Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101101-101125

Nimi : Heppu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : http://nieminen.info/?p=370

Ukkolan lähderitiikki? Lähteet: N. & H. ja, tadam, suomi24.fi \o/

Siis mikä on toimittajien koulutuksen taso. Voinko yksityishenkilönä tehdä kantelun Julkisen sanan neuvostoon? Ottaa päähän tämä roskajournalismi.
  
  28. marraskuuta 2008 18:15:51

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : Maahanmuutto tuhoaa Suomen koulujärjestelmän
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Leopold: "Itse en ole kuullut naisten puhuvan moisia. Minua alkaa muuten ihan oikeasti pänniä tämän porukan homo- ja naisvastaisuus. Aivan kuin kuin ei ole korrektia sanoa, että "maahanmuuttaja raiskaa", ei myöskään ole korrektia tehdä jatkuvasti vastaavia yleistyksiä naisista."

Otetaanpas kaikki rauhallisesti. Leopold ei ole kuullut naisten puhuvan moisia. Minä itse olen, monta, monta kertaa - puheita ahdistelijoiden kastroimisesta, pahoinpitelystä, jopa ampumisesta. Olen kuullut myös muutaman homomiehen ja toisaalta muutaman lesbonkin toteavan että joskus haluaisivat "hakata paskaksi" tai "potkia munille" heitä iskemään tulevat heterot. Aika monilla ihmisillä taipumuksiin katsomatta on joko väkivaltaisia fantasioita tai taipumusta silloin tällöin laskea leikkiä väkivallalla.

Onko sinun kokemuksesi siitä, etteivät naiset puhu moisia, nyt epävalidi minun kokemusteni vuoksi? Vai onko minun kokemukseni se väärä? Vai voisimmeko molemmat olla "oikeassa"? Itse veikkaisin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Henkilökohtainen kokemus kun ei kerro kaikkea universumista ja sen asukeista.

Minulla ei ole tasan mitään homoja, naisia eikä miehiä vastaan. Pyrin vain rehellisyyteen, ja vihaan kaksoisstandardeja. Ystävä- ja tuttavapiiriini kuuluu sekä VHM-tyyppejä että Tom of Finland -viritteisiä sällejä ja nahkaruoskaa heiluttelevia goottityttöjä jotka tykkäävät kyykyttää vaaleatukkaisia naisia. Maailma on kumma paikka.

28. marraskuuta 2008 17:29:36
Itsekin olen kuullut usein sekä miesten että naisten sanovan, että raiskaajat pitäisi tappaa tai kastroida.

Sen sijaan en ole koskaan henkilökohtaisesti kuullut homojen tai lesbojen esittävän mitään vihanpurkauksia heteroita kohtaan. Ehkä tämä johtuu siitä, että sadan lähimmän tuttavani joukossa ei ole yhtäkään homoa tai lesboa. Olen kyllä nähnyt lesboaktivisti Akuliina Saarikosken esittävän internetissä kaikenlaisia sairaita väkivaltafantasioita heteroita vastaan. Poliisi ei ole puuttunut asiaan millään tavalla, vaikka Akuliinan houreet ovat vähintään yhtä sairaita ja väkivaltaisia kuin Pekka "Jokela" Auvisen teiniangstijutut.

Jonkun pitäisi tehdä tutkintapyyntö Akuliina Saarikosken sairaasta vihapropagandasta.


  
  28. marraskuuta 2008 18:16:06

Nimi : TH
  
Viesti : Risu, voi tosiaan olla, että tuo vuoden 2003 kirjoitus oli suunnattu yleisölle, joka tiesi ettei kirjoittaja ole tosissaan.

Sen sijaan viime vuonna julkaistu juttu tuomarin, afrikkalaisen raiskaajan ja oikeusavustajan ampumisesta on suunnattu suuremmalle yleisölle, eikä sekään ole puolustettavissa.

