Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101401-101425

Nimi : M.
  
Viesti : Musulmanne-akoilta puuttuu feministinen tietoisuus:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1040235.html
  
  29. marraskuuta 2008 12:54:29

Nimi : P
  
Viesti : "Median harjoittama ajojahti on saanut Suomessa ennennäkemättömät mittasuhteet. Käsittämätöntä äänestäjien aliarviointia biohajoavalta vasemmalta laidalta olettaa nykyään yleisen mielipiteen olevan muokattavissa haluamakseen läpinäkyvällä roskapropagandalla. Hukkuva tarttuu oljenkorteenkin ja kohta on nekin kulutettu loppuun."

Jep. Ilman nettiä ja toista kanavaa päästä asianlähteille media olisi jo nuijinut Jussin littuun.

Katainen teki karhunpalveluksen yhteiskunnalle vetäessään tukensa Ilkka Kanervalta keväällä. Ihmiset olivat pääosin korviaan täynnä median ihan yksityisasiasta uudestaan ja uudestaan käynnistämää viikkoja jatkunutta jahtia.

Siis mediahan asian jo hiljennettyä yhä uudestaan ja uudestaan tökki hiilokseen halkoja. Ihan kuin Sanna Ukkola IS:ssä. Heille oli "kunnia asia" saada erotettua Ile.

Gallupeissa ihmiset katsoivat enemmistöllä, että kyseessä ei ollut asiaa erottaa ministeriä yksityistekstiviesteistä, joissa ei ollut mitään laitonta.

Koko homma oli masinoitu alusta alkaen ja se tökki suurta osaa yleisöstä.

Jos Kataisella ei olisi mennyt pupu pöksyyn, sikä innostanut mahdollisuus saada Stubb tilalle, media olisi lopulta lyönyt kirveensä kiveen ja ymmärtänyt, että heidänkin paskanheitossaan on rajat.

Nyt vaan Jussi mieli tyynenä. Lähi viikkoina tulee vielä muutamia ihan samalaisia paskanheittoja, ainakun edellinen alkaa laantua. Näin sinut silmätikukseen ottaneet median kiusaajat toimivat.

Lisukkeena lie nämä sinuna henkilöön ja perheeseesi kohdistuvat uhkaukset varmasti lisääntyvät. Luultavasti niiden takana voi olla ihan näitä samoja "median ammattilaisia", jotka käyvät nyt likaista sotaa sinua vastaan.

He eivät halua luovuttaa, ennen kuin saavat sinut esim. luopumaan paikastaan iskemällä jatkuvasti kimppuusi ja esdesauttamalla perheeseesi kohdistuvaa uhkailua.

Sanna odottaa seuraaville toimittajapäiville prinsessan asemaa - toimittajana, joka sai sinut syrjään. ihan kuin "Ilen erottajia" juhlittiin.

Sisäsiittoista ja sairasta sakkia nyky-"toimittajat". Ilmeisesti vallantunne ko. työssä on tärkeintä. Ei enää moraali tai tasapuolinen tiedonvälitys. Tampereen aivomädättämö on tehnyt tehtävänsä.


  
  29. marraskuuta 2008 12:55:33

Nimi : lot
Kotisivu : on, mene sinne nyt
  
Viesti : On syntynyt uusi käsite. Sen nimi on Alumiinitaivaan toinen vala. Nimen tai nimimerkin voi käydä laittamassa alle:

http://laivaontaynna.blogspot.com/2008/11/alumiinitaivaan-toinen-vala.html

-- lot
  
  29. marraskuuta 2008 12:59:00

Nimi : Antivihervasuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ota Jussi iisisti! Älä välitä, tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Ensi eduskuntavaaleissa näytetään viherpössyttelijöille kaapin paikka...

http://hiki.pedia.ws/wiki/Vihre%C3%A4_liitto
  
  29. marraskuuta 2008 12:59:51

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Täysi tuki ja iso tsemppi Jussille ja perheelle myös täältä Heinävedeltä.

