Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100926-100950

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Melko tylyllä linjalla Ilta-"Sanomat" liikkeellä jälleen. Hyvin olivat unohtaneet vaikkapa sen, miksi Jussi ei menisi väliin raiskaustapauksessa - koska siitä saa hyvällä prosentilla itse syytteen rasistisesta pahoinpitelystä ja ties mistä.

Saapa nähdä miten poliisi toimii. Sielläkin on varmasti paine kova, ottaen huomioon millaista sakkia sisäministeriössä vaikuttaa.

Tästä näkee nyt ainakin sen, että tulevaisuudessa ei kannata yhtä helppoja panoksia Ilmiantajistolle antaa edes leikillään. Likaista peliä pelaavat. Voimia Jussille, tuollaisen loanheiton kestäminen syö miestä.
  
  28. marraskuuta 2008 14:11:29

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : Junakohtaus, väitätkö oikeasti että tiedät ihmisen joka on tuollainen punavihreäjakorasiakumihuuli..? ;) Homolesboaktiivi? Minähän vaan puhuin tässä ihan yleisellä tasolla hei.. ;) Ei tässä mitään nimiä ole mainittu. Oma vikasi jos otit itseesi. MIksiköhän muuten..?
  
  28. marraskuuta 2008 14:11:54

Nimi : KeijoK
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Halla-aho on kirjoittanut useita väkivaltaa ja aseharrastusta ihannoivia tekstejä. Halla-aho on innokas aseharrastaja."

Ihmettelen kovasti tuota väkivalta osuutta, Jussin kaikki tekstit lukeneena en ole tuota väkivallan ihannointia huomannut! Joku viisas tunkkiahteri varmaan selittää?
  
  28. marraskuuta 2008 14:12:12

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Lotta:

"Jos haluamme uskoa lähimmäisestä hyvää, voimme tietysti ajatella, että Kauhajoki saa poliisit pelkäämään jopa keski-ikäisiä tutkija-perheenisiä, joilla ei ole minkäänlaista väkivaltamenneisyyttä."

No juuri tuohan tässä lienee asian laita. Poliisilla on ihan oikeasti velvollisuus tutkia tuollaiset vihjeet. Jokelan ja Kauhajoen tapausten jälkeen sitä suuremmalla syyllä, joskin tuo Tehtaankadun homo -möläytys taitaa olla ajalta ennen noita kouluammuntoja.
  
  28. marraskuuta 2008 14:12:12

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ihminen:
Jaahas ei ole Sanna Ukkola uskaltanut laittaa nimeään IS jutun alle. Aika moista ajojahtia vetää kyseinen lehti. Monesko juttu Halla-ahosta vaalien jälkeen. Joku siellä on todella katkerana.

Halla-aho-viittauksia tosiaan riittää melkein joka päivälle. Jos nuo vanhat jutut kiinnostaa, niin vilkaisepa tämä:

http://mediaseuranta.blogspot.com/search/label/Jussi%20Halla-aho

Ei ole mikään fanisivusto, vaan kerää mm. maahanmuuttoon liittyvää uutisointia. Joka on viime viikot ollut aika yksipuolista.
  
  28. marraskuuta 2008 14:13:52

Nimi : new-shit
  
Viesti : Minun on käsittämättömän vaikea niellä tuota tutkintapyyntöä, mikä Halla-ahon aseteksteistä on tehty. Kyse on pelkästä spekulatiivis-fiktiivisestä retoriikasta, eikä hän ole uhannut ketään.

Ja Ilta-Pulu on tarttunut innoissaan aiheeseen kiinni kuin iilimato. Kukahan lienee moisen tutkintapyynnön takana? Se on ainakin täysin varmaa, että tässä on takana tasan tarkkaan ihan muut asiat kuin ne tekstit.

Eipä sitä uskalla nykypäivänä mennä väliin tappelun tai raiskauksen nähdessään, siinä voi itse saada turpaan tai joutua maksamaan hyökkääjälle kipurahoja.

Taidankin mennä tekemään tutkintapyynnön Hönu "Raa-raa-rakastaja" Spökelundin raiskauksia, naisten hakkaamista ja sukupuolielinten silpomista ihannoivista ja niihin yllyttävistä kirjoituksista...
  
  28. marraskuuta 2008 14:14:21

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ukko...nen,

me voidaan koska tahansa sopia että mä olen rullahuuli jakorasia ja homokommari, jos sen jälkeen voidaan jatkaa muusta.

Mä olen tätä skeneä katsellut sen verran kauan, että noi sun juttusi tuovat suorastaan haikeita muistoja mieleen. Viisi-kuusi vuotta sitten koko toiminta koostui erilaisten tahojen homolesbottelusta ja viikinkikirveen teroittamisesta vaatehuoneessa lederhosenit jalassa ja esim. Jussi on tehnyt erinomaisen ison työn viedäkseen juttua siitä eteenpäin kohti jotain oikeaa.
  
