Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101226-101250

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulipahan van mieleen, että vaalien jälkeen Jussi K. "Skepsis" Niemelä oli ensimmäinen joka julkisesti meni tarkoitushaluisesti julistamaan JHa:n ampumaharrastuksesta, ja vanhana PerSu/kämy-natsina varmasti osaa ulkoa jokaisen tekstin.
Ja nykyään on ilmeisesti Vihreissä
  
  28. marraskuuta 2008 23:43:10

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Halla-aho: "---Edelleen uskon, että vastaavassa tilanteessa yhden jos toisenkin päässä käväisee samanlaisia ajatuksia."

Vaikka kannatankin perussuomalaisia ja aikaisemmin myös Jussia, niin tätä ajatusta en voi mitenkään hyväksyä."

Se heittäköön ensimmäisen kiven...

Aivan inhimillinen tunnehan tuo on, tuossa ei ole mitään ihmeellistä tai uutta. Normaali ihminen vain jättää itse aktin toteuttamatta.
  
  28. marraskuuta 2008 23:44:31

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Itselläni on esim. hyvin vilkas mielikuvitus. Siis kaikenlaisia ajatuksia voi juolahtaa hetkelliseksi mieleen esim. suuttumuksen tilassa, mutta koska impulssikontrolli pelaa, toisin kuin monilla neekereillä ja muzlimeila, niin mitään todellista uhkaa ei koskaan synny.
  
  28. marraskuuta 2008 23:44:33

Nimi : hbz
  
Viesti : En voi hyväksyä ajatusta, että puolueeni kunnallisvaltuutettu ajattelee ampuvansa jonkun satunnaisen katupervon - ja vielä puolustelee ajatustaan. Turpaanveto riittäisi, jos nyt väkivalta muka on jotenkin välttämätöntä.
  
  28. marraskuuta 2008 23:45:44

Nimi : Oho!
  
Viesti : hbz: "Turpaanveto riittäisi--"

Aika brutaalia.
  
  28. marraskuuta 2008 23:47:30

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : hbz: En minä ajatellut ampua häntä. En myöskään ole puolustellut tällaista aietta.

Ellei puolusteluksi lasketa sitä, että kiistän aikoneeni ampua häntä.
  
  28. marraskuuta 2008 23:48:14

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussi Halla-aho, en olisi uskonut, että Suomessa on mahdollista sellainen mustamaalauskampanja mitä olet joutunut syyttä kokemaan. Syyttä siksi, että todellisuudessa jokainen täysjärkinen, joka on lukenut kirjoituksiesi ne kohdat, joista sinua nyt hirtetään, on ymmärtänyt niiden kontekstin ja sen, että vaikkei olisi edes samaa mieltä kanssasi niin mitään laitonta et ole tehnyt. Median raskassarjalaisten, tiettyjen puolueitten ja jopa ministeritason röykytys syyttömälle miehelle, joka vain on avannut turpansa vääristä asioista on takuulla raskasta ottaa vastaan. Ole rohkea, jaksa. Hyvän asian puolesta taistelijoiden tie ei ennenkään ole ollut helppo.
  
  28. marraskuuta 2008 23:49:02

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Hbz,

Tuo on aivan hassua. Ihmisille tulee pikaistuksissa (ja muutenkin) mieleen kaikenlaista. On pelkkää epärehellisyyttä kieltää se.

Sitten on toki viisautta pitää turpa kiinni typerimmistä jutuista.
  
  28. marraskuuta 2008 23:49:29

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Älykkökin on viime kädessä ihminen."

Mutta korkeammalle tasolle mentäessä MacGyver
  
  28. marraskuuta 2008 23:50:13

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Katselin noita iltapökäleen juttuja ja taas tulee omituinen olo....Aiemmin luulin että eräs kirjoittaja oli tullut toiselta planeetalta tänne mutta nyt Iltapökäleen jutun jälkeen tuntuu että olen nyt itse vuorostani joutunut toiselle planeetalle...