Aivan erityisesti surulliseksi minut tekee kuitenki se että tällainen ajojahti on nykyään mahdollista, näin käsittömällä volyymillä :(
  
  29. marraskuuta 2008 13:10:55

Nimi : Kiiski
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2008/11/28/alymyston-diktatuurin-aika-on-ohi/
  
  29. marraskuuta 2008 13:16:36

Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://kuvaton.com/bshit/perussuomalaiset_tri_viha_440727.jpg
  
  29. marraskuuta 2008 13:19:35

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Se mikä jää vihervasemmistolta ja medialta älyämättä on, että nyt kyseessä ei ole ajojahti, joka hiljenee, kun media hiljenee.

Nämä asiat seuraavat perässä.
  
  29. marraskuuta 2008 13:21:18

Nimi : Black Helicopter
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kun Helsingin Sanomat ei tätä julkaise, niin laitan viestin tänne:

Jos käydään vähän mielikuvitusleikkiä ja osa tällekin palstalle kirjoittaneiden toiveista toteutuisi, Halla-Ahon kohtalo olisi seuraava, niin kovaa vihanlietsonta on:

1) Poliisi ottaa aseet pois Halla-Aholta.

2) Valtakunnansyyttäjänvirasto määrää poliisia aloittamaan esitutkinnan Halla-Ahon nettikirjoitusten vuoksi. Rikosnimikkeenä esim. Kiihotus kansanryhmää vastaan

3) Poliisi aloittaa esitutkinnan. Pakkokeinoja käytetään. Lehdistö uutisoi kaikki tutkinnan vaiheet näyttävästi. Halla-Ahon nettisivut suljetaan.

4) Halla-Aho määrätään mielentilatutkimukseen

5) Halla-Aho todetaan mielisairaaksi ja hänet määrätään pakkohoitoon. Häntä säilytetään jonkin Etelä-Suomen vankilan sairaalaosastolla, koska esitutkinta on kesken.

6) Helsingin sanomat uutisoi tietoja Halla-Ahon sairaalassaolosta. Artikkelien kuvituksena käytetään Uhrilampaat elokuvan sarjamurhaajan Hannibal Lecterin valokuvaa, jossa tämä on varustettu kuonokopalla ja pakkopaidalla. Perusteena tähän on se, että Halla-Aho on itse vankilassa, eikä hänestä saada otettua tuoretta valokuvaa.

7) Halla-Ahon mielentilatutkimus valmistuu. Hänet todetaan ympäristölleen vaaralliseksi.

8) Halla-Ahon alaikäiset lapset otetaan huostaan.

9) Helsingin kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus ryhtyvät käsittelemään sitä, voiko Halla-Aho jatkaa valtuuston jäsenenä.

10) Helsingin kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus toteavat, ettei Halla-Aho voi toimia valtuutettuna. Halla-Ahon ura kaupunginvaltuutettuna päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa.

11) Lehdistö menettää kiinnostuksensa Halla-Ahoon.

12) Ketään ei enää kiinnosta, tuomitaanko Halla-Ahoa rangaistukseen siitä, mistä häntä alunperin epäiltiin. Ongelma on ohi. Poliittisesti epäkorrekti poliitikon alku on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

13) Halla-Aho katoaa täydellisesti. Vuosia myöhemmin hänestä julkaistaan HS:n kuukausiliitteessä juttu palstalla Missä hän on nyt? Palstalla haastatellaan Ukranalaisessa maalaiskylässä asuvaa erakkoa, jossa tämä on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta kielitieteellistä tutkimusta. Erakko kertoo nimensä olleen aiemmin Jussi Halla-Aho.

Jotkut näistä asioista voivat vielä toteutua. Siltä ainakin näyttää. Tosin taustalla haiskahtaa vahvasti poliittinen ajojahti, jota käydään keinoja kaihtamatta. Jokainen tietysti vastaa itse siitä mitä kirjoittaa, mutta minkähän vuoksi nämä useita vuosia vanhat nettikirjoitukset nostettiin vasta nyt esille kun Halla-Ahosta tuli politiikko?

