Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101476-101500

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Minä taas aavistelisin, että jo sunnnuntaina tänne tulee useita kirjoittajia, jotka sanovat juuri löytäneensä nämä sivut ja miten samaa mieltä he Halla-ahon kanssa ovatkaan. Plus tietysti muutama trolli, joilla on ongelmia oikeinkirjoituksen kanssa. :)
  
  29. marraskuuta 2008 16:02:50

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mitä teen: Ilmoitan että "me" ollaan voittamassa tämä peli.
Meikäläisen anoppi, joka on reilu 60v ja koko ikänsä ollut änkyräkommunisti, on tämä mustamaalauskampanjan ja hälyn takia ottanut selvää mitä tämä "Halla-aholaisuus" on ja tutkinut ylisiiselin tekstit. Äskön kertoi notta hän taitaa tästä lähtien äänestää PerSuja sewwerta yllättävästi että lensin hämmästyksestä perseelleni sohjoon (oluella ei ollut osuutta tapahtumaan, mutta jäisellä tiellä oli). Kuulostaa ehkä pieneltä jutulta, mutta seuraavaksi aion lähteä kiikaroimaan lentäviä neonhohtoisia lehmiä, ja ne on pienempi ihme kuin tuo :-S
  
  29. marraskuuta 2008 16:07:26

Nimi : SNH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kommentteja Kim Lindblomin ilmastonmuutoskirjoitukseen (29. marraskuuta 7:37:03)

"länsimaissa on vallalla kaksi lähes uskonnollista käsitystä.. ..toinen on, että lisääntyneet hiilidioksidipäästöt aiheuttavat ns. ilmastonmuutoksen".
Tämän oletuksen takana on kuitenkin valtava määrä empiiristä tutkimusta, joten itse en luonnehtisi sitä "uskonnolliseksi käsitykseksi". Oikeampaa olisi sanoa, että kyseessä on tieteellinen hypoteesi, jolle on empiiristä näyttöä. Tietenkin mikä hyvänsä maailmaa koskeva väite voi osoittautua vääräksi, ja on ihan hyvä olla skeptinen.

"Hiilidioksidi ei ole mikään myrkky"
Se onko hiilidioksidi myrkky ts. vaarallinen ihmisille tai muille eläville olennoille, ei ole oleellista kasvihuoneilmiössä. Kasvihuoneilmiössä oletetaan, että yläilmakehässä olevat kasvihuonekaasut, joihin hiilidioksidi lukeutuu, estävät maan pinnasta heijastuvien auringonsäteiden poistumisen avaruuteen. Tämä johtaa ilmaston lämpenemiseen.

"Mitä ilmastonmuutokseen tulee ei maapallon ilmasto ole koskaan ollut muuttumaton"
Kukaan ei tätä kiistä. En ole varma, miksi mainitset tämän asian. Kaksi tulkintaa: 1. Ajattelet, että koska ilmasto joka tapauksessa muuttuu, ei ole väliä sillä muuttaako ihminen sitä omalla toiminnallaan. Tämä on outo ajatus. Analogia: "Eläimiä on kuollut sukupuuttoon valtavasti ennen ihmisen syntymää. Joten miksi meidän pitäisi välittää siitä, että ihminen toiminnallaan tappaa eläimiä sukupuuttoon?". 2. Ajattelet, että koska ilmasto on muuttunut jo ennen ihmisen syntymää, on mahdollista, että tämäkin nykyinen havaittu ilmaston keskilämpötilan nousu johtuu jostain ihmisestä riippumattomasta tekijästä. Tämä on mahdollista. Ilmasto on monimutkainen kokonaisuus, monet tekijät vaikuttavat ilmaston lämpötilaan. Mutta ilmastotutkijoiden selvä enemmistö on yksimielinen: Ihmisen toiminnalla on merkittävä osuus ilmaston lämpenemisessä. En osaa kertoa tarkalleen, miten he ovat tähän tulokseen päätyneet, koska en ole aiheeseen perehtynyt (oletko sinä?). Eli oma uskoni on paljolti auktoriteettiuskoa. Jos kaipaat tarkempia selityksiä, niin aiheesta on valtavasti tietoa saatavilla. Googlaava löytää. Esim. tuolla: http://scienceblogs.com/illconsidered/2008/07/how_to_talk_to_a_sceptic.php
vastataan tavallisempiin ilmastonmuutosskeptikkojen väitteisiin.
  
