Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101176-101200

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Uusimpaan kirjoitukseen liittyen, löytyykö nuivisteilta arvioita siitä kuinka kauan menee kunnes IS/HS siteeraa Jussia: "kannatan naisten raiskaamista ja homojen ampumista"? Melkoista meininkiä mediakentässä. Odotan kyllä innolla sen näkemistä, millainen siitä sunnuntaihesarin artikkelista tulee. Veikkaisin lähinnä henkilöön kohdistuvia hyökkäyksiä eikä lauseenkaan vertaa palstatilaa Jussin poliittisten kantojen faktaperusteluille.
  
  28. marraskuuta 2008 22:28:15

Nimi : SJS
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : *Pyytää anteeksi sekaantumista Mestarin asioihin, ja poistuu kumarrellen & takaperin kävellen kohti 4 metriä korkeita paneloituja tammiovia.*

Älä suotta poistu, meno täällä on kovaa mutta reilua :)
  
  28. marraskuuta 2008 22:29:30

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai on Esa Mäkinen haastatellut? Sitten kyllä tietää tasan tarkkaan, mitä sieltä on odotettavissa.

Esan aiemmista edesottamuksista voi lukea esim. täältä
  
  28. marraskuuta 2008 22:30:14

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kyllä tulee tosi surkea olo, kun ajattelee, miten sinuakin on rotusi, seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolesi nimissä syyllistetty :) Toivotan voimia ja jaksamista!

Mutta eikös kuitenkin ole mukavampaa olla syyllistetty kuin vainottu?"

Trollien määrä on lisääntynyt mediakohun myötä huolestuttavasti samoin kuin neuvoja jakelevien (vasemmisto)moralistien.
  
  28. marraskuuta 2008 22:34:42

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suvaitsevaista postia vaimolleni heti HS:n ja IS:n paljastusten jälkeen:

Väärä valinta.

From: soppamies1966@netti.fi
Originating IP: 91.153.166.142

Oli ehkä hulluutta valita mieheksesi moinen hullu.

Eihän tuollaista hullua jaksa kukaan katella.

No hän kun ei tule raiskauksessakaan väliin , niin olemme porukalla suunnitelleet palkata isomunaisen tumman miehen raiskaamaan tyttärenne ja sinut.

Isäntä vaan sit siinä seurailee...

Mutta Musta tuntuu kehuvat tytöt...
  
  28. marraskuuta 2008 22:35:59

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi, tuo on jo rikosilmoituksen paikka. Aivan selkeä uhkaus perhettäsi kohtaan.
  
  28. marraskuuta 2008 22:39:52

Nimi : ha ha
  
Viesti : JSN on erimieltä jo näin ennakolta.
  
  28. marraskuuta 2008 22:41:03

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : Kuten tuolla IDA:n blogissa (ja omassani) totesin, hyvin on Taisto Sinisalon opit omaksuttu nykyisenkin nuorison joukoissa:

Valta otetaan poliittisten vastustajien hiljentämisellä; on nojattava ennen muuta nuoreen polveen, joka ei tiedä historiasta eikä edes 50-luvusta. Etsikkoaika oli ollut 1940-luvulla, nyt se oli tullut uudelleen.
  
  28. marraskuuta 2008 22:41:26

Nimi : Penaali-Antti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suvaitsevaisuuden edistämiseksi kaikki keinot ovat sallittuja.
  
  28. marraskuuta 2008 22:42:49

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Tuoreimpien tietojen mukaan (suoraan Braxin bileistä) lainsäädäntöneuvos Grön valmistelee parhaillaan lakiesitystä, jonka mukaan asenkantolupia myönnetään vastaisuudessa puoluekannatuksen perusteella.

Puolueet on kuitenkin jyvitetty niiden tarkoitusperien perusteella.

Siten esim. hyviä asioita ajavien puolueiden kannattajat saavat omavalintaisen tuliaseen ilmoitusmenettelyllä.

