Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101501-101525

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kalevassa (s.2) Riitta Korkeakivi penää hallitukselta arvokeskustelua ja tulee lipsauttaneeksi pari freudilaista totuutta:
"Mikseivät Jyrki Katainen tai Matti Vanhanen kerro, että hallitus on katsonut kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja länsimaisen demokratian mukaiseksi huolehtia myös Suomeen tulevien pakolaisten inhimillisestä kohtelusta, vaikka se maksaisikin paljon rahaa. Eivätkö päähallituspuolueet uskalla myöntää, että vaikka vapaasta maahanmuutosta koituu monenlaista ongelmaa, siitä on meille myös hyötyä?"
http://www.kaleva.fi/plus/osasto175_page0.htm
  
  29. marraskuuta 2008 16:58:47

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joskus kauan sitten takavuosina tuli minulta kyytiä ryyppyreissulleen kyselemään henkilö joka toistuvasti kännissä ajoi autoa ja lopulta kajautti lapsen yli, toiminnallaan napsaisi lapselta elämän.

Tämä paskiainen siis kärtti kyytiä ja tulipa sitten tokaistua että "Jos et nyt heti lähde litomaan niin ainoa kyyti jonka saat on hautausmaalle".
Mieleen todellakin tuli survoa tälle paskiaiselle Hakkapeliitta 10 kuvio (Nastoilla) poskeen...

Tämä järkyttävä paljastukseni on poliisille vapaasti käytössä ja syyteharkintaa varten, myös iltapökäleelle tiedoksi, vaikka lööppiin: Asehullun Halla-ahon tuleva äänestäjä halusi autollaan ajaa ihmisen kuoliaaksi!


  
  29. marraskuuta 2008 17:02:45

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HS:n päivän kysymyksen tuloksen kehittymistä lienee paikallaan seurata. Voivat olla hieman pettyneitä, jos tulos ei ole "oikea" Tällä hetkellä kyllä äänet johtavat 64-36.

CNN:llä oli Georgian konfliktin alkupäivinä kysymys, että ovatko Venäjän toimet oikeutettuja. Itänaapurissa masinoitiin pieni äänestyspiikki. Kun tulos oli 92-8 sille että Venäjä toimi oikein, poistivat koko kysymyksen, kun oivalsivat mistä suuri osa äänistä tuli.

Riittääkö 20 netsissä niin paljon potkua että HS joutuisi alistumaan samaan?
  
  29. marraskuuta 2008 17:04:15

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kiitos Adelphille linkistä Hesarin päivän kysymykseen.
Seurasin sitä jonkin aikaa, ja kohta täytynee ottaa ruutukaappaus ennen kuin poistavat koko kyselyn, sen verran kovaa vauhtia tulos kehittyy Suuren Totuuden vastaiseen suuntaan. H^^^!

Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?
  
  29. marraskuuta 2008 17:07:13

Nimi : väärin-äänestäjä
  
Viesti : HS kysyy mielipidettä omilta lukijoiltaan luottaen, etteivät he ole käyttäneet muita informaatiokanavia. Silti tulos saattaa olla "väärä" kysyjän kannalta.
  
  29. marraskuuta 2008 17:07:36

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tukholman visiitistä tuli sellainen tunne, että taidan tehdä vähäiset risteilyni tulevaisuudessa Tallinnaan."

Kävin viime Tukholman risteilyllä Kuninkaanlinnan asehuoneessa. Siellä on mm. näytteillä Ruotsin suurvalta-ajan ryöstösaalista.

Näyttelyn perusteella kävi selväksi, että virallinen poliittisesti korrekti Ruotsi häpeää historiaansa ja haluaa korjata vääryydet. Näyttelyhuoneissa oli kysymyslaatikoita, joissa kävijät saivat vastata erilaisiin johdatteleviin kysymyksiin. Ruotsin ryöstösaalis rinnastettiin selkeästi nykyajan sotiin.

Linnan ulkopuolella näkyi "uusruotsalaisia" somaleja, jotka ilveilivät vartiomiesten edessä. En voinut välttyä vaikutelmalta, että katselisin kuolevan valtakunnan viimeisiä hetkiä.

Ruotsissa varmin tie rasistin kirjoihin on ylpeys ruotsalaisuudesta. Jos tästä ominaisuudesta ei päästä eroon, Ruotsille ei käy hyvin.
  
