Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101051-101075

Nimi : tjahas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Iltasanomat uutisoivat, että poliisi tutkii halla-ahon aseluvat. Hieno juttu! Olen ehdottomasti aselupaehtojen kovan tiukentamisen kannalla. Itsekin harrastan ammuntaa enkä missään nimessä halua tulla yhdistetyksi väkivaltaa ihannoiviin ääri-ihmisiin."

Ihan oikeasti, akateeminen ihminen eikä niin paljoa medialukutaitoa, että luottaa siihen mitä iltapäivälehdet kirjoittaa. Itse en haluaisi, että akateemiset ihmiset leimattaisiin tällä tavalla. Sulta sen vuoksi tutkinto pois?
  
  28. marraskuuta 2008 17:16:15

Nimi : tsirp-tsirp
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jouko: Uskotko tuohon mielikuvaan itsekään ihan oikeasti?

Ei usko, koska "Pirjo" ei oikeasti ole Pirjo. Ainoa asia joka "Pirjon" mielenliikkeistä ihan varmuudella tiedetään on se, että trollaus on hänestä lystiä.
  
  28. marraskuuta 2008 17:16:44

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold: Mielestäni se ei varsinaisesti ole homo- ja naisvastaista, jos toteaa, että tietty kaksoisstandardi on olemassa. En usko, että mikään taho älähtäisi, jos satunnaisen suihinottoehdotuksen vastaanottanut nainen möläyttäisi vastaavan väkivaltafantasian.
  
  28. marraskuuta 2008 17:16:48

Nimi : Man who says neekeri
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Satunnaisesti täällä pistäytyneenä alkaa häiritsemään yksi juttu; haluisitteko itse tulla kutsutuksi "mestariksi"? Ansioita kiistämättä, mutta suomalaisen miehen luonteita kauan katselleena.

Niin, toinen mahdollisuus olisi tietysti Johtaja. ;-)
  
  28. marraskuuta 2008 17:17:51

Nimi : TH
  
Viesti : Olkoon kaksoisstandardi tai ei, pitäisi olla sen verran tolkkua, ettei kaiken kansan nähtäväksi kirjoita väkivaltafantasioitaan.
  
  28. marraskuuta 2008 17:20:29

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Kyllä. Luotan siihen, että Iltasanomat on uutisoinut aivan oikein, että poliisi tutkii parhaillaan halla-ahon aselupa-asiaa. Voit tietenkin nokkelana ja sananvalmiina henkilönä valaista mitä medianlukutaitoa kyseinen fakta vaatii.
  
  28. marraskuuta 2008 17:20:50

Nimi : Catilina
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hän on palannut maan päälle, kuten Hän aikoinaan lupasi. Vain harvat muistavat ja vielä harvemmat tuntevat!

Totisesti Sie Schweinehunde! Ettekö muista, mistä Hänet tunnistaa?
  
  28. marraskuuta 2008 17:21:33

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En usko, että mikään taho älähtäisi, jos satunnaisen suihinottoehdotuksen vastaanottanut nainen möläyttäisi vastaavan väkivaltafantasian."
...paitsi jos ehdottelija on moniosaaja.
  
  28. marraskuuta 2008 17:22:09

Nimi : miikka
  
Viesti : Niin, en minä oikein näe tuossa mitään nais- tai homovastaisuutta. Vastustan epäreilua, eli erilaista kohtelua kaikissa muodoissaan. Tässä tapauksessa vastustan sitä, että naisilla ja homoilla tuntuu olevan erikoisoikeuksia. Feministipiireissä näyttäisi vallalla olevan [link=http://tuuritapio.blogspot.com/2008/05/feministit-alkavat-ammuskella-munia.html}tämän tekstin[/link] hyvin kuvaama ajatusmaailma. Siitä, että tuon kaltaisista heitoista ei kukaan älähdä, mutta Jussin jutuista panikoidaan, on merkki kaksoisstandardista, eli epäreilusta eriarvoisuudesta.

P.S. Jos olisin nais- ja homovastainen, niin jäisikö minulle enää mitään rakastettavaa? :D
  
  28. marraskuuta 2008 17:22:18

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Yllätys, että meni näinkin kauan, ennen kuin se nousi erkkomedian sivuille."

Vastahan Ilta-Pravdassa kehuskeltiin, että tuosta plogista poistetusta tekstistä heillä on arkistoissaan kopio, eli mistähän poliisi sen "vihjeen" on voinut saada ?
  
