Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101276-101300

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Mietinpähän tässä aikani kuluksi, että olisiko maailma nykyään parempi paikka jos Saksa olisi aikoinaan voittanut...." -Sitten olisi mennyt hyvin, jos olisi käynyt kuten I ms:ssa: Saksa olisi ensin voittanut NL:n ja sitten hävinnyt länsiliittoutuneille. Mutta näin kävi, se oli toiseksi paras vaihtoehto.
  
  29. marraskuuta 2008 1:04:44

Nimi : foobar
  
Viesti : Asioistakin sen verran, että Leopoldille tässä linkkiä:
http://feminismi.tripod.com/index.htm
Vaikka kyse onkin siitä synkimmästä ja kiistämättömän sukupuolirasistisesta radikaalifeminismistä, niin kovin tuttuja argumentteja siellä suorastaan vilisee.


Ah. Enpä muistanutkaan tätä voimakasta pohjoismaisen äärisuvaitsevaisuuden ja tasa-arvon säteilypistettä, akateemista radikaalifeminismiä. Tuohon demonisointiin verrattuna voisi monien kansanmurhaajienkin pakkomielteitä pitää pienimuotoisina henkilökohtaisina harhaluuloina.

Kai näitä itse itseään ruokkivia houreita käytetään myös Suomessa naistutkimusseminaarien lähdeaineistona? Aidon tieteenhän kuitenkin erottaa pahasta hapatuksesta sen perusteella, että aidon tieteen tavoitteet osoittaa poliittinen tavoite, ei tutkimus tai vastaava vuosisatainen patriarkaatin riiston välikappale...

Oikeasti, tuo teksti saa aikaan fyysistä pahoinvointia. Enpä muista koska olisin moista reaktiota viimeksi kokenut. Oli pakko lopettaa lukeminen.
  
  29. marraskuuta 2008 1:07:19

Nimi : Anton
  
Viesti : "Anton, perustele mulle miksi Pirjon pitäis perustella sulle?"

Koska mä olen koko maailmankaikkeuden diktaattori ja Pirjo on pelkkä paskakikkare. En jaksa perustella, miksi näin on.
  
  29. marraskuuta 2008 1:08:35

Nimi : jonne
  
Viesti : Alkaa pää hajoamaan näihin kaikenmaailman trolleihin jo pikkuhiljaa. Kun ei ole mitään järkevää sanottavaa, tai sitä ei vaan osaa, niin sitten auotaan päätä nimimerkkien takana täällä, ja toisaalla huudetaan, että miksei netsit esiinny oikealla nimellään. Vi**u! Menisivät joskus peilin eteen katsomaan itseään.


ps. Liikaa viskiä veressä.
  
  29. marraskuuta 2008 1:09:56

Nimi : heh
  
Viesti : Vaikuttavaa. Kerrassaan vaikuttavaa.

  
  29. marraskuuta 2008 1:10:07

Nimi : Tuomari
  
Viesti : Anton, jos olet VHM, olet automaattisesti väärässä, Pirjo on oikeassa koska on nainen ja hyvien puolella.
  
  29. marraskuuta 2008 1:11:11

Nimi : heh
  
Viesti : jonnen piti puolustautua jos tulee tutkinta (liikaa viskiä veressä)...heh.
  
  29. marraskuuta 2008 1:11:24

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Alumiinitaivas. Kauniisti laitettu. Kowien tieteiden kollega komppaa.
  
  29. marraskuuta 2008 1:13:33

Nimi : heh
  
Viesti : Oletteko koskaan ajatelleet, että jos demokraattisessa oikeusvaltiossa hyväksytään teidän älykkäät mielipiteenne, tulisi teidän myös laskeutua alas posliiniportailtanne ja vastaanottaa rahvaan vaatimattomat ajatukset teidän edustamistanne teemoista? Oho? Niinkö? Mikä on demokratia?
  
  29. marraskuuta 2008 1:15:03

Nimi : jonne
  
Viesti : heh, ei kyllä mä olen ihan yhtä vittuuntunut selvinpäinkin:) Puolustus oli lähinnä kirjoitusvirheisiin;)
  
  29. marraskuuta 2008 1:15:23

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Oletteko koskaan ajatelleet, että jos demokraattisessa oikeusvaltiossa hyväksytään teidän älykkäät mielipiteenne, tulisi teidän myös laskeutua alas posliiniportailtanne ja vastaanottaa rahvaan vaatimattomat ajatukset teidän edustamistanne teemoista? Oho? Niinkö? Mikä on demokratia?"