Ei tämä homma menee oikeaan suuntaan, jos maahanmuuttokritiikin kärkinimi on jatkuvasti esillä raiskaus- ja tappofantasioidensa kanssa.
  
  28. marraskuuta 2008 18:18:05

Nimi : Heppu
Kotisivu : http://www.jsn.fi/Content.aspx?d=41
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.jsn.fi/Content.aspx?d=41

"Jokainen, joka haluaa saattaa hyvää journalistista tapaa tai ilmaisu- ja julkaisuvapautta koskevan asian JSN:n käsiteltäväksi, voi tehdä kantelun. Jos kantelu koskee yksityisyyden suojaa, on kantelulle oltava ko. henkilön suostumus. Kantelijana voi olla yksityinen henkilö, viranomainen, yhdistys, yhtiö tai muu yhteisö. Kantelu on vapaamuotoinen. Seuraavia ohjeita on silti hyvä noudattaa--"

HS ja Ilta-Sanomat tulee näin ensimmäisenä mieleen. Näkisin, että JSN:n arvovalta on luokkaa hanuri, jos viime viikkojen "uutisointi" (agitointi tai propagointi oikeammin) ei aiheuta toimenpiteitä.
  
  28. marraskuuta 2008 18:21:28

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : TH: "Miten voi edes ajatella noin, vaikka olisi kuinka raivoissaan, siis kun puhutaan tuntemattoman ihmisen kuoliaaksi ampumisesta?"

Minusta keskeisin kysymys tässä koko jupakassa on se, että mitä ihmisestä tulee jos hänet ammutaan kuoliaaksi. Tuleeko hänestä kuollut vai kuolias? Onko näillä eroa?
  
  28. marraskuuta 2008 18:22:37

Nimi : ValkoinenKuolema
  
Viesti : Tämä meni kanssa HS:n keskusteluun, vähän niinku pahempien jeesustelijoiden ärsyttämiseksi:

Tämä tarina on eläkkeellä olevan poliisin kertoma: Eräällä paikkakunnalla oli oikein mukava ja ihmisläheinen vanhempikonstaapeli jota kaikki arvostivat, siis normaali työtätekevä tunnollinen suomen kansalainen. Tämä vanhempikonstaapeli eräänä arkisena päivänä katseli aseman ikkunasta pihalle ja näki tutun laitapuolenkulkijan kulkevan aseman edustaa, konstaapeli otti virka Glock17 työkalunsa esiin ja alkoi tähtäilemään kulkijaa todeten: Jos nyt liipaisin niin siihen jäisi. Onni onnettomuudessa, nostaessaan tähtäyksen pois kulkijasta ase laukesi ja luoti osui aseman kattoon tehden siistin 9mm reiän sinne, voitte varmaan kuvitella että poliisi-sedän naamanväri muuttui ensin punaiseksi ja sitten hyvin valkoiseksi, onneksi ase ei lauennut kun tähtäili pultsaria.

Eläkkeellä oleva poliisi totesi että Suomessa ei taida olla poliisiasemaa minkä katosta ei löytyisi luodinreikiä. Eli jos vaaranaiheuttamista ei lasketa syyllistyikö vanhempikonstaapeli rikokseen ajatellessaan pultsarin ampumista?

Kuultuna tällainen tarina.
  
  28. marraskuuta 2008 18:28:19

Nimi : Kreikanlukija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : TH: "Miten voi edes ajatella noin, vaikka olisi kuinka raivoissaan, siis kun puhutaan tuntemattoman ihmisen kuoliaaksi ampumisesta?"

Minä ymmärsin sen yleiseksi toteamukseksi, ei siis erityisesti tähän tapaukseen liittyväksi. Olen itsekin sitä mieltä, että "humaaniudessa" on menty jo liian pitkälle, esim. lapsen tukistamisesta voi saada tuomion.
  
