Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!
Vieraskirjan säännöt


Pääsivu Viestit 100901-100925

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Feminismi ja monikulturismi ovat itse itseään ruokkivalla hysteerisellä moraalinosteella todellisuudesta irtaantuneita ideologioita, jotka jakavat saman demonisoidun arkkivihollisen (VHM) ja saman todellisen uhan, eli putoamisen todellisuuden kovalle maanpinnalle."

Totta.

Se mikä on kaikissa 'anti' -liikkeissä ongelmana on, että nämä ovat täydellisesti riippuvaisia isäntäideologiastaan, jota nämä siis vastustavat.

Näihin kuuluu esim. antikristillisyys, jossa antti kristian antikristitty on täysin riippuvainen vastustamastaan asiasta. Samoin feminismi on täysin riippuvainen epätasa-arvosta; jos epätasa-arvo häviää, häviää feminismiltä syy, motiivi ja tarkoitus. Tällöin feminismin on keksittävä lisää teesejä, joille nämä sitten esiintyvät anti-teesinä, pysäkseen edelleen liikkeenä elossa.

Monikulttuurisuuden vastustamisessa on ainoastaan kyse siitä, että 'syy' monikulttuurin vastustamiselle lakkaa olemasta. Ts. Halla-aholaisen liikkeen tarkoitus on lakata olemasta, eliminoimalla ideologinen syy olemassaololle. En usko, että tämä olisi kenellekään "halla-aholaiselle" mikään idealistinen 'harmin paikka' jos suomesta lakkaisi idealistinen monikulttuurisuus. Luullakseni lähes kaikki Hommassa mukana olevat olisi ainoastaan tyytyväisiä, jos voisi vain jatkaa omia hommiaan ilman monikulttuurisuuden aiheuttamaa suoraa uhkaa omalle olemassaololle.
  
  28. marraskuuta 2008 13:36:12

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä on varmaan yllytyksen syytä, perus-suomalaisen yllytyksen: Vapautus!
  
  28. marraskuuta 2008 13:37:45

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino kirjoitti:
"Uusin diabolinen suunnitelmani on, että solutamme Vihreän liiton ja otamme haltuumme sen puheenjohtajuuden. "

Hyvä Reino ! Näen jo otsikot, siis
jos joku muu kuin J.K.Niemi täältä tekstejä noukkisi.

Halla-ahon blogissa suunnitellaan
Vihreän liiton valtausta!
  
  28. marraskuuta 2008 13:41:26

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Turhaa teatteria yhden Nobodyn takia Jackass | 28.11.2008 13:19"

Ei taida Halla-aho olla Jackassille nobody, vaan pikemminkin jo sairas pakkomielle. Häntä ilmeisesti risoo edelleen se, ettei hänellä ollut oikeasti mitään sanottavaa tässä vieraskirjassa noin sadasta (alatyylisestä) viestistä huolimatta. Aika surullinen tapaus.
  
  28. marraskuuta 2008 13:41:35

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jehki Härkösen teksti on selvää retoriikkaa eikä vaadi enempiä pohtimisiamutta epäillään Jussi Halla-ahon tekstin olevan vaarallista tosipuhetta ja vaatii tutkimista.

Olisikohan poliisi jotenkin puolueellinen asenteissaan?
  
  28. marraskuuta 2008 13:44:58

Nimi : JP
  
Viesti : Poliisi on aika hyvin älynnyt pysyä poissa poliitiikasta, en usko että tuo aselupajuttu johtaa mihinkään. Pahimpaan pitäisi tietysti aina varautua, mutta en usko. Menee peruuttamattomasti maine poliisin puolueettomuudelta, jos jotain tekevät.
  
  28. marraskuuta 2008 13:46:03

Nimi : reino
  
Viesti : Jahas... panokset kovenee, panokset kovenee... :)
  
  28. marraskuuta 2008 13:47:35

Nimi : Tulituki
  
Viesti : Piti oikein lukea kahteen kertaan tuo tämänpäiväinen Ilta-Sanomien aselupajuttu että onko se ihan vakavissaan kirjoitettu... Eikö tuollainen tahallinen väärinymmärtäminen tai asiayhteydestä irtirepiminen ole jo muutakin kuin hyvän journalismin vastaista? Huh huh!

Tsemppiä vieraskirjan isännälle. Huh huh...
  
  28. marraskuuta 2008 13:48:33

Nimi : mmm
  
Viesti : Poliisiko puolueeton? Poliisissahan on paljon vasureita ja muita suomalaisvastaisia tahoja, jotka tietenkin huolehtivat, että kohtelu on mahdollisimman puolueellista!
  