  28. marraskuuta 2008 17:24:56

Nimi : tjahas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Kyllä. Luotan siihen, että Iltasanomat on uutisoinut aivan oikein, että poliisi tutkii parhaillaan halla-ahon aselupa-asiaa. Voit tietenkin nokkelana ja sananvalmiina henkilönä valaista mitä medianlukutaitoa kyseinen fakta vaatii."

Voit nyt hetken miettiä, että mistä toimittaja on tiennyt mennä kyselemään poliisilta, että onko mahdollisesti harkinnassa tutkinta menossa iso-H:sta. Sitten voit miettiä, että voisiko jutun taustalla olla ihan vain halu jakaa informaatiota, vai jokin ihan muu?
  
  28. marraskuuta 2008 17:25:17

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Aivan. Kyseessä täytyy olla vähintäänkin puoli valtakuntaa kattava salaliitto, jollei jopa poliittinen ajojahti!
  
  28. marraskuuta 2008 17:26:05

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Satunnaisesti täällä pistäytyneenä alkaa häiritsemään yksi juttu; haluisitteko itse tulla kutsutuksi "mestariksi"?"

Jotkut ovat väittäneet Halla-ahon kannattajakuntaan kuuluvien palvovan häntä. Luulisin, että Mestariksi kutsumisen tarkoitus on jonkinlaista skenehuumoria, jonka tarkoitus on osoittaa pilkkaajille, että heidän päänaukomistaan ei oteta vakavasti.

  
  28. marraskuuta 2008 17:26:38

Nimi : Oikeasti huolissaan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kuka lukijoista tunnustaa että on tämän aselupaan liittyvän jupakan takana? Hieno veto jolla saadaan nyt vankka kannatus mestarille myös poliisilaitoksen lupaosastollekkin. Varmaan ne siellä jo porukalla puhuvat kahvipöydissään mitä viisauksia tulikaan työtehtävien suorittamisen yhteydessä löydettyä. Tämän jälkeenhän saamme kaikki hieman yli 20 netsiä aseistettua paljon helpommin. Ampumaharrastuksen sijaan riittää salainen kädenpuristus lupaa haettaessa.
  
  28. marraskuuta 2008 17:27:24

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Aivan. Kyseessä täytyy olla vähintäänkin puoli valtakuntaa kattava salaliitto, jollei jopa poliittinen ajojahti!"

Kyseessä on poliittinen ajojahti ja julkiliitto eikä mikään salaliitto.
  
  28. marraskuuta 2008 17:27:42

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Avrelivs kirjoitti; mestariksi nimittäminen on sisäpiirivitsi.

Ändösdändös! Katselen tätä blogia kuvitteellisesti jeja-sannansilmin.

  
  28. marraskuuta 2008 17:27:59

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Leopold: "Itse en ole kuullut naisten puhuvan moisia. Minua alkaa muuten ihan oikeasti pänniä tämän porukan homo- ja naisvastaisuus. Aivan kuin kuin ei ole korrektia sanoa, että "maahanmuuttaja raiskaa", ei myöskään ole korrektia tehdä jatkuvasti vastaavia yleistyksiä naisista."

Otetaanpas kaikki rauhallisesti. Leopold ei ole kuullut naisten puhuvan moisia. Minä itse olen, monta, monta kertaa - puheita ahdistelijoiden kastroimisesta, pahoinpitelystä, jopa ampumisesta. Olen kuullut myös muutaman homomiehen ja toisaalta muutaman lesbonkin toteavan että joskus haluaisivat "hakata paskaksi" tai "potkia munille" heitä iskemään tulevat heterot. Aika monilla ihmisillä taipumuksiin katsomatta on joko väkivaltaisia fantasioita tai taipumusta silloin tällöin laskea leikkiä väkivallalla.

Onko sinun kokemuksesi siitä, etteivät naiset puhu moisia, nyt epävalidi minun kokemusteni vuoksi? Vai onko minun kokemukseni se väärä? Vai voisimmeko molemmat olla "oikeassa"? Itse veikkaisin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Henkilökohtainen kokemus kun ei kerro kaikkea universumista ja sen asukeista.

