee mieleen, on opetusministeriön virkamies ja änkyräateisti Pekka Elo.

Hänen etu- ja sukunimestään muodostuneesta käyttäjätunnuksesta tuli jopa adjektiivi, joka kuvaa netissä huonosti käyttäytyvää henkilöä. Arvaako kukaan mikä?
  
  29. marraskuuta 2008 19:45:10

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : peelo!
  
  29. marraskuuta 2008 19:49:20

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Tästä omalta koneeltanikin tästä huoneestani saan näkyviin useamman naapurin avoimen wlanin. Ja ollaan sentään omakotialueella. Helppoa olisi pistää vaikka mitä häiriköintiä heidän IP:sä piikkiin eikä kukaan koskaan saisi tietää.

Sääliksi käy ihmisiä kun peli tämän netin kanssa menee kovemmaksi. Niinkuin taitaa mennä, jos eräät saavat tahtonsa läpi.

Todista siinä sitten Tsekan "henkilöille" että en se minä ollut, vaan joku ohikulkija.
  
  29. marraskuuta 2008 19:49:35

Nimi : Jukka Aakula
Kotisivu : http://asabiyah.blogspto.com
  
Viesti : Hanna Kaarto HS:n poliittisesta toimituksesta morkkasi tänään aika kovasti maahanmuuttokeskustelua mainiten nimeltä erityisesti superelitistin, maahanmuuttohysteerikon ja öykkärin Päivi Lipposen. Teksti on mun blogissa omillla kommenteillani höystettynä.
  
  29. marraskuuta 2008 19:50:15

Nimi : Vesa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Peelo joo. Joo. Oli liian helppo.

Toinen kommentti tuolla alla:

"Aika vähästä tässä maassa näköjään saa jotkut ihmiset silmilleen."

No älä muuta sano. Esim. Googlatkaa "Rami Sipilä".
  
  29. marraskuuta 2008 19:50:31

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://asabiyah.blogspot.com
  
Viesti : Korjattu url
  
  29. marraskuuta 2008 19:52:01


guestbook © freebok.net