  28. marraskuuta 2008 18:30:02

Nimi : reino
  
Viesti : TH, mitä olet itse tehnyt tänään sen eteen, että Homma menisi oikeaan suuntaan?

Ei saa jäädä tuleen makaamaan ja ihailemaan räiskettä, vaikka Sannan ja kumppaneiden järjestämä ilotulitus kieltämättä onkin komea. ;)
  
  28. marraskuuta 2008 18:33:19

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Millä ihmeen sivulla se tämän päiväinen iltiksen juttu on ?
Onko minulta pudonnut jokin liite välistä ?
Ei kai tuo Shelley Duval'in näköinen surkimus Iltalehteenkin kirjoita!?
  
  28. marraskuuta 2008 18:39:20

Nimi : reino
  
Viesti : Aika nuivia kysymyksiä oli Thorsille esitetty tuolla US:ssä. Nyt olisi jättebra, jos joku ruotsinkielinen kävisi vielä heittämässä jonkun jättenuivan kysymyksen sekaan, niin olisi edes yksi kysymys, jonka Astrid edes ymmärtää.

Tuo koko juttuhan (siis Thors vastaamassa tavallisten kansalaisten kysymyksiin) ei olisi ollut mahdollinen ilman persujen vaalivoittoa. Ei sillä nytkään tietysti mitään merkitystä ole, mutta askel eteenpäin.

Kiitettävän nopeasti muuten EU:kin seuraa tätä palstaa. Vasta viime yönä me päätimme, että Jussi menee europarlamenttiin ja US uutisoi jo tänään, että euroedustajien palkkoja aiotaan laskea karsimalla kulukorvauksia ja korottamalla veroja.

Ne eivät kaihda mitään keinoja. No, Mestari lentää Ryanarille sitten.
  
  28. marraskuuta 2008 18:51:52

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Mistä kirjoituksesta tuo "päähän ampuminen" on leikattu?
  
  28. marraskuuta 2008 18:56:45

Nimi : Mikko Ellilä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : En muuten ole koskaan tavannut skiniä, joka joisi kiljua. Yleensä tapaamani skinheadit litkivät vain kaljaa.


En ole itse koskaan tavannut yhtäkään skinheadia enkä osaa sanoa heidän juomatavoistaan mitään. En tiedä, onko skinejä ollut olemassakaan 1990-luvun puolivälin jälkeen. Koko Suomessa on ehkä 10-20 ihmistä, jotka katsovat olevansa skinejä.


Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella kiljua kuluu erityisesti akateemisissa piireissä; teekkarit muun muassa ovat kovia poikia juomaan sokeriviintä!

28. marraskuuta 2008 16:15:58


On kyseenalaista, ovatko teekkarit akateemisia.

En sanoisi, että kiljua juodaan akateemisissa piireissä juuri lainkaan. "Kiljupunkkarit" tai "kiljuhipit" on paljon uskottavampi ja luontevampi käsite kuin "kiljuoikislaiset" tai "kiljulääkisläiset" jne.

  
  28. marraskuuta 2008 18:58:14

Nimi : Tämän viestin HS sensuroi
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.jsn.fi/Content.aspx?d=41

"Jokainen, joka haluaa saattaa hyvää journalistista tapaa tai ilmaisu- ja julkaisuvapautta koskevan asian JSN:n käsiteltäväksi, voi tehdä kantelun. Jos kantelu koskee yksityisyyden suojaa, on kantelulle oltava ko. henkilön suostumus. Kantelijana voi olla yksityinen henkilö, viranomainen, yhdistys, yhtiö tai muu yhteisö. Kantelu on vapaamuotoinen. Seuraavia ohjeita on silti hyvä noudattaa--"

HS ja Ilta-Sanomat halveksivat kunnalisvaalien tulosta, demokratiaa ja hyvää journalistista tapaa.