  29. marraskuuta 2008 16:08:37

Nimi : J Räsänen
  
Viesti :
Blogin kävijämäärillä alkaisi olla jo melkoinen mainosarvo. Ylläpitäjän kannattaisi ehkä myydä muutaman kymmenebn tonnin mainokset vaikka Almamedialle.  
  29. marraskuuta 2008 16:16:09

Nimi : JKN
  
Viesti : "Jos joka toinen juttu mitä Halla-aho kirjoittaa on vitsi, läppä tai muuten van hjuumorrii, niin mistä sitä sitten tietää koska se on tosissaan?"

Ei sitä vähä-älyiset ymmärräkkään. Muistaakeseni ihmiset joiden äly oli liian alhainen eivät kykene erottamaan sarkasmia. Ja kyllähän älykkäällä ihmiselle on oikeus puolustautua typeryksiltä jotka ei sarkasmia todellisuudesta erota. Halla-aholta kun yritetään riistää oikeus puolustautuakin valheita vastaan.
  
  29. marraskuuta 2008 16:16:48

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuosta sarkasmin tms toimimisesta netissä oli just' tietoviikossa juttua.
http://www.tietoviikko.fi/cio/article192229.ece?s=r&wtm=tietoviikko/-29112008
  
  29. marraskuuta 2008 16:18:59

Nimi : Härkää hartioista
  
Viesti : Tuolla pointilla kiven alla ryömiskelevistä matosista voisi olla jotain arvoa jos yhdelläkin vieraskirjaklikin vakkareista olisi SELKäRANKAA ja RYHTIä.
  
  29. marraskuuta 2008 16:21:36

Nimi : Voi ei kuinka noloa...
  
Viesti : JKN ei sitten tajunnut sarkastista otetta, mikä liittyi hänen kommentoimaansa viestiin... Hah.
  
  29. marraskuuta 2008 16:22:04

Nimi : Jack
Kotisivu : Mustalaisista ja vähän muustakin
  
Viesti : Internet tuntuu olevan jonkinlaisen mullistuksen kourissa. Siihen liitetty vapaan tiedonvälityksen ajatus on himmenemässä. Tiedotusvälineet kertovat internet-sivujen perusteella tehtävistä poliisitutkimuksista sekä kirjoitusten perusteella annetuista tuomioista ja kunnianloukkausoikeudenkäynneistä. Oikeussalista on tullut internetin virtuaalimaailman ja kovan reaalimaailman risteyskohta.

Ilmapiiri on tällä hetkellä sellainen, että nyt puuhataan jo punaisia nappeja internet-sivuille, jollaista painamalla lukija voi tehdä ilmoituksen suoraan poliisille, jos sivuilla on jotain hämärää. Tällainen rajoittaa keskustelua, koska jonkin tällä hetkellä kielletyn toiminnan laillistamista vaativa ei voi perustella näkemyksiään omilla kokemuksillaan. Ellei halua saada rikossyytettä, ei voi esimerkiksi kirjoittaa, että on ajanut kymmenen vuotta ylinopeutta ja todennut sen täysin turvalliseksi, tai että käyttää joka päivä kannabista eikä ole huomannut siitä mitään haittaa.

Kuten eräät viime päivien tapahtumat osoittavat, nyt saa jo pelätä sitäkin, onko joskus vuosia sitten tullut kirjoittaneeksi johonkin blogiin tai foorumille varomattomasti asioita, joiden perusteella joku voi lähteä ajamaan rikossyytettä. Jos ilmapiiri vielä kiristyy, niin vähitellen jo pelkkä mielipide, että kannabis pitäisi laillistaa tai maahanmuuttoehtoja pitäisi tiukentaa, voidaan tulkita rikollisen toiminnan suosimiseksi ja laissa olevien määräysten vähättelyksi eli välilliseksi rikolliseen toimintaan yllyttämiseksi - ja ehkä myös kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.