Tässä on käynyt nyt niin, että rahvas on älykkyydeltään valovuosien päässä poliittisia prostituoituja.
  
  29. marraskuuta 2008 1:17:06

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuomari: "Pirjo on oikeassa koska on nainen ja hyvien puolella."

Jos "Pirjo" on nainen, Suomessa on työvoimapula. "Hyvien" puolella toki.
  
  29. marraskuuta 2008 1:17:53

Nimi : heh
  
Viesti : jonne, kultaseni, aivan sama mitä sä selität. Varmaan tiesitkin, että itseaiheutettua humalatilaa ei enää katsota rangaistuksen mittaamista alentavana seikkana jos vaikka käry käy jossain vaiheessa ;) Onko yleistäkin, että ihmiset kirjoittavat tänne päihtyneenä?
  
  29. marraskuuta 2008 1:18:16

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Mikä on demokratia?"

Viimeisen ilmentymä PerSujen vyörytys kuntavaaleissa.

Oho. Revi siitä.
  
  29. marraskuuta 2008 1:20:05

Nimi : jonne
  
Viesti : heh,

Ensinnäkin, en ole sinun kultasi. Toisekseen, kaikkea mitä olen sanonut ja tulen sanomaan, saa käyttää minua vastaan. Kolmanneksi, jos perjantain kunniaksi otan pari paukkua maukasta mallasviskiä, se tuskin on kännissä örisemistä. Neljänneksi, mistä helvetistä minä tiedän, kuinka paljon jengi kirjoittelee tänne jurrissa?
  
  29. marraskuuta 2008 1:20:34

Nimi : heh
  
Viesti : point proven!
  
  29. marraskuuta 2008 1:21:26

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "point proven!"

Noh sitten on helppoa varmasti - to establish the premise of the proven point?

Onnistuuko?
  
  29. marraskuuta 2008 1:23:16

Nimi : jonne
  
Viesti : ööö...oliko tossa sun provossas muka joku pointtikin :D
  
  29. marraskuuta 2008 1:24:02

Nimi : Oranki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Komppaan Alumiinitaivasta. Voimia.
  
  29. marraskuuta 2008 1:27:08

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/05/kanat-on-palautettava.html
  
Viesti : Tiedän, että tämä on tyhmää: "Hallis on kiinnostava hahmo, tragikoominen. Mutta ongelma on että hän on niin ruma! Mies rumassa hintelässä vartalossa."

Niin. Myös toimittaja Mäkinen on hyvin kiinnostunut Halliksen tragikoomisesta hahmosta. Juttu tulee vissiin sunnuntain Pravdassa.

Pistetääs EVR:n uusimman marttyyriteon (2000 kanan tukehduttamisen) kunniaksi reinoblogin sekavimpia klassikkoja: Kanat on palautettava. !!1!

Kivat vaan kaikille hei!
  
  29. marraskuuta 2008 1:27:09

Nimi : Jack
Kotisivu : X
  
Viesti : Historia ei tunne "jos" vaihtoehtoa. On siis vaikea ennustaa jälkeen päin, miten olisi käynyt, jos jokin tapahtuma olisi mennyt eri tavalla kuin se meni. Välittömät seuraukset voidaan tietysti jollakin tavalla kuvitella, mutta on lähes mahdotonta tietää, mikä olisi tilanne viiden vuoden päästä tai viidenkymmenen vuoden päästä.

Varmaan monikin on joskus miettinyt, mitä seurauksia olisi ollut Saksan voitolla toisessa maailmansodassa. Ensimmäinen kysymys on se, kenet Saksa olisi voittanut, ja miten voitetuille olisi käynyt. Mielikuvitusta joutuu venyttämään enemmän kuin paljon, jos kuvittelee, että Saksa olisi voittanut Yhdysvallat niin täydellisesti, että se olisi miehittänyt maan. Saksallahan tuskin olisi ollut edes riittävästi laivoja, joilla se olisi kuljettanut miehitysjoukot meren yli. Saksalaisten voitoksi pitänee siis kuvitella tilanne, jossa Saksa olisi kukistanut Neuvostoliiton ja tehnyt jonkinlaisen järjestelyn Englannin ja Ranskan kanssa, ja Yhdysvallat olisi vetäytynyt sodasta.