Harkitsen kantelua Julkisen sanan neuvostoon.

http://web.archive.org/web/20071010081140/http://www.halla-aho.com/scripta/katuhairinnasta.html

Oheisen kirjoituksen lukemalla huomaa, että kyse on halveksittavasta mustamaalauksesta. Mistä Ilta-Sanomat tiesi, että "nimetön" (?) ilmiantaja on vihjannut poliisille. Kehoitan kaikkia valistuneita ihmisiä boikotoimaan Helsingin Sanomia.

Kyseessä on poliittinen ajojahti, halveksittavaa.
  
  28. marraskuuta 2008 19:00:13

Nimi : sigs
Kotisivu : Oraakkeli
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 100K GET!
  
  28. marraskuuta 2008 19:15:00

Nimi : mmm
  
Viesti : Monikulttuurin iloa. Wal-Martin työntekijä kuolee kun kulttuuriväki rynnistää kauppaan:

http://www.nydailynews.com/ny_local/2008/11/28/2008-11-28_worker_dies_at_long_island_walmart_after.html
  
  28. marraskuuta 2008 19:26:55

Nimi : VMJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : uutinen

"Eräässä blogikirjoituksessaan hän kertoo miettineensä hetken, pitäisikö hänen hakea yläkerrasta pyssy ja ampua homoa päähän."

Tässä kyllä jätetään aika paljon kertomatta ja yritetään tehdä asetelmaa, jossa kiltti homo on uhri aivan tahtomattaan ja paha Halla-aho on syyllinen. Todellisuudessahan Homo syyllistyi seksuaaliseen häirintään ja Halla-aho oli uhri. Kuinkahan moni nainen joka on tullut raiskatuksi toivoo raiskaajalleen käyvän jotain pahaa?

Itse koin tälläisen tapahtuman Roomassa:
Hieman pyylevä pälvikaljuinen noin 45-vuotis siistiin valkoiseen kauluspaitaan pukeutunut tulee kävelemään vierelleni ja kysyy...
-Paljonko kello on?
-Vastaan.
-Ai, et ole Roomasta. Oletko Roomassa lomalla?
-Joo, olen turisti.
-Oletko täällä yksin? (Nyt pitäisi jo hältyskellojen soida..)
-Joo.
-Kuinka vanha olet? (..tai viimeistään nyt!)
-Vastaan rehelliseti.
-Olen homo.
-Minä en.
-Hoitelen sut suulla.
-Ei kiitos.
-Ei sun tarvii tehdä mitään. Minä hoitelen.
-Ei, ei, ei!!! (mies lähtee pois)

Itse koin tilanteen lähinnä huvittavana, mutta en tiedä miten huvittava se olisi ollut jos mies olisi ollut vaikka kaksimetrinen ja satakiloinen negroidi. Kun kerroin asiasta italialaiselle ystävälleni (nainen), niin hän sanoi että olen liian kiltti, ja että tuollaisille pitää sanoa heti kättelyssä, että "painu vituun".
  
  28. marraskuuta 2008 19:26:58

Nimi : koovee
Kotisivu : http://koovee.siperia.org/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiljusta ja kapinasta: http://kuvaton.com/browse/7868
  
  28. marraskuuta 2008 19:29:15

Nimi : matti
  
Viesti :
Itse koin tilanteen lähinnä huvittavana, mutta en tiedä miten huvittava se olisi ollut jos mies olisi ollut vaikka kaksimetrinen ja satakiloinen negroidi. Kun kerroin asiasta italialaiselle ystävälleni (nainen), niin hän sanoi että olen liian kiltti, ja että tuollaisille pitää sanoa heti kättelyssä, että "painu vituun".


Lienee kuolemaakin pahempi kohtalo vanhalle hintille. Siis joutua naisen välilihan ja häpyluun väliseen maastoon...
  
