Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101326-101350

Nimi : J. Räsänen
  
Viesti : Lueskelin Hesarin keskustelua ja aikalailla kasaavat painetta. Mediamyllytyksen kohteena ei ole yhtään kiva olla, saattaa käydä aika raskaaksi pitkässä juoksussa. Toivottelen jaksamista sivuston isännälle ja periksi ei pidä antaa.

  
  29. marraskuuta 2008 2:47:32

Nimi : AJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luimpa viimeisen juttisi juuri, ja ei tuohon muuta voi sanoa kuin että älä välitä. Ja että jätä ja unohda pois nuo lehdet ja tietyt ihmiset ja keskity politiikkaan. Siis siihen oikeaan politiikkaan. Jos sitä nyt enää on tässä maassa ja maailmassa enää olemassakaan. Niin kauan kuin on. Tuntuu että turhaan menee asiat niin lähelle sinua ettei se kannata. Mutta koska asiassa olet "oikeassa" ja olet fiksu mies niin mitä sitä turhaan. Jotkut asiat vaan kannattaa jättää taakseen että voi keskittyä olennaiseen.
  
  29. marraskuuta 2008 2:48:51

Nimi : AJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niin, jäi mainitsematta että iltapäivälehdet on jääneet viime vuosina ostamatta ja Hesarinkin tilaus taitaa peruuntua. Uutisointi taitaa nyt olla sitten BBC:n, CNN:n, YLE:n, Hesarin, NZ Heraldin, Los Angeles Timesin jne varassa. Onneksi löytyy monipuolisuutta. Hävettää vaan se mitä suurin osa tästä kansasta lukee ja ajattelee. Ja minkä varassa ovat.
  
  29. marraskuuta 2008 2:54:54

Nimi : Turvis
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Voimia Jussille ja perheelleen. Aivan tolkutonta tämä mustamaalaaminen. Pistää vihaksi, kun ei mikään tunnu verenhimoisille toimittajille riittävän. Lisää vaan paskaa, että saadaan väärinajattelija demonisoitua. En tiedä, että onko sellaista taruolentoa, kuin korkean moraalin toimittajaa enää olemassakaan, koska vaikuttaa, että oman edun tavoittelijoiden lisäksi siellä taitaa olla töissä vain yleisiä lehtiyhtiöiden huoraajia. Hävettääkö yhtään?

Onkohan Suomen historiassa koskaan tällaista lokaamiskampanjaa ollut? Selkeästi pääopponentti ei ole enää vihervasemmisto ja sen totalitaristiset utopiat. Näillä turhakkeilla ei ole valtaa. Näiden piipitys peittyy isomman varjon alle. Se varjo on mediatalot, ja niiden valtava propagandavoima. Vastustaja on siis nyt media ja sen sisällöstä päättävät ihmiset. Entiseen aikaan näitä nykyisiä mielipidevaikuttajia kutsuttiin toimittajiksi. Silloin objektiivisuus vielä kuului heidän ammattietiikkaansa. Ajat muuttuvat, nyt pyritään kirjoittamaan sidosryhmien ”oikeiden ajatuksien” mukaisia mielipidekirjoituksia. Kaikki keinot (ja lähteet) ovat sallittuja oikeiden ajatusten julkituomiseen. Väärinajattelijat saa tuhota, se on oikein. Objektiivisuus on passé.
Media on nyt päättänyt tuhota Halla-ahon poliittisen uran ja se pyrkii siihen kaikella voimallaan. Media ei kuitenkaan ole kansan valitsema, Jussi on. Media on siis kansanvaltaa vastaan. Miksi kukaan ei tähän puutu, poliitikot tai oikeuslaitos? Politiikassa on paljon aikuisia, monissa keitoissa keitettyjä miehiä ja naisia. Mikseivät he puutu tähän? Eivätkö he uskalla (juurikin median Sauronin silmän takia), vai yrittävätkö he pelata omaan pussiinsa näitä menetettyjä ääniä. Mikäli syynä on ensimmäinen kohta, ymmärrän sen. Tämä tosin entisestään alleviivaa median valtaa. Jälkimmäinen vaihtoehto on surkea ja säälittävä vaihtoehto ja kertoo kuinka mädällä tasolla demokratiamme onkaan. Puolueen etu menee tällöin kansanvallan ohi. Suomi ei enää ole ykkönen heille.
Media alkaa aina itkeä sananvapaudesta, kun sen toimintaa arvostellaan. Silti se itse on ollut sananvapauden pahin vihollinen. Tiedotusvälineet haluavat pitää monopolin sananvapaudesta ja samalla neljännen valtiomahdin yksinoikeuden. Internet ei ole mahdollisuus heille, se on uhka. Siksi sinne on JSN:n Pekka Hyvärisen esityksellä pyritty saamaan valvontaa ja sensuuria. Väärät ajatukset pois, monopoli takaisin isoille mediayhtiöille.