Huonoja asoita ajavien puolueiden edustajilta tuliaseet takavarikoidaan välittömästi.

Tasavallan presidentti määrittelee eron hyvien ja huonojen puolueiden välillä.
  
  28. marraskuuta 2008 22:43:40

Nimi : Ilkka
  
Viesti : Tämä oli odotettavissa (valitettavasti):


Olen myöskin sitä mieltä että ainakin sellaiset caset joissa jäljitttäminen edes jonkun kohtuuden rajoissa saattaisi olla mahdollista olisi syytä alkaa pistää tutkintaan. Ymmärrän toki että aikaa & energiaa noihin saa kulumaan, törkypostin tuloa tuskin sillä saa täysin loppumaan.

Toimisipahan ainakin signaalina jos jonkun saisi narautetuksi.

Toivotan jaksamista, eiköhän tämä ajan kuluessa tästä tasaannu.
  
  28. marraskuuta 2008 22:45:13

Nimi : SNH
  
Viesti : mmm: "Halla-aho on ihan oikeassa, eikä hänen pidä muokata mielipiteitään sen takia, että se ei jotain vihreitä miellytä".

Maahanmuuttopolitiikan uudistamiseksi ei riitä, että fanit fanittaa, jos muiden puolueiden poliitikot ottavat etäisyyttä Halla-ahoon. Politiikassa kun uudistusten toteutuminen edellyttää enemmistön kannatusta.
  
  28. marraskuuta 2008 22:47:01

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sairaaksihan tämä on jo mennyt ja näkyy vain sairaammaksi menevän.

Voimia Jussille ja varsinkin perheellesi kaiken tämän keskellä. Olet tehnyt suuren työn ja nyt vaikka paska lentää, niin asioista silti puhutaan.

Uskon myös Timo Soinin pysyvän asialinjalla ja puolustavan oikeuttasi mielipiteeseen. PS menee piakkoin vasureiden ohi gallupeissa ja seuraavana ovat vuorossa vihreät.

Tämmöstä se on kun HOMMA on nousussa.
  
  28. marraskuuta 2008 22:47:25

Nimi : acc
  
Viesti : From: soppamies1966@netti.fi
Originating IP: 91.153.166.142


www.ripe.netin mukaan näyttää olevan Elisan IP-numeroita eli uhkailija lienee selvitettävissä.

  
  28. marraskuuta 2008 22:49:31

Nimi : miikka
  
Viesti : miikka proudly presents: hesarin toimittaja mäkinen!

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135220367479.jpeg
  
  28. marraskuuta 2008 22:50:26

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Maahanmuuttopolitiikan uudistamiseksi ei riitä, että fanit fanittaa, jos muiden puolueiden poliitikot ottavat etäisyyttä Halla-ahoon. Politiikassa kun uudistusten toteutuminen edellyttää enemmistön kannatusta."

Says who?

Politiikot ei sanele sitä, miten ihmiset äänestää.
Tästä seuraa se, että poliitikot alkavat lähestyä asiaa kuin asiaa, kun tarpeeksi alkaa ääniä vuotamaan sormien välistä.

Joten menehän nyt vain kiltisti samaan riviin muiden 'kritiikin uudistajien' kanssa. Siellä niitä odottaa aikamoinen rivi.
  
  28. marraskuuta 2008 22:51:49

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mmm,

"Halla-aho on ihan oikeassa, eikä hänen pidä muokata mielipiteitään sen takia, että se ei jotain virheitä miellytä. Halla-aho on yksi tärkeimmistä syistä PS:n kannatuksen kasvuun, eli ihan oikeanlainen linja on valittu."

