Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 101001-101025

Nimi : Anti-antirasisti
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Usarin blogeissa lätkitään taas r-korttia pöytään niin että lätinä käy.

Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eli Homma ^^^^
  
  28. marraskuuta 2008 15:46:35

Nimi : Veturimies
  
Viesti : "Ymmärtääkseni poliisilla on vaitiolovelvollisuus. Ainoastaan tutkinnanjohtajalla on tästä säännöstä poikkeuksia. Kuitenkaan jutusta ei käy ilmi onko aloitettu virallinen tutkinta joko vihjeen tai tutkintapyynnön perusteella."

Kyseessä ei ole esitutkinta, vaan ampuma-aselain nojalla tehtävä harkinta.
  
  28. marraskuuta 2008 15:48:02

Nimi : RR
  
Viesti : "Kyseessä ei ole esitutkinta, vaan ampuma-aselain nojalla tehtävä harkinta."

Entäs tämä vaitiolovelvollisuus?

Kommentoisiko poliisi, jos kyseessä olisi joku tuntemattomampi?
  
  28. marraskuuta 2008 15:56:42

Nimi : FreedomFighter
  
Viesti : Täydet pointsit Ilta Sanomille kunnanvaltuutettua koskevassa uutisoinnissa! Se on täyttä asiaa ja näin netin aikakautena voi todeta sen olevan täyttä totta aivan omin silmin!!

Sivumennen sanoen on tämä nuivistijoukko ihmeellistä porukkaa. Ulosantinsa perusteella ihan alinta pohjasakkaa ja kouluttamatonta roskajoukkoa!
  
  28. marraskuuta 2008 15:56:50

Nimi : Karpo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.youtube.com/watch?v=H61J478-UEM

Astrid täti taas kusettaa :)
  
  28. marraskuuta 2008 15:58:13

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Sivumennen sanoen on tämä nuivistijoukko ihmeellistä porukkaa. Ulosantinsa perusteella ihan alinta pohjasakkaa ja kouluttamatonta roskajoukkoa!

Aijjaa. Meidän lukiossa joskus mainittiin, että perustelematon väite on mitätön. Mutta niin on ulosantinsa perusteella tämä trollikin.
  
  28. marraskuuta 2008 15:58:35

Nimi : FreedomFighter
  
Viesti : Aissaatana täytyi vielä palata kirjoittamaan... meinasi ryynit purskahtaa ulos suusta vahingonilosta kun näin että Halla-Ahon aselupaa harkitaan ja todennäköisesti perutaan. Tarkkuusammunta-aseharrastustahan Halla-aholla ei ole joten luvan epääminen on siitäkin syystä perusteltua.

Aivittu että naurattaa!!
  
  28. marraskuuta 2008 16:05:29

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/vasen/id108841.html
  
  28. marraskuuta 2008 16:05:31

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : FreedomFighter: "Ulosantinsa perusteella ihan alinta pohjasakkaa ja kouluttamatonta roskajoukkoa!"
Sinänsä mielenkiintoista, että nämä palstalla vierailevat "kriitikot" menevät "vakiopalstalaisia" huomattavasti selkeämmin tuon kuvauksen piiriin varsinkin ulosantinsa perusteella... :)
  
  28. marraskuuta 2008 16:05:34

Nimi : DuPont
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Sivumennen sanoen on tämä nuivistijoukko ihmeellistä porukkaa. Ulosantinsa perusteella ihan alinta pohjasakkaa ja kouluttamatonta roskajoukkoa!

joo, luku taidottomia kilju skinejä me ollaan.
  
  28. marraskuuta 2008 16:05:37

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Täydet pointsit Ilta Sanomille kunnanvaltuutettua koskevassa uutisoinnissa! "

Samoin täältä. Homma saa koko ajan lisää kannatusta ilmaisen mainonnan avulla.
  
  28. marraskuuta 2008 16:10:57

Nimi : Oula Lintula
Kotisivu : Tilitystä
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : ... ja lisäksi paljastan esim. Ilta-Sanomille ja muutamalle muulle, ettei Halla-aho ole kunnanvaltuutettu. Varsinkaan hän ei ollut kunnanvaltuutettu vuosina 2003 eikä 2006.

Hänestä kyllä tulee sellainen, mutta vasta 2009.
  
  28. marraskuuta 2008 16:11:48

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Tässä on kunnon freedom fighter.


Tänne kirjoittava pelle ei tiedä mistään mitään.
  
  28. marraskuuta 2008 16:13:09

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En muuten ole koskaan tavannut skiniä, joka joisi kiljua. Yleensä tapaamani skinheadit litkivät vain kaljaa. Henkilökohtaisen kokemukseni perusteella kiljua kuluu erityisesti akateemisissa piireissä; teekkarit muun muassa ovat kovia poikia juomaan sokeriviintä!
  
  28. marraskuuta 2008 16:15:58

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitenkäs olisikaan maailman meno jos "halla-aholaiset" reagoisivatkin yllättäen Rauhanuskonnon(TM) edustajien malliin ja panisivat puolet pääkaupunkiseudun lähiöistä palamaan Mestarinsa poliittisen teloittamisen jälkeen?

Montako palstavalovuotta HS ja IL siitä saisivat aikaan?
  
