Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101076-101100

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En kyllä ole samaa mieltä siitä, että netsiväki olisi keskimäärin nais- ja homovastaista. Huoli sukupuolten ja sukupuolivähemmistöjen oloista monikulttuurissa tuntuu olevan aitoa. Lisäksi keskusteluun otetaan kaikki mukaan tasavertaisina jollei ole trolli tai törkyturpa.

Lisäksi voi olla sitä mieltä, että naiset ovat jumalaisia olentoja ja homot vastenmielisiä, mutta silti kannattaa hyvää kohtelua molemmille.
  
  28. marraskuuta 2008 17:36:43

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mielestäni aselupien ehdoista tulisi käydä enemmäkin julkista keskustelua esimerkkitapausten valossa. Erityisesti näiden kouluammuntatapausten jälkeen."

Julkisesta keskustelusta tulisi verrattain lyhyt, kun näitä "erityisiä" tapauksia on tasan kaksi.

Olisikohan Mestarin taas aika tarkastaa niitä IP tietoja ?
  
  28. marraskuuta 2008 17:38:21

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Pirjo: "Uskon ja lisäisin vielä nippusiteet.Taitaa mielipide poliisin suhteen muuttua nuivisteillakin:D vaikka ennen niitä pidettiin niin tarpeellisina."

Tässä paremman homman puutteessa ajattelin syväluodata tämän Pirjon viestin, ja katsoa, että mitä se oikeasti pitääkään sisällään.

1. Pirjo haluaa nähdä, kun Jussi retuutellaan nippusiteissä maijaan. Tämä hymyilyttää, ja tuottaa Pirjolle mielihyvää.

- Kyseessä on sadismi. Tarvetta nähdä, kun joku kärsii, ilman erityistä syytä, kuin ainoastaan se, että joku vain kärsii.

2. Pirjo ei pidä poliiseista, eikä siten laillisuuteen perustuvasta yhteiskuntajärjestyksestä.

Herää kysymys, miksi Pirjo kannattaa monikulttuurisuutta?

Edellämainitussa valossa se ei voi olla sen takia, että Pirjo haluaisi jakaa hyvinvointia tai turvallista yhteiskuntaa ihmispoloille.
Ei, vaan Pirjo haluaa monikulttuurisuutta, koska hän tietää sen tuhoavan laillisen yhteiskuntajärjestyksen, jota Pirjo siis vihaa. Laillisen järjestyksen ollessa alhaalla, sadistille syntyy juhlat.
  
  28. marraskuuta 2008 17:38:25

Nimi : MJ
  
Viesti : "Niin, on se jännä juttu että toimittaja saa tietoonsa asioita. Kuinka voi olla?"
No kerro vaan rohkeasti, Sannahan se sinun nimesi oli, ihan kaikki...
  
  28. marraskuuta 2008 17:38:26

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Oli oikein mielenkiintoista vierailla seurassanne keskustelemassa. Tämän palstan tunnelma vaikuttaa heti defensiiviseltä ja kireältä, joten jätän teidän kinastelemaan keskenänne Mestari-sanan käytöstä ja muusta yhtä tärkeästä.
  
  28. marraskuuta 2008 17:38:42

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : einomutta: "Ändösdändös! Katselen tätä blogia kuvitteellisesti jeja-sannansilmin."

Heh. Täällä viljellään absurdiuteen asti kaikenlaista hämärää sisäpiirihuumoria joka uppoaa ainakin meikäläiseen.

Hyvä esimerkki lienee tuo Tummeli-purkki tuossa vieraskirjan yläpuolella. Sen tarina on, että vierailevat suvaitsevaiset syyttelivät vieraskirjan vakioväkeä "junttien runkkupiiriksi", ja tästä innostuneena Mestari laittoi kys. toiminnassa hyödylliset voiteet näkyvämmälle paikalle. Samalla tavoin "Mitä teen" -valikon "Paljastan, että Halla-aho on SIVARI" on vittuilua niille monille suvaitsevaisille, jotka kävivät täällä vaaliaikaan avautumassa Jussin siviilipalvelustaustasta.

Mestari on tiukasta kirjoitustyylistään huolimatta oikeasti aika hauska ja leppoisa sälli.
  
  28. marraskuuta 2008 17:39:51

Nimi : JanneK
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tuosta Mestari-nimestä tulee mieleen jostain käsittämättömästä syystä mustakaapu :)
  
  28. marraskuuta 2008 17:40:36

Nimi : MJ
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tämän palstan tunnelma vaikuttaa heti defensiiviseltä ja kireältä, joten jätän teidän kinastelemaan keskenänne Mestari-sanan käytöstä ja muusta yhtä tärkeästä."
Hei vaan Sanna ja mukavaa jatkoa! Käy vastakin!
  