  28. marraskuuta 2008 19:30:26

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho on varoitellut kirjoituk-
sissaan Suomen koulujärjestelmälle koituvista vaikeuksista,jos muutto-
liikkeen annetaan jatkua nykyisen kaltaisena. Tosiasia on että eräissä kouluissa ollaan jo nyt anarkian partaalla. Ajankohtaisohjelmissa opettajat ovat puhuneet huolistaan ja arki-
todellisuudesta, ja tuntuu että sydämellä olisi ollut paljon enemmänkin, mutta ei uskalleta puhua. Samaan aikaan Päivi Lipponen kumppaneineen sylkee silmille opettajia, jotka eivät kuulemma osaa tarpeeksi kohdata monikulttuurista ihanuutta. Lipponen epäilee että opettjien joukosta löytyy jopa sellaisia, jotka pitävät omaa kulttuuriamme parempana kuin muita. Pöyristyttävää käytöstä opettajilta.
  
  28. marraskuuta 2008 19:30:38

Nimi : Pekka K
  
Viesti : Noinhan se menee..

Edellinen kappale alkaa: "En ymmärrä, millaisen reaktion selittäjät kuvittelevat kuuntelijassa synnyttävänsä." ja seuraava: "Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken..."

Öö... Kysy joltakin häirityltä (naiselta) että millaisia tuntemuksia se herätti. Tässä se taas on: Kaksois-standardi käytännössä.
  
  28. marraskuuta 2008 19:31:45

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : mikäs vika muuten kiljussa on, että se tekee skinistäkin huonomman version. Kilju on... no juoma siinä missä moni muukin.
  
  28. marraskuuta 2008 19:34:32

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aika nuivia kysymyksiä oli Thorsille esitetty tuolla US:ssä.

On muuten viimeinen kerta, kun Thostrid Arse järjestää tuollaisen vastaustuokion...
  
  28. marraskuuta 2008 19:35:07

Nimi : Koskela Suomesta
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nyt pitää nostaa hattua Ellilälle, ja korkealle.

Pisti sellaisen setin kysymyksiä Usarin Thors kysymysblogiin että oksat pois.

Ja asiallisesti, viileästi.

Noihin jos saisi ihan oikeasti vastauksen.

Tuo lista kannattaa varmaan muidenkin kopsata ja levittää homman pohjana, tuskin ellilä siitä pahastuu.

Kumpa Ellilä jatkaisi tuolla linjalla, näkee että kaverissa olisi potentialia, jos siis siirtyisi kokonaan asialliseen kielenkäyttöön ja jättäisi provoilut pois.
  
  28. marraskuuta 2008 19:38:24

Nimi : DuPont
  
Viesti : reino: "Aika nuivia kysymyksiä oli Thorsille esitetty tuolla US:ssä."

Minusta jotenkin tuntuu, että eukko haukkasi paskaa suostuessaan tuohon. Toki hän vastaa vain tarkoin valikoituihin "kysymyksiin". Mutta aika nuivaa tuo US:nkin lukijakunta näyttää olevan.
  
  28. marraskuuta 2008 19:41:44

Nimi : Nikopol
  
Viesti : Raiskauspuherikos ja väkivaltapuherikos ovat vasta lämmittelyä. DEMonisoivat LAkimiehet miettivät paraikaa mietintämyssyt kuumina minkä kirjoituksen perusteella Jussin voisi julistaa taannehtivasti vaalikelvottomaksi. Mikäs muuten olisi sellainen rikos? Syyllinenhän on jo tiedossa.

Kovaa ja alhaista on peli. Näin avointa median puoluepeliä ei ole nähty aikoihin. Nyt mitataan ei enempää eikä vähempää kuin onko Suomi oikeusvaltio vai ei.

Erkkomedian Ilta-Paskan täysi ostoboikotti voimassa alkaen nyt.

Oletkos Sanna ajatellut tämän asian ammatillista puolta loppuun asti? Sinua käytetään, hölmö tyttöriepu.
  
  28. marraskuuta 2008 19:44:23


guestbook © freebok.net