Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101201-101225

Nimi : miikka
  
Viesti : "Jaaha, nyt jännätään enää sitä, myöntääkö Valtakunnansyyttäjän virasto poliisille "kaatoluvan" Halla-Ahosta. Näin metsästystermejä käyttääkseni."

Jännätään ja jännätään, tuollahan työskentelee vanha toverimme valtionsyyttäjä Mika Illman, joka on erikoistunut "sananvapausrikoksiin." :D
  
  28. marraskuuta 2008 23:01:01

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc: "From: soppamies1966@netti.fi
Originating IP: 91.153.166.142

www.ripe.netin mukaan näyttää olevan Elisan IP-numeroita eli uhkailija lienee selvitettävissä."

Näyttäisi olevan Elisa laajakaistan kuluttaja-asiakkasliittymien IP-osoitealueella, eli todennäköisesti suvaitsevaisen itsensä kotikoneen IP, hyvinkin jäljitettävissä. Taisi kaveri lähettää uhkauksen vähän väärästä paikasta, eikä tullut mieleen ettei pelkän ilmaismailiosoitteen takana piileskely auta. Mahtaisiko olla joku tunnetukin taho asialla...
  
  28. marraskuuta 2008 23:01:17

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kukaan ei halua tuollaista postia kotiinsa. Toivotan tsemppiä, ja huomenna pukeudun univor...paitaan(vaikkei sitä kukaan talvitakin alta näekään).
  
  28. marraskuuta 2008 23:01:54

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Eihän valkoisen heteromiehen aiheeton syyllistäminenkään mukavaa ole, mutta ehkä kuitenkin pienempi paha? Ja saahan siitäkin toki valittaa."

Ainoa ongelma on siinä, että valkoinen mies ei valita. Tämä alkaa toimimaan pisteessä X.
  
  28. marraskuuta 2008 23:02:54

Nimi : mmm
  
Viesti : soppamies1966@netti.fi on lähettänyt uhkauksensa saunalahden sähköpostilaatikostansa, eli aika helpostihan poliisi tuon jäljittää.
  
  28. marraskuuta 2008 23:05:03

Nimi : DuPont
Kotisivu : http://tinyurl.com/5mnjld
  
Viesti : Varmuudeksi vain, Soininvaaran lause Afrikan väestöräjähdykseen liittyen: "Eräänlainen ratkaisu sekin tietysti on, että Kongon sisällissodassa on kuollut jo yli viisi miljoonaa ihmistä."

Tuokin voidaan ymmärtää niin monilla tavoilla...

  
  28. marraskuuta 2008 23:08:33

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : SNH:
Mielestäni sinun tulisi kuitenkin korjata tyyliäsi toisia kunnioittavammaksi. Maahanmuutto on herkkä aihe, ja jos haluaa saada aikaan todellisia muutoksia, pitää pystyä tekemään yhteistyötä. Epäkohtelias kirjoittaminen poliittisista vastustajista johtaa helposti umpikujaan. Eikö kuitenkin ensisijainen tavoitteesi ole saada aikaan muutoksia maahanmuuttopolitiikassa?

Olin pitkään samaa mieltä. Monta kertaa olen melkein lähettänyt toiveen kärjistysten vähentämisestä ja kielenkäytön siistimisestä. Ajattelin että hyperasiallisuus on paras tapa luoda keskusteluyhteys vastapuoleen. Olin totaalisen väärässä, täytyy myöntää.

Vaalivoittoon asti vastapuoli kieltäytyi kaikesta keskustelusta tai korkeintaan heitteli natsi- ja rasistikortteja. Ennen vaaleja ja vaali-iltanakaan ei Halla-ahon nimeä voitu mainita tiedotusvälineissä muuten kuin vihjaamalla nimeämättömään pääkaupunkiseudun ulkomaalaisvastaiseen ehdokkaaseen.

Juuri kärjistysten takia julkisuusmylly tuo koko ajan uusia ihmisiä lukemaan kirjoituksia. Suurin osa uusista lukijoista varmaan hätkähtää ja paheksuukin tyyliä ja/tai ajatuksia. Mutta yhä useampi myös ymmärtää ettei motiivina ole maahanmuuttajavihamielisyys tai ulkomaalaisvastaisuus, vaan monikultturismivastaisuus, joka taas on ihan eri asia kuin monokulttuurin ylistys.

Epäkorrekti tyyli tuntuu toimivan paremmin, koska hiljainen korrektius on niin helppo vaieta kuoliaaksi. Vihreät, naisjärjestöt ja Sanoman toimittajat eivät tajua, kuinka he laukovat koko ajan omaan maaliinsa. Hurja demonisointi luo kuvan kauheasta hirviöstä, jolloin tarkempi ajatuksiin tutustuminen tuo lukijan päähän uudet ajatukset: Miksi se toimittaja/poliitikko liioitteli ja valehteli? Voiko siihen toimittajaan/poliitikkoon luottaa muissakaan asioissa? No, ei voi.
  