  28. marraskuuta 2008 14:15:17

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sannan kosto on kauhea. Itseänikin kyllä kiinnostaisi tietää, mitä ovat ne lukuisat "väkivaltaa ihannoivat" tekstini.

Se homo-juttu nyt oli tyhmä möläytys, mutta toisaalta on otettava huomioon, että kirjoitin sen hieman toisenlaisessa Suomessa vuonna 2003.
  
  28. marraskuuta 2008 14:15:45

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : new shit: Taidankin mennä tekemään tutkintapyynnön Hönu "Raa-raa-rakastaja" Spökelundin raiskauksia, naisten hakkaamista ja sukupuolielinten silpomista ihannoivista ja niihin yllyttävistä kirjoituksista...

Tee se. Oikeasti. Teet hyvän työn. Ihmeen pitkään sitä onkin jo siedetty. Taitaa tälläkin keskustelupalstalla olla ainakin yksi tuon raa-raa-miehen suuri fani ja ylin ystävä. Meinaan nimimerkit paljastavat aika paljon. Sellaista se monen 'kristillinen miehuus' on. Kirkossa mesotaan mukana ja kompataan Haisuli-Raiskureita samaan aikaan.
  
  28. marraskuuta 2008 14:16:56

Nimi : RR
  
Viesti : Vähän muutakin asiaa...

Olen tässä seuraillut Mumbain/Bombayn tapahtumia ja mielenkiintoisia asioita alkaa tulla ilmi terroristien taustoista:

"Two British-born Pakistanis were among eight gunmen seized by Indian commandos who stormed buildings to free hostages, Vilasrao Deshmukh, the chief minister of Mumbai, reportedly said."

Siis kaksi Isossa-Britanniassa syntynyttä, toisen polven maahanmuuttajia, saa päähänsä a.) kouluttautua terroristeiksi b.) lähteä Intiaan c.) alkaa teurastamaan tuikituntemattomia ihmisiä summamutikassa.

Ei tainnut kotouttaminen mennä putkeen tässäkään yksittäisessä kaksoistapauksessa.
  
  28. marraskuuta 2008 14:17:38

Nimi : tinkezione
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : IS:ssä ja poliisissa ei siis ole mitään muuta tekemistä, kuin tutkia Internet-arkistoista, mitä Jussi Halla-aho on jossain artikkeleissaan joskus kirjoittanut? Jos sieltä ilmenee ajatusrikos, mennään suunniltaan ja revitään skandaaliotsikot saman tien.

Jussi, minä luulen että sinä istut 2010 vankilassa kansanmurhan suunnittelusta siinä vaiheessa, kun nuo raketti-insinöörit pääsevät edes tähän päivään. Toisaalta, silloin tälle poliittiselle agendalle eli hallitsemattoman maahanmuuton kontrolloimiselle on entistä myöhäisempää tehdä yhtään mitään.

En olisi kyllä ikipäivänä uskonut näkeväni tällaista henkilövainoa Suomessa.
  
  28. marraskuuta 2008 14:18:18

Nimi : roots
  
Viesti : "Eliitti haluaa katkaista Jussi poliittisen uran heti alkuunsa."

Kovasti purevat keinot omaan nilkkaan..
  
  28. marraskuuta 2008 14:18:55

Nimi : RR
  
Viesti : Linkki unohtui:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/3533075/Mumbai-attack-British-men-among-the-terrorists-Bombay-India.html
  
  28. marraskuuta 2008 14:19:00

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : Junakohtaus, et kai siis SYMPPAA Halla-ahoa?? Nyt olen kyllä tosi yllättynyt?? *putoaa perseelleen*

En muuten käytä leederhooseneita, tarpeeksi isoa kokoa kun ei oo..
  
  28. marraskuuta 2008 14:19:01

Nimi : Jepu
Kotisivu : http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/42513-ministeri-vastaa-maahanmuu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tänne sitten saa esittää kysymyksiä!!!

Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors on Uuden Suomen vieraana keskiviikkona 3. joulukuuta klo 16–17:00. Thors vastaa hänelle esitettäviin kysymyksiin.
  
  28. marraskuuta 2008 14:19:57

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Ja olet ihan tarkalleen yllättynyt mistä?
  
  28. marraskuuta 2008 14:20:02

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : Junakohtaukselle, niin siis vaan olen yllättynyt, JOS symppaat Halla-ahoa, en tiedä symppaatko, siksi kysyin??? Oletko siis maahanmuuttajavastainen?? Olispas kiva tietää..?
  
  28. marraskuuta 2008 14:21:07

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Se homo-juttu nyt oli tyhmä möläytys, mutta toisaalta on otettava huomioon, että kirjoitin sen hieman toisenlaisessa Suomessa vuonna 2003."

Josta on siis näyttöä, että viiden vuoden aikana ei ole tapahtunut mitään kirjoitukseen viittaavaa väkivaltaa, ammuskelua tms.

JOTEN:

- Proof is in the absence of pudding.
  