  29. marraskuuta 2008 17:10:31

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jotenkin hämmästyin juuri Hesaria lukiessani. Sivulla A5 oikealla yläkulmassa on "Helsingin Sanomien politiikan toimittajan" Hanna Kaarron (Kaarton?) Välihuomio, jossa sanotaan näin (sorry, ei ole digilehtioikeuksia, joten naputtelin - typot siis omiani):

"Poliitikot, ajakaa joskus metrolla itään

Aika usein, kun poliitikot yrittävät keskustella maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta, vahvistuu mielikuva siitä, että he eivät tiedä aiheesta mitään - nimittäin arjen tasolla.
Kansanedustaja Päivi Lipponen (sd) kirjoitti tohtorikollegansa Mirja-Tytti Talibin kanssa HS:n Vieraskynässä reilu viikko siten, että maahanmuuttajien opettajat pitävät omaa kulttuuriaan ainoana oikeana ja näkevät erilaiset oppilaat uhkana. Kirjoituksessa mainittiin erikseen Itä- ja Koillis-Helsinki, missä opettajilla on sentään vuosikymmenten kokemus maahanmuuttajalapsista. Ei ihme, että opettajat ovat älähtäneet etutöölöläiselle, entiselle Eiran aikuislukion lehtorille.
Perussuomalaisten kuntavaalivoitto on käynnistänyt kiihkeän kannanottojen - ja rikosilmoitusten - sarjan. Kähinä on kärjistynyt vihreiden ja perussuomalaisten välille. Osapuolet laukovat täysillä toistensa ohi, eikä yrityksiä aitoon vuoropuheluun ole juuri näkynyt.

Laitakaupunkien neuvolat, koulut, terveyskeskukset, urheiluseurat ja naapurustot ovat täynnä monikulttuurisuuden ruohonjuuritason asiantuntijoita, kun taas Helsingin kantakaupungissa asuvien tuijabraxien, päivilipposten ja osmosoininvaarojen lausunnot tuntuvat olevan tästä arjesta kovin kaukana.
Kaukana lähiöiden arjesta, nimittäin Eirassa, asuu myös perussuomalaisten maahanmuuttokriittinen äänikuningas Jussi Halla-aho, yksi kärkevän sananvaihdon osapuolista.

Rakentavampaa keskustelua on syytä vielä toivoa. Nyt näyttää siltä, että poliittinen eliitti ei oikein tunne maata, jota se johtaa. On alkanut paljastua juopa, joka jakaa kaikessa hiljaisuudessa täysin erilaisiin maailmoihinsa ajautunutta kansaa."

Tässä olen lukevinani, että kirjoittaja on sitä mieltä, että Halla-aho EI ole (mielipiteensä kanssa) tuosta arjesta kaukana, toisin kuin nuo muut mainitut. Tuli hyvä mieli. :)
  
  29. marraskuuta 2008 17:11:54

Nimi : foobar
  
Viesti : "Jos joka toinen juttu mitä Halla-aho kirjoittaa on vitsi, läppä tai muuten van hjuumorrii, niin mistä sitä sitten tietää koska se on tosissaan?"

Ei sitä vähä-älyiset ymmärräkkään. Muistaakeseni ihmiset joiden äly oli liian alhainen eivät kykene erottamaan sarkasmia. Ja kyllähän älykkäällä ihmiselle on oikeus puolustautua typeryksiltä jotka ei sarkasmia todellisuudesta erota. Halla-aholta kun yritetään riistää oikeus puolustautuakin valheita vastaan.


Voi olla noinkin. Kuulostaa tosin valitettavasti elitistiseltä pöljyysleimalta. Tulenarkahan moinen aihe on, mutta muistelen jossain hieman vähemmän provosoivasti saadun tutkimustulokseksi että tyyliin 20-30 älykkyysosamääräpisteen tasoerot keskustelijoiden välillä saavat osapuolet olemaan kokematta toisiaan samaan ryhmään kuuluviksi - ilmeisesti kyky rakentaa maailmankuvaa ja kyky ymmärtää toisen maailmankuvan rajat yksinkertaisesti tulevat niin suuriksi, etteivät ne peity sosiaalisen intuition ansiosta.

Verkossa tosiaan suuri osa tästä tiedon välittymisestä vielä käytännössä estyy, toisin kuin ryyppyreissuilla Kurvin intelligentsijan räkälöihin joissa kuitenkin mieleen pulpahtaa keskusteluissa ajatus, että tässä on nyt luontevan keskusteluyhteyden saavuttamattomuuden syynä maailmanmenon hahmotuspotentiaalin liiallinen poikkeama osapuolien välillä.
  
  29. marraskuuta 2008 17:12:24

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : väärin-äänestäjä

Viesti : HS kysyy mielipidettä omilta lukijoiltaan luottaen, etteivät he ole käyttäneet muita informaatiokanavia. Silti tulos saattaa olla "väärä" kysyjän kannalta.