Poliittiset mielipiteet on yksi juttu, kirjoittelu poliitikoista joskus toinen. Se on sinänsä aika sama, mitä jostain Thorsista tai Sirnöstä sanoo, koska ne ovat kuitenkin Halla-ahon suhteen itkuraivarin partaalla 24/7. Toisaalta en näe, mitä mieltä oli esittää loukkaavia arveluita Soininvaaran motiiveista. Faktat, eli sen ettei mies ole juuri Profeetan (pbuh) tekstejä lukenut, ja kamppailee kämyjen suhteen lähinnä rakentamiaan olkiukkoja vastaan, olisi voinut tuoda esiin ilmankin henkilökohtaisuuksiin menemistä. Sellaista poliitikkoa ei olekaan, joka ei teoriassa ansaitsisi rankkaa vittuilua aina välillä (paitsi tietysti Eiran Täydellinen Mies), mutta jos on politiikassa itse mukana, kannattaa miettiä tarkkaan, mitä hyötyä siitä voisi itselle olla. Yleensä nimittäin ei mitään.
  
  28. marraskuuta 2008 22:51:52

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Uskallanko liittyä Perussuomalaisiin, pelkään niin vihreän pääsihteerin uhkailua tuhoamisesta, eikä edes puheenjohtaja C tai oikeusministeri B ole tuominnut työntekijänsä kirjoituksia???

5 §. Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen

1 momentti. Paitsi vaalioikeus, myös muut poliittiset oikeudet tarvitsevat suojelua oikeudettomia loukkauksia vastaan. Ehdotuksen mukaan rangaistaisiin poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sitä, joka väkivallalla tai vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävällä uhkauksella estää toista 1) ilmaisemasta mielipidettään yleisistä asioista niitä varten tarkoitetussa kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti, 2) osallistumasta yleisiä asioita varten järjestettyyn kokoukseen, kulkueeseen tai muuhun tilaisuuteen tai 3) perustamasta yhdistyksen yleisiä asioita varten taikka liittymästä tai kuulumasta sellaiseen tai toimimasta siinä.

Kiellettyinä estämiskeinoina mainitaan säännösehdotuksessa väkivalta ja vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävä uhkaus. Näin ollen lievä uhkaaminen tai pakottaminen, jolla estetään jokin säännöksessä tarkoitettu toiminta, jäisi rankaisematta tämän lainkohdan perusteella. Sen sijaan tällaiset teot voivat täyttää jonkin rikoslain 25 luvussa säännellyn vapauteen kohdistuvan rikoksen tunnusmerkistön.
ttp://www.eduskunta.fi/triphome/bin/akxhref2.sh?{KEY}=HE+94/1993 +
9. HE 94/1993 PERUSTELUT III/XI vp HTML |
1.5. 13 luku. ...
  
  28. marraskuuta 2008 22:52:30

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Löytyihän tuosta sentään jotakin, laitanpas postia.
  
  28. marraskuuta 2008 22:52:46

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Esalle kuitenkin kiitos artikkelista "Suomalaisuuden temppeli kaipaa uudistusta".

Siinä sunnuntaiaamun kahveen väärään kurkkuun rykäisseenä ensin hiukan jopa säälittelin Esan "todistajaksi" raahaamaa Zahraa, joka kommenteistaan päätellen ("kuka sitten arvostaa suomalaista kulttuuria, jos te ette itse?") oli yhtä kuutamolla "journalistin" aivoituksista kuin minäkin. Sitten kolmessa mikrosekunnissa päätin lopettaa HS:n tilauksen.

Kahvipöydässä työmaalla tätä schuurnalischtista oksennusta puidessa taisi pari kollegaakin vähintään "puolinuivistua", eli päiviteltiin "valtakunnan ykköslehden" juttujen tasoa.

Ihan ulkomuistista vedän tähän miekan, joka ei tietenkään miten kään kuulunut suomalaiseen kulttuuriin, ja sitä paitsi meinattiin kuulemma oikein lahjoittaa Göringille. Vittu mikä natsi-epäkulttuuri Suomessa joskus vallitsikaan, ennen monikulttuuria. Puhumattakaan "rotuoppien mukaisista" mallinukeista... huoh. Kiitos E(i o)SA(a). Tämän verran siis muistan ulkoa tuosta ripuloinnista. Disclaimer ihan kaikesta, siis oksennus minultakin. Esa. Byyööörgh.
  