Totalitaristisessa valtioissa joutuu viranomaisten silmätikuksi ja vainoamaksi jo pelkistä varomattomista puheista työpaikan kahvipöydässä tai ravintolassa tai missä tahansa, jossa puhe kantautuu ilmiantajan korviin. Kuka tahansa voi olla ilmiantaja, koska antamalla ilmi muita, saa poliittisia tottelevaisuuspisteitä ja varmistaa oman selustansa.

Punainen nappi nettisivulla haiskahtaa ikävästi Stasi-meiningille, mutta tämän tyyppisiä ehdotuksia on voinut odottaakin, jos on osannut tulkita ajan merkkejä.
  
  29. marraskuuta 2008 16:22:35

Nimi : qwerty
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kaksi eri uutista kahdesta eri lähteestä

28.11. YLE: Italian Lampedusaan satoja laittomia maahanmuuttajia

29.11. Nelonen: Italiaan taas satoja laittomia maahanpyrkijöitä
  
  29. marraskuuta 2008 16:27:43

Nimi : P
  
Viesti : Aika hienosti eräällä palstalla kiteytettynä hallitsematon maahanmuutto..

kirjoitti:
Nyt tää tilanne on vähän kuin vesivahinko himassa:jostain suihkuaa vettä seinän väliin mutta pääsulkua ei saada suljettua!
______________

Sanoisin että tilanne on pikemminkin se, että vettä suihkuaa seinän väliin samalla kun vesilaitos kääntää lisää painetta verkostoon koska "ihmiset tarvitsevat lisää vettä" ja talonmies vaihtaa moneen kertaan uutta gyproccia kieltäen vuodon olemassaolon. On aivan totta että vettä tarvitaan mutta ei silloin jos sitä ei saada hallitusti hanasta.
  
  29. marraskuuta 2008 16:29:13

Nimi : JKN
  
Viesti : Kyllä sen siitä erottaa, mutta kun asiatonta sontaa syydetään H-a:n niskaan niin on huono vitsi ruveta vielä lisää urputtamaan valheita edes vitsin varjolla.
  
  29. marraskuuta 2008 16:30:14

Nimi : P
  
Viesti : "
Viesti : Jos joka toinen juttu mitä Halla-aho kirjoittaa on vitsi, läppä tai muuten van hjuumorrii, niin mistä sitä sitten tietää koska se on tosissaan?"

No kas kun et ihmettele samaa Soininvaaran kohdalla?


  
  29. marraskuuta 2008 16:30:57

Nimi : Seppo Haavisto
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hesarin keskustelusta poimittua:

Matkustakaapa Torontoon tai Lontooseen
Karibialla nauttien | 29.11.2008 16:11
Tanska, Kanada ja Australia rasistisia?
Suomalainen | 29.11.2008 15:22
Käsittääkseni Halla-aho kannattaa jotakuinkin Tanskan, Kanadan tai Australian mallista maahanmuuttopolitiikkaa. Ovatko nuo valtiot rasistisia?

Olen entinen keskisuuri suomalainen keski-iässä oleva koulutettu työnantaja. Muutin perheineni ulkomaille paikkaan, jossa ei ole yleistä ja kasvavaa seksuaalista ahdistelua. Tänne on muuttanut tuhansia samanlaisia kotimaataan turvattomaksi tuntevia ihmisiä. Perheemme muutti, kun Helsingissä vaimoani ahdisteltiin useasti ja muutto oli myös taloudellisesti mahdollista. Monella ei tätä mahdollisuutta ole. Me tunsimme, ettemme saaneet yhteiskunnalta apua, kun yritimme saada oikeutta vaimooni kohdistuneissa hyökkäyksissä. Vaimoani ahdistelleet olivat maahanmuuttajataustaisia.

Eilen täällä lämmössä juttelin naapurin miehen kanssa Toronton tilanteesta ja siellä hallitsematon maahanmuuttopolitiikka on ajanut ihmisiä jättämään kotimaansa ja asuinalueensa niiden ghettoutimisen vuoksi. Samaa sanoo usea naapurini Lontoosta. Nämä ihmiset ovat olleet hyödyllisiä ja koulutettuja ihmisiä kotimaassaan, nyt vaan raja on tullut vastaan ja pakon edessa ihmiset joilla on ollut siihen taloudelliset mahdollisuudet ovat äänestäneet konkreettisesti jaloillaan.