29. marraskuuta 2008 17:07:36

Sammalla kun imiset äänestävät, kannattaisi hesarin markkinoinnista vastaavien miettiä että voiko äänestyspalkista rakentaa käppyrän tulevan ja laskevan levikin suhteen...Ja voisiko sitten laskevaa levikkiä nostaa korvaamalla omaa agendaansa tyrkyttävät toimittajat ammattitaitoisilla ja puolueettomilla, ihan oikeata journalistista työtä tekevillä...
  
  29. marraskuuta 2008 17:14:04

Nimi : Patteri-Petteri
  
Viesti : Halla-aho:
On hienoa, että täälläkin saamastasi asiasta harhautumisen kritiikistä huolimatta kirjoitat sellaisia tekstejä kuin uusimpasi medianurkassa. Niillä on se todella tehokas funktio, että nuivistellessa epäuskoisten (heh) liikaa ilta-sanomia lukeneiden kanssa, voi antaa linkin tekstiin, joka kertoo kantasi asiaan tyhjentävästi. Tässä vaiheessa fiksut keskustelijat toteavat lähes aina, että omaa kantaa on syytä miettiä uudestaan.

Jatka samaan malliin!

Muille internet-hörhöille:
1. They ignore you
2. They ridicule you
3. They fight you
4. ?????
5. PROFIT
  
  29. marraskuuta 2008 17:17:23

Nimi : Mika
  
Viesti : "Cronbergin väistyessä Vihreät tulevat käännekohtaan. Hyvin todennäköisesti uusi puheenjohtaja on nuori nainen. Siinä tapauksessa hänen nimensä on Anni Sinnemäki"

Tämän Annin nauttima luottamus (omiensakaan piirissä) on aina ollut minulle suuri mysteeri. Anni vaikuttaa neuroottiselta ongelmakimpulta, jonka ulosanti on muistuttaa lähinnä sekavan lukiolaistytön yritystä kuulostaa vakuuttavalta.
  
  29. marraskuuta 2008 17:19:08

Nimi : SJS
  
Viesti : Klo 17.10 kyllä 64%.
  
  29. marraskuuta 2008 17:21:57

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kun Hesari hokaa että sen äänestys flibbaa pahasti huonoon eli "väärään" suuntaan, ilmoittaa se, jossain jutussaan että ko. oli provo/bluffi/koe, jolla osoitettiin halla-aholaisten typeryys ja massaluonne jne.

Mukana muutamia kuvakaappauksia täältä. Old school -juttua.
  
  29. marraskuuta 2008 17:22:45

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nyt on aika muistaa kavereita tekstiviestillä. Your country needs YOU! Äänestämään!
  
  29. marraskuuta 2008 17:24:03

Nimi : J-ussi
  
Viesti : Iso käsi ja respect! Jussille!!!

Olen nyt lukenut jo ison osan Scriptan teksteistä ajatuksella läpi.

Tällaiseen vähän kouluttautuneeseen henkilöön tekee suuren vaikutuksen lauseiden ja sanoman ns. hiottu ulkoasu. (Siis, JOS jaksaa lukea!)
Väsyneenä EI vaan jaksa lukea kirjoitusta jossa on useampia "sivistyssanoja".

Mutta niihinkin tottuu, ei tarvi montaa kertaa googlettaa "legitiimi" ennenkuin ihan perus rapparikin ymmärtää hyvin sanoman!

Jatka hyvää työtä, herra Halla-Aho.

P.S Koita jaksaa se paskan heitto mitä nyt seuraa, Uskon että olet kova jätkä ja kestät.
Ite olisin jo mokannut ja hakannut kännissä muutaman toimittajan!
  
  29. marraskuuta 2008 17:24:14

Nimi : Basset Hound
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : vaalit meni jo....

Jussi, vinkki:
jatkossa kun annat lehtihaastattelun, ilmoita nauhoittavasi haastattelun omaan käyttöösi.
Sikälimikäli kuin lehden julkistamassa jutussa "unohtuu" asia jos toinenkin, voit itse julkaista editoimattoman version jutusta.
  
  29. marraskuuta 2008 17:24:14

Nimi : Rosenrot
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maahanmuuton suosimisessa on kyse lähinnä siitä, että näin saadaan nöyrää, sekä halpaa työvoimaa. Vaikka nämä maahanmuuttajat eivät töihin menisikään, niin tämä on kuitenkin se lähtökohta, mitä haetaan. Voidaan vittuilla suomalaisille työntekijöille, ja työnhakijoille, että"neekerit vaan hommiin tännekin, niin homma toimii". Itse töissä kuulin tuon lauseen usein sikariportaan, poliitikkojen suusta. Monet poliitikot puhuvat palveltavana ollessaan"ohi suunsa". Kyllä he tietävät, että maahanmuutto tuottaa ongelmia yhä lisääntyvässä määrin, mutta se on niin hekumallista, kun omat köyhät voidaan pitää nöyrinä. Jos tästä maasta lähtisivät kaikki maahanmuuttajat yhtäkkiä, niin koko elinkeinorakenteemme, talouspolitiikkamme kokisi suuren muutoksen, sillä suomalaiset eivät suostuisi töihin samoilla ehdoilla, millä mamut niitä silloin tällöin tekevät. Mamujen poistuminen aikaansaisi yhteiskuntamme voimakkaan vasemmistolaistumisen. Olisiko tämä hyvä, vaiko huono asia, riippuu kokijasta. Mitä olette mieltä?
  