Joku aika sitten lähetin kyseiseen lärpäkkeeseen meiliä jossa mielstäni varsin asiallisesti tiedustelin että miksi erästä iirin kielen tutkijaa käytetään jonkinlaisena asiantuntijana Perussuomalaisia vastaan, liittyen myös näihin "Raiskaus toiveisiin".
Liitteeksi tuikkasin Iirin kielen tutkijan viesteistä netissä muutamia poimintoja jossa kehoitetaan väkivaltaan naisia kohtaan.

Edelleen kysyin onko tämä asiasntuntija heille jonkinlainen auktoriteetti, liittyen raiskauskeskusteluun ja ovatko he kuulleet toimittamisen etiikasta.
Ei vastausta....Tosin ilmoitin että satunnainen iltalärpäkkeen ostelu loppuu tähän paikkaan, eli kaiketi katsoivat että muutaman euron menettämisen vuoksi per kuukausi ei kannata kommenttoida.

Kumma miten miten näitä likasankojournalisteja ei kiinnosta netissä mikään muu kuin JHA...Ei todellakaan voi välttyä ajatukselta että siellä on maksettuja wannabe-toimittajia, onkohan näillä jonkinlaista itsekunnoitusta yhtään jäljellä vai onko kaikki jo kaupattu?
Stalin epäilemättä riemuitsee haudassaan oppipoikiensa ja tyttöjensä aktiivisuudesta...

Joskus aikoinaan jouduin kahnauksiin muutaman ammattiliiton kanssa siksi että noudatin lakia ja tein työni, nämä kun halusivat että olisin palvellut heidän hämäriä tarkoitusperiään.
Juttuun masinoitiin kansanedustajasta lähtien kaikkia mahdollisia tahoja ja tutkintapyyntöjä sateli jos jostain asiasta...Yksikään ei menestynyt.
Oikeudessa esiinnyin lähinnä todistajan asemassa ja lokaa lensi mutta käsittämättömintä olisi se että kun eivät jossain asiassa menestyneet niin tämä asia vain ikään kuin unohdettiin siltä istumalta ja uusia teorioita lykättiin kuin turkin hihasta, meininki todellakin oli veikeää, syyllinen olisi kunhan vain keksittäsiin joku rikos....Valitettavasti ainoa keinoni iskeä takaisin oli antaa samalla mitalla(tutkintapyyntöjä ja median käyttöä),lopputuloksena sitten oli muutamia ikäviä kohtaloita, mm.kansanedustaja putosi eduskunnasta ja oikeuministeriön virkamies menetti sivubisneksensä.

Oli todella ihmeellistä että Eduskunnan oikeusasiamies ei nähnyt oikeastaan mitään moitittavaa siinä että oikeusministeriön virkamies kävi oikeudessa yksityistä kansalaista vastaan rekisteröidyn yhdistyksen maksettuna asiamiehenä ja varsinkin kun tämä virkamiehen duuni oli (On?) valvoa rekisteröityjä yhdistyksiä...Eihän tietenkään oikeusasiamies voinut asiaa aivan villaisella painaa joten antoi tälle virkamiehelle huomautuksen virkapuhelimen käytöstä omiin bisneksiinsä.

Huvittavaa muuten oli että tämä virkamies perusteli puhelimen käyttöä sillä että oli aina ottanut vuosilomaa tämmöisen puhelun ajaksi...kuin myös ollessaan oikeudessa bisneksiään pyörittämässä.
Aikuisten oikeasti, jos virkamies on tässä selityksessään tosissaan niin on kyllä aivan väärässä työssä...ja toisaalta, jos luulee että tämmoiset selitykset uskotaan niin myös silloin istuu väärällä jakkaralla.

Tämän tyyppisiä juttuja muuteen löytynee vieläkin mutta eihän nämä maksettuja tai omaa agendaansa ajavia toimittajia(?) kiinnosta.

Niin että terveisiä vaan sinne oikeusministeriön tietylle osastolle jos tätä satutaan siellä lukemaan...täällä ollaan taas!