  28. marraskuuta 2008 23:09:14

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tapion kanssa aivan samoilla linjoilla.
Päivällä moni yllytti Jussia ehdokkaaksi eurovaaleihin.
Minusta Jussin kannattaa keskittyä kotimaan politiikkaan, koska Brysselissä hyvä täyspäinen mies haaskaa aikaansa.
Lisäksi kannattaa muistaa, että Jussilla on lapsia, jotka ovat pieniä vain kerran elämässään!
  
  28. marraskuuta 2008 23:11:31

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : SNH: "Eihän valkoisen heteromiehen aiheeton syyllistäminenkään mukavaa ole, mutta ehkä kuitenkin pienempi paha? "

Niin, jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset, ilman muuta pienempi, olematon paha. Mutta kun se nyt vaan on VHM, noin keskimäärin, joka tämän lystin kustantaa, niin voipi tulla paha mieli, kun ei tu rispektiä, ei. Paskaa tulee. Tässä Hallis on oikein uberVHM. Respect.

Koskas näit viimeksi tummaihoisen orjan Suomessa? Pigmenttipuutteisia kantakurjia on toki täälläkin orjuudessa ollut, kun Suomea kolonialisoitiin idästä ja lännestä.
  
  28. marraskuuta 2008 23:11:49

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Vai että oikein uhkauksia ja noin typerästikin vielä. Näetkö, onko samaa IP-osoitetta (voi toki olla dynaaminen, mutta ehkä tuurilla...) käytetty vieraskirjan kommentteihin?
  
  28. marraskuuta 2008 23:12:40

Nimi : Mäginen
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ...ei ole vaalipiirissäni

No niin, tätä ajojahtia on tullut kyllä naureskellen seurattua ja kertoo omaa kieltään, että ammukset (sorruinko väkivallan ihannointiin?) ovat jo aikalailla lopussa kun pitää keksiä tuomittavaa tuosta ikivanhasta tekstistä.

Jaksamista koko perheelle, tukea riittää. Säälittävää nähdä tämän uhkailun ulottuvan jo perheeseen.
  
  28. marraskuuta 2008 23:12:54

Nimi : Sivari myös
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Juuri kärjistysten takia julkisuusmylly tuo koko ajan uusia ihmisiä lukemaan kirjoituksia."

Toivotaan näin. Suurin osa ihmisistä tosin nielee median näkemykset sellaisenaan. Valitettavasti.
  
  28. marraskuuta 2008 23:14:53

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mielenkiintoisin piirre moku-keskustelussa on, että isokenkäiset miehet ja pieniaivoiset naiset suurissa puoluekoneistoissaan eivät ole tietävinään maahanmuuttoon liittyvistä epäkohdista.

On jotenkin kiusallista, hallintoalamaisen näkökulmasta, tiedostaa, että hallitsijataho pelkää.

Samaan aikaan vallankäytön ulkopuolinen tyhjiö laajenee. Kojootit kiertelevät jo sen ympärillä.

Haloo! Onko Vanhanen/Katainen/Brax/Thors kuullut, että tiettyjen maahanmuuttajaryhmien raiskaus%/ per capita (siis per capita, mind you) on ylittämässä paratiisiksikin joskus kuvatun suomalaisen yhteiskunnan sietokynnyksen?

Toisaalta tietysti uussuomalaisten maailmanselitykseen kuuluu käsitys siitä, että raiskaus on etuoikeus, myös Suomessa.

Kumman käsityksen kannalla auttavalla sisälukutaidolla valtaan päässeet/joutuneet tyhjätakit ovat?
  