  28. marraskuuta 2008 17:42:11

Nimi : tjahas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Niin, on se jännä juttu että toimittaja saa tietoonsa asioita. Kuinka voi olla?"

Onneksi olkoon, sun opinahjosta näemmä valmistuu vastaamatta kysymyksiin. Eli sun mielestä ei millään tavalla haiskahda mustamaalaukselta, että yksi ja sama lehti "uutisoi" jatkuvasti yhden ehdokkaan tekemisistä hyvinkin negatiiviseen sävyyn?

  
  28. marraskuuta 2008 17:42:44

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minä en oikeasti ymmärrä miksi täällä jaksetaan meuhkata jatkuvasti vähintään sivulauseessa naisista ja homoista, vaikka tosiaan, naiseus ja homous eivät nähdäkseni liity millään tavalla Suomen maahanmuuttopolitiikan ongelmiin."

Asia pitääkin nähdä toisin päin, eli naisille jo nyt on nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta ongelmia, vaikka julkisuudessa tätä ei halutakaan myöntää, ja jos tätä politiikkaa jatketaan riittävän voimaperäisesti, niin homoilla taas tulevaisuudessa on myös ongelmia tästä samaisesta syystä.

Naisia ja homoja suojellaan tässä kysymyksessä samoin keinoin.
  
  28. marraskuuta 2008 17:43:53

Nimi : Vieras
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Feministi yllyttää rikokseen:

"Vetäkää avokämmenellä niitä miehenkuvakkeita, jotka kehtaavat lähennellä ruuhkassa seisovia naisia."

http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article190955.ece?s=r&wtm=-26112008%27
  
  28. marraskuuta 2008 17:46:23

Nimi : TH
  
Viesti : Tämä särähtää kaikkein pahiten: "Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino."

Tuo ei minusta ole millään tavalla puolustettavissa oleva lausunto. Miten voi edes ajatella noin, vaikka olisi kuinka raivoissaan, siis kun puhutaan tuntemattoman ihmisen kuoliaaksi ampumisesta?
  
  28. marraskuuta 2008 17:46:23

Nimi : KK
  
Viesti : Tapahtuipa kerran, että (ilmeisesti sokea)homomies ehdotteli jopa minullekin seksiä ravintolan wc:ssä ja varsin aktiivisesti. Ensin hämmennyin, sitten vähän nauratti, lopuksi kävi tyyppi hieman jopa sääliksi. Vaikka empatiakykyinen henkilö olenkin, en sen vuoksi kuitenkaan viitsinyt suuntautumistani uudelleen säätää. Toisaalta ampumisfantasiat eivät myöskään päässäni kipunoineet. Mutta fantasiat ovat siitä hyviä, etteivät ne vahingoita ketään, jos niitä ei toteuta. Tosin ne myös kertovat meistä jotain, mutta lisääntynyt itsetuntemushan ei ole koskaan pahasta. Itse kyllä näen islamislaisissa maissa harjoitetun sukupuoliseen suuntautumiseen kohdistuneen vainon varsin kohtuuttomana ja negatiivisena. Ihmisoikeudet ne on homollakin ja jos joku sen vuoksi turvapaikkaa Suomesta hakisi, mielestäni se olisi ihan perusteltua myöntää. Siinä tuli nyt islamilaisen monokulttuurin kritiikkiä ja "mokutusta" samassa lauseessa.
  
  28. marraskuuta 2008 17:46:41

Nimi : tjahas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Oli oikein mielenkiintoista vierailla seurassanne keskustelemassa. Tämän palstan tunnelma vaikuttaa heti defensiiviseltä ja kireältä, joten jätän teidän kinastelemaan keskenänne Mestari-sanan käytöstä ja muusta yhtä tärkeästä."

No nytkö se jo suuttui. Ei trollitkaan ole enää niin kuin ennen vanhaan.
  
  28. marraskuuta 2008 17:48:10

Nimi : ValkoinenKuolema
  
Viesti : Laitoin tämän HS:n keskusteluun, hieman yliAMPUVA mutta katsotaan meneekö läpi:

Poliisin olisi organisaationa nyt syytä miettiä huolellisesti haluaako se lähteä mukaan yhteiskunnalliseen politiikkaan. Ei muuten mutta alkaa tuntumaan siltä että maamme kansalaisten pahin turvallisuusriski on "tasavaltamme" voimakoneisto. Seuraava askel on oppositiojohtajien pidätykset tekaistuilla syillä.
Kyllähän nyt jokainen tervejärkinen osaa lukea ja tulkita lukemaansa,
jos J. Halla-ahon aseluvat viedään on tapahtunut valtion suorittama oppositiopoliitikon poliittinen painostus ja tämä tilanne voi panna alulle siemenen mistä kasvaa 1918-luvun kaltainen kansallinen tragedia ja sitä ei kukaan toivo paitsi vihreät radikaalit.
  
