Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101351-101375

Nimi : Aarne Aamudarra
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "It is not the critic who counts, not the man who points out how the strong man stumbled, or where the doer of deeds could have done them better.
The credit belongs to the man who is actually in the arena; whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs and comes short again and again; who knows the great enthusiasms, the great devotions, and spends himself in a worthy cause; who, at the best, knows in the end the triumph of high achievement; and who, at worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who know neither victory nor defeat." -Theodore Roosevelt

Tsemppiä Jussi!
  
  29. marraskuuta 2008 9:27:59

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Tässä olisi varmaan ihan mielenkiintoista dataa aiheesta, kun vain osaisi norjaa (ruosteisen ruotsin perusteella en saa riittävän hyvin selvää tuosta)."

Eiköhän olennainen tieto löydy erittelystä "taustaisuuksien" mukaan. Melko puhutteleva listaus.

- Norja 29,2%
- Afrikka 28,5%*)
- Aasia 15,3%
- Lähi-Itä 14,6%
- rutiininomaisesti naisia hakkaavat & raiskaava eurooppalainen VHM 8,8%
- Amerikka 3,6%

*) Afrikkalaisten alhainen prosenttiosuus selittyy sillä, jokainen raiskaaja on laskettu mukaan vain kerran, vaikka olisikin syyllistynyt useampaan tekoon tilastointijakson aikana.
  
  29. marraskuuta 2008 9:59:28

Nimi : Rosenrot
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuota homonampumiskohua. Homma on menossa aivan suhteellisuudentajuttomaksi tämän nykytekniikan ansiosta. Kuvitelkaa, hyvät ihmiset, miltä maailma näyttäisi, jos 70-luvulla olisi ollut internet, ja nykyisiä poliitikkoja vaadittaisiin tilille 70-80-luvulla kirjoittamistaan blogeista! Tämä uusi internetarmottomuus perustuu käsitykseen ihmisestä, joka ei puhu itseään pussiin koko elämänsä aikana, vaan on aina vauvasta vaariin tasan samaa mieltä kaikesta. Se on liikaa vaadittu ihmiseltä. Jo maailma muuttuu ajan myötä niin, että samojen mielipiteiden vuosikymmenestä toiseen esittäjä vietäisiin yksinkertaisesti psykiatriseen hoitoon. Ajan Henki tekee meidät naurunalaisiksi aina. Jo nyt työvoimatoimiston työntekijät alkavat taas olla nöyriä, heh heh, ei muistella pahalla, vaikka vasta vuosi sitten näytin sinulle keskisormea..ajan henki..ymmärräthän.
  
  29. marraskuuta 2008 10:01:47

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hiljaisuus - Soini puhuu!
  
  29. marraskuuta 2008 10:06:38

Nimi : reino
  
Viesti : Jahas, Norjassa siis asiat kunnossa: suurin osa raiskaajista on norjalaisia. Joten eihän siellä mitään ongelmaa voi sitten olla.

Tässä aamukahvia juodessa ja poronnahkaliivejä odotellessa (kiitos, MW, loistava idea!) on tullut monenlaista mielenkiintoista esille. Kuten se, että suomalainen media osaa nähtävästi hyvin johdonmukaisesti kirjoittaa Mumbain terrori-iskuista mainitsematta kertaakaan sanaa islam tai muslimi tai mujahedeen tai mitään Rauhan Uskontoon viittaavaa.

Toinen mielenkiintoinen asia on se, että median paskanheittokampanja näyttää toimivan aika pitkälti itseään vastaan. En olisi kovin huolissani jostain Hesarin keskustelupalstan kommenteista. Siellä huutavat ne muutamat äänekkäät hörhöt, jotka siellä aina huutavat. Ja ne ovat kantansa päättäneet jo aikoja sitten. Sen sijaan ns. kansan syvät rivit ovat vasta oppimassa tuntemaan Jussin nimen. Ja reaktio on perinteisen suomalaiskansallinen, eli sorretun pienen ihmisen puolella ollaan median ja "herrojen" sortovaltaa vastaan.

Mutta, kuten sanottu, tämä show jatkuu ainakin jouluun. Ensi viikolla Sanna Ukkola on kuulemma saanut selville jotain tosi hurjaa, mitä Jussi teki 90-luvulla. Myös lapsuuden leikkitovereita haastatellaan. Onko se Jussi ihan totta, että purit naapurin pikku-Rikua korvaan hiekkalaatikolla, kun teille tuli riita siitä kumpi saa käyttää kaivuria? Murha ei vanhene koskaan!!1!