Jussi Halla-aho on antanut perheelleni toivonkipinää, että voisimme uskaltautua vielä takaisin Suomeen. Tämä on mahdollista, jos keskustelu on avointa, eikä vain idealistisia poliittisia ajatuksia myötäilevää. Erilaisuutta tulisi sietää, on kyseessä Jussi Halla-aho tai joku töitä pelkäämätön imigrantti, joka haluaa olla osa suomalaista yhteiskuntaa. Rikollisia kuuluu rangaista ja he jotka eivät halua olla osana yhteiskunnan sääntöjä tulisi "kotouttaa".

Asioista tulisi keskustella saman pöydän ääressä molempien osapuolien toimesta. Tämä neuvoksi mm. vihreille naisille ja heidän verovaroja kuluttaville poliittisille tutkintapyynnöille.

Kiitos Jussille hyvästä työstä, ne jotka sinua nyt lyövät eivät ole valmiita sietämään erilaisuutta. Uskon kuitenkin ajanmittaan tilanteen muuttuvan ja ihmisten perustavan päätöksiään faktatietoihin, kuten sinä olet tehnyt. Itse pidän sarkastisesta tyylistäsi ja kokonaisuuksia ymmärtävänä pieni näpäytys vihreille oli oikein. Teksti ei raiskaa, mutta se avasi keskustelun. Iloitsen siitä, että ehkäpä pääsemme pian takaisin Suomeen!
  
  29. marraskuuta 2008 16:37:00

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Onpahan esimaistiaisten perusteella aivan vitunmoisen hienoa ja objektiivista journalismia tulossa huomisen Pravdassa. Miten tässä jaksaa odottaa.

Pravda on aktiivinen toimija politiikassa, ja avoimesti anti-Jussi ja anti-PS. Silti ilmaista mainosta pukkaa. Hassut pojat, leikkivät lehden tekemistä.
  
  29. marraskuuta 2008 16:38:07

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Päivän kysymys.
  
  29. marraskuuta 2008 16:40:29

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Timo Soinin arvostus nousi silmissäni taas pykälän, mikäli mahdollista. Soini on mies paikallaan. Hienoa, että löytyy suoraselkäisyyttä olla astumatta median ja tiettyjen poliittisten tahojen asettamiin miinoihin tämän orwellilaisiin mittasuhteisiin käyneen Halla-ahoteilauksen johdosta.

Halla-aho, ps-puolue ja Soini tullaan tulevaisuudessa muistamaan Suomen vaaranvuosien pioneereina, jotka avasivat latua suomalaisen elämänmenon säilyttämisen puolesta sellaisena aikana kun sitä pidettiin rikoksena.
  
  29. marraskuuta 2008 16:41:15

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Cronbergin väistyessä Vihreät tulevat käännekohtaan. Hyvin todennäköisesti uusi puheenjohtaja on nuori nainen. Siinä tapauksessa hänen nimensä on Anni Sinnemäki. Vihreät ovat olleet nosteessa suurten ikäluokkien eläköityessä. Vihreiden naisten myötä Vihreät on perinyt Suomen johtavan moralistipuolueen aseman kristillisdemokraateilta. Sinnemäen valinta puheenjohtajaksi korostaisi tätä kehitystä.

Samalla tavoin kuin Urpilaisen papukaijapuhe on aiheuttanut kiusaantunutta liikehdintää demareissa, myös Sinnemäen tulevat avautumiset puheenjohtajana voivat olla monelle nykyvihreälle se viimeinen pisara. Vaalivoitosta huolimatta on puolueen sisällä valiteltu selkeää VHM-vastaisuutta. Ennen seuraavia eduskuntavaaleja moni vihreä mies voikin antaa Sinnemäen ja muiden valtaa hamuavien naisten pitää tunkkinsa. Mutta mistä uusi koti?
  