Jaa niin tämä tuli vielä mieleeni:
Tein tukintapyynnön oikeudessa herjaamisesta ja aiheettomista syyllistämisistä, koskien erästä kunnallispolitiikkoa joka oikeudessa ilmoitti minun syyllistyneen monen moiseen rikolliseen toimintaan...Syyttäjä palautti tutkintapyyntöni bumerangina ja todeten että ei anna aihetta koska nimeäni ei mainittu,vain aluksen päälliköstä oli kyse...
Jäinpä sitten miettimään että kuinkahan monta päällikköä syyttäjän ja muiden asianosaisten mielestä laivassa voi olla?
10 vai 20 ehkä?
Ilmeisesti on myös niin että oikeudessa saa herjata ketä vain kunhan ei nimiä mainitse...


  
  28. marraskuuta 2008 23:52:24

Nimi : Risto A.
  
Viesti : ""En voi hyväksyä ajatusta, että puolueeni kunnallisvaltuutettu ajattelee ampuvansa jonkun satunnaisen katupervon - ja vielä puolustelee ajatustaan. Turpaanveto riittäisi, jos nyt väkivalta muka on jotenkin välttämätöntä.""

Ensinnäkään sinä et ole äänestänyt perussuomalaisia, ja toisekseen tämä itkeä vollottaminen on pelkkää teatteria niin sinulta, muilta trolleilta että Iltasanomilta, hesarilta kuin kaikilta muiltakin ämmiltä. - aitoa poliittista teatteria á la sovjet.
  
  28. marraskuuta 2008 23:52:59

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Jussi, kai laitat oikeasti sen uhkauksen selvitykseen? Siis poliisille tai vähintään Saunalahdelle? Jaksamista vain, tuollaiset perheeseen kohdistuvat jutut varsinkin ovat raivostuttavia.
  
  28. marraskuuta 2008 23:53:54

Nimi : Markus
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : "Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla.

Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin."

Yo. ajatustenvirrasta ei kamalasti Hesarissa eikä Iltiksessä puhuta, eikä ole poliisit tutkimassa... lienee väärän puolueen kaverien jorinoita.
  
  28. marraskuuta 2008 23:55:39

Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM
  
Viesti : Tällaiset "ampuahan tuollaiset pitäisi"-ajatukset eivät ole millään tavalla kummallisia. Itse olen sitä mieltä, että syljeskelijät pitäisi ampua siihen paikkaan tavattaessa, mutta järkevät ihmiset osaavat tulkita tällaisesta heitosta, ettei mielenilmaukseni ole kovin vakavasti otettava uhka. Ei ainakaan siinä määrin, että minkäänlaisiin poliisitoimiin olisi aihetta.

Mielenkiintoista muuten on, että poliisi ilmoittaa julkisesti harkitsevansa Jussin aselupia. Jos poliisilla on oikeasti pienikin epäilyksen aavistus, että harkinnalle olisi tarvetta, eikö poliisin olisi pitänyt jo hakea aseet pois? Taitaa olla niin, että poliisi esittää tassä tapauksessa asian vakavasti ottavaa pelkästään imagosyistä. Surullisten tapausten jälkeen kansa kun haluaa poliisin suhtautuvan vakavasti kaikkeen, mikä liittyy aseisiin.
  
  28. marraskuuta 2008 23:56:49

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com

Viesti : "Nyt pitäisi Halla-ahon tosiaan miettiä, mitä kirjoittaa. Olen pitänyt kaveria älykkönä."

Älykkökin on viime kädessä ihminen. Jos ihmisellä ei ole heikkouksia, hän on jumala. Jumaliin en ole törmännyt kuin romaaneissa ja sarjiksissa.

Et Kekke ole sitten ViNa sivuilla käynyt?
Siellähän niitä, Jumalattaria...
  
  28. marraskuuta 2008 23:58:30

Nimi : JanneK
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla.

Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin."