  29. marraskuuta 2008 17:24:52

Nimi : Avrelivs
  
Viesti : "Kun Hesari hokaa että sen äänestys flibbaa pahasti huonoon eli "väärään" suuntaan, ilmoittaa se, jossain jutussaan että ko. oli provo/bluffi/koe, jolla osoitettiin halla-aholaisten typeryys ja massaluonne jne.

Mukana muutamia kuvakaappauksia täältä. Old school -juttua."

En ihmettelisi. Minä en edes HySn sivuja seuraa, enkä aio äänestää heidän Päivän Koepallossaan. :D
  
  29. marraskuuta 2008 17:28:09

Nimi : väärin-äänestäjä
  
Viesti : En yhtään ihmettelisi, jos tuon HS:n kysymyksen "oikeassa" muutetaan muotoon "väärässä" äänestyksen jälkeen. Sellaista se on journalismi nykyään.
  
  29. marraskuuta 2008 17:29:08

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hesarin äänestysKIN, aivan sama mikä sitten lopputulos, tulee johtamaan vain siihen että vihreät ja muut sirniöläiset alkavat vaatimaan mm. Suojelupoliisia "aktivoitumaan", koska Suomeen on selvästikkin syntynyt erään ihmisen ympärille jne. suuri, valtakunnallinen ääriryhmä jne...

Oldschoolisti odotettavissa tämäkin!
  
  29. marraskuuta 2008 17:35:54

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "jalkapallofani Anarkianmäki"

Jalkapallofanius on pienin Arhinmäen vioista, jos sitä ylipäänsä sellaiseksi voi laskea.

Timo Soinilla sen sijaan Millwallin kannattaminen on hänen suurin puutteensa, jota en anna hänelle koskaan anteeksi.
  
  29. marraskuuta 2008 17:36:21

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HommaTM on niin nousussa kuin vain voi olla. Jopa nettihesarin jutut yllättää asiallisuudellaan. Ja Timo Soini on äijä isolla Ä:llä!

Onko tämä vain lauantai-illan huumaa vai tuntuuko pelkästään minusta, että Hommaa (TM) aletaan ottaa pikkuhiljaa vakavissaan?
  
  29. marraskuuta 2008 17:40:00

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (J-ussi kirjoitti): "Tällaiseen vähän kouluttautuneeseen henkilöön tekee suuren vaikutuksen lauseiden ja sanoman ns. hiottu ulkoasu".

Sama asia tekee vaikutuksen myös enemmän kouluttautuneeseen. Ulosannin selkeys ja armoton loogisuus yhdistettynä faktaperusteisuuteen tekeekin Halla-ahosta niin ilmeisen kipeän piikin monikulturismin apostolien näpeissä. Hienoa hommassa on, että meitä tosiaan on rappareista tohtoreihin, toisin kuin vastustajat kuvittelevat tai yrittävät sumuttaa.
  
  29. marraskuuta 2008 17:41:28

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : HESARILAISET!

Terveisiä äidille, siskolle ja veljelle Ouluun. Ja Reima, jos luet tätä Hesarii niin TUO PRKELE TAKAS SE MUN RUOHOLEIKKUUKONE HETI, ETTEN JOUDU TAAS....

Ei mulla muuta. Tai Erkolle terggui!
  
  29. marraskuuta 2008 17:43:14

Nimi : Mika
  
Viesti : "Kun Hesari hokaa että sen äänestys flibbaa pahasti huonoon eli "väärään" suuntaan, ilmoittaa se, jossain jutussaan että ko. oli provo/bluffi/koe, jolla osoitettiin halla-aholaisten typeryys ja massaluonne jne."

Tuskin. Samalla HS tulisi väittäneeksi, että suurin osa heidän lukijoistaan on arvostelukyvyttömiä typeyksiä. Hesarissa on aivan varmasti pantu merkille, että suurin osa heidän(kin) lukijoistaan asennoituu kriittisesti nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan.
  
  29. marraskuuta 2008 17:43:30


guestbook © freebok.net