Virkamiesten ainakin pitäisi pidättäytyä selvästi poliittisen kentän alueelle menevistä tutkimuksista. Valitettavaa kuitenkin on, että myös virkamiehet ovat ihmisiä ja heilläkin on poliittisia näkemyksiä, jotka voivat vaikuttaa asiaan, vaikka näin ei saisi olla.
  
  29. marraskuuta 2008 13:26:11

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kummallista tosiaan kuinka sopulit ovat noin kiihkeänä siiselijahdissa. Ei taida olla juurikaan muuta raflaavaa talven pimeyden keskellä. Odotan sunnuntain Pravdaa mielenkiinnolla.

Tuossa kun puhuttiin Eurovaaleista, niin kannattaa muistaa, että sieltähän ne direktiivit tulevat, ja vaikka yksi nuiva ei kesää tee, niin EUn päätöksenteko vaikuttaa tietyissä asioissa yllättävän paljon. Ja kun olemme kerran mukana Schengen-alueessa ei Suomi kykene eristäytymään vaikutusilta, onhan tämä "yhteinen Eurooppamme".

  
  29. marraskuuta 2008 13:28:57

Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lauantain 29.11.2008 Ilta-Sanomien mukaan poliisi on käynnistämässä esitutkintaa liittyen Jussi Halla-ahon aselupiin tms. Just-jåå.

Eli homma jatkuu...

Oma tulkintani näistä pelleilevistä ja härskeistä henkilöön menevistä kohuista: kokoomus, keskusta ja demarit ovat masinoineet koko homman. Kokkareet ovat suuttuneet ns. liberaalipuolen äänestäjille siitä, etteivät nämä ole äänestäneet sitä puoluetta, jonka ehdokkaat vaalikopilla puhuvat asiaa (kokoomus ei tietenkään vallassa ollessaan tee asioiden eteen mitään, säännönmukaisesti tekee politiikkaa päinvastoin ehdokkaiden puhetta). Keskusta ja demarit taasen ovat huolissaan siitä, että maaseudun ääniä valuu persuille, mistä johtuen rasismi-, fasismi- ja geneettinen paskiainen -kortin huuto on tarkoitettu pelättelemään peruskonservatiiviset maaseudun "työläis"-äänestäjät "oikeille jäljille".

Vahinko vain, että kohu on vaalien jälkeinen eikä nostetta tämän tyyppisissä härpätyksissä yleensä riitä seuraaviin vaaleihin asti.

Tsemppiä Halla-aholle: pidä pää kylmänä. Julkisuudessa esiintyneen tyyppinen vittuilu on liikaa, mutta eiköhän se ala siitä parempaan lutviutua. Tiedän, että IS-tyyppisten artikkeleiden kirjoittajia ei asiamedioihin töihin otettaisi.
  
  29. marraskuuta 2008 13:29:41

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laittelin tuon perheuhkaajan IP:n hakuun, ja Lappeenrannasta näyttäisi olevan.

IP 91.153.166.142
IP address city: Lappeenranta
IP address latitude: 61.066700
IP address longitude: 28.183300

Laittelin sitten Google earthiin noi lukemat, ja sinne Linnoituksen ja Sataman väliin näyttäisi tähtäin osoittavan.

Joku paremmin paikkaa tunteva saa asiasta enemmän irti.

Operaattori oli se Elisa Oyj.

Toisaalla tapahtuu kummallisia asioita, luulisi melkein kansainvälisyyden tuosta haiskahtavan.
  
  29. marraskuuta 2008 13:36:08

Nimi : Vesa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Kummallista tosiaan kuinka sopulit ovat noin kiihkeänä siiselijahdissa."

Ei siinä ole mitään kummallista. Kuoleva päästää kuolonkorinaa :-).
  
  29. marraskuuta 2008 13:38:38

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ämpee: "IP address city: Lappeenranta"
Hämmentävää. Jotenkin oletin kyseessä olevan eräs tuttu älyrajoitteinen vakiotrolli.
  
  29. marraskuuta 2008 13:43:59

Nimi : Perussuomalainen
  
Viesti : 1) Poliisi ottaa aseet pois Halla-Aholta.