Haiskahtaa black-metallilta :D
  
  29. marraskuuta 2008 0:00:08

Nimi : Sakkeus Viikunapuusta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kansa on puhunut ja Halla-Aho kaupunginvaltuutettu. Antakaa jo olla. Eipä yllätä yhtään tämä touhu tässä maassa. Tämä on melkein rinnastettavissa noitavainoihin. Samanlaisia farssin piirteitä molemmissa.

Hyvää alkavaa talvea Jussi. Yritä luovia tässä tekopyhyyden ja poliittisen korrektiuden mädättämässä mediahelvetissä.
  
  29. marraskuuta 2008 0:04:35

Nimi : Del
  
Viesti : Harvoin saa kokea yhtä kansallismielistä/isänmaallista tunnelmaa kuin sai kokea hetki sitten Hartwall-areenalla.

Harmi että Idi hävisi(huippu-ottelu-huippu tunnelma), mutta silti itselleni upeinta oli kokea se tunnelma.
  
  29. marraskuuta 2008 0:05:03

Nimi : piiripäällikkö
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti Jussi kestät kaiken sen kuran mitä ilmassa on. Voimia niin sinulle kuin läheisillesi.
  
  29. marraskuuta 2008 0:05:43

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä vieraskirja on kyllä mahtavaa komediaa kun yritetään puolustella selvää asiaa ja homoihin kohdistuvaa hyökkäystä.Jussi saanee kuitenkin pitää aseensa koska sivari kun on niin sillä tuskin mihinkään osuukaan.Huolestuttaa toki perheen puolesta jos Jussi noin helposti meenettää malttinsa niin sielähän ruvetaan pian lipasta täyttämään pienen perheriidan päätteksi.Tämäkin näkökulma kannattaa ottaa huomioon.
  
  29. marraskuuta 2008 0:07:09

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Piiripäällikkö: "Voimia niin sinulle kuin läheisillesi."

Kuin myös.
  
  29. marraskuuta 2008 0:09:23

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Timo Soini on siis vieraana ykkösaamussa klo 10.05. Sehän on jo tänään.

Nyt toivoisin, että hän puolustaisi jämäkästi demokratiaa ja sananvapautta.

Juuri hänen pitäisi se nyt tehdä. Häntä kuunnellaan tänä päivänä erittäin tarkasti.

Häntäkin on joskus syytetty rasismista ja ties mistä.

Muista Soini perusasiat, demokratia, sananvapaus. Jokaisella on oikeus arvostella vallitsevaa politiikkaa, medioita, valtaa pitäviä puolueita, jne.
  
  29. marraskuuta 2008 0:10:55

Nimi : Uneton netsi Turusta
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kuin myös.

Tukea täältäkin Jussille perheineen.

Valhetta vastaan voidaan käydä totuudella, mutta totuutta vastaan vain likaisilla tempuilla.
  
  29. marraskuuta 2008 0:12:17

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.kaleva.fi/plus/_767011+0
  
Viesti : No joo, vedetääs taas perspektiiviin. Paljon on kaikenlaista ja kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Karavaani kulkee, paska haisee ja balalaikka soi.

Linkissä Helsingin NMKY:tä epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen, koskapa "Helsingin NMKY:n avioliittotyön englanninkielisessä, vuonna 2007 painetussa kirjassa todetaan muun muassa, ettei lapsen "kohtuullinen ja rakastava ruumiillinen kurinpito ole väkivaltaa".

Yhdistys on jo aiemmin vetänyt kirjan myynnistä ja sanoutunut sen opetuksista irti."

Melko hysteeriseksi on touhu mennyt.

Nooh, mutta ei hätää: islam tulee ja islam muuttaa kaiken.
  
  29. marraskuuta 2008 0:13:02

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapio: Ei Soinin vuoksi tarvitse olla huolissaan. Tämän pitäisi jo olla kaikkien tiedossa.
  
  29. marraskuuta 2008 0:14:03


guestbook © freebok.net