Herää myös kysymys, että miksi rikoskomisario Vesa Hietalaa, joka innokkaasti on tätä casea raportoinut, ei koske minkäänlainen vaitiolovelvollisuus? Vastaako rikoskomisario Vesa Hietala aina yhtä avuliaasti kaikkiin median tiedusteluihin? Saako hän niistä korvausta?
Entä mistä tieto tutkintaan on Ilta-Sanomat saavuttanut?

Miksi muuten tällaista tiedotusvälineiden hallitsemaa yhteiskuntajärjestelmää kutsutaan, joksikin ”–kratiaksi” varmaankin?

Koska omat pallini eivät ole titaanista, niin en ole julkisuudessa omalla nimelläni. Nimeni on tosin Jussilla tiedossa. Ehkä se voisikin olla vähintä mitä jokainen kannattaja nyt voisi tehdä. Eli antaa ainakin tukensa omalla nimellään.

Niin, ja boikotoikaa Sanomia. http://www.sanoma.com/content.aspx?f=2187

Vastuullinen:
Tapio Sadeoja, vastaava päätoimittaja
Ilta-Sanomat

Vastuullinen:
Janne Virkkunen, vastaava päätoimittaja
Helsingin Sanomat
  
  29. marraskuuta 2008 3:08:03

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Kuinka paljon onkaan kuultu siitä, että "piiloutuu nimimerkin taakse". No, tässä uutisessahan joku tai jotkut piiloutuvat ihan ilman nimimerkkiäkin (se paljon puitu aselupajuttu).

En sano, että se olisi Ukkola, mutta niin paljon hän on saanut täysin ansaittua kritiikkiä, että heikompi olisi jo aiemmin piiloutunut.
  
  29. marraskuuta 2008 3:13:45

Nimi : JiM
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laitoin HS:n keskusteluun seuraavat tekstit joita ei julkaistu:

--
Jussin tie eduskuntaan jatkuu..

Suomen kansa on aina väärinkohdeltujen puolella

Tässä nähdään mitä valtamediat tekevät kun suomalainen ihminen alkaa kyseenalaistamaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa ja on huolissaan huomisen Suomesta ja yhteiskunnastamme.

Paljon voimia Jussi sinulle ja perheellesi.
--


Ja toinen vähän siistitty versio:

--
Jussin tie eduskuntaan jatkuu..

Suomen kansa on aina väärinkohdeltujen puolella

Tässä nähdään mitä tapahtuu kun suomalainen ihminen alkaa kyseenalaistamaan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa ja on huolissaan huomisen Suomesta ja yhteiskunnastamme.

Paljon voimia Jussi sinulle ja perheellesi.
--


Olen siis, kuten tekin olette, oikeassa ja uusi kannattaja on luotu..
  
  29. marraskuuta 2008 4:12:46

Nimi : Crommower
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olin arvellutkin, että kohta alkaa mustamaalauskampanja oikein urakalla. Tosin näin suureen mittakaavaan ei nuppi riittänyt.

Se on menoa on, Mestari. Voimia miehelle. (Y)
  
  29. marraskuuta 2008 4:17:29

Nimi : PK
  
Viesti : Juuri kun on luullut suvaitsevaiston paljastavan oikeat karvansa, muuttu se entistä rumemmaksi. Toiseksi jäävät niin G-setä, kuin Amme-tyttökin. Ei enää ihmetytä, miten Stalin ja Hitler onnistuivat saamaan yhteiskuntansa sellaisiksi, kuin saivat. Samat mekanismit jylläävät meilläkin. "Pahaa" vastaan kaikkki keinot ovat sallittuja.
  
  29. marraskuuta 2008 4:38:52

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Kun lukee Hesarin Jussia tölviviä mielipidekirjoituksia, huomaa kuinka vähän suomalainen ymmärtää lukemaansa. Kyllä keskivertokansalainen voikin olla tyhmä.

Jouduin itse ennen nykyistä kaiken suvaitsemista homon kähmintäyrityksen kohteeksi. Ajattelin lyödä päin pläsiä, mutta onneksi juoksin pois. Varmaan ajatuspoliisi jäljittää tämän viestin ja joudun syyteharkintaan pahojen ajatusteni kanssa. Mutta kun minä koen itseeni kohdistuvan homouden iljettävänä. Onko rikos olla VHM.
  