  28. marraskuuta 2008 23:16:11

Nimi : Anna
  
Viesti : Moi!
Ikävä kuulla mustamaalausvainostasi, otan osaa.Tiedän itse paljon mustamaalaamisesta jne. asioista , koska psykologian opiskelijana olen lukenut kaiken persoonallisuushäiriöisten (kuten psykopatia)käyttäytymisestä. Se on vaan sellaista roskaa, mitä jälkeenjääneet pelaa, kun järkeville ihmisille ei taas tulisi mieleenkään, että, joku ryhtyisi sellaiseen. Politiikassahan se on tosi yleistä. Tuttuani vainosi hänen entinen paras kaverinsa, niin pahasti, että melkein olisi voinut päästä hengestään. Ota selvää, ketkä tarkalleen ovat vainon takana ja ketkä ovat vain 'hyödyllisiä idiootteja' mukana asiassa, silloin on helpompi ennakoida ja kohdistaa omat juttunsa. Takana voi jopa olla, joku vanha tuttu. Tsemiä toivottavasti susta tulee vielä pääministeri tai presidentti, sulla on kaikki potentiaali, jos pelaat oikein. Kaikkien Suomessa pitäisi nähdä tietyt tärkeät dokumentit islamin vasta äskettäin ilmi tulleesta oikeasta luonteesta. Salman Rushdie oli ennen ainoa islam kriitikko, mutta nyt kourallinen entisiä islamilaisia on noussut kertomaan totuuden oman henkensä uhalla, tämä tarvitaan päämedioihin, siinä on se tapa, jolla kaikki haluavat samaa kuin me. Al Gore sanoi, että vuosia he yrittivät kertoa politikoille ilmastonmuutoksesta, mutta politiikka ei toimi niin, vaan piti tehdä elokuva ihmisille ja kun ihmiset muuttivat kantansa politikot muuttivat sen mukana. Se on todellinen viisaus.
Hyvää yötä!
  
  28. marraskuuta 2008 23:19:12

Nimi : Jaksamista
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Suomessa ollaan murrosvaiheessa, tämän jälkeen päästään ehkä keskustelemaan asiasta?

"Helsingin johto varoittaa slummeista"

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200811268652985_hi.shtml

Perussuomalaisten kannatus on nyt 6,3%

http://www.yle.fi/puoluekannatusmittari/Onko Julkisen sanan neuvostoon lähettämästäsi kantelusta kuulunut mitään? Syytä olisi ehkä uuteen vähän laajempaan selvityspyyntöön?
  
  28. marraskuuta 2008 23:24:05

Nimi : Viljami
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Toivon, että siinä vaiheessa, kun soppamiehen henkilöllisyys on selvillä, hänen nimensä osoitteineen julkaistaan täällä tai jossain muussa blogissa, jos mahdollista. Oppiipahan paskakasa katsomaan taakseen ympäri vuorokauden.
  
  28. marraskuuta 2008 23:24:09

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Homoista muistui mieleen, että Ruotsissa on annettu vapauttava tuomio koskien homokiihotusta. http://sv.wikipedia.org/wiki/Åke_Green Vapauttava päätös on aika kiusallinen, koska se horjuttaa Illmanin väitöskirjan muutenkin heikkoa perustaa.
Väitöskirjassa kun on vain 50 sivua materiaalia, joka edes heikosti sitoo suomalaisia tuomioistuimia. Loput 200 sivua on muiden maiden käytäntöjen esittelyä, joka on tietenkin täysin irrelevanttia suomalaiselle rikosoikeudelle.
  
  28. marraskuuta 2008 23:25:58

Nimi : Helosan
  
Viesti : Europarlamenttipaikkaan vaaditaan 6-7 prosentin ääniosuutta. (persuilla kuntavaaleissa 5,4 %). Varman paikan raja on 7,14 %. Joka tapauksessa pitää saada enemmän kuin rkp, joka sai viime eurovaaleissa 5,7 %.
  
  28. marraskuuta 2008 23:29:58

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Toivon, että siinä vaiheessa, kun soppamiehen henkilöllisyys on selvillä, hänen nimensä osoitteineen julkaistaan täällä tai jossain muussa blogissa, jos mahdollista."
Olisihan se mukavaa minustakin, vaan voiko olla laitonta? En yhtään tiedä, mutta varovainen tuollaisenkin kanssa saa sitten olla. Veikkaisin, että noin raukkamainen kaveri tosiaan voisi saada ansaitsemaansa huomiota IRL myös. Jotenkin tulee mieleen eräs täältä jo ilmeisesti bannattu tapaus...
  
  28. marraskuuta 2008 23:30:40

Nimi : Tutkija
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Viime aikojen uutisointia seuranneena nyt vyörytetään voimalla. Ei vaan pitäisi jäädä tuleen makaamaan. Jos ei voi vastata voimalla, taistelu voitetaan tempaamalla aloite vastustajalta. Itse en tajua, miten tämä tapahtuu, mutta luottamus Jussiin on kasvanut koko ajan. Pidä pää kylmänä, täällä on monta nimetöntä tukijaa takana jotka ovat itse liian pelkureita lähtemään etulinjaan.
  
  28. marraskuuta 2008 23:30:57

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Anna" on yhä markusjne., OK, ei se mitään.

Ken paremmin netin vainukoirana kunnostautuu, infoa soppamiehestä, kiitos.