2) Valtakunnansyyttäjänvirasto määrää poliisia aloittamaan esitutkinnan Halla-Ahon nettikirjoitusten vuoksi. Rikosnimikkeenä esim. Kiihotus kansanryhmää vastaan

3) Poliisi aloittaa esitutkinnan. Pakkokeinoja käytetään. Lehdistö uutisoi kaikki tutkinnan vaiheet näyttävästi. Halla-Ahon nettisivut suljetaan.

4) Halla-Aho määrätään mielentilatutkimukseen

5) Halla-Aho todetaan mielisairaaksi ja hänet määrätään pakkohoitoon. Häntä säilytetään jonkin Etelä-Suomen vankilan sairaalaosastolla, koska esitutkinta on kesken.

6) Helsingin sanomat uutisoi tietoja Halla-Ahon sairaalassaolosta. Artikkelien kuvituksena käytetään Uhrilampaat elokuvan sarjamurhaajan Hannibal Lecterin valokuvaa, jossa tämä on varustettu kuonokopalla ja pakkopaidalla. Perusteena tähän on se, että Halla-Aho on itse vankilassa, eikä hänestä saada otettua tuoretta valokuvaa.

7) Halla-Ahon mielentilatutkimus valmistuu. Hänet todetaan ympäristölleen vaaralliseksi.

8) Halla-Ahon alaikäiset lapset otetaan huostaan.

9) Helsingin kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus ryhtyvät käsittelemään sitä, voiko Halla-Aho jatkaa valtuuston jäsenenä.

10) Helsingin kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus toteavat, ettei Halla-Aho voi toimia valtuutettuna. Halla-Ahon ura kaupunginvaltuutettuna päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa.

11) Lehdistö menettää kiinnostuksensa Halla-Ahoon.

12) Ketään ei enää kiinnosta, tuomitaanko Halla-Ahoa rangaistukseen siitä, mistä häntä alunperin epäiltiin. Ongelma on ohi. Poliittisesti epäkorrekti poliitikon alku on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

13) Halla-Aho katoaa täydellisesti. Vuosia myöhemmin hänestä julkaistaan HS:n kuukausiliitteessä juttu palstalla Missä hän on nyt? Palstalla haastatellaan Ukranalaisessa maalaiskylässä asuvaa erakkoa, jossa tämä on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta kielitieteellistä tutkimusta. Erakko kertoo nimensä olleen aiemmin Jussi Halla-Aho.

14) Tyyppi löydetään kaulakiikusta pyöreästä sellistään hirttäytyneenä ulosteen tahrimin alushousuihinsa. Kolmisenttinen kalu on noussut viimeiseen erektioonsa ja ruiskinut seinille hallaaholaista spermaa.

CASE CLOSED. MURHEELLISTA MUTTA TOTTA. MEDIAN AJOJAHTI.
  
  29. marraskuuta 2008 13:46:18

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ämpee: "IP address city: Lappeenranta"
Hämmentävää. Jotenkin oletin kyseessä olevan eräs tuttu älyrajoitteinen vakiotrolli."


Joo, kattelin tuolla Google Earhilla, että sinne Linnoitukseen se melko tarkasti osoittaa, ja siellähän ei ole korkeita elementtitaloja, joten jäljitys voisi olla melko tarkka, jos niin halutaan.

No, kiinnostaako tuo lopulta ketään?
Laittelen tässä kämppää kaikessa rauhassa talvikuntoon, ja nuo pesäpallovermeetkin kait pitäisi jo kiikuttaa kellariin...

Päivän koodi on sitten E4, ja kaikkihan tietää mitä 4 tarkoittaa kiinalaisten mielestä ?

Jättäkää kuitenkin ainakin yksi paikka vapaaksi, kun lähdette...

;o)
  
  29. marraskuuta 2008 13:50:13

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Ajatus Vihreiden Naisten valtaamisesta ja sen jäsenten orjuuttamisesta on ehdottoman kannatettava"

Otan tuon orjuuttamisen ns. sisäpiirivitsinä.