  29. marraskuuta 2008 4:43:16

Nimi : mmm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen luopunut telkkarin ja keltaisen lehdistön seuraamisesta jo hyvän aikaa sitten. Siksipä hieman yllätyin kun tänään luin Ilta-Sanomien aselupaa koskevaa "uutisen".Luulin hyvän tovin että kyseessä on yksi mattinykäs -aiheinen paskalehti toisten joukossa, mutta aselupajutun poliittiset alleviivaukset löytää vaikka sokea kepillään.
Kovvoo hommoo sanoi savolainen.

Tekipä siis mieli toivottaa jaksamista isännälle. Balansoiko positiiviset kommentit kaiken muun kuran? En tiedä. Tsemppiä kuitenkin.
  
  29. marraskuuta 2008 4:45:47

Nimi : Ulysses
  
Viesti : Tää touhu alkaa mennä aika Orwellimaiseksi jo. Pidä sinä pääsi kylmänä, Jussi. Toivottavasti konsensuspakkoinen media jossain vaiheessa väsyy kuohuttamiseensa ja suomeen alkaa syntyä mielipiteen- ja puheenvapaus.
  
  29. marraskuuta 2008 5:42:29

Nimi : Kim Lindblom
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taantuma ja ilmastonmuutoksen torjunta

Hiukan ihmetyttää tämä länsimaisten poliitikkojen into yrittää estää taloutta vajoamasta taantumaan. Miksi näin kun samanaikaisesti ollaan yhtä innokkaasti torjumassa hiilidioksidipäästöjä?
Eikö nyt pitäisi olla tyytyväisiä, nythän päästöt alenevat ja maailma pelastuu?
On nähdäkseni myös niin, että jos ehdotetut toimenpiteet hilidioksidipäästöjen rajoittamiseksi todella toteutetaan on niiden vaikutus länsimaiselle taloudelle vähintään yhtä tuhoisa kuin nykyisen uhkaavan taantuman.

Mitä hiilidioksidin tulee on länsimaissa on vallalla kaksi lähes uskonnollista käsitystä. Yksi on, että ns. monikulttuurisuus on hyvä asia ja toinen on, että lisääntyneet hiilidioksidipäästöt aiheuttavat ns. ilmastonmuutoksen. Tässä kirjoituksessa en aio puuttua ensiksi mainittuun mutta jälkimmäiseen kylläkin. Hiilidioksidi ei ole mikään myrkky. Jokainen meistä tuottaa sitä ja kasvit muuttavat sen hapeksi. Ilman hiilidioksidit ja kasveja jotka muuttavat sen taas hapeksi ei maapallolla olisi elämää. Mitä ilmastonmuutokseen tulee ei maapallon ilmasto ole koskaan ollut muuttumaton. Päinvastoin, ilmasto on muuttunut, joskus nopeastikin. Jääkaudet ovat vuorotelleet lämpimien jaksojen kanssa. Noin 15.000 vuotta sitten oli koko Pohjola jään peitossa. Kun lämpötila nousi suli jää, eikä siihen tarvittu esim. kaupunkimaasturia. Koska itse asiassa elämme tällä hetkellä jääkauden loppukautta on todennäköistä, että ilmasto lämpenee, teki ihminen mitä hyväänsä. Varmaa on, että uusi jääkausi tulee tuhansien vuosien kuluttua, edellisten väli oli 50.000 vuotta. Todellinen uhka ympäristölle ja sitä kautta ihmisillekin, ovat lukuisat ympäristömyrkyt kuten PCB joiden määrä luonnossa edelleen lisääntyy, osaksi myös hiilidioksidin välttelyn nimissä. Jos ns. kasvihuoneilmiöuskomus on näin heppoisella pohjalla miten mahtaa olla sen monikulttuurisuuden laita?
http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/
  
  29. marraskuuta 2008 7:37:03

Nimi : Kim Lindblom
  
Viesti : Aseluvista, kyykyttämisesta ja erityiskohtelusta


Helsingin Sanomissa (27.11.) olleen jutun mukaan on Suomi ilmoittanut myöntävänsä puoliautomaattisen käsiaseen hallussapitolupia eri maiden tällä viikolla (49) pidettävän Etyjin valtuuskuntien turvamiehille. Noin vaan. Eikö tässä nyt vaadita kahden poliisimiehen suorittamaa haastattelua, harraste- ja lääkärintodistusta.
Vai onko tässäkin taas niin kuin aina, että kun suomalasta tulee aina kyykyttää mutta ulkomaalainen on automaattisesti oikeutettu erikoiskohteluun. Oli sitten kyse EU:n kemikalioviraston byrokraatista jossa Suomen ulkopuolelta palkatut eivät maksa Suomen valtion tuloveroa eivätkä kunnallisveroa, vaan huomattavasti kevyempää veroa EU:lle, ns. ulkomainen asiantuntijasta jolta peritään ainoastaan 35 % lähdevero tai kunnan ja kaupungin asuntojonossa aina etusijan saava ns. pakolaisesta.
http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/
  