  28. marraskuuta 2008 13:48:43

Nimi : Naapurinpoika
Kotisivu : Uusi Suomi
  
Viesti : Ministeri vastaa maahanmuuttopolitiikasta
Ministeri vastaa maahanmuuttopolitiikasta
Julkaistu: 13:30
Kuuntele juttu
Kuva: Valtioneuvosto
Kuva
Astrid Thors
Kuva: Valtioneuvosto
Astrid Thors

Onko sinulla mielipide maahanmuuttajista? Entä EU:sta? Kannatatko Suomen liittymistä Natoon? Jos et, miksi? Jos kyllä, miksi? Mutta suomenruotsalaisuudesta sinulla on varma mielipide: yksi maa, kaksi kieltä vai yksi?

Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors on Uuden Suomen vieraana keskiviikkona 3. joulukuuta klo 16–17:00. Thors vastaa hänelle esitettäviin kysymyksiin. Kirjoita oma kysymyksesi alla olevalle lomakkeelle.

Thors on kansanedustaja, meppi ja suomenruotsalainen, joka tehnyt töitä Uuden Suomen vierailun aikana käsiteltävien aiheiden kanssa koko ikänsä.

Julkisuudessa maahanmuuttoministeri on ollut huolissaan perussuomalaisten ulkomaalaisvastaisuuden lisääntymisestä. Yhdessä vihreiden kanssa Thors on kannattanut kokeilua, jossa työhakemukset olisivat nimettömiä ja hakijan nimi ja tausta paljastuisivat vasta työhaastattelussa.

Jos haluat vastaukset esitettyihin kysymyksiin tai niihin liittyvät teemat kiinnostavat sinua yleisesti, seuraa keskustelua ja kirjoita kysymyksesi tänne.
  
  28. marraskuuta 2008 13:50:35

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaahas ei ole Sanna Ukkola uskaltanut laittaa nimeään IS jutun alle. Aika moista ajojahtia vetää kyseinen lehti. Monesko juttu Halla-ahosta vaalien jälkeen. Joku siellä on todella katkerana.
  
  28. marraskuuta 2008 13:52:51

Nimi : mmm
  
Viesti : Kuinkakohan monta tutkintapyyntöä kaikenmaailman Ille Ilmiantajat ovat jo ehtineet väsätä Halla-ahosta? Menohan on jo tuttua NL:stä ja DDR:stä, ilmiantaminen on vihervasurien veressä! Kertoo jo paljon millaista yhteiskuntaa he ovat rakentamassa, ilmiantoyhteiskuntaa!
  
  28. marraskuuta 2008 13:55:45

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos haluamme uskoa lähimmäisestä hyvää, voimme tietysti ajatella, että Kauhajoki saa poliisit pelkäämään jopa keski-ikäisiä tutkija-perheenisiä, joilla ei ole minkäänlaista väkivaltamenneisyyttä.
  
  28. marraskuuta 2008 13:58:03

Nimi : Juha
  
Viesti : Mitä teen: Väkerrän tutkintapyyntöä.

Mutta olisiko ehdotuksia, mistä tuo tutkintapyyntö kannattaisi tehdä...
  
  28. marraskuuta 2008 13:58:55

Nimi : Ukko...nen..
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-ahon aseluvat ovat "harkinnassa" sanoo IltaSanomat..

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620975

Voi Jussi-parka, taitaa harrastus kärsiä pian..?

Juttu oli muuten allekirjoitettu ihan vain "IS". Mietin että olisikos Ukko..nen... taas jyrähtänyt, eli tämä jakorasiamisu ollut asialla?
  
  28. marraskuuta 2008 14:00:14

Nimi : mmm
  
Viesti : "Mutta olisiko ehdotuksia, mistä tuo tutkintapyyntö kannattaisi tehdä..."

Tarja Halosen suhteista DDR:ään? Eikö olisi jo aika selvittää mitä Halonen teki DDR:n matkoillansa?
  
  28. marraskuuta 2008 14:01:33

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon aseluvat ovat "harkinnassa" sanoo IltaSanomat..

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1620975

Voi Jussi-parka, taitaa harrastus kärsiä pian..?


Eliitti haluaa katkaista Jussi poliittisen uran heti alkuunsa. Etsivät nyt tihellä kammalla asioita, joista saisivat otteen.

IS-kirjoitti:
Poliisi käy parhaillaan läpi Helsingin tulevan kaupunginvaltuutetun, Jussi Halla-ahon (ps, sit) asetekstejä. Halla-aho on kirjoittanut useita väkivaltaa ja aseharrastusta ihannoivia tekstejä. Halla-aho on innokas aseharrastaja.

- Totta kai hänen aselupaansa pitää miettiä. Olemme saaneet vihjeen näistä teksteista ja käymme niitä parhaillaan läpi. Pohdimme, onko tällaista henkilöä syytä pelätä vai onko kyse pelkästä retoriikasta, sanoo rikoskomisario Vesa Hietala Helsingin poliisista.