Valitettavasti PRH:n lakiasiantuntijoiden mukaan Vihreät Naiset ry voi vapaasti syrjiä wannabe-jäseniään sukupuolen mukaan, koska näin lukee heidän säännöissään.

Sen sijaan Helsingin Vihreät Naiset ry:n säännöissä ei ole mainintaa sukupuolesta, joten HVN:llä ei ole laillista pohjaa syrjiä miehiä jäsenhakijoina.

Minua tämä ainakin harmittaisi, jos en pääsisi jäseneksi, eritoten kun kannatan HVN ry:n sääntöihin kirjattuja arvoja; ekologiaa, tasa-arvoa sukupolveen ja -puoleen katsomatta. Minua nyppisi tulla syrjityksi sukupuoleni perusteella.

Tarina etenee, kirjoitan jossain vaiheessa tästä koosteen.
  
  29. marraskuuta 2008 13:51:09

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 14) Tyyppi löydetään kaulakiikusta pyöreästä sellistään hirttäytyneenä ulosteen tahrimin alushousuihinsa. Kolmisenttinen kalu on noussut viimeiseen erektioonsa ja ruiskinut seinille spermaa.

Ei millään pahalla, mutta kohta neljätoista on kyllä selvästi setalaistaustaisen vihreä nekrologista kuin perussuomalaisen. Tää voidaan ihan tilastollisesti todistaa.
  
  29. marraskuuta 2008 13:51:14

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Paljastan, että olen Sanoma-konsernin julkaiseman lehden tilaaja.

Nimitttäin Aku Ankan. Se onkin parasta mihin he pystyvät. (No, ehkä Tiede-lehden voisi tilata:)
  
  29. marraskuuta 2008 13:51:58

Nimi : Zeke Vaara
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä Halla-ahoon suuntautuva valtiofasistinen ajojahti alkaa muistuttaa CIA:n et kumpp. ajojahtia Chilen presidenttiä Salvador Allendea vastaan aikoinaan. No, Jussi tosin ei ole presidentti, ainakaan vielä.
  
  29. marraskuuta 2008 13:55:23

Nimi : Kulttuuri rikastuu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : näppärä mäyrä: "(No, ehkä Tiede-lehden voisi tilata:)"

Ei kannata vaivautua. Itse lopetin Tiede-lehden tilauksen muutama vuosi sitten, koska se alkoi olla täynnä samaa propagandaa kuin muutkin Sanoman julkaisut.
  
  29. marraskuuta 2008 13:58:12

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200811288668388_k6.shtml
  
  29. marraskuuta 2008 13:59:58

Nimi : Väärin-äänestäjä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
Sanna tekee kuten tekee, vaikka ei halua. Mielipiteistä huolimatta, minusta hän on lumoavan kaunis nainen.

Sanna:

" The UK’s aggressive (and also entertaining) political journalism has not yet found its way to Finland. The UK media doesn’t hesitate to slap down politicians and they are quite used to this. It’s part of the game. For their part, Finnish politicians have become accustomed to polite, almost toothless journalism, and easily become agitated by the slightest criticism. "

"I don’t really want all the methods used by UK journalists to find their way to Finland. "

[link]www.finemb.org.uk/public/default.aspx?contentid=98814&nodeid=35864&contentlan=2&culture=en-GB[link]  
  29. marraskuuta 2008 14:01:11

Nimi : Pekka walden
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kaikki tutkintapyynnöt ja koko ajojahti kääntyy vielä Halla-ahon eduksi.
Halla-ahon tukijoukot kasvavat kiihtyvällä tahdilla ja vihervasemmistossa on paniikki päällä.
Toivottavasti Halla-aho ei jätä leikkiä kesken. Ensi eduskuntavaaleissa läpimeno valtavalla äänivyöryllä on täysin varma.
  
  29. marraskuuta 2008 14:01:28

Nimi : Scotch
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : No, Jussi tosin ei ole presidentti, ainakaan vielä.

Ole varovainen siinä mitä haluat sillä sinä saat vielä sen.
  
  29. marraskuuta 2008 14:03:44


guestbook © freebok.net