  29. marraskuuta 2008 16:44:38

Nimi : P
  
Viesti : "

Hesarissa luki, että EU aikoo vastaanottaa 10.000 turvapaikanhakijaa Irakista. Saksa on ottamassa 2.500, ja asettaa etusijalle mm. vammaiset, yksinhuoltajat ja uskonnollisten vähemmistöjen edustajat. Eikö Suomikin voisi priorisoida uskonnollisten vähemmistöjen edustajat muiden edelle, ja alkaa ottaa maahan muslimien sijasta vaikkapa suuresti sorrettuja Lähi-idän kristittyjä?"

Myös bahait, budhalaiset yms. voisivat olla paremmin sopeutuvaa ainesta kuin ...
  
  29. marraskuuta 2008 16:44:59

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Sinnemäen kautta Hesan uustaistolaiset eli De Grönä, ottavat lopullisesti puolueen kontrolliinsa.
Mikä taasen on Homman kannalta hyvä asia. Meinaan että alkavat ko. puolueen ei-hesalaiset jäsenet vihdoin tajuamaan, missä ketut lentää...

  
  29. marraskuuta 2008 16:52:30

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Härkää hartioista: mitä tarkoitat? Älä vihjaile, jos olet mies etkä mato.
  
  29. marraskuuta 2008 16:54:36

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mielestäni kehitys ei voisi kehittyä paremmin. Vihreistä on Sinnemäen myötä tulossa puhdasverinen marksilais-feministinen puolue, kun taas vasemmalla johtoon kohoaa jalkapallofani Anarkianmäki.
  
  29. marraskuuta 2008 16:55:48

Nimi : Nomen est Omen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tekeekö kolmen käsiaseen omistaminen jostakusta vaarallisen?
Ilmeisesti olen viidellä sitten erittäin vaarallinen??
  
  29. marraskuuta 2008 16:57:18

Nimi : Tsm
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Terve Jussi

Aluksi täytyy jakaa hieman krediittejä:
Pidä lippu korkealla, sillä teet arvokasta työtä.

Ja sitten itse asiaan.

Kävin mutkan naapurimaassamme Ruotsissa viikkarin kelluvalla pubilla. Eilen aamusella kun laivasta pääsi ulostautumaan Tukholmaan oli terminaalin edessä viking linen takissa kaveri, jonka rinnassa luki security. Tämä kaveri tuli selvällä suomen kielellä tervehtimään meitä ja päivitti tietomme tukholman taksiliikenteestä. Hänellä oli meille käyntikortin kokoinen lappu,jossa oli kolmen taksifirman logot. Nämä olivat taksifirmoja, joiden käyttöä viking suositteli. Mies varoitteli vielä, että jotkut taksifirmat ovat myös plagioineet näiden luotettujen taksifirmojen logoja saadakseen asiakkaita paremmin. Otimme taksin ja taksikuskimme jatkoi aiheesta. Tukholman taksiliikenne vapautettiin valvonnasta 90-luvun alussa ja tämän jälkeen vapaille markkinoille on rynnännyt jos jonkinlaista yrittäjää, joiden taustavoimina toimivat useat eri mafiat kuulema arabimafiaa myöten. En ole kyllä tätä ennen kuullut arabimafiasta halaistua sanaakaan.... Joka tapauksessa Tukholman takseissa on kuulema erittäin suuri riski tulla huijatuksi tai jopa ryöstetyksi, tms. Tämän kyseisen taksikyydin jälkeen ei silmääni tarttunut toista pohjoiseurooppalaista alkuperää olevaa taksikuskia. Tukholman visiitistä tuli sellainen tunne, että taidan tehdä vähäiset risteilyni tulevaisuudessa Tallinnaan. Siellä on turvallisempaa. :)
  
  29. marraskuuta 2008 16:58:18

Nimi : Sakari Nora
Kotisivu : Nuiva joulukalenteri
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Establishment antaa taas täyslaidallista. Nyt rivit tiukkana. Omia ei jätetä.

Homman väliaikaraportti:
1) They ignore you - check
2) They ridicule you - check
3) They fight you - check
4) You win - pending
  
  29. marraskuuta 2008 16:58:19


guestbook © freebok.net