Myös Jussin seksuaalihistoria tulee meille tutuksi, kun Sanna kaivaa esiin Jussin jokaisen hoidon kertomaan "sillä oli iso kun tavattiin mutta pieni kun erottiin ja vihaan sitä" -tyylisiä kommentteja Jussin epäilemättä äärettömän misogyynisestä luonteesta.

Kyllä tää parempaa viihdettä on kuin Big Brother.
  
  29. marraskuuta 2008 10:16:59

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tuossa viikko maybe takaperin mietinkin milloin Vihreät ja sirniöläiset saavat Seta-monopolin mukaan Mestaria vastaan ja nythän se tuli. Ne ei kiveä jätä kyllä kääntämättä. Ja hyvähä se an sich, mutta millä tavalla ne sen tekevät. Tsiisus Kraist sentään.

Mutta ei mitiä, ei hätiä, homma on nousussa silti!
  
  29. marraskuuta 2008 10:17:41

Nimi : Histo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-ahon wikipedia-artikkelin keskustelusivulla käy myös pienimuotoinen loiskunta viimeaikaisen uutisoinnin ja sen johdosta tehtyjen artikkelipäivitysten takia

http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskustelu:Jussi_Halla-aho

Lisäksi pyyntö nimimerkki Hammerille: pistäydy vaihteeksi kalinoimassa.
  
  29. marraskuuta 2008 10:18:15

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jahas, Norjassa siis asiat kunnossa: suurin osa raiskaajista on norjalaisia. Joten eihän siellä mitään ongelmaa voi sitten olla."

No ei nyt aivan. Kysehän on ilmeisesti tekijöiden jakauma syntyperän mukaan. Tekijät: Norjalaisia ja muita eurooppalaisia yht. 38%, Aasia, Afrikka ja Lähi-itä yhteensä 58,4%.

Ilmeisesti ei-eurooppalaiset syyllistyvät toistuviin rikoksiin useammin kuin eurooppalaiset.
  
  29. marraskuuta 2008 10:26:10

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Vaadin että poronnahkaliiveihin käytetty talja on peräisin porosta joka on tapettu humaanisti ja eläimen oikeuksia kunnioittaen, eli EVR:n hyväksymällä tavalla tukehduttamalla.

En nyt pääse Ylen ääreen mutta ehkä joku laittaa referaatin Reichsleiterin haastattelusta.

Aamun Pravdasta bongattu paitsi homocaust-kohu, myös kolumni jossa Talibbosen, Oden JA Jussin kompetenssi puhua maahanmuutosta kyseenalaistetaan hienostolta haisevan kotiosoitteen vuoksi. Suositellaan metromatkaa Itään, missä todelliset monikulttuurin asiantuntijat asuvat ja työskentelevät.

Taattua Hesari-järkeilyä. Minusta samaan junaan saisi nousta koko HS:n toimitus.

Perheen uhkailu on alhaisista alhaisimman torakanpaskan hommaa. Toivottavasti tekijän ajojahti saa poliisin ja median jakamattoman huomion. Heillä vaikuttaisi olevan liikaa aikaa käsissään. Ja toivottavasti näemme Braxin, ViNa:n, JPRoosin, Höglundin, Komsin etc pontevan kannanoton siitä kuinka ilmaisunvapaus on luovuttamaton oikeus ja että uhkailu ja demonisointi nyt vaan eivät saa tulla osaksi suomalaista poliittista keskustelua.

Mutta pelkäänpä että piakkoin joutuu elämässä ensimmäistä kertaa miekkarille. Who knew.
  
  29. marraskuuta 2008 10:44:47

Nimi : TH
  
Viesti : Soini oli erinomainen tuossa haastattelussa. En ole samaa mieltä monista hänen poliittisista linjauksistaan, mutta pitää nostaa hattua sille, että hän kieltäytyy heittämästä Halla-ahoa mäkeen, vaikka painostus siihen suuntaan on valtavaa.
  
  29. marraskuuta 2008 10:47:32

Nimi : JanneK
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nikopol, ei sitten mitään teinimiekkaria vaan: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Talonpoikaismarssi.jpg
  
  29. marraskuuta 2008 10:52:40

Nimi : reino
  
Viesti : Rosagate, homocaust, pikku-Rikun tarina, entisten tyttöystävien kertomukset, Norinco-merkkiset salkkuydinpommit joka netsin sängyn alla...