  28. marraskuuta 2008 16:16:03

Nimi : MJ
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuollainen SU:n puskasta ampuminen IS:n nimissä tarkoittanee sitä, että käytännössä IS=SU. Kun Suomessa on kaksi tasalevikkistä ja keskenään kilpailevaa iltapäivälehteä, voisi olla paikallaan laittaa nyt IS boikottiin haastattelujen suhteen. JH-a tai persujen/SS:n ehdokkaat pärjäävät mainiosti ilman IS:n haastattelujakin. Tämä voisi johtaa siihen, että IL tekisi asiallisempia haastatteluja ja IS lisäisi loanheittoa ja räksytystä, mikä olisi kaikkien etu. Julkisuuden määrä olisi vakio, mutta laatu paranisi.
  
  28. marraskuuta 2008 16:16:26

Nimi : tjahas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Aissaatana täytyi vielä palata kirjoittamaan... meinasi ryynit purskahtaa ulos suusta vahingonilosta kun näin että Halla-Ahon aselupaa harkitaan ja todennäköisesti perutaan. Tarkkuusammunta-aseharrastustahan Halla-aholla ei ole joten luvan epääminen on siitäkin syystä perusteltua."

Vaikka tässä on vain ylempi korkeakoulututkinto takana, niin sen verran on luku- ja kirjoitustaitoa (mediakritiikkiä unohtamatta), että ainakaan ilta-p*askassa ei missään kohtaa mainittu, että lupa todennnäköisesti perutaan. Että koita pitää vaan se ruoka suussa.

"Aivittu että naurattaa!!"
Niinhän se on, hulluilla halvat huvit, idiooteilla ilmaiset.
  
  28. marraskuuta 2008 16:16:32

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Vahinko ettei IS samantien julkaissut kuvaa miettivästä poliisista. Olen aina ihmetellyt, miltä sellainen mahtaisi näyttää.
  
  28. marraskuuta 2008 16:18:09

Nimi : jmk
  
Viesti : Taloustutkimuksen sivuilta voi tarkastella puolueiden kannatuksen kehitystä kuukausittain.

Kannattaa huomata, että elo-, syys- ja lokakuun luvut ovat kunnallisvaalien kannatusarvioita. Marraskuun lukua ei voi siis suoraan verrata niihin, koska siinä mitataan eri asiaa ("jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, mitä puoluetta äänestäisitte").

Marraskuun lukuja (PS 6,3) voi verrata heinäkuun lukuihin (PS 5,9).
  
  28. marraskuuta 2008 16:19:22

Nimi : paavo
  
Viesti : Ei mene muuten pitkään, kun PerSut ottavat vasurit kiinni kannatuksessa. Vaaleista ei ole kuin vähän aikaa ja nyt jo ollaan päälle kuudessa prosentissa.
  
  28. marraskuuta 2008 16:24:43

Nimi : Veturimies
  
Viesti : "Entäs tämä vaitiolovelvollisuus?

Kommentoisiko poliisi, jos kyseessä olisi joku tuntemattomampi?"

Ei varmasti kommentoisi, koska kukaan ei ylipäätään kysyisi.

Nähdäkseni poliisin kommentoinnissa ei ole tapahtunut mitään virhettä. Esitutkintaa ohjaavat säännökset koskevat toki soveltuvin osin myös poliisitutkintaa (huom! esitutkinta ja poliisitutkinta kaksi eri asiaa: "esitutkinta" liittyy rikosprosessiin, eli rikoksen selvittämiseen, ja esim. aseluvan peruuttamiseen liittyvä prosessi on "poliisitutkinta"), mutta myös esitutkinnasta voidaan tiedottaa tietyin edellytyksin.
  
  28. marraskuuta 2008 16:26:39

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+harkitsee+Jussi+Halla-ahon+aseluvan+peruuttamista/1135241489383

"Eräässä blogikirjoituksessaan hän kertoo miettineensä hetken, pitäisikö hänen hakea yläkerrasta pyssy ja ampua homoa päähän."

Mikäs se tämmöinen kirjoitus on ja mihin se oikein liittyi?-) (Pahoitteluni jos vieraskirjassa on puitu tätä jo aiemmin, selasin pikaisesti paalin tuoreita viestejä enkä ainakaan huomannut).
  
  28. marraskuuta 2008 16:33:09

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä siinä vähän tulee hymy huuleen kun ajattelee sätkivää mestaria jota retuteetaan kohti maijaa =Dtoivottavasti ottavat edes kuvia.
  
  28. marraskuuta 2008 16:33:34

Nimi : Veturimies
  
Viesti : Lisätään vielä sen verran, että nythän poliisi vasta harkitsee, pitäisikö varsinainen prosessi käynnistää. Poliisi kommentti liittyy lähinnä saatuun vihjeeseen ja sen arviointiin.
  
  28. marraskuuta 2008 16:34:24

Nimi : Sattuma
  
Viesti : "Poliisi käy parhaillaan läpi Helsingin tulevan kaupunginvaltuutetun, Jussi Halla-ahon (ps, sit) asetekstejä. Halla-aho on kirjoittanut useita väkivaltaa ja aseharrastusta ihannoivia tekstejä. Halla-aho on innokas aseharrastaja.

- Totta kai hänen aselupaansa pitää miettiä. Olemme saaneet vihjeen näistä teksteista ja käymme niitä parhaillaan läpi. Pohdimme, onko tällaista henkilöä syytä pelätä vai onko kyse pelkästä retoriikasta, sanoo rikoskomisario Vesa Hietala Helsingin poliisista."
Vesa Hietalan kannattaisi tutkia rikoslakia. Suosittelen kohtaa "Tuottamuksellinen virkavelvollisuuden rikkominen" (RL 40:10) Tässä saattaa olla syy, miksi IS:n tarinan alla ei ole toimittajan nimeä?
  
  28. marraskuuta 2008 16:34:58


guestbook © freebok.net