  28. marraskuuta 2008 22:53:10

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon vainoaminen on yltänyt aivan käsittämättömiin mittoihin. Tämä on aivan absurdia.

Ei kyse ole siitä, mitä hän on joskus sattunut kirjoittamaan homoista ja ampumisesta.

Kyse on siitä, että hän on haastanut mielipidevaltaa pitävän establishmentin. Hän on haastanut sen aivan oikeutetusti, maahanmuutossa.

Laaja maahanmuutto, jota kaikki johtavat poliittiset tahot tuntuvat tavoittelevan, muuttaa Suomea aivan olennaisesti.

Siitäkö ei saisi keskustella? Missä näin on päätetty. Onko jossain päätetty, että asian kyseenalaistava henkilö on itse perkele. En oikeastaan ymmärrä, miksi juuri maahanmuutto on nykypäivän sakramentti.

Tekisi mieli koota Halla-ahon tueksi jotain rintamaa. On turha kaipailla, että mikään merkittävä yhteiskunnallinen toimija, presidentti, pääministeri, käyttäisi tämän asian yhteydessä painavan puheenvuoron demokratian ja sananvapauden puolesta, vaikka nyt olisikin sen aika.

Nyt toivon vain, että Halla-aho kestää tämän kaiken.

Tämä on merkittävä murrosvaihe. Luulenpa, että politiikan tutkijat tulevat tekemään tästä vielä monta väitöskirjaa.
  
  28. marraskuuta 2008 22:54:29

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [i]miikka proudly presents: hesarin toimittaja mäkinen!
http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135220367479.jpeg [/i]

Miikka, millä tavoin tämä toimittaja Mäkinen on kunnostautunut.

  
  28. marraskuuta 2008 22:55:11

Nimi : Black Helicopter
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :

Helsingin Sanomat: "Poliisi harkitsee parhaillaan, onko perussuomalaisten tuleva kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho syyllistynyt bloginsa aseaiheisissa kirjoituksissa rikokseen.

"Vielä emme ole päättäneet, onko syytä epäillä kynnyksen ylittymistä. Jos niin katsotaan käyneen, aloitamme asiasta rikostutkinnan", Hietala sanoo.

Hietalan mukaan asiaa käsitellään myös valtakunnansyyttäjänviraston kanssa."

Jaaha, nyt jännätään enää sitä, myöntääkö Valtakunnansyyttäjän virasto poliisille "kaatoluvan" Halla-Ahosta. Näin metsästystermejä käyttääkseni.
  
  28. marraskuuta 2008 22:56:37

Nimi : miikka
  
Viesti : acc, luepa jussin uusin metateksti homokohinasta. Mäkinen on kunnostautunut ennekin toki, http://alastontotuus.blogspot.com/2008/01/naiivitaistolainen-esa-mkinen.html
  
  28. marraskuuta 2008 22:59:48

Nimi : SNH
  
Viesti : SNH: "Mutta eikös kuitenkin ole mukavampaa olla syyllistetty kuin vainottu?"
MW: "Siinäpä vara valita. Kumpaan sinun mielestäsi erkkomedia on syytön, koskien tapaus JHa:a?"

En tiedä, kun en ole seurannut tapausta. Mutta joo, kyllähän Halla-ahoakin vainotaan. Tarkoitin kommentillani vain sitä, että historiassa valkoinen heteromies on ollut yleensä paremmassa asemassa. Naisen asema on ollut huono ja on vieläkin monin paikoin. Mustat ovat olleet orjina ja syrjittynä (vaikka onhan valkoinenkin, en minä sitä). Ja homoseksuaalisuutta on pidetty syntinä ja mielisairautena. Eihän valkoisen heteromiehen aiheeton syyllistäminenkään mukavaa ole, mutta ehkä kuitenkin pienempi paha? Ja saahan siitäkin toki valittaa.
  
  28. marraskuuta 2008 23:00:17


guestbook © freebok.net