Voi voi, mahtaako Sanna keritä ollenkaan tehdä joulusiivousta ja leipoa pipareita? Voimia ja jaksamista vaan sinne Sannankin läheisille.
  
  29. marraskuuta 2008 10:53:19

Nimi : Mika
  
Viesti : "Soini oli erinomainen tuossa haastattelussa. En ole samaa mieltä monista hänen poliittisista linjauksistaan, mutta pitää nostaa hattua sille, että hän kieltäytyy heittämästä Halla-ahoa mäkeen, vaikka painostus siihen suuntaan on valtavaa."

Ei kai Soini nyt niin tyhmä ole, että kääntäisi vapaaehtoisesti puolueen kannatuksen laskusuuntaan. Kyllä Soini tietää ihan tarkkaan, mikä kannatuksen nousun tärkein selittäjä on.
  
  29. marraskuuta 2008 10:54:30

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Kim Lindblom
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Taantuma ja ilmastonmuutoksen torjunta

No niinpä,kukaan näistä ilmastoguruista ei jostain kumman syystä halua puhua siitä faktasta että Marssin ilmastokin lämpenee samaan tahtiin maan kanssa ja ihan ilman ensimmäistäkään katumaasturia.


  
  29. marraskuuta 2008 11:08:58

Nimi : Leon
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Aamun Pravdasta bongattu paitsi homocaust-kohu, myös kolumni jossa Talibbosen, Oden JA Jussin kompetenssi puhua maahanmuutosta kyseenalaistetaan hienostolta haisevan kotiosoitteen vuoksi. Suositellaan metromatkaa Itään, missä todelliset monikulttuurin asiantuntijat asuvat ja työskentelevät."

Löytyykö tuo mahdollisesti netti-Pravdasta? Paperiversiota kun en tilaa sattuneista syistä.
  
  29. marraskuuta 2008 11:09:44

Nimi : Keisarinna
Kotisivu : Keisarinnan Rostra
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nukuin kätevästi pommiin kuullakseni juuri Soinin olleen esillä. Läppäisy naamaani.

Mitä tulee kirjoitukseen tuosta homonampumiskohinasta, voin allekirjoittaa täysin Halla-Ahon oletuksen siitä, että vastaavissa tilanteissa miehen herutellessa sinnikkäästi naispuolista käy typykän mielessä vastaavanlaiset ajatukset.

Se, minkälaisia ajatuksia herää, riippuu toki tilanteesta. Siinä vaiheessa, kun joku humalainen äijä örveltää hihassani kompastellen ja ruikuttaa "Anna nyyy... älä ol tommonee... mää maksa sul.... tyttööö... auta miestä pulassa..." sitä haluaisi mahdollisesti vain simppelisti tönäistä raukkiksen maahan.

Muutama päivä sitten olin tilanteessa, jossa kolme humalaista suomalaismiestä ahdistivat minut kaupan ovea vasten. Yksi tarttui hiuksiin ja repi lähemmäs ja totesi tappavansa minut, mikäli en suutele häntä. Siinä vaiheessa ensimmäinen ajatus oli lähinnä "pakoon keinolla millä hyvänsä", joten tönin tieni pois ja juoksin niin helvetisti. Myöhemmin tuli se olo, että olisi pitänyt potkaista naulakorollani haaroväliin.

Olen ollut myös noissa tilanteissa, joissa joku riemukas tapaus ehdottelee sinnikkäästi kaikkea mahdollista, eikä auta, vaikka sanoisit mitä. Kieltäytyessä heruttelija vaatii perusteluja. Mitkään perustelut eivät kuitenkaan tunnu kelpaavan. Jos sanoo olevansa jo varattu, vastaus on "No niin minäkin, mutta kaikkea sattuu!" ja jos sanot, ettet halua, vasta-argumentti on "Kyllä kuule kohta haluat lisää!"

Tuollaisina hetkinä... Voi kyllä. Olen halunnut aseen käteeni. :)
  
  29. marraskuuta 2008 11:14:54

Nimi : Kauhistunut
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Törkeyden huippu on näköjään koettu, tällä palstalla julkaistaan yksityisiä sähköposteja! Ja vieläpä IP-numeron kera, josta todellinen henkilöllisyys voi selvitä! Taidan vinkata Sannalle, ehkä saadaan tutkintapyyntö tästäkin!