Kyllä minäkin joskus tuntemattomille (julkisille henkilöille) meilailen, mutta yritän pysyä asiallisena. "Soppamies" ylitti jonkun rajan.

Henkilökohtaisesti, vain minuna itsenäni, toivon, että "Soppamiehestä" saadaan uusi "Arto Muna", mutta nyt julkisesti. Oikein Ilta-Puluun.
  
  28. marraskuuta 2008 23:32:01

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Palaa etusivulle

Jotkut monikultturistajat (virheästä puolueesta) ovat saaneet tehtäväkseen, tai ottaneet tehtäväksensä etsiä Halla-ahon yli 200 jutusta mitä tahansa, joka näyttäisi huonolta asiayhteydestään irroitettuna.Jos se ei olisi ollut tämä joku ampumisjuttu, niin sitten joku muu. Kukaan eikä varsinkaan Halla-aho ei ole ollut koskaan ampumassa ketään, vaan kyse on vertauksista, kielikuvista ja retoriikasta tältä osin. Tämänkin artikkelin kirjoittamisen aikoina hän ei ollut pyrkimässä mihinkään ja nämä jutut olivat valtavirran ulkopuolella. Näin ollen kärjistys on eräs tehokeino huomion saamiseksi ja ihmisten ajattelemaan pistämiseksi. Mitään kouluampumisia ei ollut silloin vielä tapahtunut eikä kukaan sellaisia odottanutkaan tapahtuvaksi. Näin jälkikäteen kun näitä ampumisia on tosiaan tapahtunut, niin nytten sitten kaikki ampumisjutut ja kärjistykset nähdään hysteerisessä valossa. Halla-aho ei tietenkään olisi kirjoittanut eikä halunnutkaan kirjoittaa juuri noilla sanakäänteillä, mikäli hän olisi selvännäkijä ja ennustaja. Nykyään siis näistä parista vertauksesta saa erilaisen kuvan, mitä kirjoitushetkellä. Sama koskee raiskauksia. Vielä parivuotta sitten siis tällaisille jutuille naurettiin sketseinä. Nyt yhtäkkiä niihin siis suhtadutaankin vakavasti, koska raiskaukset tosiaan lisääntyvät exponentiaalisesti kaiken aikaa juuri niin kuin monikulttuurivastaiset ovat ennustaneetkin. Raiskausuhka on siis tullut jo todelliseksi jopa viherpiipertäjille. Eivät kait he muuten nostaisi tollasta haloota, jos jonkun tapahtuman todennäköisyys olisi äärimmäisen pieni. Jos minä toivon, että meteoriitti tippuu Astrid Thorsin päähän, niin nouseeko tästä valtava haloo? Ei nouse, koska kaikki käsittävät sen tapahtuman todennäköisyyden naurettavan pieneksi. Ja yhtä hyvin se voi osua, jos sellainen on tullakseen, niin sen toivojankin päähän. Ennen joukkoraiskauksen tod.näk. tosiaan oli samaa luokkaa sen meteoriitiosuman kanssa. mutta eipä tosiaan enää nykyään saatikka tulevaisuudessa.

Ampuminenhan on noin muuten ihan normaalia toimintaa, että mitäs ihmeellistä siinä on. Maailmassa ammuskellaan varmaan miljoonia luoteja päivässä. Taitaa moni suomessa oleskeleva mamu tosiaan olla ampunut moniakin ihmisiä. Itsekkin olen joskus harrastanut teininä ammuntaa ihan SM-tasolla ja ampunut kuitenkin vain pahvitauluja.  
  28. marraskuuta 2008 23:34:39

Nimi : hbz
  
Viesti : Halla-aho: "---Edelleen uskon, että vastaavassa tilanteessa yhden jos toisenkin päässä käväisee samanlaisia ajatuksia."

Vaikka kannatankin perussuomalaisia ja aikaisemmin myös Jussia, niin tätä ajatusta en voi mitenkään hyväksyä.

Nyt pitäisi Halla-ahon tosiaan miettiä, mitä kirjoittaa. Olen pitänyt kaveria älykkönä.
  
  28. marraskuuta 2008 23:36:31

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : hbz: Siis etkö voi hyväksyä sitä ajatusta, että tuollainen ajatus voi käväistä jonkun päässä?
  
  28. marraskuuta 2008 23:40:48

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Nyt pitäisi Halla-ahon tosiaan miettiä, mitä kirjoittaa. Olen pitänyt kaveria älykkönä."

Älykkökin on viime kädessä ihminen. Jos ihmisellä ei ole heikkouksia, hän on jumala. Jumaliin en ole törmännyt kuin romaaneissa ja sarjiksissa.

  
  28. marraskuuta 2008 23:42:46


guestbook © freebok.net