  29. marraskuuta 2008 7:42:08

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussilta toivoisin kommenttia koskien kirjoituksia "Espoo, Oslo ja monikulttuurin trendit" ja "Monikulttuurisuus ja nainen".

Kirjoitat: "Raiskausten absoluuttinen määrä oli vuonna 2005 kaksinkertaistunut vuoteen 2001 nähden." Aftenpostenin vuoden 2001 artikkelissa mainittu luku 111 on raiskauksesta syytettyjen lukumäärä; itse raiskausten (ilmeisesti rikosilmoitusten) absoluuttista määrää ei ilmoiteta, kylläkin siteeratut suhteelliset luvut. Toisaalta vuoden 2006 artikkelissa "number of reported rapes" 235 tarkoittanee rikosilmoitusten määrää. Luvut eivät siis ole suoraan vertailukelpoisia (tekijää ei aina saada kiinni ja toisaalta sama tekijä voi syyllistyä useisiin rikoksiin).

Itse asiaahan toki ei voi kiistää: Oslossa raiskausten määrä on lisääntynyt huimasti ja asialla ovat pääasiallisesti maahanmuuttajat.

Omastakin puolestani toivotan tsemppiä ja jaksamista!
  
  29. marraskuuta 2008 7:54:33

Nimi : Ferroskandi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : !!!???
  
  29. marraskuuta 2008 8:24:01

Nimi : kiukiu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hei Jussi!
Olisi paikallaan lähettää kiitosviestit Hesarin ja IS:N toimituksiin sekä viher-/vasuriviipertäjille ilmaisista puffeista.
Josntämä meno jatkuu, teet ehkä seuraavissa vaaleissa Suomen ennöätyksen äänisaaliista. Puffi vastaa ainakin viittä maksettua mainosta.
  
  29. marraskuuta 2008 8:31:50

Nimi : Sika
  
Viesti : En olisi kyllä uskonut että näin
valtaisiin mittoihin lokakampanja Halla-ahoa vastaan nousee. Pitää kyllä myöntää, että minä nautin tästä tilanteesta. Itse asianomistaja tuskin nauttii, ehkä jopa päinvastoin, mutta sille minä en mitään voi.

Ja miksi minä sitten nautin tästä? Halla-ahon vastineet Ukkolan yms. kirjoituksiin lähentelevät jo taidetta ns. ownauksen saralla. Niin kauniisti, täsmällisesti ja analyyttisesti perustellen hän on ampunut kaikki väitteet alas, että en voi muuta kuin ihailla.

Toivottavasti vastaisuudessakaan suojaus ei petä.
  
  29. marraskuuta 2008 8:34:16

Nimi : MikkoK
Kotisivu : Turvasanomat: Istu sen päälle
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Turvasanomat suomii aselupakäsittelystä tietoa vuotanutta poliisia (liittyen Halla-ahoon)

http://tinyurl.com/6emu5q
  
  29. marraskuuta 2008 8:40:05

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä olisi varmaan ihan mielenkiintoista dataa aiheesta, kun vain osaisi norjaa (ruosteisen ruotsin perusteella en saa riittävän hyvin selvää tuosta). Siis Norjan poliisin sivuilla joten lähde lienee luotettava.

http://www.politi.no/pls/idesk/docs/f2051920309/voldtektioslo2007.pdf
  
  29. marraskuuta 2008 8:40:07

Nimi : Scotch
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussin tilannetta voi pian verrata yhteen Jatkosodan alkamisselitykseen, nimittäin koskiveneteoriaan. Koski pauhaan ja vie niin kovaa, että pinnalla pysyäkseen on soudettava ja kovaa. Tämä tarkoittaa Jussin tilanteessa Eurovaaliehdokkuutta.
  
  29. marraskuuta 2008 8:40:39

Nimi : Sivustaseuraaja
  
Viesti : Juhani Halla-ahon kohtaama mustamaalauskampanja on avannut silmäni. Suomalainen media ei ole olemassa välittääkseen tietoa, vaan luodakseen mielikuvia.