  28. marraskuuta 2008 14:21:25

Nimi : the hindu kirjoittaa mumbain tapauksesta
Kotisivu : hindu-pravda
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.hindu.com/2008/11/28/stories/2008112860481700.htm


U.K. intelligence suspects Al-Qaeda handHasan SuroorLONDON: British intelligence agencies suspect Al-Qaeda is behind the Mumbai attacks, pointing out that taking Western hostages fits in with the pattern of its previous operations, especially the 2002 Bali bombings when Al-Qaeda-linked terrorists attacked restaurants and clubs frequented by tourists.

Security sources were reported in the British media as saying targeting Western citizens suggested a “typical Al-Qaeda-style activity.” The attacks, seen as the most coordinated operation since 9/11, were believed to be in “retaliation” for recent American air attacks on suspected Al-Qaeda hideouts in the tribal areas on Pakistan-Afghanistan border that reportedly killed a number of leading Al-Qaeda militants and its supporters.

In recent weeks, intelligence agencies had reportedly picked up “chatter” suggesting that Al-Qaeda or groups linked to it were planning a “spectacular” partly as a response to CIA’s anti-terror operations in Pakistan and partly to “grab headlines” in the run-up to the change of government in America.

India was chosen as a target because that’s where Al-Qaeda has “sufficient resources to carry out an attack,” according to one counter-terror expert quoted in The Times.

The newspaper said the “sheer audacity” of the terrorists had “familiar elements of Al-Qaeda.”


  
  28. marraskuuta 2008 14:21:53

Nimi : new-shit
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En voi vastustaa kiusausta:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620867

Vaikka jutussa sanotaan että kyse oli harjoituksesta, oikeasti Hönu Spöklund yritti mennä tekemään uutta tutkintapyyntöä Supoon ja hänestä uhkuva löyhkä laukaisi kaikki palohälyttimet.

Joo, mautonta, mutta oli ihan pakko...
  
  28. marraskuuta 2008 14:21:57

Nimi : ihminen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Ukko nen kävitkö vaihtamassa ip:n?

Kerro sammakolle terveisiä.
  
  28. marraskuuta 2008 14:22:49

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi, ehkä tässä vaiheessa olisi viisainta ottaa itse yhteys poliisiin ja keskustella aiheesta heidän kanssaan, jos mahdollista. Ehkä olet jo miettinytkin sitä. Ainakin minusta tuntuu että se voisi olla viisainta, ja tarjoaisi sinulle mahdollisuuden selittää mistä näissä "väkivaltaa ihannoivissa teksteissä" on kyse, ja näyttää ne vaikka ihan kokonaisina viranomaisille, niin miehet sinisissä näkevät että asiayhteydessään ne nimenomaan ovat humoristista retoriikkaa eivätkä mitään vakavaa.

Turhauttaa tällainen ajojahti. Jumaleisson jos vastapuoli käyttäisi yhtä paljon aikaa Jussin argumenttien käsittelyyn kuin vuosien takaisiin tyhmiin vitseihin, tässähän olisi Homma niin nousussa että Reinon graafissa ei tila riittäisi.
  
  28. marraskuuta 2008 14:24:44

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : new shit: muahaahaa.. tosi hyvä. ;)

http://vaivihkaavainottu.freehostia.com/index.php

Mietin vaan että missä tällaisten tyttöjen isät on kun antavat tyttöjensä tulla vainotuiksi noin.

Pitäs varmaan laittaa tuo linkki IltaSairauteen, että näkisvät ketä fanittavat.
  
  28. marraskuuta 2008 14:25:12

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olen löytänyt mielenkiintoisen keskustelufoorumin Vihreän Langan verkkosivulta. Siellä tuntuu olevan nuorta ja kokematonta sakkia mutta jotkut ihan järkeviäkin. Mutta Suomen historiaa ei tunneta ja ristiriitaisuuksia puheissa piisaa. On helppoa saada idealistiset lausunnot sanojaa itseään vastaan ja samalla kaikkien muidenkin mielipiteet ihan asiatekstillä.

Siellä heitellään asiattomuuksia näiden punavihreiden idealistien toimesta. Moderaattori puuttuu peliin aika herkästi. Mutta olen huomaavinani että kohinan jälkeen alkaa keskustelu maahanmuutosta ja monikultturista tasautua. Rajalinjat muodostuvat. Sen ei tarvitse estää järkiperäistä argumentointia. Tunnepitoisuus alkaa sen sijaan jäädä näissä asioissa taka-alalle. Hyvä, hyvä.
  
  28. marraskuuta 2008 14:28:05

Nimi : miikka
  
Viesti : "Oletko siis maahanmuuttajavastainen" kysyy ukkonen. Onko ukkonen itse? Minä en ole. Onko ukkonen yllättynyt, kun symppaan junakohtausta ja hallista?

Mitä tulee aselupiin, niin ei poliisi voi ottaa niitä pysyvästi pois ensin kuulematta Jussia.
  
  28. marraskuuta 2008 14:28:31


guestbook © freebok.net