- Kaikki tällaiset puheet on otettava vakavasti.


Kyse on tietysti retoriikasta.
  
  28. marraskuuta 2008 14:06:35

Nimi : JP
  
Viesti : Jos poliisi vie luvat, on se mielestäni suora sodanjulistus valtiokoneiston(kin) puolelta. Jokin symbolinen ele worst case scenarion realisoituessa, esim sotilaspassien palautus en masse? En periaatteellisista syistä tekisi sitä kovin heppoisin perustein, mutta tässä olisi yksi kyllin hyvä syy. Jos se menee siihen.
  
  28. marraskuuta 2008 14:06:40

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : Ai katsos, täällä on jo aiemmin ehdittykin reagoida näihin Halla-ahon aselupa-asioihin. Sorry vaan jos tulin siis jauhaneeksi vanhaa juttua. :(

Joka tapauksessa aika hassua tuo IS:n Halla-aho-vaino. Ja varmasti on taas ollut se yksi punavihreä kumihuulijakorasia ollut rustaamassa "uutista". Inhottaa ajatella mitä se on tehnyt saadakseen työpaikan lehdessä. ;) On siinä varmaan olleet limakalvot aika kovilla. ;)

Tiedostavat toimittajat on yleensä melkein kaikki aatteellisesti punaviherkasvissyöjähomolesbo-linjoilla. Ikävä kyllä!

Milloinkohan IS siteeraa lähteenä käyttämiensä "asiantuntijoiden" nettiin syytämää väkivaltaista, pornografista vihaevankeliumia? Siis näitä raiskaajan siitin on oikeuden miekka-juttuja? IS taitaa hyväksyä törkykirjoittelun, kunhan sitä harrastava on poliittisesti samaa mieltä heikäläisten kanssa.
  
  28. marraskuuta 2008 14:06:52

Nimi : buuri johannesbuurista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo Iltasanomien uutinen Halla-Ahon aseluvasta osoittaa, että Suomi on mennyt hulluksi. Ei tuota kestä selvinpäin, pakko ottaa illalla 2 sixpackin pöhnä.
Ei kuulkaa, tästä tulee sairaaksi, ihan jäseniä pakottaa.
  
  28. marraskuuta 2008 14:07:12

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ukko...nen,

asiahan ei minulle kuulu, mutta jotenkin tökkii toi punaviherhomolesbo-jaada-jaada. Eikö voisi pysyä asiassa vaan ja jättää naapurille henkilöön käymisen?
  
  28. marraskuuta 2008 14:08:23

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Piti oikein lukea kahteen kertaan tuo tämänpäiväinen Ilta-Sanomien aselupajuttu että onko se ihan vakavissaan kirjoitettu... Eikö tuollainen tahallinen väärinymmärtäminen tai asiayhteydestä irtirepiminen ole jo muutakin kuin hyvän journalismin vastaista? Huh huh! "

No kyllä nuo Halla-ahon puheet olivat asiayhteydessäänkin aika pirun typeriä. Vaikka tuollaisia ajatuksia on varmaan hetkittäin kenellä tahansa, niin on niiden julkilausuminen silti blogissa helkkarin typerää.


  
  28. marraskuuta 2008 14:09:01

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Eliitti haluaa katkaista Jussi poliittisen uran heti alkuunsa."

En nyt kutsuisi tätä masiinointia eliitiksi.

Vaikka tosin siinä, että voi pitää omaa blogiaan iltiksen pääuutisina on kyllä kieltämättä sitä jotain.
  
  28. marraskuuta 2008 14:10:31

Nimi : Ukko...nen..
  
Viesti : Ehdotan vaan että Mestarin on saatava henkivartija jostain. Oikeasti! Koska lehdet lietsovat noin paljon vihamieltä häntä kohtaan, niin ei olisi ihme vaikka kohta hän olisi oikeasti vaarassa. Jopa tällä keskustelupalstalla on kai jo hänen lapsiaankin uhattu. Minusta henkivartija ei olisi liioittelua! Voisin tarjoutua itse.. Olen 187cm/93 kg, vartiointikoulutus! Ja siis mies. Tietysti.

Onko H-a. muuten tehnyt mitään näille hänen lapsia kohtaan suunnatuille uhkille? Eikö olisi ne syytä viedä kytille tutkittavaksi? Itse veisin.

Euroopassa on jo nähty poliittisia murhia, toivottavasti ei Suomeent ule sellaista vaikka tietyt iltapäivälehdet taitavat tehdä parhaansa että sellainen saadaan! Vastuutonta.
  
  28. marraskuuta 2008 14:10:42

Nimi : paavo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mistäs kirjoituksesta nuo IS:n mainitsemat tekstinpätkät ovat?
  
  28. marraskuuta 2008 14:11:20


guestbook © freebok.net