Maahanmuuttopolitiikka ja sen kritisointi on yksi asia. Maahanmuuttopolitiikka on kipeä asia, jonka käsittelyä vaatiminen auttoi kunnallisvaalimenestykseen.

Kuitenkin se, että toimittajat ja kokonaiset mediakonsernit hyökkäävät yhtä henkilöä kohti tällaisella voimalla on korostanut, että yhteiskunnassamme on jotakin aivan perustavanlaatuista pielessä.

Tuollainen median harrastama koulukiusaajamainen tölviminen ja töniminen ei ole vapaan tiedottamisen mukaista. Se ei ole mielipidevapauden tai sananvapauden periaatteiden tai ylipäätään länsimaisen yhteiskunnan pelisääntöjen mukaista.

Suunnattu propagandistinen valehtelu kuuluu aivan toisenlaisiin autoritäärisiin yhteiskuntiin, joissa on olemassa oikeita ja vääriä mielipiteitä.

Kysymyshän kuuluu, millaisessa yhteiskunnassamme me oikein elämme. Ja millaisessa yhteiskunnassa S. Ukkola ja kumppanit haluavat meidän elävän?

Ei ammattiylpeän toimittajan kuulu saada itkupotkuraivaria siitä, että jollakulla(valkoisella suomalaisella heteromiehellä) on hänen mielipiteistään poikkeava maailmannäkemys. Erilaisuus on rikkaus, vai miten se meni?

Surullista että Suomessa on toimittajia, jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen ihmisten mielipiteiden muokkaamisen sopivaksi sen sijaan että elämäntehtävänä olisi vaikka....tiedonvälitys.

Lopuksi:
Toivotan jaksamisia Jussi Halla-aholle ja hänen perheelleen.
  
  29. marraskuuta 2008 8:44:23

Nimi : Keijo Aalto, Kerava
  
Viesti : On se hyvä, että kotisivusi tiedoissasi puhut itsestäsi termillä "Oppineisuus". Termillä ei ole mitään tekemistä ja vastinetta sanalle "sivistyneisyys" klassisessa mielessä ja merkityksessä. Vaikka sinulla on kirjallisia, mahdollisesti ansiokkaita tuotoksia, ja olet näppärä sivustosi rakentelija, niin muutoin olet kuin sivistymätön hevoskärrykuljettaja kaupungissa, joka ei ymmärrä, että sivistyskaupungeissa kärryjen vetäjälle (hevoselle) tulee olla paskapussi peräpäässä. Sinulla ei näemmä ole missään päässä loallesi pussia, johon voisit tuotoksesi sivistyneesi taltioida, ennen kuin oksennat ne julki. Opettele olemaan sivistynyt ihminen, älä pelkästään "oppinut".
  
  29. marraskuuta 2008 9:15:35

Nimi : http://kuvaton.com/bshit/perussuomalaiset_tri_viha_440727.jpg
  
Viesti : http://kuvaton.com/bshit/perussuomalaiset_tri_viha_440727.jpg
  
  29. marraskuuta 2008 9:21:04

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Ensiksi: Voimia JH-a:lle, hänen perheelleen (perhe tärkein) ja VAT69:n pullottajille.

Homma^^^!

Eilinen, mestarin aselupien tutkintaan liittyvä uutisointi on niin syvältä, että se kannustaa minut tekemään hakemuksen. Haen lupaa suuri kaliberisen ampuma-aseen hallussapitoon.

Ajattelin perustella hakemustani isänmaan edulla ja jyrsijöiden tarkkuusammunnalla,

Kuinkahan tuossa käy?

Olen perusrehellinen ja punaniskainen suomalainen porsaansyöjä ja elän avioliitossa naisen kanssa. En ole nuhteeton. Sen myönnän. Ajattelen omilla aivoillani, eräiden tahojen mukaan liki rikollisesti ja liikkuva poliisi on pariin otteeseen yllättänyt minut ylinopeudesta.

Ok, lapsi heräilee, on pullomaidon aika. Sen jälkeen pekoninakit pannulle.
  
  29. marraskuuta 2008 9:25:29

Nimi : J. tiainen
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Tervehdys,paatin tulla itse lukemaan tanne kun media on kovasti viime aikoina kritisoinut J.Halla-ahon kirjoituksia.
maahanmuuttoa koskevissa asioissa pitaako nyt sanoa olen valitettavasti vai innolla samaa mielta J Halla-ahon kanssa.
Onneksi joku uskaltaa sanoa nyky suomessa asiat niinkuin ne ovat.
jatkahan hyvaa tyota
  
  29. marraskuuta 2008 9:27:47


guestbook © freebok.net