Hävetkää!
  
  29. marraskuuta 2008 11:22:29

Nimi : rähmis
  
Viesti : Kreikkaa syytetään pakolaisten kurjasta kohtelusta

Kreikka on joutunut ihmisoikeusjärjestöjen ja YK:n hampaisiin pakolaisten huonon kohtelun vuoksi. Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchin tuoreen raportin mukaan Kreikka pitää maahanpyrkijöitä kelvottomissa oloissa sekä karkottaa heitä salaa Turkkiin.

Raportissa kerrotaan, kuinka Kreikan rannikkovartiosto on käynyt pakolaisveneiden kimppuun merellä ja sabotoinut niitä. Jos pakolaiset pääsevät maihin, heitä odottavat karmeat olosuhteet täpötäysissä vastaanottokeskuksissa, järjestö kuvailee.

Järjestö on saanut lukuisia ilmoituksia, joissa poliisin kerrotaan pahoinpidelleen pakolaisia.

"He hakkasivat meitä pampuilla saadakseen meidät veneeseen. Yksi mies kieltäytyi, joten hänet hakattiin ja heitettiin veteen", kertoo raportissa turkkilainen mies, jonka kreikkalaiset poliisit kuljettivat yön pimeydessä takaisin Turkkiin.

YK on moittinut Kreikkaa siitä, että se hyväksyi viime vuonna vain 0,6 prosenttia saamistaan runsaasta 25 100 turvapaikkahakemuksesta.

Kreikkaa (väkiluku n 12 milj.) vaivaa massatyöttömyys ja sen omasta väestä viidennes elää köyhyydessä.
  
  29. marraskuuta 2008 11:23:42

Nimi : SJS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilta-Kökön seuraavaa skand--- skeidaali:

"ISLAM-KRIITIKKO" VAATII
Suomeen partasuumiliisiä!
  
  29. marraskuuta 2008 11:26:10

Nimi : rähmis
  
Viesti : Hesari tykittää

Perussuomalaisten Soini ei sanoutunut irti Halla-Ahon kirjoituksesta

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei sanoutunut irti puolueen kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-Ahon raiskauskirjoituksesta. Soinin mukaan kommentti on irrotettu asiayhteydestä ja kirjoitusta pitää lukea kokonaisuutena.

Ylen ykkösaamussa vierailleelta Soinilta kysyttiin, allekirjoittaako hänkin saman periaatteen. "Onko hänkin valmis laittamaan suomalaisia naisia arvojärjestyksen raiskauslistalla, jos raiskauksia tapahtuu", vihreiden naisten puheenjohtaja Heli Järvinen tivasi.

"Oikeusvaltiossa keskeneräisiä prosesseja ei ole tapana käydä pöyhimään. Katsotaan mihin se johtaa", Ylen Ykkösaamussa vieraillut Soini vastasi viitaten asiasta tehtyyn tutkintapyyntöön.
  
  29. marraskuuta 2008 11:26:37

Nimi : Pawl
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Soini Ykkösaamussa
  
  29. marraskuuta 2008 11:27:14

Nimi : Alex W
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Voimia Jussillle!
  
  29. marraskuuta 2008 11:29:36

Nimi : Riina-Lotta
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi, olet Suomen rohkein mies ja oikealla asialla. Pidä pää kylmänä ja pysy asiassa.

Nyt vastustajasi ovat kuulolla. Miten valtaapitävien tulisi ratkaista nykymenon ongelmat?

Voimia!
  
  29. marraskuuta 2008 11:33:41

Nimi : Jorma Isokikkeli
  
Viesti : Vetäkää paskanaama rasistia turpaan aina kun se rotta luikkii asuntoonsa. Finderistä saatte osoitteen. Ja mamut myös hakkaamaan tätä sikaa aina asematunnelissa!
  
  29. marraskuuta 2008 11:34:01

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Keijo Aalto Kerava:

Et sitte kyennyt sinäkään mihinkään mielipiteeseen tarttumaan, vaan tartuit mielipiteen ilmaisijaan!


Oletko kuullut lausetta:

Sanasta miestä ja sarvista härkää!  
  29. marraskuuta 2008 11:37:48


guestbook © freebok.net