Minulla ei ole tasan mitään homoja, naisia eikä miehiä vastaan. Pyrin vain rehellisyyteen, ja vihaan kaksoisstandardeja. Ystävä- ja tuttavapiiriini kuuluu sekä VHM-tyyppejä että Tom of Finland -viritteisiä sällejä ja nahkaruoskaa heiluttelevia goottityttöjä jotka tykkäävät kyykyttää vaaleatukkaisia naisia. Maailma on kumma paikka.
  
  28. marraskuuta 2008 17:29:36

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Luulisin, että Mestariksi kutsumisen tarkoitus on jonkinlaista skenehuumoria, jonka tarkoitus on osoittaa pilkkaajille, että heidän päänaukomistaan ei oteta vakavasti"

Käsittääkseni näin. Itse ainakin olen asian näin ymmärtänyt.
  
  28. marraskuuta 2008 17:29:56

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Mielestäni aselupien ehdoista tulisi käydä enemmäkin julkista keskustelua esimerkkitapausten valossa. Erityisesti näiden kouluammuntatapausten jälkeen. Väkivaltafantasioiden lietsominen netissä oli myös näiden traagisten tapausten voimakas taustatekijä. Todellakin, itse olen kovan linjan edustaja enkä missään nimessä kannata aselupien myöntämistä mieleterveysongelmista kärsiville.
  
  28. marraskuuta 2008 17:30:25

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Akateeminen nainen: Kyseessä täytyy olla vähintäänkin puoli valtakuntaa kattava salaliitto

Kas tässäpä näyte akateemisesta nokkeluudesta ja sanavalmiudesta.
  
  28. marraskuuta 2008 17:30:33

Nimi : tjahas
  
Viesti : "Aivan. Kyseessä täytyy olla vähintäänkin puoli valtakuntaa kattava salaliitto, jollei jopa poliittinen ajojahti!"

Okei, koska sulla selkeesti on parempaa tietoa asiasta, niin kerroppa sitten, että miten toimittaja tietää harkinnassa olevista tutkimuksista? Ei kai poliisit tuommoisista itse ilmoittele lehdille? Mutta odotan mielenkiinnolla oikeata vastausta.
  
  28. marraskuuta 2008 17:31:14

Nimi : Akateeminen nainen
  
Viesti : Niin, on se jännä juttu että toimittaja saa tietoonsa asioita. Kuinka voi olla?
  
  28. marraskuuta 2008 17:35:41

Nimi : tjahas
  
Viesti : "Mielestäni aselupien ehdoista tulisi käydä enemmäkin julkista keskustelua esimerkkitapausten valossa. Erityisesti näiden kouluammuntatapausten jälkeen."

Ehdottomasti samaa mieltä. Varsinkin kouluissa ammuskelevat tohtorit on viimeaikoina ollut melkoinen riesa.

"Todellakin, itse olen kovan linjan edustaja enkä missään nimessä kannata aselupien myöntämistä mieleterveysongelmista kärsiville."

Samaa mieltä taas. Tosin henkilö, jota pidämme mielenterveysongelmista kärsivänä taitaa olla tällä hetkellä eri..
  
  28. marraskuuta 2008 17:35:55

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : TH: Pitäisi toki olla tolkkua, mutta toisaalta tuolloin oli vuosi 2003, minä en ollut julkisuuden henkilö, eikä minulla ollut varsinaista blogiakaan.

Sittemmin poistin kyseisen tekstinpätkän, mutta kuten näemme, siitäkään ei ole hyötyä.
  
  28. marraskuuta 2008 17:36:17

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Akateeminen nainen, sen sijaan että tuhlaisit aikaasi väittelemällä meidän kanssamme, lue joutessasi Halla-ahon Scriptaa ja muodosta itsenäinen mielipide siitä, onko Halla-aho kirjoitustensa perusteella luokiteltavissa tai epäiltävissä 'mielenterveysongelmaiseksi'. En usko että kukaan muukaan täällä haluaa sellaisille aselupia, oli oma poliittinen kanta sitten mitä tahansa.

Ja loppuun ihan pyytämättä sellainen disclaimeri, että mielenterveysongelmaisilla noin muuten on tietysti oltava täydet ihmisoikeudet, enkä toivo mielenterveysongelmaisten olevan verbaalipieksäntälistalla seuraavina. (Siis seuraavina naisten, homojen, maahanmuuttajien, heterojen ja Halla-ahojen jälkeen.)
  
  28. marraskuuta 2008 17:36:27


guestbook © freebok.net