  28. marraskuuta 2008 17:48:40

Nimi : einomutta
  
Viesti : Mitä teen: Tummeloin

Avrelivs: Kiitos tiedosta.
Tällä hetkellä tämä palsta on lumivyöry. Opponenteja saa hakea,
varsinkaan jollei halua kirjautua jonkin jejapekan armoihin.
  
  28. marraskuuta 2008 17:50:44

Nimi : jonne
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ja tuosta seksuaalivähemmistöasiasta voisi kai kertoa, että lesboystäväni äänesti täällä Turussa Maria Lohelaa, vaikka tätä ennen on aina äänestänyt vihreitä. Asiaa kysyessäni häneltä, että miksi, tokaisi, että jos on rohkeutta olla julkisesti kriittinen vähemmistöihin, niin hänen mielestään sellaiset ihmiset ansaitsevat paikkansa politiikassa. Hänen mielestään kaikki vähemmistöjen paapominen on väärin yhteiskuntaa vastaan. Ja siis oikeasti tätä mieltä oli seksuaalivähemmistön edustaja. Huvittavintahan tässä on se, että kutsun häntä edelleen viherpiiperoksi ja hän minua juntiksi, eikä kumpikaan suutu :D
  
  28. marraskuuta 2008 17:50:55

Nimi : lurkkeri
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Älä kutsu minua mestariksi, se kuulostaa liian nasaretilaiselta."

(Juhani Peltonen: Metsästys joulun alla)
  
  28. marraskuuta 2008 17:59:17

Nimi : Risu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tuo ei minusta ole millään tavalla puolustettavissa oleva lausunto. Miten voi edes ajatella noin, vaikka olisi kuinka raivoissaan, siis kun puhutaan tuntemattoman ihmisen kuoliaaksi ampumisesta?"

Minä ainakin näkisin, että pelkkä humoristinen heitto eikä mikään syvällinen maailmankatsomuksellinen toteamus. Kirjoitus on vanha ja Jussi ja jussin yleisö muodostivat jo silloin, kuten vieläkin, "inside" jutun. Jussi on ollut vahvassa vuorovaikutuksessa lukijakuntansa kanssa ja se näkyy myös teksteissä. Kyllä minä ainakin heti käsitin sen vähän sellaiseksi hirtehishuumoriksi.
  
  28. marraskuuta 2008 18:02:36

Nimi : Scotch
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Pidä pintasi Jussi! Ja jatka samaan tyyliin, älä peru puheitasi tai lepertele anteeksipyyntöjä sanoistasi. Sillä sitä viheriöt nyt hakevat.
  
  28. marraskuuta 2008 18:03:04

Nimi : tunkki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : US keskusteluissa (kysymyksiä Thorsille) hieno kielikuva: "Nyt Helsingin rautatieasema on kuin Korkeasaaren esikartano!"
  
  28. marraskuuta 2008 18:08:27

Nimi : Pasi Salonen
Kotisivu : Pasi Salonen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Taloustutkimuksen YLE Uutisille tekemän puoluekannatusarvion mukaan kokoomusta äänestäisi eduskuntavaaleissa 23,5 prosenttia. Keskustan ja SDP:n kannatus oli marraskuun mittauksessa tasoissa 21,6 prosentissa.

Vihreille mitattiin 9,7:n, vasemmistoliitolle 7,8:n ja perussuomalaisille 6,3 prosentin suosio. RKP:n kannatus oli 4,4 ja kristillisdemokraattien 3,7
prosenttia. Muut puolueet saivat 1,4 prosentin kannatuksen."

Ei tämä kohu ainakaan haitallisesti näytä vaikuttaneen PerSujen kannatukseen.
  
  28. marraskuuta 2008 18:09:08

Nimi : roots
  
Viesti : ps menee pian vasemmistoliitosta ohi että heilahtaa. Mikähän se onkaan se työväenpuolue nykyään..?
  
  28. marraskuuta 2008 18:11:30

Nimi : Mikael
  
Viesti : Vihaamme jokaista heterokulttuurin ilmentymää ja instituutiota..........Panemme,ammumme,laukeamme ja tuhoamme kunnes kaikki on meidän

Kuolema hetero kulttuurille !

Akuliina Saarikoski
  
  28. marraskuuta 2008 18:11:57

Nimi : Juha J.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vittu alkoi niin vituttamaan tuo ilta-sanomien uutinen. Eihän tässä ole enää mitään järkeä. Siis mitä ihmettä...Perkele saatana! alkösdfjöklasdfhjsladfj!

No niin.

Siinä armaat veromarkat kunnon käytössä kun pahan tohtorin tekstejä tutkitaan. Hyvä tietysti asiaa tutkiville poliiseille ja ehkä uutisen myötä jälleen muutama henkilö löytää sivulle.

eipä tässä muuta.
  
  28. marraskuuta 2008 18:14:58


guestbook © freebok.net