Millainen olisi ollut Englannin ja Ranskan kohtalo, jos Saksa olisi voittanut, siitä ei ole näkynyt paljon spekulaatiota, mikä tuntuu aika ihmeelliseltä, koska kai saksalaisilla jonkinlaisia suunnitelmia oli. Hiterin periaatteena aina Taisteluni-kirjasta asti ei ollut Englannin tuhoaminen ja miehittäminen vaan vallanjako. Ehkä Ranskakin olisi saanut Saksan alaisuudessa jonkinlaisen rajoitetun itsenäisyyden vähän samaa tyyliin kuin Itä-Euroopan maat Neuvostoliiton alaisuudessa. Jopa Venäjä, läntiset osansa menettäneenä, olisi ehkä saanut olla olemassa köyhäksi maatalousmaaksi ja raaka-aineiden tuottajaksi alistettuna. Eihän saksalaisia millään olisi riittänyt koko maailmaa miehittämään.

Oma arvaukseni on, että Saksa olisi alkanut vähitellen hajota sisältä päin sen jälkeen kun Hitler olisi poistunut näyttämöltä. Saksalaisnuoret eivät olisi jaksaneet loputtomiin marssia natsilaulujen tahdissa, kun amerikkalainen Rock´n Roll ja TV-viihde olisi kantautunut Eurooppaan. Viimeistään internet olisi iskenyt syviä kiiloja saksalaiseen järjestykseen. Jossakin vaiheessa olisi todennäköisesti myös alettu esittää ikäviä kysymyksiä toisen maailmansodan aikaan liittyen. Natsipomot olisivat taistelleet vallasta Hitlerin kuoltua, ja maa olisi ehkä vajonnut jonkinlaiseen pysähtyneisyyden tilaan kuten Neuvostoliitolle kävi. Tällä hetkellä natsi-Saksa muistuttaisi ehkä Kiinaa. Puolueen vanhat miehet pitäisivät vielä kiinni vallastaan, mutta kansalaisia ei natsiaate enää kiinnostaisi. Saksa joutuisi jatkuviin kahnauksiin irti rimpuilevien alusmaiden ja niiden puolesta taistelevien terroristien kanssa. Odotettaisiin lähinnä sitä, miten Saksan demokratisoiminen lopulta tulee tapahtumaan.

Natsien johtama Saksa ei "harhautunut" juutalaiskysymykseen ja hävinnyt sotaa sen vuoksi. Juutalaisten tuhoaminen oli natsien käsityksen mukaan sotaa siinä missä minkä tahansa vihollisen tuhoaminen.

Jos natsismista alettaisiin kuoria epämiellyttäviä ominaisuuksia siinä toivossa, että syvältä sisältä löytyisi hyvä ja virheetön kansallissosialismi, kuorijat kokisivat ikävän yllätyksen. Kun kaikki kuoret olisi poistettu, sisältä löytyisi kova ydin, joka olisi pelkkää kliinisen puhdasta juutalaisvastaisuutta. Sellainen on natsismin olemus.
  
  29. marraskuuta 2008 1:28:06

Nimi : Kokkari
  
Viesti : Nimi : Risto A.

Viesti : "Oletteko koskaan ajatelleet, että jos demokraattisessa oikeusvaltiossa hyväksytään teidän älykkäät mielipiteenne, tulisi teidän myös laskeutua alas posliiniportailtanne ja vastaanottaa rahvaan vaatimattomat ajatukset teidän edustamistanne teemoista? Oho? Niinkö? Mikä on demokratia?"

Tässä on käynyt nyt niin, että rahvas on älykkyydeltään valovuosien päässä poliittisia prostituoituja.

Kovasti mietin, kumminko päin tuo lause pitäisi lukea. Omat kokemukseni kuitenkin vahvistavat näkemystäni; nettomaksaja olen.
  
  29. marraskuuta 2008 1:31:55

Nimi : heh
  
Viesti : jonne, ootko käyny intin, minkä ikäinen olet ja onko lihaksia?
  
  29. marraskuuta 2008 1:32:27

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Kovasti mietin, kumminko päin tuo lause pitäisi lukea. Omat kokemukseni kuitenkin vahvistavat näkemystäni; nettomaksaja olen."

Asiaa voi ajatella näin: jos pää on syvällä perseessä niin kumpaan suuntaan kannattaa suunnistaa?

  
  29. marraskuuta 2008 1:33:44

Nimi : jonne
  
Viesti : heh, vaikka asia ei sulle kuulu, niin kyllä olen käynyt intin. Ikäni ja lihaksistoni status ei kuulu myöskään sinulle, mutta riittävästi molempia, jotta elätän perheeni ja jaksan tehdä joskus fyysisiä töitäkin. Missä se pointti nyt oli?
  
  29. marraskuuta 2008 1:35:26


guestbook © freebok.net